Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
,,Co máte na denním menu?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Killiaden09
''Jsem Bojovový Mág. Vystudoval jsem v Oboru Destruktivní magie na zdejší univerzitě v Imperial City ... Pokud vás zajímá kde žiji ... žiji v malém domě v přístavu který jsem zdědil po rodičích.''
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Pavouci nejsou nic strašného. Opravdu seš si jistý, že není nikdo nebo něco co by ti nahánělo hrůzu? Nebo jsi byl vůči té věci nebo osobě vysazený?“ zeptal se znovu Tandil, „Jde o to, že magie iluzí dokáže být hodně věrohodná a nerad bych čelil bez příprav něčemu velkému. Obzvláště když tuhle zkoušku nenavrhoval žádný amatér. A ano.. musíme to projít a přitom buď nezešílet a nebo neumřít.“

Společník (Tandil)

Tondulín a Sarako
@Oba: „Můžeme.“ odsouhlasil Arterius. Aedan se mezitím vydal vyhledat Mirabelle uvnitř univerzity.

@Aedan: Pokračoval jsi velkým sálem až po schodišti nahoru. Když jsi vyšel schody spatřil jsi Xarii jak na kohosi zvýšeným tónem mluví. Stále uprostřed dveří jedné z učeben a válečník běžel ke kabinetu Arteria.

@Sarako: Společně s Arteriem a doprovodem čtveřice válečníků jste vyrazili na most. Lucius už netrpělivě postával uprostřed mostu v doprovodu šesti legionářů. Když jste došli na vzdálenost tří metrů Lucius se usmál, „Už jsem chtěl dát povel k obléhání..“ sáhl po listině, kterou měl u opasku. Odkašlal si a poté začal číst: „Vážený první zástupce Cyrodiilského arcimága, Tamrielské císařství se dožaduje vydání vězeňkyně jménem Bothiel. V případě, že odmítnete vydat tuto temnou mágyni je vrchní generál Lucius Valerius oprávněn násilně vstoupit na univerzitu a zajistit ji.“ odmlčel se, „Podepsán Císař Titius Mede II., takže?“ koukl na vás s očekáváním vašeho rozhodnutí a přitom koukal spíš na Arteria, neboť čekal, že bude mluvit on.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf
„Když myslíš.“ vydala ze sebe akorát. Když jsi se otočil ke dveřím a Xaria udělal krok naznal jsi, že je od tebe dostatečně daleko. Rozeběhl jsi, prudce otevřel dveře což zapříčinilo, že se dveře za tebou ihned zavřely a Xarii dočasně znemožnily seslat jakékoliv kouzlo. Tvého prudkého odchodu si však všiml válečník a ihned k tobě vykročil se slovy, „Stůjte pane!“ když jsi ignoroval a urychleně spěchal do učebny taktéž se rozeběhl. Byl jsi rychlejší, vrhl jsi dovnitř a popadl nejbližší novicku, přiložil jí svůj meč ke krku a začal hrozit. Světlana, která stála před tabulí na tebe včetně několika noviců a novicek vyděšeně koukala. Nakonec si, ale dodala odvahy a vykročila k tobě blíž se slovy, „Uklidněte se pane.. pokud trpíte nějakou nemocí pokusíme se vám zde pomoci.“ a poté naznačila válečníkovi, který se ocitl ve dveřích, aby ustoupil.

„Copak jsi se do čista pomátl Vlku?!“ ozval se Xariin hlas v momentě kdy stanula mezi dveřmi. „Mohl jsi z toho vyjít jakžtakž dobře. Takhle to s tebou špatně skončí!“ dodala rázně a pokynula válečníkovi, aby přivolal posily.
„Uvědomte si pane, že jste na magické univerzitě. Nemáte šanci odejít živí pokud se budete vzpírat. Propusťte to děvče. Přeci nezmaříte její život.“ vybídla tě Světlana a přitom na tebe koukala se soucitným výrazem na tváři.

Leneren
„Dá.“ namítl Corrientis, „Nějak dlouho tam vyjednávají..“ poznamenal netrpělivě Nigidius a koukl na Ingmara, „Třeba nám ji nakonec fakt vydá bez boje.“ usmál se.
„By byla chyba.“ pronesl Nigidius a Corrientis na něj koukl, „Je pravda, že násilný vpád by byl lepší. Mohli bychom po výhře odvolat tamní vedení a zasít na univerzitě základy pro vznik nového cechu mágu. Současné požadavky univerzity jsou nesmírně nízké a drtivá většina mladých mágů nemá tak silnou vůli a velmi brzy podlehnou temné straně magie a nebo ještě hůř zahynou. Krom toho by to chtělo usměrnit výuku a vyřadit nebezpečné a temné části, které se v dnešní době vyučují..“ začal Corrietis, „..po rozpadu cechu to jde s magickou univerzitou rychle z kopce. Císařství postrádá kvalitní bojové mágy a léčitele.“

Anthe: Společníci

Killiaden09
„Vy jste skutečně mág?“ zeptala se užasle dívka, „V šermu se vyznáte, nečekala bych, že budete mág. Na univerzitu chodil i můj bratr.. dokud nebyl zabit jedním profesorem..“ odmlčela se, „..údajně měl obtěžovat jeho sestru a tak skončil bez hlavy.“ dodala.

Lord Rade
„Dnes máme buď pečené vepřové nebo hovězí, jako přílohu brambory..“ odpověděla ti dívka, „..k pití vám mohu nabídnout pivo, víno a nebo medovinu až ze Skyrimu.“ dodala po chvilce přemýšlení.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
Odchytnu si válečníka za rameno a zeptám se ho co se děje.
 
scorpioncz
"Opravdu si nejsem jistý ..." pokrčím rameny. "Nezbývá než to zkusit a postavit se tomu co přijde." řeknu a vkročím do chodby. "Mimochodem, když to jsou iluze, neměly by nás fyzicky zranit ne?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Milý Lucie, pokud vím, císař pověřil jejím zajištěním mě. Tudíž Bothiel je záležitostí Morrowindu. Oba víme, jak je to s Bothilel doopravdy. Vše stálo ve Vašem dopise, kvůli kterému jste si sáhl hluboko do kapsy, ale nejspíš jsem si měl říci o víc. Vím jak je pro Vás Bothiel důležitá, důležitá tak, že obětujete spousty dobrých mužů jenom proto, aby jste tu upírku získal zpátky. Nemluvě o tom, jak moc rád by jste se pomstil Arteriovi. Kdyby jste byl na Morrowindu, s potěšením bych vás obvinil ze vztahu s upírkou a chrámový Vysvěcenci by vás upálili za nekrofilii. Bohužel zde v Cyrodilu jsou mé pravomoci značně omezené, a kdybych vám řekl, že je vám ten cár papíru, který držíte v ruce k ničemu, protože mi Arterius pouze poskytuje prostory pro MŮJ výslech, klidně univerzitu napadnete, nebo si na mě obstaráte u císaře zatykač, se smyšleným obviněním, že jsem Morrowindský špión. Nemám snad pravdu?" na chvili se odmlčím a pokračuji:,,Z výslechu jsem zjistil dost. Dost na to, abych se dovtípil, čeho všeho jste schopný." zhluboka se nadechnu a s rukou zaťatou v pěst procedím mezi zuby:,,Nezbývá mi, než ti Bothiel vydat." Potom věnuji Luciovi poslední nenávistivý pohled, otočím se, pokynu ostatním, aby mě následovali a vrátím se zpět na magickou univerzitu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
''Oprvadu ? To mě mrzí ... Povězte mi ... kdo byl ten legát co mne vyzval na souboj ?''
Upravil/a Killiaden09 dne 09.01.2016 01:26
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Lord Rade
,,Vezmu si hovězí a medovinu," odpovím a podívám se na hraběnku, abych naznačil, že si má teď vybrat ona. Přitom zatím pomlčím o tom, že jsem utratil všechny své peníze v hospodě a výplata mi ještě nepřišla.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
"Já a zbláznit se? Možná. Je bláznovství nemyslet jen na sebe, ale na celý svět? Možná si myslíte, že já jsem blázen - ale jsi to právě ty, Xarie, kdo momentálně uvrhl tuto dívku v nebezpečí života. Je to vaše Univerzita, která když jde o milióny životů, zavře dveře a od všech se distancuje.
Vaše ignorance, ignorance jenž je tím největším zlem, mě už unavuje..."
nenormálně se zasměju
"Klidně si pro mně pojď Xarie. Pojďte si pro mně všichni, nemám zájem tu zabíjet nevinné, protože já nejsem vy."
podívám se po všech přítomných
"My všichni máme volbu - já si vybral bojovat za ty, kteří se nemohou bránit - vy jste si vybrali sedět v hromadách mrtvol a nevnímat je. Neposlouchat nářeky o pomoc."
"Klidně si mně vemte, zabijte. Já můžu říct, že můj život měl smysl. Ale vy všichni by jste měli vytáhnout paty odsud, podívat se do očí lidem, kteří přišli o všechno. A pomyslet, co jste pro ně udělali. Opoveď: NIC." zasunu meč do pochvy a posadím se, propustím rukojmí, přičemž potichu zašeptám "Promiň.".
Pomalu se připravuju na konečný rozsudek (ať už smrtelný nebo ne), až se nekontrolovatelně začnu smát
"Zešílel jsem?! Dost možná! Ale monstra jsme tu všichni! Tak ukažte svou pravou stránku, rozcupujeme se na kusy!"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Vůbec se mi to nelíbí. Předpokládám, že nění možné udělat teleport, který by se nenapojoval na žádný jiný co?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Sami od sebe ne, ale nikdo ti nezaručí, že potom co je spatříš ti nepřeskočí a nespácháš sebevraždu.“ namítl Tandil a následoval tě. Jakmile jsi udělal několik kroků temnou chodbou ucítil jsi jak v tobě pozvolna ožívají tvé noční můry spojené s vizemi na univerzitu. Při dalším kroku jsi už nešlápl na hrbolatý povrch, ale na kamennou zdobenou podlahu uvnitř univerzity. Uvnitř to znělo jakoby o kamenné zdi bubnovala munice obléhacích strojů. „Tohle je náš poslední boj! Poslední boj ve kterém se můžeme vzepřít! Poslední boj ve kterém můžeme zvítězit! Chtěli jste svobodnou univerzitu! Bojujte o ni! Bojujte za svobodnou univerzitu, kterou vám právě teď chtějí vzít!“ zněl chodbou Arteriův hlas a když dozněl před tebou se objevilo několik osob v černých kroužkových zbrojích, které ti bránili v průchodu chodbou dál. Tandil mlčky došel k tobě. Jakmile tak učinil ozvalo se několik ran a válečníci vyrazili k obrovským dveřím, které spojovali velký sál a venkovní prostředí. Jakmile se rozletěli spatřil jsi legionáře Osmé legie jak se bez slitování snaží probít ke schodišti. Jakmile jsi udělal další krok vše se změnilo a ty jsi spatřil kolem sebe hořet oheň. Viděl jsi muže, který k tobě kráčel a kohosi držel v náruči. Vypadal poraněně, kulhal a chvílemi to vypadalo jako by měl padnout k zemi i s osobou náručích. Stále jsi však neopustil univerzitu.

Společník (Tandil)

Tondulín
Odchytl jsi válečníka v momentě kdy už stál u dveří a oznamoval vše Edwin, která již byla převlečené do černé zbroje s plátovým hrudním kyrysem. Edwin na tebe koukla, „Kde je Arterius?“ zeptala se urychleně, „Nějaký chlápek se pomátl a drží novicku jako rukojmí.“ vysvětloval rychle válečník, když domluvil ozvala se rána jako by cosi narazilo do stěn univerzity. Z učebny se ozval křik a několik rychlejších noviců a novicek uteklo na chodbu. Všiml sis Belia, který zrovna jednu novicku chytl aby zabránil jejímu pádu.

Z komnaty vyběhla Mirabelle a Hanz, který se ihned rozhlížel. Jakmile mezi prchajícími spatřil i blonďatou dívku zvolal, „Envi!“ a rozběhl se k ní. Mirabelle na tebe koukla a nejspíš se jí ulevilo, když tě spatřila živého.

Sarako
„Zmlkni ty Morrowindskej zmetku!“ řekl rázně Lucius proti tobě, „Kdybych chtěl už dávno se*eš do hlíny. To jsi klesl hodně nízko, když ses musel spřáhnout s tímhle vyděračem!“ koukl na Arteria. Jakmile jsi, ale zmínil, že mu Bothiel vydáš překvapeně se zeptal, „Cože?“ ušklíbl se a koukl na Arteria, „Jako vážně? Hehe.. tak to je skvělí..“ usmál se a promnul si bradu, „..nečekal jsem, že půjde tak snadno. Pamatujte!“ zvolal při posledních slovech rázně a pozvedl prst na své ruce, „Bothiel bude přesně za půl hodiny tady přede mnou plně při smyslech, schopná komunikovat - žádnou trosku nebo kouzlem zlomenou ženu nechci, rozuměli jste?! Jestli to nedodržíte shoří vaše univerzita v plamenech. Za tu dobu co tě znám šermíři jsem si byl o tobě schopen udělat nějaký obrázek a věř mi, že tohle mi velmi smrdí. Už jen kvůli tomu, že ti na to Arterius kývl.“ domluvil a poté se otočil k odchodu což jste také udělali. „Možná by jste jen začít měl častěji provozovat osobní hygienu generále Lucie, protože já to cítím také.“ ušklíbl se Arterius při odchodu.

Byli na odchodu, když vám nad hlavami proletěla munice z katapultu, která prolétla skrze okna do univerzity. Z patra se ozval zděšený výkřik. Arterius pohlédl na Lucia, který si dal hlavu do dlaně a s protočenými očima ze sebe vydal, „Co sem komu udělal? To je ale banda idiotů.“ poté koukl na vás, „To byla názorná ukázka co se stane když se mnou budete chtít vyje*at!“ pohrozil.

Když jste prošli branou Arterius se otočil na jednoho z válečníků, „Zajistěte bránu a pro jistotu se připravte na obranu.“ rozkázal a válečník kývl. „Neponecháme nic náhodě. Jak se říká štěstí přeje připraveným.“ promluvil k tobě zatím co jste kráčeli ke dveřím univerzity.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf
„Univerzita poskytla azyl všem co to potřebovali během obléhání..“ vystoupila z řady jedna novicka a Světlana jí rukou ukázala, aby se stáhla. Nikdo tvoje slova již více nepřerušoval. Nechali tě domluvit a poté co jsi propustil novicku, která se ihned po svém propuštění vrhla vyděšená do náručí Světlany. Jakmile sis usedl na zem a začal se nekontrolovatelně smát přišla ohlušující rána. Munice z katapultu prolétla skly a prorazila kamenný sloup mezi okny. K zemi padlo i několik noviců a novicek, která koule smetla. Následovali zděšené výkřiky a nářek zraněných. Když opadl prach všiml sis, že Xarie už mezi dveřmi nestojí nejspíš uhnula prchajícím novicům a novickám. Několik jich leželo na zemi zavalený či poraněný úlomky kamenů. Mezi nimi ležela i pohledná profesorka Světlana, která měla tržnou ránu na čele, ale svým tělem zachránila život mladé novicce.
„Profesorko? Profesorko!“ křičela a pomalu otočila ležící Světlanu na záda, „..dýchá..“ zvolala radostně a vše ostatní kolem ignorovala. Přiběhla k ní Xarie a okamžitě zahájila léčivou proceduru za pomoci kouzel. „Co ten šílenec?! kde je?“ zvolala vyděšeně novicka, „Její život je přednější než život nějakého magora.“ odvětila jí Xarie. Tobě se nic nestalo. Zachránili tě lavice, dav noviců a novicek.

Leneren
„Samozřejmě, že to možné je.. ale tohle je magická univerzita a bude proti této magii nějakým způsobem jištěná. Určitě tamní profesoři nechtějí, aby se novicové teleportovali po univerzitě podle svých potřeb.“ odvětil ti Corrietis. Jakmile domluvil ozvala se rána a nad hlavou vám proletěla munice z katapultu, která udeřila do věže univerzity a zmizela v jednom z pater ze kterého se poté ozval křik.
„Zbláznil se sakra?!“ křikl Ingmar a vyrazil k okraji hradby. „Pomátl ses na rozumu?! Vyjednáváme ne útočíme! Mysli hlavou ku*va.“ řval na skupinku legionářů obsluhující katapult.
„Pěkně tam zajela. Jestlipak to byl Arteriův kabinet?“ usmál se Nigidius, který stál poblíž Corrienta a sledoval v dáli univerzitu.

Anthe: Společníci

Killiaden09
„Otcův kamarád z legie.. a můj snoubenec. Sice nedobrovolný, ale otci asi těžko budu vzdorovat. Když je takto mocný..“ odpověděla ti a koukla z okna, „..je to starý, slizký, imperiál, kterému jde podobně jako mému otci jen o moc a mě si pochopitelně bude brát jen kvůli moci a penězům.. a pokračování našeho rodu.“ dodala nepříliš nadšeným tónem a povzdechla si. „Možná byla chyba přát si více všímavého otce.“

Lord Rade
„Dobře..“ usmála se dívka, „Já si dám také medovinu.. abych ochutnala a vepřové.“ odpověděla jí hraběnka a dívka se vydala oznámit vaši objednávku. „Bude pro tebe asi těžké přestat otevřeně uctívat Talose.. popravdě jsem si chvilku myslela, že budeš proti právě kvůli němu.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.01.2016 18:25
 
Tondulin
"Ještě vyjednává s Luciem" odpovím Edwin, poté půjdu pomoci Beliovi se záchranou noviců a budu si dávat pozor zda někde neuvidím toho psychopata.
Upravil/a Tondulin dne 09.01.2016 17:27
 
BadWolf
Vyhrabu se a rychle uteču - vyskočím dírou, kterou udělala koule z katapultu. Jakmile budu venku, budu pokračovat k Legii.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
''Ani ne ... Je normální že se snaží aby rod pokračoval ... ale ... myslím že by vám neměl snoubence vybýrat on nýbrž vy samotná ... zkoušela jste s ním o tom někdy promluvit ?''
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
Zajdu za tou skupinou co vystělila a zeptám se jich proč to udělali
 
Sarako
,,Budeme pokračovat podle plánu a pro jistotu začneme s evakuací. Lucius není tip člověka, který by držel slovo. Doufám, že už tam ta profesorka bude." vydám se zpět za Bothiel a cestou se zeptám Arteria:,,Kde je na zdejší univerzitě vstup do podzemního komplexu Imperial city? Všichni se tam dolů bojí, od doby, co tam řádí upíři, ale nám by to mohlo přinést alespoň nějakou výhodu. Krom toho, univerzitu jistě chrání nějaká magická bariéra. Dala by se na chvíli deaktivovat a jak daleko, vlastně působí."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Sami od sebe ne, ale nikdo ti nezaručí, že potom co je spatříš ti nepřeskočí a nespácháš sebevraždu.“ namítl Tandil a následoval tě. Jakmile jsi udělal několik kroků temnou chodbou ucítil jsi jak v tobě pozvolna ožívají tvé noční můry spojené s vizemi na univerzitu. Při dalším kroku jsi už nešlápl na hrbolatý povrch, ale na kamennou zdobenou podlahu uvnitř univerzity. Uvnitř to znělo jakoby o kamenné zdi bubnovala munice obléhacích strojů. „Tohle je náš poslední boj! Poslední boj ve kterém se můžeme vzepřít! Poslední boj ve kterém můžeme zvítězit! Chtěli jste svobodnou univerzitu! Bojujte o ni! Bojujte za svobodnou univerzitu, kterou vám právě teď chtějí vzít!“ zněl chodbou Arteriův hlas a když dozněl před tebou se objevilo několik osob v černých kroužkových zbrojích, které ti bránili v průchodu chodbou dál. Tandil mlčky došel k tobě. Jakmile tak učinil ozvalo se několik ran a válečníci vyrazili k obrovským dveřím, které spojovali velký sál a venkovní prostředí. Jakmile se rozletěli spatřil jsi legionáře Osmé legie jak se bez slitování snaží probít ke schodišti. Jakmile jsi udělal další krok vše se změnilo a ty jsi spatřil kolem sebe hořet oheň. Viděl jsi muže, který k tobě kráčel a kohosi držel v náruči. Vypadal poraněně, kulhal a chvílemi to vypadalo jako by měl padnout k zemi i s osobou náručích. Stále jsi však neopustil univerzitu.

Společník (Tandil)

Tondulín
„Asi selhal..“ poznamenala, „..tohle byl totiž výstřel z katapultu.“ dodala urychleně. Vydal jsi se za Beliem, Mirabelle ti byla v patách a Edwin nápodobně. Hanz objal svoji přítelkyni a kontroloval jestli je celá, když naznal, že jí nic není poslal ji na stranu a vykročil za vámi.

Vešli jste zrovna ve chvíli kdy Vlk vyskočil dírou ve stěně ven. „To byl Vlk?“ zeptala se Mirabelle, která si nebyla jistá jestli viděla správně. „Ano!“ zvolala Xarie, která ošetřovala kouzlem zraněnou Světlanu u níž klečela společně s nějakou novickou. „Mirabelle pojď mi pomoc.“ vybídla ji poté a Mirabelle tak učinila. Sehnula se k raněné a začala ji ošetřovat svými metodami. Edwin mezitím doběhla k ohraji a hleděla do dálky. Belius s Hanzem se rozhlédli po učebně, která byla poničené a tři novicové zde přišli o život. Zbylí byli raněný.
„Nemůžu uvěřit, že by byl Vlk něčeho takového schopnej.“ vydal ze sebe Belius a Xarie, která přenechala léčení na Mirabelle vstala a promluvila: „Bohužel to tak je, dočista se pomátl.“
„Chyťte ho!“ křikla Edwin z plných plic na válečníky stojící u brány a poté se otočila.

Sarako:
„K evakuaci můžeme využít pevný teleport na ubikacích, reaktivace není složitá a bude to rychlejší než je vláčet nějakou chodbou v podzemí.“ povídá Arterius a mezitím jste vešli dovnitř. „Ve sklepení, hned vedle kabinetu Silverwoodové..“ odpověděl ti na cestu k podzemnímu komplexu, „..ale je zajištěný, takže bacha na magické pasti. Každopádně kdyby byla bariéra funkční tak ta koule z katapultu by nezpůsobila to co způsobila. Doufám, že nikdo není zraněný..“ odmlčel se. „..pokud Belius udělal co měl tak už byli tou dobou všichni na ubikacích.“ dodal a koukl na bosmerskou profesorku s kratšími černými vlasy a modrou róbou, která spíš připomínala nějaký honosnější šat než roucho.
„Co se to děje Arterie?“ zeptala pohotově a koukla na něj, na první pohled vypadala velmi přísně a její obličej byl po celou dobu bez úsměvu.
„Evakuujeme novice a novicky. Tamto..“ ukázal rukou na dveře, „..to byl výstřel z katapultu. Generál Valerius si přišel pro jednu z vězeňkyň co tu máme.. ale o tom teď nemáme čas diskutovat..“ podle Silverwoodina udiveného výrazu na tváři usuzuješ, že o Bothiel nic netuší. Arterius se otočil k tobě, „..půjdu nahodit společně s dalšími členy profesorského sboru magickou bariéru. Sice je to nezadrží věčně, ale v případě nejhoršího ji budeme potřebovat. Silverwoodová vy pomůžete šermíři.“ po jeho slovech na tebe koukla se založenými rukami, „Hmm..“ vydala ze sebe s povzdechem, „..s čím?“
„On už vás s plánem seznámí.“

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf
Postavil jsi se zpět na nohy a využil situace. Rozeběhl se a vyskočil otvorem ve stěně. Při dopadu sis poranil nohu, ale nějakou dobu s ní vydržíš běžet a bolest překonáš díky svému výcviku. Běžel jsi jak jen ti to noha dovolovala k bráně a poté k mostu. Když jsi uslyšel jak dopadlo na zem několik sutin ohlédl jsi se a spatřil Edwin, která koukala ze shora v černé kroužkové zbroji „Chyťte ho!“ křikla. Byl si již na mostě, když Edwin tento rozkaz vydala. Několik válečníků na hradbě ihned připravilo své luky a napnulo tětivu.
„Pomozte mu rychle!“ křikl Lucius, který se skupinkou legionářů postával uprostřed mostu. Trojice legionářů se štíty vyrazila k tobě a začala tě krýt před jejich střeli dokud tě nedoprovodili na druhý konec mostu. Tentokrát se stáhl i Lucius.
„Hádám, že něco nevyšlo tak jak mělo..“ namítl, když jste byli v bezpečí. „..ten šermíř nám ji prý dobrovolně vydá.. ale čekám v tom levárnu.“ dodal. Všiml sis Gerricka, který stál se svým doprovodem válečníků u chrámu a civěl na vás.

Leneren
Taktéž jsi přešel k okraji hradby a křikl na legionáře, „Pardon! Odstraňovali jsme závadu! Už se to nebude opakovat!“ křičel na tebe legionář, aby jsi jej dobře slyšel. Všiml sis příchodu Vlka, který stál u brány společně s Luciem. Podle jeho neobvyklého postoje soudíš, že si poranil nohu.

Anthe: Společníci

Killiaden09
„Samozřejmě, že jsem vzdorovala! Ale bylo mi to houby platné..“ povzdechla si, „..vždyť sem tu skoro jako ve vězení.“ dodala a zamračeně sledovala déšť. Náhle se otevřeli dveře a vešla jedna ze služebných.
„Budete si paní přát něco k jídlu? A pán taktéž?“ zeptala se.

Lord Rade
„Dobře..“ usmála se dívka, „Já si dám také medovinu.. abych ochutnala a vepřové.“ odpověděla jí hraběnka a dívka se vydala oznámit vaši objednávku. „Bude pro tebe asi těžké přestat otevřeně uctívat Talose.. popravdě jsem si chvilku myslela, že budeš proti právě kvůli němu.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
Při pohledu na mrtvé a tu spoušť naštvaně odejdu z učebny a nezapomenu za sebou prásknout dveřmi. "To musel být Nigidius, nikdo jiný by do civilistů nestřílel, doufám že se dneska ještě uvidíme." pomyslím si a půjdu se kouknout zda už se vrátil Arte z vyjednávání.
Upravil/a Tondulin dne 09.01.2016 20:01
 
BadWolf
"Promiň, fakt to nevyšlo. Měl jsem lepší dny. A levárnu v tom určitě čekej.. Arterius se podle mýho zbláznil, i když to asi my oba, a ten šermíř bude úliznej jak úhoř."
Zkusím dát trochu odpočinotu své noze.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
,,Ano, škoda, že přijdeme o veřejné obřady, ale vlastní uctívání zakázat nemůžou. Vesměs se v tomto směru mnoho nezmění. Ve jménu míru je třeba učinit oběti. Je sice škoda životů lidí, co padli za svou věc, ale vesměs padli jen kvůli politice. Vím, že dlouho vleknoucí se války nikdy moc dobroty neudělaly. Místo toho, aby se dvě strany neustále přeli o moc je lepší, aby ten moudřejší ustoupil a zahrál si na toho slabšího, který přijme podmínky. Samozřejmě, že někteří na tuto hru nepřistoupí a povedou své vlastní odboje. Většinou to však budou lidi, kteří nebudou chtít zavést nic lepšího. Ti však velké šance mít nebudou. Nyní se vrátí otcové ke svým rodinám a dají jim lepší naději na přežití, než kdyby zemřeli ve válce. Budou moci u piva remcat, jak by si přáli bojovat a ostatní jim budou pokyvovat hlavou. A ti, kteří již zemřeli budou pro své blízké vždy za hrdiny. Všichni něco získají a svět se posune o krok vpřed. Kdyby byla válka, tak bychom stáli pořád na stejném místě... A jak jsem řekl, vše se ještě změní. Nic nezůstane věčně stejné a historie se bude stále opakovat. Teď je důležité, že bude klid."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4200 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7507 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist