Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Letmo se ukloním směrem k redguardce "Hraběnka Kerah Rullus, předpokládám? Je mi ctí vás poznat. Mé jméno je Wakita Anthe. Rád bych vám vyjádřil lítost ohledně vašeho muže, doufám že se jeho stav zlepší. Každopádně, předpokládám, že vás už napadl důvod proč za vámi jdu?"
 
Tondulin
"Včera večer jsem se zachoval opravdu nedůstojně, za to se omlouvám.. Poté jsem o svém chování dost přemýšlel a myslím, že je načase, abych se začal chovat zodpovědněji a více si lidí vážil. Už od přírody mám sice ostrý jazyk a nevím co je to respekt, ale teď když jsem si to konečně uvědomil tak věřím, že se dokážu změnit." odpovím a na chvíli se odmlčím. "Vím že ti to asi bude znít směšně po tom všem co jsem ti provedl Arterie, ale chtěl bych dostat ještě jednu šanci." poté pohlédnu na Carwen. "Opravdu bych uvítal, kdyby jste se stala mým mistrem, či jak to v řádu vlastně nazýváte, jelikož by jste ušetřila jak mě tak Artemu spoustu starostí." odmlčím se. "Teda pokud jste tu nabídku opravdu myslela vážně." Usměju se.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Tak jo.“ krátce jste se políbili na ústa a poté jsi vyrazil k věži. Cesta uběhla rychle, když jsi došel k věži spatřil jsi kolem několik táborů - Luciovi legie, Thalmoru a pár stanů s erby měst - před vstupem stáli dva muži. Legionář a agent Penitus Oculatus.
„Můžeme?“ zeptal se Karamon, který po chvilce přišel. „Ještě jsem byl něco dořešit.. abych na to pak nezapomněl.“

Tondulín
Arterius ti zjevně tvůj monolog moc nevěří, ale přesto to nijak nekomentoval a nechal mluvit Carwen. „Ano. Myslela jsem to vážně. Nikdy nenabízím něco co nemůžu splnit to si pamatuj.“ promluvila Carwen a koukla na Arteria, jako by očekával požehnání. Už se nadechoval, že promluví, ale do místnosti vešel Belius se slovy, „Zdar, byl jsem s pískem Arte.. takž-“ aniž by se pořádně rozhlédl jestli v místnosti není někdo jiný. Když však spatřil Carwen zarazil se polkl další slova. Carwen na něj pohlédla a usmívala se, Arterius se chytl za hlavu a mírně s ní zakroutil.
„Pardon.. netušil jsem, že je tu někdo další.“ odmlouval se Belius a přitom také koukl na Carwen.
„Prosím tě, zavři dveře a mlč.“ vydal ze sebe s povzdechem Arterius a pozvedl hlavu, „Carwen..“ začal a Carwen na něj koukla svými modrými očky, „..když chce Aedan, aby jsi ho učila tak můžeš. Ale chci, aby mi řekl co se včera dozvěděl.“ při posledních slovech koukl na tebe a očekával odpověď.
„Děkuji. Tak Aedane odpovězte Arteriovi na otázky a pak bychom si mohli někde v klidu promluvit a domluvit se na nějakém postupu.. jak bude tohle učení probíhat..“ povídá Carwen.

Sarako
Když neviditelnost pominula předal jsi Theře svoji brašnu a pomohl jí vylézt nahoru. Poté si pomohl Talarovi a nakonec vylezl sám. Když jsi stanul nahoře spatřil jsi pětici legionářů vedené Antoniem, „Kdybych býval věděl, že ji tu přechováte mohl bych jednat už dřív..“ namítl Antonius, „..naštěstí máte mocné přátele na vyšších místech a já si díky vám mohl podat Nigidia.“ dodal a poté jste se přesunuli ke stolku na němž ležela Bothiel. Její korzet a oděv, který byl furt stejný byl poškozený od všech těch ran a propálený. „To upřímně netuším. Generál Valerius je ambiciózní muž už to kolikrát dokázal a vždy hledá možnost jak se chopit moci, třeba v tom měla hrát nějakou roli. Krom toho nemáme žádný důkaz, že by s ní měl Lucius cokoliv společného a slova jako důkaz nestačí.“

Mladá hnědovlasá profesorka mezitím ošetřila kouzlem Talarovu ránu a poté mu dala napít lektvaru proti nákaze. Když byl ošetřen společně došli k vám a prohlíželi si Bothiel.
„Není mrtvá.. teda teoreticky ano, ale prakticky ne.“ pronesl Talar při pohledu na tělo.
„Chcete abych zkusila životní funkce?“ optala se profesorka.
„Je nemrtvá u té to fungovat nebude.“

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Ano to jsem.“ kývla a vstala, když jsi zmínil její jméno. Potřásla ti rukou a opět usedla, přitom ti pokynula, aby jsi se posadil na připravenou židli před jejím stolem. Komoří, který jí dělal doprovod mlčel. „Děkuji, ale lítost bohužel mého muže a hraběte Anvilu nevyléčí..“ začala zarmouceným tónem a krátce se odmlčela, „..samozřejmě, chcete vědět koho bude Anvil dnes volit. Anvil je v nelehké situaci.. hrabě je nemocen, jeho bratr od včerejší noci nezvěstný. Anvil není ve stavu, kdyby mohl pokračovat ve válce. Pevně doufám, že bude přijata nějaká mírová dohoda, abychom byli obnovit své síly..“ promluvila již normálním tónem, „U generálů je to složitější.. Arteria pořádně neznám, ale říká se, že on o válku příliš nestojí a je mírnější než generál Valerius, který je ambiciózní a po svých výrocích je jasné, že s mírem jen tak souhlasit nebude.. ale to rozhodne jejich řeč.“ dokončila svoji mluvu hraběnka.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
S nuceným úsměvem ji poděkuji "Vím, že lítost vašeho muže nevyléčí a vím, že Anvil na tom není nejlépe. Jsem dědicem Chorrolu a byl bych rád, kdybych mohl v budoucnu s Anvilem uzavřít nějáké dohody a jestli to bude možné i zkusit pomoci vašemu muži. Děkuji vám paní Rullus" Jestli nebude mít co říct odejdu a počkám do začátku sněmu
 
Tondulin
"Dobře." souhlasně kývnu na Carwen. "No zase tolik jsem toho nezjistil, Tandil si jen něco domluvil se Škorpiasem a z oslavy ihned zmizel, naštěstí se kolem ochomýtali Xarie se Světlanou. Dozvěděl jsem se, že Bothiel má svojí hrobku zde v IC a obě mágyně se tam dnes hodlají vypravit. Dále že je Bothiel už velmi stará, snad dokonce starší než sama Xaria. Prý kolují pověsti o tom že uzavřela pakty s několika daedrami - hlavně Molagem Balem a Mehrunesem Dagonem a z toho co jsme měli možnost vidět jsou nejpíš pravdivé." Poté co domluvím si vezmu svoji pozvánku a pokud už nic nebude Arte namítat vydám se za Carwen.
 
scorpioncz
"Jistě, není problém. Stejně jsem ani nemusel čekat. Tak vyrazme, doufám že toho po mně nebudou tolik chtít ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Bohužel, mocenský boj mezi Cyrodiilskou šlechtou je mi naprosto neznámý, sám víte, že jsem do Cyrodiilu přicestoval v průběhu dnešní noci. Z toho, co jsem z té upírky dostal, bylo zřejmé, že má přátele v řadách některé z legií. Nemohl jsem riskovat, že se o ní její spojenci dozvědí, proto jsem vám po jednom z vašich legionářů poslal vzkaz, že jsem chytil jednoho z upírů a aby jste si s těmi stříbrnými pouty pospíšil. Ráno jsme se měli sejít v hostinci, ale vy jste tam nebyl, nebo jsme se zkrátka minuly." z hluboka se nadechnu a pokračuji:,,Co se důkazu týče, existuje a mohu jej předložit v průběhu sněmu. S Luciem už jsem měl tu čest mluvit, a podle jeho nadšení ze selhání bezpečnosti v Kvatchi a obhajování svého legáta, který vraha nechal uprchnout, soudím, že s tím má něco do jisté míry společného, ale k tomu zatím nemám žádný důkaz. Krom toho, nabízel mi i značnou sumu peněz za únos sestry generála Arteria. Jeho legionáři má tvrzení popřou, ale hlavní váhu bude mít rozhodnutí sněmu." potom vytáhnu svůj stříbrný meč a se slovy ,,Tohle jsem měl udělat už dávno." useknu Bothiel ruce v zápěstí a nohy v kotnících (klasické zmrzačení, nic smrtelného) ,,Nechci aby tahle stvůra zabila někoho dalšího. Zavažte jí někdo ty rány a ty končetiny spalte." schovám meč do pochvy a podívám se zpět na legáta ,,Pokud je to možné, rád bych se sešel s vaším generálem ještě předtím, než sněm začne."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Otec se po tvé poznámce usmál, ukázal legionáři dvojici pozvánek a poté jste mohli projít. Ještě předtím jste byli upozorněny, aby jste své zbraně odložili před vstupem do síně Starších. Uvnitř bylo spoustu lidí co ani nepůsobila jako šlechtici nejspíš se přišli jen podívat na šlechtu a netrpělivě očekávat výsledek sněmu.
„Scipio bude v místnosti s ostatními generály. Chceš jít za ním hned? Nebo ještě navštívíš někoho?“ optal se otec při pohledu na papír jenž vysel na sloupu.
(viz. Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob)

Tondulín
„Něco domluvil se Škorpiasem?“ skočil ti do řeči Arterius a zamyslel se, „To s hrobem jsem nevěděl, ale měli bychom to také prošetřit..“ namítl a opět mlčel a nechal tě pokračovat. „..starší než Xarie nebude, ale to s těmi daedrami nezní vůbec dobře.“ promluvil když jsi domluvil.
„To s tím prošetříme.. jsi myslel, jako že to prošetřím já, chápu to dobře?“ zeptal se Belius,
„Přesně Belie. Já už mám v plánu něco lepšího a daleko nebezpečnějšího k čemuž budu potřebovat Carweniny schopnosti a jejího učně.“ odpověděl Arterius a koukl na Carwen ta jen mlčky kývla. „Nicméně mi dělá starosti ten Škorpias. K čemu mohl chtít Tandil jeho pomoc..“ zamyslel se Arterius a chytl se za bradu. Když Arterius nenamítal vzal sis pozvánku a poté opustil s Carwen kancelář.

Na chodbě jste udělali několik kroků a zastavili se u okna. „Zúčastníme se sněmu, pomůžeme Arteriovi s jeho plánem a potom se vydáme do Valenského lesa. Budete si muset opatřit něco jiného než zbroj legie, protože by jste přitahoval příliš pozornosti a hlavně budete potřebovat nějaké 'lepší šaty' k čemuž by mohly stačit i tyhle tak je nevyhazujte. Jinak já na vás nebudu zkoušet žádné metody, abych ověřila vaši loajalitu.“ odmlčela se a pohlédla na tebe jasnýma modrýma očima, „..pokud znevážíte mé jméno před mými přáteli, neuposlechnete a nebo budete dělat ze sebe šaška a tím zesměšňovat jak sebe tak i mě, zastřelím vás.“ krátce se odmlčela a koukla z okna, „Věřte, že jen zřídka minu. Rozuměl jste?“

Leneren
„Dohody jsou samozřejmě možné, ale myslela jsem si, že na trůnu vládne paní Gilfre Hayn se svým synem. O vás jako potenciálním dědicovi jsem nikdy neslyšela..“ povídá hraběnka, „..za pomoc mému muži bych vám byla nesmírně vděčná, ale na hradě se vystřídalo tolik léčitelů, mudrců a i mágů a žádný nedokázal jeho chorobu vyléčit.“ dodala. „Protože halda z nich neměla s medicínou nic společného. Jediné oč jim šlo bylo teplé jídlo, postel a koupel.“ namítl komoří, „..takové podrazáky bych nejraději nechal popravovat.“ řekl odhodlaně.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Sarako
„Nemyslím si, že by byl generál Valerius nějak zapojený do vraždy Císařovny, ale můžete to zkusit předložit generálovi Arteriovi.“ odpověděl ti Antonius, když jsi zmínil únos pozvedl obočí a povídá, „..to je velmi vážné obvinění, kterému se mi nechce ani moc věřit, že by toho byl schopen.. ale někteří lidé udělají pro moc všechno.“ koukl na tělo Bothiel, Talar si jej po dobu vašeho rozhovoru prohlížel společně s profesorkou, která zpozorněla až jsi zmínil Arteriovu sestru, ale nijak se nevyjadřovala. Sáhl jsi po meči, vytasil jej a chtěl utnout první končetinu Bothiel. Talar tě ale okřikl slovy, „Zbláznil jsi se? Copak si myslíš, že ti něco řekne až ji zmrzačíš a definitivně odepíšeš naději na její život?“, Antonius pokyvoval a nakonec promluvil, „Talar má pravdu. Když bys ji takhle zmrzačil tak ztratí vůli žít a nic z ní nikdy nedostaneme. S generálem můžete mluvit ihned. Je přítomen ve své kanceláři uvnitř věže.“
„Legáte..“ promluvil k legátovi legionář a předával mu dvojici pout, jedny na ruce a druhé na nohy. Byly ze stříbrného materiálu a uvnitř byl menší špičatý bodák, který se měl zabodnout do Bothieliny kůže.

Morag Tong - 5 členů

Lord Rade
„Nejprve se všichni sejdeme v síni rady Starších a poté nám bude po nějaké krátké řeči předložen mírový návrh ze strany Thalmoru. Buď rozhodneme o jeho přijetí a nebo odmítneme.. bude to těžká volba, když si vezmeš jak na tom teď naše země je. Někteří vládci měst nebudou chtít ukončit válku a jiní zase po míru budou prahnout to bude případ Anvilu. Tamní hrabě je smrtelně nemocný a není schopen vládnout sám bez pomoci.“ odmlčela se krátce, když jste zastavili před mostem, legionáři vás zkontrolovali a vám se naskytl pohled na spálený hostinec. Když vůz opět rozjel začala hraběnka mluvit „..poté dojde k volbě generála. Generál Arterius a Valerius se nemohou snést a císař považuje za nutné to konečně nějak utnout. Ani jednoho moc neznám, ale myslím, že Valerius je o trošku ambicióznější než ten druhý a taky starší a nejspíš i zkušenější.“ po těchto slovech se vůz zastavil a kočí zvolal, „Má paní, kapitáne odtuď budete muset jíž pěšky.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 11.12.2015 21:16
 
Tondulin
"Ano, velmi dobře, mám jen jeden dotaz. Můžu někomu ze svých známých říci o tom, že pojedu do Valenského lesa nebo to musí zůstat tajemstvím?" zeptám se Carwen. "Nevím, nevím jestli byl dobrej nápad paktovat se s touhle ženskou Aedane, možná ještě budeš vzpomínat na Arteho v dobrém." zazní mi v hlavě zatímco budu očekávat odpověď.
Upravil/a Tondulin dne 11.12.2015 21:27
 
Sarako
,,Žít? Vždyť je to jen chodící mrtvola, ale dobrá, ať je po vašem." schovám meč a pokračuji:,,Až jí nasadíte ta pouta, nezapomeňte na roubík a zavázání očí. A pokud se tady profesorka vyzná v očarování předmětů, mohla by je předtím očarovat odčerpáváním magické energie (něco ve stylu Nátepeníku otroka)." potom se podívám na legáta se slovy:,,Můžeme vyrazit za vaším generálem." (Theru vezmu s sebou)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Lord Rade
,,A mé povinnosti jsou jaké? Očekává se, že povím svůj názor?" zeptám se ještě předtím, než kočár zastaví. Po odpovědi a upozornění kočího vystoupím, jako první a pomůžu hraběnce ven.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Sice mnoho z těch jmen na seznamu poznávám, ale myslím že nepotřebuji nic probrat s nikým ... kdo je tu napsán. Asi se hned vydám za Scipiem ... doprovodíš mě?" zeptám se a kdyžtak vyrazím do té důležité místnosti plné důležitých lidí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Karamon kývl a vykročili jste ke schodišti, vyšli jej a poté vyhledali místnost číslo sedm. Otevřeli jste a vešli. Spatřili jste trojici generálů, Scipia, Falberta (byl přítomen na tvé svatbě a turnaji, dělal doprovod Klargusovi), Klragus, který se zrovna bavil s Falbertem. Scipio seděl kousek stranou, oblečen do slavnostní uniformy se všemi vyznamenáními. Zrovna krmil svoji opičku nějakým ovocem.
„Tak vás tu vítám..“ usmál se a pokynul vám ať se posadíte když jste stanuli před jeho stolem. „..chceš se ještě na něco zeptat Škorpiasi? Sněm se začne scházet za čtvrt hodiny, takže máme poměrně dost času.“

Tondulín
„To klidně můžete. Nic tajného na tom není, ledaže by jste mezi své známé řadil důstojníky Thalmoru.. ale to snad ne..“ povídá a když viděla jak vážně se tváříš jemně tě plácla po zádech, „..tvařte se trošku veseleji, dělala jsem si legraci. Jen jsem zkoušela jestli z vás v průběhu Arteriova 'cvičení' nevyprchal veškerý humor.“ zasmála se a poté natáhla ruku, „Carwen Nigthwind.“

Leneren
„Dohody jsou samozřejmě možné, ale myslela jsem si, že na trůnu vládne paní Gilfre Hayn se svým synem. O vás jako potenciálním dědicovi jsem nikdy neslyšela..“ povídá hraběnka, „..za pomoc mému muži bych vám byla nesmírně vděčná, ale na hradě se vystřídalo tolik léčitelů, mudrců a i mágů a žádný nedokázal jeho chorobu vyléčit.“ dodala. „Protože halda z nich neměla s medicínou nic společného. Jediné oč jim šlo bylo teplé jídlo, postel a koupel.“ namítl komoří, „..takové podrazáky bych nejraději nechal popravovat.“ řekl odhodlaně.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Sarako
„K výslechu ji potřebujeme v celku.“ řekl Talar, převzal pouta a začal připoutávat Bothiel. Přitom koukl na profesorku zdali sešle nějaké kouzlo, ale neseslala. „Magii očarování neovládám, promiňte.“
Antonius s doprovodem legionářů tě vedl společně s Therou k věži. Kolem věže byly stále rozložené tábory a před vstupem hlídkoval legionář a agent Penitus Oculatus. Zastavili vás a když Antonius předložil pozvánku a tebe označil za svůj doprovod pustili vás dovnitř, ale předtím tě upozornili, aby sis před vstupem do sálu rady Starších odložil zbraně.

Uvnitř bylo docela rušno. Lidi, kteří se nacházeli uvnitř na tebe nepůsobili jako šlechtici nýbrž jako obyčejní zvědavci. Papír se jmény přítomných vysel na sloupu, aby si jej každý mohl přečíst (viz. soupis všech přítomných šlechticů a vysoce postavených osob) „Generál je o patro výš.“ řekl Antonius a dal svým legionářů rozchod, společně jste vyrazili po schodišti nahoru, prošli chodbou a nedaleko dveří vedoucích k Arteriovi jsi spatřil stát Carwen s nějakým imperiálem v červeném kabátu a bílé košili. Oblečením byl dost podobný tomu z rána, ale v obličeji vypadal jinak. Antonius přistoupil ke dveřím koukl na legionáře, který hlídkoval a poté zaklepal, počkal a otevřel dveře. Nechal tě vejít s Therou jako první.

Když si vešel spatřil jsi menší místnost, stolek za nímž seděl mladší generál, který vypadal úplně stejně jako muž se kterým měla Carwen schůzku. Byl převlečený do generálské zbroje, ale červený kabát měl přes sebe přehozený pořád. Opodál seděla mladá pohledná rudovlasá důstojnice Penitus Oculatus v těsné zbroji.
„Generále,“ začal Antonius a zasalutoval, „..tento muž by s vámi rád hovořil.“ dodal. Generál kývl a odpověděl: „Jak dopadla ta věc s Bothiel?“
„Žije, pane.“ hlásil Antonius, „..ale Nigidius příliš nadšený nebyl.“
„To nás vůbec trápit nemusí..“ řekl generál a koukl na tebe, „..můžete mluvit.“

Morag Tong - 5 členů

Lord Rade
„Ano. Můžeš dát najevo svůj názor a díky téhle pozvánce budeš mít i hlas na sněmu.“ řekla a vytáhla srolovanou pozvánku na sněm. Po těchto slovech si otevřel dveře, vystoupil a pomohl hraběnce vylézt z vozu. „Ráda bych si pak promluvila s paní z Anvilu a Cheydinhalu, ale to nechám asi až po sněmu. Stejně to budeme teď stíhat jen tak tak..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"No kdybych měl na co se zeptat, tak se ptám, vůbec nemám tušení co mám od toho vlastně čekat." pokrčím rameny "Nikdy jsem neměl možnost ani chuť se účastnit velkých zasedání." Posadím se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Aedan Ervine." Zmateně se na ní podívám a podám jí ruku. "Což o to humoru ve mě zůstalo dost, ale to byla jedna z hlavních příčin, proč mě Arterius nemohl vystát. Věř mi, bude lepší když si ho nechám pro sebe." odpovím a aspoň trošku se usměju.
Upravil/a Tondulin dne 12.12.2015 00:28
 
Sarako
,,Generál Arterius? Neviděli jsme se náhodou dnes ráno na půdě magické univerzity?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Nemusíš od toho čekat absolutně nic. Je to politika, každému půjde především o svůj osobní prospěch a některým o blaho svého lidu, to platí spíš u šlechticů z měst. První co se bude řešit je předložení mírové smlouvy a rozhodnutí o jejím přijetí. Já osobě bych byl raději pro mír, protože tahle země je unavená válkou. Další věc co se bude řešit je spor mezi generálem Arteriem a Valeriem..“ odmlčel se, posadil jsi se a Jack - opička - na tebe koukla, dožmoulala ovoce a Scipio jí dal další, „..když budeš chtít promluvit během sněmu tak normálně vystup z kruhu a promluv. Akorát zbytečně nepobuřuj jiné rody.. abychom neměli zbytečně nějaký konflikt. Stačí ten s Valeriovcema.“

Tondulín
Stiskl jsi jí ruku a poté pustil, „S tykáním problém míst nebudeš..“ usmála se, „..akorát tě prosím, abys mi vykal v přítomnosti jiného člena řádu. Tím, že mi vykáš stejně tak jemu prokazuješ určitou úctu. Arterius to nikdy moc nevyžadoval a jemu to jedno, ale já mu i přesto vykala.“ dodala po chvilce, rukou sáhla do malé brašničky, kterou měla připevněnou na boku a vytáhla prstýnek se stejným symbolem jako měl Arterius. „Tohle je symbol řádu, dřív se nosívala ebonitová růže, ale z nějakého důvodu se přešlo na tenhle symbol. Většina členů řádu ho má vždy u sebe, protože je na něj vázaná krvavá přísaha a nikdo jiný si prsten nesmí nasadit.. Jsou i tací, kteří ho mají jako přívěšek kolem krku, ale to je jen zřídka, krom toho nás moc není takže nehrozí, že bys někoho krom mě nebo Arteria v blízké době potkal.“ opět se odmlčela a vrátila prstýnek zpět do brašny. Koukla na tebe, „..ale o řádu si promluvíme až někdy později a na klidnějším místě. Tady by mohli mít stěny uši.“ ohlédla se, „Arterius se k tobě choval krutě, protože tě chtěl otestovat. Chtěl si být jistý, že i přes všechnu jeho nenávist zůstaneš loajální jemu i řádu. Nebýval takový, ale když se proti němu otočil jeho vlastní učeň a zradil řád společně s dalšími Arterius z toho byl docela zdrcený nehledě na to kolik toho má za sebou a čím vším si prošel. Kdybys vytrval zjistil bys, že je pak daleko milejší.“

Leneren
„Dohody jsou samozřejmě možné, ale myslela jsem si, že na trůnu vládne paní Gilfre Hayn se svým synem. O vás jako potenciálním dědicovi jsem nikdy neslyšela..“ povídá hraběnka, „..za pomoc mému muži bych vám byla nesmírně vděčná, ale na hradě se vystřídalo tolik léčitelů, mudrců a i mágů a žádný nedokázal jeho chorobu vyléčit.“ dodala. „Protože halda z nich neměla s medicínou nic společného. Jediné oč jim šlo bylo teplé jídlo, postel a koupel.“ namítl komoří, „..takové podrazáky bych nejraději nechal popravovat.“ řekl odhodlaně.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Sarako
Generál přikývl, „Ano, byl jsem to já.“ odmlčel se a poté podepsal nějaký papír a podal ti jej, „Pozvánka na sněm.. a za zajmutí Bothiel jsem vám vděčný, včera večer jsem ji s doprovodem pronásledoval. Zranili jsme ji, ale vyvázla pomocí teleportu. Rád bych byl u výslechu přítomen, kdyby vám to nevadilo. Mám na ní totiž docela dost otázek a krom toho znám způsob jak ji přimět mluvit i bez mučení.“ řekl.
Morag Tong - 5 členů

Lord Rade
„Ano. Můžeš dát najevo svůj názor a díky téhle pozvánce budeš mít i hlas na sněmu.“ řekla a vytáhla srolovanou pozvánku na sněm. Po těchto slovech si otevřel dveře, vystoupil a pomohl hraběnce vylézt z vozu. „Ráda bych si pak promluvila s paní z Anvilu a Cheydinhalu, ale to nechám asi až po sněmu. Stejně to budeme teď stíhat jen tak tak..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Jenže já jsem nevytrval a nebýt tvé pomoci nejpíše bych už teď někde prděl do hlíny, za což ti chci znovu srdečně poděkovat. Pokud budeš chtít někdy ti můžu povyprávět příběh o tom jak mě Arterius málem zabil, ale nakonec jsem vyvázl jen s touhle kráskou." Ukážu na svojí jizvu. "No to jsem zase trochu odběhl od tématu, takže co máme teď v plánu?"
Upravil/a Tondulin dne 12.12.2015 01:27
 
scorpioncz
"Právě proto hodlám mlčet ..." podotknu "Jelikož máme spory s Valeriovcema, jak říkáte, tak budete podporovat arteriovce? Jen mě tak zajímá."
Upravil/a scorpioncz dne 12.12.2015 14:07
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Výslech bez mučení? Jak si potom můžete být jistý, že vám bude říkat pravdu? O účasti na výslechu si promluvíme až po skončení sněmu. Každopádně jsem měl tu čest promluvit si s Generálem Luciem osobně.
O nabízenou spolupráci na vyšetřování vraždy císařovny nejevil žádný zájem, spíše naopak. Nabídl mi značnou sumu septimů za únos vaší sestry z magické univerzity, aby vám zabránil v účasti na sněmu."
zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Jistě jste se z našeho předchozího rozhovoru dovtípil, že mým hlavním cílem je zničeni temného bratrstva a hodlám k tomu využít všech možných prostředků. Jelikož se císařství o to samé snaží stovky let, tak vám jistě nebude vadit, vznést návrh, abych byl jmenován vrchním vyšetřovatelem při pátrání po vrahu císařovny. Tohle by vám mělo pomoci při rozhodování." usměji se, sáhnu do boty a vyndám Luciův dopis pro Bothiel.

Upravil/a Sarako dne 12.12.2015 01:50
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5703 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7510 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6635 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist