Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
"Výborně, já se půjdu ještě podívat na Garruse, zatím se tedy mějte." řekl Scipio a i s Jackem na rameni vyšel ven ze stanu. Flavius povídá "Pokud někoho budete chtít pozvat, tak ho normálně pozvěte je to vaše oslava, zatím tam teda bude jen naše rodina ale tu už Scipio nějak svolá.", Laurana se na tebe podívala a povídá "Vyrazíme?"

BadWolf
Rozeběhl jsi se na pomoc Aenarovi, ten zrovna odrazil Natalisův útok. Vantus mezitím vstal dal signál Generálovi Valeriovi a ten se rozjel směrem k vám, když tě Natalius uviděl povídá "Áá... Čurálius nebo jak ses jmenoval, tušil jsem že je to jen zástěrka. Vantusi, on je praví atentátník, toho co jsem oběsili byl pouhá návnada!" Vantus se na tebe podíval, pozvedl meč a zaútočil na tebe bránil jsi se, nechával jsi Vantuse zadýchat když už vypadal udýchaně zaútočil jsi ubránil tvůj útok a pěstí tě udeřil do obličeje, tom se sklonil k mrtvému legionářovi sebral mu štít a pokračoval s útokem, většinu jsi odrazil ale při posledním jsi mírně za vrávoral, Vantus toho chtěl využít ale osoba v černém jej zasáhl šípek přímo do štítu, Vantus na něj ihned pohlédl a křikl "Mají posili!". Jsi asi 1,5 metru od Vantuse, všiml sis že terén je mírně písčitý možná by jsi toho mohl využít.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,jo vyrazíme ... přece jen tohop máme teďka na práci docela dost ... ty dvě nebo kolik věcí jsou důležitý ... nejdřív , pokud nejsi proti , bysme šli pro to víno ... pak kdyžtak ukecat arteria"(zvednu se a vyrazíme do jídelny)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Skloním se a rukou mu hodím hrst písku rovnou do očí a pak se ho pokusím zabít.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
"Neříkám že jste ŠPATNÝ generál, nebo že máte soutěžit o popularitu, jediný co po vás chci je aby jste se přestal chovat jako IDIOT ! je to tak těžký pochopit ? Co? To že jste generál neznamená že jste něco víc, pořád jste člověk a pořád jste voják nejste nadřazenej ostatním , tak jako si to o sobě myslí Thalmor !" vší silou se snažim ovládnout abych mu nevrazil pěstí
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vyrazili jste, vyšli jste ze stanu a pak směrem k Univerzitě. Vešli jste do Velkého sálu, bylo tam poloprázdno. Byly tam vyrovnané stoly a několik novicek upravovalo okolí aby bylo vše na oslavu připraveno. Náhle jsi uslyšel Mirabellin hlas "Arterie! Jak si to jako Arcimág představuje?!" vypadalo to že už je pěkně dopálená, Arterius klidným hlasem povídá "No.. že by normálně?", "Jak normálně?! On chce porušit tradice této univerzity! Už dávno měl být jmenován zástupce! Arterie?! Slyšíš co ti říkám?!". "Jistěže.." řekl Arterius který se na ní vůbec nedíval a hleděl si svého díval se na sochy co zdobili Velkou síni, Mirabelle ale stála tak že na něj neviděla, neboť byla otočená zády. "Ale něco a by jsi s tím udělal to ne! Viď?!" křikla znovu, "Jistěže.." odpověděl Arterius. Mirabelle se otočila, vzala do ruky svícen a hodila ho po Arteriovi, toho zasáhla a ten se na ní otočil a povídá "Auu.. co blbneš?", Mirabelle byla už vzteky rudá přistoupila k němu a povídá mu "Poslouchal jsi mě?!". Arterius se usměje a řekne "Ne.", "Seš debil, víš to?" řekla Mirabelle, "Ty seš zas trapná a naivní." řekl Arterius. Laurana potichu povídá "Koukám že se život Univerzity vrací do svých kolejí."

BadWolf
Hodil jsi Vantusovi do obličeje písek a pak se proti němu rozeběhl s mečem, probodl jsi ho a Vantus. Natalis vyrazil Aenarovi sekeru z ruky a sekl ho do stehna. Aenar ale dostal jaký si za chvat a chytl Natalise kolem krku a začal ho mlátit hlava nehlava. Vyrazil mu z ruky meč a druhou ruku mu pohmoždil. Když byl Natalius už trochu omráčený, chytl ho za vlasy a udeřil mu hlavou o kamennou stěnu domu. Potom se otočil na tebe a povídá "Tak, teď jsem naštvanej!" vzal do ruky sekeru a rozeběhl se na legionáře co bojovali s posledníma vrahama. Osoba v černém seskočila a vrhla se do bojiště. Jezdci však stále nezaútočili.

Breza77
"Nesrovnávej mě s Thalmorem! Hájím pouze čest legie! Víš co se stane když utvoříš formaci?! A jeden z mužů je nalitej a když má dojít ke střetu oteče nebo se složí?! Znamená to konec celé formace! Legie má být profesionální armáda, né badna ožralů co se nachají uplatit za pár flašek medoviny!" křikl Garrus, "Generále nezapomínejte že stačí čtyři Generálové kteří vás shledají za neschopného a můžete ztratit hodnost a být vyloučen z legie? Urážíte sice legionáře, ale napadáte tak jejich osobu a to už není v rámci vašich práv!" řekla Legátka, "Vy mlčte! A běžte raději za tím mágem!! Myslíš si že Generál Chcípius mě odvolá?" řekl Garrus, "Generále Garrusi?!" ozval se Scipiův hlas, stál za Garrusem. Garrus se otočil a podíval se na Scipia "Parchante!" řekl Scipio a udeřil Garruse pěstí do obličeje, ten se složil k zemi. Všiml sis že Scipio má na na rameni jakou si opičku.
Upravil/a Aurelius dne 25.07.2013 23:48


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Bojuju dál, ale nejdřív zkontroluju jestli jsou Vantus a Natalis mrtví.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
Podívám se na Scipia pak na válejícího se Garruse usměju se a zase se podívám na Scipia "Musím říct že z celý Legie vás teď vydím nejradši Scipio ehm.. Generále Scipio. mimochodem pěkná rána" koutkem oka pozoruju opičku
Upravil/a Breza77 dne 25.07.2013 23:58
 
Aurelius
BadWolf
Vantus je pravděpodobně mrtvý, Natalius je v bezvědomí, ale už se k němu nedostaneš. Legionáři se k němu začali sbíhat, jezdci už se připravují na útok. Edwine je kousek od vás, brání se útokům dvou vrahů. "Hele, nechci ti nic radit. Ale pokud nevezmeme roha, tak nás jezdci zabijí!" křikl Aenar.

Breza77
"Stačí Scpio, Generále je zbytečné. Označuje to jen hodnost, ale ta není potřebná když nejsi v legii." řekl s úsměvem Scipio, opička je malá a šedobílá sedí Scipiovi na rameni a zírá na tebe. "Mohli bychom jít někam kde nebude.. řekněme tahle zdechlina nějakou dobu bych ji vidět nechtěla." poznamenala Legátka.

(Musíš psát zdrobnělinu slova Opi*ce protože toto slovo je cenzurováno, i když nevím co je na něm sprostého Grin)



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"No, to mi právě taky došlo. takže berem roha!" Berem roha Grin Pokud utíkaj i assassíni nebo osoba v černém tak utíkáme s nima Grin
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
"Souhlasím s vámi , jak to na vás křičel .... Rikka ? Rikke ?... no to je jedno kdybych byl v blízkosti tady 'vrchního generála' musel bych mu taky jednu vrazit" Jestli se vzdalujeme od Garruse budu následovat " jo mimochodem ,Scipio, pěkná opička"
(jo mě to nějakou tu dobu trvalo neř jsem si uvědomil proč to slovo nemůžu dopsat Grin)
Upravil/a Breza77 dne 26.07.2013 00:15
 
Aurelius
BadWolf
Vrahové a osoba v černém se také dávají na útěk, rozdělili se. S Aenarem jste běželi za černou osobou, několik jezdců se za vámi rozeběhlo. "Sem, sem!" křikla osoba a otevřela dveře do staré hospody, rychle jste vlezli dovnitř a osoba v černém zabouchla dveře a zamkla. "To je na krátkou dobu zdrží.." poznamenal Aenar. Stará hospoda vypadala divně, stoly byly rozbité a na zdech namalované symboly Temného bratrstva, v podlaze kousek za barem byl vchod do sklepení ze kterého vyběhli dva assassíni. Jeden byl ork a druhý dumner, oba měli černočervenou koženou zbroj, se znamením Sithise. "Jak to vypadá?" zeptal se dumner, "Blbě, vězně jsme osvobodili.. alespoň doufám." řekla udýchaně osoba v černém, "Co tu dělají ONI?!" řekl ork a podíval se na tebe a na Aenara. "Pomohli nám.. tak je tu dočasně schováme." odpověděla osoba, "Zbláznil ses?! Už máme dost vlastních problémů, většina svatyní je ohrožena a ty chceš ohrozit už tuhle.. omyl vlastně ty už si ji ohrozil, porušuješ tradice temného bratrstva, nezapomněl jsi na to že o nás nesmějí vědět?! Pošleš svoje vrahy jen tak na ulici za bílého dne! Ještě se máš hodně co učit..." řekl naštvaně ork směrem k osobě v černém. "Do háje.." poznamenal Aenar a stiskl si ránu na stehně ze které začínala silně téct krev. "Pff.. teď vypadáme jako naprostí amatéři.." poznamenal dumner a ork jen nechápavě kroutil hlavou.

Breza77
"Ano, jsem Rikke. Legátka Rikke, čtvrtá legie." řekla a napřáhla ruku na pozdrav, potřásl si a představil jsi se. Potom jste pomalu odcházeli pryč od ležícího Garruse. Legionáři kolem se na něj zírali, někteří se mohli smíchy utlouci ale stále se snažili zachovat vážnost před Generálem Scipiem. "Náš vrchní Generál Garrus si bude muset na svůj oficiální vstup do hodnosti ještě počkat.. víš on vlastně ještě není 'Vrchní' Generál, tedy v papírech to možná má napsáno, ale Císař ho ještě měl osobně 'pasovat' do hodnosti, ale k tomu nedošlo protože vypukl útok na město. Takže by ještě správně neměl používat ten titul." řekl Scipio, "Proč jste tu hodnost nedostal vy Generále, jste přeci starší a máte víc zkušeností." zeptala se Rikke, "Císař mě oslovil a já odmítl, jsem už starý na to abych mohl být 'vrchním' generálem. Každým rokem bych měl v Legii dosloužit a jít si užívat své rodiny. Život není jen o kariéře Rikke, jsou i důležitější věci." řekl Scipio a posadil na židli která byla u stanu, opřel si hůl a povídá "A pokud se mě zeptáš, jestli jsem věděl že tu hodnost po mě dostane Garrus, tak ano věděl. Znal jsem ho... rod Valeriů je poměrně vznešený, ale nemá takové jméno jako náš rod Vici. Garrův otec je významný legionář a hádám že už od malička do Garruse vštěpoval oddanost a poslušnost, kterou je třeba v legii mít. Takže on už to má zřejmě z dětství.. a prostě teď si dokazuje čím je. Nesluší se to, ale prostě to dělá..".


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"No tak klídek. Jestli si myslíte že jste nějací über tajní tak se mýlíte, já byl několik let, vlastně víc než půlku svýho života ve speciálních jednotkách Legie, který měli mimo jiné na starosti vaši práci, akorát pro Legii, no a několikrát sem se s váma setkal. A určitě máte už nejlepší časy za sebou, protože JSTE amatéři! Co vás to napadne, jen tak vlítnout doprostřed popravy?! Vrazi nikdy nebyli žádní bojovníci, musíte přece využívat stíny! Třeba jste ho měli osvobodit ve vězení, nebo když už na tý popravě tak z dálky střelecky překvapivým útokem. Nechali jste se tam povraždit! Takže teď bysme měli najít lepší úkryt protože tohle je naprosto nápadný, nehledě na to že ty dveře sotva vydržej nějakej kopanec, takže mi zatím někdo pomůže zabarikádovat dveře a někdo se postará o mého kamaráda!"

Hele, Breza77 mluví s Rikke? Já ji vlastně opustil ale kopačky jsem jí přímo nedal, co Grin? Jinak, jestli ten chlápek na koni je ze stejnýho rodu jako Garrus tak by se měl modlit aby se mi nedostal do rukou Šaman
Upravil/a BadWolf dne 26.07.2013 12:54
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
,,jo máš pravdu ..."(přistoupím k nim a řeknu),,mohli by jste se přestat hádat ? chtěl bych se vás na něco zeptat ... a když už u toho budeme tak se zeptám pak ještě na jednu otázku ... teď ale k první , pamatujete si kdo všechno byl ve skupině která zabila Ancana ? potřeboval bych někoho kdo by jim dal pozvánku na oslavu a vlastně při téhle příležitosti bych chtěl pozvat i vás ... jinak zpátky k otázkám ... udělal by to pro nás někdo ?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Hádat se?" řekla Mirabelle a podívala se na tebe "Mě jen štve že veškeré tradice Univerzity byly Dremwusovím nástupem do postu Arcimága porušeny a tady Arterius to popírá a ještě se zastává Palagána!" pokračovala. Arterius odložil svícen a řekl "Dremwus Palagán je výborný mág a titul a post Arcimága se k němu hodí. Navíc! Zástupce Arcimága byl už jmenován a oficiálně bude jeho jméno řečeno dnes. Takže si nevymýšlej hlouposti. A vůbec nevím proč se s tebou bavím, jsi děsně paranoidní.", potom se otočil na tebe a řekl "No, Ra´Jazzu znáš, pak tam byl altmer Tilmo, Zarath, pak takovej ten chytrolín co ho osmahl blesk... a ten se myslím jmenoval Curallius, Ra´Jazza ho nazývala Vlkem no a to jsou asi všichni myslím. Zprávu klidně doručím, aspoň se dostanu na čerstvý vzduch a zbavím se té fůrie..", "Já jsem to slyšela!!" řekla naštvaně Mirabelle, "Já vím!" řekl rázně Arterius. "Mimochodem když už se bavíte o Ancanovi a nadáváte mi do fůrií a podobných věcech. Víte že Dremwus se šťourá v jeho mrtvole?" řekla Mirabelle. "Jistě že to vím.. a teď neotravuj Mirabelle něco tu řešíme se Škorpionem."

BadWolf
"Hele a kdo seš ty že tu radíš?!" řekl ork, přistoupil k tobě a prohlédl si tě. "Nech ho být, raději se věnuj tady Silvenovi." ozval se dumner. "Máš pravdu... Silvene! Tuhle skrýš využívalo naše Temné Bratrstvo už dlouhá léta, město o nás nevědělo. Ale dnešním útokem se vše změnilo, byla chyba že jsme nechali tvoje bratry a sestry u nás. Nesete si svoji zodpovědnost za to že vás Penitus zlikvidoval a zničil vaši skrýš. Chovali jste se neprofesionálně a amatérsky!" křikl ork směrem k Silvenovi (osobě v černém). "Ale.." chtěl říct Silven cosi na obranu ale dumner mu skočil do řeči "Mlč! Musíme napravit tvoje chyby a hlavní prioritou bude bezpečně ukrýt Matku Noci. A teď pomoz tomu nordovi!" Silven sklopil hlavu i s kápí a po chvilce si jí sejmul, uviděl jsi tvář mladého muže (mohlo mu být sotva dvacet let). Shýbl se k Aenarovi a začal mu ošetřovat ránu. Ork odešel zřejmě do sklepení a dumner zůstal, podíval se na tebe a povídá "Nejsme banda amatérů, to tě upozorňuji ale jen jsme ztratili mnoho skrýší tady v Cyrodiilu ale bohužel i v Hammerfellu a dalších provincií.. nastávají nám kruté časy a naši bratři a sestry kteří jsem přijdou žádat o azyl prostě nehodlají respektovat naše pravidla a řídí se svými, jsou mladí a nedisciplinovaní myslí si že můžou vše. Ta mise co jsi viděl byla výmyslem Silvena a také za to zaplatili Silvenovi bratři kteří s ním přišli z Hammerfellu."


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,děkuji Arterie a pokud se tu nehádáte tak pak druhá otázka odpadá ... jinak k dremwusovi ... je sice hnusné že se hrabe v mrtvolách a nenechá je napokoji , ať už to byl Ancano nebo někdo z legie ... ale je to Arcimág , takže toho stejně asi moc dělat nemůžeme ... pokud nemáte nějaké otázky nebo nějaké věci týkající se mě tak odejdu zařídit ještě nějaké věci ... ještě jednou děkuji Arterie"(poodejdu a řeknu Lauraně),,myslím že to šlo docela dobře ... že by se i přestali hádat ale jen na sebe řvali ... určitě to je lepší ... měl jsem v plánu se jich zeptat co proti sobě mají ... ale to je jedno ... jdeme koupit to víno ano ?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"No, díkybohu, zdá se že nakonec nejste amatéři úplně všichni. Ale stejně vás asi opustím, stejně jsem vám pomohl jen proto že nemám rád Legii a proto že jsem dělal službu pro budoucího tchána mého přítele a protože nemám rád korupci...
Říkáš že svatyně v Hammerfellu jsou zničený? Zajímalo by mě jestli se odtamtud dostal starej Nazir, i když jak ho znám tak určitě jo. Toho šmejda jen tak něco nedostane, i když je ještě mladej.
No nic, my se musíme dostat z Brumy, nějaké nápady?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Ještě jedna věc Škorpione, Palagán se nevrtá v mrtvolách. Možná má špatnou minulost, ale není to zlí člověk." řekl Arterius, "Máš pravdu Arterie, není to zlí člověk. Je to zkurvenej dumner!" řekla naštvaně Mirabelle. "Mlč už! Nemám v plánu poslouchat celou dobu ty tvoje keci, prostě si dělej svojí práci a neurážej při ní jiné osoby." řekl Arterius a odešel vypadalo to že směrem ke svému starému kabinetu. Mirabelle zůstala s vámi, chvilku se na něj dívala jak odchází a potom se podívala na vás a řekla "Už nemáme žádné otázky.", poodešli jste s Lauranou o kousek dál a ona potichu povídá "Oni se hádali odjakživa co je znám, možná teda.. no Arteria jsem znala díky jeho sestře přeci jenom ona vyrůstala v Riftenu a Arterius jí chodil navštěvovat, byla jsem tehdy ještě malá a on velmi mladý. Ale nikdy jsem je spolu neviděla. Muselo k něčemu dojít a zřejmě to souvisí s tím dítětem co se mělo narodit."

BadWolf
"Vzhledem k tomu co jsi provedl se z Burmy asi jen tak nedostaneš kámo.. a tvůj kámoš potřebuje odpočinek, počkejte tu do večera. Můžeme vás nějak pohostit a dát vám něco málo z naší výbavy." navrhl dumner.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Dobře, díky. Snad nás do té doby nenajdou."
(Dveře už jsem zabarikádovali? Jestli jo tak se jdu najíst.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
,,jo mělo ... zajímalo by mě jestli se narodilo ... je to docela špatný poslouchat ty dva jak se furt hádaj ... řvou na sebe ... a tak ... no mohli by jsme to později vyřešit ... třeba si s nima promluvit až budou sami , ale teďka asi zařídíme to víno ... ať to máme z krku"(půjdeme k novicce nebo někomu kdo to má nastarost v jídelně)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Tak si s Mirabelle promluv teď, já dojdu obstarat to víno. Sotva budeš mít lepší příležitost. Co ty na to?" řekla Laurana a usmála se.

BadWolf
Vchod ještě není zabarikádovaný, chtěl jsi je zabarikádovat ale dumner povídá "Já se o to postarám, Jdi po schodech dolů, ale dávej tam dole pozor. Je to tam špatně osvětlené jeden z našich bratrů je velmi háklivý na světlo.". Aenar už také vstal, Silven pomohl dumnerovi zabarikádovat vchod do domu. "Rozmyslete se, můžete jít tu.. je tu větší klid než tam dole a nebo jíst v našem úkrytu." řekl dumner.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist