Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Půjdu ke Gerrickovi a zeptám se ho co tu pohledává
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Ano. Zkouška prvního základního kouzla z elementové magie - Bleskové magie.“ usmál se Tandil, když se trojice zámků po tvém činu odemkla a dveře se otevřeli. Udělali jste několik kroků a prošli až ke kulatému schodišti. „Další..“ povzdychl si Tandil, když stoupl na první schod.

Když jste vyšli kamenné točité schody stanuli jste v další části jeskyně. Všude se před vámi zmítal kouř a nějaký nazelenalý silně zapáchající plyn. „Hmm.. nepamatuješ si jestli jsem do té brašny dal i lék proti otravě?“ zeptal se zamyšleně Tandil. Po levé straně jsi spatřil na kamenném podstavci několik druhů přísad, starý špinavý kotlík s polo-rozežranou kovovou vařečkou. (ingredience pro výrobu lektvaru jsou totožné s těmi ze Skyrimu Wink)

Společník (Tandil)

Tondulín, Sarako a BadWolf
Morrowindský šermíř poodstoupil od zajatkyně a zamířil k oknu. Arterius mezitím promluvil k Vlkovi:
„Je mi absolutně jeho co si myslíš Vlku. Bothiel je hrozbou pro tento svět a její spolupráce s Luciem mi neustále vrtala hlavou. Teď už vím alespoň částečný důvod. Sice nevím jaké s ní má plány, ale k tomu se brzy dopídím..“ odmlčel se a pohlédl na Vlka, „..a stejně jako Lucius nemáš ponětí jakou tu vládneme mocí. Jestli si Lucius přijde pro Bothiel bude to dost možná to poslední co za svoji válečnou kariéru zkusí. Není nás sice moc, ale univerzitu jsme schopní udržet.“ řekl odhodlaně a starý profesor (Globullus) mlčky přikývl. „K novicům, asi sis spletl budovu. Tohle je univerzita naši novicové a novicky sem přišli hledat vědění a né válku, kterou chceš ty a Lucius. Osamostatnili jste se od říše, abychom zajistili lepší výuku a klid od politických vlivů. Nikdo z noviců s tebou do války nepůjde a skupina bojových mágů co se připojila k ostraze univerzity poslouchají rozkazy jen a pouze od arcimága nebo jeho zástupců.“ pokračoval Arterius ve své řeči. Zatím co Bothiel tiše oddechovala.

Sarako

Tondulín


Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

Leneren
Gerrick na tebe s povýšeným výrazem koukl, „Pokud vím konkordát mi umožňuje volně se pohybovat po vašem území tak jako vy můžete potom našem a nejsem povinen vám hlásit důvod.“ odbyl tě s těmito slovy a se svým doprovodem kráčel blíž k chrámu. Rozkázal dvojici válečníků, aby vtrhli do chrámu. Když se vrátili v doprovodu redguardké kněžky - která se nacházela i na sněmu - držela dvojice válečníků Talosův oltář.
„Přijetí konkordátu postavilo uctívání Talose mimo zákon. Zničte výklenek, oltář - vše co najdete.“ dodal s úsměvem Gerrick a dvojice válečníků hodila oltář na zem, vytáhli větší kladiva a začali oltář na rozkaz svého velitele ničit. Kněžka jen mlčky stála a vše sledovala.

Lucius už se pomalu s legátem Platoriem shromažďuje u mostu asi hodlá každou chvilku vyrazit oznámit ultimátum. Corrientis si mezitím našel vhodné místo pro přípravy na otevření dočasného teleportu. Déšť, který začal před několika minutami zesílil a vypadá to i na příchod nějaké bouře.

Anthe: Společníci

Killiaden09
Legát tvá slova již neslyšel a nebo je ignoroval. Zmizel kdesi v jedné z uliček. Legionáři se mezitím připravili k tvému zatčení a starý legionář přímo zářil blahem, ale byli zastaveni. „Stůjte!“ křikla dívka, „Sám řekl, že nemá kam utéct a mimo jiné je to můj host a učitel. Takže se k němu tak budete chovat! Alespoň do té doby než se vrátí můj otec.“ pokračovala rázně mladá šlechtična a starý legionář přitom protáčel oči, ale nakonec neměl moc na výběr. Odvolal legionáře a opět je rozmístil na stará stanoviště. Když se šíleně rozpršelo a vypadalo to, že se přidá i bouře pokynulo ti děvče, abys vešel do domu.

SuperHunterCZ
„Já? Vzhledem k tomu, že z Leye nic nekápne. Tak začnu tím, že vyrazím za parchantem co mě připravil o mé prachy - za Arteriem..“ odmlčel se, „..beztak si ten zmetek bude sedět na univerzitě, takže to bude snadný..“ usmál se Gor, „..nehodlám to, ale protahovat. Jdeš se mnou?“

Lord Rade
Vyčkáváš. Dlouhou dobu nikdo nejde a počasí se stále zhoršuje. Když se rozpršelo udělal jsi několik kroků zpět, aby jsi zbytečně nemokl. „Mějte se hraběnko. Ráda jsem vás po dlouhé době viděla, držte se a hodně zdraví pro vašeho muže.“ znělo z věže a byly slyšet kroky, když jsi se ohlédl spatřil jsi svoji hraběnku Sylvii.
„Dořešeno..“ usmála se, „..koukám, že se nám opět rozpršelo a to už mi skoro uschlo oblečení.“ dodala, když se rozhlédla po okolí.

Všiml sis, že se cosi plánuje u univerzity. Legie přesunula k chrámu několik menších obléhacích strojů a přesunula tam velký počet legionářů. Před chvilkou dokonce k univerzitě vyrazila i skupinka Thalmorských válečníků vedených lordem Gerrickem.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 04.01.2016 22:19
 
Killiaden09
Budu jí následovat (při tom se budu snažit zapamatovat každou pozici jednotlivých Legionářů).
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"A víš že ne? Na hojení jo ale proti otravě ne. Naštěstí máme pro zkoušku z alchymie pomocnou ruku od jejího stvořitele. Jen jestli jsou přísady v pořádku a ne úplně shnilé." podívám se na přísady. (mimochodem aure ... uvědomuješ si že jsem skyrim nehrál asi ... rok? Grin nehledě na to že jsem nikdy nestvořil mnoho elixírů? Grin asi bude muset pomoct wiki)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"No dovol, jsme skoro jako bratři." ironicky pronesu a zasměju se. "Ale přijde mi že mu poslední dobou už začíná šplouchat na maják, asi to nemá chlapec lehký a já jsem mu k duševnímu zdraví taky moc nepomohl co myslíš?"
Upravil/a Tondulin dne 04.01.2016 22:28
 
Sarako
Budu poslouchat rozhovor Arteria s Vlkem, přitom zašeptám Theře:,,Jestli se sem Lucius chystá, tak moje psaníčko nejspíš nezabralo. Dávám přednost roli lovce, před rolí kořisti. Budeš nás odsud schopna v nejhorším případě teleportovat, nebo je tu něco co brání teleportačním kouzlům?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Počkám až to všechno začne
 
BadWolf
"Když myslíš." odpovím Arteriovi, odmítajíc se s ním hádat.
Až odejdu z místnosti, rychle půjdu na svoje stanoviště, připravit se udělat to, pro co jsem sem přišel.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Budeš si s tím vědět rady?“ zeptal se Tandil, když viděl jak si prohlížíš přísady. Přísady jsou zachovalé a jejich tu mnoho a hodně různých druhů. Akorát kotlík je v horším stavu.
(přísad je velké množství a druhů, stačí když napíšeš min. jednu ingredienci potřebnou pro lektvar)

Společník (Tandil)

Tondulín, Sarako a BadWolf
@Tondulín, Sarako: Vlk krátce odpověděl Arteriovi a poté opustil komnatu v momentě kdy přicházel válečník v černé zbroji (Finn). „Arterie, už to začalo.“ prohlásil při pohledu na Arteria a ten jen mlčky kývl.
„Hanzy..“ otočil se na válečníka, „..ty, Carwen a Icarius tu zůstaňte. Dohlédněte na Bothiel já budu hned zpět.“ pokračoval a poté se pootočil k ostatním, „Chce jít někdo se mnou?“ zeptal se.
Tondulín

Sarako


Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

@Vlk: Arterius nic nenamítal. Při odchodu jsi se minul s válečníkem, který ti zajistil průchod skrze bránu. Vyšel jsi na chodbu a spatřil skupinu noviců, kteří stále vyčkávali na příchod svého profesora. Očividně, ale zatím marně. Ze sborovny vyšla černovlasá bosmerka v šedivěmodré róbě se zachmuřeným výrazem na tváři o novice nezavadila ani pohledem a sešla schodiště po kterém šla zrovna Xarie a nějaká pohledná světlovlasá žena, taktéž oblečená do roucha, ale tentokrát do čistě šedivého k pozdravu mezi trojicí kouzelnic nedošlo.
„Na koho čekáte?“ zeptala se Xarie jednoho z noviců, když vyšla se svým doprovodem schodiště.
„Máme mít lektvary s profesorem Palagánem, ale ten tu není a jeho záskok profesor Globullus ještě nedorazil.“ oznámil jí novic.
„Aha.. to nevadí. Klíče asi nemám, tak běžte do vedlejší učebny. Světlano pomohla bys mi?“ začala Xarie a když pohledná kouzelnice kývla, usmála se. Novicové a novicky se mezitím vydali do vedlejší učebny, kde se pravděpodobně usadili. Světlana je následovala do třídy, dveře nechala pootevřené a Xarie kráčela ke sborovně. Sáhla do kapsy a vytáhla klíč. Na chodbě krom tebe, Xarie a válečníka nikdo jiný není.

Leneren
Vyčkával jsi. Gerrick a jeho válečníci mezitím dokončili jejich násilnou opravu chrámu a poté pokračovali blíže k univerzitě. Tak jak jim to jen bylo legionáři dovoleno. Gerrick se postavil stranou, založil si ruce a vše sledoval občas zakroutil hlavou. Lucius a Platorius s doprovodem šestice legionářů vykročil po mostě k univerzitě, aby zkusili vyjednávat. Kolem tebe prošel starý legát Nigidius Amatius - byl na sněmu jako doprovod generála Valeria - ozbrojen dvojici mečů, štítem a brašnou ve které cosi cinkalo. Hrdě se postavil vedle legionářů a vyčkával.
„Myslel jsem, že bojovat nebudete, legáte.“ promluvil jeden z legionářů.
„Ta banda idiotů ze sněmu si myslí, že se vzdám hodnosti jen proto, že si to pár vyfešákovaných imbecilů přeje. Věrnost legii je doživotní, složil jsem přísahu a budu jí sloužit dokud nebudu propuštěn nebo nezahynu..“ odpověděl mu Nigidius, „..každopádně nám pěkně leje. Jedině dobře, alespoň ty magičtí parchanti nebudou moc podpalovat..“ usmál se a poplácal legionáře po zádech, „..hlavně klid a přesné rány.“ dodal a vydal se na hradbu, aby měl dobrý přehled o dění v okolí.

Anthe: Společníci

Killiaden09
Následoval jsi děvče. Jeden z legionářů zůstal stát venku před dveřmi, které jsi za sebou zavřel a několik dalších se nejspíš rozmístilo po zahradě, aby ji co nejlépe pokryli. Starý legionář se usadil za stůl v jídelně a zbylí dva osadili různé kouty domu. Děvče se zastavilo u jídelny, „Dáte si něco k jídlu?“ zeptala se.
„Já jo.“ ozval se starý legionář pohotově. „Vás jsem se neptala!“ sjela ho hlasitě šlechtična, která už měla jeho přítomnosti plné zuby. Služka, která zrovna vyšla z kuchyně a nesla mísu s vodou, aby mohla zalít květiny tiše pozdravila, když kolem vás procházela.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Chvilku se zamyslím a příjdu ke Xarii.
"Zdar Xarie. Potřebuju s tebou okamžitě někde v soukromí mluvit." řeknu, pokynu ke sborovně, a počkám na její odpověď.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
''Ne děkuji nemám hlad mylady.'' Odpovím a počkám jak se věci vyvrbí...
Upravil/a Killiaden09 dne 05.01.2016 22:09
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Počkej tu na mě, někdo na toho blázna musí dát pozor." pošeptám Mirabelle a poté vykročím z řady. "Půjdu s tebou, přece jenom vyjednávání je moje silná stránka." Ušklíbnu se a budu následovat Arteria.
 
Leneren
Připravím sebe a své lidi
 
Sarako
,,Počkejte Arterie, půjdu s vámi. Pokud budete vyjednávat s člověkem, jako je Lucius, bude moje pomoc nepostradatelná." potom se podívám na Theru s Golarem:,,Dejte mi na ní pozor, dokud se nevrátím."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"É ... nejspíš ... takže co má protijedové účinky ..." sáhnu po česneku a trollím sádle. "Tohle pokud si pamatuji tak tam bylo ... nikdy jsem nebyl moc zběhlý v alchymii."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Řekl bych, že na to jdeš správně. Nalij tam trochu vody, kterou si vyčaruješ a pak tam hoď ingredience. Dřevo nemáme takže to budeme muset ohřát ručně.“ odpověděl ti Tandil a dřepl si ke kotlíků, zamumlal zaklínadlo a uvnitř kotlíku se objevila voda.

Společník (Tandil)

Tondulín a Sarako
Tondulín

Sarako

„Edwin? Půjdeš taky?“ zeptal se Arterius rudovlasé válečnice.
„Raději ne, půjdu se připravit a pak se někde sejdeme.“ odpověděla mu s úsměvem, který ji poté opětoval. Aedan a Morrowindský šermíř následovali Arteria pryč z komnaty. Edwin byla několik kroků za vámi. Na chodbě krom válečníka v černé zbroji a Vlka, který zrovna cosi řešil s Xarii (@Sarako: dunmerka, kterou jsi viděl v Kvatchu) stáli u sborovny. Jakmile uviděla Arteria, naznačila Vlkovi, aby mlčel a promluvila na něj.
„Arterie, převzala jsem se Světlanou bandu noviců co čekala na Globulla.“ řekla směrem k Arteriovi, který se zastavil pár kroků od ní. „Dobře, ale myslím, že ta hodina nebude mít moc dlouhé trvání..“ odpověděl jí a přitom koukl na Vlka, „..kdyby něco pošlu vám sem Belia.“ otočil se opět ke Xarii a ta již nic nenamítala. Arterius se otočil a vedl vás po schodišti dolů. Vyšli jste z univerzity kde stála nastoupená čtveřice válečníků včetně Belia, který na sobě, ale neměl černou zbroj. (@Sarako: Belius byl přítomen na sněmu poblíž Aedana a Carwen)
„Hotovo, Arte.. půjdu se převléknout do zbroje jestli už mě k něčemu nepotřebuješ.“ promluvil na Arteria trochu zadýchaným hlasem.
„Ne. Převlíknout se nepůjdeš..“ zamítl Arterius, Belius chtěl nejspíš za vzdorovat, ale nebylo mu to povoleno „..najdeš moji sestru a seženeš Silverwoodovou, Xarii, Světlanu a všechny novice. Pošleš je na ubikace a tam vyčkáš do mého příchodu. Rozuměl jsi?“
„Jo.. ale-“ odpověděl Belius, „To jsem rád.“ usmál se Arterius. Když Belius zmizel uvnitř univerzity Arterius se k vám otočil, „První budu mluvit já, když budete mít něco na srdci můžete se projevit, akorát nezmiňujte nic o naší připravenosti a ani počtu. Nějaké otázky?“

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf
Promluvil jsi na Xarii. Otočila se jakmile pootevřela dveře a očima si tě prohlédla. Bylo vidět, že tě nevidí příliš ráda. „Alespoň trochu úcty ke starším lidem bys měl mít, když už postrádáš vychování a -“ chtěla pokračovat, ale koutkem oka zahlédla Arteria, který šel kolem v doprovodu onoho Morrowindského šermíře a Aedana. Edwin byla taktéž opustila komnatu, ale její kroky směřovali do Arteriova kabinetu, který si klíčem odemkla a zmizela uvnitř. Nezdá se, že by za sebou zamkla.

„Arterie, převzala jsem se Světlanou bandu noviců co čekala na Globulla.“ řekla Xarie směrem k Arteriovi, který se zastavil pár kroků od ní. „Dobře, ale myslím, že ta hodina nebude mít moc dlouhé trvání..“ odpověděl jí a přitom koukl na Vlka, „..kdyby něco pošlu vám sem Belia.“ po těchto slovech se vrátil ke k dvojici a sešli schodiště. Xarie na tebe koukla „Nevím co se mnou chceš řešit v soukromí.. ale rychle.“ pokynula ti, abys vešel dovnitř. Sborovna byla obdélníková místnost s podlouhlým stolem u něhož se scházel arcimág společně s profesory, aby společně řešili neodkladné záležitosti. Dále zde bylo několik skříní, klíče zavěšené na dřevěném věšáku - klíče jsou pravděpodobně od tříd, chybí jen dva klíče: učebna runové magie a učebna lektvarů - Xarie si je očima prohlédla a poté se opřela o stůl. Červenýma očima na tebe pohlédla se slovy, „Co jsi chtěl?“

Pevný teleport se nachází za arcimágovou židlí, působí vypnutě a krystal zjevně taktéž chybí.

Leneren
Přesunul jsi se s legionáři ke Corrientovi, který měl vše připravené. V jeho přítomnosti stál už i Ingmar, který měl založené ruce a mlčky hleděl na mága. Pohnul se až při vašem příchodu, prohlédl si vás a spokojeně kývl.
„Útočit na magickou univerzitu? To se mi moc nelíbí, ale když je to rozkaz tak je to rozkaz.“ přiznal Sven, který z toho asi nebyl moc nadšený. „Neměj obavy..“ ozval se hlas Nigidia, který se k vám připojil s trojicí plně ozbrojených legionářů, „..každý z těch co se ti tam postaví tě bude chtít sejmout. Mágové nemají slitování, když se jim sereš do věcích do kterých ti nic není a obzvláště takový Arterius.“ pokračoval s úsměvem.
„Vše připraveno..“ hlásil mág, „..stačí říct a otevřu teleport, akorát doufejte, že Vlk bude rychlejší jak mi.“
Anthe: Společníci

Killiaden09
„Dobře..“ vydala ze sebe dívka a koukla na starého legionáře, který bušil prsty o stůl. „Pojďte..“ vyzvala tě a vykročila ke schodům. Legionář by býval něco namítl, ale jakmile jej sjela pohledem zabořil se do židle a pokračoval v činnosti.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.01.2016 22:42
 
Killiaden09
Budu ji dále následovat.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Lucius chce Bothiel a protože je Bothiel mojí zajatkyní, bude nejlepší, abych podmínky jejího propuštění vyjednával já. Můžete mi důvěřovat, jsem schopný nastalou situaci nenásilně vyřešit, aniž bych ohrozil osud celého Tamrielu. Souhlasíte Arterie?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Co by se mohlo stát, kdybychom ho otevřeli první a on se nenapojil. Vyhodilo by nás to někdě náhodně?
 
Tondulin
"Já hlava děravá, málem bych zapomněl, že Lucius s Nigidiem jsou hodní pánové, kteří se nemůžou dočkat až uslyší tvoje mírumilovné podmínky vznešený hrdino." zareaguju na Sarakův nápad a poté se otočím na Arteria "Koukám že už do party, bereme každého šílence co potkáme cestou co?" Přiblble se usměju. "Doba je už opravdu zlá."pomyslím si pro sebe a nadále budu následovat Arteho
Upravil/a Tondulin dne 07.01.2016 17:57
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist