Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Jo, na tom asi něco bude, ale já tu nic lepšího nemám a tu Beliovu noční košilku si brát nehodlám." Usměju se.
 
scorpioncz
"Bohové, včera jsem měl svatbu haló!" ozvu se "Tak snad trochu pomaleji, myslel jsem že to pospíchání si dá alespoň chvilku po svatbě oddech." poznamenám a poděkuju Seraně za snídani. Tu si vezmu a vyrazím zpět do pokoje.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
"Padouch v rouše ochránce zákona a země? Heh, měl by vědět, že hraní je těžké. Nebojte s takovými bude nakládáno tak jak si zaslouží, avšak teď jestli mě omluvíte jdu pro své muže a potom zamířím k věži. Naviděnou Antonie"Zajdu pro své muže a zamířím k věži
 
Lord Rade
,,Ano, jsem. Nikde tu nevidím hodiny... Kolik mám ještě času?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Tondulín a ScorpionCZ
@Oba: „Oddech budeme mít všichni.. ale až v hrobě.“ poznamenal Flavius. Škorpias mezitím poděkoval Seraně, vzal oba talíře se snídaní a odebral se zpět ke schodišti. Zrovna se minul s přicházejícím se Beliem, který byl již převlečen do lepšího oděvu v podobě legionářské slavností uniformy.

@Škorpias: Vyšel jsi schody, otevřel dveře do svého pokoje. Laurana ještě spala, ale opět byla přetočená hlavou na druhé straně - směrem ke dveřím čili k tobě - Merril šmátrala ručkami do vzduchu.

@Aedan: „Moji noční košilku?“ zopakoval Belius, který tě předtím nejspíš slyšel. „Ta moje noční košile zažila tolik dobrodružství, že si to ani nedovedeš představit.“ odmlčel se a opřel se o futra, předtím si, ale zkontroloval svůj opasek s mečem. Beliův meč na rozdíl od Arteriova nenesl symbol.
„A nebo spíš nechce.“ povídá Flavius smírným úsměvem.
„Půjčím ti něco dalšího..“ začala Serana, „ale pojď se mnou, ať si vybereš podle sebe. Tentokrát ti půjčím nebo od bratra. Ten má větší výběr věcí co nenosí a nikdy nenosil.“ dodala a zamířila ke schodišti.

Sarako
Dívka se usmála po tvých slovech a odebrala se ke svým povinnostem. Carwen převzala klíč a mlčky si vyslechla vše co jsi jí řekl. Mlčky kývla a zamířila k tvému pokoji. Urychleně jsi dojedl, zaplatil a vyrazil do pokoje. Když jsi vešel do pokoje Carwen zrovna vytahovala hůl, rozbalila ji a pozorně si ji prohlížela.
„S magickou holí ti moc neporadím..“ promluvila po chvilce, „..ale můj známý by ti mohl pomoci. Komu jsi ji vlastně sebral?“

Lord Rade
„Asi bude něco málo před 8:15, ale nejsem si jistý.“ odpověděl ti správce, „..odzvonili akorát celou hodinu. A to krátce předtím než jste přišel dolů.“

Leneren
Antonius se po tvé odpovědi usmál, ale nijak tvoje slova nekomentoval. Otočil jsi se a vyrazil povolat svoje legionáře, byli již připravení a ihned tě následovali. Cesta k věži vám utíkala rychle, když jste vešli do části města s věží spatřili jste několik menších táborů v četně toho Thalmorského.
„Thalmor..“ vydal ze sebe nepříliš nadšeně Oleg. Tábor Thalmoru nebyl moc hlídaný, několik válečníků ve zlatavých zbrojích sice hlídkovalo, ale kdyby došlo ke konfliktu neměli by sebemenší šanci na útěk. U vstupu do věže postával legionář z Císařské gardy a člen Penitus Oculatus. Oba si tě očima prohlédli a když spatřili symbol Kvestora na tvé uniformě nechali vás projít. Na každém rohu stál člen Penitus Oculatus a bedlivě sledoval své okolí.
„Generála Lucia Valeria naleznete v levé části věže, když půjdete vlevo a hned druhé dveře.“ odpovídal zrovna jeden agent, nějakému staršímu muži. „A Vrchní generál Arterius?“ optal se následně muž. „Ten ještě nedorazil, ale zastupuje ho důstojnice Monet v jeho kanceláři. Jinak rozpis všech přítomných šlechticů je támhlec.“ ukázal na sloup na němž vysel vyvěšený papír.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Můžeš navštívit kohokoliv kdo je přítomen. Ostatní budou postupem času přicházet a přibývat na seznam přítomných. Dveře do rady starších se otevřou až v 9:45 a sněm bude zahájen až o 15 minut později.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 02.12.2015 19:51
 
Sarako
,,Říká ti něco jméno Bothiel? Tak ta hůl je její. Teď leží v kleci a hlídají jí bdící. V tom stavu, v jakém jsem jí tam donesl by tam měla ještě ležet, ale nevím co se stane, až ta prastará upírka opět nabere síly." zabalím hůl a pokračuji:,,Tahle upírka má spojence v řadách legie, upozornil jsem na to bdící, a proto nechci, aby ta hůl byla příliš na očích. Doufám, že je ten tvůj známý profíkem na svém místě." domluvím, nasadím jeden ze svých úsměvů a až mi Carwen odpoví, budu jí následovat za tím jejím známým (Hůl vezmu samozřejmě s sebou).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Po Beliově poznámce se trochu zhrozím v čem jsem to spal, ale rychle ty chmurné myšlenky zaženu a vydám se za Seranou.
 
Leneren
"No tak se podíváme kdopak tu je zajímavý" zamířím k rozpisu a podívám se. Propustím své muže, teď je asi potřebovat nebudu, ovšem upozorním je aby byli někdě kde je snadno najdu.
 
scorpioncz
Položím její jídlo na stolek vedle ní a svoje také někde nejprve položím. Porozhlédnu se po nějaké hračce, kterou bych mohl zabavit Merril.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Odložil si obě porce snídaně na noční stolek a odebral se k Merril. Cestou jsi se rozhlédl po místnosti, ale nic vhodného na hraní si nenašel. Napadla tě akorát panenka, kterou jste dostali jako svatební dar a nebo možnost vyčarovat malou světelnou levitující kuličku, která by možná Merril trošku zabavila.

Tondulín
Došel jsi Seranu a společně jste prošli chodbou až k ložnici Arteria, Serana vytáhla klíč a odemkla. Její kroky ihned směřovali ke skříni. V ložnici to bylo stejné jako včera, akorát víno bylo vypité a skleničky pohozené dole, okno otevřené. Arteriova runa zůstala na stejném místě jako předtím.
„Jakou barvu preferuješ?“ optala se když rozevřela skříň.
Uvnitř skříně si krom haldy oděvů, kabátů, košil, které nejspíš Arterius nikdy na sobě neměl spatřil i poličku s vyskládanými víny. Dokonce jsi tam spatřil i onu flašku, kterou jste v minulosti pili se Severiem. Byla to průhledná s vyraženou značku Thalmoru. Dále sis všiml černého roucha - bylo trošku jiné o proti tomu co jste včera měli - ležel tu dokonce i Stendarrův amulet, obrázek Arteriových rodičů, který zrovna brala Serana do ruky a zamyšleně si jej prohlížela.

Sarako
„Ne. Neříká.“ zakroutila hlavou po tvém dotazu na jméno Bothiel. Zabalil jsi hůl zpět do hadrů a vyrazil s Carwen za jejím známým. Procházeli jste uličkami Imperial City a směřovali čím dál blíž k magické univerzitě.
„Dáme domluvenou schůzku na zahradě, většina noviců bude na hodinách, takže budeme mít dostatečný klid.“ oznámila ti, když jste prošli bránou, kterou strážila dvojice legionářů v barvách Osmé legie.

V zahradách byl skutečně klid. U jednoho altánku se sochou postával muž v červeném kabátu s bílou košilí. Působil na tebe vcelku mladě (něco málo kolem 30 let) a přijde ti mírně povědomí, jako by jsi ho zahlédl na svatbě. Když jste došli blíž všiml sis, že je ozbrojený mečem.
„Tak se opět po těch pár letech setkáváme Carwen.“ oznámil s úsměvem a tebe si zpočátku nevšímal.
„Ano, mistře.“ usmála se a přátelsky se objali.
„Řekl bych, že si máme dost co povědět.“ dodal po chvilce muž a oči přesunul k tobě, „A ty jsi kdo?“ zeptal se.
„Jo. To určitě máme, krom toho bych tě ráda požádala o malou pomoc. Stejně tak i tento muž.“ promluvila poté Carwen a ukázala směrem na tebe.

Leneren
Rozpustil si svůj doprovod a sám se odebral k vývěsce. Jeden z úředníků zrovna aktualizoval seznam tím, že připsal několik nově příchozích:

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Asi bude něco málo před 8:15, ale nejsem si jistý.“ odpověděl ti správce, „..odzvonili akorát celou hodinu. A to krátce předtím než jste přišel dolů.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
MYslím že je čas využít dárku, pokud je někde tady, tak jí svojí dcerušce dám do postýlky. Pokud ne tak vyčaruji světelnou kuličku, kterou načaruju vedle Merril. Poté se odeberu k Lauraně a jemně jí probudím s tím, že je ráno a má tu snídani, přičemž se zvednu a roztáhnu závěsy. Poté si také dám svůj díl snídaně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Nejradši mám zelenou, ale jak už jsi řekla to asi nebude moc vhodná barva." Usměju se. "Takže bych vzal něco červeného nebo modrého."
Upravil/a Tondulin dne 03.12.2015 16:44
 
Sarako
,,Rádi bychom se dostali na sněm, ale taky tu řeším problém s upíry v Imperial city a když jsem dostal jednu prastarou upírku jménem Bothiel, tak měla u sebe zajímavou hůl." podám hůl mágovi, aby si jí mohl prohlédnout a pokračuji:,,Bothiel momentálně hlídají bdící, ale těžko říci, zda ta prastará upírka nenabere do večera dost sil na to, aby se jí podařilo uniknout."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Vzhůru za zástupcem Delmusem!
 
Aurelius
ScorpionCZ
Panenka tu bohužel není. Laurana ji musela nechat u všech ostatních dárků. Nahnul jsi se nad postýlku a vyčaroval malou slaboučkou levitující kouli světla. Merril po ní ihned se smíchem začala šmátrat ručkou. Otočil jsi se a vykročil k Lauraně, sehnul se k ní a něžně jí probudil.
„To.. už já ráno?“ optala se rozespale s mírně otlačenou tváří, než si roztáhl závěsy seděla už na posteli zabalená do peřiny a prohlížela si snídani.
„Snídaně až do postele? Děkuji.“ usmála se a vzala si jeden talíř.

Tondulín
„Dobře.“ kývla po chvilce Serana a vrátila obrázek na místo, přehrabala oděvy a nakonec vyndala bílou košili, černé kalhoty, předala ti je a následně vytáhla červené šaty s bílím lemováním kolem krku a stříbrnými knoflíky. Modrý kabát neměl bílé lemování, knoflíky měl taktéž stříbrné. „..nejsou nic extra.“ poznamenala Serana při pohledu na kabáty.

Sarako
„Sněm nebude problém.“ povídá muž, „..členové legie, nebo doprovod šlechticů se může dostat na sněm i bez 'pozvánky'. Pokud nejste ani jedno potřebujete tu pozvánku.“
„A ty bys nám mohl tu pozvánku obstarat?“ optala se jej Carwen,
„Mohl. Shodou okolností tu pro tebe jednu mám. Tvůj společník ji potřebovat nebude. Podle šatů působíš jako nějaká vysoce postavená elfka a tvůj společník jako doprovod..“ vysvětloval muž a přitom sáhl do jedné z kapes u kabátu a vyndal pergamen s pečetí Osmé legie. Carwen pozvánku převzala a pečlivě uschovala. „..takže by to u těch dvou hlídačů mohlo projít bez problémů. Když nebudete zbytečně přitahovat pozornost.“
Když domluvili pokračoval jsi a zmínil Bothiel. Při zmínění jejího jména pozvedl muž obočí a mírně se ušklíbl, když jsi mu předal hůl rozbalil ji z hadrů a pozorně si ji prohlížel, promluvil k tobě „Ta hůl je bezpochyby velmi mocná a prastará. I když to není nic co by se nedalo poznat na první pohled..“ odmlčel se a pozvedl hůl blíž ke svým nazelenalým očím, všiml sis i výrazné jizvy na levé tváři. „..podle tvaru, vzhledu a symbolů na rukojeti, materiálu usuzuji, že bude posilovat především temnější kouzla. Poslední kouzlo, které pomocí téhle hole vyčarovala bylo teleportační.“
Zabalil hůl do hadru a opět promluvil, „Za vyřešení problému s upíry vás čeká samozřejmě štědrá odměna, pokud se vám to povede. Mimochodem jaké je vaše jméno?“

Leneren
Vykročil si po schodišti do prvního patra, když si procházel kolem kanceláře vrchního generála Osmé legie spatřil jsi rudovlasou ženu jak zrovna mluví s nějakým legionářem. Byla oblečená do zbroje Penitus Oculatus a legionář mlčky jen a pouze kýval. Když jsi došel až ke dveřím do místnosti v níž se nacházeli zástupci měst, otevřel si dveře a vešel. V podlouhlé místnosti seděla dvojice šlechticů. Hraběnka a hrabě z Brumy jejichž Skyrimské kořeny se na první pohled nedaly zapřít. Opodál seděl dunmerský komoří z Chorrolu. Jakmile tě spatřil pousmál se, bylo na něm vidět, že má upřímnou radost z toho, že tě opět vidí.
„Pane.. Wakito..“ usmál, když jsi došel až k němu, vstal a ihned se uklonil. „..ani nevíte jak jsem rád, že jste zdráv.“ poté ti podal ruku na pozdrav.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Asi bude něco málo před 8:15, ale nejsem si jistý.“ odpověděl ti správce, „..odzvonili akorát celou hodinu. A to krátce předtím než jste přišel dolů.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"No nic lepšího už asi neseženeme." Usměju se na Seranu. "To jsou vaši rodiče?" zeptám se a opatrně vezmu obrázek do rukou.
 
Sarako
,,V Morrowindu mi říkají Sarako, v Cyrodiilu Marcus Scinius a v Argónii ... už ani nevím jak, ale tuším, že v jazyce argonianů to neznamená nic pěkného." přitom se usměji, a pokračuji:,,Jelikož tady v Cyrodiilu mám mnoho nepřátel v řadách Temného bratrstva, tak bych ocenil aby jste dělal, že jste to první jméno nikdy neslyšel." a nakonec dodám:,,No nic, čas letí a já bych ještě rád zkontroloval Bothiel, takže se s Carwen nejspíš sejdeme půl hodiny před začátkem sněmu. Co myslíš Carwen?"

Pokud nebude mít Carwen nic proti, vydám se ke stanovišti Bdících.

Upravil/a Sarako dne 04.12.2015 00:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Jako ve vyhlášeném hotelovém pokoji." Řeknu s úsměvem a rychle dojím jídlo. "Budeme muset vyrazit na tu schůzi ... tak ať to máme z krku. Je to pokud vím od deseti, takže musíme za chvíli vyrazit, abychom to vůbec stihli." řeknu a po dojedení se přesunu k nějaké míse s vodou (tedy pokud tam nějaká je, většinou tam takhle jsou ...) a opláchnu si obličej. Počkám až Laurana dojí a nabídnu odnesení nádobí zpátky (kdyžtak tak i učiním).
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Dojedl jsi urychleně jídlo. Zatím co Laurana si snídani vychutnávala. Vstal si omyl si obličej ve větší nádobě s čistou vodou a osušil do ručníku. „..to abych se ustrojila do něčeho svátečnějšího.“ namítla Laurana když dojedla, odložila talíř a když si chtěl oba talíře odnést promluvila k tobě slovy, „..odneseme je později, až půjdeme dolů. Teď bych potřebovala pomoc s výběrem šatů.“ Vstala a zamířila ke skříni. „Nemůžu si vzít ty svatební.. to by bylo nevhodné.“ poznamenala při pohledu na svatební šaty, které byly pohozené vedle postele.

S šatníku měla Laurana trojici šatů: červené (podobné těm co měla včera na sobě Serana), modré s zlatavým zdobením a s trochu větším výstřihem. „Pak mám ještě tyhle..“ promluvila opět a vytáhla zabalené šaty v nějaké starší látce. „..dal mi je tvůj otec.“ Rukou přejela po starší látce do nichž byly šaty zabalené. „..ještě sem se na ně nedívala, chtěla jsem počkat na tebe.“

Tondulín
Převzal jsi obrázek, „Jo..“ vydala smutně ze sebe Serana, nejspíš se jí vybavily smutné zážitky z dětství, „..umřeli když jsem byla malá.. hodně malá. Támhle je otec.“ ukázala na větší obraz na zdi. Jistá podoba na Arteria tam byla, akorát měl jinou barvu očí a vypadal přívětivěji dle svého výrazu na tváři. „..a tohle je asi jediný portrét na kterém jsou oba rodiče.“

Sarako
Muž přikývl. „Problém s tím nemám..“ kývla Carwen, „alespoň budu mít možnost si po dlouhé době popovídat se svým mistrem.“ dodala. Po těchto slovech si je opustil a vydal se k táboru bdících.

Byl jsi už téměř u tábora, když ti cosi zasvítilo do očí - odraz světla od skleněného zrcátka - když si se ohlédl směrem ke zdroji spatřil jsi pětici vrahů z Morag Tong. Zrovna slézali ze střechy jednoho z domů a poté mířili k tobě. Byly oblečeni do klasických oděvů co se v Imperial City nosí, aby zbytečně nepřitahovali pozornost. Parta, která ti přišla na pomoc se skládala ze tří mužů a dvou žen.
Zirkana ani někdo povědomý či tobě známí v partě nebyl.
„Přicházíme na volání naší paní Mefaly.“ promluvil k tobě nejstarší dumner.

Leneren
Vykročil si po schodišti do prvního patra, když si procházel kolem kanceláře vrchního generála Osmé legie spatřil jsi rudovlasou ženu jak zrovna mluví s nějakým legionářem. Byla oblečená do zbroje Penitus Oculatus a legionář mlčky jen a pouze kýval. Když jsi došel až ke dveřím do místnosti v níž se nacházeli zástupci měst, otevřel si dveře a vešel. V podlouhlé místnosti seděla dvojice šlechticů. Hraběnka a hrabě z Brumy jejichž Skyrimské kořeny se na první pohled nedaly zapřít. Opodál seděl dunmerský komoří z Chorrolu. Jakmile tě spatřil pousmál se, bylo na něm vidět, že má upřímnou radost z toho, že tě opět vidí.
„Pane.. Wakito..“ usmál, když jsi došel až k němu, vstal a ihned se uklonil. „..ani nevíte jak jsem rád, že jste zdráv.“ poté ti podal ruku na pozdrav.

Soupis všech přítomných šlechticů a Vysoce postavených osob

Lord Rade
„Asi bude něco málo před 8:15, ale nejsem si jistý.“ odpověděl ti správce, „..odzvonili akorát celou hodinu. A to krátce předtím než jste přišel dolů.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Ano, to máš asi pravdu ... u mě naštěstí tahle sváteční róba na tyhle události snad dobře pasuje." (doufám že ji mam ... nepamatuju si co přesně mam ... Grin) "Tak se na ně podívejme! Pokud vím tak otec má na oblečení strašný vkus, ale moje matka ho měla výborný ... snad se od ní něco naučil." poznamenám a odzabalím šaty. Potom je předám Lauraně aby si je na sebe jakoby přehodila (jak to dycky ženský dělaj, že si je neobléknou ale jen jako daj před sebe)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5705 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4854 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12724 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6636 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6367 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist