Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
SuperHunter
Pomalu vstanu, není kam spěchat, a převleču se. Kde je Rangela ? Za jak dlouho se mám setkat s Gorem ?
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Serana si zakrývala ústa, aby nebylo vidět, že se směje. „Ale originální by to bylo..“ promluvila poté co potlačila smích. „Mno.. nebudu vám tu dělat divadlo, přece jen se budu držet svého plánu.“ povídá Belius.
„A ten je?“ zeptala se Serana.
„Domluvím si u ní doučování z magie Iluzí, slyšel jsem jak včera Škorpiasovi říkala, že je mistryní.. takže to bude paráda..“ pevněji uchopil uzdu svého koně, „..a má ráda dobrodružství.“ podotkl a uculoval se od ucha k uchu. Před vámi se pomalu začalo tyčit Imperial City již brzy projedete branou.
(můžeš volně komunikovat se všemi přítomnými)

@Škorpias: „Tak strašné to nebude. Neboj.“ promluvila Laurana a pohladila Merril po hlavičce. Z předu vozu se ozval Karamonův hlas: „Už tam skoro budeme. Kam máš vlastně namířeno Světlalo? Na sněm?“
„Kdepak. Potřebuji navštívit knihovnu na univerzitě a pak mám ještě něco domluvené s Xarii.“

Sarako
Pták se vzkazem vzlétl a zmizel za střechami. Začalo se pomaličku ochlazovat a zatahovat nejspíš se něco přižene. „Ano!“ zvolali jednohlasně a na Talarův a tvůj rozkaz se skupinka, která nebyla zaúkolována dohlížením na obrané runy a bariéru vydala ke sklepení. Otevřeli jste poklop, jeden z bdících tam seslal kouzlo, které prozářilo část místnosti, ale ke kleci se dostat dozajista nedokázalo.
Jako první jsi nechal slézt nějakého bdícího, hned za ním jsi slezl ty, Talar a Thera. Ostatní zůstali na Talarův rozkaz nahoře, aby se v případě nutnosti zapojili.

Síla světelného kouzla držela sklepení osvětlené. Thera ihned vyvolala trojici levitujících koulí, aby světlo trošku zesílila a zajistila ho i po vyprchání prvního kouzla. Na stolku jsi spatři ležet zakrváceného bdícího, který na první pohled nejevil známky života. Botheil stála klidně opřená o zadní stěnu klece. Měla zavřené oči.
„Očekávala jsem tě.“ promluvila k vám, „..ale bez Talara, bez toho bdícího a té ženské.“ dodala, Thera ihned schovala svoji pravou ruku a začala tvořit kouzlo, kterým by upírku omráčila zatím co nesledovala své okolí očima. Upírka stála nehybně a stále měla oči zavřené, oblečená stále do stejných hadrů jako jsi ji včera přivedl.
„Cítím z vás strach. Srdce vám bije o jako o život. Obzvláště tomu mladému Bdícímu.. smutné zmařit tak mladý život. Smutné.. smutné..“ opakovala poslední slova. „Nechcete si to rozmyslet a pustit mě?“ optala se vlídným tónem bez toho, aby otevřela oči.
„Jsi nemrtvá stvůra, která si zasluhuje smrt!“ promluvil k ní Talar a bdící nervózně přešlápl z místa na místo. Thera potřebuje ještě chvilku na utvoření dostatečně silného omračujícího kouzla.
„Jak chceš zabít něco.. co už mrtvé je? Stejně tak všichni co tupě následujete toho elfa.. přivedl mě sem.. a teď mě nechá prolít vaši krev jenom proto, aby jste mě zastavili.. jenom proto, abych vám neutekla z 'vězení'. Opravdu si myslíte, že tahle mříž je pro mě nějaké vězení?!“ ozvala se opět a pootevřela své rudé oči.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Neumíš lhát kvestore. Já nejsem Arterius.. abys mi mohl mazat med kolem huby..“ začal generál, „..Legáta Nigidia znám dlouhá léta a on by se nikdy nezadlužil a už vůbec ne někomu jako jsi ty. Nosíš zástavu zrádce císařství a vůbec se za to nestydíš.“ odmlčel se a opřel se o opěrátko u židle, očima koukl na legionáře a následně na druhou stranu. Všiml sis, že se venku zatahuje asi bude pršet.
„Každý správný chlap Wakito co má moc se neptá, prostě jde přímo. Ty tu moc máš.“ řekl rázně a ukázal na tebe prstem, „..jsi Chorrolský dědic a já ti přísahám, že pokud dostanu tvůj hlas tak ti získám to co ti právem náleží. I kdybych nevyhrál tahle země potřebuje reformu, potřebuje odstranit zrádce z vyšších pozic a to Arteriem počínaje a dalšími konče.“

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Stráži, doprovoďte kapitánova koně do Imperial City.“ rozkázala hraběnka a poté se opět vrátila do vozu, usedl jsi na proti ní a zavřel za sebou dveře. Poté co zabušila na dřevěnou zeď vozu jste se rozjeli. „Máš nějaké otázky na sněm?“ zeptala se, „Klidně se ptej.. cesta bude delší.“
(1/4)

SuperHunter
Pomalu jsi vstal, oblékl se a nakonec vyšel z pokoje. Rangela už seděla za stolem a dojídala svoji snídani. Všiml sis i Gora, který na tebe hnedka promluvil: „To je dost, že ses probral..“ odmlčel se, „..víš jak dlouho už tu čekám? Dlouho..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 07.12.2015 21:52
 
scorpioncz
"Doufejme ..." kouknu se z okénka, abych si nenechal ujít pohled na Imperial City. "Sice jsem tam skoro celý svůj život, ale i přes to je takhle z dálky krásné ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Pouze se zasměji Beliovým kecům a poté se budu rozhlížet po městě.
 
Leneren
S úsměvem spustím "Musím uznat, že je moudřejší muž, než-li jsem čekal generále.Máte pravdu Nigidius mi nic nenabídl. Jen jsem chtěl zjistit zda-li by to pro mě bylo výhodné. Máte můj hlas a pokusím se vám získat i hlasy jiných. Měl jsem to v plánu celou dobu. Reformy jsou něco po čem toužím i já. Očistit tuto zemi od bídných a odporných, ohněm a železem. Ohněm a železem generále. Teď pkud dovolíte, mám je tu ještě osoba či dvě, které bych chtělnavštívit" S úsměvem na rtech odejdu z místnosti a zamířím ke Globullovy
 
Sarako
,,Jestli se chceš podívat na sluníčko, tak si běž, já ti v tom bránit nebudu. Já si tě sem alespoň znovu donesu ve stejném stavu jako jsi byla předtím." pronesu s úsměvem, pomalu půjdu k zakrvácenému tělu bdícího a špičku stříbrného meče vláčím po zemi tak, až se budou objevovat malé jiskřičky (chci na sebe strhnout Bothielinu pozornost a získat Theře čas na vyvolání kouzla), přitom se snažím vyhnout přímému pohledu do Bothieliných očí. ,,Určitě si ale kladeš otázku, proč jsem tě nezabil, když jsem k tomu měl příležitost a místo toho jsem tě dovlekl až sem. Máš pro mě větší cenu živá. Pravda, nepočítal jsem s tím, že se z toho dostaneš tak rychle a že se stihneš i nakrmit, ale s upírkou přes rameno by mě do hostince nejspíš nepustily. Kdo ví?" přitom pokrčím rameny a pokračuji:,,Oba máme tolik otázek, ale odpovědi na ně zná pouze ten druhý." udělám poslední krok tělu bdícího a vrazím mu meč přímo do srdce (počítám s tím, že by se mohl probrat jako upír) se slovy:,,Asi bude fér, když nejdřív napovím já tobě." schovám meč do pochvy, z brašny vytáhnu lektvar neviditelnosti, předvedu hlubokou úklonu s komediantským úsměvem a lektvar vypiji. Ve chvíli, kdy lektvar začne působit, vrhnu po Bothiel stříbrnou dýku (nechci jí zabít, jen zranit), než stačí použít nějaké kouzlo, nebo schopnost, přitom budu doufat, že Thera stačí vyvolat omračující kouzlo.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Oba: Vůz s doprovodem několika jezdců - Nelwin, Serany, Aedana a Belie - konečně dorazil k mostu, před mostem se ještě před válkou nacházel hostinec, nyní byl jen vzpomínkou. Pramálo toho po něm zbylo, ohořelé sloupy a kamenné základy. Skupinka legionářů, která měla nedalo tábor. Vás z dálky prohlédla a poslala dál po mostu k branám města. „To šlo hladce.“ namítl Karamon, když jste vjeli na most. Jakmile jste však dojeli k branám města čekala vás další prohlídka, tentokrát o něco důkladnější. Dvojice legionářů si vás pozorně prohlédla, prošla vůz a zkontrolovala cestující a následně, když se jim nezdála Světalana a dvojice mladých novicek vyžádali si dokonce i Beliovu pozvánku na sněm. „Chmff.. můžete jet.“ vydal ze sebe legionář, vrátil pozvánku a nechal vás projet.

Vůz i doprovod zastavil v jedné z ulic, kolem zrovna procházela početný hlouček lidí a několik malých dětí pobíhalo po okolí a hrálo si. Vypadá to, že se pozvolna město vzpamatovává z masakru, který proběhl při obléhání. „Tak panstvo vystupovat.“ zvolal Karamon a zabušil na vůz, aby to i dvojice sedící uvnitř slyšela. Světlana seskočila z vozu a koukla na Nelwin a Seranu, „Půjdete na univerzitu?“ optala se jich, obě souhlasně kývly a slezly z koně.

@Aedan: „A my dva asi vyrazíme ke sněmu.. abychom Arteria nenechali moc dlouho čekat.“ konstatoval Belius a očima přitom sledoval Světlanu. „Nebo máš nějaký jiný plán?“ zeptal se a koukl na tebe.

@Škorpias: „Jsme doma.“ usmála se Laurana na malou Merril, opatrně ji chytla a připravila se na vystoupení z vozu. „Půjdeme za tetičkou Lyrou.. nebo babičkou? Těžko říct jak to brát.“ opět mluvila k Merril a ta jen mlčky sledovala co se kolem ní děje, poté se otočila na tebe a povídá „Scipio manželka, Lyra je pro naši Merril..“ a přitom zjevně očekává, že ji doplníš.

Sarako
Tvá slova nijak Bothiel neznepokojila ani ji nerozhodilo tření čepele meče o podlahu. „Všichni máme otázky. Kdyby slušně požádal možná bych ti na ně odpověděla.“ Stále se dívala stejným směrem jako předtím. Bdící byl ještě nervóznější, ale Talar jej pohledem uklidnil a rukou sjel na rukojeť svého palcátu. Thera dokončovala přípravu dostatečně silného kouzla. Když si přišel blíž k mrtvému bdícímu a probodl mu srdce svým mečem kouzlo, které předtím seslali ostatní bdící zesláblo natolik, že pominulo. Místnost drželo osvícenou jen několik světelných koulích od Thery.

V momentě kdy jsi sáhl po lektvaru a chtěl se napít, Bothiel se začala smát. Naklopil jsi do sebe lektvar, zmizel a sáhl na dýku. Tasil jí, stejně tak Thera konečně ukázala ruku s kouzlem a byla připravená jej seslat. Učinila tak, ale Bothieliny smysly byly očividně rychlejší. V momentě byla proměněna na hejno netopýrů, které prolétly skrze díru v kleci. Tvoje dýka sice jednoho trefila, ale jakmile netopýři byly mimo klec začaly se zhmotňovat do nelidské démonické podoby o které se psalo jen v knihách a vyprávělo v děsivých příbězích. Talar nemeškal a vrhl světelný paprskem přímo do jejího těla, ale Bothiel to nic vážného neudělalo. Kouzlem v levé ruce odhodila bdícího, který sahal po svém meči směrem k tobě. Thera pozvedla hůl a vyvolal kouzlo, ale Bothiel čelila útoku Talara, který mával palácem až do chvíle než chytla pod krkem, pevně stiskla dokud nevykřikl bolestí.
„Zabiju ho!“ křikla nelidským hlasem a rozhlížela se kolem sebe. Zabitý netopýr z hejna zmizel, ale Bothiel se na těla objevila krvácející rána.

Z venčí se ozvalo: „Jménem generála Lucia Valeria ustupte!“ křikl kdosi hrubým tónem. Bothielina démonická podoba se usmála a vzhlédla k poklopu. Díky svým reflexům se ti povedlo uhnout odhozenému bdícímu aniž bys nějak ztratil rovnováhu, bdící si po pádu rozrazil hlavu o zeď. Bothiel je k tobě otočená levým bokem, obličej má upřený k poklopu. Kdyby se k němu chtěla vydat musela by překonat Theru, která váhá se sesláním kouzla, protože ví, že by mohla trefit Talara. Ten bolestivě křičí a rukou pevně drží tu Bothielinu. Stále jsi neviditelný, ale Bothiel tě může díky svým schopnostem nalézt i tak.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
Lucius měl nejspíš něco na jazyku, ale když jsi měl na spěch tak jsi měl na spěch. Rozloučil jsi se a poté opustil místnost. Všiml sis, že si tvého odchodu z kanceláře všimla rudovlasá důstojnice, která předtím byla v Arteriově kanceláře. Zrovna se vybavovala s nějakým starším mužem nedaleko schodiště. Vyběhl jsi schodiště a zamířil ke kanceláři Vrchního generála, vyhledal dveře s číslem devět, zabušil a vešel.

Stanul jsi opět v menší místnosti, která byla dobře osvětlená velkým oknem ze kterého bylo vidět až část magické univerzity. Na stolkem sedět starý, šedivý muž s dlouhým vousem. Na první pohled působil, že je menšího vzrůstu.
„Copak to bude mladíku?“ zeptal se, „..jen, aby nedošlo k nějaké mýlce, nejsem tu od toho, abych přijímal nové novice. Pokud chcete nastoupit na univerzitu musíte se dostavit osobně u mého kolegy.“ dodal po chvilce.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Stráži, doprovoďte kapitánova koně do Imperial City.“ rozkázala hraběnka a poté se opět vrátila do vozu, usedl jsi na proti ní a zavřel za sebou dveře. Poté co zabušila na dřevěnou zeď vozu jste se rozjeli. „Máš nějaké otázky na sněm?“ zeptala se, „Klidně se ptej.. cesta bude delší.“
(2/4)

SuperHunter
Pomalu jsi vstal, oblékl se a nakonec vyšel z pokoje. Rangela už seděla za stolem a dojídala svoji snídani. Všiml sis i Gora, který na tebe hnedka promluvil: „To je dost, že ses probral..“ odmlčel se, „..víš jak dlouho už tu čekám? Dlouho..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"No, mám v plánu navštívit jeden hrob, společně se Světlanou a Xarií, mohl by jsi jít s námi. Pokud ti tedy nevadí, že by si Arterius musel chvilku počkat." Usměju se.
 
Sarako
Tasím meč a pokusím se Bothiel useknout ruku, kterou drží Talara.
Pokud se mi to povede, ustoupím o krok stranou a přitom se po Bothiel ještě jednou oženu mečem.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Pokud se nemýlím ..." řeknu co nejvíce zamyšleným tónem hlasu a pro zdůraznění si chytnu bradu, jako to dělají ti chytří. "Že je to tvoje prateta Merril!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
"Ač by mi bylo ctí stát se novicem vaší univerzity, přišel jsem za vámi v jiné, neštastnější situaci. Jedná se o politiku. Jestli by to bylo možné, rád bych se dozvěděl jak holdá univerzita hlasovat v záležitostech, jenž budou dnes probírány."
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín

@Aedan: „Hrob?“ poznamenal nepříliš nadšeným tónem, „Šlo by se teď, nebo až po sněmu? Já jen, že kdybychom šli teď, tak si s tím Arteriem nestihneš promluvit a ještě víc ho nasereš.“ odmlčel se Belius, „..koně bych každopádně nechal u našich kasáren.“

@Škorpias: Laurana se usmála, „Slyšela jsi tatínka. Dneska poznáš svoji pratetu.“ promluvila k miminu a vystoupila z vozu, následoval si ji.

@Oba: Poté co Laurana se Škorpiasem vylezli z vozu, seskočil dolů i Karamon. „Škorpiasi, jestli chceš doprovodit Lauranu klidně můžeš. Času je prozatím dost.. Scipio to určitě pochopí a já na tebe počkám před věží.“ promluvil ke Škorpiasovi otec. Světlana postávala u obou novicek a o čem si krátce diskutovaly, nakonec se společně vydaly k Univerzitě.

Sarako
Neviditelný jsi se pokusil utnout Bothiel meč. Než jsi tak stihl učinit Thera, která tě kvůli neviditelnosti neviděla a netušila jak si budeš počínat nakonec kouzlo vyvolala. Bothiel dostala zásah plamenem a byla nucena pustit Talara a prudce změnit sněm otočením doprava. Stříbrným mečem si jí sekl po zádech a způsobil ošklivý krvácející šrám. Bothiel opět křikla bolestí. Upřela svůj zrak k poklopu. Thera ihned začala tvořit další kouzlo.

„Nerozuměli jste?! Co jsem říkal. Ustupte od toho poklopu, hned!“ křikl opět muž ze shora a bylo slyšet několik úderu o štít, které mělo bdící zjevně zastrašit. Bothiel po tomto zvuku koukla po všechny přítomných a bylo vidět, že se pokusí co nevidět dostat k poklopu a vylézt stůj co stůj. Rána na zádech jí nejspíš omezí při letu.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Nevím jak ostatní, ale já mlžit ani zapírat koho budu volit až do poslední chvíle nebudu. Univerzita podpoří profesora Arteria ve veškerém jeho snažení..“ odmlčel se, „..což je pro tebe jak tak koukám dobře.“ dodal s úsměvem při pohledu na tvoji slavnostní uniformu, která nesla barvy Osmé legie.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Stráži, doprovoďte kapitánova koně do Imperial City.“ rozkázala hraběnka a poté se opět vrátila do vozu, usedl jsi na proti ní a zavřel za sebou dveře. Poté co zabušila na dřevěnou zeď vozu jste se rozjeli. „Máš nějaké otázky na sněm?“ zeptala se, „Klidně se ptej.. cesta bude delší.“
(3/4)

SuperHunter
Pomalu jsi vstal, oblékl se a nakonec vyšel z pokoje. Rangela už seděla za stolem a dojídala svoji snídani. Všiml sis i Gora, který na tebe hnedka promluvil: „To je dost, že ses probral..“ odmlčel se, „..víš jak dlouho už tu čekám? Dlouho..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Dobře, to by mě už fakt mohl zabít, snad na nás s tím hrobem počkají." odpovím Beliovi, koně půjdeme zaparkovat ke kasárnám a potom hurá za Arteriem.
 
scorpioncz
"Dobře, díky." řeknu Karamonovi a půjdu s Lauranou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Ihned provedu sérii rychlých útoků (nechci dát čas Bothiel vydechnout) a zavolám na Theru:,,Zabij jí! Nesmí se dostat ven!" přitom budu útočit, dokud se bude Bothiel hýbat.
Upravil/a Sarako dne 09.12.2015 21:46
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Výborně. Jsem velmi potěšen pane Globullusi. A veřím, že generál bude též. Každopádně" Pousměji se "Kde, že bych se mohl zapsat na univerzitu?" Jakmile se ujistím, že mi nechce ještě něco sdělit zajdu za delegací z Anvilu
 
Aurelius
ScorpionCZ
Otec kývl, vyskočil na vůz - zřejmě ho půjde přeparkovat - a když pobídl koně zmizel i s vozem v jedné z bočních uliček. Vaše kroky směřovali ulicí stále rovně až k lepším domům. Vila rodu Viciů obléhání ustála v celku dobrém stavu, ačkoliv už několik dělníků usilovně pracovalo na opravách. Dveře do vili byly otevřené, „Půjdeš i dovnitř? Nebo se zastavíš až po sněmu?“ otočila se k tobě Laurana.

Tondulín
Belius se při té poznámce zasmál a poté jste vyrazili ke kasárnám Osmé legie, bylo to nedaleko. Dvojice legionářů hlídala vstup, zasalutovala vám a ihned od vás přebírala koně, ačkoliv to nebyla jejich povinnost.
„To šlo hladce.“ usmál se Belius, když jste kráčeli pěšky k věži. Cesta vám utíkala rychle a brzy jste stanuli před věží. Legionář si vás společně s agentem Penitus Oculatus prohlédl a se slovy, „Zbraně vám budou před vstupem do síně rady Starších zabaveny.“ vás pustil dovnitř.

Uvnitř bylo vcelku rušno. Císařská garda a agenti Penitus Oculatus postávali téměř na každém rohu a bedlivě hlídkovali. Papír se všemi přítomnými byl vyvěšen na jednom ze sloupů, aby si jej všichni mohli přičíst (viz. spoiler v Lenerenově tahu). „U devítky.. na to, že je to politický sněm je tu fronta jak na banány, když přiváželi z Hammerfellu do Vysokoskalý.“ zamumlal Belius a zakroutil hlavou, „..Art bude v kanclu nahoře.“ dodal a vedl tě po schodišti nahoru, prošli jste chodbou a stanuli u dveří kanceláře Vrchního generála.
„To je ono.“ konstatoval Belius, zabouchal na dveře a usmál se. Když se ozval Arteriův hlas se slovy „Dále..“ Belius se opět usmál a se slovy, „Ještě si skočím na hajzlík, zatím si to užij.“ poplácal tě po ramenou a plouživou chůzí se vydal ke dveřím s tabulkou záchodu. Sáhl jsi na kliku a otevřel.

Vstoupil jsi do menší místnosti se stolkem za kterým seděl Arterius v generálské zbroji, přes kterou měl přehozený červený kabát, který byl dost podobný tomu tvému. Po levé straně seděla mladá bosmerka v šatech. Měla dlouhé blonďaté vlasy, výrazně jasné modré oči což už bosmerek není moc časté a vlídný úsměv na tváři.
„Dobrý den.“ pozdravila a pohlédla na Arteria.
„Konečně. Už sem si myslel, že si nepřijdeš pro pozvánku na sněm...“ začal Arterius a rukou poklepal na papír, který ležel na jeho stolku, přitom sis všiml prstenu, který nesl stejný symbol jako byl vyryt na meči. „..taky budeš muset odložit zbraně. Klidně si je tu můžeš už teď nechat.“ dokončil svoji krátkou řeč Arterius. Elfka koukla na tebe a prohlížela si tě. Když však Arterius opětovně promluvil otočila se opět k němu.
„Tak.. to by byla jedna věc. Teď ta druhá..“ odmlčel se odložil stranou několik listin mezi nimiž byla mapa Ledohradu, alespoň ti to tak přišlo. „..pokud z tebe vyprchala ta arogantnost a neloajální chování ke svému vedení tak se posaď..“ gestem na ruce ukázal na židli před stolem, „..v opač-“ chtěl opět začít, ale elfka mu skočila do řeči.
„To je ten tvůj nový učeň o kterém jsi mluvil?“ zeptala se a opět na tebe koukla svýma modrýma očima.
„Ne. Tohle mohl být můj učeň, ale v řádu není místo pro někoho, kdo nemá špetku respektu a uznání k vedoucím osobám. Členové řádu jsou věrní za každé okolnosti, jejich oddanost velmistrovi, řádu a důvěra jeho úsudku nikdy nezakolísá.“ odpověděl jí Arterius a přitom střídavě koukla na tebe a na ní, „..u Aedana jsem viděl potenciál, ale chybí tu několik potřebných vlastností a jeho včerejší reakce mi dala za pravdu.“
Elfka kývla a pohlédla na tebe, „A co kdybych si ho vzala jako učně já?“ optala se nakonec. Arterius se na ní podíval se zamračeným výrazem, „Ještě jsem, žádného učně neměla.. a myslím, že je vhodná doba. Navíc mi to pravidla řádu umožňují. Sám jsi teď řekl, že ho jako učně nepřijmeš. Nebo mu chceš snad dát druhou šanci?“
„Carwen-“
„Jsem si moc dobře vědoma svých práv a povinností Arterie. Sám si mi je vtloukal do hlavy, když jsem byla tvojí žačkou..“ odstoupila od zdi a pomaličku přešla ke stolu a postavila se před tebe. Všiml sis, že má na zádech namalovaný nějaké znamení, ale nebylo kvůli jejím šatům poznat o co se jedná. „..buď ho přijdeš na učně a dáš mu druhou šanci a nebo to udělám já a zjistím jestli mu chybí potřebné vlastnosti.“
„Fajn..“ povzdechl si Arterius, „..dám mu druhou šanci, ale chci od něj odpověď ze včerejška.“ řekl nakonec a koukl na tebe. Carwen mírně poodstoupila a vyčkávala na tvoji reakci.

Sarako
Provedl jsi několik prudkých sečných útoků, Bothiel vyjekla bolestí a prudce mávla svojí levou rukou. V momentě jak tak učinila pominula veškerá světelná kouzla a sklepení se ocitlo ve tmě. Nestihl jsi zareagovat a byl sražen k zemi. „Zatraceně!“ zvolala Thera, hůl se rozzářila a osvětlila místnost v druhé ruce začala tvořit nové kouzlo. Talar se vzpamatoval, stiskl palcát a vrhl se proti Bothiel, která běžela k poklopu. Kam ji udeřil jsi nestihl postřehnout, ale Bothiel opět zaskučela bolestí. Pokusila se vzhlédnout, ale díky tvému ochromujícímu zásahu do zad se jí to nepovedlo. Už skoro lezla ven, když Thera konečně dokončila kouzlo. Za soustředila se a vrhla kouzlo proti Bothiel, která se drápala nahoru. Kouzlo ji zasáhlo, ale kdosi jí vytáhl nahoru.
„Proklatě!“ křikl vytočeně Talar, „..au.“ zaúpěl nakonec bolestivě a chytl se za krvácející šrám na krku. „Měla by být mrtvá..“ vydala ze sebe zadýchaně Thera.
„Nemyslím si..“ povídá Talar, „..je to prastará upírka na tu jen tak něco nezabije.. osobní zkušenosti, věř mi.“ rukou hmatal po rouchu, nejspíš hledal svoji brašnu, „..utnout ji hlavu je nejlepší způsob. Tělo spálit, aby nějaký jiný upír nemohl její pozůstatky použít.“

„Je mrtvá?“ znělo ze shora, „Asi.. vypadá tak.“ odpověděl kdosi další.
„Mlčte! Z tohohle se budete zodpovídat!“ křikl opět hlas, „Vy dva seberte ji a vezměte do tábora, hned!“
„Né tak rychle.“ ozval se jiný hlas, který ti připomněl legáta z hostince.
„Antionie..“ vydal ze sebe muž, „..opět mi křížíte cestu.“
„Věřte legáta Nigidia, že mi to dělá děsnou radost..“ odpověděl Antonius, „..to tělo patří bdícím a Osmé legii, protože se nachází na území Imperial City a to spadá do naší operační zóny. Krom toho byla obviněna z vraždy manželky jednoho šlechtice.“
„Já mám své rozkazy. Od svého generála a ty vyplním.“ řekl rázně Nigidius.
„Mám tu písemnost ve které stojí, že výslechem této ženy byl pověřen Morrowindský šermíř a bdící Talar. Nikde tu není psáno, že by na její tělo měl nárok někdo jiný. Takže si sbalte všech dvacet legionářů a táhněte někam jinam. Jinak by jste nevzoroval jen rozkazům mého generála, ale i rozkazům Císaře, protože sám císař tohle podepsal neboť očekával, že budete dělat problémy.“ domluvil Antonius.
„Fajn!“ zvolal nahněvaně Nigidius a poté bylo slyšet několik jeho rozkazů a odchod legionářů. „Prosím vás profesorko ošetřete případné raněné a vy ostatní pomozte přeživším dostat se zpět na světlo. Finne ty zajisti tělo.“ rozkazoval Antonius.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Nové novice a učně na univerzitu přijímá z pravidla profesor Arterius, ale těžko říct jestli bude dneska přítomen na univerzitě..“ odmlčel se a myslel, „..zastavte se po sněmu na univerzitě a vyhledejte můj kabinet a já vás za ním buď pošlu a nebo to vyřešíme společně.“ dodal a rozloučil se s tebou. Opustil jsi místnost, po schodech vyběhl nahoru, otevřel dveře do místnosti se šlechtou a vešel. Spatřil jsi Delvina a haldu dalších zástupců měst. Tvé kroky, ale směřovali k redguardské ženě oblečené v typických redguardských šatech. Po jejím boku seděla starší imperiálka.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Stráži, doprovoďte kapitánova koně do Imperial City.“ rozkázala hraběnka a poté se opět vrátila do vozu, usedl jsi na proti ní a zavřel za sebou dveře. Poté co zabušila na dřevěnou zeď vozu jste se rozjeli. „Máš nějaké otázky na sněm?“ zeptala se, „Klidně se ptej.. cesta bude delší.“
(3/4)

SuperHunter
Pomalu jsi vstal, oblékl se a nakonec vyšel z pokoje. Rangela už seděla za stolem a dojídala svoji snídani. Všiml sis i Gora, který na tebe hnedka promluvil: „To je dost, že ses probral..“ odmlčel se, „..víš jak dlouho už tu čekám? Dlouho..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.12.2015 23:50
 
scorpioncz
"Myslím, že si to projití té vily nechám až po sněmu, až bude více času. Uvidíme se tam." řeknu a krátkým polibkem se rozloučím. Poté vyrazím zpět ke sněmu abych šel dovnitř a nenechal otce zbytečně čekat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Vysvětli mi o co půjde a jak to bude probíhat. Rád bývám připraven," odpovím.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
Podám Theře svojí brašnu a nechám jí jít první. Pak pomůžu Talarovi nahoru.
Až budeme venku, nechám onu profesorku, aby Talara ošetřila a půjdu rovnou za Legátem Antoniem.
,,Dobré načasování legáte Antonie, kdyby takhle dorazily legie do Morrowindu za Argonianské invaze, mohl Žalovín ještě stát. Bez vaší pomoci by jsme o tu upírku přišly, ale není co slavit. Talar je zraněný a tam dole jsou dva bdící mrtví." Potom se půjdu podívat na Bothiel, Antoniovi naznačím, aby šel se mnou:,,Jenom mi nejde do hlavy, proč se Lucius spolčil s touhle upírkou. Pro tak mocnou prastarou upírku, jako je Bothiel by nebyl problém přinutit zdejší upíry k poslušnosti. Kdyby k tomu došlo, situlace v Imperial city by mohla být kritická."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5703 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6635 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist