Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Asi ne, asi jen vyrazím tady do zdejší vily Vici, kde na mě pokud se pamatuji čeká moje manželka." pokrčím rameny "Ale je škoda že to nevyhrál Arterius, Valerius je možná až moc impulsivní, snad to nepovede k ničemu zlému."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Hmm, takže to skončilo? pfff patetické, člověk by čekal aspoň fanfáry, když je to tak slavný den Chvíli počkám a uvidím co se budu projednávat dále. Potom nejspíš zajdu za Luciem
 
Aurelius
ScorpionCZ, Leneren, Tondulín, Sarako, Lord Rade a BadWolf
@Všichni: Po odchodu císaře a jeho doprovodu - nejvyšší mág, nejvyšší kněžka, admirál a důstojník Nir - se utvořily menší hloučky těch co mezi sebou chtěli něco prodiskutovat a začali mezi sebou jednat. Legát Gratus nakonec také odešel, ale nevypadal příliš nadšený z rozhodnutí sněmu.

BadWolf

Hrabě Fjor v doprovodu své ženy a Vlka zamířil k dvojici dunmerů, Delmusem (komořím Chorrolu) a Anthem (Lenerenem). Poté s nimi začal svést rozhovor.

Leneren

Leneren a BadWolf

ScorpionCZ

Síň upustil generál Scipio Vici (jednonohý generál s malou opičkou) v doprovodu mladého novice z univerzity, který se podle všech zvěstí stal včera v Kvatchu členem rodu Vici.

Sarako

Lord Rade

Tondulín

Killiaden09
Proplížil jsi se k zadním dveřím, přitiskl se ke snětě na opatrně nakoukl. Do osvětlené chodby zrovna vešel legionář v lehké zbroji ihned za ním kráčel nějaký úředník v červené košili. „Cože je v těch bednách?“ vyptával se legionář zatím co kráčel k východu. (k tobě)
„Koření.“ odpověděl mu muž.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.12.2015 23:36
 
Leneren

"Můj názor se nijak neliší od vašeho hrabě. Každopádně možná bychom měli pomalu vyrazit za Valeriem? Jsem si jistý, že bude více než natěšený také něco podniknout a navíc může k tomu přispět prostředky, jenž mi individuálně nemáme." Spiklenecky se usměji "kdo ví, možná pomůže sámotný Císař?

Každopádně omluvte mě na chvíli, musím něco rychle projednat s panem Delmusem." Otočím se k Delmusovi a poodejdu s ním o pár kroků "Doufám, že během týdne bych se mohl vrátit. Ještě nevím jak, ale město přejde pod mou nadvládu pane Delmusi, ať už silou či dohodou. Jakmile se tak stane připravte se prosím, že budeme mít hodně práce. Budeme muset vybudovat lepší zítřek pro Chorrol. A také to tak uděláme. Pokud od vás nežádám moc, zařiďte prosím co se dá než-li se vrátím ovšem opatrně, bojím se, že by má teta mohla proti vám něco provést" Počkám co on na to.

Potom se pomalu připojím k Vlkovi a Fjorovi na cestě k Luciu

Upravil/a Leneren dne 28.12.2015 00:23
 
scorpioncz
"Omlouvám se, ale ještě bych se chtěl cestou porozhlédnout po zahradách, vždycky jsem je měl rád a potom co to tady bylo obléháno ... byly všechny zahrady zničeny. Chci vidět jak jsou na tom s jejich obnovou." omluvím se jako rodilí občan Imperial City a pokynu na rozloučenou. Poté se vydám do zahrad, kde bych měl být snad správně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Zajdi za těmi dvěma dunmery z Chorolu a vzkaž jim, že bych si s nimi rád soukromě pohovořil. Naším příštím cílem je přeci Chorol a bude dobré mít tamní pány na své straně."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Naštvaně praštím do zábradlí, když zjistím že vyhrál Lucius. "Jo, ať už jsme co nejrychleji pryč." odpovím Carwen a budu ji následovat.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Holt to bude muset císař vydržet. Viď Jacku?“ usmál se Scipio a pohladil opičku na svém rameni, poté se s tebou rozloučil a zamířil po schodech nahoru. Sešel jsi schodiště a vyšel ven. Venku už nepršelo a na obloze opět nebyl ani mráček. Prošel jsi kolem stanů a zamířil k univerzitě kde jsi chtěl navštívit zahrady.

Když jsi přešel most a stanul před univerzitou spatřil jsi skupinku osmi legionářů, která kdysi sloužila Arteriovi. Nyní s nimi o čemsi mluvil a zjizvený legionář jen mlčky pokyvoval a nakonec dodal, „Stále za vámi stojíme Arterie. I když už ne jako legionáři, ale můžete se na nás spolehnout.“
„Díky..“ poděkoval Arterius a koukl na Edwin, která stála vedle něj. „Já stojím na tvé straně, samozřejmě.“ oznámila mu a Arterius spokojeně přikývl.
„Takže jaké jsou rozkazy?“ zeptal se legionář.
„Převlékněte se do normálních zbrojí a buďte připraveni zavřít bránu v momentě kdy spatříte početnější skupinu legionářů..“ rozkázal jim Arterius, „..Hanzy ty se u mě pak zastav.“ po těchto slovech se s Edwin odebral do sálu univerzity. Tvé kroky směřovali dál do zahrad. Cestou jsi potkal skupinku novicek a nějakých noviců co zrovna sbírali nějaké ingredience do svých experimentů. Zahrada vypadala jakoby se jí válka vůbec nedotkla. Když jsi došel až k menšímu kamennému altánku na kterém sice bylo znát mírné poškození, ale nebylo to nic vážného, spatřil jsi Tandila. Seděl na lavičce v šedivém rouchu s kápí přetaženou přes hlavu.
„Dneska je tu docela rušno..“ namítl, když tě zpozoroval, „..doufám, že jsi připraven. Nějaké lepší vybavení ti dám až na nějakém klidnějším místě.“

Tondulín
Udeřil jsi naštvaně do zábradlí a následoval Carwen pryč z věže. Šli jste svižnější chůzí, překonali schodiště dolů a poté vyšli z věže. Obešli stany a pokračovali kolem chrámu až k mostu směřujícímu k univerzitě. Když jste přešli přes most a stanuli před univerzitou spatřil jsi skupinku osmi legionářů, kteří ze sebe svlékali své zbroje a oblékali se do šedivých kožených zbrojí se symbolem univerzity.
„Rozkazy jste slyšeli, takže je dodržíme..“ začal Hanz, „..vy dva budete střežit most. Vy dva budete pravidelně obcházet kolem univerzity a hlásit cokoliv podezřelého a když to zrovna nebudete dělat budete střežit vstup dovnitř - alespoň jeden z vás. Ostatní budou rozestoupeni různě po univerzitě, aby měli přehled o dění. Rozuměli jste?“ pokračoval a přitom hleděl na převlékající se legionáře mezi nimiž byly i dvě ženy. „Ano!“ zvolali jednohlasně.
„Výborně. Pamatujete, už nesloužíme císařství, ale univerzitě. Naším velitelem je arcimág společně se svými zástupci a jejich rozkazy budeme plnit do posledního slova.“ dokončil Hanz a poté se k vám otočil.
„Zajímavý proslov..“ konstatovala Carwen, „..i se striptýzem. Jaké originální.“ dodala a koukla na Hanze.
„Eh.. děkuji. Potřebujete něco?“ vydal ze sebe Hanz.
„Ano. Chtěla bych mluvit s Arteriem je to možné?“ zeptala se.
„Zrovna jste ho minula. Vešel dovnitř s paní Monetovou..“ hlásil Hanz, „..vlastně se u něj mám hlásit, takže vás mohu doprovodit.“ dodal a pokynul vás, aby jste ho následovali.

Když jste vešli dovnitř spatřil jsi univerzitu opět v původním bezstarostném chodu. Na chodbách bylo rušno jak se novicové a novicky snažili dostat na přednášky.
„Už nesloužíte v legii?“ zeptala se Carwen Hanze.
„Ne. Arterius nám nabídl službu univerzitě. Je to výhodnější a hlavně poklidnější, krom toho většina těch co se k nám připojila si je vědoma Nigidiova šílenství.. takže tu buď mají své děti, přátele a nebo prostě chtějí složit správné věci.“
„Správné věci?“ podivila se Carwen.
„To by jste nepochopila.“ mávl rukou Hanz, když jste vyšli schody a mířili ke komnatám arcimága. Hanz zaklepal a poté co se ozvalo: „Vydržte..“ zůstala jeho ruka na klice a vyčkával.
„Že by další striptýz?“ namítla Carwen s úsměvem, „Netušila jsem, že je arcimágem.“
„Není, ale situace to vyžaduje.“
„Vstupte.“ ozvalo se z místnosti a dveře se otevřely, aniž by Hanz musel jakkoliv zareagovat. Když jste vešli spatřil jsi arcimágovu komnatu. Vypadala úplně stejně jako když jsi tu byl posledně. Jediné co bylo jinak bylo zrcadlo a magická hůl vznášející se nad stojánkem.

Arterius stál u okna a zíral ven, oblečen byl do bílé košile, plátěných kalhot a bot. U opasku měl připnutý svůj meč a jeho kladivo bylo opřené o dřevěný stůl za nímž sedával arcimág. „Jste tu brzy..“ přiznal, když se otočil a zamířil pomalu k vám. Edwin stála opodál opřená o jednu z menších skříní oblečená do lehké kožené zbroje, která nenesla žádné symboly legie ani císařství. „..Globullus a jeho skupina se ještě nevrátila.. budeme muset chvilku počkat.“ promluvil opět a bylo vidět, že ho neúspěch přeci jen žere. „Aedane, měl by jsi se zastavit za Mirabelle. Měla by být ve svém kabinetě.. chtěla, abych tě tam nasměroval až tě potkám.“
Carwen na tebe koukla a povídá, „Klidně můžeš jít jestli chceš.. až tě tu budeme potřebovat pošlu pro tebe.“ a Arterius souhlasně přikyvoval.

Leneren, Sarako, Lord Rade a BadWolf

Leneren

Dvojice dunmerů se oddálila od Fjora, Vlka a hraběnky Brumy, aby spolu cosi mohli v klidu probrat. Když Thera (dunmerka) naznala, že mají již probráno přistoupila k nim.

Leneren

Vkl mezitím setrvával ve společnosti Fjora a jeho manželky. Oba mlčky vyčkávali na příchod Antheho, aby mohli pokračovat ze generálem Luciem Valeriem. Morrowindský šermíř také vyčkával.

Sarako

Lord Rade


Killiaden09
Proplížil jsi se k zadním dveřím, přitiskl se ke snětě na opatrně nakoukl. Do osvětlené chodby zrovna vešel legionář v lehké zbroji ihned za ním kráčel nějaký úředník v červené košili. „Cože je v těch bednách?“ vyptával se legionář zatím co kráčel k východu. (k tobě)
„Koření.“ odpověděl mu muž.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 28.12.2015 01:13
 
scorpioncz
"Chceš abychom cestovali hned? S tím jsem trochu nepočítal, navíc jsem ještě neřekl Lauraně že musím odjet. Předpokládám že by bylo nepraktické bojovat také v tomto oblečení, když je takové ... sváteční dalo by se říct." ukážu na tu róbu. "Promiň že zdržuju, ale ten sněm .. heh bylo to děsný. Když tu ale ješět chvilku počkáš tak teda doběhnu do vili a ještě rychle všechno vyřídím." podotknu a jestli bude souhlasit s čekáním tak se rozeběhnu na místo určení. Jsem mladej takže hej, nějaká fyzická kondice tam je.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren

"Oh, samozřejmě, jen mi dovolte upozornit mé společníky, doufám, že to nebude problém?" Na omluvu se usměji, rychle se přemístím k Fjorovi, Vlkovi a Fjorově ženě:
"Je mi to hloupé, ovšem prosím omluvte mě a jděte napřed, připojím se k vám později. Z nějákého důvodu je o mě dnes sháňka" na konci se lehce zasměji, třebaže sám vím jak hrozný ten vtip byl.

Rychle se vrátím k tomu tajemnému šermíři a jeho vojandě "Moc se omlouvám za zdržení, mé jméno je Wakita Anthe. Jak pak vám mohu pomoci? A můj společník je Delmus Hellbone."

Upravil/a Leneren dne 28.12.2015 01:33
 
Tondulin
"Dobře, tak já se poroučím." letmo zasalutuji a půjdu za Mirabelle do kabinetu.
 
Sarako
,,Tady v Cyrodiilu mi říkají Marcus Scinius a těch omluv není třeba." pronesu s úsměvem ,,Brzy se stavím ve vašem městě v jisté záležitosti s jedním prastarým upírem napojeným na Temné bratrstvo. Krom toho, hledám nějakého vlivného ne-Redoranskéko dunmerského šlechtice, který by měl zájem o Morrowindskou korunu. Jak jsem již při sněmu zmínil, z Morrowindu je sice popelem pokrytá pustina, jsou tam i hojná naleziště Adamantia, Ebonitu a Diamantů. Jak velký je tedy váš vliv v Chorolu?"
Upravil/a Sarako dne 28.12.2015 02:16
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Půjdeme tedy napřed.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Můj přítel zde je Chorrolský komoří, co se mě týče tak budu upřímný. Momentálně v Chorrolu nemám vliv žádný, dokonce bych řekl, že jsem tam silně nevítaný. Doufám však, že se brzy poštěstí a já zaujmu místo Chorrolské hraběte, obávám se však, že to bude až dobou kdy už bude vaše záležitost vyřešena. Ovšem informace, jenž přinásíte jsou nadmíru znepokojivé..." Na chvíli se odmlčím
"Avšak i přes to, budete-li potřebovat pomoc jsem vám k službám. Nevím co je horší: Upír či temné bratrstvo." mírně se uchechtnu "Ani s jedněmi nemám příjemné zkušenosti"
 
Sarako
,,Dobře, že v tomhle máme stejný názor. Generál Lucius v tomhle směru uvažoval jinak, proto mi musel zaplatit menší odstupné, za ukončení naší spolupráce. Až si s ním vyměním jedno jeho psaníčko, které mohlo zdejšímu sněmu ukázat generála Lucia v pravém světle, budu potřebovat onu, celkem slušnou sumičku septimů někam uložit, nebo investovat. Každopádně o našem rozhovoru Luciovi nic neříkejte a s tím hraběcím titulem ..." usměji se a dodám:,, ... co není může být. Zatím na viděnou vaše excelence."
Potom se vydám, ke dveřím na chodbu, kde budu s Therou čekat na onoho Luciova legáta.

Upravil/a Sarako dne 28.12.2015 20:57
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Čím dřív tím líp..“ odpověděl ti pohotově, „..když ji necháš v nevědomosti nebude se o tebe zbytečně strachovat, krom toho to nebude na dlouho. Nepředpokládám, že bychom tam trčeli celý den.. když se něco nepodělá. Vybavení ti dám takže se nemusíš strachovat..“ odmlčel se a pohlédl k nebi, „..jestli za ní chceš jít tak běž. Jinak můžeme vyrazit jakmile se měl chytneš.“ po těchto slovech vstal z lavičky.

Tondulín
Letmo jsi zasalutoval a už byl na odchodu, když k tobě Arterius promluvil „Klidně ji vezmi sebou až se budeš vracet, aby zase neměla dojem, že tu kujeme něco nekalého.“ a těmito slovy tě nechal opustit komnatu. Co následovalo poté uvnitř už netušíš. Na chodbě jsi potkal pár noviců a novicek, kteří zrovna vyšli schody a mířili ke svým ubikacím. V rukou drželi dřevěné tácky s obědem.

Když jsi sešel schodiště a stanul ve velkém sálu pokračoval jsi klidnou chůzí k Mirabellinu kabinetu. Už z dálky jsi cítil zajímavý pach připomínající skořici s nějakou příměsí. (ta vůně samozřejmě se skořicí takovou jako známe my nic společného mít nemusí - je to jen a pouze pro lepší představu Grin) Vůně sílila každým tvým krokem ke kabinetu, když jsi stanul před dveřmi byla vůně už poměrně dost silná. Zaklepal jsi a na vyzvání ke vstupu jsi otevřel dveře a vešel.

V momentě kdy jsi vyšel jsi ucítil vůni naplno. Skutečně ti připomínala vůni skořice. Na kamenné podlaze Mirabellina malého kabinetu stál menší kotlík v němž se cosi vařilo a různě bublalo a právě to je dost možná zdrojem oné vůně. Dále sis všiml rozvěšených bylinek nad pracovním stolem a několika otevřených knih.
„Ahoj..“ promluvila k tobě v momentě kdy jsi zabouchl dveře. Seděla u stolku a listovala v jedné z těch knih. Oblečená byla opět do červeného roucha se smaragdovými značkami a magickými symboly. Šaty, které měla včera na svatbě měla už pravděpodobně uklizené ve skříni. „..zkouším jeden starý recept na lektvar od Silverwoodové, ale zatím to jak lektvar moc nepůsobí..“ přiznala a pomaličku přistoupila ke kotlíku, „..jestli to takhle půjde dál tak budu vonět po těch přísadách na míle daleko.“ usmála se a poté ti pokynula, aby jsi se posadil na její židli, protože jinou v kabinetě zrovna neměla. Podle jejího výrazu na tváři to vypadá, že tě opět vidí opravdu rád.

Leneren, Sarako a Lord Rade
@Leneren, Sarako: „To je dobře, že nám přijdete ulevit od toho upíra.. sice o jeho napojení na Temné bratrstvo nic nevím, ale kdyby to byla pravda leccos by to vysvětlovalo.“ promluvil Delmus a poté přenechal slovo Wakitovi.

@Sarako: Po rozhovoru s Anthem jsi se vydal na chodbu a vyčkával s Therou na příchod Luciova legáta, který si dával docela na čas a notnou chvíli nešel. Když byly konečně slyšet kroky na schodišti doprovázené řinčení zbroje spatřili jste dvojici legionářů a legáta za nimi. Nesli menší truhličku ve které bylo uloženo několik měšců se Septimy. „Tady to máte..“ vydal ze sebe zadýchaně legát. „..bude to plus mínus těch 20.000 Septimů, podle váhy. Alespoň to tvrdil pokladník.“ pokračoval.

BadWolf
Společně s Fjorem a jeho ženou Freydis jsi opustil síň rady Starších a pokračoval do kanceláře vrchního generála ve které si již v minulosti byl s Arteriem. Fjor zaklepal a když se ozvalo „Vstupte.“ vešli jste.

Generál Valerius k vám stál zády a hleděl z okna na univerzitu neboť na ní měl poměrně dost dobrý výhled. Jeho hák místo levé ruky se leskl na dálku. „Posaďte se..“ vybídl vás, aby jste se posadili na připravené židle a sám se k vám otočil. „..Anthe se nezůčastní?“ zeptal se poté.
„Ještě něco řeší s tím šermířem.“ odpověděl mu Fjor.
„Aha..“ vydal ze sebe generál a posadil se na svoji židli za stůl, Fjor a jeho žena se taktéž posadili. „Důvod proč jsem vás sem pozval je prostý. Nelíbí se mi skutečnost, že budeme muset spolupracovat s Thalmorem na zatýkání vlastních lidí jen proto, že uctívají muže, který dal základy této říši. Skyrim nám tohle nikdy neopustí a my bychom měli vymyslet plán jak to tu Thalmoru buď co nejvíce znepříjemnit a nebo nějak tajně podporovat Hammerfell v boji..“ začal Valerius a odmlčel se, aby střídavě koukl na všechny přítomné.
„Partyzánská válka..“ vydal ze sebe Fjor.
„To je jedna možnost. Mohli bychom přepadávat konvoje Thalmoru, hlídky a posily, ale tím ho jen oslabíme tu.. protože do Hammerfellu proudí většina posil přes moře. Tímto způsobem to dělá i odboj ve Valenském lese co jsem tak slyšel. Do Hammefellu nemůžeme vstoupit pod vlajkou legie.. ale pokud bychom zformovali hnutí, vyzbrojili jej z financí legie a tajně jej platili z financí legie mohli bychom vyrazit do Hammerfellu. Samozřejmě by to chtělo někoho v čele..“ začal Lucius a opět se odmlčel, „..samozřejmě by to musel být někdo kdo nemá vůbec nic s říší společného. Takže já a Fjor jsme mimo hru, ale takového člověka nebo nějakou loutku nebude těžké sehnat. Pak jsou tu samozřejmě jiné možnosti, které můžete navrhnout.“ koukl na Vlka, „Vlku ať už se mezi námi udály jakékoliv spory byl bych rád, kdybychom je uzavřeli a začali znovu. Ty jsi oddaně bojoval za to v co jsi věřil a já dělal to samé, Arterius prohrál a jsem si jist, že nám teď bude spíš na obtíž než k užitku.. takže uzavřeme veškeré spory a začneme znovu? Pro lepší zítřky této říše?“ vstal a podal ti ruku.

Killiaden09
Proplížil jsi se k zadním dveřím, přitiskl se ke snětě na opatrně nakoukl. Do osvětlené chodby zrovna vešel legionář v lehké zbroji ihned za ním kráčel nějaký úředník v červené košili. „Cože je v těch bednách?“ vyptával se legionář zatím co kráčel k východu. (k tobě)
„Koření.“ odpověděl mu muž.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 28.12.2015 21:26
 
scorpioncz
"Nebo tak ... no dobře, jdeme." řeknu a chytnu mu ruku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Stisknu a potřesu si rukou s Luciem "Samozřejmě. To poslední co Thalmoru uškodí je, kdyby jsme se tu podráželi jako v nějakým kriminále."
Dále dodám k plánování: "Co se týče té akce tak bych navrhoval Hammerfell. Potřebujeme aby se Redguardi udrželi a prozatím to není jisté. Mohli by využít každou pomoc kterou budeme moci nabídnout."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Upřímně se zasměji Excelence? A ještě i k tomu ta narážka na hraběcí titul, zábavný chlapík. Určitě se s ním musím někdy znovu setkat
Otočím se k Delmusovi, je čas"Tak můj milý Delmusi, prozatím se musíme rozloučit, každopádně uvidíme se již brzy. Pokud mě teď omluvíte musím leťet za Luciem. Dnes je po mě nějáká sháňka" počkám až se rozloučí a vyrazím k Luciovi
 
Lord Rade
,,Fajn," usměju se. ,,Půjdu na čerstvý vzduch. Tam na vás počkám," odpovím a půjdu ven.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5701 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7509 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist