Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Projdu si zbrojnici
 
scorpioncz
"To tam fakt musíme jít? Není tu nějakej teleport nebo tak něco?" zeptám se nadějně při šátrání v brašně. Vytáhnu lektvar a pečlivě tornu zadělám, aby se nic nedostalo náhodou ven. Potom s povzdechem vyprázdním obsah lahvičky do sebe a samotnou lahvičku nechám v loďce. "A jste si naprosto jistý? Protože až tam vlezeme, tak ne jen že asi ani těch 15 minut mít nebudeme, protože jsme promrzlý na kost, ale taky zmrzneme i když někam vylezeme, protože budem mokrý." Postěžuju si a postavím se, přičemž rozpohybuju ztuhlé svaly, které se nehýbali a zkusím se ještě zahřát. "No tak na to asi jdeme, veďte." řeknu a v duchu pronesu rychlou modlitbu k Akatoshovi.
Upravil/a scorpioncz dne 30.12.2015 10:41
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Bohužel. Věř mi, že ani mě se tam nechce, ale pro záchranu světa musíš přinášet nějaké oběti..“ řekl Tandil, „..hledej trosky něčeho co ti bude připomínat věž univerzity. Pravděpodobně tam budou dveře, kterými se dostaneme dovnitř. Až budeme uvnitř zahřejeme se pomocí magie elementu ohně.“ dodal zatím co jsi se snažil zahřívat. Tandil pomalu vlezl a podle jeho výrazu je vidět, že voda je fakt studená. Po modlitbě k Akatoshovi jsi vlezl do vody a ucítil studenou vodu na vlastní kůži.

Když jste se potopili spatřil jsi poničené budovy, které spadli během oné tragédie pod vodu. Všiml sis i kamenné věže, která byla kupodivu v jednom kuse. Tandil připlul blíž, aby si ji mohl prohlédnout. Nenesla žádný symbol univerzity ani jsi neviděl nějaký vstup dovnitř. Kolem ní byly ruiny dřevěných domů a sem tam nějaká kostra.
(zmrzneš za 7 příspěvků)

Výbava

Společník (Tandil)

Tondulín
Carwen nic nenamítla. Mirabelle nebyla příliš nadšená z toho, že by se musela navléci do zbroje zatím co může nosit pohodlné roucho, které není tak těžké a dá se vyprat, ale přesto šla s vámi. Arterius se mezitím s Globullem a Hanzem připravovali na výslech Bothiel. Když jste vylezli na chodbu spatřil jsi trojici dunmerů - dva byly ozbrojeni stříbrnými meči, žena působila jako kouzelnice podle hole, která dřív patřila Bothiel a třetí byl onen imperiál ze sněmu, kterému přezdívali šermíř - Mirabelle s Carwen jim nevěnovali žádnou pozornost. Bosmerka vás vedla do jedno z učeben, kterou odemkla klíčem a pustila vás před sebe při vstupu.

Uvnitř jsi spatřil hned několik figurín s černými zbrojemi. Všechny zbroje měly společnou věc a to černou barvu, byly vytvořeni z kroužků a některé měli dokonce plátový kyrys. Přilby byly otevřené takže bylo vidět do tváře. Opodál byly ve stojanech zabodnutý klasické a dlouhé ocelové meče, dýky, sekery či dokonce oštěpy. Toulce se šípy byly položené na stole stejně tak několik luků. Štíty se symbolem univerzity byly opřené o stěnu a červené pláště pohozené vedle toulců.
„To muselo být drahé..“ poznamenala Mirabelle.
„Taky, že bylo..“ řekla Carwen, „..luky jsou na nic. Jediný co já odtud potřebuji je zbroj a toulec se šípy, zbytek mám svůj.“ dodala a přešla ke zbrojím, pozorně si je prohlédla a nakonec jednu zvolila. Postupně všechny její části sundala a odnosila za připravený paravan, který se nacházel u katedry. Poté za ním sama zmizela, aby se mohla v klidu převléknout. Mirabelle si zatím očima prohlížela zbraně.
„Mám svoji hůl.. ale dýka se vždycky může hodit.“ usmála se a sebrala ze stojánku jednu z dýk, vytasila ji z pouzdra a poté zase schovala a položila stranou, přešla k jedné z kroužkových zbrojí pro ženy a rukou přejela po košil. „Pomohl bys mi pak prosím s tou zbrojí?“ zeptala se tě.

Leneren a BadWolf
@Oba: Lucius se při Vlkově poznámce usmál, ale nijak to nekomentoval. Sešli jste schody a vyšli ven z věže. Ucítili jste chlad jako by se opět měl vrátit déšť, který tu byl při začátku sněmu. „Počasí nám bude přát..“ konstatoval Ingmar při pohledu na oblohu, která se pozvolna zatahovala černými mraky. „..ale pro jistotu přidáme do kroku.“ vybídl vás.

Prošli jste uličkami města až ke zbrojnici Osmé legie, byla asi o jednu ulici dál než kasárny. U vstupu stál legionář, který zasalutoval jakmile spatřil svého nového generála a pohotově vám otevíral dveře. Vešli jste a prošli úzkou chodbou, která se dělila na schodiště nahoru a dvojici dveří, jedny vedli doprava a druhé doleva. Lucius vás odvedl do větší místnosti plné zbrojí a zbraní.

Na figurínách bylo hned několik druhů legionářských zbrojí - lehká, střední a těžká - dále tu byla zbroj pro bojové mágy, která byla podobná lehké zbroji akorát měla prodloužené rukávy a její součástí byly i kalhoty.
„Většina věcí je nová. Arterius s vybavením netroškařil.“ konstatoval Lucius.
Ve stojanech pro zbraně byly různě zasunuté krátké meče se znakem císařství (typický legionářský meč jako ho znáte ze Skyrimu), vedle nich bylo několik prodloužených mečů, které používali především jezdci a nakonec dlouhé meče (obouruční), poté následovaly dýky různě dlouhé a některé dokonce tak mrňavé, že by bylo lehké si je splést s příborovým nožem. Vedle dýk bylo pohozeno několik seker, palcátů a oštěpů, které využívali legionáři v kombinaci se štítem. Štíty samotné byly zavěšeny na jiných stojanech. Důstojnická část zbrojnice byla zamčená, ale Lucius ji hodlal odemknout. Ingmar mezitím svůj zrak upřel k novému plášti, který vysel společně s dalšími na poličce a později k palcátu a delšímu meči. Podle jeho zamyšleného výrazu se nemůže rozhodnout co si vezme.
„Jen co najdu správný klíč odemknu vám ti tuhle část..“ pravil Lucius zatím co přehraboval klíče.
(můžete volně komunikovat)

Sarako
Vyšel jsi s doprovodem schodiště a kráčel chodbou. Měli jste štěstí, zrovna se otevřeli dveře do komnaty a vyšla zní dvojice žen - Carwen a profesorka, kterou jsi potkal ve stanu bdících - doprovod jim dělal imperiál, který se držel u Carwen v průběhu sněmu. Carwen vytáhla klíče, odemkla dveře do jedné z učeben a všichni tři zmizeli uvnitř. Sáhl jsi na klidu k dveří do komnaty a bez klepání vtrhl dovnitř.

Jakmile jsi vtrhl dovnitř a zabouchl za sebou dveře všichni přítomní se otočili. Arterius, profesor, který odpovídal popisu tvého společníka a válečník v černé kroužkové zbroji, který stál stranou. V místnosti byla zima a proudil jí chlad což je způsobeno dvojicí velkých ledových sloupů tyčích se až ke stropu. Do nich jsou zamrazeny konce řetězů, které drží spoutanou Bothiel. Všiml sis, že přibyl okov na levou nohu, který byl větší a jevil se jakoby byl očarovaný. Dále Bothiel zabraňovala v útěku nějaká magická bariéra. Krom vězněné Bothiel byla v místnosti i hůl samotného arcimága, která levitovala nad podstavcem.

Arterius byl oblečen do zeleného roucha, kolem krku měl Stendarrův amulet a v pravé ruce držel své válečné kladivo. Druhý profesor byl starý a odpovídal popisu tvého společníka, stále byl oblečen do společenského roucha.
„To je on..“ špitl tiše jeden z bratrů.
„To vás nikdo neučil klepat?“ zeptal se Arterius a očima si vás prohlížel. Zpoza jednoho sloupu vyšla i rudovlasá bretonka tentokrát na sobě, ale neměla zbroj Penitus Oculatus, nýbrž obyčejnou koženou.

Společníci (Thera, Golar, Ralyen)

Killiaden09
„Nic se nestalo. Vydržte jen se převléknu a hned budeme moc začít.“ zvolala na tebe a mizela do jednoho z pokojů. Starý legionář na tebe ještě chvíli zíral a poté odvolal své muže.
„Buďte tak laskav a dokončete to co jste začal. Odneste ty bedny sem do domu.“ vyzval tě legionář zatím co scházel schody a přitom tě stále očima sledoval. Vypadá to, že ti moc nevěří.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.12.2015 12:58
 
Sarako
Půjdu rovnou za Arteriem se slovy:,,Omlouvám se za tuhle nečekanou návštěvu, ale věta:"Po sněmu si promluvíme o Vaší účasti na výslechu." vám nejspíš nic neříká. Co se tu vlastně děje? Nejdřív Nigidius, teď mágové. Myslím, že mi dlužíte vysvětlení. Proč je pro všechny ta upíří děvka tak důležitá?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Doodnosím zbylé bedny a pak počkám na dívku až se připravý. mezitím si prohlédnu ty jenž zůstaly v místnosti.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
Počkám co bude v oné další části.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"S radostí, jen chvíli počkej, musím si taky něco vybrat." Pokusím se najít nějakou koženou lehkou zbroj, protože s kroužkovkou se mi fakt tahat nechce, ale pokud tam žádná taková nebude, tak vezmu prostě nejlehčí zbroj co najdu. Až si ji vyberu tak po vzoru Carwen součástky nanosím za volný paravan a převlíknu se.
Upravil/a Tondulin dne 30.12.2015 14:44
 
Leneren
Počkám si na další část
 
scorpioncz
Můžu mluvit když jsem pod vlivem lektvaru? Jinak připlavu blíže k věži a zkusím se dostat k jejímu spodku. Pokud se utrhla, nebo prostě jen spadla, je možný že tam budou praskliny po pádu, nebo i krásný velký zbořený vstup.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Pod vodou můžeš mluvit, protože díky lektvaru jsi schopen pod ní i dýchat, ale určitě to nebude nic příjemného. Připlul jsi blíže a chvilku si prohlížel stěnu. Po prasklině nebylo ani známky, ale rozhodl jsi se podeplout padlou část a našel vstup dovnitř. Uvnitř bylo rozpadlé schodiště na které se budeš muset vyškrábat, abys unikl z vody.
(zmrzneš za 6 příspěvků)

Výbava

Společník (Tandil)

Tondulín
Mezi kroužkovými zbrojemi bylo položených i několik kožených. Sice vzhledově nevypadaly tak pěkně jako ty kroužkové, ale nějakou minimální ochranu ti také poskytnou. Odnesl jsi všechny části zbroje za volný paravan a začal se převlékat. Když jsi byl hotov vyzkoušel jsi pohyblivost v nové zbroji. Nebyl si nijak omezen a zbroj si na sobě skoro ani necítil.

Mirabelle si mezitím vybrala zbroj a Carwen dokončila převlékání a vyšla zpoza paravanu. „Tohle je praktičtější jak ty šaty..“ namítla s úsměvem a přehodila si přes rameno toulec. „..půjdu za ostatníma, abych vám tu nepřekážela.“ dodala, vzala si své věci a odešla z místnosti. Klíče ponechala na jednom ze stolů.

Výbava


Leneren a BadWolf
@Oba: Lucius odemkl vedlejší místnost a ihned jste se přesunuli tam. Byla o něco menší, ale zato zde byl o něco bohatší výběr. Spatřili jste trojici vitrín v nichž ležely zbraně. V první vitríně ležela zahnutá šavle se zdobenou rukojetí.

Šavle se zdobenou rukojetí

V druhé vitríně byl položen obyčejný rytířský meč, jehož ostří působilo očarovaně.
Rytířský meč chladu

Ve třetí vitríně ležel krátký meč s košem, který chránil svého majitele před seknutím do zápěstí. Rovněž působil očarovaně.
Meč plápolajícího hraběte

„Každý z těch mečů má příběh.. jestli chcete klidně si každý jeden vezměte. Tady se je každý bojí brát kvůli nějaké povídačce o prokletí..“ zasmál se, „..ale to je absurdní.“
(můžete volně komunikovat)

Sarako
„Je po sněmu, přišel jste na univerzitu a já s vámi mluvím. Takže ta věta se vyplnila úplně do slova..“ odmlčel se a ukázal prstem na drženou Bothiel, „..vidíte snad, že bych zahájil výslech bez vás? Ne, nevidíte.“ otočil se k tobě, „Já jsem s vámi jednal férově, zodpověděl jsem vám otázky a dal vám vodítko k temnému bratrstvu. Co jste na oplátku udělal vy? Nic. Radši začtete s výslechem než bude pozdě a hlavně ji nezabíjejte budu ji ještě potřebovat.“

Společníci (Thera, Golar, Ralyen)

Killiaden09
Donosil jsi bedny do domu a poté se rozhlédl po místnosti s podlouhlým stolem - byl jsi v jídelně ze které vedla dvojice dveří: dveře ven, do kuchyně a schodiště do patra. Zůstal tu akorát starý podezřívavý legionář, který z tebe za celou dobu nespustil oči, „Fajn. A teď mě poslouchej..“ řekl a kráčel blíž k tobě, „..jestli se ukáže, že seš lhář namelu tě na malinkatý kousíčky a nacpu je do pastí pro myši!“ zvolal rázně div ti neprskl do tváře. Když však uslyšel kroky rychle uskočil a věnoval se své práci.
„Připravena..“ řekla a sešla schody, „..půjdeme na zahradu je tam víc placu.“ dodala proběhla kolem tebe rychlejší chůzí a mířila ven ani sis jí v té rychlosti nestihl prohlédnout.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.12.2015 20:07
 
scorpioncz
Otočím se jestli se mnou je Tandil. Pokud hledá samostatně, tak ho rychle najdu a upozorním ho na vstup. Potom se vrátím ke vstupu a zkusím se dostat nahoru na schody do vzduchové kapsy.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Vezmu z vitríny rytířský meč, potěžkám ho a párkrát s ním cvičně seknu. "Já si vezmu tenhle." Řeknu poté, co usoudím, že mi vyhovuje.
"Teď ještě dýku" zamumlám a půjdu si vybrat do předchozí místnosti nějakou dýku, takovou, která by se dala snadno schovat a propašovat.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
Poohlédnu se po starém legionáři a nenápadně na něj sešlu uspávací kouzlo pak rychle seberu meč legionáři kterého jsem omráčil včetně pozdra. poté se vydám na zahradu.
Upravil/a Killiaden09 dne 30.12.2015 20:17
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
Vezmu si ještě 2 dýky, luk a toulec se šípy a poté už půjdu pomoci Mirabelle se zbrojí.
 
Leneren
Seženu si střední zbroj, a 3 vrhací dýky, potom si vezmu tu šavli
 
Sarako
,,Živou?" optám se s úsměvem ,,Nejspolehlivější metodou na výslech upíra je strach ze zmrzačení, nebo mrzačení samotné, v tu chvílí se změní jeho nesmrtelnost v prokletí. Pojďme na ten výslech společně, upíry nemám v lásce a většinou jim věřím, až když jsou z nich jen zmrzačené trosky, prosící abych ukončil jejich trápení. Proč mít slitování s někým, kdo ve vás vidí jen šťavnatý řízek. Vy začněte, já budu své otázky pokládat průběžně a až skončíte, budu pokračovat. Jen mi o ní pro začátek prozraďte co víte, nerad bych se zdržoval s pokládáním těch nejzákladnějších otázek, když máme všichni tolik na spěch." usměji se, najdu si volnou židli, posadím se a nechám Arteria zahájit výslech.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Otočil jsi se, Tandil zrovna plaval kolem a tak na něj stačilo jen mávnout. Připlul k tobě a hlavou naznačil, že jste právně. Opatrně jsi natáhl ruku nad hladinu a chytl se části schodiště, které ještě drželo částečně tvar, vytáhl jsi se z vody a ihned se začal klepat zimou. Přelezl jsi na větší část schodiště a pomohl Tandilovi nahoru.
„Uf.. to šlo rychle..“ oddechl si, když jste leželi na schodišti, posadil se a urychleně ve svých rukou utvořil malý plamínek, kterým se snažil zahřát. „..ohřejeme se a půjdeme po schodech nahoru. Snad se pod námi nezřítí i ty poslední zbytky.“

Výbava

Společník (Tandil)

Tondulín
Sebral si dvojici dýk s pouzdrem a připnul je k opasku, přehodil přes rameno luk s toulcem plný šípů a vyrazil pomoci Mirabelle se zbrojí. Sama nesla kroužkovou košili a další části zbroje, včetně tkaninové košile a kalhot, které se oblékaly pod zbroj. „Je to lehká zbroj.. čekala jsem, že bude těžší..“ usmála se a zalezla za paravan. „..emh.. pomůžeš mi? Nikdy jsem na sobě zbroj neměla.. a trošku i doufala, že nikdy nebudu muset mít. Em.. jak mám začít?“ ozvalo se zpoza paravanu.

Výbava


Leneren a BadWolf
@Vlk: Nechal jsi Lucia, aby ti otevřel vitrínu a poté cvičně sekl mečem, připnul pouzdro k opasku a meč do něj zasunul. Vrátil jsi se zpět do vedlejší místnosti, kde stále Ingmar přemýšlel jakou zbraň si vezme. Nakonec zamumlal, „Heh.. seru na to.“ připnul si k opasku nový legionářský meč a poté zahákl palcát. Mezi dýkami sis vybral jednu malou, ale velmi ostrou dýku, kterou schováš snad kdekoliv.

@Anthe: Poté co ti odemkl Lucius vitrínu jsi vzal šavli, pouzdro připnul k opasku a vyrazil si obléknout zbroj. Navlékl jsi se do střední legionářské zbroje, která poskytovala částečnou ochranu a nebyla tolik těžká. Vzal sis dvě dýky, připnul je k opasku.

@Oba: Lucius si mezitím vzal onen poslední meč, který jste tam ponechali a vrátil se k vám. „Luky a toulce s šípy visí nahoře.“ řekl a ukázal na regál plný luků (různě dlouhých) a regál s toulci naplněnými ocelovými šípy.
(můžete volně komunikovat)

Výbava - Anthe

Výbava - Vlk


Sarako
„Potřebuji ji živou k vyjednávání s Luciem, když už sem musel kvůli vám ohrozit existenci téhle univerzity.. já od ní chci vědět důvod proč po ní tak pase Lucius. To je vše..“ odpověděl ti Arterius a podíval se na Bothiel, mávnutím ruky přerušil bariéru, aby jste získali přístup k zajatkyni. „..začnete s výslechem vy. Já potřebuji, aby byla oslabená, až teprve potom můžu proniknout do její hlavy pomocí kouzel ovlivňující mysl. Sice mi ty kouzla nikdy nešly, ale doufám, že dneska budu úspěšný. Když se mi bude zdát, že trpí až příliš řeknu vám. Souhlas?“ otočil se k tobě a očekával odpověď. Všiml sis, že se do komnaty vrátila Carwen. Nebyla už oblečená v šatech nýbrž v černé kroužkové zbroji s plátovým kyrysem, ozbrojená lukem a ocelovými šípy u pasu měla dvojici krátkých zahnutých mečů. Za oknem jsi uslyšel bušení zobáku do skla, Thera se otočila a vyrazila k oknu, když se vrátila podala ti malý papírek: „Pořád stejné rozkazy? Do domu se vmísil nějaký imperiál, podle stylu boje ho typuji spíš na mága.“

Společníci (Thera, Golar, Ralyen)

Killiaden09
Ohlédl jsi se na starého legionáře a seslal na něj kouzlo. Když padal k zemi dal si hlavou o dřevěný práh. Nejspíš bude mít pěknou bouli, až se probere. Urychleně jsi mu sebral meč a vyrazil na zahradu. Dívka postávala na volném prostranství za domem kam už zahrada domů s kytkami nesahala. U dřevěného stojanu ležel starý dřevěný meč.
„Otec ho používal při výcviku Garra a Lucíka..“ začala dívka oblečená do šedivé tuniky s delšími plátěnými kalhoty, „..já bojovat neumím a otec mi žádného trenéra nenajal.. tak doufám, že to umíte hrát, aby mě ty troubové nechali aspoň trochu klidu a až přijde otec nějak to vyřeším. Nemějte obavy. Jestli vůbec přijde.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.12.2015 21:56
 
Killiaden09
''Budu se snažit mylady. Musí to být otravné, celý den pod dohledem vojáků..'' řeknu s lehkým usměvem. Poté dojdu ke stojanu, vezmu dřevěný meč a párkrát s ním naznačím plochý a vodorovný sek na zkoušku.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
Omluvím se a řeknu, že je později najdu. Najdu své legionáře a řeknu jim, aby se připravili do akce. Potom zajdu zpět za luciem a vlkem
 
scorpioncz
"Tímhle se chcete ohřát? Jsme promočení! to chce větší oheň ne?" Umím nějaký ohnivý kouzlo vůbec?
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist