Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"V tom si počtu ..." řeknu spokojeně spíše pro sebe než pro kohokoliv jiného a ještě doplním Lauranu "Třeba se jí bude líbit už teď!" řeknu s úsměvem a otočím se na Tandila a přijmu jeho dárek. "Ó to je dost užitečné, děkuji." naznačím poklonu. Pak se ještě dozeptám "Funguje pouze, když nasadím? nebo ho mohu nosit pořád a až na neviditelnost pomyslím tak se zneviditelním?" Poté se zeptám nadšeně Laurany na její dárek "Vyzkoušíš to? umírám zvědavostí za tebe."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Když jsi zmínil runu Arterius se otrhl od rodokmenu se zamračeným výrazem, podíval se na Edwin, která stála opřená o futra a pozorně vaši diskuzi poslouchala. Poté se však podíval přímo k tobě, „Řekl bych, že mi něco tajíš Aedane, něco hodně podstatného..“ promluvil a udělal několik kroků blíž ke kameni.

@Škorpias: „Funguje jen když si ho nasadíš.. to samé platí o tom řetízku na zápěstí nebo jak se těmto šperkům říká..“ usmál se Tandil, „hlavně.. z nich nezkoušejte sejmout očarování, nepovedlo by se vám to.“ dodal po chvilce. Laurana si opatrně obepnula řetízek kolem zápěstí. Tandil stejně jako ty vyčkával co se bude dít, ale nic se nestalo. „Chvilku to trvá než se to projeví..“ namítl Tandil, „patřil v minulosti jedné velké kouzelnici. Krom toho, že má magické očarování nosí údajně svému majiteli štěstí.“

Sarako
Rozloučil jsi se, vyšel ze stanu a zamířil k nejbližší postranní uličce. Netrvalo ti to příliš dlouho a povedlo se ti najít vstup do stok a nejspíš i do podzemí. Už jsi se chtěl přiblížit blíž, když jsi zaslechl tichý pláč doprovázený tichým bolestivým sténáním, které přicházelo zpoza kamenné zídky.

SuperHunter
Zvedl jsi knihu a položil ji na noční stolek. Následně jsi tiše probudil Rangelu. Neochotně zamžourala očima, „Hmm.. to už je ráno?“ a přitáhla si peřinu, náhle však otevřela oči jako by si uvědomila, že na něco zapomněla. „U devítky! Promiň.. já.. usnula.“ vydala ze sebe a v momentě seděla.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 10.11.2015 23:39
 
Tondulin
"To ty mě taky." odpovím. "No co nabídl jsem to jen jako alternativu jak se k ní dostat, pokud nechceš tak provedu ten výslech." řeknu a vstanu k odchodu.
 
SuperHunter
"Promiň že tě budím...něco se zvrtlo a musím do Imperial City, nic vážného. Asi se tu moc nezdržím přišel sem se zeptat jestli by si se tam nezašla podívat se mnou."
Upravil/a SuperHunter dne 11.11.2015 00:04
 
Sarako
S pravou rukou na meči a loučí v levé ruce se půjdu opatrně podívat k místu odkud se ozývá pláč. Hbitě vyskočím na zídku a podívám se, kdopak to tam tak naříká, přitom si dávám pozor, kdyby se v okolí nacházel někdo další, abych předešel případnému přepadení ze zálohy a od naříkající osoby se snažím udržet si odstup, abych stihl včas zareagovat na možný útok.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Štěstí? tak to se hodí vždycky že drahá? ... zajímalo by mě jaký to má ale pravý účel ..." myslím že chvilku budeme sledovat mlčky Lauranu v očekávání něčeho epického ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Já si to na rozdíl od tebe můžu dovolit. Drž se toho co jsem ti řekl a uvidíme.“ odpověděl ti, mezitím jsi se zvedl a odebral se k odchodu. „Hlavně nenápadně ať nepozná, že sem tě poslal já.“ dodal Arterius a následně se otočil k Edwin, „Stále tě to zranění zlobí?“ optal se, „Trošku.. asi sem si při tom tanci poškodila stehy.“ odpověděla, „Připravím ti lektvar a podíváme se na to.“ po těchto slovech odešel do vedlejší místnosti, Edwin se za ním ohlédla a nakonec koukla na tebe.

@Škorpias: Tandil se usmíval zatím co jsi netrpělivě vyčkával co se bude dít. „Ještě u toho bylo toto.“ promluvil náhle, když vyštrachal nějaký kousek pergamenu. „Škorpiasi mohli bychom si promluvit, zatím co Laurana bude zkoumat svůj dárek?“ zeptal se poté co předal Lauraně smotaný kousek pergamenu, zajímavě voněl, opatrně jej začala rozbalovat a nakonec očima číst.

Sarako
Přešel jsi k zídce, vyhoupl se a rozhlížel po okolí. Spatřil jsi u dveřích domu sedět nějakou osobu. Lucerna ležela pohozená opodál. Její hlava směřovala k rozvrzané brance. Uvnitř domu se nesvítí, ale nepůsobí opuštěně. Taktéž si zaslechl lidské hlasy, které směřovali od hlavní uličky, pravděpodobně patří legionářské hlídce.

SuperHunter
„Teď kolem půlnoci?“ zeptala se překvapeně a zároveň rozespale, „tetička by asi nebyla nadšená.“ dodala, „něco na sebe hodím, napíšu vzkaz... a vyrazíme.“ doplnila po chvilce, vyhoupla z postele a vykročila ke skříni. Uvnitř skříně bylo několik druhů oblečení a šatů. Rangela sáhla po jednom z těch nejpohodlnějších a asi na cestování nejvhodnějším oděvu. „Mohl by jsi se otočit?“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
Počkám jestli mi Edwin chce něco říct a pokud ne tak půjdu najít Tandila.
 
scorpioncz
"Dobře ..." řeknu a nevim ... chce jít někam do soukromí nebo to řekne hned narovinu? kdyžtak ukážu ať jde že o následuju.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Co se tu u všech předků stalo?" přiskočím k osobě, s taseným mečem, louči položím na zem a podívám se, jestli osoba není nějak zraněná a jestli jeví známky života. Přitom si počínám opatrně a očekávám možný útok.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Určitě" odpovím jí, otočím se a počkám až se převleče
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Edwin nic nenamítala a tak jsi odešel z pokoje. Prošel jsi po chodbě až ke schodišti a ty následně seběhl. V místnosti se stolem se nacházela akorát Laurana, která si pročítala nějaký pergamen. Těsně předtím než jsi seběhl schody ti, ale přišlo, že jsi slyšel jeho hlas.

@Škorpias: „Promluvíme si venku, Škorpiasi..“ řekl Tandil na tvoji reakci a vykročili jste k předním dveřím, „Lauraně sice věřím, ale bude lepší, když to řeknu jen tobě.“ dodal. Vyšli jste před rezidenci. Kolem bylo zabodnuto několik loučí, které osvětlovali okolí. „Oba legionáři jsou teď na placu takže máme klid.“ konstatoval a otočil se k tobě, „Pamatuješ jak jste během obléhání přemohli Ancana a sebrali mu část hole chaosu?“ zeptal se, „Existují celkem tří části. Jedna byla v Imperial City tu jste zachránili, ale nějak se dostala do rukou vašeho arcimága, druhá část je taky nejspíš už u vás na univerzitě a třetí část je podle všeho ukrytá někde u Ledohradu. Potřeboval bych ji získat a k tomu tě budu potřebovat.“ odmlčel se, „Samozřejmě můžeš odmítnout já se zlobit nebudu, ale pro blaho světla je lepší, když bude poslední část hole v rukou Psijiků než vašeho arcimága.“

Sarako
Seskočil jsi a doběhl k osobě. „Nic..“ vydala ze sebe osoba a zasténala bolestí. Teprve až z blízka sis všiml popálenin na těle. Žena, která před tebou seděla byla oděná do lehkého černého oděvu, který připomínal spíš roucho než zbroj, ale přesto nebyl zcela obvyklí co by na sobě nosila normální občanka Imperial City. Tvář měla zakrytou maskou která však dokázala ochránit obličej jen z části, pravá půlka tváře je popálená a oko značně podrážděné až zarudlé, alespoň se ti to tak zdá ze světla tvé louče.
„Nehoda.. během teleportace..“ oznámila ti žena, „nebyla jsem dostatečně soustředná. Moji hůl jste neviděl? Při dopadu mi vypadla z ruky..“ optala se. Dopadla pravděpodobně několik metrů před barák a dál se doplazila, alespoň tomu svědčí krev na kamenném chodníku.

SuperHunter
Otočil jsi se a vyčkával. Po chvilce převlékání na tebe promluvila a ty jsi se konečně mohl otočit. „Připravena.“ oznámila s úsměvem a přehodila si přes rameno malou brašničku. „Můžeme jít.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"A to jsem si myslel že se dnešek nebude odehrávat v seriózním tónu ..." řeknu trochu zklamaně "Ale asi dobře no, co jiného mi zbývá, pomohu vám ..." pokrčím rameny "Co to obnáší?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Přiložím jí čepel svého meče ke krku, sejmu jí masku se slovy:,,Podívejme, kohopak to tu máme." a dobře si ženu prohlédnu.
Upravil/a Sarako dne 11.11.2015 23:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Zdravím,kampak šel ten tvůj šťastlivec? Chci si s ním o něčem promluvit." S úsměvem se zeptám Laurany.
 
SuperHunter
"Jestli máš vše tak ano. Jen si zkontroluju jestli všechno mám všechno. Zatím můžeš připravit ten vzkaz pro svojí tetu."
řeknu Rangele a sbalím si své věci.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: Laurana tě taktéž pozdravila a odpověděla slovy, „Zrovna odešel ven s Tandilem, asi řeší něco důležitého a osobního.“ při posledních slovech pokrčila rameny a opět si hleděla pergamenu, který držela v ruce.

@Škorpias: „Obnášet to bude odcestování do Ledohradu.. ale k tomu by došlo až po sněmu, protože Scipio tě bude chtít mít určitě po svém boku. Potom bychom prozkoumali v rychlosti jednu indícii a vydali bychom se pro poslední část hole.. co bude následovat dál zjistíme tam.“

Sarako
Přiložil jsi jí čepel ke krku a sundal masku. Zaúpěla bolestí, ale nenamáhala se nijak vzdorovat. Druhou půlku tváře neměla popálenou, přesto značně podrážděnou stejně tak i oko. „Posluž si..“ vydala ze sebe, „stejně je jen otázkou času než pach mé krve zachytí ty krvelačné bestie. A.. anebo ten zatracený mág co mi to způsobil, když jsem plnila vůli svého generála.“ při posledních slovech zasténala bolestí. Zdálo se ti jako by se cosi mihlo u kovové branky.

Po bližším prohlédnutí ženy se zdá, že popálení je čistě magického původu není tudíž způsobeno obyčejným ohněm, který je možno rozdělat křesadlem. Tvář má poblednou, ale může to být z důvodu ztráty většího množství krve nebo kvůli velkým bolestem, které bezpochyby má.

SuperHunter
Rangela přikývla, vytrhla stránku z nějaké deníku či co to bylo - pravděpodobně její zpěvník - a napsala vzkaz pro tetičku, položila jej na stůl a sbalila večeři. Mezitím sis zkontroloval své vybavení a ujistil se, že máš vše.
Rangela se sehnula, vytáhla malou truhličku zpod své postele a klíčem odemkla.
„Pro jistotu.“ pousmála se a vzala do ruky kratičkou dýku s pozlacenou rukojetí. Nevzpomínáš si, že by Rangela byla zrovna bojový typ a pravděpodobně ani se zbraní neumí zacházet.
„Můžeme.“ zvolala a vrátila prázdnou truhličku nazpět.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 13.11.2015 23:29
 
scorpioncz
"Hmm ... sice je to až moc brzy po svatbě, ale dobře ... na jak dlouho to tak může být? Doufám že ta hůl není schovaná v nejhlubším dwemerským komplexu ... jo a ještě si teda něco upřesním ... mám to udržet co nejvíce v tajnosti a tedy opravdu to nikomu neříkat? ale jak se mám tedy vymluvit že jedu na dobu neurčitou pryč? Byla by hloupost říkat že jedu na výlet bez Laurany ... to by bylo divný. Naví předpokládám že budeme mít v hledání konkurenta že? arcimág nejspíš ví o té indícii kterou půjdeme prozkoumat předpokládám ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Protože mám podezření, že se jedná o upírku, volnou rukou jí uštědřím ránu do spánku, abych jí omráčil.
Potom zabuším na dveře se slovy:,,Při Stendarrovi, otevřete! Jsem Marcus Scinius, pracuji na vyřešení problému s upíry v Imperial city. Plním zde císařovu vůli."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Díky, půjdu se po nich podívat," odpovím Lauraně a půjdu ven.
Upravil/a Tondulin dne 14.11.2015 13:22
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist