Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Hned jsem u tebe, nejspíš mi chce jen předat nějaké vyznamenání za věrné služby, znáš ho." zašeptám Mirabelle a zasměju se. Poté se již vydám na balkón za Arteriem.
 
Leneren
Půjdu za Luciem
 
Sarako
Stručně oboum bratrům vysvětlím, jak se věci mají a pak pokračuji:,,Nejprve vyslechneme Bothiel a pak se vydáme do stok. Ten výslech jsem měl v plánu provést již začátkem sněmu, ale nastaly jisté komplikace, které se nám naštěstí povedlo vyřešit, trochu se na tom obohatit a dokonce najít i potenciálního dědice Morrowindského trůnu. To by mohla být velmi výnosná zakázka a navíc vy se mohl zasloužit na legalizaci našeho cechu po celém Tamrielu a náš vliv by se tím značně rozšířil. Pro začátek by se mu trošku pomohlo s titulem Chorolského hraběte. Nechal jsem mu 15 000 septimů na to, aby mohl vyzbrojit menší armádu. Jdeme!" zavelím a vydám se všemi ke stanovišti bdících.
Tam najdu Talara a pronesu:,,Můžeme začít s výslechem. Zaveďte mě za Bothiel."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Otevřel si brašnu a spatřil několik lahviček s různě barevnou tekutinou, krom toho sis všiml přívěšku v kruhovém tvaru, který byl různě zdobený runami. „Dva lektvary pro regeneraci many, jeden hojivý a ten nejdůležitější na dýchání pod vodou.. amulet je očarován tak, aby dokázal vyrušit iluze.. a poslední lektvar je pro zrušení otravy.“ oznámil ti v průběhu prohlížení Tandil a po tvém dalším dotazu koukl na Neriena.

„Jde nám o poslední úlomek hole chaosu. Váš arcimág má podle našich informací už dva kusy a nyní mu chybí tenhle poslední. Chceme zabránit spojení hole a odvrátit tak možnou katastrofu. To je vše..“ shrnul Nerien, „..samozřejmě nečekej, že poslední část získáš snadno. Když Ledohrad z části zmizel do moře společně s ním padla i část univerzity ve které se úlomek nacházel.. alespoň to tak stálo v indíciích co jsme našli.“ dodal po chvilce.
„Voda nebude jedinou překážkou. Bude jich víc, magických, ale i fyzických.. takže se připrav..“ upozornil tě Tandil, „..hlavně, ale vždy poslechneš mé rozkazy, když ti nějaké vydám. Rozuměl si?“

Tondulín
„Dobře “ usmála se Mirabelle a pustila tvoji ruku. Nikdo nic nenamítal, akorát hleděli na vězněnou osobu. Když si ji obešel, prošel kolem pracovního stolu a dalšího nábytku stanul jsi na balóně. Arterius hleděl na věž z bílého zlata se založenými rukami a vážným výrazem na tváři.
„Už to brzy vypukne Aedane..“ začal a koukl na tebe, „..správný člen řádu vždy předvídá kroky svého protivníka a vždy se snaží být o krok napřed. To si dobře pamatuj.“ odmlčel se a koukl zpět na věž, „Co myslíš, že bude následovat?“ všiml sis, že za vámi přišla Carwen. Zůstala stát mezi komnatou a balkónem.

Leneren a BadWolf
@Oba: „“ odpověděl Vlkovi Ingmar a poté koukl na ostatní. Valerius přikývl a Fjor s Freydis se pozvolna zvedli ze židlí. „Domluveni?“ zeptal se poté.
„Na nás ano..“ promluvil Fjor za sebe a svou ženu, „..počkám na vás u Chorrolu.“ dodal poté a koukl na Antheho, „..zatím se mějte.“ s těmi slovy se oba rozloučili a opustili kancelář. Lucius koukl po vás třech a povídá, „My dva půjdeme sehnat legáta Platoria a požehnání od císaře.“ svoji řeč dokončil pohledem na Antheho. Zkontroloval si, že má vše potřebné připnuté k opasku a poté vzal klíče ze stolu a zamířil k odchodu z místnosti.

„Aktivace pevného teleportu je snadná stačí k tomu jednoduché ohnivé kouzlo, kterým zahřejete onen krystal či co to je. Efekt aktivace by se měl dostavit do několika sekund nejdéle do jedné minuty. Pro případ, že by krystal chyběl mám jeden náhradní..“ po těchto slovech sáhl do své brašny a vytáhl menší modrý krystal. Když si ho uchopil cítil nepřišlo ti, že držíš krystal, ale kus ledu. „..hlavně opatrně není stavěný na otřesy. Deaktivaci vyvoláš ochlazením, proto je tenhle studený. Umíte dvojici těchto kouzel, nebo je chcete naučit?“
Anthe po těchto slovech následoval generála Valeria ven z kanceláře a ponechal tě tak s Ingmarem o samotě.

@Anthe: Lucius na chodbě odchytl prvního legionáře, kterého uviděl a vyslal jej mobilizovat armádu v čele s legátem Platoriem. Vaše další kroky směřovaly ke schodišti, vyšli jste jej a zabočili ke dveřím do komnat císaře. U dveří vás odchytl agent Penitus Oculatus.
„Žádám o audienci u císaře..“ oznámil Lucius agentovi, „..je to naléhavé.“ dodal.
„Císař má zrovna jednání s nejvyšším mágem..“ začal agent, ale Lucius mu skočil do řeči slovy, „To se nám zrovna hodí. Uhni.“ po těchto slovech sáhl na kliku a vešel. Agent se nijak neodvážil generálovi vzdorovat, přeci jen to byl z části jeho nadřízený. Následoval si jej a vešel do podlouhlé místnosti s dlouhým stolem u něhož seděl císař a Corrientis ve svém červeném rouchu se staženou kápí. Jeho tvář byla bez jizvy, ale plná vrásek a pokožka zlatavě zbarvená, vlasy měl krátké a prošedlé. Císař koukl na Lucia a nejspíš ho chtěl pokárat za jeho vrtnutí, ale nedostal k tomu příležitost.
„Omlouvám se císaři, ale je to nutné. Corrientis to potvrdí až zjistí oč je..“ začal Lucius, oba na něj koukli a mlčky čekali až svůj čin vysvětlí „..na magické univerzitě je držena Bothiel. TA Bothiel, pane.“
Corrientis polkl, opřel se lokty o stůl „Jste si jistý?“ zeptal se.
„Ano. Vždyť jste její jméno sám slyšel na sněmu.. ve spojitosti se mnou. Chtěl jsem ji už prve předat vám, ale Arterius mi v tom jako vrchní generál zabránit, aby ji mohl ukrýt na univerzitě a osvobodit. Beztak chce sestavit hůl chaosu.. první část zmizela z věže přeci při obléhání a ukradl ji nějaký mág.“ pokračoval Lucius s vážným výrazem.
Corrientis se zamračil a na jeho tváři byl znát hněv, který ho během chvíle zachvátil. Prudce udeřil pěstí do stolu se slovy s hněvem v očích. „Cože?! Znesvětit univerzitu přítomností takového nečistého svinstva jako je Bothiel?!“ zvolal a císař vypadal překvapeně jakoby takto rozohněného nejvyššího mága nikdy neviděl.
„Ano.“ řekl klidně Lucius a koukl na císaře, který pohlédl na svého mága.
„Císaři, musíme tomu zabránit. Bothiel nesmí uniknout. Nesmí! zdůraznil poslední slovo a koukl na císaře, který přemýšlel.
„Univerzita je nezávislá.. moje rozkazy a nařízení pro ně nejsou závazné. Arterius na mě nepůsobil jako člověk co by měl zapotřebí osvobozovat takhle nebezpečnou kouzelnici.“ promluvil císař.
„Ujišťuji vás císaři, že žádný normální mág by se s Bothiel dobrovolně nespřáhl a už vůbec by si ji nedržel na univerzitě plné noviců a novicek. Navíc Arterius vždycky obdivoval temné umění, Palagán současný arcimág je také na černé listině cechu mágů a Arterius k němu má blízko.“ vysvětloval Corrientis a Lucius spokojeně přikyvoval.
„Dejte nám listinu ve které budete požadovat uvěznění Bothiel a předání soudům říše. Když odmítne dojdeme si pro ni násilím. Samozřejmě jim dáme možnost evakuovat novice.. abychom neohrozili civilisty.“ řekl Lucius a koukl na tebe s tím jestli ho nějak nechceš doplnit.

Antheho doprovod

Sarako
Když jsi domluvil a zavelel promluvil k tobě Ralyen, „Oni ji přesunuli jinam. Chvilku potom co jsme si tu vybudovali pozorovalo přišel starý, tlustší profesor s doprovodem legionářů a požadoval vydání upírky. Slyšeli jsme jen něco málo, ale podle všeho už v táboru není a je někde na univerzitě.“
„To by vysvětlovalo jednu věc. Absenci kohokoliv z univerzity na sněmu.“ poznamenala Thera.
„Univerzita je nezávislá co by dělala na sněmu týkající se říše?“ namítl Golar.
„To samé co já a Sarako. Krom toho byla napsaná na tom pergamenu zúčastněných.“ odpověděla mu.

Sarakův doprovod

Killiaden09
Uchopil jsi bednu, zvedl jí a vešel do domu. Když jsi procházel kolem dvojice mužů mírně si se uklonil a kráčel dál. „To je váš sluha?“ zeptal se legionář.
„Ne. Musí být váš..“ odpověděl mu úředník, legionář se po jeho odpovědi otočil a vykročil za tebou se slovy, „Zastavte se na chvilku. Rád bych znal vaše jméno.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.12.2015 21:48
 
BadWolf
Myslím, že ohnivý kouzlo umím, ale ledový ne. No, pro jistotu se je naučím obě.
"Myslím, že s ohnivou magií už jsem někdy velmi základně pracoval, ale nepamatuji si. Bude lepší, když mě obě kouzla naučíte."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Samozřejmě." Naznačím uctivou poklonu. "V tom případě asi můžeme vyrazit."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Počkám až Lucius domluví a rychle dodám "Pokud se operace vydaří tak jak má Pane, nebudou navíc ani ztráty na životech. Na žádné straně."
 
Tondulin
"Jak to tak vidím tak chystáš uvítání pro Lucia a jelikož jsi připravil tak krásné vězení pro Bothiel, tak bude nejspíše Luciovovou záminkou pro vtrhnutí sem ona že?" spíše se Arteria zeptám než že bych to oznamoval. "No každopádně ať už přijde kvůli čemukoli, stal se z něj vrchní generál a tudíž si sem může přítáhnout klidně celou legii. Zato naše zdroje jsou dost omezené, vojáky tady skoro spočítám na prstech jedné ruky, těžko se s nimi můžeme nějak rovnat. Opravdu nevím jak se jim chceme ubránit, jedině že by jsi měl v tašce překvapení, nějaký skvělý kouzelnický trik," Usměju se. "Nebo bychom mohli únest Luciovu dceru, přece jen je to jeho poslední žijící potomek ne? Nemůže si dovolit ztratit ji, to by nás mohlo na chvíli zachránit."
Upravil/a Tondulin dne 29.12.2015 22:42
 
Sarako
,,Nedá se nic dělat, musíme na univerzitu." pronesu a vydám se se všemi směrem k univerzitě. Cestou se podívám na Theru:,,Proč je pro všechny ta upírka tak důležitá? Nejdřív Nigidius, teď mágové."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Tandil kývl a v doprovodu Neriena jste pokračovali ke schodišti, které jste sešli a pokračovali dveřmi ven. V okamžiku kdy otevřel Tandil dveře jsi ucítil příšernou zimu a dělalo ti velký problém se zahřát bez jakéhokoliv kabátu. Nerienovi to očividně vůbec nevadilo, Tandilovi byla nejspíš také zima, ale nedával to nijak najevo. Prošli jste kolem nádvoří a pokračovali po uzounkým mostě dolů do vesnice.
„Neuklouzněte..“ upozornil vás Nerien.
Když jste překonali uzounký most po kterém jste museli jít po jednom za sebou spatřil jsi malou zasněženou vesničku. Vše co zbylo z onoho slavného Ledohradu, který v minulosti zápasil se Samotou.
„Tudy..“ vybídl vás Nerien a provedl vás kolem chátrajících domů až k pobřeží, které bylo z části zamrzlé. Spatřil jsi malou dřevěnou loďku zakotvenou ke končícímu ledu. „Je to kousek.. a nechci se zbytečně namočit, kdybychom to místo netrefili hned..“ oznámil Tandil a mířil k loďce, „..ujmeš se pádel?“

Tondulín
Arterius tě nechal domluvit, po celou dobu měl vážnou tvář a ani trochu se neusmál. „Teď bacha!“ řekl rázně a prstem na tebe ukázal, „Řád má svoji čest. Tohle co jsi řekl, už přede mnou nikdy neříkej. Rozuměl jsi?!“ poté se odmlčel a koukl na Carwen, která mlčela a neměl žádné námitky.
„Síla a počet není vše Aedane..“ otočil se k tobě opět, „..Lucius je válečník nikoliv mág. Nemá ani tucha jakou mocí tu vládneme.“ odmlčel se a pohlédl na věž, „Lucius má možná leda tak Nigidiův hrdinný sbor, velké množství legionářů, obléhací stroje, podporu císaře.. mno a to je asi vše. Nás je sice jen zlomek, ale máme Palagána.“

BadWolf
Ingmar ti začal vysvětlovat utváření kouzel a poté tě naučil několik jednoduchých zaklínadel. Kouzlení ti nedělalo sebemenší problém a brzy sis obě zaklínadla zapamatoval. (naučil jsi se kouzla omrzliny, plamen)
„To by bylo..“ konstatoval, když viděl jak ti kouzla jdou. „..budete ode mně něco potřebovat?“ zeptal se poté.

Leneren
„To doufám. Nelíbí se mi myšlenka, že by umírali nevinní jen kvůli jedné ženě.“ řekl císař a koukl na svého mága, ten se nadechl „Císaři.. opravdu je to nezbytné. Věřte mi.“ řekl a císař přikázal jednomu ze sloužících co zrovna přinesl tácek s jídlem pro císaře a Corrienta, aby doběhl pro pergamen a pečeť. Sluha kývl a během chvilky byl zpět i s brkem a kalamářem. Císař začal psát, když dopsal doplnil písemnost císařskou pečetí a poté smotanou listinu podal generálovi.
„Děkuji císař. Slibuji, že uděláme vše co bude v našich silách, abychom zamezili zbytečným ztrátám na životě.“ poděkoval Lucius a uklonil se, „Corriente, potřebovali bychom vaši pomoc.“ otočil se k mágovi.
„Bude vám k dispozici jen co dořešíme jednu drobnou záležitost.“ pravil císař a naznačil vám, aby jste odešli. Uklonili jste se a poté opustili místnost. Agent Penitus Oculatus vás nechal projít ven a zabouchl za vámi dveře, postavil se do pozoru a pokračoval ve střežení.
„To šlo podezřele lehce..“ přiznal Lucius, „..čekal jsem nějakou komplikaci. Corrientis má asi solidně nahnáno, když takhle vyvádí.“ špitl tiše, aby jej nikdo krom tebe neslyšel a ušklíbl se.

Antheho doprovod

Sarako
Oba bratři se ozbrojili stříbrnými zbraněmi, stejně tak i Thera si vzala pro jistotu jednu stříbrnou dýku. Když byli všichni připravení vyrazili jste k univerzitě. „To by mě taky zajímalo. Brzy to zjistíme.“ odpověděla ti cestou Thera. Cestou jste potkali akorát pochodující legionáře směrem k věži, ale jinak nic zajímavého.

Zajímavé věci se děly až u univerzity. U brány postávala dvojice válečníků v černých kroužkových zbrojích s červeným pláštěm, který nesl symbol magické univerzity. Levá část brány byla uzavřená.
„Sdělte důvod návštěvy univerzity.“ vyzval vás jeden z válečníků.

Sarakův doprovod

Killiaden09
Uchopil jsi bednu, zvedl jí a vešel do domu. Když jsi procházel kolem dvojice mužů mírně si se uklonil a kráčel dál. „To je váš sluha?“ zeptal se legionář.
„Ne. Musí být váš..“ odpověděl mu úředník, legionář se po jeho odpovědi otočil a vykročil za tebou se slovy, „Zastavte se na chvilku. Rád bych znal vaše jméno.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Myslím, že už ne, děkuji." řeknu a jdu si sebrat pár věcí co bych mohl potřebovat při útoku a osvobozování. Potom půjdu do Univerzity.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Marcus Scinius, císař mě pověřil výslechem Bothiel. Kdo vydal rozkaz na její převezení a to bez mého vědomí! Okamžitě mě za ní zaveďte!"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Brrrr .... zatraceně, tady je zima ... v Cyrodiilu je příjemněji, snad si zvyknu ..." Pronesu a začnu si masírovat ruce. Poté co přejdeme k loďce tak ještě řeknu. "Mimochodem, víte že je vědecky prověřeno, že člověk bez jakýchkoliv kouzel přežije v takovéhle ledové vodě kolem ... 15 minut?" Řeknu s nepokojem při pohledu na hladinu. "Ale jo, pádel se ujmu, alespoň se zahřeju." jak řeknu tak učiním.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Aha no já taky nevím jaké moci Palagán vládne, pokud si s tou armádou poradí nebudu si stěžovat." odpovím a na chvilku se odmlčím. "Lepší by bylo kdyby jsi mi řekl co mám dělat já."
 
Killiaden09
Upustím bednu a pomocí silné tlakové vlny oba přítomné hodím na zeď a se záměrem je omráčit.. kdyby se někdo z nich pokusil vstát uspím ho kouzlem
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Právě proto máme tu loďku Škorpiasi..“ usmál se Tandil, když jste nalezli do lodě a začal jsi pádlovat. Nerien s vámi nešel. Zůstal stát na pobřeží a chvilku vás sledoval a nakonec odešel. „..část magické hole bude vydávat jemnou energii a nebo v tom lepším způsobovat anomálii. Takže se soustřeď na pádlování a já budu zkoušet hledat.“ promnul si ruce neboť mu začala být už také pořádná zima a nakonec ve své ruce utvořil nějaké bleděmodré kouzlo a stále cosi nesrozumitelného mumlal. Strávili jste takto snad celou půlhodinu, byl jsi už promrzlí až na kost, ale Tandil stále mumlal a jeho ruka zářila. Když jste míjeli malý ostrůvek a vpluli do hlubší vody naznačil ať stojíš. „Tady to je.. snad.“ vydal ze sebe.

Přerušil kouzlo, sáhl do brašny a vyndal lektvar. „Až do dna Škorpiasi.. až do dna. Hlavně měj v hlavě furt těch patnáct minut.“ řekl a přitom se usmál, naklopil do sebe lektvar. Zkontroloval si brašnu a poté rukou sáhl na hladinu vody. Nevypadá to, že by se mu tam chtělo.

Tondulín
„Zatím nic..“ usmál se Arterius, „..prozatím měj jen oči otevřené, byl jsi vězněm Lucia, takže znáš nějaké tváře jeho legionářů. Kdybys někoho takového spatřil informuj mě. Ale teď se vrhneme na výslech Bothiel.“ po těchto slovech se otočil a zašel zpět do komnaty. Carwen na tebe koukla.
„Měli bychom si dojít pro zbroj, kdyby fakt došlo na boj..“ navrhla, „..nebo ti ji mám přinést a ty mezitím pomůžeš s výslechem?“

Leneren a BadWolf
@Anthe: Leneren napsal (tah na chatu): „Podle všeho je Boethiel velmi mocná.“ Lucius zprvu mlčel a promluvil až tehdy, když jste sešli schodiště. „Říkal jsem vám, že je mocná a proto nám to za to riziko stojí..“ odmlčel se a vytáhl klíče, „..měli bychom si vyzvednout nějaké zbraně a vybavení. Vezmu vás do zbrojnice Osmé legie, hádám, že jste tam ještě nikdy předtím nebyl. Nebo máte nějaké vlastní vybavení, které chcete použít?“ když jste došli ke schodišti spatřil jsi Vlka jak zrovna opouští kancelář s Ingmarem. Také sis všiml Angely a Theodora, stáli u kamenného sloupu.

@Vlk: Ingmar nic nenamítal a vyšel z kanceláře, následoval jsi jej ven a on za tebou zamkl. Všiml sis Lucia a Antheho jak stojí u schodiště. Podle listiny, kterou drží Lucius šlo všechno hladce.

@Oba: „Jak to šlo?“ zeptal se Ingmar. „Dobře, jdeme si pro výbavu. Vlku jdeš s námi?“ zeptal se Lucius a koukl i na Ingmara. „Zbrojnice Osmé legie nabízí různé poklady.“ pravil Ingmar s úsměvem.
(můžete volně komunikovat)

Antheho doprovod

Sarako
Válečníci se na sebe podívali a poté koukli na tebe, „Univerzita je nezávislá. Císařovi rozkazy zde nejsme nuceni poslouchat. Jde nám jen a pouze o vědění a vzdělávání našich noviců a novicek..“ začal jeden z válečníku, „..takže se laskavě uklidněte.“ vyzval tě. Všiml sis, že na cimbuří hradby stojí dvojice lukostřelců v totožných zbrojích. Tvůj zvýšený hlas zaslechl nějaký další válečník, prošel branou a prohlédl si tě. Všiml sis výrazného šrámu na obličeji, který se mu táhl od pravé části čela přes nos až k levé tváři. „Pusťte ho. Arterius zmiňoval, že přijde.“ promluvil k hlídce u brány a poté ti pokynul ať vejdeš.

Když jsi tak učinil vedl tě po chodníku až do univerzity. „Museli jsme zpřísnit bezpečnost, kvůli té upírce. Teď když je generál Valerius v čele legie Cyrodiilu bylo by pro něj snadné vyjednat propuštění, proto ji Arterius nechal přepravit sem.“ vysvětloval cestou válečník. Když jste vstoupili do velkého sálu ve kterém se to zrovna hemžilo novici a novickami, protože jim zřejmě skončili přednášky muž se zastavil, „Po schodišti nahoru a pak vyhledejte dveře s nápisem arcimágova komnata. Nemůžete to minout. Já se když dovolíte půjdu věnovat zase svým povinnostem.“

Sarakův doprovod

Killiaden09
Upustil jsi bednu což způsobilo rámus. Utvořil jsi tlakovou vlnu a odhodil oba muže na sněnu. Po úderu do hlavy byli omráčeni, ale předchozí randál stihl zalarmovat ostatní legionáře včetně mladého děvčete, které na tebe hledělo ze schodů. Dvojice legionářů se k tobě blížila s připravenými meči a štíty.
„Zadržte!“ zvolala dívka, „To je přeci můj trenér šermu.“ pokračovala.
„Nevzpomínám si, že by váš otec někoho takového najal.“ zeptal se legionář, který zrovna sešel ze schodiště a stanul vedle děvčete.
„Copak bych vám lhala? Nebo chcete říct, že jste mého otce neposlouchal, když vám to včera říkal.“ řekla ráznějším tónem a zamračila se.
„Neh.. asi mi to vypadlo z hlavy, omlouvám se.“ přiznal nejistě starý legionář.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Naposled když jsem byl ve zbrojnici, tak mě chtěli všichni okolo zabít. Bude lepší se tam projednou podívat pozvanej." Půjdu s nimi do zbrojnice
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
''Když jse přicházel všimnul jsem si beden a řekl jsem si že bych s nimi mohl pomoct dovnitř. Bohužel se to nějak vymklo omlouvám se za nedorozumění mylady.'' řeknu a lehce se ukloním směrem k dívce na schodech
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Jasně každou známou tvář ohlásím. No měl bych být vždy nablízku svému mistrovi ne? A kromě toho rád bych si vybral nějaký dobře pasující brnění." Usměju se a půjdu s Carwen, cestou ještě nabereme Mirabelle.
Upravil/a Tondulin dne 30.12.2015 01:25
 
Sarako
,,To lecos vysvětluje." dodám a vydám se k arcimágově pracovně. Až tam dorazím otevřu dveře, vtrhnu dovnitř a podívám se po Areriovi.
Pokud bude zamčeno, zabuším na dveře se slovy:,,Arterie, otevři! Co se tu u všech Daeder děje!"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5701 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7509 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist