Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Odebral jsi se ven nejbližšími dveřmi - předními - ven. Kousek od dveří stál Tandil a Škorpias. Zdá se, že jsi je vyrušil z nějakého rozhovoru.

@Škorpias: „Do večera by jsi měl být snad doma, pokud použiješ k návratu teleportaci..“ odpověděl ti Tandil, „Lauraně jsem to nechtěl říkat, abych jí vynechal z celé téhle záležitosti.. jestli jí to řekneš zlobit se nebudu, ale následky si poneseš ty.“ poté se odmlčel.
„S konkurencí bych počítal.“ začal opět Tandil, „Arterius měl během svých přednášek v Ledohradu dostatek času prozkoumat okolí.. a Palagán dokonce v Ledohradu řadu let učil a byl zástupcem acimága pokud mě paměť neklame. Tím bych se teď nezatěžoval-“ náhle se otevřeli dveře a Tandil polkl slova. Dveřmi vyšel Aedan vypadá to jako by někoho hledal.

Sarako
Úderem jsi omráčil ženu a následně se přesunul ke dveřím. Několikrát zabušil, ale tvé bušení i volání bylo ignorováno. Bušení jsi ještě několikrát zopakoval dokud se v horním okně nerozsvítilo, okno se otevřelo a vykoukl starší muž s noční čepkou, „Co tu hergot hulákáte?!“ křikl aniž by se pořádně podíval kdo dole stojí. „Vypadněte si vyřvávat jinam! Tady se spí a na nějakou vůli vám zvysoka seru!“ po těchto slovech zabouchl okno a světlo zhaslo.

Mapka


SuperHunter
Rangela přikývla, vytrhla stránku z nějaké deníku či co to bylo - pravděpodobně její zpěvník - a napsala vzkaz pro tetičku, položila jej na stůl a sbalila večeři. Mezitím sis zkontroloval své vybavení a ujistil se, že máš vše.
Rangela se sehnula, vytáhla malou truhličku zpod své postele a klíčem odemkla.
„Pro jistotu.“ pousmála se a vzala do ruky kratičkou dýku s pozlacenou rukojetí. Nevzpomínáš si, že by Rangela byla zrovna bojový typ a pravděpodobně ani se zbraní neumí zacházet.
„Můžeme.“ zvolala a vrátila prázdnou truhličku nazpět.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[4.17kB]
Upravil/a Aurelius dne 14.11.2015 21:50
 
scorpioncz
"Dobře, promluvíme si o tom po sněmu." dokončím řeč s Tandilem a otočím se k Aedanovi "Á! Zdravím tě, potřebuješ něco nebo někoho hledáš?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Výborně"
řeknu a vyrazíme
 
Sarako
Prohledám omráčenou ženu a seberu jí všechny zbraně a lektvary. Potom si jí přehodím přes levé rameno (doufám, že to není tlusťoška, co má přes sto kilo), do pravé ruky si vezmu louči, pak projdu brankou na opačné straně zahrady, než je ta, kde se "něco" mihlo a opatrně se vydám nejbližší cestou hlavními ulicemi za Bdícími. V případě, kdyby mě někdo napadl, hodím louči jeho směrem, abych stihl tasit meč.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Odebral jsi se ven nejbližšími dveřmi - předními - ven. Kousek od dveří stál Tandil a Škorpias. Zdá se, že jsi je vyrušil z nějakého rozhovoru.

@Škorpias: Tandil nic nenamítal a vyčkával až Aedan promluví.
(dokud Tonda nezareaguje nemusíš psát tah, leda bych chtěl podniknout něco jiného)

Sarako
Dřepl sis a začal prohledávat omráčenou ženu. Na levé ruce měla podivný prsten ve tvaru lebky a nehty měla do černa obarvené jako vlasy. Při dalším ohledání jsi nahmatal kus papíru, vytáhl jsi jej, rozložil a přečetl.

Dopis

Místy byl zašpiněný od krve, ale čitelný byl dobře. Když jsi sáhl rukou do brašny pořezal jsi se o rozbité sklo z lahvičky od lektvaru, vysypal brašnu vypadala krom skla i pečeť se symbolem Osmé legie - pravděpodobně ji, ale používají i důstojníci z Luciovi legie, protože jeho legie není oficiálně uznaná císařem. Žádné zbraně u sebe neměla. Vzpomínáš si, že zmiňovala hůl, kterou ztratila během dopadu. Vzal jsi, ženu a přehodil si jí přes rameno.
(Chceš pokračovat k bdícím? Nebo na následky tohoto tahu přehodnotíš situaci?)

SuperHunter
Opustili jste dům, Rangela zanechala vzkaz a za sebou zamkla vchodové dveře. „Asi půjdeme pěšky.. nebo můžeme zkusit najmout vozku. Tetička mi vyprávěla o jednom co jezdí i v noci..“ začala v průběhu vaší chůze jednou z uliček, „třeba budeme mít štěstí a bude zrovna vysedávat v hospodě.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.11.2015 16:38
 
Sarako
Prsten si vezmu a dopis schovám do boty.

Ano, chci pokračovat k Bdícím.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Omlouvám se za vyrušení, jen jsem si přišel popovídat se starým brachem Škorpiónem." Usměju se. "Ale jestli tu řešíte něco závažného tak chvíli počkám."
 
scorpioncz
"Myslím že jsme stejně probrali vše co jsme potřebovali ..." otočím se na Tandila "Domluvíme se před nebo po sněmu." pak zase zaměřím svojí pozornost na Aedana "Předpokládám že jsi něco málo zažil od té doby co jsme se neviděli ... mimo jiné ... nebyl jsi to náhodou ty koho na začátku večera při hostině léčili?" zeptám se se zájmem Aedana.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Ehh.. vlastně jo.. nedopatřením jsem přistál na střeše, ale to je na delší příběh, mohl bych vám ho povyprávět pokud chcete, ale k tomu by se hodil škopek piva ."Usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 15.11.2015 22:23
 
SuperHunter
"Oravda, mohl by být tam." přikývnu a půjdu s Rangelou do hospody.
 
scorpioncz
"Času máme dost, zajímá mě to." řeknu a usměju se "Myslím že nějaký alkohol by se tu jistojistě našel, přidáte se k nám Tandile? Vypadá to na dobrou historku." řeknu a ukážu Aedanovi směr ke stolu v gestu že tam jdeme.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjdu si najít nějaké to pivo a poté se posadím ke stolu a počkám na svoje spoleřníky až se pohodlně usadí.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Oba: „Pozvání od novomanžele by se odmítat nemělo.“ namítl Tandil a společně s vámi zamířil dovnitř. Laurana se v místnosti nenacházela, ale nahoře bylo slyšet klapnutí dveří, takže je dost možné, že šla jen a pouze zkontrolovat malou Merril. Usadili jste se ke stolu.
(můžete volně komunikovat)

Sarako
Sundal jsi tělo ženy na zem, ukryl dopis do boty a opět si ji přehodil přes rameno. Pokračoval jsi kovovou brankou přímo k táboru bdících. Celou cestu až k táboru jsi měl neblahý pocit jako by tě cosi někdo sledoval. Hlídkující bdící tě bez jakýchkoliv otázek pustili dovnitř domu ve kterém se nacházelo jejich velení. Talara jsi však nespatřil. Místo toho za stolkem stál někdo úplně jiný. Starý holohlavý muž v těžké kovové zbroji s dobře chráněným krkem, stříbrný palcát měl položený na stolku vedle mapy.
„Talar dosloužil svoji hlídku a šel spát..“ promluvil k tobě, „takže jestli chceš mluvit s ním budeš muset počat do rána.“ doplnil po chvilce a pozvedl hlavu, aby si tě mohl prohlédnout.

SuperHunter
Vyrazili jste do hospody. Byla kousek, takže stačilo projít jednou uličkou a stanuli jste před dveřmi. Vešel jsi první a těsně za tebou Rangela. Uvnitř hospody bylo ticho. Všichni truchlili za svoji císařovnu. „To je on.“ ukázala na staršího muže, který do sebe zrovna klopil láhev s alkoholem.
„Potřebovali bychom do Imperial City.“ řekla Rangela v momentě kdy došla ke stolu a položila na stůl měšec.
„Oprav-du?“ usmál se muž od ucha k uchu, když spatřil pohledné děvče a s měšcem. „Co bych pro takovou pěknou tvářičku jako ty neudělal.. a samozřejmě pro pár Septíků.“ ušklíbl se. Je vidět, že má dost vypito. „Pasažéři?“ optal se.
„Já a Nadarr.“ při těchto slovech ukázala na tebe.
„Mám vést ještěrku? Doufám, že to neobnáší nějaký nadstandard.. jako káď místo sedaček.“ zamumlal a poté vstal. „Jen si koupím pití.. počkejte u stájí.“ po slovech směřovali jeho kroky k hospodskému.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.11.2015 23:02
 
scorpioncz
"Takže ... jaký se pojí příběh k pádu ze střechy ...?" zeptám se a zaujatě si přitáhnu nějakou skleničku či korbel s pitím.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Stačí, když mi zjistíte jestli se jedná o upírku. S ohledem na její zranění bych byl nerad, kdyby došlo k záměně." přitom položím ženu na stůl ,,Jak jsem již říkal Talarovi, do Imperial city jsem dorazil teprve dnes v noci, takže jsem neměl možnost doplnit svůj inventář o chybějící svitky u zdejších obchodníků. Taktéž bych vás poprosil o nějaký ten lektvar léčby nákazy, pokud se potvrdí, že se jedná o upírku. Nerad bych se změnil v jednu z těch stvůr." Potom se posadím na nejbližší volnou židli, zhluboka se nadechnu a pronesu:,,Mám podezření, že tahle žena je nejspíš Bothiel."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Oba: „Pozvání od novomanžele by se odmítat nemělo.“ namítl Tandil a společně s vámi zamířil dovnitř. Laurana se v místnosti nenacházela, ale nahoře bylo slyšet klapnutí dveří, takže je dost možné, že šla jen a pouze zkontrolovat malou Merril. Usadili jste se ke stolu.
Škorpias k sobě korbel a přelil do něj z láhve pivo, aby nemusel vstávat a jít až k sudu.
(můžete volně komunikovat)

Sarako
„Tak ji sem položte.“ odpověděl muž a sundal kovové rukavice, když jsi položil omráčenou ženu na stůl pozorně ji očima prohlédl. „Lektvar vám dám.. dokonce zadarmo. Díky zásahu generála Arteria byly všechny lektvary a přísady zlevněny o polovinu a pro potřeby bdících jsou zadarmo.“ odpověděl ti. Nejprve si prohlížel ženinu tvář, „Popáleniny jsou jednoznačně magického původu, rysy obličeje a tvar očí i uší dokazuje, že se jedná o bosmerku..“ pokračoval a rukou sáhl na Bothielinu ruku, „Chladná, pobledlá, oči podrážděné a popálená.“ následně sevřel ruku v pěst a začal se soustředit na jednoduché kouzlo. Jeho ruku obalilo zářivé světlo a když pominulo otočil se k tobě bdící se slovy, „Obavy byly oprávněné.. je to upírka. Takhle jste ji zřídil vy?“ optal se a opět si prohlížel poranění na tváři, po celou dobu ignoroval zranění na jejím těle, které utržila během pádu. Když si zmínil její jméno mírně sebou trhl „Jste si jistý?“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.11.2015 12:03
 
scorpioncz
Pokud si Tandil také vzal nějaké pití tak si s ním ťuknu a napiju se, poté budu čekat na to vyprávění.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Vyrazím s Rangelou čekat do stájí.
 
Tondulin
"Napřed vás musím upozornit, že nejsem tak dobrý vypravěč jako bojovník." Usměju se."Každopádně trochu jsem se ochomýtal kolem té vraždy císařovny, no a Nigidiovi to nebylo moc příjemné, tak mě nechal zavřít, myslím že za to že jsem někoho zabil, či co, no ale to není moc důležité." Chvilku se odmlčím a napiju se piva. "Důležité je to že jsem se ocitl ve vězení, kde mě trochu zmlátili a zmrzačili jak bývá zvykem, takže jsem upadl do bezvědomí. Na chvilku jsem si schrupnul a co to po probuzení nevidím, odnesli mě do nějaké tmavé místnosti, naproti mě seděl nějakej další ubožák a něco si pro sebe žvatlal. S námahou jsem vstal a popošel blíž k němu, když v tom zničeho nic začal hořet - jakoby zevnitř a po chvilce z něj vůbec nezbylo." Na chvilku se odmlčím a vypiju pivo. "Zatracený kouzlo. asi to nebyla zrovna příjemná smrt, chvíli jsem jen tak seděl a přemýšlel co udělám, ale potom to přišlo, Luciova tajná zbraň ." polknu a udělám vystrašený obličej. "Štrádovala si to ke mě osoba celá zahalená do černého hábitu a s maskou na obličeji, o útěku jsem ani neuvažoval, protože mi bylo jasné že mám co do činění asi s hodně mocným mágem. Počkejte chvilku, došlo mi pivo." řeknu, usměju se, dojdu si natočit další a poté znovu přisednu ke svým společníkům.
 
Sarako
Podám bdícímu prsten s lebkou se slovy:,,Myslím, že tohle mluví za všechno. Můžete si ho nechat. Každopádně jsem domluvený s Talarem na výslechu upírů a jsem přesvědčen, že tahle upírka by nám mohla poskytnout rozhodující informace k jejich vymýcení z Imperial city, proto bych ocenil vaší pomoc. Potřebuji, abyste jí udrželi při životě a zároveň jí hlídali, než dorazí mí muži. Má pro nás větší cenu živá. Zvládnete to?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8232 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5705 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4854 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12724 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6637 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6367 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist