Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
"Já mám snad všechno. Zbytek seženu na univerzitě pokud bude potřeba" až budou ostatní připraveni vyrazit tak půjdeme
 
Sarako
,,Tak co, ty naše upírečko. Prozradíš mi, proč po tobě Lucius tolik touží? Nepočítám s tím, že by s tebou měl nějaký milostný románek. Pověz mi, proč s tebou Lucius spolupracuje, jinak tě připravím o další prstík. Záleží jen na tobě, jestli tě budu Luciovi posílat po kouskách, ale na druhou stranu z tebe bude mít Lucius docela zábavnou skládanku pro zpříjemnění dlouhých zimních večerů." přiložím čepel stříbrné dýky k jejímu prsteníčku na levé ruce tak, až se objeví krev ,,Řekneš mi to, nebo se rozloučíš s dalším prstíkem?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Tandil se nadechl, vydechl a poté se s drobným rozeběhem pokusil mezeru přeskočit. Jeho dlouhé nohy mu v tom dost vypomohly. Přeskočil a dopadl koleny k zemi, vstal oprášil se a oddechl si. „Tohle křídlo je nesmírně starý..“ začal s lekcí historie, ale jakmile zaslechl praskání a raději tě pobídl k běhu. Běželi jste po točivém schodišti až nahoru zatím co za vámi se schody pomalu hroutili. Když jste dorazili až na vrchol a stanuli v kulaté místnosti. Tandil se předklonil a hluboce oddechoval, „..už sem na to starej. Říkám to furt.“ Schodiště za vámi kompletně zmizelo.

Zatím co si oddechoval očima sis prohlížel kulatou místnost. Krom několika starých zaprášených knihoven plných knih a pavučin tu nic jiného co by před tebou stálo za pozornost nebylo. Když jsi se otočil a prohlédl si druhou polovinu kulaté místnosti spatřil jsi opět knihovny a menší kamenný kruh před kterým se nacházel malý podstavec ve tvaru ruky, rovněž byl z kamene. Kamenný kruh nesl známky vyrytých zaklínadel a působil jako neaktivní teleport. „Tohle zabezpečení dalo dohromady devět vysoce postavených mágů z cechu. Každý vynikal v něčem jiném a každý tu zanechal jednu past.. myslím, že z těch devíti žijí už jen tři, nebo dva. Spíš asi dva..“ odmlčel se Tandil, napřímil se koukl na schodiště, které zmizelo ve vodě. „..na druhou stranu cech mágů zavrhoval temné umění, takže nic zákeřného nás nečeká.“

Odmlčel a přistoupil blíž ke kamennému kruhu, „Pevný portál, ale jak ho otevřeme?“ řekl spíš sobě než tobě a začal se rozhlížet. „Víš jak fungují pevné portály nebo jinak řečeno pevné teleporty?“ zeptal se tě, „Na univerzitě se to asi neučí, aby se v nich novicové ve volném čase nevrtali. Aspoň za mě se to tam neučilo.“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Nejraději bych se vůbec nezapojovala..“ odpověděla ti krátce zatím co jsi šněroval kroužkovou zbroj, aby zní nespadla. „..ale co mi zbývá, alespoň jako léčitelka budu pomáhat. Když to situace bude vyžadovat.“ dodala po chvilce a nezněla nadšeně. Při šněrování ti překážely její dlouhé hnědé vlasy, vzal si je a opatrně jí je přehodil přes rameno do předu. „Měla bych se ostříhat.. už je mám dlouhý.“ pousmála se a rukou si pohladila své dlouhé vlasy. Když jsi měl došněrováno obešel jsi jí a nasadil jí nátepníky s nárameníky. „Děkuju..“ poděkovala, zahýbala s rukami a poté na tebe koukla.

Leneren a BadWolf
Vlk si vyzkoušel jestli zbroj nepůsobí moc nápadně v kabátu a nepůsobila, akorát musel mít bílou košili zapnutou až ke krku, aby nebyla vidět. Když jste usoudili, že jste připraveni opustili jste zbrojnici a vydali se kolem věže k chrámu, kde podle Lucia měla být připravená legie. U věže vás už netrpělivě vyhlížel Corrientis oděn do stejného roucha jako předtím na sněmu, akorát měl v ruce navíc svoji magickou hůl a byl ozbrojen mečem.
„Máte v plánu bojovat?“ ptal se Ingmar překvapeně.
„Nemám. Od toho jste tu vy, ale nerad podceňuji situaci. Obzvlášť když jde o temného mága se zvrácenou myslí jako je Bothiel..“ odpověděl mu Corrientis, „..pro takové případy je lepší mít po ruce krom hole i meč. Některé soudy nejsou schopny zaručit spravedlnost i když mají pádný důkazy přímo před očima.“ dodal. Lucius ani Ingmar nic nenamítali a tak jste opět pokračovali.

Když jste došli až ke chrámu spatřili jste velké množství po zuby ozbrojených legionářů i několik menších obléhacích strojů, které byly různě rozestavěny tak, aby co nejméně hrozilo poničení památných hrobů. Legát Platorius k vám pomalu hrdě kráčel a v ruce držel svoji důstojnickou přilbu. „Vše je připraveno, pane. Prozatím jsme se snažili působit nenápadně.“ vysvětloval Platorius, Ingmar měl však jiný názor a tak jen pozvedl obočí.
„Generále! Generále!“ řval jeden z legionářů a běžel k vám s malou krabičkou a dopisem. Lucius na něj koukl, převzal dopis a přečetl si jej. Už v polovině dopisu zářil rudou barvou a skřípal zuby.
„Co si ten zasr*nec ku*va myslí?!“ zvolal rozčileně a přikázal Ingmarovi otevřít krabičku. Když ji otevřel spatřil prst, opatrně jej vzal do ruky a prohlížel si ho. „Prosím tě schovej ten prst a hoď ho někam do ledu.“ řekl nakonec legionářovi a vrátil mu prst i krabičkou.
„Jestli tam někde uvidíte toho zasr*nýho Morrowindskýho sr*če co se vydával za šermíře tak mi přinesete jeho hlavu. Jako odměnu vám dát 40.000 Septimů.“ zvolal rozohněně a legát na něj koukl, „Kde tolik peněz vezmete?“ zeptal se.
„Zase tak chudej náš rod není a když bude nejhůř tak prodám barák v Skingradu. Hlavně, že budu hlavu toho zasr*nce na stole.“ dodal a poté se otočil k Vlkovi a Anthemu, „Vlku běž na to. Dáme ti nějakou dobu čas.. aby to nevypadalo moc podezřele. Pak přijdeme s ultimátem a když nevyjde zaútočíme. O zbytek se pak postaráš ty a Antheho tým. Počasí je špatný, ale pro nás přímo ideální.“ Počasí je skutečně špatné. Zatahuje se čím dál víc a brzy se podle vzduchu i rozprší.
(můžete spolu volně komunikovat)

Sarako
Když mučení na krátko utichlo Bothiel hlasitě oddechovala a chvilkami i sténala neboť jí rány musely neskutečně bolet. Když jí pohrozil uříznutím dalšího prstu a začalo jí téci trochu krve, zběsile sebou začala škubat, ale okovy jí drželi zkrátka. Nakonec cosi zamumlala, ale skrze její masku nebylo kloudné slovo pořádně slyšet.
„Asi bychom jí měli sundat tu masku..“ navrhla rudovlasá bretonka.
„To není dobrý nápad Edwin. Měla by být schopná mluvit i přes ní..“ promluvil starý profesor, kterému mučení nedělalo moc dobře, protože při jeho začátku udělal několik kroků dozadu. „..nesmíme ji podceňovat.“
„Ať si klidně něco zkusí. Jeden šíp se stříbrným hrotem nosím furt u sebe, pro jistotu.“ upozornila Carwen, která stála ze všech nejdál a bylo ozbrojená lukem. Arterius sáhl do kapsy u roucha a vyndal klíč, koukl na tebe a vyčkával tvoji reakci.

Společníci (Thera, Ralyen)

Killiaden09
Po dokončení série útoků si jí ukázal nový. Ihned jej vyzkoušela a bylo to už o něco lepší. Váš výcvik narušil příchod starého legáta s výraznou jizvou, která se mu táhla od úst až téměř k uchu. Oblečen byl do těžké legionářské zbroje, přilbu držel v ruce a zelený plášť za ním jen vlál. Na zádech měl dvojici legionářských mečů a se štít. Přes rameno měl přehozenou tornu.
„Netušil jsem, že generál Valerius najal trenéra..“ promluvil k vám a vstoupil do kruhu.
„Najal. Chtěl, abych se uměla ubránit..“ odpověděla mu dívka. Legát jí to očividně moc nevěřil, protože ihned pokračoval slovy, „..ubránit před čím? Tvůj otec vyhrál na sněmu. Veškeré riziko je rázem pryč a i kdyby na tebe jen někdo špatně sáhl skončil by s mečem v lebce.“ ušlíbl se a koukl na tebe. „Nepřipadáte mi jako učitel šermu.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.12.2015 22:01
 
scorpioncz
"Ne, neučí ..." řeknu a pokrčím rameny. Přejdu blíže k podstavci. "Je potřeba k tomu něco konkrétního udělat?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
''Vzhled není vše legáte'' odseknu s ušklebkem '' .. a navíc i když její otec vyhrál sněm a jistě má teď zaručenou ochranu od celé legie kde berete tu jistotu že budete vždy po ruce aby jste ji chránily ? Doba je zlá a i základy šermu jsou dnes k užitku.'' řeknu a kouknu letmým pohledem na dívku a poté zpět na legáta.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
"Co bylo v tom dopisu?"
 
BadWolf
Kývnu a vydám se svižným krokem do Univerzity. Nasadím lehce rozlícený výraz.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"To jsem rád, aspoň v něčem budeme mít výhodu, oni budou mít možná tak polní lékarničky a my hned nejlepšího mága obnovy v celém Tamrielu." Usměju se a obejmu Mirabelle kolem pasu. "A ty vlasy si musíš nechat,strašně ti seknou." Znovu se usměju a dlouze Mirabelle políbím.
 
Sarako
Stopnu si k Bothiel zezadu a přiložím jí meč na krk se slovy:,,Dobrá, sejměte jí tu masku, vyvarujte se očnímu kontaktu a připravte se jí zavázat oči."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Přišel jsi blíže k podstavci. Tandil si prohlížel kamennou ruku a poté pevný teleport. „Správně bys teď musel hledat magický krystal.. ale protože jsem na něco podobného byl připraven tak mám jeden u sebe.“ odpověděl ti Tandil a sáhl do promočené brašny. Vytáhl malý magický krystal a položil jej do kamenné ruky, která ihned začala měnit svůj tvar a kámen uchopila. „Kámen aktivuješ zahřátím a deaktivuješ ochlazením..“ začal opět a utvořil v ruce malý plamínek, kterým zahříval krystal dokud nezměnil svoji barvu a runy vyryté do kamenného kruhu se nerozzářili fialovou barvou. „Hotovo. Až projdeme buď připraven na past jednoho z devíti mágů. Řekl bych, že to bude něco z repertoáru magie obnovy.. nebo jestli se tu chceš porozhlédnout klidně můžeme.“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Nejsem nejlepší..“ usmála se Mirabelle a nechala se obejmout kolem pasu, „..ani zdaleka. Existují daleko lepší mágové obnovy než jsem já.“ pokračovala podívala se ti do očí při zmínce o vlasech se pousmála a chtěla něco říct, ale byl jsi svým zdlouhavým polibkem rychlejší.

Leneren
Lucius ti mlčky předal dopis, který dostal od legionáře. Očima sis jej přečetl:

Znění dopisu

BadWolf
Svižným krokem jsi překonal most a stanul u brány univerzity před níž stála dvojice válečníků v černých kroužkových zbrojích. Na hradbě pochodovala dvojice lukostřelců v těch samých zbrojích.
„Sdělte svůj důvod návštěvy univerzity.“ vyzval tě jeden z válečníků a vstoupil ti do cesty.

Sarako
Thera poodstoupila, aby se ti nepletla, když jsi kráčel k Bothiel zezadu a šla nejít nějaký kus hadru na zavázání očí. Arterius jí mezitím sundal kovovou masku. Thera zavázala Bothiel oči a poodstoupila.
„Myslela jsem, že máš na víc..“ znělo z Bothieliných úst slabým a vysíleným hlasem, „..připojit se k mágovi, který se bojí své vlastní moci to jsi klesl příliš nízko. Proč bych chtěla spolupracovat s Luciem?“ ušklíbla se, „Kvůli němu..“ hlavou cukla k Arteriovi a přitom se mírně řízla o čepel tvého meče, „..kvůli takovým slabým a podřadným mágům jako je on a halda dalších. Víš co je vůbec zač? Samozřejmě, že ne!“ zvolala z plných plic a bylo vidět, že mučení ji zjevně až tolik sil nevzalo, „Stojíš na straně muže, který je příslušník prastarého řádu a jeho řád touží po jediné věci a to po holi chaosu, kterou pracně před lety rozdělili na části, aby se nedostala do rukou takovým jako je on! Jen se podívej na jeho kladivo.. pokřivené zlou mocí..“ ušlíbla se a pravděpodobně vyčkávala na Arteriovu reakci.

„Neposlouchej ji. Jenom se snaží vyvolat spor mezi námi a rozeštvat nás..“ řekl a poodstoupil od Bothiel, přitom se stále opíral kladiva, které mělo nezvykle prodlouženou rukojeť. „..jeto artefakt samotného Stendarra, nelze jej pokřivit Bothiel. To bys měla moc dobře vědět, žádný řád o kterém mluvíš neexistuje a o hůl chaosu mi nikdy nešlo.“ dodal a zařadil se vedle Edwin.

„Lžeš Arterie! Lžeš!“ řvala Bothiel a poté se k tobě opatrně hlavou natočila, aby se neřízla. „Snad mu nevěříš? Lže. Jediný důvod proč mě nechce zabít je ten, že mě potřebuje! Chce mě donutit, abych spojila hůl chaosu, protože sám na to nemá sám dost sil.“ odmlčela se.
„Žvaní blbosti a tenhle výslech nikam nespěje, měl bych zkusit svoje schopnosti a vniknout jí do mysli. Vyhledat pravé důvody.“ namítl Arterius a Bothiel se jen zasmála.
„Tobě a mě koluje v krvi stejná krev! Přeci mě nezabiješ..“ promluvila k tobě nikoliv k Arteriovi či někomu jinému přítomnému. „..pomoz mi a já ti vše zodpovím!“ dodala na konec. Starý profesor při jejích posledních slovech nervózně přešlápl.

Společníci (Thera, Ralyen)

Killiaden09
„Nevím o žádném učiteli šermu. Její otec by mě o tom řekl, když mi slíbil její ruku..“ řekl legát a přitom přistoupil blíž, „..navíc místo hodin šermu by spíš potřebovala lekce slušného chování a vy mladíku také. Jinak by jste věděl, že s důstojníky císařství se takto nemluví. Měl bych vás nechat zpráskat jako psa a zavřít do žaláře.“ pokračoval rázně a koukl na děvče.

SuperHunterCZ
Sedíš s Rangelou a Gorem v hostinci. Před chvilkou jste dojedli oběd a dopili objednaný alkohol. „Leyi je živ a zdráv, ale nevypadá dobře..“ promluvil Gor, „..potkal jsem ho v doprovodu generála Lucia Valeria, který údajně vyhrál i spor generálů. Arterius utřel hubu a odešel na univerzitu.“ pokračoval.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.01.2016 00:35
 
Leneren
"Kde bydlí vaše dcera? Mohl bych si sebou někoho vzít a jít ji přivést k nám dokud neskončí obléhání. Vy by jste zatím mohli vše nachystat. Nebo mátej iný plán?"
 
BadWolf
"Mám naléhavou zprávu pro Arteria. On mě zná, pracovali jsme spolu. A chápu, že jen děláte svoji práci, ale je to opravdu naléhavá zpráva, takže bych potřeboval projít."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
"Oh velice se omlouvám vaše ublíženisti" ušklíbnu se a naznačím lehký úklon " velice se omlouvám ale myslím že o životě jedince byl měl rozhodovat jen on sám a né někdo jiný! " řeknu rozhodným hlasem a oplatím jeho rázný pohled.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Promiň nějak jsem se nechal unést," usměju se."Chtěla jsi něco říct?."
 
SuperHunter
"Aspoň že žije...jak to myslíš, že nevypadá dobře ?"
 
Sarako
,,Jaká ironie. Obávaná Bothiel prosí o pomoc. Prozradila jsi mi zajímavé informace, jenže jsi mi neodpověděla na mou otázku." uříznu jí prsteníček a potom pokynu Theře, aby pokračovala v mučení.
,,Arterie, Carwen tě nazývala mistrem a jelikož není žádná mocná kouzelnice, tak to z kouzelnické školy nebude. Nechceš mi o tom vašem řádu říci víc?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Přišel jsi blíže k podstavci. Tandil si prohlížel kamennou ruku a poté pevný teleport. „Správně bys teď musel hledat magický krystal.. ale protože jsem na něco podobného byl připraven tak mám jeden u sebe.“ odpověděl ti Tandil a sáhl do promočené brašny. Vytáhl malý magický krystal a položil jej do kamenné ruky, která ihned začala měnit svůj tvar a kámen uchopila. „Kámen aktivuješ zahřátím a deaktivuješ ochlazením..“ začal opět a utvořil v ruce malý plamínek, kterým zahříval krystal dokud nezměnil svoji barvu a runy vyryté do kamenného kruhu se nerozzářili fialovou barvou. „Hotovo. Až projdeme buď připraven na past jednoho z devíti mágů. Řekl bych, že to bude něco z repertoáru magie obnovy.. nebo jestli se tu chceš porozhlédnout klidně můžeme.“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Ne.. to je v pořádku..“ usmála se a dívala se ti do očí, zatím co si jí držel za boky. „..jen jsem ti chtěla říct, že jsem ráda, že to takto dopadlo. Akorát mohl být kolem trošku menší šrumec.“ dodala.

Leneren
„O svoji dceru se nebojím. Nikdo nemůže být na dvou místech na jednou a navíc mám dům moc dobře střežený. Legát Nigidius Amatius se o její bezpečí postará přeci jen je to jeho snoubenka.“ odpověděl ti Lucius a pohlédl vzhůru.
„Tady..“ promluvil k vám Corrientis a podával ti okovy s vyrytými magickými runami a zaklínadly. „..když jí je připneš začnou zní vysávat její životní i magickou energii. Samozřejmě do bezpečných mezí, neohrozí jí to na životě.“ pokračoval a podával ti i klíček.

BadWolf
„Zajímavé..“ usmál se válečník, „vydržte.“ dodal a prošel bráno zatím co tě druhý sledoval. Když se vrátil vedl nějakého dalšího válečníka v totožné zbroji s výraznou jizvou na tváři, které začínala na pravé části čela, pokračovala přes nos a končila v levé části tváře.
„Nějak často chodíte za Arteriem..“ namítl podezřívavě válečník, který zrovna přišel a koukl na toho, který ho přivedl. „..fajn. Pojďte.“ řekl nakonec a nechali tě projít branou. Válečník tě vedl až do velkého sálu ve kterém bylo ticho ani živáčka. Výjimku tvořil jeden válečník v černé zbroji postavený u sochy arcimága.
„Arteria najedete v komnatě arcimága, trefíte tam?“ zeptal se.

Sarako
Uřízl jsi Bothiel další prst zaskučela a pak zvolala, „Ty bastarde! Odpověděla jsem ti dost jasně!“ a začala sebou mlet v okovech. Její ruka s třemi prsty byla zalitá krví. „Jen co se karty obrátí budeš toho hořce litovat! To ti při všech daedrách přísahám!“ vřískla.

„I kdyby nějaké takové uskupení existovalo tebe to zajímat nemusí. Já se ti také nevrtám v soukromí a hlavně mě žádná hůl chaosu nezajímá. Já jsem runový mág k čemu by mě byla hůl chaosu? K ničemu..“ řekl Arterius a udělal několik kroků před Bothiel, která cukla hlavou a otočila se k němu. „..každopádně mám pocit, že na to jdeš ze špatného konce. Jestli je zběhlá v nekromancii nemyslím si, že jí ztráta několika prstů bude nějak trápit. Určitě existuje nějaký způsob jak je nahradit. Zůstal bych u toho vypalování ohněm a ochlazování a nebo jí způsobil daleko závažnější zranění.“ dodal a přistoupil blíže k Bothiel, „Zrak i sluch jsou pro upíry nezbytností, stejně tak i chrup. Nemám pravdu?“ promluvil opět.

Společníci (Thera, Ralyen)

Killiaden09
„Tak bacha ty malej smrade!“ zvolal rázně udělal několik kroků a chytl tě pod krkem, „Nemáš vůbec ponětí s kým mluvíš! Já jsem legát Nigidius Amatius z Osmé legie. Rozuměl si?!“ řval tak rázně až přivolal i zbylé legionáře z domu, kteří se přišli podívat co se děje. Dokonce i starého legionáře onen řev probudil. Pustil tě a udělal několik kroků k mladé ženě, „Ustup stranou. Naučím tady mistra šermu pár fíglů.“ ušklíbl se a odepnul si plášť, odložil štít a sáhl po jednom z mečů. Přitom tě stále očima sledoval.

„Tak se předveď.“ zahodil přilbu a postavil se do bojového postoje. Je od tebe necelé tři metry. Oproti tobě je vyzbrojen těžkou zbrojí, která mu trošku ztěžuje pohyb.

SuperHunterCZ
„Zdrcený.. vypadal jako by celou noc nespal a nebo byl někde na flámu. Sotva mluvit..“ vysvětloval Gor, „..však uvidíš sám až ho potkáme. Jestli ho potkáme.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Trefím." odpovím, a jdu k archimágovým komnatám (měl bych vědět kde jsou protože jsem tam párkrát byl). Pokud se tím vzdálím od vojáků aby mně neviděli, ujistím se, že mně nikdo nesleduje.
Pokud ne, vymyslím co nejlepší skrýš, ze které bych se potom co nejrychleji a nejnenápadněji dostal k teleportům.
Pokud jsou okolo lidi nebo mě někdo sleduje, vejdu do komnaty.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
''Výzýváte mě na duel?'' Zeptám se a pro jistotu poodstoupím jěště o pár kroků zpět přičemž vytáhnu legionářuv meč. Postavím se do postoje ve kterém mám váhu přenesenou na zadní nohu(levou), meč v pravé ruce směřuje na nepřítele a levá ruka je schováná za zády. V případě že zautočí budu blokovat mečem a uštědřím mu ránu pěstí do obličeje. Po té (dříve než stihne zareagovat) odskočím dva kroky dozadu a opět zaujmu předešlý postoj.
Upravil/a Killiaden09 dne 01.01.2016 11:00
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Jo, to já taky," dám poslední pusu Mirabelle a poté se již vrátím ke svému oštěpu. "Jsem zvědavý jak se nápad s oštěpem bude zamlouvat Arteriovi s Carwen." ušklíbnu se, popadnu svůj oštěp a poté už zamíříme do arcimágovi komnaty.
Upravil/a Tondulin dne 01.01.2016 03:58
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist