Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba
Aurelius
hRDLA
Legionář kývl, a začal opět bojovat. Ty jsi pronikl do věže, zabouchl jsi dveře. A v rychlosti je zablokoval skříní, která byla ihned vedle dveří. Potom jsi se ohlédl, místnost ve které jsi byl se dělila do třech chodeb, první mířila někam do sklepení. Druhá po místnostech v tomto patře a třetí pravděpodobně vedla do vyšších pater. Na podlaze ležel mrtvý legionář, měl v sobě zabodnutý kus ledu který pomalu tál.

Whirt
Dorazili jste k Seanwenově domu, Valindor zabouchal na dveře a o kousek ustoupil. Taria si prohlížela dům, a Valindor nervózně překračoval z místa na místo. Když se po chvilce dveře otevřeli a stál v nich Seanwen, bylo vidět že se Valindorovi ulevilo. "Konečně jste tedy..." řekl, a prohlédl si tebe a Valindora pak se podíval na Tariu a říká "Tebe ještě neznám jak se jmenuješ.", Taria pohotově odpověděla "Taria." Valindor dodal "Ona má také deník.". Seanwen se ji prohlédl pak pokynul že máte vejít.

Breza77
Napil jsi se a Torolf šeptl "To samozřejmě melou jen místní, legie se domnívá že jde o nějakého vraha co prostě bezdůvodně vraždí, protože jsme doposud nenašli žádnou spojitost mezi oběťmi."

ScorpionCZ
Dremwus tě postil a klidnějším hlasem řekl "V tom případě doufám že ji nebudeš vykládat každému koho potkáš, každá minulost by se neměla dostat napovrch." ihned po tom co to dořekl sis všiml že k vám míří Arterius s Mirabelle, měl obvázanou ránu obvazem, a vypadal naštvaně. "Dremwusi řekni taky Mirabelle že jsem schopný bojovat." řekl naštvaně Arterius, Dremwus bez váhání řekl "Jistě že je schopný bojovat.". Mirabelle se zamračila a podívala se na tebe a říká "Škorpione že Arterius není schopen v takovém to zdravotním stavu bojovat. Že jo?"

a) Podpořit Dremwuse (Arterius půjde bojovat)
b) Podpořit Mirabelle (Arterius půjde pomáhat zraněným)
c) Vlastní reakce

SH
"Výborný nápad... argoniáne, jak se vlastně jmenuješ?" řekl učitel, a na jeho tváři se objevil úsměv.

BadWolf
"Myslíš?! Máš dvě možnosti, buď ty dveře otevřeš a mi budeme tak milosrdný a možná tě necháme umírat rychle, nebo s tebou ti dveře vyrazíme a budeš umírat pomalu a téměř bolestně!" křikl Altmer.
Upravil/a Aurelius dne 01.03.2013 18:05


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
Opatrně a pomalu se vydat nahoru. jdu podél stěny a pravidelně se ohlížím.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
B Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
"Máme vám toho společně spoustu co říci Seanwene. Ale nevím kde začít." zamyslím se. "Nejdříve asi tím, že jsem ještě stále nepřišel na to, jak deník rozluštit, ale už vím, k čemu slouží a pak je tu něco, co by vás mohlo zajímat - v dolu kde přebýval tady Valindor, kde jsme na něj náhodou narazili, bylo..." povím mu všechno o našem malém výletu do dolu a o věcech, co jsme tam našli.
 
Breza77
"Je válka, Thalmor už nejspíš obsadil a vyvraždil Imperial city, a lidi se pořád vraždí mezi sebou než aby se spojily proti Thalmoru." Vypiju zbytek svojí medoviny "Kde se staly ty vraždy pudu to v noci okouknout .... sám abych tě neprozradil že jsi mi něco řekl."
 
Aurelius
hRDLA
Pomalu jsi se vydal na horu, ohlížel jsi se. Nenarazil jsi zatím na nikoho, vyšel jsi několik schodů až k nejvyššímu patru, prošel podlouhlou chodbu, a na konci spatřil dveře. Na první pohled jsi poznal že se jedná o pevné železné dveře které jen tak něco nevyrazí. Rozhlédl jsi se kolem, byla tam velká skříň plná knih, malí stolek a pak jsi uviděl raněného mága. Na sobě neměl thalmorskou zbroj, ale nějaké starší roucho, seděl na podlaze a zády byl opřený o zeď. Rukou si ošetřoval zranění, zdá se že se o tebe ani nezajímá.

Whirt
"Jsem opravdu rád že se moje předtuchy vyplnily... (uchechtne se) když jsi sem poprvé přišel a začal se vyptávat na náš spolek, rozhodl jsem se ho opět obnovit a dal jsem věci do pohybu. Před několika lety když náš spolek málem zanikl byl jsem se rozhodl že někdo musí vědět co jsme byly zač a proto jsem se vydal do dolu a ukryl tam tyto předměty, bylo obtížné přesvědčit nejvyššího mága aby důl uzavřel, ale povedlo se.." řekne Seanwen a pak se opět usměje a pokračuje "Když jsem potkal Valindora poslal jsem ho právě do toho dolu, věděl jsem nebo jsem doufal že ty Tilmo budeš natolik zvědav že se tam vypravíš.. a povedlo se. Tím pádem jste prokázaly že jste opravdu hodni připojit se k nám.". Valindor překvapeně zíral a pak řekl "Páni, tak tohle jsme fakt nečekal."

Breza77
"Vraždy se děli po celém městě, všude by se dalo říct vrah prostě někde udeří.. nevím kde udeří teď." řekl Torolf.

ScorpionCZ
"Jak myslíte.. jak myslíte.." řekl naštvaně Arterius, a odpochodoval pryč. Mirabelle se na tebe usmála a řekla "Díky.", zato Dremwus jen nevěřícně zakroutil hlavou a řekl "Jsi jako Arterius... ona mu také něco řekla a on to udělal, pche.. takhle se ovládat, naštěstí on pochopil že udělal chybu!".


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
Pořádně se rozhlédnu a když nikoho neuvidím tak k němu přiběhnu. ,,Jste v pořádku, co se tu stalo?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
,, ehm ... ale tak jako já myslel že to pro něj bude lepší ne ? ... kdyť s tou rukou by stejně byla sebevražda tam jít ... a jediná osoba která na mě má 100% vliv určitě není Mirabell Pfft "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Kolik je hodin a mam pořád pronajatej ten pokoj ? Jestli mi Torolf nechce ještě něco říct vzít si svoje věci zaplatit za pití a jít si projít město. jo a rozloučit se s Torolfem
 
SuperHunter
"Nadarr" řeknu.
 
Whirt
"Ani já ne." uchechtnu se. "Takže celá ta záhada, o které se vedou povídačky, byl jen chytře vymyšlený plán a já s Tariou jsme do něj zapadli díky naší zvědavosti."

"Povězte nám víc o těch předmětech. Ten plánek a ten kus hole... Trochu mi připomíná příběh o zradě Jagara Tharna." zasměju se. "Ale to je snad nesmysl."
 
BadWolf
"Vidíš vůbec kde stojíš? Tohle je vchod do Císařských stok. Byl jsi tam někdy? To je labyrint. Nemůžu vám ty dveře otevřít když nemám klíč, a jsou to kvalitní mříže, tak by mě zajímalo jak je chcete se mnou vyrazit.

Tak jako tak, tam to není žádná legrace. Ne nadarmo to tam Císař Uriel Septim VII. nepřežil... jediný kdo se odtamtud dostal ven živý je Šampión Cyrodiilu, který zavřel Brány do Zapomnění.

Až budete tak schopní, že nějakou zavřete, dejte mi vědět, do té doby pravděpodobně budu někde v bordelu..."

Upravil/a BadWolf dne 03.03.2013 16:51
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
hRDLA
Nikoho jsi neviděl, přiběhl jsi k němu. Naklonil se na něj, a on ti povídá "Přišel jsi pozdě... altmer, Ancano a ten jeho generál, jsou už uvnitř... ale neboj, aby se dostali k obsahu (zakašle) potřebují prolomit magii která truhlu chrání!" potom se natáhne po holi která ležela vedle něj a řekne ti "Sám je nezastavíš... musím ti pomoct."

ScorpionCZ
"Jasně, je to Leurana... nebo Laurana nebo jak se jmenuje. Dávej si pozor, ženský jsou.." nestihl doříct a Mirabelle se do něho pustila slovy "Ty máš taky manželku pokud si nepamatuji ne?! Abych si s ní nepromluvila!". Dremwus se usmál a řekl "Klidně můžeš... jestli myslíš že tě bude poslouchat." Mirabelle se na tebe podívala a povídá "Chcete pomoct nebo mám jít k raněným..". Dremwus naštvaně zíral.

BW
"My-myslíš?!" naznačil gestem cosi a jeden z mágů na tebe vystřelil jaké si kouzlo, nestihl jsi zareagovat, jak mile do tebe kouzlo udeřilo byl jsi paralyzován, sotva jsi mohl mluvit. Altmer k tobě přišel a povídá ti "Tak jo, chtěl jsi to máš to mít!" a udeřil tě pěstí, potom přikázal jednomu z mágů že má pomocí kouzla zničit zámek. Po nějaké době se mu to podařilo, altmeři tě stále ale sledují. Jeden z nich tě drží, a jejich velitel se představuje "Jmenuji se Falcar! A ty máš dvě možnosti! Zemřít nebo nás dostat dovnitř... samozřejmě pokud se k nám připojíš a zničíš vy křupany uvnitř Thalmor z tebe udělá boháče! Co říkáš?!" zdá se že kouzlo pomalu povoluje, už jsi schopný pohnout prsty u nohou.

Whirt
"No, ty předměty jsou pro náš spolek důležité, můžu to říct pouze členům kteří dokončili přijímání. Ale nebojte, vy máte deníky, podle toho co říkáte tak i Taria k nám patří... musím uznat že tolik jsme vás opravdu nečekal, ale jsem rád." řekne Seanwen a po chvilce pokračuje "Obnovit náš spolek můžeme kdykoliv.. ale cesta do našeho útočiště je dlouhá a nebezpečná, takže si dobře rozmyslete zdali jste připraveni.". Valindor řekl "Takže útočiště opravdu existuje, jak vypadá?". Seanwen mu pohotově odpověděl "Když jsme ho opouštěl bylo ještě v relativním pořádku ale to už je dlouho... pochybuji že bude ve stejném stavu."

Breza77
"Ještě počkej..." řekne Torolf když jsi vstal, a po chvilce pokračuje "Myslím že stráže nebudou moc nadšený že budeš pátrat, ale možná bych ti mohl u legáta zařídit povolení, určitě bude někoho jako jsi ty potřebovat... tedy pokud neví o tvé minulosti."

SH
"Výborně, Nadarre. Můžeš se tedy dát do skládání. Přeji ti mnoho zdaru. Možná bys mohl navštívit naší skromnou knihovnu určitě tam najdeš nějakou inspiraci... pokud ti tedy můžu radit." řekne učitel.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Jsi moc slabý, musíš odpočívat jinak zemřeš. Zůstaň tady. Jen mi řekni co chtějí a kudy se tam dostanu."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Whirt
"Nevím jestli Taria ví o co se přesně jedná. Všechno tohle objevila teprve nedávno, možná by stálo za to ji aspoň trochu říci o co se jedné ať nešlape na slepo." a za pomoci ostatních jí povíme o bratrstvu.
 
SuperHunter
"Děkuju za radu" řeknu
 
BadWolf
"Můžu dostat chvíli na rozmyšlenou?"
Pokud mi to povolí, počkám až se budu moci víc hýbat, a pak ho zkusím rychle sejmout a zdrhnout do stok Grin

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
,, pokud máš na mysli bitvu ... tak to tady s dremwusem zvládneme ... že jo ? ... radši běž pomoct raněným ... rozptyluješ dremwuse Grin "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
hRDLA
"A-Ancano chce obsah truhly... nevím co v ní je, prostě mi řekli braň to, tak jsem to bránil... hele, ty dveře jsou zamčené, Ancano je zamkl zevnitř, není šance jak se dovnitř dostat, budeme muset ty dveře vyrazit. Ale to je nemožné." řekl mág, jako by vůbec nebral na vědomí co jsi řekl.

ScorpionCZ
"Toho slizouna?! řekla Mirabelle, a Dremwus křikl "Ona?! A rozptylovat mě?! Pche, já mám manželku!". Mirabelle pak dodala "Dobře Škorpione, půjdu pomáhat raněným." a odešla. Dremwus si zamumlal "Fúrie jedna..."

BW
Falcar se usmál a pak křikl "Myslíš že jsem blbej?! Vím že kouzlo brzy pomine! Takže si můžeš vybrat, smrt nebo se k nám přidat a za odměnu dostat cokoliv co budeš chtít, můj pán ti jistě dá co budeš chtít, i celí nevěstinec! Když jsi ho před tím zmiňoval!". Altmer tě chytl pevněji.

Whirt
"Dobře, myslím že už pomalu začínám chápat o co tu jde." řekla Taria, a Seanwen dodal "Takže jste s věcmi kolem našeho spolku seznámeni, teď se musíme rozhodnout... mohu vás odvést do našeho útočiště a přijmout vás mezi nás. Ale cesta bude nebezpečná, a dlouhá. Takže bychom se měli dobře připravit. A navíc, Tilmo a Taria mají rodinu..." Valinro skočil Seanwenovi do řeči "Nevíš jestli se sem dostala i moje sestra? Slyšel jsem že Imperial City je napadeno.". Seanwen povídá "Netuším... ale teď se musíme rozhodnout, tvoje sestra bude v pořádku věř mi... takže teď, pořád máte chuť přidat se k nám?". Valindor souhlasil, Taria se na tebe podívala asi očekává tvoji reakci.


SH
"No, tím to asi končím naší hodinu.. díky za pozornost. Můžete jít." řekl učitel, a ostatní žáci se zvedli a odešly, ty a Argonianka jste zůstali v učebně, učitel si cosi ještě uklízel do stolu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Musí být jiná cesta, co třeba přelézt z vedlejšího pokoje přes okna?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist