Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Podceňuješ starého Šmajďáka, ta jeho by určitě měla ještě nějaký nežádoucí vedlejší účinek." Usměju se. "Byl bych opravdu moc vděčný kdybys mi něco takového dokázala obstarat." odpovím zatímco budu dál pozorovat oblohu.
 
Sarako
,,V Morrowindu jsem o Arteriovi nic nezaslechl, ale jelikož se jedná o člověka, jeho magická moc nebude ani srovnatelná s Telvennskými čaroději, kteří strávili několik stovek let vymýšlením svých vlastních kouzel. Žádný mág není neporazitelný. Stačí jedna šipka, nebo čepel namočená v lektvaru ticha a už si nějakou dobu nezakouzlí. Problém nastává má-li s sebou lektvar zlomení kouzla. Proto je osvědčenou metodou, nechat si očarovat zbroj a štít zrcadlícím kouzlem a před bojem vypít lektvar zrcadlení. Takovýmhle způsobem může Arteria porazit jakýkoliv z vašich mužů, za předpokladu, že jeho bojové schopnosti budou lepší, než Arteriovi."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Nechám se celý pohltit láskyplným polibkem při vybuchujícím ohńostroji ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Nakouknu do okna, pak odemknu a vejdu co nejtišeji do domu.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Ten novic taky není žádný úplně expert.. ale za pochvalu od učitelky Obnovy si dá určitě záležet.“ usmála se, „a třeba tu petardu i vylepší.“

@Škorpias: Váš dlouhý romantický polibek skončil až s posledním úderem petardy. Když nastalo ticho a jediné co bylo slyšet bylo opětovné hraní hudební nástroje začalo se opět zvesela tancovat. „Ještě nás čeká rozbalování svatebních dárků..“ řekla tiše poté co otevřela oči.

Sarako
„Možná není mocný jako ty vaši telvennští mágové, ale přesto není radno ho podceňovat.“ namítl Kvestor, „Nechci, aby zemřel šermíři.“ začal generál Valerius, „chci, aby trpěl.. zodpovídal se spravedlnosti a válečnému soudu. Pro muže jako je on, by byla smrt osvobozením.“ odmlčel se.
„Klíč k nenásilnému úspěchu je dnešní sněm. Pokud bude rozhodnuto v můj prospěch nechám ho zatknout a předvolat před válečný soud, donutím ho zodpovídat se ze své zrady a válečných zločinů. Jediný problém je v získání dostatečného počtu hlasu.“ pokračoval generál a poté se opět odmlčel, podíval se na děvče a následně na Kvestora, který bedlivě poslouchal.
„Arterius přece nebude mít až takovou podporu? Nebo snad počítáte s tím, že by měl šanci na výhru?“ optal se kvestor poté.
„Včerejší selhání v Kvatchu ho stálo trošku důvěry, ale stále má podporu generála Falberta z Vysokoskalí a generála Viciho. Oba vždycky ignorovali cokoliv co vyplavalo o Arteriově minulosti na povrch a při sněmu budou stát za ním.“ odpověděl generál Kvestorovi, „Ostatní přítomní přihlédnou k jejich hlasování a nebo se rozhodnou ze své hlavy, ale na to bych moc nesázel, krom toho to vypadá, že ušáci budou chtít přednést 'nové' ultimátum.“ opět se odmlčel, vstal ze židle a přešel z místa na místo. „Takže k vyřešení mého problému není nutná fyzická síla, alespoň pro zatím, ale trošku intrik. Samozřejmě pokud mi hodláte pomoci budete velmi štědře odměněn.“

SuperHunter
Koukl jsi do okna. Vzhledem k tomu, že je poměrně dost vysoko moc jsi toho neviděl. Odebral jsi se ke dveřím, odemkl a vešel. Opatrně jsi našlapoval, aby jsi nikoho nevzbudil a tiše za sebou zavřel dveře. Zamkl a vzhlédl ke schodišti z něhož vycházelo taktéž slabé světlo. Tetička pravděpodobně už spí, ale Rangela čeká na tvůj příchod.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 08.11.2015 14:43
 
Sarako
,,Takže máte na mysli něco takového jako, že by se jednomu těch generálů stala malá nehoda a druhému z nich bych flirtoval se ženou tak dlouho, dokud by mě nevyzval na souboj, při kterém bude zraněn tak, že se na sněm zkrátka nebude moci dostavit. Problém je v tom, že bude na oboje docela málo času, proto si nejprve vyslechnu váš plán."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Pomalu a tiše vejdu do pokoje.
 
scorpioncz
"Na to bychom se mohli vrhnout teď, ještě než na to nakonec zapomeneme." pousměju se a nabídnu jí rámě s cílem přejít dovnitř do domu a podívat se na ty dárky.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Radostně se usměju nad tím že budu mít vylepšenou petardu."Málem bych zapomněl,Arterius mě požádal ať se za ním večer zastavím, asi má pro mě nějaké důležité poslaní." Ušklíbnu se, "Omluvíš mě na chvilku?"zeptám se Mirabelle a pokud bude souhlasit tak půjdu najít svého generála.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Sice nerada, ale omluvím..“ usmála se, „hlavně se od něj nenech moc vytočit.“ dodala těsně předtím než jsi vstal a vyrazil dovnitř. Uvnitř síně s podlouhlým stolem bylo prázdno, nějaké jídlo tam však ještě zůstalo - dokonce i dort. Alda a nějaké malé děvče nejspíš od Škorpiasova příbuzenstva pobíhali venku. Vyšel jsi schody a následně prošel celou chodbu až na konec k Arteriově pokoji. Zabouchal jsi na dveře a po Arteriově vyzvání jsi vešel do pokoje.

Arteriova ložnice se skládá z dvou místností. První místnost ložnice obsahovala trojici vysokých knihoven plných knih, několik šatních skříní, nakreslený rodokmen rodu Arteriů přičemž některé malůvky obličejů jednotlivých členů byli začerněny, figurínu se starou generálskou zbrojí a manželkou postel u níž z pravé strany ležel spací pytel. Krom toho tu bylo několik obrazů - na jednom byl starší muž, docela dost podobný Arteriovi - a na nočním stolku bylo postavené víno a dvě skleničky. Jak to vypadá ve druhé místnosti nevíš, protože vstup byl zakryt červeným závěsem a bylo slyšet šplouchání vody. Krom toho sis všiml i kladiva, které bylo opřené o zeď a runy, která byla položená na nočním stolku - je to tatáž runa, kterou použil k odkrytí svých vzpomínek - dále sis všiml jiných run, které byli pohozené v krabici, pravděpodobně jsou prázdné, protože na nich není žádný symbol.

„Zavři za sebou dveře.“ promluvil k tobě Arterius, který už na sobě neměl zelený kabát nýbrž jen kalhoty s botami a bílou košili. Meč s pouzdrem měl hozený na posteli. „Proč myslíš, že jsem s tebou chtěl mluvit?“ zeptal se s otočil se k tobě zády, aby mohl sledovat dění venku oknem.

@Škorpias: „To bychom mohli, jdeme.“ chytla tě za ruku a vyrazili jste ke dveřím. Když jsi stanul v síni s podlouhlým stolem ihned jsi zamířil k hromadě zabalených dárků. Odhadem jich snad může být kolem patnácti. Jsou různě velký a nejrůzněji zabalený. „Mám trošku obavy, abychom to vůbec všechno pobrali..“ pousmála se Laurana při pohledu na dary. „nebudeme otálet.“ dodala, dřepla si k prvnímu z dárků podala ti jej a sama si pak vybrala jiný a začala jej rozbalovat. Všiml sis, že jeden poměrně velký, ale plochý dárek je opřený o stěnu.

Sarako
„Právě. Čas nám rychle dochází.“ přikývl generál, „Bohatě by stačilo přimět Arteria nedorazit na sněm. Jeho nepřítomnost na tak důležité události by dost otřásla důvěrou. Samotného Arteria bude těžký nějak ochromit, protože na sněm dorazí společně se svým strýcem a ostatními blízkými. ALE! Arterius má sestru, kterou politika nezajímá takže raději půjde na přednášku magie než na sněm. Toho by se dalo využít. Nebo je tu druhá možnost a to altmerské dětsko, které si adoptoval s nějakou khajiitkou.“
„Toho chlapce zkoušel unést Tyranus a všichni moc dobře víme jak to dopadlo.“ namítl Kvestor,
„Tyrana není žádná škoda. Když dokázal zradit Arteria nevidím důvod proč by to samé neudělal nám.“ odpověděl generál a poté se otočil zpět k tobě, „Univerzita je vcelku dobře hlídaná, ale když si zahraješ na učně co se chce zapsat k učení nebudeš mít problém se dovnitř dostat. Chlapec by měl vyrazit do Skyrimu za matkou společně s jejími rodiči a nějakým méně početným doprovodem. Volba je na tobě. Řekl bych, že stačí jednoho z nich unést a nějak konfrontovat Arteria a on už určitě zváží svoji účast.“

SuperHunter
Vyšel jsi schody, opatrně a tiše našlapoval na dřevěnou podlahu dokud jsi nevešel do pokoje. Na nočním stolku svítil svícen. Rangela, která na tebe očividně čekala usnula s knížkou, která spadla na zem a ona zůstala nepřikrytá. Oblečená je do nočních šatů. Na menším stolku v pokoji leží připravená večeře.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Nemám tušení, ale než mi povíš co máš na srdci, můžu si sem někam sednout?" spíše řečnicky se zeptám Arteria, zavřu dveře a sednu si na nejbližší židli či postel.
Upravil/a Tondulin dne 09.11.2015 22:03
 
Sarako
,,Tyranus, další nespolehlivý člověk ve vašich řadách." zavrtím hlavou a pokračuji:,,Ten legát, kterému utekl ten vraždící kejklíř z Kvatche, chytil vůbec něco kromě bosmerských šípů? Doslechl jsem se o tom ve zdejším hostinci, a když už jsem tohle téma nakousl, jak vysokou částku by mi císař zaplatil za jeho dopadení?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Pro mě za mě..“ odpověděl ti Arterius a po jeho slovech jsi se usadil na postel, protože žádná židle v dohledu nebyla. „Situace se má asi takhle. Dneska dojde ke sněmu a rozhodne se o mé pozici ať už to dopadne jakkoliv věř mi, že teror nastane tak i tak. Lucius se svých snů a cílů nikdy nevzdá. Pokud zvítězí hádám, že bude ve velkém slavit a nakonec obrátí svůj hněv proti mě a mé rodině, krom toho se však k moci dostane i jeho věrná pravá ruka Nigidius a to je daleko větší problém. Nigidius nesnáší mágy, proto jsem se zprvu tak divil, že vůbec spolupracuje s Bothiel. Konec konců jsi to mohl vidět, když jsme opouštěli Kvatch. Zatím co Luciův zrak bude směřovat k mé rodině ten Nigidius se bude upínat k Cyrodiilské univerzitě. Moc dobře víš co by to mohlo znamenat pro Mirabelle a kteréhokoliv jiného mága. Pokud zvítězím já bude jeho vliv omezen, ale přesto bude schopen pořád uškodit mé rodině, ale i císařství. Rod Calů a Acilliovci ho podpoří a mohlo by dojít k občanské válce.“ odmlčel se a otočil se k tobě, „Krom toho mám obavu, že Bothielino spojenectví s Nigidiem a Luciem má hlubší význam. Původně jsem o ní nic moc nevěděl, ale v průběhu souboje se pokusila proniknout mi do hlavy. Asi nepočítala s tím, že jako breton má vrozenou odolnost vůči těmto kouzlům. Nicméně její magická moc se neuvěřitelně velká na to, že je bosmerka, ale zároveň není až tak stará, aby ji někdo ze starších mágů neznal.“ opět se odmlčel a prošel se po pokoji, „Napadají mě dva profesoři co byli alespoň chvíli na zasedání mágům, ale oba jsou příliš daleko. Globullus a Palagán. Pak je tu Tandil, ale ten mi nikdy mé otázky nezodpoví.. leda, že bys ho zkusil vyzpovídat ty. To, že mě nesnášíš a pozvedl jsi proti mě meč nám teď dost nahrálo do karet. Halda lidí si myslí, že jdeš proti mě.“ odmlčel se a zastavil naproti rodokmenu.
„Čas nás tíží Aedane.. musíme jednat rychle. Potřebuji, abys vyzpovídat Tandila a pak se vrátil a všechno mi nahlásil. Pokud tenhle plán selže tak mám ještě jeden.. složitější a nebezpečnější, ale jinou možnost asi mít nebudeme. Nebo ti řekla ještě něco? Cokoliv co by nám mohla pomoci?“ po těchto slovech do místnosti vešla Edwin, byla zahalená v ručníku. Arterius se pousmál, když ji spatřil.

@Škorpias: „To bychom mohli, jdeme.“ chytla tě za ruku a vyrazili jste ke dveřím. Když jsi stanul v síni s podlouhlým stolem ihned jsi zamířil k hromadě zabalených dárků. Odhadem jich snad může být kolem patnácti. Jsou různě velký a nejrůzněji zabalený. „Mám trošku obavy, abychom to vůbec všechno pobrali..“ pousmála se Laurana při pohledu na dary. „nebudeme otálet.“ dodala, dřepla si k prvnímu z dárků podala ti jej a sama si pak vybrala jiný a začala jej rozbalovat. Všiml sis, že jeden poměrně velký, ale plochý dárek je opřený o stěnu.

Sarako
„No! V našich řadách až tak nebyl. Dostal za placeno a svoji práci odváděl vcelku dobře až do chvíle než mu Arterius uťal hlavu..“ začal Kvestor, „podcenil ho a zaplatil za to.“ doplnil se po chvilce. Když jsi se zmínil o legátovi generál pohotově odpověděl slovy, „Je v pořádku. Legát Amatius je jedním z mých nejlepších mužů, vyvázl akorát s drobným poraněním. Odměna se pohybuje kolem deseti tisíc Septimů. Jestli se něco nezměnilo.. ale pochybuji. Stejně nikdo pořádně neviděl nic co by pomohlo vyšetřování.“ odmlčel se, „Hádám, že se v tom chvilku bude ještě vrtat Penitus Oculatus a nakonec to bude smeteno ze stolu a zapomenuto, protože nic jiného jim zbývat nebude. Je to smutné, ale bohužel.“

SuperHunter
Vyšel jsi schody, opatrně a tiše našlapoval na dřevěnou podlahu dokud jsi nevešel do pokoje. Na nočním stolku svítil svícen. Rangela, která na tebe očividně čekala usnula s knížkou, která spadla na zem a ona zůstala nepřikrytá. Oblečená je do nočních šatů. Na menším stolku v pokoji leží připravená večeře.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,No uvidíme. Když se mi podaří sehnat některý z cestovních svitků (mám na mysli Mark a Recall), tak už toho chlapce někam schovám, a to bez prolití jediné kapky krve." pronesu s úsměvem:,,Ještě než odejdu, zajistili jste nějaké podezřelé z Kvatchu? Rád bych některé z nich vyslechl. Deset tisíc septimů je velmi zajímavá částka a Stendarrovi bdící by vám mohli o spolehlivosti mých výslechových metod povyprávět."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Pobereme, na koně se to snad vejde." odpovím a s nadšením otevřu první dárek. při rozdělávání koutkem oka omrknu všechny dárky, jak vypadají, jsou veliké atd.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Tak to doufám že se nabídky od Lucia na to abych se proti tobě znovu postavil jen pohrnou,mohl bych na tom nějakej ten zlaťák vydělat." Usměju se. "Ale teď už k věci, jestli ti tak jde o Bothiel můžu nám s ní zařídit schůzku, myslím že jsem před ní taky žvanil něco v tom smyslu, že nemám rád svého generála a že jsem se ho pokusil zabít, ale těžko říct zda mi to uvěřila."
 
SuperHunter
Zvednu knížku a položím jí na jeden z nočních stolků. Potom se opatrně pokusím vzbudit Rangelu.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Peníze nejsou všechno Aedane, ale na to seš ještě moc mladej.“ poznamenal Arterius po tvé reakci ohledně peněz, „K čemu by mi bylo setkání s Bothiel? Pochybuji, že mi s ochotou řekne jak přišla k takové velké magické moci. Tandil, Palagán a Globullus o ní něco vědět budou a obejde se to bez rizika.“ odmlčel se, „Krom toho máš po půlnoci.. jak bys jí asi chtěl sehnat a domluvit sní schůzku, tak abychom to stihli do sněmu?“

@Škorpias: Dárky jsou různě velké, různě zabalené a mají různé tvary. Nejzajímavější z nich je, ale ten plochý opřený o stěnu. Rozbalil jsi balíček, který ti podala Laurana. Uvnitř byl svazek knih o elementové magii. Uvnitř balíčku, který držela Laurana byla malá dětská panenka. „Jůů.. to bude něco pro Merril až vyroste.“ poznamenala s úsměvem.
„Omlouvám se, že ruším.. ale také bych vám rád něco předal.“ promluvil Tandil z ničeho nic. Jak jsi byl zabraný do prohlížení dárku nevšiml sis, že vešel do místnosti. „Škorpiasi..“ řekl tvé jméno a sáhl do kapsy u svého rouchu vyndal malý zlatavý prsten s modrým kamenem. Zprvu ti kámen připomínal oko, ale nejspíš se ti to jen zdá. „Je kouzelný..“ dodal, „svého nositel dokáže na krátkou dobu zneviditelnit a skrýt před zraky kouzel jako je 'zjištění živých' nebo jak vás to učí na Univerzitě.“ poté se otočil k Lauraně a sáhl do druhé kapsy, tentokrát vytáhl stříbrný řetízek. „Nikdy jsem neměl možnost zjistit co přesně dělá, protože účinkuje jen a pouze na ženu..“ přiznal Tandil, „ale neměj obavy. Nebezpečný rozhodně není.“

Sarako
„Svitky bys koupil na Univerzitě, ale budeš muset pár hodin počkat.. teď v tom jejich obchůdku nejspíš nikdo nebude.“ promluvil Kvestor, „Je mi líto šermíři. To jsou věci legie a Penitus Oculatus. Věř mi, že legát Amatius je dost sběhlí ve vyslýchání.“ odpověděl ti generál.

SuperHunter
Zvedl jsi knihu a položil ji na noční stolek. Následně jsi tiše probudil Rangelu. Neochotně zamžourala očima, „Hmm.. to už je ráno?“ a přitáhla si peřinu, náhle však otevřela oči jako by si uvědomila, že na něco zapomněla. „U devítky! Promiň.. já.. usnula.“ vydala ze sebe a v momentě seděla.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 10.11.2015 21:08
 
Tondulin
"Do sněmu jí asi neseženeme to je pravda, ale říkala že si mě najde a chce abych jí přinesl přinesl tamten šutrák." řeknu Arteriovi a ukážu na tu vzpomínkovou runu. "Pokud na to, ale tak spěcháš tak ten výslech provedu."
Upravil/a Tondulin dne 10.11.2015 21:10
 
Sarako
,,Dobře, mám toho ještě dost na práci, takže pokud budu s únosem úspěšný, budete první, kdo se to dozví. Tak na brzkou shledanou." pronesu s úsměvem a vydám se za svitu louče na menší procházku po nočních ulicích Imperial city. Cestou se porozhlédnu v postranních uličkách po dalších možných vstupech do pověstně rozsáhlého podzemí tohoto města. Pochopitelně si dávám pozor, a jsem připraven na možný útok upírů ať už ze střechy, nebo zpoza rohu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist