Tas: To nejde přes e-shopy, teropodi se musej kupovat na černým trhu Nejčastěji jsou z mexika ale tam maj samý kšunty, já se koukám na Islandskej černej trh
A jep, proto je Megatherium podpásovka
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Leneren napsal:
Právě jsme zjistil, že jeden mladík hrál ruskou ruletu...ovšem to smutné na této události je, že používal automatickou pistoli
Bože
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
hRDLA napsal:
Lene ty byl vždy spíš pedofil než Darwinovec především
hRDLA napsal:
Tas: Tak brachiousaurus by byl takový nepraktický, si vem jak by to šlo pod mostem? Lepší by byl diplodocus.
Tak s tím problém nemám, po cestě do školy nejsou žádné mosty.. problém by spíš byl kam ho schovat. Na koleji mám jediný pokoj a sdílím ho s dalšími třemi lidmi přečemž i postel mám tak malou, že když si do ní vezmu navíc ještě knížku, tak už se tam nevejdu
Tak jsem po delší době zpět Mám po učení, tak už tu snad teď budu zase častějc Koukám že se počínaje novým rokem nic nezměnilo..
Upravil/a Mahoney dne 11.01.2014 17:37
no tak nebudu utrácet za pizzu z restaurace + dovoz 150 kč, když můžu mít za 48 jednu mraženou podle mě jsou to nejlepší investice, člověk se docela fajn nají, je to porce tak akorát do bříška
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.