Tý jo, připadám si jak z Danyho parťáků On je slepý? On je jako fakt slepý?! A kurňa, to mu to asi vrátím. Ale nejprv se ho zeptám "Pane, vy jste slepý?"
,,Proč se ode mě očekává pokaždý plán? No nejlepší by bylo upoutat něčím jeho pozornost a já bych se k němu nepozorovaně, jak to jen při bitvě půjde, mohl dostat a zabít ho."
Podívám se do měšce kolik mám ještě septimů, zblízka si prohlédnu svůj meč a porozhlédnu se po místnosti jestli jsem někde nezapoměl nedopitou medovinu. (kolik je přibližně hodin ?)
Upravil/a Breza77 dne 11.02.2013 00:00
hRDLA a Škorpion "To myslíte vážně, to tam jako chceš nakráčet a zabít ho... ty vole, vždyť má artefakt." vychrlil Garrus, a vypadal překvapeně. Ale jako by ti něco říkalo že to jenom hraje, že očekával že přesně tohle uděláš.
BW
(8. příspěvků)
Mopidu "Nejsem slepý... byl jsem mágem, a časté proměňování mi nedělalo dobře na oči, proto mají takovou barvu, ale vidím normálně." zamumlal, a zvedl hlavu. Všimla sis že v ruce drží jaký si prsten.
SH "Také nevím, zatím si to promýšlím. Ale asi půjdu s tebou na přednášku pokud budeš chtít."
Breza77
V měšci máš 350 Septimů. Prohlédl sis meč, zdá se že je ostrý. Vzpomínáš si že jsi ho před několika dny nechával naostřit u místního kováře. Na to jak je meč starý je také ve velmi dobrém stavu. Nedopitou medovinu jsi měl u postele, sáhl jsi po ní.
Je kolem rána, pravděpodobně asi osm hodin.
Upravil/a Aurelius dne 11.02.2013 00:10
Vezmu si meč, přečtu si obal na medovině a dopiju ji vezmu si svuj batoh(nebo brašnu či co) sbalím si všechny svoje věci, půjdu k baru a zeptám se hostinského na nějaké novinky. Podívám se do batogu kolik u sebe mám medoviny, pokud míň než 2 lahve tak si dokoupim
hRDLA a Škorpion "No, já navrhuji náš nejlepší bojovník proti jejich nejlepšímu bojovníkovi. Vím že to bitvu nezastaví ale získáme čas na přesun malého počtu jednotek. Které pak napadnou altmeri zezadu... tuším že Ancano vybere sám sebe, bude chtít ukázat moc toho artefaktu. Takže já zvolím Arteria, protože je to osina v zadku a děsně mě štve." řekl a uchechtl se.
BW
(7. příspěvků)
Mopidu "...Myslel jsem že vstupem do thalmoru si polepším, ale je to horší a horší... zabíjení malých dětí, žen.. nemohu to dělat, nemám na to... zabít může v souboji je něco jiného ale ŽENY a DĚTI!" řekl, a udeřil do stolu až mu prsten vyklouzl z ruky a dopadl na podlahu. Altmer si toho nevšiml a pokračoval "Měl jsem ženu, a dítě... umřeli, je to už dávno.."
SH "Půjdu s tebou." řekla, pomalu jste dojedli jídlo. Ale víno stále zůstávalo.
Breza77
Sáhl jsi po meči, zasunul ho do pochvy, a tu připnul k opasku. Přečetl sis název na medovině stálo tam Zlatopalcova medovina dopil jsi. Prázdnou láhev jsi odložil do brašny, a tu si přehodil přes rameno. Vyrazil jsi k baru. Hostinský cosi řešil s jedním legionářem. Vyrušil jsi je, legionář řekl "Potom to dořešíme.." a posadil se ke stolu v rohu. Hostinský se na tebe usmál a řekl "No, řeší se tu krádeže a vraždy." v brašně máš tři medoviny.
" Vraždy ?! Slyšel jsem nějaký zvěsti o tom že Markarth je nejkrvavější město ve Skyrimu ... Co se stalo ?" řeknu hostinskému.
Nenápadně si prohlídnu toho legionáře jestli mi někoho nepřipomene, přece jenom jsem opustil legii.
Upravil/a Breza77 dne 11.02.2013 17:03
hRDLA "Něco se vždycky najde, musí být nějaká skulinka. Ti elfové mají morálku to je mi jasné. Takže stačí najít ten slabší oddíl, a proniknout..." řekl, a zašklebil se a po chvíli pokračoval "Půjdu s nimi domluvit ten boj, vím že to přijmou. Jdeš také?"
Škorpion
Přišel jsi k Dremwusovi a Arteriovi, Arterius držel v ruce kladivo, a vyčkával. Dremwus měl v ruce meč a svoji hůl. Když tě uviděl řekl "Hmm.. tebe jsem v první linii nečekal."
BW
(6. příspěvků)
Mopidu
Odběhla si pro Aldu, ten seděl na posteli a v ruce držel měšec. Když tě uviděl podal ti ho, zdál se ti docela těžký, zřejmě v něm bude většina altmerovi výplaty.
SH
Jídlo jsi sebral, hostinský na tebe mávl že můžete jít. Podivil jsi se že nechtěl zaplatit, ale neřešil jsi to. Vyšel jsi ven, a vzpomněl si že hodina vám začíná za pár minut.
Breza77 "Hele, není zrovna nejlepší chvíle.." řekl hostinský potichu, a hlavou naznačil že je to kvůli legionářovi. Otočil jsi se na ně, jeho vzhled si matně pamatuješ, ale jméno ani hodnost nevíš.
"Hele Aldo.." přivážu si to k pasu "..ten Altmer co mu to patří, možná mu to vrátím, vypadá na tom špatně. Navíc mě děsí ty jeho modrý kukadla. Pojď se mnou, jen si poslechnem jeho příběh."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.