Hmm, holka a skáče na mě To pro ni špatně dopadne ! Tak co, mám se ji jen pokusit zneškodnit nebo rovnou znásilnit ? Asi začnu zneškodňováním XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA
Provedl jsi výpad, mág jej obránil. A pomocí telekineze ti přivázal nohu, a s provazem cukl. Zavrávoral jsi, a toho Ancano využil kouzlem tě odzbrojil. Tvůj meč dopadl k oknu, je od tebe docela daleko. Anacano se usmál a povídá "Válečník proti mágovi, to bude ale zajímavé.."
ScorpionCZ
Vyrazil jsi ke Garrusovi, zrovna pomáhal nějakému legionářovi na nohy. Když jsi k němu doběhl a zdělil mu plán, vykulil oči a řekl "Vždyť je tlačíme.. rozdrtíme, věř mi!"
Whirt
Vešel jsi do pokoje, a posadil se na postel. Sundal sis boty a lehl si, chvilku jsi zíral na strop a pak jsi usnul.
Spíš...
BW
Udeřil jsi jí pěstí do obličeje, upírka tě pustila. A chytla se za tvář, ty jsi se ihned zvedl a začal hledat ampulku, pomalu jsi začínal cítit jak jed působí. Ohlédl jsi se, po upírce. Už byla znovu připravená bojovat, ale altmer ji zasáhl kouzlem. A to ji prostřelilo hrudník kusem ledu skrz na skrz. Všiml sis ampulky s protilátkou ležela u zdi.
"Doufam že vám neuteče... za velitelem asi pujdu až ráno nechci ho otravovat takhle pozdě a navíc jsem unavenej". Vrátim se do hostince a půjdu spát s dobrým pocitem z toho že jsem zmlátil vraha.
hRDLA
Rozeběhl jsi se pro meč, Ancano vyčkával ani ti v tom nebránil. Sáhl jsi na meč, a otočil se. Všiml sis že kouzlo u dveří už pominulo.
ScorpionCZ "Tady velím já! Rozumíš! Prostě budeme tlačit altmery zpátky do té doby než Psijikové připraví kouzlo, pak už nám zbývá jen doufat že to kouzlo nezničí i nás." křikl Garrus.
Whirt
Spíš... (4 příspěvky)
BW
Sebral jsi ampulku, a rychle vypil její obsah. Necítil jsi žádnou změnu, nezbývá ti nic jiného než doufat že se skutečně jednalo o protilátku. Všiml sis že altmerové jsou mrtví, dva upíři z nich sáli krev. Tebe se zatím nevšimli.
Breza77 "Jak myslíš." řekl stráž. Vyšel jsi z domu, a vrátil se do hostince, Torolf ještě popíjel. A bavil se s bardkou. Pokračoval jsi do svého pokoje, lehl sis na postel. A po chvilce usnul. Budeš spát (4 příspěvky)
Upravil/a Aurelius dne 08.03.2013 21:52
hRDLA
Rozeběhl jsi se, Ancano byl připravený se bránit, ale ty jsi uskočil. Otevřel jsi dveře, a dovnitř vtrhl mág. V ruce držel hůl. Podíval se na tebe a povídá "Díky, myslím že to teď s Ancanem dokončím..". Ancano se usmál a povídá "Dva proti jednomu, zajímavé... Za Thalmor!!" z vedlejší místnosti vyběhly tři válečníci v ruce měli palcáty, a na sobě těžkou zlatou zbroj.
ScorpionCZ "Myslíš?! Já Imperial City získám zpět! A nikdo mi v tom nezabrání ani Thalmor! Budeme pokračovat, žádný ústup vůbec nic, dokud nám nedají signál! Rozuměl jsi! A teď se laskavě zařaď!" křikl rozzuřeně Garrus.
Whirt
Spíš (3 příspěvky)
Breza77
(3 spíš)
SH
Procházíš se, viděl jsi několik občanů připravujících se na zítřek, potom jsi viděl staršího žebráka jak sedí shrbený u hostince. A žebrá.
Upravil/a Aurelius dne 10.03.2013 15:54
Hmm, jaké mám šance je zabít? Asi moc velké ne, co? No, tak aspoň nějakýmu Altmerovi seberu zbraň.(nepředpokládám že by mi nechali moje vlastní, co ?). Pokud možno obouručák.
(Chcu ho házet lidem do hlavy jako Ezio )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA
Rozeběhl jsi se k prvnímu, sekl si po něm a zasáhl mu ruku. Upustil meč, další byl na tebe připravený zaútočit. Ale ty jsi v čas uskočil. Ihned po tom jsi na něj zaútočil, provedl jsi výpad, ale elf včas zareagoval a ubránil se, tvému útoku.
ScorpionCZ "Počkej, ještě.." řekl Dremwus a zastavil se. "Možná, možná bychom ho nemuseli zabíjet, znám kouzlo které by ho dočasně omráčilo, tudíž by ho jeho válečníci odnesli do tábora, a velení by převzal.. alespoň na krátkou dobu Scipio. Chápeš?"
Whirt
Spíš (2 příspěvky)
Breza77
(2 spíš)
SH
Podal jsi žebrákovi pět septimů, a pokračoval dál. Prošel jsi kolem hřbitova, zrovna tam pohřbívali mrtvého, kněz pronášel modlitby, pokračoval jsi dál. Pomalu jsi se blížil k Modrému paláci když se na tebe vyřítil jaký si chlapec, a ihned utíkal pryč. Ze zvyku jsi ihned sáhl po měšci, ale zjistil jsi že ti chybí.
BW
Sebral jsi meč, který ležel na podlaze. Nejednalo se o obouručák, jeden z upírů se na tebe podíval a křikl "Ještě žije! Zabte ho!"
Upravil/a Aurelius dne 10.03.2013 16:04
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.