Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba
SuperHunter
Odpovím jí "Všiml jsem si" a usměju se (samozřejmě to řeknu potichu)
 
Aurelius
hRDLA
Rozhlédl jsi se, uviděl jsi altmerské mágy jak oživují své mrtvé a používají je v boji.

Whirt
Vrhl jsi kouli, kostlivci se rozpadly ihned po tom co je koule zasáhla a vybouchla. Valindor dorazil posledního a řekl "Myslím že bychom měli vypadnout!"

Breza77
3. příspěvků

Mopi
Zeptala jsi se, hostinský se usmál a řekl "No, jedna karavana dorazila z Cyrodiilu a dostala se do problémů s Thalmorem. Pak jsme tu měli zlodějíčka ale toho už dostaly a daly ho do cely, pokud půjdeš přes náměstí uvidíš ho, je tam zavřený. No, a to je asi vše poslední dobou tu je podezřelí klid."

ScorpionCZ
Obraz se opět uviděl, viděl jsi Arteria. Seděl v arcimágově komnatě, a mluvil s Arcimágem. Ten pak vstal a řekl "Dobrá, přijímám vás Arterie. Dostanete kabinet co profesofovi Vici. Který dneska odjíždí.". Arterius se usmál, a řekl "Nevíte kde bych ho našel?"... obraz se rozplynul, viděl jsi Arteria jak mluví s Mirabelle ve svém kabinetě. Mirabelle vypadala rozrušeně. "Co tady děláš?!" řekla, a Arterius se usmál a povídá "Chci tu učit, a navíc... přišel jsem se ti omluvit, choval jsem se..". Mirabelle chvilku zvážněla a pak řekla "Já nevím co ti na to mám říct, měla jsem tě ráda, ale ty... ty jsi mě zradil!". "Zradil?! Já jsem to udělal proto abych tě ochránil, pro.." náhle jsi uslyšel klepání. Arterius si povzdech a řekl "To bude Škorpion..". A šel otevřít dveře, viděl jsi sebe.... pak se vše rozplynulo.

SH
Stařec otevřel starou truhlu, vyndal loutnu a řekl "Kdo z vás na ní umí hrát, a kdo z vás se to učí?" několik žáků se přihlásilo.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
Přihlásím se
 
Whirt
"To bude nejlepší nápad. Utíkání je fajn!" řeknu, chytnu Tariu a běžím k východu. "Nejlepší bude, když sem zamezíme přístup, kdo sem bude chtít jít, tak si určitě najde cestu." a co nejsilnější ohnivou koulí shodím zchátralý strop.
 
hRDLA
,,Pravda, musíme se zbavit těch mágů, jinak můžeme bojovat do nekonečna."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Poděkuju. BTW neupustil ten Altmer ňákej prsten či co?
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
hRDLA
"To bychom měli, a navíc mám takový divní pocit. Pochybuji že ten elf kterého zabil Arterius byl opravdoví Ancano. Myslím že něco chystají, po čem by tak mohli jít.." řekl Garrus.

Whirt
Dali jste se na útěk, z rychlosti jsi kouzlem zbořil strop. Během chvilky jste byly u ohně. Valindor si oddychl, a posadil k ohni a řekl "Tak teď už vím že ten druhý vstup byl zničen z dobrých důvodů.."

Breza77
2. příspěvků

Mopi
Ano, upustil prsten. Ale je tak opilí že jen sedí a pije dál.

ScorpionCZ
Obraz se objevil, viděl jsi Arteria v černém rouchu. Jak s Ra´Jazou bojují proti Appiovi... obraz se změnil, viděl jsi Arteria jak Appise huzí z věže... opět se vše rozplynulo... viděl jsi Arteria jak spolu s Ra´Jazou zachraňují nějakého malého altmera před Gorem a Zarathem... obraz se rozplynul... vyděl jsi hostinec, Arteria jak sedí u baru a pije vodu. Když k němu náhle přistupují jaký si ožralové a jeden z nich povídá "Kde... kde máš tu kchajitku! Kde!". Arterius vstal, rukou si držel břicho a podívá "Co ti je potom!" náhle dostal ránu pěstí, začal se bránit jednoho ožralu omráčil ale ostatní se na něj sesypali a mlátili ho hlava nehlava. Rozdělil je až hostinský... obraz se změnil, Arterius se teleportoval zpět do kabinetu, ale upadl. Zesláble se plazil kabinetem až a snažil se dosáhnout na lektvar, uviděl jsi Mirabelle jak mu pomáhá vstát a ošetřuje mu zranění z rvačky... obraz se rozplynul... (Nic nepiš)

SH
"Výborně, začneme s učením. Prosím poznamenejte si tuto píseň.", poznamenal jsi si píseň. A učitel dodal "Tak ty argoniáne předvedeš nám ji?"
Upravil/a Aurelius dne 21.02.2013 21:54


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
"Chmch.." částečně se uchcechtnu a dodám. "Tohle vysvětluje mnohé. Třeba proč mě celou dobu něco lechtá na chodidle." vyklepu si z boty zbytky článků kostnatých prstů a spálím je.

Pak si vytáhnu z kapsy získané předměty a prohlédnu si je.
 
SuperHunter
Pokusim se zahrát tu píseň.
 
Mopidu
Zvednu ho a podám mu ho. Jak vipadá?
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
,,Po nás?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
hRDLA
"Je to mág, takže bude chtít něco mocného, něco co možná kdysi bylo ve věži z bílého zlata.." a ukázal na věž.

Whirt
Hůl ti nic neříká, nezdá se že by byla nějak cenná. A proto jsi ji podal Valindorovi, a podíval se na papír, byla tam jaká si mapa. K nějakému chrámu, Valindor po chvilce zvolal "Tady je znak te.. bratrstva, měly bychom to odnést starochovi."

Breza77
1. příspěvků

Mopi
Zvedla jsi ho, a prohlédla si ho. Byl to zajímavý prsten, byl ze zlata a v něm vyryté písmeno M. Podala jsi ho altmerovi ten se usmál a řekl "Aá.. můj prsten, no... mě štěstí přinášel dobu. Tedy máš i druhý, dej ho někomu... někomu na kom ti hodně záleží a máš ho ráda a pak si sama nech druhý." řekl, a podal ti druhý prsten byl úplně stejný.

ScorpionCZ
"Musíme jim pomoc." řekl Arterius a pokusil se vstát, ale chytl se za břicho. A opět si lehl na postel, Mirabelle seděla vedle něj, v ruce držela lektvar a hadrem otírala Arteriovi krev z obličeje a léčila mu malé šrámy. "Nevrť se!" řekla.... obraz se rozplynul, viděl jsi Arteria jak se obléká do těžkého roucha, všiml sis že má po těle haldu jizev. A pak vylezl z kabinetu.... viděl jsi Arteria jak zachraňuje Lauranu přímo v čas, kouzlem zastavil smrtelné kouzlo které vyslal jeden nepřátelský mág. "Jsi v pořádku?" řekl, a přistoupil k Lauraně, viděl jsi jak má ránu na hlavě, zřejmě ji někdo uděřil. Arterius jí přiložil ruku k ráně a rána se pomalu zacelila a pak řekl "Páni ty jsi těhotná? A už je to delší dobu."... opět jsi viděl obraz Arterius mluvil s Fabiusem a Lauranou.. Pak se vše rozplynulo a ty jsi viděl Dremwuse jak na tebe zírá a říká "Sakra! Co blázníš omdlít během boje?!"

SH
Začal jsi hrát, trochu jsi spletl noty. Ale mistr poslouchal když jsi skončil řekl "Výborně, máš talent. Sic tam byla chybka, ale to se spraví."
Upravil/a Aurelius dne 22.02.2013 20:39


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Co znamená to M?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
,,Víte o něčem, o čem já ne?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Whirt
"Chmf..." zamyslím se a pak trochu nepřítomným hlasem řeknu. "Jo... Jo... To je dobrý nápad... Hmm.. Tak. Tak pojďme."

Přinejmenším zvláštní, že se zakoktal takhle uprostřed věty, pomyslím si.
 
scorpioncz
,, já ... ou ... viděl jsem .. to je jedno " ( zvednu se .. a rozhlédnu se )
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Děkuju" řeknu a pudu si sednout.
 
BadWolf
Asi je budu chvíli sledovat, pak vyrazím k tajné cestě Septíka Sedmičky abych se dostal do města (teď si ještě vzpomenout proč tam chci xD)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
hRDLA
Garrus se zamyslí a pak řekne "Netuším co tam je schováno, nikdy jsem ve vyšších pater nebyl. Ale každopádně tam musíš jít... my tu tu bez tebe zvládneme. Vem si svoje válečníky, a běž!"

Whirt
Valindor si sbalil nějaké věci. A přehodil si přes rameno brašnu, a vyrazili jste. (Cesta vám zabere 4. příspěvky). Cestou máš možnost mluvit se společníky.

Breza77
Setmělo se, pomalu si se vydal k hostinci. Před ním postávalo několik stráží (ale to nebylo nic neobvyklého). Vlezl jsi dovnitř, tvůj kamarád seděl u krbu a bavil se s nějakou nordkou. Podle loutny jsi poznal že se jedná o bardku.

Mopi
"Netuším, ale tyto prsteny vám přinesou štěstí. Nebo teda mě ho přinášely až do teď.." řekl, a odložil dopitou medovinu.

ScorpionCZ
Zvedl jsi se, stál jsi poblíž lukostřelců. Dremwus tě tam pravděpodobně odtáhl. Všiml sis že Scipio stále vyčkává, jeho jezdci ještě nezaútočili.

SH
Vydal jsi se zpět do lavice. Učitel vyvolal ještě pár dalších žáků. Ale těm to moc nešlo, argonianka ti potichu povídá "Máš talent."

BW
Chvilku jsi se díval, Tulius a Rikke napadli se zbytkem legionářů tábor altmerů. Docela se jim dařilo v útoku. Altmerové to zřejmě nečekalo. Ty jsi ale zamířil ke staré chodbě. Když jsi se k ní dostal, pokusil jsi se ji otevřít, ale nemáš klíč. Také jsi uslyšel hlasy, a kroky. Ohlédl jsi se, spatřil jsi několik altmerů, všichni na sobě měli zlatou zbroj, a jeden z nich povídá "Ale, ale... legionář, a ukázal nám vchod!"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,, díky ... já .. asi jsem se neměl dotýkat toho palcátu ... nevadí " ( vytasím meč ... a rozběhnu se blíž k bitvě ... abych mohl účinně házet blesky atd. ;D )
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist