Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba
Aurelius
hRDLA
"Tak jdeme na to!" křikl legionář, a se zbytkem vyrazil proti altmerům, ty jsi byl ihned za nimi. Během chvilky jsi uviděl, Garruse jak s několika jezdci po boku bojuje proti nepřátelům.

ScopionCZ
Náhle se ti před očima zjevil jaký si balkón. Stál tam Arterius, byl už docela starý mohlo mu být osmnáct nebo devatenáct. Vedle něj stála jaká si bretonka, tipuješ Mirabelle. "Co budeš dělat po škole?" zeptala se. Arterius odpověděl "Musím zjistit co znamená ten deník a prsten." Mirabelle se usmála a políbila ho na tvář "Určitě na to přijdeš." obraz se rozplynul.... Arterius seděl v kabinetě, před ním byla sklenice s oříšky. "Kolikrát ještě budu muset řešit tvoje problémy! Kolikrát! Podpálil si pokoj, tvoje kouzlo poškodilo strom v Arcimágově komnatě, večer navštěvuješ s tím cáklím khajiitem dívčí kolej! A mnohem víc!"... pak se obraz opět rozplynul... byla to jaká si hodina, všichni měli před sebou kotlík, a vařili lektvar, jen Arterius se s Mirabelle bavili. Všiml sis že je Dremwus chvilku sledoval a pak vzal křídu a hodil ji po Arteriovi. A křikl "Už bude sakra klid! Ty primitivní bretonče!". Pak se obraz obměnil. Viděl jsi Dremwuse jak je rudý vzteky a křičí na Arteria "Nikdy z tebe nic nebude! Vždycky si byl idiot a navždy budeš!" pak už je vidět záblesk modrého světla a vidíš jak Dremwus letí oknem... vše se rozplynulo...

Whirt
Otevřel jsi knihu, a nalistoval obsah. V rychlosti jsi našel požadované kouzlo a začal říkat kouzlo. Z rukou ti vylétlo jaké si červené světlo. Kolem tebe, se rozsvítila Taria a Valindor červeně.

Breza77
Nic zajímavého si nenašel, večer bude za 7. příspěvku.

Mopi
"Krátká verze, nebo delší?" řekl Altmer.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
"Nikoho jiného kromě vás nevidím, ale je také možné, že je 'to' příliš daleko. Pojďme dál a a pokusme se být co nejtišší. Já budu nadále udržovat ve své mysli ono kouzlo." vrátím knihu do brašny.
Upravil/a Whirt dne 19.02.2013 21:56
 
hRDLA
Jak si legie vede?

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
SuperHunter
SH
Vydali jste se na Univerzitu, po chvilce hledání jste se dostali do učebny. Sedělo tam pár studentů, sedli jste si vedle sebe, a vyčkávali. Hodina začne za pár minut.


Počkám až hodina začne.
Upravil/a SuperHunter dne 19.02.2013 22:03
 
Mopidu
"Klidně tu delší, nevadí Aldo?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
hRDLA
Legie si vede dobře, Scipio zřejmě čeká na signál od Garruse ale ten zřejmě ještě nedorazil. Zdá se že Garrus hodně riskuje, ale i tak se vám daří držet pozice. Altmerové mají ale stále početní převahu.

SH
Vyčkáváš, do učebny vejde nord. Je velmi starý, opírá se o hůl. Když se dobelhal ke stolu, cosi napsal do knihy a pak se zeptal "Co že to vlastně máme za hodinu?"

Whirt
Jdete dál, po chvilce jste se dostali do velké místnosti. Když jste vešli, zničeho nic se začali hořet louče po stěnách. Spatřil jsi kulatou místnost, uprostřed byl jaký si oltář (ani to moc jako oltář nevypadalo mělo to takový podivný tvar) na něm byl jaký si kousek, vypadlo to jako kus nějaké hole nebo něčeho takového. Pod ní byl papírek. Všude kolem byla halda kostí.

Breza77
6. příspěvku.

Mopi
"No byl jsem rybářem v jedné malé vesničce na Letních Ostrovech, vedlo se mi docela dobře. Měl sem rodinu, a uměl jsem kouzlit... (napije se medoviny) ...no ale jednoho krásného dne za mnou přišli thalmorští, sebrali mi úlovek, zničili dům... (napije se medoviny) ...a pak to přišlo, naverbovali mě. Rodinu sem víckrát neviděl poslali mě do Hammerfellu, zabíjel sem děti, ženy... pak sem byl ve Skyrimu, jen jako špeh. Pak Cyrodiil a nakonec jsem dezertoval a zdrhl sem... a teď, teď chlastám.. a propíjím výplatu... nic víc nemám." řekl, a mávl na hostinského.

Scorpion
Opět se ti před očima objevila vzpomínka. Arterius stál u balkónu a ztrápeně zíral na hvězdy, promnul si oči. V ruce sevřel podivný prsten. A potichu si zamumlal "Co jenom znamenáš, co...". Všiml sis že na balkón přišla i Mirabelle, měla na sobě delší červené roucho. "Věděla jsem že budeš tady." zvolala a usmála se. Přistoupila k Arteriovi a povídá "Slyšela jsem co jsi provedl Dremwusovi, netrap se tím.". Arterius se trochu pousmál a otočil se na ní, rukou ji pohladil na tváři a řekl "Já jsem sem vybouchl, neovládl sem se...". "Netrap se tím."... náhle se opět vše rozplynulo, a ty jsi stál v kulaté místnosti. Uprostřed byl ohořelí strom, a před ním stál arcimág. A před ním Arterius a Dremwus, ten se opíral o hůl, a bylo vidět že je obvázaný obvazy. "Arterie, musím vás s lítostí oznámit že jste tímto vyloučen z Ledhoradské Univerzity. Prosím sbalte si věci, a opusťte pozemky univerzity.". Na Dremwusově tváři jsi spatřil úšklebek... opět se vše rozplynulo... teď si stál před Univerzitou na mostě, Arterius se loučil s Mirebelle.... náhle si uslyšel nepříjemný nelidský hlas "Věříš mi?! Tvůj učitel nebyl žádný svatoušek, chceš vidět víc nebo už tě mám nechat být?!"
Upravil/a Aurelius dne 20.02.2013 19:00


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
Pokusím se ho vyhledat a jít za ním.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
SuperHunter
Počkám až mu to někdo řekne Grin
 
Whirt
"Vypadá to, že dál chodba nevede... Přinejmenším zvláštní." řeknu a směruju své kroky k onomu podstavci. "Pak ale nedává smysl, že tu ztratilo životy tolik lidí." nakloním se nad podstavec. "Buď je tu někdo koho nevidíme a ani magie ho nedokáže objevit, nebo tu zatím není." odvrátím zrak od podstavce a podívám se na Tariu a Valindora a stupňujícím hlasem budu přemýšlet nahlas. "Což znamená, že tu musí být něco, co'to' přivolá a pokud tu něco takového je, tak to musí být něco, pro co si všichni šli a jestli tu leží něco o co by všichni měli nesmírný zájem tak je to věc co právě máme před očima." pokračuju dál od podstavce. "Potom by bylo jasné, proč to byl zrovna novic z cechu mágů, kdo ležel v té místnosti - mohl o té věci někoho slyšet mluvit..." zamyslím se. "Ale jak mohlo tolik lidí o té věci vědet..." odfrknu si. "Třeba se ve všem absolutně mýlím, ale pokud chceme tu věc na podstavci prozkoumat, možná by stálo za pokus zjistit, jestli ho nechrání magie!" vytáhnu knihu a pokusím se najít nějaké kouzlo na odhalení magie, přistoupím k podstavci a pokud v knize bude, tak se s velkým soustředěním, po tom, co si ho několikrát zkusím, se ho pokusím vyvolat.
Upravil/a Whirt dne 19.02.2013 22:40
 
scorpioncz
,, hmm ... zajímavé ... můžeš pokračovat ? " ( určitě tam bude i Laurana 8D )
Upravil/a scorpioncz dne 21.02.2013 19:30
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Aha" opatrně pustím měšec na zem aby neudělal rámus. "Nevíte kolik je?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
hRDLA
Během chvilky jsi se dostal ke Garrusovi, když tě uviděl křikl "Sakra, altmerové jsou na tom stále dobře!"

SH
"Ehm.. hodinu s loutnou, nebo tak něco." řekne nějaký nord, a stařík se usměje. "Jasně loutnou, kam pak jsem ji jenom dal." řekne a začne hledat loutnu. Argonianka si potichu postěžuje "Tohle je nejhorší učitel.."

Whirt
"Hmm... kostlivci, žádné známky poškození kostí ani známky magie." řekne Valindor. Taria mlčela, jen si prohlížela místnost. Sáhl jsi do brašny a začal listovat v knize. Našel jsi nějaké kouzlo, doufám že to bude ono. Přečetl sis ho, a začal se soustředit. Ruku jsi přiložil nad oltář a zamumlal zaklínadlo. Z ruky ti problesklo rudé světélko, zdá se že žádná magie nehlídá oltář. Valindor dodá "Musím říct že jsem se setkal už s tímto tipem magie. Odhalení bývá dosti nepřesné."

Breza77
5. příspěvků

Mopi
Na zem jsi upustila měšec, cinknutí peněz nebylo slyšet protože opilci začaly zpívat, a jásat. Altmer se podíval ven a řekl "něco málo kolem oběda, možná.."

ScorpionCZ
Obraz se opět objevil, teď jsi viděl město, všude pod ním byly jaké si stoky. Arterius kráčel před tebou, dokráčel až k jakému si domu, všiml sis názvu "sirotčinec", Arterius zaváhal. A pak sáhl na kliku a vešel. Viděl jsi mnoho dětí, do oka ti padla elfka, altmerka. Jako by jsi její obličej někde znal, ano byla to Laurana. Na sobě měla staré hadry, a seděla u stolku a dojídala jaký si oběd. Arterius k ní přistoupil a povídá "Přinesl jsem věci sestře, prosím dej jí to.". Laurana se na Arteria smutně podívala a on povídá "Dobrá, tady jsem ti také něco přinesl.." a podal ji měšec plný septimů, a nějakou malo krabičku. Laurana se usmála poděkovala a pak se vše rozplynulo... náhle jsi uviděl temnou uličku, Arterius mluvil s nějakou osobou, měla na sobě černé roucho. Jediné co jsi slyšel bylo "Nyní splň svůj úkol, a staneš se jedním z nás!" pak se vše rozplynulo... (Nepiš)


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
"Může to být hodně stará magie - bohové ví, jak dlouho tu tohle místo leželo pod zemí, ale přesto to ještě párkrát zkusím." nakloním se znovu. Pokud to ani teď nebude mít účinek, pak řeknu "Nezbývá nám nic jiného než riskovat." řeknu a svolám na nás kouzlo Neoblomná ochrana. "Připravme se na nejhorší." vezmu do ruky onen kus hole a papírek, jenž leží na podstavci připraven použít cokoliv co mě ochrání.
 
hRDLA
,,Ano, ale dokázali jsme jim podlomit morálku. Zasáhli jsme je, když to nečekali."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
"Neslyšel jste o něčem zajmavém tady poblíž?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
hRDLA
"Morálka? (zasměje se) Oni žádnou nemají, jsou to bestie! Nemají slitování, podívej se na to!" křikl Garrus.

Whirt
Natáhl jsi ruku, kouzlo dělalo furt to samé. Nakonec jsi sáhl po kusu hole, a papírku. Náhle se ozval divný zvuk. Kostlivci pod vámi začali ožívat, Valindor prohlásil "Ležící nemrtví, a teď chodící nemrtví." rozsekl jednoho kostlivce který tě chytl za ruku a snažil se ti sebrat papír. Taria začala uhýbat útokům, a nakonec jednomu z nich zasadila smrtelný úder. Několik kostlivců stále žije, jsou poblíž tebe ale Valindor a Taria je od tebe drží dál.

Breza77
4. příspěvků

Mopi
"Jo, něco málo. Thalmor odvedl několik agentů legie... nebo čepelí, nevím co byly zač. Spíš se zeptejte támhle hostinského." řekl, a napil se medoviny.

ScorpionCZ
Obraz se opět objevil, Arterius měl na sobě dlouhé černé roucho. V ruce držel meč, a díval se na starého může v legionářské zbroji, kolem nich leželi mrtví legionáři. "Co jsi to udělal?!" křikl muž, a držel si ránu na břichu. "To co bylo potřebné Dario! To co bylo potřebné!" opakoval Arterius, a díval se na muže, v ruce stiskl silněji meč. Ten muž ti přišel povědomí. "Vyvraždil jsi můj rod! A za to zaplatíš!" pokračoval Arterius. Muž se natáhl po meči a křikl "Arterius?! Jak sakra... jak si..". Arterius křikl "Já jsem archanděl!" a probodl muže... vše se rozplynulo... teď jsi stál v nějakém hostinci, Arterius seděl v rohu a pil. Přisedl si k němu muž v té samé róbě a řekl "Výborně.." vše se rozplynulo... Náhle k tobě promluvil opět hlas a povídá "Chceš vidět vše, nebo jen novější minulost?!"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
Rozhlédnu se.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
,, jen novější minulost ... toť vše .... "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
Jdu za hostinským a zeptám se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Whirt
"Kdo by to byl řekl, že mě něco takového nenapadlo!" křiknu vztekle, strčím papírek do kapsy a snažím se kostlivce zasáhnout ohnivými koulemi.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist