Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Pokudím se zachovat příjemnou tvář "Gilfre Hayn a její syn jsou mí příbuzní. Jsem adoptovaný syn předchozích hrabat Chorrolu, , Wakita Anthe, kvestor osmé legie generála Arteria a právoplatný dědic Chorrolského hrabství. Věřím tomu, že to snad stačí? Mimochodem souhlasím s vaším komořím a věřte, že jakmile skončí sněm a já zařídím vše potřebné pro mě a mé město, vložím své snahy do toho, abych pomohl vašemu muži. Jestli mě teď omluvíte, mám ještě jednání. Doufám, že se brzy uvidíme" Otočím se na podpatku a odejdu za Scipiem Vicim
 
Aurelius
ScorpionCZ a Leneren
@Wakita: Komoří poděkoval za tvoji podporu a hraběnka poděkovala za tvůj zájem o léčbu jejího muže. Rozloučili jste se a po otočení na podpatku jsi vyrazil pryč z místnosti. Generál Scipio se nacházel o místnost dál, vešel jsi na chodbu spatřil bosmersku a nějaké imperiála v červeném kabátu jak spolu hovoří u jednoho z oken. Pokračoval jsi dál, vešel do místnosti s generály a rozhlédl se. Spatřil jsi trojici generálů. Všichni byly už ve starších letech, ale nejmladší z nich bude nejspíš generál Klargus Arterius, který seděl vedle staršího generála jménem Lewin Falbert, oba jsou z Vysokoskalské legie. Třetím byl generál Scipio, taktéž veterán a předchozí vrchní generál Cyrodiilu a bývalí generál Čtvrté legie. Seděl za stolem a diskutoval s dvěma muži, podle tykání si naznal, že to budou nejspíš generálovi příbuzní. Jeden na tebe působil jako novic z univerzity a druhý jako jeho otec, protože podoba se příliš zapřít nedala. Když jsi přišel blíž všiml sis, že Scipio vlastní dřevěnou hůl a dřevěnou nohu, dále má ochočenou opičku, která zrovna jedla nějaké ovoce.
(možná konverzace se Škorpiasem)

@Škorpias:
„Ano. Arterius je přeci jen rozumnější, méně ambicióznější a dá se mu věřit..“ odpověděl ti Scipio, „..nebo s tím máš nějaký problém?“ zeptal se následně. Všiml sis, že k vám přišel nějaký dunmer z Osmé legie ve slavnostním oděvu, pravděpodobně by si rád promluvil se Scipiem.
(možná konverzace se Wakitou - Lenem)

Tondulín
Carwen se trošku usmála, ale nijak tvůj návrh na historku nekomentovala. Místo toho ti ihned odpověděla na tvoji otázku slovy, „Nejdřív se zúčastníme sněmu a potom pomůžeme Arteriovi, pokud se něco nezkomplikuje.. ale snad ne.“ odmlčela se prohlédla si tvůj meč na zádech, „Specializuješ se na obouruční zbraně?“ Všiml sis, že za okny se pomalu rozpršelo.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Sarako
„My mágové máme své metody a když to selže stále je tu ta horší varianta.“ řekl Arterius po tvých slovech o mučení, na Luciovu neochotu ohledně vyšetřování vraždy nijak nereagoval. Zareagoval až tehdy když jsi zmínil jeho sestru, „Už zachází příliš daleko. Nejprve Alda, teď sestra..“ řekl rozhořčeně a opřel se lokty o stůl, mnul si ruce. „..ten chlap si prostě nezaslouží titul šlechtice. Takhle svinsky se prostě nejedná.. natož když má stát v čele legie.“ pokračoval naštvaně. Všiml sis, že venku začalo pozvolna pršet. Vytáhl jsi dopis a předložil ho Arteriovi, pozorně si dopis přečetl a nakonec povídá, „Je mi líto, ale vyšetřování císařovny vede na přání císaře důstojník Nir se svým týmem a s tím já jaksi nic neudělám ani kdybych chtěl.“ položil dopis na stůl.
„Každopádně myslím, že Botheil vám toho o temném bratrstvu moc neřekne. Ale před několika lety jsme společně s Carwen pronásledovali jednoho prastarého upíra, který byl přímo napojený na bratrstvo. Nepovedlo se nám ho dostat, ale zaslechl jsem od Chorrolského komořího, že mají problémy s nějakým upírem v okolí města..“ odmlčel se a sroloval dopis. „..jsem si jist, že podle toho co mi řekl to bude ten stejný upír, který nám před lety uprchnul.“ Thera pozvedla překvapeně obočí, „Jak si můžete být tak jistý?“ zeptala se.
„Prošel jsem různými věcmi než jsem usedl na tuhle židli a krom toho Vincent.. nebo jak se ten upír jmenoval, lovil docela specifickým způsobem a styl upíra z Chorrolu mi přijde podle slov komořího dost podobný né-li stejný.“ odpověděl jí.

Morag Tong - 5 členů

Lord Rade
„Ano. Můžeš dát najevo svůj názor a díky téhle pozvánce budeš mít i hlas na sněmu.“ řekla a vytáhla srolovanou pozvánku na sněm. Po těchto slovech si otevřel dveře, vystoupil a pomohl hraběnce vylézt z vozu. „Ráda bych si pak promluvila s paní z Anvilu a Cheydinhalu, ale to nechám asi až po sněmu. Stejně to budeme teď stíhat jen tak tak..“ Pozvolna se rozpršelo.

BadWolf
Dojedl jsi svoji snídani, kterou sis objednal a zaplatil. Venku se pozvolna rozpršelo a několik dělníků se přišlo schovat. Ihned si objednali korbel piva, aby zahnali žízeň a začali klábosit. Na dřevěném sloupu byla přibitá vyhláška podepsaná generálem Osmé legie. Zbývá necelá půl hodina do začátku sněmu.

V průběhu tvé nepřítomnosti pověřil císař vyšetřováním vraždy císařovny důstojníka z řad Penitus Oculatus jménem Nir, dále nechal odvolat důstojnici Edwin Monet. Jakmile se brány otevřely kontroly odcházejících se ujal legát Nigidius a společně se svými legionáři nechal zadržet každého podezřelého a každého u něhož měl podezření že vládne magií či znalostmi alchymie. Všichni zajmutí byli podrobeni dlouhému výslechu a nakonec propuštěny. Legátovi Nigidiovi se podařilo pronásledovat vraha, ale byl zastaven několika Valenskými povstalci a nucen se vrátit zpět do Kvatchu s nepořízenou. Imperial City dnes hostí sněm na který se sjede celá šlechta z Cyrodiilu. V četně několika důležitých osobností z jiných provincií.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 12.12.2015 22:29
 
scorpioncz
"Ne nemám s tím žádný problém, Arteriovce znám, s Valeriovcema jsem se pořádně ještě nesetkal. Upřímně ani nevím proč se vlastně hádají." Poznamenám a pak se podívám na toho dunmera se slovy "Předpokládám že hodláte mluvit se Scipiem osamotě, vzdálím se tedy." Podotknu a zvednu se k odchodu někam pryč.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Bez svého obouručáku neudělám ani krok." Usměju se. "Taky se učím s lukem, ale ještě mám dost co zlepšovat."
Upravil/a Tondulin dne 12.12.2015 18:59
 
Sarako
,,Uvidíme, jak dopadne sněm. Nejspíš vám Botlhiel přenechám, ale teď si půjdeme obstarat něco lepšího na sebe. Jdeme přeci na sněm. Každopádně děkuji za informaci. Když dovolíte, rádi bychom si obstarali nějaké lepší oblečení. Přeci jen jdeme na sněm. Stendarr s vámi Arterie!" pronesu s úsměvem rychle se a vydáme
k některému z obchodů s lepším oblečením (jít na sněm ve svém obnošeném oblečení nepovažuji za dobrý nápad).

Upravil/a Sarako dne 12.12.2015 17:54
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Takže prší? Tohle bude nechvalnej den." řeknu a odejdu pomalu směrem na místo kde má být sněm. Po cestě přemýšlím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Leneren
@Wakita: Komoří poděkoval za tvoji podporu a hraběnka poděkovala za tvůj zájem o léčbu jejího muže. Rozloučili jste se a po otočení na podpatku jsi vyrazil pryč z místnosti. Generál Scipio se nacházel o místnost dál, vešel jsi na chodbu spatřil bosmersku a nějaké imperiála v červeném kabátu jak spolu hovoří u jednoho z oken. Pokračoval jsi dál, vešel do místnosti s generály a rozhlédl se. Spatřil jsi trojici generálů. Všichni byly už ve starších letech, ale nejmladší z nich bude nejspíš generál Klargus Arterius, který seděl vedle staršího generála jménem Lewin Falbert, oba jsou z Vysokoskalské legie. Třetím byl generál Scipio, taktéž veterán a předchozí vrchní generál Cyrodiilu a bývalí generál Čtvrté legie. Seděl za stolem a diskutoval s dvěma muži, podle tykání si naznal, že to budou nejspíš generálovi příbuzní. Jeden na tebe působil jako novic z univerzity a druhý jako jeho otec, protože podoba se příliš zapřít nedala. Když jsi přišel blíž všiml sis, že Scipio vlastní dřevěnou hůl a dřevěnou nohu, dále má ochočenou opičku, která zrovna jedla nějaké ovoce. „Předpokládám že hodláte mluvit se Scipiem osamotě, vzdálím se tedy.“ řekl novic - imperiál - když tě zpozoroval a udělal společně s druhým imperiálem několik kroků stranou, aby sis mohl v soukromí promluvit se Scipiem.
(možná konverzace se Škorpiasem)

@Škorpias: Elf ti nijak neodpověděl, ale přesto jsi s otcem udělal několik kroků na stranu, aby jsi mu dopřál soukromí. Všiml sis, že se venku docela dost rozpršelo.
(možná konverzace se Wakitou - Lenem, můžeš volně komunikovat s Karamonem)

Tondulín
„Obouruční zbraně jsou těžké a nepraktické..“ začala Carwen, „..je lepší se specializovat na kratší zbraně a rychlejší potom máš větší šanci na přežití ve Valenském lese a střelbu z luku zdokonalíme to se neboj..“ dodala s úsměvem, „..bez té se totiž asi jen tak neobejdeš.“

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Sarako
Arterius na tvůj odchod nic nenamítal, stejně tak důstojnice akorát vám odpověděli na pozdrav a to bylo vše. Opustili jste kancelář a sešli schodiště, prošli chodbou a vyšli ven před věž. Venku už pršelo dost silně.
„Nesnáším déšť..“ postěžovala si Thera, „..zůstanu ve věži, já už šaty mám a zbytečně by mě zmokly.“ dodala a vrátila se do věže. Kráčel jsi sám deštěm k jednomu z nejbližších obchodů s oblečením. Vešel dovnitř a spatřil několik figurín s nejrůznějšími druhy šatů, kabátů, košil a kalhot. Dvojice dělníků, která měla opravovat škody na budově seděla u krbu a sušila si promočené oblečení.
„Budete si přát?“ přiběhl k tobě imperiál s knírkem a metrem v ruce.

Morag Tong - 5 členů

Lord Rade
„Ano. Můžeš dát najevo svůj názor a díky téhle pozvánce budeš mít i hlas na sněmu.“ řekla a vytáhla srolovanou pozvánku na sněm. Po těchto slovech si otevřel dveře, vystoupil a pomohl hraběnce vylézt z vozu. „Ráda bych si pak promluvila s paní z Anvilu a Cheydinhalu, ale to nechám asi až po sněmu. Stejně to budeme teď stíhat jen tak tak..“ Pozvolna se rozpršelo.

BadWolf
Vyšel jsi ven do deštivého počasí. Rychlím krokem jsi pokračoval k věži ve které se měl odehrát sněm. Před vstupem stál legionář a agent Penitus Oculatus. Koukli na tebe a se slovy, „Před vstupem do síně Starších budete muset odložit své zbraně.“ tě pustili dovnitř. Když jsi vcházel zrovna si se míjel s nějakým imperiálem, kterému dělala doprovod rudovlasá dunmerka. V podlouhlé chodbě postávalo několik zvědavců co netrpělivě čekali na sněm. Ani jeden z nich ti nepřipadal jako šlechtic. Na sloupu byl připevněn rozpis s přítomnými. (viz. soupis všech přítomných šlechticů a vysoce postavených osob)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Zanedlouho se mám zúčastnit sněmu v Imperial city a nemám nic vhodného na sebe. Na vytváření něčeho na míru nemám čas, takže bych vás poprosil o nějaký lepší, nepříliš zdobený model (aby jsme to urychlili)." pronesu z úsměvem, v rychlosti oblečení vyzkouším, nechám si jej zabalit, zaplatím a vrátím se zpět na sněm. Tam se poptám služebnictva na místo, kde se budu moci převléknout (počítám s tím, že budu docela promočený), usuším se, převléknu se a vydám se najít Theru. Přitom budu doufat, že nepřijdu pozdě.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Jelikož jsem svůj luk někde ztratil, tak až si budu kupovat nový, můžu se poohlédnout po nějakých dýkách nebo kratším meči."
 
Leneren
pozdravím ostatní v místnosti kývnutím a zamířím k Scipiovi. Jakmile se k němu dostanu začnu mluvit: "Dobrý den generále, jsem Wakita Anthe z osmé legie. Souhrou okolností mám též hlas na tomto sněmu a sám si nejsem moc jistý, jak bych s ním měl naložit. Proto jsem doufal, že kdybych zašel za vámi tak by jste byl ochotný dát mi svou radu, pane.
 
scorpioncz
"Někteří temní elfové jsou docela nevychovaní a nadutí ... no nevadí. Ten déšť rostlinám docela prospěje." podotknu při pohledu ven.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Kouknu jestli nemá někdo deštník, nebo něco takového. Případně ji nabídnu svůj plášť. Budu jí následovat, až na sněm a postavím se po jejím boku.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
Jdu se projít okolo jestli nenarazím na nějaké povědomé tváře.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Soupis všech přítomných šlechticů a vysoce postavených osob na sněmu..

Pro všechny hráče jejichž tah se nachází v sekci Cyrodiilský sněm.
Účastníci sněmu jsou na cestě do síně Starších.



Cyrodiilský sněm:
ScorpionCZ, Leneren, Tondulín, Sarako, Lord Rade a BadWolf
@Wakita: Scipio se na tebe podíval, stejně tak opička. „Radu..“ zopakoval, „..Thalmor určitě nepřijde s něčím výhodným pro obě strany, ba bych řekl, že to bude téměř totožné s ultimátem co jsme dostali před válkou.. ale nyní by bylo vhodné jej pro blaho našeho obyvatelstva přijmout. Ve sporu generálů je jasná volba generál Arterius. Generál Valerius není typ člověka co by měl být obklopován mocí.“ Ostatní přítomní se mezitím zvedli a pozvolna se vydali do síně Starších.
Vzpomněl sis na 'Modrou noc' v knize, kterou jsi přes noc četl. Rod Vici včele s Dariem - otec Scipia - se masakru účastnil na straně rodu Valeriů a vztahy mezi rodem Arteriů a Vici byl po dlouhou dobu na nože.
(možná konverzace se Škorpiasem)

@Škorpias: Karamon mlčky kývl a když dunmer promluvil, tiše poznamenal „Tenhle není výjimkou.“ a koutkem oka na tebe koukl. Ostatní přítomní se mezitím zvedli a pozvolna se vydali do síně Starších.
(možná konverzace se Wakitou - Lenem, můžeš volně komunikovat s Karamonem, čti si i Lenův tah, protože jsi poblíž a Len nemluví tišším hlasem, stejně tak Scipio)

@Aedan:
„To by bylo vhodné..“ kývla souhlasně Carwen, „..s dýkami nebo krátkými meči budeš obratnější a nebudeš tolik zatěžován jako s obouručákem.“ dodala. Koutkem oka jsi zpozoroval Vlka, který zrovna vyšel schodiště a tvářil se jako by byl rád, že nalezl známou tvář.
(možná volná komunikace s Vlkem - BadWolfem)

@Vlk: Rozhlížel jsi se po okolí, ale žádnou známou tvář jsi neviděl. Vyšel jsi schodiště, udělal několik kroků po chodbě a spatřil Aedana v červeném kabátu s bílou košilí a černými plátěnými kalhoty, přes záda měl hozený svůj obouruční meč. V jeho blízkosti stála blonďatá bosmerka s dlouhými vlasy a jasně modrými oči, taktéž byla oblečené do honosnějších šatů. O čem si spolu diskutovali. Z místností, které byly kousek od tebe vyšla Edwin, usmívala se od ucha k uchu, když zabouchla a otočila se tvým směrem ihned uhnula pohledem a přestala se usmívat. Její kroky směřovaly ke dveřím do síně Starších.
(možná volná komunikace s Aedanem - Tondou)

@Sarako: Muž kývl, oměřil si tě a poté otevřel jednu ze skříní. Vytáhl nezdobený oděv a podal ti jej se slovy, „Zkuste si ho.“ poté naznačil, že se máš jít převléknout za paravan a on sám se vrátil za pult. Učinil jsi tak, svlékl se a oblékl si šat. Seděl ti docela dobře. Svlékl se a převlékl zpět do svého. Šat vzal, nechal si jej zabalit a po zaplacení vyrazil zpět na sněm.

Kolem dvojice hlídačů jsi prošel bez problémů. Dokonce tě ani už nekontrolovali. Nejspíš si tvůj obličej zapamatovali. Chvilku jsi hledal někoho ze služebnictva, ale nakonec jsi našel nějakou ženu co zrovna vytírala podlahu v jedné z místností do níž byly otevřené dveře. Požádal si ji, aby odešla a dopřála ti soukromí při převlékání. Převlékl jsi se a vyšel z místnosti, žena se vrátila zpět ke své práci. Theru jsi našel u schodiště byla opřená o zeď a vyčkávala na tvůj příchod. Když tě spatřila ve společenském oděvu prohlédla si tě a s úsměvem konstatovala, „Tipovala bych tě na nějakého šlechtice. Teď bychom měli někam ukrýt zbraně, abychom na sebe zbytečně neupozorňovali.“

Morag Tong - 5 členů

@Lord Rade:
Nikdo ze stráží neměl deštník a tak jsi hraběnce nabídl plášť. S poděkováním jej přijala a přehodila přes sebe. Přidali jste do kroku. „Budeme tam přesně..“ vydala ze sebe během chůze, „..snad se mnou nikdo nechtěl přes sněmem mluvit.. kdyby jo, tak má smůlu.“ dodala. Před věží postávala dvojice hlídačů, agent Penitus Oculatus a legionář. Koukli na tebe a když hraběnka ukázala pozvánku nechali vás vejít. Uvnitř bylo příjemné teplo.
„Teď budeme muset najít síň Starších.. nikdy jsem tu nebyla.“ konstatovala hraběnka.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 14.12.2015 00:00
 
BadWolf
Ušklíbnu se "pod vousy" když mě mine Edwine.
Zajdu za Aedanem/Tondou: "Nazdar! Tak co? Jak to tady vypadá? A co si celou tu dobu dělal?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Velmi vám děkuji za váš čas a i za vaše slova. Pokusím se, naložit s hlasem co nejlépe. Každopádně vypadá to, že bychom se už měli sejít a nechci vás a vaše společníky rušit. Nashledanou" letmo se ukloním a vyrazím napřed do síně
 
Lord Rade
,,Odvede nás někdo do síně?" řeknu kolem nacházejícím se lidem.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
,,Zbraně předáme strážím cestou do síně. Kdyby se jim ztratili, byl by to pro ně jenom další skandál, který už si nemohou dovolit." nabídnu Theře rámě a s úsměvem dodám:,,Doufám, že ti ten úsměv vydrží." potom se vydáme do síně. Stříbrný meč i dýku předám cestou strážím a s úsměvem pronesu:,,Dejte mi na ně pozor, nechci, aby to vypadalo, že mám v úmyslu narušit toto mírové jednání."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Asi nadešel náš čas." Podotknu nevzrušeným hlasem a zamířím za Scipiem. "Starý známý? No to je jedno, asi je již čas vyrazit podle všech ostatních." poznamenám a podívám se ke vchodu. Kdyžtak budu následovat Scipia do místnosti, kde se usadím na svoje místo.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"No nazdar." nepříliš nadšeně odpovím Vlkovi. "Ále, po většinu času jsem hnil v Nigidiově věznici, nic moc zajímavého, my už budeme muset jít tak snad se ještě uvidíme na sněmu." odpovím Vlkovi a pomalu se začnu vzdalovat a budu doufat že Carwen půjde za mnou. "Promiň že jsem se tak zničehonic vydal pryč, ale tomuhle chlapíkovi je lepší se vyhýbat, osobní zkušenost." Usměju se. "Nevím jestli jsi o něm už slyšela, ale říká se mu Vlk a je to takový.....jak to jen říct.... pošuk, to bude to správné slovo." Zasměju se a nejspíše se už vydáme na sněm.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5703 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7510 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6635 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist