Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Při troše štěstí to nebude mít projímavé účinky ve větších dávkách." řeknu a dám ingredience do připravené vody, přičemž je začnu plameny ohřívat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Nikdy jsem nenbyl vzdělávací typ, takže v tom mi je Univerzita ukradená. Nicméně, jakožto člověk co se na osobní vkus až moc stýká s magií, a a jakožto člověka co se snaží starat o tohle město, si uvědomuju, že Univerzita není nějaký přežitek. Arterius mě neposlechl, takže jsem teď tady s tebou. Podle mého, je míchání magie a politiky ta největší blbost, co se může udělat - jenže právě to se tady děje. Jde to sem oblehnout Luciova Legie, a Arterius se s Luciem nedohodne. Pak se tu začínají pochomítat ti nedůvěřiví zabijáci... i když jsem tu i já, takže hádám, že to se dalo čekat... no, a nakonec ta upírka, Bothiel, co tady držej a vyslíchaj.
Jednu z těch věcí zrovna řeším. Moje řešení by ale mohlo být docela drastické (i když nemuselo, pokud by vyšlo), proto jsem nejdřív myslel, že bych to prořešil s vámi.
Takže, co na to říkáš?

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
,,Můžeme počkat, nebo ti zas půjčím kabát," odpovím.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
,,Tobě by asi víc vyhovovalo, kdybych unesl Arteriovu sestru, jak mi Lucius nabídl. Taky jsem mu mohl Bothiel doručit hned, co jsem jí dostal. Víš, Luciovy zájmy zkrátka nejsou schodné s těmi mými, to je jediný důvod, proč s vámi spolupracuji." odvětím muži, který reagoval na můj návrh (Aedan). ,,Arterie, mám plán, který může vyjít, když mi v tom budete důvěřovat."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ano přesně to by mě vyhovovalo, protože kdyby ses o to jen pokusil, tak už dávno hniješ někde pod zemí a já bych tu nemusel poslouchat ty tvoje žvásty." odpovím šermíři a nepříjemně se usměju.
 
Sarako
,,Děkuji za upřímnost." pronesu s úsměvem a počkám, jak bude Arterius reagovat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Vhodil jsi do kotlíku ingredience a začal jej ohřívat. Pozvolna jsi ucítil zápach a Tandil rukou naznačil, že máš začít míchat. Zamíchal jsi a když promluvil a zastavil tě bylo vidět, že lektvar je hotov. „Doufejme, že se těm projímavým účinkům vyhneme. Ještě nás čeká dost zkoušek než se dostaneme k úlomku hole.“

Společník (Tandil)

Tondulín a Sarako
Když jste ukončili svoji konverzaci Arterius se podíval na šermíře, „Popravdě nemyslím si, že Lucius odkráčí se svojí legií poté co by jsme mu předali Bothiel. Ona je spíš jen záminkou pro útok na univerzitu, když by padla připadla by opět císařství a Lucius jakožto vrchní generál by z toho mohl nemálo těžit.. ale třeba se pletu..“ odmlčel se a pohlédl na bránu, „..na zajetí Bothiel máme poloviční podíl. Já ji zranil a díky tomu jste ji našel v tak zuboženém stavu, odvedl jste ji na správné místo, ale kdybych nezasáhl mohla být v rukou Lucia. Mohl by jste mi trochu přiblížit ten váš plán?“ otočil se opět na šermíře, poté koukl ještě krátce na Aedana, „Řekl bych, že v naší situaci se každá ruka hodí, protože Palagánův příchod není až tak stoprocentní.“ poté koukl opět na šermíře a vyčkával jeho odpověď.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf
Xarie tě vyslechla, „Pokračuj..“ řekla stroze a vyčkávala jak budeš pokračovat. Přitom z tebe nespouštěla oči.

Leneren
„Věř mi, že nic pěkného..“ odpověděl ti Corrietis, „..takže doufám, že jste si dali nějaké znamení, abychom šli na jistotu a zbytečně neriskovali.“

Anthe: Společníci

Killiaden09
Následoval jsi dívku po schodišti až do jejího pokoje, který byl honosně vybavený nejrůznějším nábytkem, obrazy a velkou postelí u níž byly noční stolky. Všiml sis i dveří na balkón a dokonce i paravanu na kterém bylo přehozené spodní prádlo a nějaké další části oblečení včetně červených šatů.
„Posaďte se..“ pokynula ti směrem k menšímu stolku s dvojici židlí a sama se k němu usadila. „..povězte mi něco o sobě, určitě jste sem nepřišel jen tak 'pomoci' s bednami.“

Lord Rade
„Nevypadá, že by to chtělo přestat..“ namítla hraběnka, „..nemusíme tak spěchat domů. Klidně se můžeme někde zastavit na obědě. Hostince se neštítím nebyla jsem vždy hraběnkou. Nebo máš jiné plány?“ usmála se a vyčkávala na tvoji odpověď.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 07.01.2016 21:25
 
scorpioncz
"Jo jasně, tak chceš se napít první? Nebo to necháš na šéfkuchaři?" zažertuju a napiju se svého výtvoru. Okoštuju to a pak řeknu že to jdu vyzkoušet, protože jsem asi více postradatelnější než Tandil.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Ani ne," usměju se. Podám hraběnce kabát a řeknu, že nějaký najdeme.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Aha, říkal jsem si, že už jsem ho tady dlouho neviděl, no kdyžtak to budeme muset zvládnout bez něj."
 
Killiaden09
''Kde bych asi tak měl začít ... '' řeknu jakoby zamyšleně mezitím co si budu sedat ke stolku '' ... tak Stoprocentně nejsem nosič beden a ani učitel šermu i přes to že toho z něj umím hodně ... ''
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
Začnu všem přítomným podrobně líčit svůj plán:
Rozhovor s Arteriem (pouze pro přítomné)

Upravil/a Sarako dne 07.01.2016 23:01
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Hm možná že to nebyl zas tak špatný nápad ho vzít s sebou. Ten plán zní docela dobře až na jeden malý háček, pokud se to povede znamenalo by to že nebude žádná bitva, což by byla celkem škoda vzhledem k tomu jak pěknou výstroj jsme si sehnali." Usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 07.01.2016 23:31
 
Leneren
"Půjdeme nejpozději, jakmile se vrátí Lucius. Nemáme způsob jak si to znamení předat, proto půjdu první. Předpokládám, že se dá poznat, jestli teleport splnil svou funkci?"
 
BadWolf
Chvíli opětuju pohled, pak začnu vysvětlovat.
"Jdeme po jedné osobě. Ta osoba je nebezpečná, i když zatím nic nezpůsobilo. Arterius věří, že má prsty v něčem, co je pro něj evidentně dost osobní. My ji chceme odtud odvést a využít ji k ukončení války v Hammerfellu. Ač se to mým spolubojovníkům líbit nebude, budu připraven na to, že by nás mohla zradit i ve chvíli její nejvyšší odannosti. Abychom ji odsud dostali bez dlouhých bojů, chceme sem vniknout s malou jednotkou. Té jednotce velí muž, který si velmi zakládá na své prestiži, a mrtví novicové by pro něj byli horší jak smrt - stejně jako já, nemá nic proti Univerzitě. Příjdeme sem, odvedeme cíl a odejdeme. Nechceme bojovat.
Pokud by se mělo Univerzitě stát něco, co si protiřečí s tím, co jsem tu řekl, ručím za to vlastním životem, to mi můžeš věřit.
Pokud selžu, pravděpodobně příjdu o život, dost možná několik lidí poblíž, a Univerzita bude až do vyhladovění obležena, takže si myslím, že je to v našem společném zájmu - finální rozhodnutí je ale na tobě, já už nic moc jiného dělat nemůžu, Arterius mě zdržel..."
Na chvíli se odmlčím...
"Pokud mi chceš pomoct, potřebuju aktivní teleportér s krystalem -" ukážu na teleport ve sborovně "všechno ostatní zařídím, ale tenhle je momentálně neaktivní, a s tím já nic neudělám."
zasměju se
"No, a pokud mi nechceš pomoct, tak bych rád měl aspoň čas vytasit meč..."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Opatrně jsi se napil. Trochu sis spálil jazyk, ale chuť lektvaru byla stejně hnusná jako jeho vůně. Chvilku jsi jej nechal působit a poté vyrazil k plynu, který vám bránil v cestě. Tandil na tebe chvilku zíral a nakonec se také napil a následoval tě. Plyn tě nijak nezraňoval. Sice nevoněl zrovna nejlépe, ale necítil jsi žádné známky otravy.

Když jste jej překonali stanuli jste v podlouhlé neosvětlené chodbě. „Chodba iluzí..“ pravil Tandil s mírně se pousmál. „..údajně tu mají oživnout tvé nejtemnější myšlenky a vzpomínky. Čeho se nejvíc bojíš, abych nebyl zaskočený kdyby to na nás vyhouplo.“ dodal a působil jako by se na průchod chodbou těšil.

Společník (Tandil)

Tondulín a Sarako
„Zní to zajímavě to se musí nechat, ale kameny duší nikdy nebyly mojí silnou stránkou a krom toho nemáme moc času. Lucius na nás už čeká na mostě.“ začal Arterius a koukl na vás střídavě - nejprve na Aedana a pak na šermíře. „Profesorka Selena tu není a Silverwoodová to je místní expertka na očarování, iluze, proměny a podobné voloviny včetně kamenů duší tu sice je, ale je to velmi náladová ženská.“ odmlčel se, „Popravdě.. i když jsem její nadřízený nerad bych ji viděl nasranou..“ přiznal, „..takže jestli s ní chcete mluvit je to na vás.“ dodal s úsměvem.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf
Jakmile jsi domluvil Xarie se napřímila, koukla se po místnosti a následně povídá: „Ujasníme si jednu věc. Budeme oba konkrétní a vynecháme nějaké žvásty jako 'osoba číslo jedna' a 'osoba číslo dvě'. Kdyby jsi prve nezmínil Bothiel možná by mě to nenapadlo, ale teď je mi to jasné..“ odmlčela se a udělala několik kroků stranou, „..mám-li být upřímná Vlku nikdy bych nečekala, že budeš mít tu odvahu za mnou přijít s tímto návrhem poté co jsi mi řekl, že jsem 'namyšlená učenkyně' a že si mám 'nasrat'.“ otočila na tebe a koukla červenýma očima, „Ať už jsou tvé nebo záměry generála Valeria jakkoliv šlechetné - o čemž silně pochybuji - nepomůžu ti. Na rozdíl od tebe si totiž vážím přátelství. Arteria bych nikdy nezradila ani se k němu neotočila zády a to platí o každém z mých přátel.“ odmlčela a vrátila se k tobě, ruce si dala za záda a očima tě stále sledovala. „Měl s tebou a Aedanem velké plány. Bude hodně zklamaný až se dozví, že jsi ho zradil.. ale jak se říká: Každý svého štěstí strůjce..“ dodala a koukla na dveře, „..půjdeš dobrovolně, nebo chceš snad zkusit štěstí v souboji?“

Leneren
„Dá.“ namítl Corrientis, „Nějak dlouho tam vyjednávají..“ poznamenal netrpělivě Nigidius a koukl na Ingmara, „Třeba nám ji nakonec fakt vydá bez boje.“ usmál se.
„By byla chyba.“ pronesl Nigidius a Corrientis na něj koukl, „Je pravda, že násilný vpád by byl lepší. Mohli bychom po výhře odvolat tamní vedení a zasít na univerzitě základy pro vznik nového cechu mágu. Současné požadavky univerzity jsou nesmírně nízké a drtivá většina mladých mágů nemá tak silnou vůli a velmi brzy podlehnou temné straně magie a nebo ještě hůř zahynou. Krom toho by to chtělo usměrnit výuku a vyřadit nebezpečné a temné části, které se v dnešní době vyučují..“ začal Corrietis, „..po rozpadu cechu to jde s magickou univerzitou rychle z kopce. Císařství postrádá kvalitní bojové mágy a léčitele.“

Anthe: Společníci

Killiaden09
Dívka mlčky poslouchala a vyčkávala jak budeš o svém životě vypravovat dál. Déšť za okny doposud neustal. Po chodbě jsou slyšet tlumené kroky s řinčením kroužků na legionářské zbroji.

Lord Rade
Půjčil jsi hraběnce kabát a vykročili jste hledat hostinec. Netrvalo vám to příliš dlouho a jeden jste našli. Uvnitř bylo vcelku rušno - aby ne, když je čas oběda - usedli jste k volnému stolu pro dva a vyčkali do příchodu obsluhy, kterou byla mladá dívenka. „Co si budete přát?“ zeptala se s mírným úsměvem.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 08.01.2016 20:30
 
Tondulin
"To zní jako úkol pro mě, náladová, nenáladová až uslyší moje trefné lichotky zcela jistě nám pomůže." Usměju se. "Zatím můžete Lucia nějak zdržet nebo co já vím." odpovím Artemu a vydám se zpět na univerzitu za Mirabelle.
 
BadWolf
"Ano, mně Arterius také zklamal, a nejen mně a naše přátelství, a víc, než kdokoli jiný. Co se týče vás - Univerzita je tudíž mrtvá. Zhatili jste svoji spásu." usměju se "Co se týče mně... Znáš mně. Nemám potřebu bojovat, když není třeba. I když se mi moc nechce zodpovídat muži, který radši podlehne svému strachu, chtíči a pýše, než aby čelil světu."
Budu se chovat jako kdybych se vzdal a půjdu ke dveřím ke kterým Xarie pokynula. Pokud by chtěla stát přímo za mnou, vrazím do ní svojí skrytou dýku, popřípadě ji zkopnu na zem, a využije své síly a dýky abych ji zabil než stihne využít nějaké kouzlo. Pokud si udrží odstup, tak jakmile budu venku tak uteču na stranu, vytasím meč, a pokud uslyším nebo ucítím nějaké kouzlo, které na mně zezadu vyslala, tak se mu pokusím vyhnout nebo ho odrazit mečem. Poběžím směrem k učebně kam se předtím šli učit studenti.
Vyrazím dveře, využiju momentu překvapení a vezmu nějakého studenta jako rukojmí, meč přiložím ke krku. Postavím se zády k ostatním a pokud možno k oknu jestli tu nějaké je. Pokud by někdo jevil náznaky, že nechce vyjednávat, podříznu rukojmí a vezmu si další. Čekám, jak ostatní zareagují.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako

,,Dobře, a kdyby tam profesorka nedorazila, až se tam budeme vracet, moje kouzelnice má s kameny duší nějaké zkušenosti. My zatím půjdeme vyjednávat. Nechte mě mluvit, a já se postarám, aby to znělo přesvědčivě. Můžeme vyrazit?"

Upravil/a Sarako dne 08.01.2016 21:11
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Nemám tušení čeho bych se mohl tak strašně bát, ještě jsem to nezjistil ... nějakejch pavouků se nebojím a ani hadi mi nepřijdou strašidelní." poznamenám "Co se od nás vlastně očekává? Pouze projít?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist