Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Na Lucia: "Dobře"
Na Corrientise: "Něco čeho bych se na ni měl vyvarovat?" Okovy vezmu a dám si je tak, abych na ně mohl kdykoliv šáhnout
 
scorpioncz
"Ještě než půjdeme, zajímalo by mě, jestli jsou tahle knihy v pořádku. Jestli je již neohlodal zub času, tak nejen že by se tu možná dali nalézt zmínky o těch zkouškách, ale možná by tu mohlo být i jiné tajemné vědění." podotknu a ještě se podívám k nejbližší knihovně, jestli jsou tam nějaké knihy a jestli nejsou třeba již shnilé a podobně. "Třeba by se dali vzít zpět na univerzity, nebylo by to skvělé?" řeknu ještě než se na první z knih podívám. Pokud budou všechny v hrozném a nepoužitelném stavu, tak si jen hluboce povzdechnu a půjdu se s Tandilem teleportovat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,S tím mi nezbývá, než souhlasit." odpovím Arteriovi.
,,Milá Bothiel, tvá předchozí odpověď nebyla na otázku, kterou jsem položil." pronesu po chvíli Theřina pálení a chlazení ,,Vím, že s Luciem spolupracuješ, taky jsem četl jeho dopis a podle Leyova zbídačeného stavu jsem se jen ujistil, že se Lucius neštítí použít jakýchkoliv prostředků. Proč s ním spolupracuješ?" přistoupím k Bothiel opět zezadu, přiložím jí čepel svého meče ke krku ,,Co by jsi řekla na vytrhání všech tvých upířích zoubků bílých jako perličky. Nechal bych z nich uplést krásný náhrdelník pro Luciovu dceru. Položil jsem ti jasnou otázku a očekávám na ní jasnou odpověď."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Pochybuji, ale můžeš to zkusit..“ odpověděl ti Tandil a všímal si jen a pouze teleportu, který byl otevřený. Poodešel jsi k nejbližší knihovně a začal si ji prohlížet. Většina knih vypadala jakžtakž zachovale. „..spíš bych odolal jakémukoliv pokušení Škorpiasi. Nikdy nevíš jak může past jednoho z těch devíti mágů vypadat, krom když to tady nahoře působí tak zachovale oproti tomu schodišti. Navíc tohle všechno spadlo do vody a ani jedna z těch knihoven se nepohnula z místa. Knihy jsou furt srovnané není to trošku podezřelé?“ otočil se k tobě Tandil.

Společník (Tandil)

Tondulín, Sarako a BadWolf
@Vlk: Vyšel jsi schody a pokračoval po chodbě až ke komnatě. Přitom jsi se nenápadně ohlížel po nějaké skrýši a jestli nejsi někým sledován. Bohužel na chodbě čeká hlouček noviců na příchod nějakého profesora a protože nemají klíče od učebny musí stát přední. Krom toho sis všiml, že jeden z válečníků v černé zbroji stojí u schodů a další u ubikací pro novice a novicky. Sborovna zvenčí hlídaná válečníkem není, ale k jejímu otevření budeš nejspíš potřebovat vyháčkovat zámek a to bez povšimnutí některého z noviců nedokážeš.

Odebral jsi se proto po zaklepání a výzvě na vstup do komnaty arcimága ve které tě ihned ochladil studený vzduch a udeřil zápach spáleného masa. Dvojice ledových sloupů se tyčila od podlahy až ke stropu v nich byly zabodnuty konce okovů, které drželi každou končetinu nějaké černovlasé bosmerky, která byla téměř nahá. Jednu ruku měla celou zakrvácenou a bylo znát, že má na ní jen trojici prstů - jeden se dokonce válel na zemi - tvář měla na pravé straně výrazně popálenou. Krom zajatkyně se v místnosti nacházelo několik dalších osob. Mezi prvními koho jsi spatřil byl Arterius, který k tobě stál zády a hleděl na ženu opírajíc se o kladivo. Po levé straně stála Edwin oděná do kožené zbroje bez symbolů císařství, na pravé straně stál válečník v černé kroužkové zbroji a vedle něj profesor Globullus. Také sis všiml bosmerské válečnice, která měla rovněž černou kroužkovou zbroj s plátovým kyrysem, byla ozbrojená lukem a dost ti připomínala tu elfku, kterou jsi viděl v přítomnosti Aedana. Dále tu byla dunmerka, která se společně s nějakým imperiálem podílela na mučení. Jak elfka tak imperiál se zúčastnili sněmu. Upírka má zavázané oči. Za tebou se ozval tichý šepot, když jsi se mírně pootočil spatřil jsi Aedana a Mirabelle.

@Aedan: Naposled jsi políbil Mirabelle , vzal do ruky svůj oštěp a kráčel jsi ke dveřím. Mirabelle za tebou zamkla, aby do provizorní zbrojnice nevnikl něco cizí a vyrazili jste do arcimágovi komnaty.

Po otevření dveří jsi spatřil polonahou zmučenou Bothiel. Jednu ruku měla celou zalitou krví a bylo znáš, že jí na ní dva prsty chybí. Jeden se dokonce válel i na podlaze. Býval bys cítil zápach spáleného masa, kdyby se v té blízkosti nenacházela Mirabelle, která veškerý pach přebila onou vůní po skořici a nějaké příměsi. Všiml sis, že Bothiel má dokonce popálenou i pravou část tváře. Arterius stál naproti ní a opíral se o kladivo. Bothiel má zavázané oči.
„Nemám ráda mučení..“ šeptla tiše Mirabelle. Všiml sis Vlka, který musel přijít krátce před vámi.

@Všichni: Bothiel se zasmála, „Snad si tě to najednou netrápí? Chudáčku..“ řekla soucitným tónem, „..nejsi o nic lepší než on.. akorát on nemučí ženy v tom je lepší.“ při posledních slovech se ušklíbla, ale jakmile jí imperiál přiložil stříbrnou čepel ke krku se slovy: ,,Co by jsi řekla na vytrhání všech tvých upířích zoubků bílých jako perličky. Nechal bych z nich uplést krásný náhrdelník pro Luciovu dceru. Položil jsem ti jasnou otázku a očekávám na ní jasnou odpověď." úšklebek z tváře zmizel.
„Už sem ti jednou řekla, že kvůli takovým slabým mágům jako jen on!“ vřískla, „Lucius mi slíbil volnost a svobodu, kterou mi po léta upíral cech mágů jen proto, že jsem se odklonila od jejich 'bezpečného stylu magie' zabrouzdala jsem do magie, které se báli a vládla nesmírnou mocí. Cech mě nechal pronásledovat, uvěznit a mučit. Vypálil mi znamení na mé záda, které teď zničilo tvé mučení a následně mě nechali popravit. Jenže daedry ke mně byli milostivé a dali mi druhou šanci včetně daru nesmrtelnosti v podobě upírského života..“ odmlčela se a oddechovala, „..čím více budeš pokračovat v mém mučení tím víc zatracuješ svoji duši a rozhněváváš samotné daedrické prince. Nehledě na tom, že nevíš nic o svém původu.“ řekla rázně.

„Možná by nebylo naškodu tě předat Corrietisovi.. Bothiel..“ usoudil Arterius, „..určitě by rád viděl starou známou z časů dávno zapomenutých..“ usmál se Arterius, „..každopádně ti Lucius lhal, není v jeho možnostech zvrátit rozhodnutí nejvyššího mága Císařství a udělit svobodu někomu jako jsi ty.“ dodal.
Bothiel opatrně pootočila hlavu, „Řekla bych, že jen co se Corrientis dozví o tvém záměru spojit hůl chaosu dopadneš úplně stejně jako já..“ zněla pošklebovačně směrem k Arteriovi, „..s tím rozdílem, že já se svoji moc nebojím použít, kdežto ty ano.“

Leneren
„Přímému střetu. Bothiel je nesmírně mocná. Jít proti ní s tím vybavením co máte by byla sebevraždě..“ odpověděl ti Corrientis. Připevnil sis pouta k opasku a klíč uvázal na provázek a připevnil si ho jako přívěšek kolem krku. Přípravy kolem vás mezitím vrcholily a k obléhacím strojům už dovezli i kameny a lukostřelci se nenápadně rozmisťovali na hradbách.
„Jak dlouho budeme ještě čekat?“ zeptal se Platorius.
„Ještě chvilku..“ odpověděl mu Lucius, „..půjdete s námi vyjednávat s Arteriem?“ optal se Corrientise.
„Měl bych? Myslel jsem, že se mnou máte jiné záměry.“ odpověděl mu mág.
„Anthe vás s nimi seznámí, legáte Platorie pošlete několik legionářů k mému domu ať přivedou legáta Nigidia. Budeme potřebovat jeho znalosti při boji s mágy.“ rozkázal Lucius nakonec svému legátovi.

Společníci (Thera, Ralyen)

Killiaden09
„Samozřejmě. Chci vědět jestli máš meč rychlí a ostrý jako jazyk.“ ušklíbl se Nigidius a stále držel svůj bojový postroj a v ruce svíral jeden ze svých mečů.

SuperHunterCZ
„Zdrcený.. vypadal jako by celou noc nespal a nebo byl někde na flámu. Sotva mluvit..“ vysvětloval Gor, „..však uvidíš sám až ho potkáme. Jestli ho potkáme.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Killiaden09
Zůstanu v Obraném postoji a pokud zautočí budu blokovat mečem a uštědřím mu ránu pěstí do obličeje. Po té (dříve než stihne zareagovat) odskočím dva kroky dozadu a opět zaujmu předešlý postoj.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
Zatím nemá smysl na sebe nějak výrazně upozorňovat. Však oni si mě všimnou sami...
Tiše kývnu na Tondu na pozdrav. Nevrle čekám, až se na mně osopí.
Zatím tiše sleduji dění. Nechávám si otevřenou přístupovou cestu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Nejprve s vlídným úsměvem na tváři oplatím pozdrav mému dlouholetému příteli a poté se postavím s Mirabelle někam stranou od ostatních (hlavně od Vlka) a budu sledovat co za scénu se tu odehrává. "Člověk si na chvíli odejde a hned se to tu začne hemžit magory, jak jinak než v čele s Vlkem." pošeptám Mirabelle a zasměju se. "Nevíš co je to za lidi?" hlavou pokynu směrem k imperiálovi a jeho doprovodu.
Upravil/a Tondulin dne 01.01.2016 14:04
 
BadWolf
Příjemně překvapen, oplatím Aedanovi vlídný úsměv.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Ale když všechno to vědění ..." povzdechnu si "No jo, ale je to magická univerzita, pasti by měli snad být až za tím portálem ne? Však se podívej! Co všechno to může obsahovat! ... Jo, jo už jdu." řeknu zklamaně a ještě se ohlédnu za všemi knihami, než vejdu do portálu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jak ty můžeš vědět něco o mém původu? Čtrnáct let po tom bezvýsledně pátrám. Chceš snad poskytnout muži bez minulosti iluzi původu, který tak dlouho hledal?" pronesu, aniž bych sundal meč z Bothielina krku, přitom si koutkem oka prohlédnu nově příchozí.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Máme uvnitře člověka, jenž aktivuje pevné teleporty. Jakmile se tak stane, potřebujeme, aby jste vytvořil dočasný a udržel ho do té doby než se vrátím já a můj tým." Potom, jestli nebude mít další otázky půjdu si pro své legionáře a seznámím je s naším úkolem.
 
SuperHunter
"No jo, vždyť ztratil svojí ženu...co plánuješ dál ?"
 
Lord Rade
Dál čekám.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ
Prošel jsi společně s Tandilem pevným teleportem. Ucítil jsi menší brnění během teleportace, ale to odeznělo v momentě kdy si stanul na pevné zemi. Nacházeli jste se v jakési jeskyni jejíž strop osvětlovalo několik magických koulí. Před vámi se tyčily staré kovové dveře s trojicí magických zámků.

Když jste udělali několik kroků blíž po kamenné dlážděné cestě spatřil jsi onu trojici zámků z blízka. První působil jako by byl očarován nějakým ledových kouzlem, druhý byl zase celý rozpálený a třetí nejevil žádné známky magického očarován byl akorát vlhký. „První zkouška. Velmi snadná..“ usmál se Tandil, „..poradíš si s ní? Nebo chceš poradit?“ zeptal se.

Společník (Tandil)

Tondulín, Sarako a BadWolf
Aedan (Tonda) a bretonská profesorka (Mirabelle) se zařadili na stranu a mlčky přihlíželi. Sem tam si mezi sebou něco špitli, ale jinak mlčeli.

Tondulín


Bothiel se usmála, když imperál (Sarako) položil svoji novou otázku. „Když nevíš kde začít hledat, těžko něco najdeš. Byla jsem posledních čtrnáct let považována za mrtvou, ležela jsem na dni své hrobky a přesto toho vím víc než ty. Smutné, že?“ odmlčela se. Arterius se mezitím otočil a spatřil nově příchozího imperiála (BadWolf). Pomalu k němu vykročil a zeptal se: „Potřebuješ něco Vlku?“

„Určitě nechceš, abych tvoji minulost rozkrývala tady před všemi? Nebo snad ano? Chtěl bys, aby všichni přítomní znali něco málo z tvého života před lety?“ promluvila opět Bothiel.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

Leneren
Corrientis přikývl a poté se zamyslel, „Udržet dočasný teleport otevřený tak dlouho bude náročné.. “ zamumlal, „..ale pro zničení zla jako je Bothiel je nutné přinášet nějaké oběti. Každopádně mě udržení teleportu bude stát značnou část mé magické energie. Neočekávejte, že pak bude v mých silách, abych vám nějak jinak pomohl.“ dodal. Když nic víc nenamítal odebral jsi se ke skupince svých legionářů. Seznámil jsi se s plánem. Nikdo prozatím neměl žádné připomínky.

Všiml sis osmi Thalmorských válečníků ve zlatavých zbrojích, pomalu kráčeli směrem k vám a v jejich čele stál lord Gerrick se sebevědomým výrazem.

Anthe: Společníci

Killiaden09
Nigidius už se téměř odhodlal k útoku, udělal krok do předu a pozvedl meč, ale byl zastaven příchodem skupiny legionářů. „Legáte!“ zvolal legionář a zasalutoval.
Nigidius si hlasitě povzdechl, Co chcete?! Nevidíte, že mám zrovna souboj?!“ otočil se naštvaně na legionáře, který se ihned začal omlouvat. „Omlouvám se pane, ale generál Valerius vyžaduje vaši přítomnost při útoku na magickou univerzitu.“ v momentě kdy zmínil univerzitu se legátův zamračený výraz změnil v úšlebek, schoval meč a prohlásil, „Konečně..“ mnul si spokojeně ruce, „..konečně budu moc zarazit meč do toho zku*venýho sr*če!“ zvolal a odebral se k odchodu aniž by si tě zprvu jakkoliv všímal.
„Zajistěte dům, zatkněte toho idiota vzadu a držte ho tu dokud se nevrátím.“ rozkázal nakonec a sám se vydal spokojenou chůzí magické univerzitě.

SuperHunterCZ
„Já? Vzhledem k tomu, že z Leye nic nekápne. Tak začnu tím, že vyrazím za parchantem co mě připravil o mé prachy - za Arteriem..“ odmlčel se, „..beztak si ten zmetek bude sedět na univerzitě, takže to bude snadný..“ usmál se Gor, „..nehodlám to, ale protahovat. Jdeš se mnou?“

Lord Rade
Vyčkáváš. Dlouhou dobu nikdo nejde a počasí se stále zhoršuje. Když se rozpršelo udělal jsi několik kroků zpět, aby jsi zbytečně nemokl. „Mějte se hraběnko. Ráda jsem vás po dlouhé době viděla, držte se a hodně zdraví pro vašeho muže.“ znělo z věže a byly slyšet kroky, když jsi se ohlédl spatřil jsi svoji hraběnku Sylvii.
„Dořešeno..“ usmála se, „..koukám, že se nám opět rozpršelo a to už mi skoro uschlo oblečení.“ dodala, když se rozhlédla po okolí.

Všiml sis, že se cosi plánuje u univerzity. Legie přesunula k chrámu několik menších obléhacích strojů a přesunula tam velký počet legionářů. Před chvilkou dokonce k univerzitě vyrazila i skupinka Thalmorských válečníků vedených lordem Gerrickem.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.01.2016 21:32
 
Killiaden09
''Zatknout se nenechám. Nicméně ani neplánuji odejít. Pokud jste mne vyzval klidně tu na vás počkám. Ale bez okovů...'' Řeknu směrem k Legátovy.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Předpokládám ... ničení." řeknu a sešlu blesk na poslední vlhké místo, kde chybí element blesku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Schovám meč, poodstoupím od Bothiel a zamyšleně se půjdu podívat k oknu, jestli už Lucius dorazil s legionáři, abych mohl vyhodnotit situaci.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Přišel jsem tě o něco požádat... a taky varovat. Co se týče varování, vypadá to, že mám rovnou dvě...
Arterie..." ukážu na Bothiel a povzdechnu si "ty víš co si o tomhle myslím. Ať si myslíš, že z toho dostaneš cokoli, nedostaneš, a dopadne to blbě. Možná mi nebudeš věřit, ale mám s tím větší zkušenosti jak ty... Ale je to tvoje volba..."
na chvíli se odmlčím
"Jinak, táhne sem Lucius. Za záminku si zvolil právě ji, a má v tom podporu. Nemám ponětí, co chce, ale je to Lucius, takže to pro tebe a Univerzitu nevypadá dvakrát dobře."
"Takže, ať s tím uděláte co uděláte, než se vám to tu rozpadne pod onagery, tak bych si rád prohlíd nějaký studenty. Nehodlám totiž Thalmoru nechat celej Tamriel - vím, že ty s tím nesouhlasíš, ale určitě se najde někdo kdo bude..."
Rozhlídnu se po místnosti, a předtím než odejdu se ještě zadívám na mučitele a konstatuju "Mimochodem, Arte, skvělej výběr společnosti. Lepší jsem viděl už snad jenom v Riftenu."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Jestli se ti líbí Riftenská společnost, tak by tam z tebe mohl být nový jarl." zareaguji na Vlkova slova ještě předtím, než dojdu k oknu ,,Tvé obavy jsou zbytečné, protože Thalmor celý Tamriel dobýt nedokáže. Brzy nastane v Morrowindu další válka. Potomek krále Helsetha si přijde vydobýt zpět svou zemi. To, že nenávidíš Thalmor je jenom dobře, já Thalmorem také opovrhuji." usměji se a nechám Vlka odejít pryč.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To bych do tebe neřekl." Usměju se. "Ale je pravda že bychom mu měli oplatit ten jeho žertík."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist