Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Nevíš o co přicházíš." Usměju se na Seranu. "No nic já to pro dnešek balím, dobrou noc dámy." řeknu a pokusím se usnout.
 
SuperHunter
"Ne, jdeme do hostince."
Po příchodu do hostince zaplatím Rangele i mě pokoj, zvláš´t nebo dohromady, jak bude chtít ona, a půjdu spár.

Upravil/a SuperHunter dne 27.11.2015 00:07
 
Aurelius

Účast na nadcházejícím sněmu v IC je dobrovolná, ale každý hráč se může zúčastnit a rozhodnout o několika zásadních věcech v příběhu Hrozby a o budoucnosti Tamrielu.


Tondulín
Popřály ti dobrou noc a Serana pozvednutím ruky zhasla světelnou kouli, netrvalo to příliš dlouho a jakmile jsi našel dobrou polohu pro ležení usnul si.

Probudil tě až rachot přicházející z chodby. Otevřel jsi oči a rozespale se rozhlédl po místnosti. Seraniny noční šaty ležely přehozené přes okraj postele a peřina byla různě rozházená po posteli. Nelwin ještě spokojeně spala s úsměvem na tváři, obličej měla otočení do uličky mezi postelemi.

ScorpionCZ
Probudil tě rachot, který zaznamenala i malá Merril a začala brečet neboť jí probudil. Laurana měla položenou hlavu na tvém rameni a spokojeně spala. Rachot ani pláč malé ji nedokázal probudit. Závěsy jsou zatažené tudíž do pokoje neproniká tolik světla.

SuperHunter
Vydali jste se do hostince. Zaplatil jsi dva pokoje a zalehli unavení po náročném dni do postele. Kdyby jsi nebyl tak unavený nejspíš by ti trvalo dobu než bys při tom hluku oslavujících či truchlících místních usnul.

Probouzíš se. V hostinci je již klid. Jediné co je slyšet je hlas hostinského, který zrovna křičel na nějakou ženu slovy, Za co tě sakra platím?! Za to, abys tu čuměla? Padej uklízet!
„O-omlouvám se.. hned.. se do toho dám.“ vykoktala žena.

Lord Rade
Probouzíš se. Když si se rozhlédl po pokoji naznal jsi, že už je kolem osmé hodiny. Slunce dopadalo roztaženými závěsy do ložnice a venku zněl zvon. Správce už dole pravděpodobně připravuje snídani.

Sarako
Probouzíš se. Z chodby se line hlahol a znění korbelů a příboru, pravděpodobně se většina ubytovaných, legionářů, bdících či kdokoliv jiný vydal na snídani do hostince.

Leneren
Probouzíš se. Cítíš se odpočatý a plný energie i po včerejším vyčerpávajícím pročítání veškerých knih zabývající se politikou, rody a čímkoliv co by ti mohlo při dnešním sněmu pomoci. Z vedlejší místnosti přicházely hlas, které patří tvému doprovodu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.11.2015 20:11
 
Tondulin
Vstanu a převléknu se do své zbroje, poté vypůjčené oblečení a spacák vrátím znovu do skříně, pokud možno co nejpotišeji abych neprobudil Nelwin. Až budu vše poklizené půjdu se podívat dolů jestli je nachystaná nějaká snídaně.
 
Sarako
Obuji se, připnu si meč i dýku k opasku a sejdu dolů, kde se posadím ke stolu a zavolám na hostinskou:,,Hostinská, jednu omeletu z kwamích vajec." Přitom se nenápadně se rozhlédnu, jestli neuvidím skupinku pěti dunmerů, nebo alespoň jednoho z nich.
Upravil/a Sarako dne 27.11.2015 21:37
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Dám pusu Lauraně na čelo a opatrně jí hlavu odsunu na polštář, tak nějak abych jí neprobudil, snad to nebude tak těžké když jí ani brekot neprobudil. Promnu si oči a vstanu z postele. První kam mé oči budou směřovat, je k Merril a ke dveřím. Přejdu potichu k Merril "Copak je maličká? Nic se neděje ... všechno je dobré ..." zkusím jí utěšit aby nebrečela. Mezitím budu tak nějak přemýšlet co by mohlo vydávat ty zvuky.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Tak dobře jsem se nikdy nevyspal... Zdálo se mi, že to byla celá věčnost. Obléknu se a dojdu si pro snídani.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Tondulín
Tiše jsi vylezl ze spacáku a s opatrným našlapováním došel až ke skříni, otevřel, převlékl se do legionářské zbroje a vypůjčený oděv složil a schoval do skříně místo zbroje. Nelwin sebou mírně trhla, ale spokojeně spala dál. Od skříně ke dveřím to bylo kousek, jakmile jsi se dostal na chodbu měl jsi vyhráno. Sešel jsi schody a stanul v sále se stolem. V sálu byla jen hrstka lidí ze včerejška a to Serana, která zrovna dojídala svoji snídani. Belius, který si chladil čelo, Flavius, který přešlapoval z místa na místo poblíž dveří.
„Heleme se kdopak se to probudil.“ zvolal náhle Belius, odložil odklad a pokynul ti, aby sis přisedl.
„Vůz už je připravený. Doufám, že manželský pár brzo vstane.“ postěžoval si Flavius, „Scipio nebude moc nadšený, když přijedou pozdě do Imperial City.“
„Ty nebudeš na sněmu?“ optal se ho Belius.
„Ne, nebudu. Já jsem legionář né politik, strýc to moc dobře ví. Místo toho budu dělat raději doprovod Aldovi a Ra'Jaziným rodičům na cestě k hranicím.“ odpověděl pohotově Flavius.
„Taky bych se z toho rád ulil.. jenže tam bude otec a ten by to s klidem nevzal..“ povídá Belius.
„Já budu na přednášce, když už jsme u toho ulejvání.“ zasmála se Serana.

ScorpionCZ
Políbil jsi Lauranu na čelo a opatrně odsunul její hlavu na polštář. Vyvalil se z postele aniž bys ji vzbudil, promnul si oči. Tvé kroky směřovali k malé Merril, která plakala až do chvíle než tě spatřila, když si k ní promluvil bylo vidět, že je ještě více klidnější. Zvuk přicházející z chodby je nejspíš zvuk židlí a snídajících hostů.

Sarako
Obul jsi se, připnul si opasek se zbraněmi a poté vykročil ven z pokoje. Když jsi došel až do místnosti s výčepem a stoly spatřil jsi haldu lidí. Bdící, legionáře a několik občanů jak snídají, ale žádného dunmera z Morrowindu. Usedl jsi k prvnímu volnému stolu a objednal si. Dnes obsluhovala mladá dívka, která působila jako by se teprve zaučovala.
„Eh.. dobře.“ vydala ze sebe a poté odběhla přetlumočit tvoji objednávku kuchaři.
Všiml sis, že dorazila do místnosti i vyspalá Carwen. Namátkou se rozhlédla po hostinci, ale tebe si nevšimla. Její kroky směřovali k pultu kde se na něco vyptávala hostinského a poté si nechala objednat snídani.

Lord Rade
Vylezl jsi z postele, protáhl se, oblékl a vyrazil pryč z ložnice. Sešel schodiště a vešel do jídelny.
„Ah! Pane..“ zvolal správce ihned co zaznamenal bouchnutí dveří, „snídaně připravena..“ dodal po chvilce a ukázal ti na prostřený stůl s připraveným jídlem - čerstvým bochníkem chleba, salámem, kozím sýrem - je rozkrájený na plátky - uprostřed stolu je postavený džbán s vodou.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Takže je veškerá zodpovědnost znovu na mých a Beliových ramenou jo?" Usměju se, vezmu si svůj příděl a najím se.
 
Sarako
,,Jak dlouho to těm zabijákům bude ještě trvat?" pomyslím si a počkám, až se ta obsluhující dívka vrátí, přitom budu doufat, že v hostinci mají alespoň nějaké ingredience z Morrowindu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Lord Rade
,,Díky," řeknu, usadím se ke stolu a začnu snídat. Cítím se divně, když mě tu obskakuje tenhle mužík. Kdyby to byla, alespoň žena... Nechápu, jak někteří můžou vykonávat takové ponižující práce. No co, časem bych si na něj měl zvyknout. V opačném případě ho budu muset vyhodit.
Upravil/a Lord Rade dne 28.11.2015 03:13
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
Pohladím Merril prstem po tváři a pak se otočím a začnu se oblékat. Také opatrně nahlédnu pod zatemňovací závěsy, jestli už je úplně den (také zkusím zjistit kolik je hodin).
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Vyskočím z postele a najdu vodu na to abych se opláchl, rychle se poté obleču a rozhlédnu po místnosti, zda-li tam není něco co si vzít. Přejdu do vedlejší místnosti, nechám své lidi připravit na cestu na sněm a zkusím sehant něco malého k snědku. Rád bych vyrazil co nejdříve.
 
Aurelius
Tondulín
Zasedl jsi se stolu a nabral si krajíc chleba, kus sýru a salámu. V průběhu co jsi jedl jsi poslouchal rozhovory všech přítomných, který rozpoutala svoje odpověď.
„To naštěstí ne..“ odpověděl Flavius, „mimochodem chtěl s tebou před sněmem mluvit generál Arterius, asi je to docela důležité, protože mi to opakoval před svým odjezdem stihl zopakovat třikrát.“ pokračoval.
„Se mnou nebo s Aedanem?“ optal se Belius.
„S Aedanem s tebou je prý už na něčem domluvený a to prý platí.“
„Aha.. že bych z toho měl radost se říct nedá, ale co mi zbývá.“ poznamenal nepříliš nadšeným tónem hlasu. Po těchto slovech se zadní dveře otevřeli a vešla Mirabelle. „Dobré ráno.“ pozdravila všechny přítomné a poté co jí pozdrav opětovali usedla ke stolu.
„Aedane měl by být ve věži..“ promluvil k tobě opět Flavius, „ale vypadal pěkně nabroušeně, takže ho být tebou moc neprudím.“
„Se mu divíš? Jeho milostný život stál vždycky za hovno..“ namítl Belius a po těchto slovech Mirabelle hodila zamračený pohled na Belia, ale ten si toho nevšil.
„Tím to nebylo.. přišel mu dopis.“ odpověděl mu po krátkém smíchu Flavius, Serana jen a pouze mlčky sledovala situaci.
„Tak asi nebyl spokojen s výplatou.“ konstatoval Belius a přidal si kus salámu.

ScorpionCZ
Pohladil jsi Merril prstem po tváři, poté se otočil a sesbíral svůj oděv ze země. Oblékl si jej a odebral se podívat skrze okno ven. Odhaduješ, že bude něco málo po osmé hodině. Onen rachot z vedlejší místnosti byli nejspíš přípravy na snídani. Laurana se překulila až ke kraji posteli a spala dál.

Sarako
Obsluhující dívka se dlouho nevracela. Když se vrátila přinesla talíř s obyčejnou snídaní - chléb, sýr, salám - Carwen, který jí poděkovala a dala se do jídla. Uběhlo několik minut a dívka konečně zamířila s talířem k tobě.
„Snad budete spokojen..“ vydala ze sebe nejistě, když před tebe položila talíř s připraveným vajíčkem. Bylo to naservírované trošku jinak než jsi zvyklí, ale pravděpodobně to bude kwaní vejce.
„Náš kuchař není zběhlí v Morrowindské kuchyni.. pár ingrediencí tu sice máme, ale často s nimi nepracuje.“ dodala a zjevně vyčkávala na tvoji reakci až jídlo ochutnáš.

Lord Rade
Usadil jsi se za stůl a dal se do snídaně. „Byl tu posel od hraběnky, pane. Krátce předtím než jste vstal.“ začal muž, „..o půl deváté prý máte být u stájí a doprovodit hraběnku na sněm. Posel říkal, že jste s hraběnkou osobně domluven.“ pokračoval po chvilce.

Leneren
Vyskočil jsi z postele, vyhledal vodu. Byla ve džbánu jenž ležel za dveřmi pokoje. Vzal si jej přelil do větší mísy a omyl si obličej a zbytek těla. Přehodil sis přes sebe lehkou tógu - tu, kterou nosíš pod zbrojí - abys nevycházel z pokoje téměř nahý a vyrazil pozdravit své legionáře. Všichni se ihned postavili do pozoru a poté co jsi jim vydal rozkaz se začali připravovat na cestu. Na stolku byla připravená jedna porce snídaně. Usedl jsi a dal se do jídla, byla to obyčejná strava legionáře, ale o dost lepší než ta, kterou jsi míval v průběhu tažení.

Ze spodního patra se ozval hlasitý hlas Antonia a nějakého dalšího muže:
„Budete toho ještě litovat legáte!“ zněl rozčileně neznámí hlas,
„Toho, že jsem s vámi odmítl spolupracovat nikdy litovat nebudu, legáte Nigidie. A teď se sbalte a vypadněte z těchto kasáren!“ zněl zvýšený hlas legáta Antonia.
„Neskončil jsem s tebou! To si pamatuj! Jakmile ten zparchantělej zrádce jednou pro vždy zmizí z čela legie, poletíš ty hned za ním!“ zvolal muž a po těchto slovech se odebral k odchodu a bouchl za sebou dveřmi. Jestli cokoliv Antonius namítl, tak jsi to neslyšel, protože to zcela jistě řekl potichu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.11.2015 21:20
 
Tondulin
"Dobře půjdu za ním, snad to setkání přežiju" Usměju se a dojím snídani.
Upravil/a Tondulin dne 29.11.2015 23:25
 
scorpioncz
Kdyžtak přikryju Lauranu nějakou dekou, ať jí neni zima když spí ... a oblečen se potichu vydám ke dveřím. Ještě než je otevřu a vydám se ven, tak se otočím a kouknu na Merril jestli nepláče nebo se ještě nebojí. Potom vyjdu potichu ven a budu se snažit nebouchnout dveřmi. Vydám se za zvukem snídaně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Děkuji." pronesu s úsměvem a ochutnám.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
V duchu pochválím příjemnou ranní kousavost toho chlapa. Nic člověka tolik ráno neosvěží jako chuť bodnout někomu dýku do těla.Půjdu na sebe hodit i něco slavnějšího, jestli něco takovýho vůbec mám. Vezmu svůj krásný cylindr a připravím se na cestu. Jestli tam vměsnám ještě minutku zajdu se zeptat Antonia o čem byl ten humbuk. Řvaní po ránu je špatné pro mou náladu.
 
Aurelius
Tondulín a ScorpionCZ
@Škorpias: Přistoupil jsi k Lauraně a přikryl jí peřinou. Odebral se ke dveřím a těsně před otočením jsi shlédl očima malou Merril, která koukala na strop. Nevypadá to, že by hodlala brečet. Vyšel jsi dveřmi na chodbu, zavřel a uslyšel Beliův hlas, „Dobré ráno, Škorpiasi.“ jeho kroky směřovali do pokoje. Nejspíš si jde převléknout oděv. Pokračoval si chodbou až ke schodišti.. (více viz. @oba)

@Aedan: „No.. já asi půjdu s tebou. Mám nějaké námitky k tomu co mám udělat.“ namítl Belius a dojedl salám, který si přidal. Následně vstal od stolu, pohladil se břicho a povídá, „..skočím si obléct něco svátečnějšího.“ po těchto slovech se odebral ke schodišti a zmizel.
„Dobré ráno, Škorpiasi.“ ozvalo se ze shora. Mezitím si také dojedl a Škorpias sešel po schodišti dolů k vám. Všichni jej ihned pozdravili a přivítali.
„Nechci tě urazit Aedane, ale asi by sis měl vzít taky něco lepšího.“ promluvila k tobě Serana, když si prohlížela tvoji omšelou zbroj - nehledě na to máš zbroj nesoucí symboly Luciovi legie.

@Oba:Poté co všichni přítomní - Mirabelle, Serana, netrpělivý Flavius - pozdravili přicházejícího Škorpiase, promluvil k němu ihned Flavius, „Konečně jsi vzhůru.“ z jeho hlasu byla znát netrpělivost a také tak působil. „Měl by jsi se rychle nasnídat, probudit Lauranu.. a vyrazit do Imperial City. Scipio si s tebou bude chtít promluvit před sněmem a neměl bys ho nechávat moc čekat.“ pokračoval po chvilce.
„Ještě je času dost. Sněm začíná až v deset.“ ujišťovala tě Serana, „naber si snídani, kterou jsme připravili.. odnes ji Lauraně a pak se pomalu jdete dohromady, aby jste mohli vyrazit.“ dodala pohlédla na Flavia.
„Zas tolik času není. Než dorazíš do Imperial City tak bude devět..“
(můžete spolu volně komunikovat)

Sarako
Poděkoval jsi a ochutnal. Úplně nejhorší nebylo, ale přišlo ti, že to s kwaním vejcem moc společného podle chuti nemá. Kuchař očividně neumí uvařit Morrowindské jídlo. Carwen mezitím dojedla, dopila a vstala od pultu. Vykročila k ke dveřím, ale když si tě všimla změnila trasu své cesty a zamířila ke tvému stolu.
„Dobré ráno.“ pozdravila, koukla na obsluhující ženu a následně na tebe, „hodlám jít na schůzku se svým známým.. mohl by ti zajistit povolení na sněm a možná i nějak jinak pomoci. Chceš jít se mnou, nebo si poradíš sám?“ optala se. Carwen na sobe již neměla zbroj jako včera, ale zelené šaty ve Valenském stylu.

Lord Rade
Usadil jsi se za stůl a dal se do snídaně. „Byl tu posel od hraběnky, pane. Krátce předtím než jste vstal.“ začal muž, „..o půl deváté prý máte být u stájí a doprovodit hraběnku na sněm. Posel říkal, že jste s hraběnkou osobně domluven.“ pokračoval po chvilce.

Leneren
Dosnídal si a vydal se převléknout. Svoji slavností uniformu - tógu - jsi měl pečlivě sbalenou ve svém vaku společně s cylindrem. Převlékl jsi se a vyšel z pokoje. Času máš dostatek sněm začíná v deset, ale většina vysoce postavených bude přítomna ve věži o něco dříve. Sešel si schodiště a optal se Antonia na onoho muže jménem Nigidius.
„Drobné spory s legátem Nigidiem Amatiem z Luciovi legie..“ začal Antonius, „je to arogantní, zlý a krutý muž, který je pravou rukou generála Lucia Valeria.. někde jsem slyšel, že dost možná i jeho budoucí zeť. Radím t, aby ses mu spíš vyhýbal. To, že na má zbroj legie a hodnost ještě neznamená, že se tak chová.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Ujde to." pronesu potom, co ochutnám a pustím se do jídla.
Jakmile ke mě dorazí Carwem, odpovím jí:,,V noci jsem byl na lovu upírů a byl jsem úspěšnější, než jsem čekal." podám Carwen klíč od svého pokoje, potom rukou naznačím obsluhující dívce, aby už šla a potichu pokračuji:,,Pod postelí mám něco, co by tě mohlo zajímat. Než odejdeš, měla bys to vidět. Za chvíli tam přijdu a řeknu ti víc."
Pokud si Carwen vezme klíč a bude souhlasit, rychle se dojím, zaplatím snídani a vrátím se za Carwen do svého pokoje.


Upravil/a Sarako dne 30.11.2015 22:25
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5705 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4854 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12724 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6636 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6367 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist