Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,Přišel jsem investovat, Delmusi." usměji se, pokynu sluhům, aby položili truhlu a pokračuji: ,,Mám zde
20 000 septimů, z toho může být 15 000 pana Anthe. Prozraďte mi o něm víc. Rodinné vazby, není třeba potomkem šlechticů z Velkého rodu Hlaalu, kteří byli Redoranským králem připraveni o majetek a vyhnáni z Morrowindu za spojenectví s císařstvím (
viz. LORE, spodní část: Last days of Hlaalu)? Jak oblíbený je u prostých obyvatel Chorolského hrabství?
Upravil/a Sarako dne 29.12.2015 02:39
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Tondulín
„To nosí jen mně. Chce si přilepšit, protože mu nejde magie obnovy.“ usmála se Mirabelle, když jsi vstal a mířil ke dveřím. Když jsi otevřel a vzal tácek spatřil jsi na něm dvě porce.

Leneren a BadWolf
@Oba: „Nevím po čem by Arterius toužil..“ přiznal Valerius, „..milenku už má, titul zástupce arcimága taky, šlechtický titul taky.. barák asi taky a o jeho penězích není žádný pochyb.“ dodal a zamyslel se.

„Arterius nevydá Bothiel ani když se mu zaručíme, že ji popravíme. Raději to udělá sám než, aby něco riskoval. Předpokládám totiž, že moc dobře ví o naší spolupráci a taky si jsem jistý, že jí bude vyslýchat, aby zní cokoliv zajímavého dostal. Jediné varianty jsou ty co jsem řekl.. a nebo na něj musíme prostě nějak zatlačit.“ odmlčel se, „Vlku. Ty se s Arteriem znáš moc dobře. Mohl bys vyrazit na univerzitu a působit v jeho přítomnosti. Určitě by ti sdělil své plány a když by nadešel správný čas dopomohl bys k útěku Bothiel. Protože je jasné, že naši audienci nepřijde uvnitř univerzity, ale venku. Takže bude muset opustit místnost s upírkou. Já a Anthe bychom mezitím zajistili Císařovo požehnání za pomoci Corrientise a připravili válečné stroje i legii pro případ, že by něco selhalo. Z části bychom se drželi původního plánu, ale měli bychom už člověka na univerzitě. Co vy na to?“

Sarako
„Hmm..“ zachmuřil se Delmus při pohledu na peníze v truhličce, „..protože chcete Chorrolu pomoci řeknu vám to. Pan Anthe je adoptovaný.. přivlekli ho z Morrowindu ještě jako malé děcko, ten kdo ho přivlekl se nedožil rána. Hrabě a hraběnka neměli potomky a podle léčitelů by je ani hraběnka nikdy mít nemohla, proto neváhali a vzali malého dunmera za vlastního. Neříkám, že byly občané města nadšení stejně tak i příbuzní. Zejména paní Gilfre, která po trůnu vždycky toužila.. ale časem se malého dunmera naučili mít v lásce..“ odmlčel se, „..nebudu vám to vypravovat do detailů, ale byl jsem to já kdo přebíral malého dunmera a moc dobře si pamatuji malý kulatý přívěšek se znamením vah, alespoň teda myslím, že to byly váhy.. byl docela poničený. Každopádně pan Anthe to neví, že by mohl být dědicem rodu Hlaalu a tak by to mělo zůstat.. alespoň pro zatím.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
"Souhlasím s vaším plánem, bude asi nejlepší. To bude vše prozatím, předpokládám?
 
BadWolf
"Obávám se, že tak jednoduché to nebude. Můžu to zkusit, samozřejmě. Jenže Arterius mě dost možná po dnešku bude podezřívat, zvlášť potom. Mise co jsme si dohodli naposled otmu nepřidá... i když bych ji možná mohl využít... ale nebylo by moc času. A nakonec, on se o svých plánech nikdy moc nerozpovídá - sic řekne proč chce něco udělat, ale pochybuju že říká pravdu... a nebo je to fakt ten nejmorálněší muž pod sluncem. A jinak řekne jen to, co daná osoba potřebuje vědět...
Beliovi by možná věřil i míň jak mně, bohové ví... Takže tak to asi taky nepůjde...
Můžu to zkusit. Můžu. Nebude se mi to líbit, a šance že to dopadne dobře je mizivá, ale tak to holt bude.
Pořád si stojím za tím, že by bylo lepší to nechat být... ale... ano, jsem ochoten a schopen to podniknout. Nečekejte ale zázraky.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Dobře ... to je velká změna oproti nádherným zahradám Imperial City." pronesu, když se budu rozkoukávat po místnosti. "No, když žijete v rouchu celý život, tak vám přijde neuvěřitelně pohodlné, ale koženná zbroj by naštěstí nemusela být tak strašná." V duchu jim poděkuju že si nemusím brát nějakou blbou plátovou zbroj, která je těžká, neobratná a vůbec. Pak si pomyslím jestli dokážou číst myšlenky a ostatní myšlenky raději zaženu. Převleču se tedy do kožené zbroje, prohlédnu si luk a šípy, ale jelikož umím střílet, tak asi jako vařit, tak se jej ani nedotknu. Meč bych nikdy nevyměnil, na to ho mam až moc rád, i když není zrovna nejhezčí (upřímně bych raději rovnej než zahnutej meč), ale je můj. Dvojici mečů tedy přeskočím bez většího prozkoumávání a vezmu si jen stříbrnou dýku. "Jo, dýka se čarodějům vždycky hodí, hlavně když je úzká, nejlépe silně očarovaná a dá se schovat do záhybů rukávu u roucha." prohlédnu si dýku a pak si jí dám do boty (teda pokud je to možné, nebudu trpět řezání do nohy celou dobu). Poté si prohlédnu ještě zbroj, když jí mám nasazenou, předpokládám že chvilku v ní budu, takže aby mě nic nepřekvapilo. Je to nějaká tvrzená kůže? Pokrývá mě celýho, že mi není nikde vidět kůže? má to někde nějaký nebezpečný záhyby, za který by mě mohl někdo neuvěřitelně popadnout a zahodit?
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Svlékl jsi honosné roucho na sváteční příležitosti, složil jej a položil na postel. Navlékl sis plátěné kalhoty, nasadil boty, které byly zevnitř opravdu teplé a dokázaly během chvilky zahřát tvoje nohy. Když jsi přes sebe přehodil zbroj a začal si ji šněrovat přišla ti velice lehká, skoro jako bys měl na sobě nějaké roucho či skoro vůbec nic. Asi je očarovaná, aby svého majitele nezatěžovala. Zbroj má z koženého materiálu jen a pouze kyrys ostatní části jako jsou delší rukávy a látka pod kyrysem je z normální hnědé tkaniny, součástí zbroje bylo i kápě.

Luk je podle symbolů a materiálu vyroben bosmerskými lovci či výrobci luku, stejně tak i šípy a toulec. Stříbrná dýka má tvar podobný jehle a rovněž jako zbroj působí velmi lehce, uchopil jsi jí a uložil do své boty tak, aby jsi se neřízl při nějakém rychlejším pohybu.

Tondulín
„To nosí jen mně. Chce si přilepšit, protože mu nejde magie obnovy.“ usmála se Mirabelle, když jsi vstal a mířil ke dveřím. Když jsi otevřel a vzal tácek spatřil jsi na něm dvě porce.

Leneren a BadWolf
@Oba: „Nebudu tě do toho nutit. Pokud nechceš.“ řekl Valerius a nadechoval se s tím, že bude pokračovat. Náhle se, ale bez zaklepání otevřeli dveře a vešel starší muž - v podobném věku jako je legát Nigidius - podle roucha vypadal na první pohled jako bdící, ale nakonec byl tento první dojem vyvrácen jeho plátěnými botami, ocelovými nátepníky a nárameníky sic měl kolem krku amulet Stendarra, ale bdící by na svém rouchu neměli symboly legie.
„Omlouvám se za zpoždění generále, ale měl jsem ještě nějakou práci.“ řekl poté co zabouchl dveře a napřímil se do pozoru. Generál kývl a všichni přítomní pozdravili.
„Nevadí. Hlavně, že jsi dorazil..“ řekl Valerius a koukl na vás, „..pánové, hraběnko a hrabě tohle je Ingmar. Můj poradce ve věcech magie.“ představil staršího muže, který neviděl na jedno oko neboť mu jej zakrývala černá páska. „Bothiel byla sice vždy nápomocnější.. ale Ingmar ji částečně dokázal nahradit. Říkám částečně, protože jeho magické síly a zkušenosti se jí nikdy nebudou moc rovnat. On oproti ní má za sebou službu legii, bdících a je to profesionální lovec nemrtvých, upírů a znalec očarování.. a dalších věcí.“ dokončil svoji mluvu a Ingmar přitom hrdě pokyvoval. Lucius Valerius ho poté seznámil s vašimi plány, Ingmar dlouhou chvíli jen mlčel a poté si promnul bradu se zamyšleným výrazem.

„Mhh.. nikdy bych nečekal, že zrovna jí budu muset zachraňovat. Já bych ji nejraději poslal na onen svět jak pravý moje přísaha bdícího..“ přiznal Ingmar, „..plán zní vcelku solidně, ale nechápu Vlkovu roli, která ho zbytečně ohrožuje. Nutí ho riskovat život a za to riziku mu nedá vůbec nic. Nemám pravdu?“ otočil se k Vlkovi a poté opět pokračoval, „Protože nikdo z vás nemá zkušenosti s magií, nikdo ji ani trochu nestudoval zasvětím vás do něčeho co by tenhle plán mohlo vylepšit..“ odmlčel se, aby tomu dodal potřebný efekt tajemna. „..v univerzitě se nachází celkem tři teleporty. Jeden přímo pro novice ten je umístěn na jejich ubikacích, pro profesory ten je v sborovně a arcimágův, který je v jeho komnatě. Tyhle místa budou bez pochyby dobře hlídané dále budou pevné teleporty nečinné na rozkaz arcimága nebo prostě někoho z vedoucích. Vlk by se vůbec nemusel setkat s Arteriem stačilo by, kdyby pronikl na univerzitu a zkusil pevný teleport ve správný moment aktivovat.. potom by nám stačil mág, který by dokázal pevný teleport propojit s dočasným a měli bychom poklidný vstup na univerzitu.“

„Ten na ubikacích by použili k evakuaci noviců a všech co nebudou chtít stát za Arteriem v momentě kdy by došlo na obléhání. Nešlo by toho využít? Budou tam určitě strkanice.. tlačenice, každý bude mít strach a bude chtít zmizet co nejdřív.“ promluvil Lucius.
„Tuhle možnost jsem zvažoval.. ale nejsem se si jist jestli by to fungovalo tak jak má. Poněvadž by jsme se nabourali do funkčního teleportu a utvořili třetí možnou cestu. Mohlo by nás to hodit tam kam evakuují novice a nebo na univerzitu. Stejné riziko je i na jejich straně, mohlo by to evakuující přenést k nám a nebo to může úplně narušit spojení.“ vysvětloval Ingmar.
„To se nemůžeme teleportovat kamkoliv?“ zeptal se Fjor.
„Teleportace má složitá pravidla.. ale o těch by vám toho víc řekla Bothiel nebo někdo zkušenější. Spíš bych doporučoval aktivaci ve sborovně.. když dojde k obléhání budou všechnu svoji obranu soustředit na budovu a odražení útočníků. Nikdo se nebude zajímat o pevné teleporty. Nanejvýše o ten na ubikacích, aby mohli evakuovat ostatní. Základ plánu je stejný jako ten tvůj generále, ale je méně rizikovější pro Vlka.“

„Tenhle plán by vyžadoval mága, kterého nemáme..“ namítl Fjor.
„Corrientis, hrabě Fjore.. Corrientis.“ odpověděl Fjorovi Ingmar, „..je jeden z mála žijících členů bývalého cechu mágů. Věřte mi, že on nemá pro temné umění pochopení a pro dopadení Bothiel by udělal cokoliv. Otázkou, ale zůstává jak bychom mu pak vysvětlili že nám 'pláchla'.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.12.2015 13:03
 
Tondulin
"Asi má dneska velký hlad." pomyslím si, sednu si na postel a podám Mirabelle jídlo. "Za chvíli bych se měl zastavit u Arteria, chtěl se mnou ještě o něčem mluvit. Každopádně je to jak kdyby se připravoval na nějaký útok, rozmisťuje kolem univerzity vojáky, v arcimágově komnatě probíhá nějaká porada, no moc dobře to nevypadá. řeknu a trochu ustareně se kouknu na Mirabelle.
Upravil/a Tondulin dne 29.12.2015 13:56
 
Killiaden09
Vezmu krabici a ponesu jí směrem do domu příčemž se snažím nenavázat oční kontakt a tvářit se jako sluha. Když projdu kolem legionáře a ůředníka lehce se ukloním.
Upravil/a Killiaden09 dne 29.12.2015 13:43
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
"Takže jestli to tedy chápu dobře, stačí aby na univerzitě byl někdo kdo aktivuje teleport, poté budeme potřebovat mága, jenž udělá dočasný teleport a propojí ho s pevným na univerzitě a to je vše? Nebudou se snažit mágové postavit nějáké bariéry, jenž by teleportaci uvnitř univerzity zamezili? Či jsou tu vůbec takové kouzla?
 
BadWolf
"Tenhle plán se mi zamlouvá mnohem víc" usměju se "protože i věřím, že by mohl vyjít. Snad se mi podaří je obelstít... Za jak dlouho bychom to mohli provést?"
Na Wakitu: "Nevím, jestli taková kouzla existují, ale musíte si uvědomit, že je zaskočíme v týlu. Možná si nás ani nevšimnou."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Počkám až ostatní domluví "Já bych tam také mohl jít. Mluvil jsem už před sněmem s Globulllusem a zmínil jsem se mu, že bych tam rád studoval. Navíc ve dvou bude větší šance, že se vše vydaři či? Mohl bych se tam vydat hned po tom co bych ustanovil dočasnou hraběnku v podobě mé sestřenice v Chorrolu."
"hmmm... teď jsem si vzpomněl. Říkali jste, že Boethiel je velmi mocná. Byla by schopná vyléčit otravu či nemoc? Nevím jestli jste seznámeni se stavem hraběte Anvilu?"

Upravil/a Leneren dne 29.12.2015 14:20
 
Sarako
,,Doporučuji Vám o tom říci o tom amuletu Panu Anthemu co nejdřív. Za třicet let vašich nesmrtelných životů už nemusím být mezi živými. Mám ve Kragenmooru dostatek schopných lidí, kteří budou schopni na můj rozkaz otevřít brány vašim vojákům. Město získáte s minimálními ztrátami. Hradby Kragenmooru zabránily Argonianům ve vyplenění města a měli by vydržet i případný útok Redoranké armády. Ostatní šlechtici věrní rodu Hlaalu se přidají, protože uvidí příležitost získat zpět své ztracené državy a šlechtická sídla. Nikdo z nich ani nezapochybuje o původu Pana Antheho, ani o pravosti toho amuletu. Jak jsem říkal, všechno je možné." potom vyndám z truhly několik měšců se septimy (cca 5000), schovám je do torny a dodám:,,Vyřiďte vše panu Anthemu, pozdravujte ho ode mě a nezapomeňte mu předat můj malý dárek (cca 15 000 septimů)." nakonec kývnu hlavou na rozloučenou a vydám se s Therou ke stanovišti bdících.
Cestou řeknu Theře:,,Když je teď Lucius nejvyšším generálem vojsk v Cyrodiilu, má mnohem víc možností, jak dostat Bothiel pryč a to by mohlo narušit mé plány. Doufám, že už tam Ralyen s Golarem dorazili."

Upravil/a Sarako dne 29.12.2015 14:31
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Svlékl jsi honosné roucho na sváteční příležitosti, složil jej a položil na postel. Navlékl sis plátěné kalhoty, nasadil boty, které byly zevnitř opravdu teplé a dokázaly během chvilky zahřát tvoje nohy. Když jsi přes sebe přehodil zbroj a začal si ji šněrovat přišla ti velice lehká, skoro jako bys měl na sobě nějaké roucho či skoro vůbec nic. Asi je očarovaná, aby svého majitele nezatěžovala. Zbroj má z koženého materiálu jen a pouze kyrys ostatní části jako jsou delší rukávy a látka pod kyrysem je z normální hnědé tkaniny, součástí zbroje bylo i kápě.

Luk je podle symbolů a materiálu vyroben bosmerskými lovci či výrobci luku, stejně tak i šípy a toulec. Stříbrná dýka má tvar podobný jehle a rovněž jako zbroj působí velmi lehce, uchopil jsi jí a uložil do své boty tak, aby jsi se neřízl při nějakém rychlejším pohybu.

Tondulín
Zabouchl jsi dveře a položil tácek s jídlem na postel. Posadil se a vyčkával. Mirabelle ti podala jednu porci, „Ta je pro tebe..“ usmála se a dala se do jídla. Když dojedla sousto a ty jsi dokončil svůj monolog povídá, „Přišel mi divný už když se vrátil ze sněmu. Belia poslal s vakem na vrchol univerzitní věže a když sem se na tebe zeptala normálně mi odpověděl..“ když viděla tvůj ustaraný výraz usmála se a dodala, „..i kdyby Arterius něco plánoval nikdy to bez Palagána neuskuteční.. takže bych se tím zatím moc nezabývala.“

Leneren a BadWolf
@Oba: Ingmar se tvářil spokojeně, když viděl, že jeho dodatek plánu má úspěch. „Vytvoření magické bariéry o velikosti univerzity bude náročné a možná i nemožné. Netuším, nejsem zběhlí v téhle kategorii kouzel. Každopádně i kdyby se jim to povedlo tak to pevné portály nijak neovlivní.. krom toho proč by si zablokovali jednou cestu k případnému ústupu? To by nedávalo smysl.“ promluvil poté.

„Téměř hned. Jediné co potřebujeme je zformovat legionáře, připravit obléhací stroje a-“ začal opět Ingmar, ale generál mu skočil do řeči, „O to se postará legát Platorius.“ Ingmar kývl a ostatní poslouchali jak bude pokračovat. „Potom musíme přesvědčit Corrientise, aby přiměl císaře k povolení útoku na univerzitu v případě, že nám Arterius nevyhoví.“ odmlčel se Ingmar.
„To bych mohl zařídit já.. a nebo Anthe.“ poznamenal Lucius.
„Vlk by se mezitím vydal na univerzitu připravit pro nás zázemí. Nejdřív bych ti, ale vysvětlil jak teleport aktivuješ, protože hádám, že si to nikdy nedělal. Nebo bych mohl jít s tebou, když by mě generál nepotřeboval.“ otočil se k Vlkovi.

„Vás Anthe jsem chtěl mít poblíž. Společně bychom došli za císařem a poté by jste vedl tým, který by pronikl teleportem. Zatím co já s Platoriem by jsme se soustředili na obléhání a vyjednávání s Arteriem. Fjor by mezitím mohl vyrazit s částí legionářů k Chorrolu a počkat tam. Bothiel by vás tam totiž byla schopná potom teleportovat a během jednoho dne bychom zabili víc much jednou ranou. Ale jestli chcete jít s Ingmarem a Vlkem, klidně můžete. Sehnal bych místo vás někoho jiného.“

„Bothiel je sice mocná, ale upíři a celkově nemrtvý nemají k magii obnovy moc blízko. Na druhou stranu by asi byla schopná říct jestli je hrabě Anvilu prokletý nebo sužovaný nějakou kletbou a nebo nemocný.“ promluvil k Anthemu Ingmar.

Antheho doprovod

Sarako
„Možná máte pravdu, ale nejprve ho nechám usednout na trůn Chorrolu. Potom mu řeknu něco víc o jeho původu.“ odpověděl ti Delmus, převzal od tebe truhlici s cca 15.000 Septimy, poděkoval a poté poprosil sloužící, aby mu je pomohli odnést k jeho doprovodu. „..až dorazíte do Chorrolu a budete potřebovat nějakou pomoc s tím upírem dejte mi vědět.“ dodal nakonec a vykročil za sloužícími.

S Therou jste opustili věž a pokračovali kolem stanů jednotlivých táborů až do čtvrti s propadlinou u níž měli tábor bdící. Už z dálky bylo vidět, že se tam cosi chytá. Bdící byli nastoupení jako předtím, když je Talar společně s tebou povolal na nástup. „Že by se konečně odhodlali něco udělat?“ zeptala se Thera zatím co jste se blížili.
„Psst!“ ozvalo se z jedné postranní uličky mezi domy, ohlédl jsi se a patřil Golara. „Pojďte sem.“ mávl rukou a poté zmizel uvnitř jednoho z domů, který působil na první pohled opuštěně.

Sarakův doprovod

Killiaden09
Uchopil jsi bednu, zvedl jí a vešel do domu. Když jsi procházel kolem dvojice mužů mírně si se uklonil a kráčel dál. „To je váš sluha?“ zeptal se legionář.
„Ne. Musí být váš..“ odpověděl mu úředník, legionář se po jeho odpovědi otočil a vykročil za tebou se slovy, „Zastavte se na chvilku. Rád bych znal vaše jméno.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.12.2015 15:39
 
Tondulin
"Díky moc za jídlo, bylo to celkem dobré." vrátím prázdný talíř na tácek. "No možná že nic nepodnikne, ale stejně budu klidnější až budu vědět co se tam děje, pojď půjdeme se tam kouknout." nadšeně se zvednu,usměju se, chytnu Mirabelle za ruku a půjdeme do Arcimágovi komnaty.
 
Sarako
Budeme následovat Golara.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Výborně, vybaven." řeknu si pro sebe a vyrazím za Tandilem! Přičemž ještě stejně zkontroluju nůž v botě, protože sakra, radši se nechci říznout vůbec. Taktéž se ještě zkusím jakkoliv prohýbat, abych zjistil jestli je ta zbroj ohebná nebo mě v nějakém úhlu zabraňuje v pohybu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
"Výborně, mé plány tedy odložíme od té doby kdy bude Boethiel v našich rukách.
 
BadWolf
Bavím se s Ingarem: "Do Univerzity půjdu sám. Už jsem i vymyslel jak se kdyžtak vymluvím u Arteria, ale budu tam muset být sám. A ano, bude nejlepší, když mi ukážete jak na to."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Pro jistotu jsi zkusil ještě dýku v botě, měla pouzdro takže tě nijak zranit během chůze ani při prudších pohybech nemůže. Zbroj ti poskytuje dokonalou volnost pohybu, že by to bylo vlivem očarování a nebo je prostě takto zbroj konstruována. Vyšel jsi z pokoje a spatřil kruhovou místnost s dalšími dveřmi a uprostřed zářícím paprskem magie. „Působivé, že? Tohle v Cyrodiilu nemáte..“ usmál se Nerien, „..vítej v Ledohradu. V místě kde se skutečně učí magie a ne politika.“ dodal hrdě. Po jeho slovech se otevřeli dveře jednoho z pokojů a vyšel Tandil oblečený do totožné zbroje jako máš ty.
„Na to, že nejsem zvyklí na zbroj mi tahle fakt sedne..“ přiznal Tandil a předal ti koženou tornu, „..pečlivě ji střež. Její obsah budeme potřebovat.“ a sám tu svoji opatrně přehodil přes rameno.
„Však to není žádný paskvil od nějakého patlala, ale kvalitní práce.“ řekl Nerien k Tandilovi.

Tondulín
V rychlosti si dojedl jídlo. Mirabelle tak rychle nejedla a proto když si nadšeně vstal a chytl ji za ruku s tím, že vyrazíte do komnaty arcimága byla nucena pár soust na talíři nechat. V rychlosti uhasila kotlík a poté jste vyrazili pryč z kabinetu. Vyšli schodiště a prošli chodbou až ke dveřím, zaklepali jste a na vyzvání vešli.

Ihned po vstupu jsi spatřil dvojici silných ledových sloupů, který ochlazovali celou místnost. Do ledových sloupů byly zamrazeny okovy, které vedly k nějaké vězněné ženě. Měla zakrytou tvář železnou maskou a okovy na všech končetinách. Okov na levé noze se, ale od ostatních lišil. Byl větší a vyzařoval jakousi magickou silou. Podle oděvu zadržené si poznal Bothiel. Krom okovů byla obklopena bariérou, která zabraňovala úniku. V komnatě byl krom Bothiel Arterius, Edwin, Carwen, Globullus a Hanz, který byl převlečený do červené kroužkové zbroje, přes kterou měl přehozený plášť se symbolem univerzity. Arterius na sobě měl zelené roucho s amuletem Stendarra přehozeným kolem krku. Carwen a Edwin měli totéž oblečení jako když jsi viděl naposled. Globullus byl oděn do normálního svátečního roucha.

Bylo poznat, že při vašem příchodu zavětřili všichni přítomní vůni skořice a nějaké příměsi, ale nikdo to nijak nekomentoval. „Už jsem pro tebe chtěla poslat.“ promluvila k tobě Carwen zatím co jsi se držel Mirabelle za ruku a kráčeli jste blíž k hloučku. Arterius se na vás podíval a se slovy, „Aedane chci s tebou mluvit.“ zamířil kolem stolu hlouběji do komnaty směrem k balkónu.

Leneren a BadWolf
@Oba: „No jak myslíte.“ odpověděl Vlkovi Ingmar a poté koukl na ostatní. Valerius přikývl a Fjor s Freydis se pozvolna zvedli ze židlí. „Domluveni?“ zeptal se poté.
„Na nás ano..“ promluvil Fjor za sebe a svou ženu, „..počkám na vás u Chorrolu.“ dodal poté a koukl na Antheho, „..zatím se mějte.“ s těmi slovy se oba rozloučili a opustili kancelář. Lucius koukl po vás třech a povídá, „My dva půjdeme sehnat legáta Platoria a požehnání od císaře.“ svoji řeč dokončil pohledem na Antheho. Zkontroloval si, že má vše potřebné připnuté k opasku a poté vzal klíče ze stolu a zamířil k odchodu z místnosti.

„Aktivace pevného teleportu je snadná stačí k tomu jednoduché ohnivé kouzlo, kterým zahřejete onen krystal či co to je. Efekt aktivace by se měl dostavit do několika sekund nejdéle do jedné minuty. Pro případ, že by krystal chyběl mám jeden náhradní..“ po těchto slovech sáhl do své brašny a vytáhl menší modrý krystal. Když si ho uchopil cítil nepřišlo ti, že držíš krystal, ale kus ledu. „..hlavně opatrně není stavěný na otřesy. Deaktivaci vyvoláš ochlazením, proto je tenhle studený. Umíte dvojici těchto kouzel, nebo je chcete naučit?“

Antheho doprovod

Sarako
Následovali jste Golara do domu. Vnitřek domu potvrdil verzi o opuštěném domě. Většina nábytku sice poškozené nebyla, ale podle šrámu na dveřích a krvavé podlaze zde upíři lovili už dávno před vaším příchodem. „Byl opuštěný tak jsme si tu zřídili malou pozorovatelnu..“ vysvětloval Golar a usedl na dřevěnou židli, „..sehnali jsme mapu, stříbrné zbraně a nějaké jídlo.“ pokračoval a ukázal na několik bochníků chleba, lahví s vodou a také láhve s vínem, která byla hozená stranou, nechyběl ani celý sýr a salám. Mapa města byla rozložená na stole a zbraně zabalené do látky položené na podlaze. Ralyen stál u okna a sledoval dění.

Sarakův doprovod

Killiaden09
Uchopil jsi bednu, zvedl jí a vešel do domu. Když jsi procházel kolem dvojice mužů mírně si se uklonil a kráčel dál. „To je váš sluha?“ zeptal se legionář.
„Ne. Musí být váš..“ odpověděl mu úředník, legionář se po jeho odpovědi otočil a vykročil za tebou se slovy, „Zastavte se na chvilku. Rád bych znal vaše jméno.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Děkuji, co je obsahem?" zeptám se spíše řečnicky, protože se hned do torny podívám abych její obsah zjistil. Poté si jí taktéž nasadím na rameno a zeptám se "Takže co je vlastně v plánu? S úkolem jsem ještě zcela seznámen nebyl."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5701 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7509 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist