Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
Flaviu souhlasně kývl. „Já počkám na Seranu a Aedana, pak vás dojedeme.“ ozval se Belius, po těchto slovech jste zamířili k předním dveřím, otevřel jsi a nechal Lauranu jít první. Před rezidencí stála dvojice vozů. První byl připravený pro vás na místě kočího seděl tvůj otec. Teta Světlana stála u otevřených dveří vozu, oblečená do šedivého cestovního roucha - cestovní roucho nemá sukni, nýbrž kalhoty a vyšší boty - rukou naznačovala ať nastoupíte a nakonec vás i slovy pobídla „Tak mládeži nasedat.“

Tondulín
„Tak jo.“ předala ti červený kabát, vrátila obrázek zpět na místo a zavřela skříň. Jakmile jsi naznačil, že se budeš převlékat otočila se k tobě zády.
„Odešla bych.. abys měl soukromí, ale bratr ve své ložnici nechce nikoho cizího vidět.“ poznamenala zatím co jsi se převlékal. Shodil jsi ze sebe legionářskou zbroj, navlékl na sebe černé plátěné kalhoty, bílou košili a přehodil přes ní červený kabát. Připnul si pásek s malou brašnou a zkontroloval svůj obouručný meč, který si měl přehozený přes záda. Jeho tasení by mělo probíhat bez problému.

Sarako
„Snad ne.“ řekla Thera těsně předtím než jsi se vrhl na Talara. Nevzdoroval ti. Chytl jsi jej a zakryl mu ústa, přitom upustil svůj amulet. Thera dokončila tvorbu kouzla a magický paprsek, který vyšel z magického hrotu hole udeřil do Talarova těla. Dlouze a bolestivě zaúpěl, několikrát sebou prudce cukl a nakonec když kouzlo pominulo málem se skácel k zemi. Byl v bezvědomí.
„Za chvilku se probere..“ ujišťovala tě Thera, „..dej mu tak na nejvýše pět minut.“

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Nigidius byl vždy problém, Kvestore.“ ujistil tě mladší generál. Letmo jsi se uklonil a poté opustil kancelář. Všiml sis, že u dveří stojí legionář, který tu prve nestál - patří do Osmé legie a dost ti připomíná toho se kterým mluvila důstojnice předtím - pokynul ti na pozdrav. Odpověděl si také kývnutím a zamířil za generálem Luciem. Seběhl jsi schodiště, vyhledal dveře a zabušil. „Vstupte!“ ozvalo se zpoza dveří. Chytl jsi za kliku a vešel.

Uvnitř menší místnosti než byla ta Arteriova seděl za stolem starý generál. Zrovna si leštil hák, který měl místo levé ruky. Na jeho tváři byl vážný výraz. Po tvé pravé straně stál ihned legionář, který dohlížel na bezpečí svého generála. Po celé místnosti byly vyvěšeny zelené praporce.
„Spusťte kvestore..“ promluvil k tobě, odložil hadr a očima shlédl zdali se mu hák leskne. Očividně, ale spokojený s leskem nebyl a vzal hadr do ruky znovu.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Mládeži ..." nesouhlasně pokývám hlavou "Na to už jsme snad dostatečně staří ne?" řeknu a nakonec se zasměju. Až Laurana nastoupí, tka jí podám Merril a chvilku zapřemýšlím, jestli nejít vedle otce. Nakonec si ale řeknu že mu to všechno přenechám a taky se vyhoupnu do vozu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"No.. to by bylo asi všechno.. meč mám, takže půjdeme?" zeptám se Serany, ještě trochu načervenalý z její přítomnosti při převlíkání.
 
Sarako
,,Trochu to urychlíme." pronesu, vezmu první kýbl (nebo nádobu) s vodou a vyliji ho Talarovi do obličeje.
Až přijde Talar k sobě, zeptám se ho:,,Co se tady při Stendarrovi stalo?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
letmo se ukloním a spustím "Pane, rád bych se zeptal, zda-li víte, kde se nachází Nigidius. Potřeboval bych s ním mluvit.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Škorpias: Světlana se po tvé poznámce usmála. Nechal jsi Lauranu nastoupit jako první, když usedla podal jsi jí Merril a po krátkém přemýšlení si usedl naproti ní. Teta za vámi zavřela dveře a poté se nejspíš posadila vedle Karamona.

@Aedan: „Jo.“ kývla Serana, nechala tě jít prvního a jakmile jste opustili ložnici tak zamkla. Sešli jste schodiště a spatřili Flavia a Belia. Belius si rukou urychleně rovnal vlasy, které mu trčely na hlavně.
„Co blbne?“ zeptala se Serana Flavia.
„Zjistil, že s vámi jede i Světlana.“ odpověděl jí a Serana kývla hlavou s pozvednutým obočím.
„Přece tam nemůžu jít rozcuchaný.. jako kdybych vysel celou noc za koule v průvanu.“ vydal ze sebe Belius a pozvedl lesklý pohárek v jehož odrazu si zkontroloval účes, „..mno, není to nejlepší, ale ani nejhorší.“ konstatoval a poté se prudce otočil k vám. „Můžeme jít? Ve stájích na nás čekají koně.“

Sarako
Ohlédl jsi se po místnosti a jakmile jsi spatřil džbán s vodou uchopil jsi jej a polil s ním Talara. Ten byl ihned probuzený z bezvědomí a zmateně na vás zíral. Chyl se za hlavu a pozorně si vás prohlížel.
„Já- Já- nevím.“ vykoktal ze sebe zmateně a snažil se na krku nahmatat svůj amulet, Thera jej sebrala ze země a podala mu ho, „Díky“ poděkoval a urychleně si jej opět nasadil.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
Při tvém uklonění se starému generálovi objevil úsměv na tváři, který ale rázem po tvé otázce zmizel. Odložil hadr zpět na stůl a promluvil: „Legát Nigidius plní důležitý úkol v ulicích města. Nevím kde přesně je. Krom toho nespadáš pod naši legii, takže by mě zajímalo o čem tak důležitém s ním chceš mluvit. Důstojnici a legionáři z Osmičky se zatím hlásí u Arteria.“ odmlčel se prohlédl si hák, několikrát jej otočil a spokojeně pokyvoval.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Jasně, vzhůru na sněm!" slavnostně zvolám jako odpověď Beliovi a půjdu za ním ke stájím.
Upravil/a Tondulin dne 06.12.2015 20:58
 
Leneren
Nedávno jsme já a pár mužů pod mým velením dostáli od Legáta Nigia jistou nabídku Pane. Rád bych ji s ním projednal. Má návštěva a má otázka neměli vůbec žádnou zlou pohnůtku vůči vám či vaší legii a mužům pane."
 
scorpioncz
"Tak ... vzhůru do Imperial City ... znovu."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Podle toho, jak monotónně jsi opakoval Bothieliny rozkazy, tak jsi byl nepochybně v její moci. Jestli se udržíš na nohou, nenápadně a hlavně potichu shromáždíme ostatní bdící. Asi nemá cenu se ptát, kdo zůstal dole a dohlíží na tu nemrtvou děvku, takže sklep nechte zavřený. Nejdřív musíme zjistit, jestli jsou mezi bdícími další očarovaní." po těchto slovech s Talarem shromáždíme bdící.
Upravil/a Sarako dne 06.12.2015 21:54
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Všichni tři jste vykročili ke stájím předními dveřmi. Před rezidencí stála dvojice vozů. V jedno seděla Laurana a Škorpias a druhý byl pravděpodobně pro Flavia a Ra'Jaziny rodiče. Když jste došli ke stojím, který si připravil svého koně a pomaličku se na něj vyhoupl.
„Není na tebe trošku stará?“ začala Serana,
„Čím starší tím zkušenější Serano.“ odpověděl jí Belius a vyhoupl se na koně, pevněji chytl uzdu a koukl na svoji sestřenici. Ta jen protočila oči a cosi si pomyslela, mezitím do stájí vběhla i Nelwin, která zjevně zaspala a byla na rychlo ustrojená a rozcuchaná.
„Zaspala jsem.. omlouvám se!“ zvolala, „..nic se neděje.“ usmála se na ní Serana. Jakmile se Nelwin vyhoupla na koně pobídli jste je a vyrazili ven za vozem. Všiml sis, že Karamon (Škorpiasův otec) sedí na místě kočího a ihned vedle něj je Světlana oblečená do šedivého cestovního roucha - cestovní roucho se od normálního liší absencí sukně, kterou nahrazují kalhoty a vyšší boty.
(můžeš volně komunikovat se všemi přítomnými)

@Škorpias: Vůz se na tvůj pokyn rozjel a za vámi byl slyšet sudost koní a hlasy Belia, Serany a Nelwin. „Až budeme v Imperial City vezmu Merril na Univerzitu.. nebo domů do naší vili. Přece jen sněm není nic pro malé děti.“ promluvila Laurana zatím co se koukala na Merril.

Sarako
„Jo.. díky. Nebyl jsem dostatečně opatrný a nechal si svůj prsten položení vedle postele.“ vydal ze sebe Talar a pomalu se postavil na nohy. Talar nic dále nenamítal a vydali jste se shromáždit všechny bdící co se nacházeli v táboře. Netrvalo to příliš dlouho, tábor nebyl zas tak rozlehlý. Talar si je bedlivě prohlížel a nezdálo se, že by někdo z nich měl podobné příznaky očarování jako předtím on. Když dokončil obchůzku kolem nastoupených bdících přistoupil k tobě a Theře.
„Čtyři chybí. Ostatní jsou na hlídce, ale čtyři bdící chybí.“ promluvil k vám, „..třeba se jen vydali doplnit zásoby a nebo sem jim vydal nějaký rozkaz, když jsem byl mimo. Těžko říct.“ po těchto slovech ti na rameně přistál černý pták. „Vzkaz od Trevyna.“ oznámila ti Thera a chytla ptáka, odvázala vzkaz na jeho nožce a poté ti jej předala. Když jsi jej očima přečetl stálo v něm:

Dopis od Trevyna


Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Nabídku?“ zopakoval Lucius, „Mozkem veškerých operacích mé legie jsem já. Mimo jiné mi uniklo tvé jméno.. takže jak se jmenujete kvestore?“ po těchto slovech ti rukou pokynul, aby jsi se posadil na židli.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"To je pravda, kdybych nemusel tak bych tam taky raději nešel ... nemám moc rád politiku." zívnu si na znamení toho že mi přijde nudná a nepochopitelná. "Všichni se tam jen nemůžou dohodnout a tak podobně ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Přijmu nabízenou židli"Wakita Anthe pane. SHodou okolností mám hlas na sněmu a legát Nigidius pro mě měl návrh: Podpořil bych vás a on by byl u mě v dluhu což by mi vyhovovalo. Člověk nikdy neví kdy se mu může hodit laskavost"
 
Tondulin
"Teď je tvoje šance Belie, když už jsi tak pěkně učesanej, měla by bejt brnkačka jí sbalit." s úsměvem řeknu Beliovi.
Upravil/a Tondulin dne 06.12.2015 22:37
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Brnkačka je to vždycky Aedane, když seš profík..“ odpověděl ti Belius, „..jenže mě se dělá už od mala špatně, když jedu na koni a nekoukám před sebe. Bylo by docela tragický, kdybych na ní během balení vyvrhl ten dobrej salám co jsem ráno snědl..“ odmlčel se, „..takže si ještě chvilku počkám. I když.. kdybych jel do předu před vůz a ty mě trefil šutrem do palice, třeba by mě dala umělé dýchání.“ dodal nakonec zamyšleně a při posledních slovech si to už v hlavě zjevně vybavoval.
(můžeš volně komunikovat se všemi přítomnými)

@Škorpias: „Tu hodinku.. nebo dvě to snad vydržíš, ne? A pak budeš mít od politiky dlouho klid. Neboj.“ usmála se na tebe Laurana. „Flavius se do politiky taky moc nehrne.. takže Scipio to bude asi chtít přenést na tebe.“

Sarako
„Jo.. díky. Nebyl jsem dostatečně opatrný a nechal si svůj prsten položení vedle postele.“ vydal ze sebe Talar a pomalu se postavil na nohy. Talar nic dále nenamítal a vydali jste se shromáždit všechny bdící co se nacházeli v táboře. Netrvalo to příliš dlouho, tábor nebyl zas tak rozlehlý. Talar si je bedlivě prohlížel a nezdálo se, že by někdo z nich měl podobné příznaky očarování jako předtím on. Když dokončil obchůzku kolem nastoupených bdících přistoupil k tobě a Theře.
„Čtyři chybí. Ostatní jsou na hlídce, ale čtyři bdící chybí.“ promluvil k vám, „..třeba se jen vydali doplnit zásoby a nebo sem jim vydal nějaký rozkaz, když jsem byl mimo. Těžko říct.“ po těchto slovech ti na rameně přistál černý pták. „Vzkaz od Trevyna.“ oznámila ti Thera a chytla ptáka, odvázala vzkaz na jeho nožce a poté ti jej předala. Když jsi jej očima přečetl stálo v něm:

Dopis od Trevyna


Morag Tong - 5 členů

Leneren
Lucius pozvedl obočí poté co jsi se usadil a přednesl mu Nigidiův návrh. „Vážně?“ optal se nedůvěřivě. „Legát Nigidius není zrovna typ člověka co zanechává dluh, ale budiž. Třeba chtěl udělat dojem na svého generála.“ pousmál se a následně se zamyšleně odmlčel. „Říkal jsi Wakia? Wakita.. ty jsi ten adoptovaný potomek předchozího hraběte Chorrolu, nemám pravdu?“ poté mávl hákem a všiml si čmouhy, ihned vzal do ruky hadr a opět leštil.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Hm...nevím jestli to bude fungovat, nezní to zas tak špatně, co myslíš Serano?" otočím se na Seranu a budu se snažit nevybuchnout smíchy.
 
Leneren
"Ano pane.Řekněme, že legát Nigidius věděl, že si tu laskavost vyberu velmi brzy. Jak jste sám právě zmínil jsem adoptovaný syn předchozího hraběte Chorrolu. A obávám se, že ne všichni - hlavně můj bratranec a jeho matka , současná regentka, by se nemuseli dobře vyrovnávat s tím, kdybych chtěl zaujmout mé právoplatné místo."
 
Sarako
Odepíši Trevynovi:"Zatím jí jen sledujte.", připnu lísteček ptákovi na nožku a nechám ho letět.
,,Není času na zbyt. Teď musíme s bdícími zajistit sklepení. Až otevřeme poklop, ať tam některý z bdících sešle nějaké větší kouzlo slunečního svitu (např.:Vampire's_Bane)." podívám se na Theru a pokračuji:,,Ty pak Bothiel zasáhneš nějakým omračujícím, nebo paralizujícím kouzlem, Talar a já tě budeme krýt. Jsou všichni připraveni?"
Až se připraví, zavelím:,,Teď!" a ve chvíli, kdy jeden z bdících sešle světelné kouzlo, vpadneme dovnitř. Očekávám, že by tam mohl být i očarovaný bdící.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Tím se ten dlouhý klid dost zkracuje ..." povzdechnu si.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Proč ne. Nikdy jsem v tom nejel. Koneckonců na koni můžu jet cestou zpět," řeknu a nasednu.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5703 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6635 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist