Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Tak to je mi líto,.. taky jsem přišel o rodiče." odpovím zatímco si budu prohlížet portrét. "Neměli bychom na to myslet, vrátíme se zpátky k ostatním?" zeptám se po chvíli přemýšlení Serany.
 
Sarako
,,Mefala s vámi." pronesu s úsměvem a přitom si prohlédnu obě dunmerky. Potom se všemi zabijáky poodejdu kus stranou a pokračuji:,,Naším hlavním cílem je zničení těla matky noci, nebo zabití naslouchajícího. Až k tomu dojde, Sithisův vliv bude omezen a hledání jejich svatyní a likvidace členů Temného bratrstva bude mnohem snažší. Navíc se někteří z nich ze strachu raději přidají k nám, než aby zemřeli. Brzy začne sněm a já mám v plánu využít hlasování v náš prospěch. Proto přejdu rovnou k věci. Generál Arterius bude mít ve sněmu většinu hlasů, přesvědčím ho, aby pátrání po vrahovi císařovny bylo svěřeno mě a to s plnou mocí. Protože se chci pojistit, že bude Arterius spolupracovat, uneseme z magické univerzity jeho sestru. Generála Lucia, který má pod palcem zbytek hlasů, nebude problém přimět ke spolupráci, zvlášť když máme jeho upíří čarodějku. Ta toho na něj bude vědět dost a krom toho, má mladou dceru, na kterou nedá dopustit. Takže kdo z vás je zběhlý v magii mysticismu?"
Upravil/a Sarako dne 05.12.2015 13:18
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Jakmile jsi odkryl hadr, který skrýval šaty spatřil si matčiny sváteční šaty. Ty, které nosívala jen v průběhu výjimečných chvílích a vždy jí velmi slušely. Barva látky byla bleděmodré barvy, kolem krku měla zlatavé zdobení stejně tak i konečky rukávů, které končily v místě loktu byly pozlacené.
„Vypadají moc pěkně..“ namítla Laurana, převzala šaty a vyzkoušela si je přiložením ke svému tělu. „..asi svého otce moc přeceňuješ. Jak vypadám?“ dodala s úsměvem.

Tondulín
„Aha.. to je mi líto.“ odpověděla Serana, „..jaký kabát si vezmeš? Červený, nebo ten modrý? Nějak jsem nepostřehla jak jsi mi odpověď.“ pousmála se znovu ti ukázala oba kabáty.

Sarako
Mezitím co jsi dunmerské vrahy seznamoval se situací očima sis prohlížel obě dunmerky:
(abych si trošku ulehčil popisování, tak jsem ti připravil screeny ze Skyrimu)

Morag Tong - 5 členů

„To budu já, Thera.“ promluvila k tobě dunmerka se zrzavými vlasy. „..moje specializace je sice širší, ale magie mystična do ní spadá. Ale především se zajímám o výrobu jedů a různých zdravý nebezpečných lektvarů.“ doplnila po chvilce.
„Já jsem Trevyn, boj z blízka nebyl nikdy mojí silnou stránkou, ale v lukostřelbě nemám konkurenci..“ promluvil pyšně nejstarší z dunmerů. „..Theru už znáš, tohle je Ralyen s bratrem Golarem. Oba dva jsou velmi nebezpeční na boj z blízka. Golar dává přednost svým dýkám, Ralyen zase palcátu a vrhacím zbraním.. mimo jiné se vyzná v petardách a pastech.“ pokračoval po chvilce a ukázal na dvojici zbylých dunmerů. „..poslední členkou je Arvena. Neznám nikoho kdo by vynikal v převlecích a magii iluzí tak jako ona.. ale bohužel má občas sklony dostávat se do potíží a v boji na blízku toho moc obstará.“ domluvil.

Leneren
Vykročil si po schodišti do prvního patra, když si procházel kolem kanceláře vrchního generála Osmé legie spatřil jsi rudovlasou ženu jak zrovna mluví s nějakým legionářem. Byla oblečená do zbroje Penitus Oculatus a legionář mlčky jen a pouze kýval. Když jsi došel až ke dveřím do místnosti v níž se nacházeli zástupci měst, otevřel si dveře a vešel. V podlouhlé místnosti seděla dvojice šlechticů. Hraběnka a hrabě z Brumy jejichž Skyrimské kořeny se na první pohled nedaly zapřít. Opodál seděl dunmerský komoří z Chorrolu. Jakmile tě spatřil pousmál se, bylo na něm vidět, že má upřímnou radost z toho, že tě opět vidí.
„Pane.. Wakito..“ usmál, když jsi došel až k němu, vstal a ihned se uklonil. „..ani nevíte jak jsem rád, že jste zdráv.“ poté ti podal ruku na pozdrav.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Asi bude něco málo před 8:15, ale nejsem si jistý.“ odpověděl ti správce, „..odzvonili akorát celou hodinu. A to krátce předtím než jste přišel dolů.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 05.12.2015 14:51
 
Leneren
S úsměvem příjmu jeho ruku "Nápodobně pane Delmusi, doufám, že se Chorrolu daří?V poslední době byly pro naše císařství špatné časy, avšak doufám, že našeho města se to příliš nedotklo."
 
scorpioncz
"Myslím že jsme našli šaty, ve kterých by jsi mohla jít na sněm." řeknu s úsměvem "Vypadáš nádherně."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Výborně Thero, určitě pro tebe nebude problém omráčit, uspat, nebo paralyzovat Arteriovu sestru a zmizet s ní pomocí teleportačního kouzla, aniž by si toho někdo všiml, ale na to je ještě dost času. Takže teď půjdeš se mnou." přitom dunmerce věnuji jeden ze svých úsměvů ,,Arvena mezitím nenápadně zjistí, kde se nachází Luciova dcera a Trevyn jí přitom bude jistit. Ralyen s Golarem si obstarají stříbrné zbraně a co nejdřív se dostaví do tábora bdících, kde se představí jako žoldáci Marcuse Scinia. Zbraně nemusíte schovávat, oficiálně nás platí císař za lov upírů, proto se mi tahle role bezohledného lovce odměn tolik líbí."
Potom tom se vydám s Therou k táboru bdících. Cestou, až budeme pryč od ostatních, pronesu polohlasně: ,,Myslím, že to bude znít dost bláznivě, ale musím přiznat, že jsem ještě nikdy nespolupracoval s tak krásnou dunmerkou." usměji se a pokračuji:,,Poslední pěkná dunmerka kterou jsem potkal byla naneštěstí upírka, která mě očarovala a než jsem se vymanil z jejího kouzla, zemřela mojí rukou mistryně Kragenmoorské pobočky Satha a jeden z našich zabijáků."

Upravil/a Sarako dne 05.12.2015 19:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Lord Rade
,,Dobře," odpovím a budu pomalu snídat. Potom se připravím a odejdu na sraz.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Děkuji.“ usmála se Laurana, „..to, abych se ihned převlékl a vyzkoušela jak mi sedí, ne?“ dodala s úsměvem. Kouzlo, které jsi vyvolal pro Merril pominulo a nastal hlasitý pláč.

Tondulín
„Aha.. to je mi líto.“ odpověděla Serana, „..jaký kabát si vezmeš? Červený, nebo ten modrý? Nějak jsem nepostřehla jak jsi mi odpověď.“ pousmála se znovu ti ukázala oba kabáty.

Sarako
Nikdo z vrahů nic nenamítal. Ihned se vydali plnit tvé rozkazy. I když těžko říct jak Arvena pozná Lukrécii a jak Thera v pozná Arteriovu sestru. „Teď mi lžeš..“ zasmála se Thera, „..nevěřím, že bys za tu dobu co jsi byl v Morrowindu nepotkal krásnější dunmerky než jsem já. Navíc jsi ještě neviděl Arvenu v přestrojení.“ po těchto slovech jste stanuli před táborem bdících. Propadlá část byla stále jištěná runami a bariérou, která se povedla bdícím vytvořit.

Vešli jste do domku - velení Bdících - první co jsi spatřil byl opět stůl s mapkou a Talar, který k vám seděl zády. Váš příchod vůbec nezaregistroval. Jeho amulet ležel na stolku vedle levé ruky, kterou měl položenou na stolku. Svíčka, která večer osvětlovala mapu byla vyhaslá.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Daří?“ zvolal a následně promluvil tišeji, aby jej ostatní pokud možno neslyšeli. „..poté co převzala vládu tvoje tetička Gilfre se svým rozmazleným synáčkem to jde z kopce. Veškerá správa města zůstává na mě, jediné oč se ona stará jsou slavnosti a oslavy, které užírají peníze z naší pokladnice. A to nemluvím o jejich nákupech šatů, bot.. a dalších zbytečností.“ odmlčel se s povzdechem, „..část peněz jsem už ulil stranou, abych v případě nutnosti mohl zaplatit alespoň žold městským strážím, kdyby vyčerpala pokladnu úplně. Pane Wakito.. jste naše poslední naděje.“ opět se odmlčel.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 05.12.2015 23:05
 
Leneren
"Velmi mě rmoutí, když toto slyším. Neboj se. Uvidím, jak se situace vyvine, avšak pokud se vše vydaří mohl bych se už brzy vrátit do Chorrolu. Předtím jsou však i jiné důležité záležistosti, jenž mě trápí. Pokud mě teď omluvíte tak musím odejít." Rozloučím se s ním a zamířím ke Generálu Arteriovi.
 
scorpioncz
"Oj, kulička zmizela?" přejdu k Merril a vezmu si jí do náruče, přičemž jí začnu chlácholivě houpat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Vidět a spolupracovat je docela rozdíl a upřímně řečeno, na Arvenu v přestrojení se těším už teď." dodám s úsměvem.

,,Stendar s vámi Talare!" pozdravím bdícího a pokračuji:,,Už je Bothiel při vědomí, nebo ještě zařezává svým záhrobním spánkem? Doufám, že nenastaly žádné komplikace? Rozhodl jsem se že začnu s výslechem. Za chvíli sem dorazí dva z mých mužů, tak je pošlete za mnou. Budu ve sklepení."
Pokud Talar nebude nic namítat, vydám se s Therou do sklepení.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Převzal si Merril do náruče. Její pláč postupně utichal zatím co jsi jí houpal. Laurana se mezitím u skříně převlékla do šatů, které dostala od tvého otce. Když byla převlečená a otočila k tobě skutečně jí to moc slušelo. V momentě kdy si nasadila Tandilův dárek - řetízek na ruku - ti přišla ještě krásnější.
„Můžeme vyrazit dolů.“ řekla, když si porovnala hřebenem vlasy.

Tondulín
„Aha.. to je mi líto.“ odpověděla Serana, „..jaký kabát si vezmeš? Červený, nebo ten modrý? Nějak jsem nepostřehla jak jsi mi odpověď.“ pousmála se znovu ti ukázala oba kabáty.

Sarako
Bdící tvůj pozdrav ignoroval a ani se nepootočil. „Nevypadá moc zdvořile.“ namítla Thera. Talar se ozval teprve až když si zmínil jméno Bothiel, prudce se otočil a v momentu byl na nohou. V ruce svíral svůj amulet a na obličeji výrazné žilky, stejně tak i na krku. „Paní Bothiel spí. Nerušte ji.“ řekl klidným a ledovým hlasem.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
Rozloučil jsi se Delmusem a vyrazil zpět na chodbu. Tvé kroky směřovali o dveře vedle, na niž byla destička s nápisem: Kancelář Vrchního generála Cyrodiilské legie. Zabušil jsi na dveře a jakmile se ozvalo slovo: „Dále!“ vešel jsi. Uvnitř menší místnosti postávala čtveřice osob. Nějaká bosmerka, rudovlasá bretonka ve zbroji Penitus Oculatus - prve jsi ji viděl jak mluvila s nějakým legionářem - a černovlasý muž, který zrovna bedlivě poslouchal muže v generálské zbroji, přes kterou měl přehozený červený kabát.
„I kdyby došlo k občasné válce většina měst zůstane loajální Císařství. Skingrad by možná podpořil Lucia, Bruma by nemusela souhlasit s některými věcmi, Anvil má svých problémů dost, Cheydinhal bude loajální. Bravil je zdevastovaný po útoku a obnovení bude trvat roky.. Leyawiin je ztracen.“ promlouval generál a přitom zíral do mapy, jenž měl rozloženou na stole.
„Chorrol?“ namítl starší, černovlasý generál.
„Chorrol?“ zopakoval mladší generál - odhaduješ mu něco málo kolem třiceti let - a po přejetí prstem na mapě povídá, „Chorrol je pod vedením mladého a nezkušeného hraběte.. ten zůstane loajální říši. Krom toho podle mých informací nemají peníze na financování občanské války.“
„Velmi dobře.. velmi dobře.“ přikyvoval pochvalně starý generál, „..je vidět, že ses za ty léta skutečně něco naučil. Doufám, že tvůj bratranec.. můj syn bude taky takový.“ dodal generál a poté se otočil k tobě.
„Mluvte kvestore..“ pobídl tě mladší generál za stolem.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
"Pane chtěl bych se vás zeptat, jak bych měl postupovat ohledně jedné situace mezi naší legií a Luciovou legií. Jeden z jeho důstojníků vyhrožoval našim důstojníkům umístěným zde, v Imperial City."
 
scorpioncz
"Jistě, ať na nás dlouho nečekají, Flavius vypadal nervózně." poznamenám a opatrně s Merril v rukou otevřu dveře. Nejprve pokynu Lauraně aby šla a mohla všechny přítomné ozářit svojí krásou, a potom tam prostě půjdu já.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Zatracená upíří coura. Vsadil bych se že ho očarovala a ostatní bdící na tom nebudou o nic lépe." zašeptám směrem k Theře ,,Dokážeš z nich to očarování sejmout, nebo alespoň z Talara, který se tomu očividně snaží vzdorovat? Přinejhorším je musíme uspat a čelit Bothiel sami. Určitě vyslala jednoho z bdících k táboru Luciovi legie, takže nám moc času nezbývá. Jediný důvod, proč je ještě tady je, že mám u sebe klíč od její klece." potom podám Theře Botielinu hůl se slovy:,,Tohle se ti bude hodit. Doufám, že jsi v magii dost dobrá na to, abys mohla čelit docela mocné prastaré upírce, protože jestli tohle nevyjde, můj dokonalý plán selže."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Nechal jsi jít Lauranu jako první. Když sešla dolů všichni už vyčkávali v síni s podlouhlým stolem. Jediný kdo chyběl byl Aedan a Serana. Flavius netrpělivě přešlapoval z místa na místo a Belius stál opřený o futra dveří. Když spatřil Lauranu pozvedl obočí. Flavius se k vám taktéž otočil, „To je do-“ chtěl si postěžovat, ale když spatřil Lauranu a její úsměv ihned ho to přešlo. „..vůz už je připraven.“ vydal ze sebe akorát a pohlédl na tebe, „..tvůj otec a Světlana vás tam společně s Beliem, Aedanem a Seranou doprovodí.“
„Ty s námi nepojedeš?“ podivila se Laurana.
„Ne, já doprovodím Aldu a Ra'Jaziny rodiče k hranicím. Vrátím se až k večeru. Budete to muset zvládnout beze mě.“ odpověděl jí.
„Aha.. tak buď hlavně opatrný bratříčku.“
„Budu. Neboj se.“ ujistil jí Flavius.

Tondulín
„Aha.. to je mi líto.“ odpověděla Serana, „..jaký kabát si vezmeš? Červený, nebo ten modrý? Nějak jsem nepostřehla jak jsi mi odpověď.“ pousmála se znovu ti ukázala oba kabáty.

Sarako
„Viděl jsi kolik jich tu je? Kdyby měla ovládnout všechny stálo by jí to moc sil. Bohatě by jí stačilo ovládnout mozek - vedoucí osobu.“ namítla Thera a převzala hůl, „..možná se, ale mýlím.“ po těchto slovech sevřela pevněji hůl ve svých rukou. „Mohl by jsi ho raději chytnout a zakrýt mu ústa? Nejsem si jistá jak hodně bude prožívat návrat k vlastnímu rozumu.“ optala se a začala se soustředit na kouzlo. Magický kámen na konci hole se pomaličku rozzářil.

„Jděte. Má paní spí. Nechce být rušena.“ opakoval Talar a neustála v ruce svíral svůj amulet, po zbrani však za sebou dobu nesáhl.

Morag Tong - 5 členů

Leneren
„Urážky a různé podrazy ze strany Luciovi legie, legionářů nebo dokonce důstojníků nejsou nic nového. Císař si jasně přál, aby do sněmu obě legie udržovaly příměří..“ odmlčel se, „..ale pokud ti dojde trpělivost a urážejícímu rozbiješ držku nikdo ti od mít za zlé nebude.“ dodal s úsměvem, „..v opačném případě musíš zatnou pěsti, zuby a vydržet do rozhodnutí sněmu.“
„A prosit Devítku, aby vyhrál generál Arterius.“ doplnila jej důstojnice, „..jinak se k moci dostane generál Lucius a jeho pravá ruka Nigidius.“ v průběhu důstojničiných slov mladší generál jen přikyvoval a starší postával se založenými rukami. Bosmerka taktéž nic nenamítala.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
Pozvolna jsi dojedl. Odebral se zpět do své komnaty, připravil se na cestu a poté vykročil z domu ke stájím. Už z dálky jsi spatřil připravený vůz s kočím a šesticí stráží, kteří budou dělat doprovod. Když jsi došel na místo dveře od vozu se otevřeli a vykoukla hraběnka. „Dobrý den, kapitáne..“ promluvila k tobě s úsměvem, „..pojede se mnou? Nebo raději dáte přednost svému koni?“ optala se. Kočí se vyhoupl na vůz a usedl k otěžím. Mezi strážemi vidíš známé tváře, ale Fafnir mezi nimi není.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Nemám v úmyslu nic nechat náhodě. Tak jako tak bude nejspíš jeden z bdících na cestě k Luciově táboru, takže sebou musíme hodit." přitom chytnu Talara a zakryji mu ústa ,,Doufám, že nás při tom nikdo neuvidí."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Vezmu si ten červený, díky." opdovím Seraně a poté se převlíknu.
 
Leneren
"Právě Nigidius je problém.Každopádně udělám, jak jste řekli a vyhnu se konfliktu, pokud to bude možné. Děkuji" Letmo se ukloním a odejdu z místnosti. Zjistím si kolik je hodin a potom zajdu za Valeriusem
 
scorpioncz
"Tak se tedy asi dáme na cestu." poznamenám s úsměvem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5703 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6635 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6367 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist