Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"Pořád jsem na tom líp jak ty! A doufám že vám to s Mirabelle pořád klape!" zavolám na Aedana a jeho doprovod jak uvidím že si něco špitaj. Ignoruju pohledy ostatních.
Zasměju se "Hahahaha, dneska se cítím fakt dobře. Dneska určitě bude dobrej den. Teda jak pro koho...".
Pomalu se budu připravovat na sněm.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Soupis všech přítomných šlechticů a vysoce postavených osob na sněmu..

Pro všechny hráče jejichž tah se nachází v sekci Cyrodiilský sněm.
Účastníci sněmu jsou na cestě do síně Starších.



Cyrodiilský sněm:
ScorpionCZ, Leneren, Tondulín, Sarako, Lord Rade a BadWolf
@Wakita: Scipio ti taktéž pokynul na pozdrav a poté vyrazil společně s dvojici mužů - novicem a jeho otcem - do síně rady Starších. Šel jsi kousek před nimi, všichni kdož procházeli dveřmi do síně byli okamžitě odzbrojeni skupinkou agentů Penitus Oculatus, kteří jednotlivé zbraně pokládali stranou a bedlivě hlídali. Když tě agent vyzval k odložení zbraní souhlasil jsi a své zbraně mu předal. Poté si pokračoval do síně Starších. (viz. tah @Všichni)

@Škorpias: Scipio ti neodpověděl, jakmile opustil místnost šel jsi společně s otcem za ním. U vstupu do síně Starších postávalo několik agentů Penitus Oculatus, kteří kontrolovali všechny přítomný a vyzývali je k odložení zbraní. Když došla řada na tebe, předal jsi agentovi svůj meč a poté pokračoval do síně Starších, kde jsi se zařadil po boku Scipia.
(viz. tah @Všichni)

@Aedan: Carwen se tvým slovům zasmála, ale nijak je nekomentovala. Když jste došli ke vstupu do síně Starších jeden z agentů vás vyzval k odložení zbraní. Předal jsi mu svůj meč a agent koukl na Carwen, která na něj nijak nereagovala. „Vaše zbraně madam.“ vyzval ji znovu agent, „Jaké zbraně? Žádné nemám..“ odpověděla mu pohotově a ukázala mu ruce, „..a sukni nadzvedávat nehodlám, takže vám to musí stačit.“ dodala a po těchto slovech vešla do síně, následoval si ji a postavil se vedle ní. „Nesnáším tyhle kontroly..“ postěžovala si tiše. Po jejím stěžování k vám došel Belius a postavil se vedle Carwen.
(viz. tah @Všichni)

@Vlk: Po tvých slovech se pár procházejících otočilo a prohlíželo si tě. To jsi však účinně ignoroval a když se fronta před vstupem do síně Starších vyrazil jsi. Agent Penitus Oculatus tě požádal o vydání zbraní, ochotně jsi mu předal své zbraně a vstoupil. Netrpělivě zde už vyčkávalo hned několik šlechticů a zástupců jednotlivých měst, generál Falbert a Klargus stáli po pravé straně, Scipio se Škorpiasem a Karamonem (otec Škorpiase) stál metr od nich. Aedan a bosmerka stojí na prostější straně, všiml sis, že k nim zrovna došel i Belius.
(viz. tah @Všichni)

@Sarako: Vydali jste se do síně, na vyzvání agenta Penitus Oculatus jste odložili své zbraně a vešli. Zařadili jste se na jednu stranu a vyčkávali. „Moc temných elfů tu není..“ namítla zklamaně Thera, když v síni nalezla jen a pouze jednoho dunmera, který měl přes sebe přehozený plášť se symbolem Chorrolu.
(viz. tah @Všichni)

Morag Tong - 5 členů


@Všichni: Seznam všech přítomných můžete sledovat na začátku příspěvku. V průběhu zítřka dodám i grafický náhled pokud by jste chtěli orientačně vědět kdo kde stojí - i když to asi bude zbytečný.
Kulatá místnost síně Starších byla zaplněná šlechtici, generály, hodnostáři a agenty Penitus Oculatus, kteří pečlivě dohlíželi na bezpečí. Všichni byly rozestoupení s odstupem metr od kulatého stolu. Uprostřed stolu stál altmerský mág v honosné červené róbě s ozdobnými černými pláty, stál u jakéhosi magického stojanu. Po jeho boku stála redguardská nejvyšší kněžka a starý pohublý muž v červeném kabátu, kolem krku měl zavěšený medailon rady Starších a na tváři měl přísný výraz.
„Vážení přítomní,“ začal starý muž, „..jménem císařství i císaře Tita Mede II. bych vás chtěl přivítat na Cyrodiilském sněmu. Většina z vás se řadí do společnosti šlechticů, takže očekávám jednání na úrovni..“ odmlčel se a pootočil se, aby měl lepší výhled na všechny přítomný, „..sněm byl svolán ze dvou důvodů. Thalmor chce předložit své mírové požadavky a ukončit tuhle vleklou válku, dalším zásadním rozhodnutím je vyhovění požadavkům generála Lucia Valeria pro jeho jmenování do funkce generála Osmé legie a později i do funkce vrchního generála Cyrodiilu, kterých se domáhá se značnou popularitou a podporou. Sněm započne jakmile vstoupí císař.“ po těchto slovech pokynul směrem ke dveřím a legionář je otevřel.

Velkými dveřmi vešel do místnosti císař Titus Mede II. v doprovodu důstojníka Nira (Penitus Oculatus), generála Arteria (Osmá legie) a po jeho boku generál Valerius (Luciova Osmá legie). Doprovod generálů tvořili jejich zástupci nebo zkrátka pověřené osoby z jejich legie. U generála Valeria to byl Legát Nigidius Amatius, který hrdě s vypnutou hrudí kráčel za svým generálem. Arteriovi doprovod dělal Legát Antonius Gratus. Dále s nimi šla delegace velvyslanců, kteří mají reprezentovat své provincie. Jako poslední kráčel starší černovlasý generál, kterého ani jeden z vás neznal. Podle symbolů na své důstojnické uniformě bude nejspíš patřit k loďstvu. Seřadili se u trůnu, Lucius, Nigidius a neznámý námořník na levou stranu. Arterius, Nir a Antonius na pravou. Císař se postavil před trůn.
„Jsem velmi rád, že vás tu vidím v tak hojném počtu. Kancléř vám již určitě řekl vše potřebné a mohli bychom přejít k věci.“ promluvil císař a koukl na kancléře, „..ještě ne pane..“ vydal ze sebe kancléř, císař naznačil, aby pokračoval a usedl na trůn. „..každý kdo bude mít něco na srdci vystoupí z kruhu, přihlásí se o slovo a promluví. Vrchní mág Corrientis za pomoci generála Arteria zajistil naprosté bezpečí této místnosti i proti veškerým magickým kouzlům, ostatní zbraně mají jen členové Penitus Oculatus. Nemáte se tedy čeho bát.“ domluvil. Pohlédl na mága ten kývl a vyvolal modro-zelenou světelnou kouli, kterou umístil do magického stojánku, poté se oba přesunuli k trůnu.

„Vpusťte Thalmorské velvyslance.“ pobídl Císař a legionáři u velkým dveřím opět otevřeli, aby mohla vstoupit početná Thalmorská delegace. Včele s dvojicí starých důstojníků v černých róbách. Doprovod jim dělala šestice válečníků ve zlatavých zbrojích a nějaká mladší žena - alespoň tedy vypadala mladší oproti důstojníkům - všichni rychlím krokem kráčeli do prostředka kulaté místnosti. Válečníci nesli menší zlatavou truhlici, kterou položili na vyzvání jednoho z důstojníků na zem. První důstojník se sehnul odemkl a vytáhl dlouhý pergamen. Druhý si pozorně prohlížel přítomné. „Thalmor zastupující Aldmerské dominium jehož sídlo se nachází na Alinoru vám přišel nabídnout mírovou smlouvu, která by ukončila tuto vleklou a krvavou válku. Mírová smlouva zahrnuje několik zásadních změn a požadavků. Lorde Gerricku byl by jste tak laskav.“ vyzval důstojník svého spolubojovníka k přečtení několika bodů.

Aedan (Tondulín)

Lord Gerrick si odkašlal, „Thalmor požaduje, aby císařství po uzavření míru vzalo na vědomí a vyplnilo následující požadavky. Požadujeme oficiální rozpuštění uskupení jménem Čepele, každý kdo bude bude i na dále vykonávat činnost nebo napomáhat některému z agentů bude patřičně potrestán. Požadujeme přenechání veškerého území, které jsme dobyli v průběhu vylodění v Hammerfell. Včetně města Helgathe, které se nám doposud nepovedlo dobít.“ jak generál Arterius tak i Valerius chtěli promluvit, ale císař jim to mávnutím ruky zarazil a nechal důstojníka Thalmoru pokračovat: „..zákaz uctívání Talose jako boha, veškeré jeho oltáře, náhrdelníky, amulety budou zničeny. Kdo neuposlechne bude považován za kacíře a patřičně potrestán. Toto platí bez výjimky pro všechny provincie. To jsou ty nejzásadnější podmínky.“ domluvil důstojník a rozhlédl se.

„To nepřipadá v úvahu!“ zvolal Fjor (hrabě Brumy) a vystoupil z kruhu, „Nevidím jediný důvod proč bychom měli zakázat uctívání nějakého boha jen proto, že si to taky Thalmor přeje.“ dodal pobouřeně a záměrně ukázal svůj amulet. Důstojník Gerrick se jen a pouze ušklíbl, sroloval pergamen a ukryl jej zpět do truhly. Fjor se otočil k císaři a opět promluvil, „..přeci něco takového potupného nepřijmeme. Moc dobře vědí, že je máme v hrsti jinak by sami nepřišli!“
„Souhlasím s hrabětem Fjorem z Brumy. Je to potupné a vůbec se to neliší od ultimáta, které jsme dostali tehdy.“ namítl generál Valerius. „Máme prostředky k tomu, abychom ty zavšivené ušáky vyhnali z Hammefellu.“
„Thalmor i Císařství je oslabené. Potřebujeme mír - prostí lidé to potřebují. Odmítnutí téhle mírovou smlouvy může zásadně ohrozit existenci obou stran a oddálit možný klid v Tamrielu..“ promluvil Arterius, „..krom toho prostředky nejsou na to, abychom vedli válku na dvou frontách.“

Pokud chcete cokoliv namítnout můžete. Budu to vždycky v nějaké části zakončovat, aby jste měli možnost nějakým způsobem zasáhnout nebo se vyjádřit. Každý z vás se může v průběhu sněmu zaměřit na jakékoliv NPC a pozorovat jeho chování (poté mu bude psáno do spoileru). Pokud se nehodláte nějak vyjadřovat pošlete mi PM a nebo napište tah ve kterém to zohledníte, abych věděl, že skutečně nemáte v plánu nějak reagovat.
Zítra ještě dodám grafický náhled a aktualizuji ten horní spoiler se jmény.


@Lord Rade:
Odchytl jsi jednoho z legionářů, který zrovna kráčel ke schodišti a požádal jej o vysvětlení cesty k síni Starších. Ochotně vás zavedl k síni a poté vás opustil. Předal jsi zbraň agentu Penitus Oculatus poté co tě k tomu sám vyzval a vešel dovnitř. Zařadil jsi se po boku hraběnky na levou stranu.
(viz. tah @Všichni)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 16.12.2015 00:26
 
Sarako
,,Jestli má ten dunmer v Chorolu alespoň nějaký vliv, může nám být užitečný. Popravdě, nepočítal jsem s tím, že by bylo v zájmu některého z Morrowindských šlechticů poslouchat požadavky altmerů, se kterými se nemají moc v lásce." potichu odvětím na Theřinu poznámku.

Až Thalmorští velvyslanci přednesou požadavky, zašeptám Theře:,,Do tohohle nemám v úmyslu zasahovat. Naše paní bude jen potěšena, když se budou šlechtici z císařství nějaký čas zabíjet mezi sebou. Co by se asi stalo, kdybychom unesli Lorda Gerricka a dovezli jej Fjorovi do Brumy? Moc rád bych viděl, jak by s ním naložil."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Při předání meče ještě poznamenám "Dejte na něj pozor." -dění v síni- Nakloním se ke Scipiovi jako ke staršímu a zkušenějšímu "Jak to že navrhují takovéhle věci? Přece jsme je několikrát porazili ... nejspíš bychom byli schopni je i vyhnat z celého kontinentu ... dříve či později ... Potom by třeba byl mír na delší dobu, než jen na dobu nezbytnou k posílení armád a příprav na novou válku. Ale je pravda, že by bylo dobré válku co nejrychleji ukončit, ale opravdu si myslím že přehánějí ..." podotknu šeptem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Jakmile se ujistím, že se nikdo nehlásí o slovo rychle vystoupím z kruhu a zkusím co nejvyrovnaněji promluvit "Pánové a dámy, neuchylujme se prosím k ukvapeným činům, kterých bychom později mohli litovat. Každý z nás by měl sám o sobě zvážit zda-li jsou podmínky mírové smlouvy přijatelné a zda-li je mírová smlouva nutná. Nejsem ve prospěch pokračování války, ovšem již v minulosti jsme se s Thalmorem setkali v boji a zvítězili, tato skutečnost však platí pro obě strany. Takže rád bych se vás na něco zeptal, nemusíte odpovídat, ovšem zkuste to prosím zvážit: Co by pro Císařství znamenal mír co válka? Děkuji" jakmile domluvím tak se letmo ukloním a ustoupím zpět do kruhu.
 
Tondulin
"Dost směšné podmínky, to že si nechají dobytá území je jedna věc, ale zákaz uctívání Talose? Mír s Thalmorem by nám pomohl, jelikož nemáme pořádek ani ve vlastním císařství, ale za takovýchto podmínek by možná byla lepší válka." řeknu svým společníkům a budu dále sledovat situaci.
 
BadWolf
Počkám až domluví Wakita a poté vystoupím z kruhu:

"Můžeme říct přesně, co by znamenal mír za těchto podmínek! Myslí si tu snad někdo, že v situaci ve které jsme, bychom dokázali udržet jednotu kdybychom tyto podmínky přijali? Hammerfell nás odmítne, o tom není pochyb, však ho půlku prodáme Thalmoru. Prodáme jejich životy za naše. A Skyrim? Očekává někdo, že Nordi snesou zákaz uctívání Talose? Když budou muset, budou se bít i s námi, jen aby zachovali to, co je je dělá jimi. A co nám potom zbyde? Vysokoskalí? Které ani nehraničí s Cyrodiilem? Takové Císařství hodláme udržet? V této situaci?!

Tohle není otázka toho, jak naložíme s válkou, tohle je otázka toho, jestli si zachráníme vlastní životy a nebo si budeme stát za Císařstvím, tak, jak jsme se zapřísáhli především sami sobě! Nebudeme si dělat iluze - válka proti Thalmoru má nejistou budoucnost. Budou ničena města, páleny knihy, zabíjeny ženy, děti, země pokryje prach, krev a smrt. A to ať vyhraje jakkákoli strana.

Jenže, dámy a pánové, slibuji vám jedno - pokud dnes příjmeme, naše Císařství, jak ho známe, padne. A potom budeme my, či naše děti, stát proti Thalmoru sami - bohové nám pomáhejte.

Ať už se dnes rozhodnete jakkoli, já jsem se rozhodl. Nyní je čas na vaše rozhodnutí. Buď pokleknete a nebo se postavíte smrti."

Pronesu, abych co nejlépe zapsal tyto slova do této haly.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Soupis všech přítomných šlechticů a vysoce postavených osob na sněmu..

Pro všechny hráče jejichž tah se nachází v sekci Cyrodiilský sněm.
Účastníci sněmu jsou na cestě do síně Starších.



Cyrodiilský sněm:
ScorpionCZ, Leneren, Tondulín, Sarako, Lord Rade a BadWolf
@Všichni: Po proslovu Wakity a Vlka vystoupil z kruhu admirál Lorgen Corndwalld. „Ztráta Hammerfellu by byla kritická jak pro nás tak i pro samotný Hammerfell. Samotná provincie nikdy nebude schopna vzdorovat síle říši nebo dominiu. Redguardi už nespočetně krát ukázali svoji odvahu a udatnost v boji, ale osamocený boj proti Thalmoru by vyhrát nedokázali..“ odmlčel se, přešel z místa na místo, „..nordové? Toť otázka.“ koukl po všech přítomných, „Každý pravý nord, který uctívá Talose a váží si jej by nikdy nepozvedl meč proti říši a už vůbec by nepřispěl k jejímu zániku. Pokud by došlo k přijetí míru a zákazu Talose.. a našel se nějaký strůjce povstání tak by se každý kdož se k němu přidá měl nejprve pořádně zamyslet. Protože i kdyby nám vzal Thalmor Talose, zakázal nám jeho uctívání tak jeho největší odkaz bude stále existovat - Tamrielské Císařství.“ po těchto slovech se zařadil zpět do řady.

„Docela zajímavý proslov admirále, ale cítím z něj chuť přijmout mír..“ promluvil generál Valerius a podíval se na svého spolubojovníka, „...souhlasím jak s panem Wakitou tak Vlkem.“ dodal poté a vystoupil z kruhu. „Arterie ty jsi pokud vím orodoval za to, aby byly poslány veškeré záložní legie do Hammefellu a najednou tu začneš mlet něco o boji na dvou frontách a nedostatku prostředků což je pitomost. Jednoduše si přiznej, že chceš opět kleknout na kolena svým ušáckým kamarádům a přijmout jejich ultimátum jak už jsi to jednou udělal. Není na tom nic těžkého si přiznat, že ten mír prostě chceš..“ generál Valerius by nejspíš pokračovat, ale byl zastaven admirálovými slovy, „Generále Valerie, tenhle sněm nebyl svolán proto, aby jste si léčil své uražené ego a navážel se do svých kolegů potažmo vytahoval kdejakou špínu.“

Leneren

Generál Valerius na něj koukl „Tímto tónem se mnou mluvit nebudete!“ zvolal uraženě. „Budu generála Valerie. Buď se držte tématu nebo držte hubu a zařaďte se. Pamatujte si, že stejně jako vrchní generál Arterius by se mohl zodpovídat u válečného soudu za Anorskou plavbu tak vy by jste se mohl zodpovídat za masakr během Modré noci.“ pohrozil admirál, generál Valerius se neochotně zařadil.
„Nějaké další argumenty?“ optal se kancléř, „..nebo můžeme přejít k prvnímu hlasování?“

Sarako

„Nemám v plánu pokleknout před Thalmorem. Jen říkám, že mírová smlouva by nám pomohla se zotavit a postavit se čelem vnitřním sporům a jednou pro vždy je ukončit. Během války tohle nelze učinit. Navrhuji upravit podmínky, aby byly více přijatelné pro obě strany. Začneme tím, že se Thalmor stáhne z území Hammerfellu.“ promluvil Arterius.
„Na to Thalmor nepřistoupí!“ řekl rázně Lord Gerrick a mávl rukou.
„Válka proti společnému nepříteli zemi spojí Arterie.“ otočil se na Arteria Valerius a Corndwalld pokyvoval.
„Mírová smlouva zůstane tak jak byla sepsána. Žádné podmínky Thalmor měnit nebude.“ doplnil svoje předchozí slova Lord Gerrick a upřímně se usmál, Lord Raven na něj koukl, ale nijak to nekomentoval.
„V tom případě se připravte, že vám redguardi nakopou prdel v poušti.“ řekl Arterius.
„Zatím generála veškeré zprávy hovoří o opaku. Lady Arannelya si se zbytkem hravě poradí.“ promluvil sebevědomě Lord Gerrick, „..koneckonců vojska pod vedením mé osoby a lorda Ravena k tomu dost přispěli.“ dodal hrdě a pozorně se rozhlédl, „Máte na výběr. Buď toto..“ ukázal prsten na truhlu s mírovou smlouvou, „..nebo válka. Zvolte moudře.“

Tondulín

„Řeči s elfy jsou zbytečný! Prostě jim to vysvětlíme po zlém. Bruma chce válku!“ křikl Fjor a vystoupil z řady společně se svojí ženou.
„Ultimátum je jedním slovem výsměch naší svobodě. Skingrad je pro válku.“ zvolal starý hrabě z Skingradu a vystoupil z řady společně se svým synem, „..jak pravili ti dva mladíci. Musíme myslet na budoucnost našich dětí. Přece je nedonutíme pykat za naše chyby.“
„Anvil není schopen podpořit jakékoliv tažení proti Thalmoru. Jsme pro přijetí míru.“ pravila hraběnka z Anvilu.
„Cheydinhal je na tom stejně. Tamriel potřebuje mír.“ vydala ze sebe stará hraběnka z Cheydinhalu.

Lord Rade

„Přeci máme nějakou hrdost a nenecháme si ji vzít cárem papírů.“ promluvil Tyrwin a vystoupil z kruhu.
„Přesně tak.“ kývl jeho syn a následoval svého otce.
„Chorrol s mladým hrabětem v čele není schopen podpořit válečné snažení.“ řekl Delmus (@Sarako: dunmer s zástavou Chorrolu).

SkorpionCZ

„Vysokoskalý touží po míru.“ promluvil velvyslanec.
„Válka!“ křikl Hammerfelský vyslanec a vystoupil z kruhu.
„Vzdát se Talose je nepřípustné.“ vystoupil vyslanec ze Skyrimu z kruhu.
„Já si stojím za svými slovy. Nejsem srab a Thalmoru se nebojím, klidně povedu útok proti Thalmoru osobě v čele se svojí hrdinnou legií, ale nikdy se jim nepokloním a nebudu souhlasit s tím cárem papíru.“ pravil rázně generál Valerius a vystoupil z řady.

Ostatní přítomní budou hlasovat postupně v dalším tahu. Pořád můžete ovlivňovat hlas těch, kteří ještě nehlasovali a nebo sami hlasovat, po případně ještě vyčkávat jak se to celé vyvine.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.12.2015 23:55
 
Leneren
Jakmile se ujistím, že nikdo nemá co říci opět výjdu z kruhu:
"Dovolte mi jen jednu rychlou připomínku: Mír pro nás znamená klid a možnost zotavení, že?
Ovšem neplatí to samé i pro Thalmor? - Šance zesílit, zatímco se Císařství po příjmutí míru bude zotavovat z války, nejspíš dokonce bude procházet občanskou válkou?"
Opět se letmo ukloním a svižně ukročím zpět do kruhu
 
BadWolf
Své jsem si řekl a hlas dal také najevo, teď se zamyšlením sleduji ostatní, především ty, co ještě nehlasovali.
Dávám si také pozor na Thalmory... Bůh ví co udělají...

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"To je pravda ..." řeknu tišším hlasem ke Scipiovi "Ale pokud by to zajistilo lepší budoucnost pro mojí dceru i manželku, nebylo by lepší to riziko podstoupit?" zatím se zdržuji hlasování a budu sledovat dění, jak ostatní hlasují.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
S úsměvem pozoruji dění v síni, aniž bych nějak zasahoval.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Soupis všech přítomných šlechticů a vysoce postavených osob na sněmu..

Pro všechny hráče jejichž tah se nachází v sekci Cyrodiilský sněm.
Účastníci sněmu jsou na cestě do síně Starších.



Cyrodiilský sněm:
ScorpionCZ, Leneren, Tondulín, Sarako, Lord Rade a BadWolf
@Všichni: „Stejně jako můj otec a bratr i já jsem pro válku.“ promluvila pohledná blonďatá dívka z rodu Calů a připojila se ke své rodině. Následovalo ticho, které přerušil až hlas důstojníka Penitus Oculatus se slovy.
„Nesouhlasím s mírem za těchto podmínek.“ pravil Nir a vyšel z kruhu.
„Já legát Nigidius Amatius stojím za svým generálem!“ zvolal legát Nigidius Amatius hrdě a vystoupil z kruhu.
„Tak tak.. za císařství a za generála Valeria.“ doplnil jej legát Quatrius Platorius a rovněž vystoupil z řady, když Valerius viděl podporu svých mužů usmál se a povýšeně pohlédl na Thalmorské důstojníky.
„Říše a Tamriel potřebuje mír.“ promluvil generál Falbert z Vysokoskalý a generál Klargus souhlasně přikývl.
„Mír.“ řekl legát Antonius Gratus.
„Mír.“ znělo z úst nejvyšší kněžky.
„Jsem mág nikoliv válečník a přesto z mého úhlu pohledu je Císařství schopno tuto válku vyhrát.“ vydal ze sebe nejvyšší mág Corrientis a vystoupil z kruhu. Následovalo dlouhé ticho.

Lord Raven pohlédl na lorda Gerricka, který se jen ušklíbl. „Kdopak další přispěje k porážce Císařství?“ optal posměšně a vyčkával kdo další promluví. Lucius Valerius koukl na svého soka Arteria, který zatím nejevil zájem se jakkoliv k hlasování vyjádřit, stejně tak důstojnice Edwin Monet mlčela a admirál Corndwalld.

„Válka, přeci se nevzdáme.“ ozvalo se od kvestora z Osmé legie Belia Arteria. Klargus, který stál opodál jen tiše cosi zamumlal a Arterius, který stál poblíž císaře protočil oči, když Belius vyšel z kruhu.
„Děti potřebují své rodiče doma nikoliv na válečném tažením. Ukončete válku mírem.“ promluvila bosmerka Carwen stojící opodál kvestora.

„Za tím co jsem řekl si stojím, mír.“ promluvil vrchní generál Arterius.
„V zájmu členů rady za které mohu mluvit je mír.“ ozval se kancléř.
„Mír.“ řekla důstojnice Edwin.
„Mír.“ zvolal generál Scipio Vici.

Lord Rade


„Selhali jsme ve Valenském lese, selhali jsme v Elsweyru.. nesmíme selhat znovu. Thalmor společně srazíme na kolena jednou pro vždy.“ s těmito slovy vystoupil z řady admirál Corndwalld.

Stav hlasování: ANO 13x / NE 14x
○ O zbytku a osudu císařství nyní v plném rozsahu rozhodují hráči. Hlasujte Wink



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Mír." řeknu rázně a pohlédnu po okolí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Však mě znáte, vždy stojím za svým generálem, hlasuji tedy pro mír." pronesu s úsměvem a poté co se zařadím zpět ke Carwen budu sledovat Arteriovu reakci.
 
Lord Rade
,,Má nordská hrdost mi říká, abych mír nepřijal..." řeknu a promnu v dlani Talosův amulet. ,, Ale už jsem řekl, že nerozumím politice. Vím jen, že je občas moudřejší nechat meče ležet. Klidně se i podrobit a vydechnout, protože... Člověk nikdy neví, co přinese budoucnost. Za pár let, nebo měsíců můžou přestat platit veškeré podmínky, které po nás chtějí. Nebo můžeme zesílit natolik, aby jsme mohli podmínky diktovat my. To se nedozvíme, pokud válku neukončíme."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
"Takže to vypadá, že bude mír. No, nemůžu být konec konců překvapen patolízaly, zbabělci a hlupáky." uceknu, tak že to možná i někdo uslyší, ale nesnažím se vyvolat spor.
Podívám se na Škorpiase a unaveně si oddechnu: "No, aspoň k něčemu je to dobrý. Jemu se aspoň divit nemůžu." zamumlám si pro sebe a pak s nechutí sleduji, co se bude dít dál.


Mimochodem, Aure, stejně už se to nezmění, ale Císař nehlasuje?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Vystoupím z kruhu a nahlas pronesu:,,Morrowind byl opuštěn císařskými legiemi, když Rudá hora začala chrlit první oheň a když zaútočili argoniané, císařství se k Morrowindu obrátilo zády. Argoniané obsadili lesy a pastviny na jihu a dunmerům zbyla jen nehostinná popelem pokrytá pustina. Dávám císařství druhou šanci napravit své selhání, proto hlasuji pro mír!" na chvíli se odmlčím a dodám:,,Pokud má ovšem hlas Morrowindu v tomto sněmu nějakou váhu."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Nasupleně vystoupím z kruhu "Mám ještě připomínku, padli tu takové hezké věty, jako že rodiče by měli být doma s dětmi ne ve válce. Je to hezké ovšem... Proberte se! To řekněte dětěm, jejichž rodiče zahynou pod Thalmorskou nadvládou! To řekněte těm dětem, jejichž rodiče zahynuli při obraně impéria! Jste patetičtí psi! Prodáváte vlastní lidi!... Víte, proč si Thalmor dal takové podmínky? Neřekla si půlka z vás, když jste je slyšeli "sakra to jsou na tom tak dobře, aby si mohla klást takovéhle podmínky? potřebujeme mír!" Zeptám se vás ještě na něco. Kdyby Thalmor porušil mír po tom co by upevnil svou pozici v Hammerfellu, co ho zastaví, aby na nás zaútočil znovu? Koho prodáte potom? Vysokoskalí? Imperial city?!"
Budu se snažit znít co nejrázněji, třebaže to už nic nezmění. Měli by si uvědomit své chyby, pomyslím si pro sebe
 
Lord Rade
,,Koukám, že tu už řeční i sedláci... Už, aby tohle divadlo skončilo," zašeptám. ,,Svůj názor jsem řekl. Konečné rozhodnutí je však na vás," řeknu hraběnce.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5703 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7510 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6635 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist