Scorpion
Tandil dodá "Stejně jako s Aureliem jsem udělal chybu, jeho jsem poslal na smrt a arcimága jsem zbyl odraženým kouzlem...co jsem to jen udělal!" Laurana na tvůj pokyn řekla "Dělal jste všechno co jste mohl!" Tandil dodal "Ale nestačilo to...zklamal jsem..." řekl a jeho ruka začala zlatavě zářit.
Zmenil som názor, a najprv sa rozhodnem nájsť svojho khajitieho kamoša v ubytovni, teda sa pozrieť či tam ešte je, alebo to využil ako príležitosť zmizol ... You can kill yourself, or die trying...
co to chcete udělat ? jestli to je to co si myslím ... nedělejte to ... sám jste řekl že budete zastupovat ... jzs Laurano řekni něco ... dobře bez paniky .... žádný kouzlíška nepraktikujte .... vše se vyřeší ... vy za nic nemůžete ... Atd. ;D
Scorpion
Tandil se otočí a řekne "Myslíš že smrt by mi to pomohla zapomenout? Ne jen bych donekonečna přemýšlel a říkal jsi co jsem mohl udělat pro záchranu Aurelia!"
Norbi
Dostal jsi se do ubytovny, po khajiitovi ani stopa.
... Aurelius .... netrapte se ... takže nechcete spáchat Hara-Kiri nebo jak se tomu říká ? dobře ... v pohodě .... já si ale teď něco možná domyslel ... co dělá to kouzlíško ??není to náhodou teleport ? no ať je ten ostrov slunečný ... nebo slunečný ? .... tak ... no ... jo ... nebo ne ? ... co dělá to kouzlo ? ;D
Scorpion
Tandil řekl "Dokázal bych vás tam teleportovat, ale Aureliusovi nepomůžete musím vás vycvičit a připravit!" řekl a Laurana dodala "Co je tam tak strašného?" Tandil se usmál a kouzlem vytvořil siluetu nějaké osoby a řekl "Teď něco uslyšíte!"
Scorpion
Postava se začne rozplývat a hlas je trochu nezřetelný "Tandie! Konečně, našel jsem to co jsem hledal...ale bude mi trvat než....prosím....musíš mi....teleport.." náhle postava zmizela a Tandil si povzdech "Musím vám obou něco říct!"
Norbi
Došel jsi až ke kanceláři Tandila (poptal jsi se studentů) ale dveře jsou zamčené, Tandil ta zřejmě není.
Scorpion
Tandil řekl "Ano, byl to Aurelius. Abych mohl otevřít portál musím sehnat pět ingrediencí, ano vím kde je sehnat ale přitom musím opustit školu a to je riskantní!"
Norbi
Arcimágova síň je zamčená, ani tam se Tandil nenachází.
SuperHunter
Jsi v Imperial City, kněz ti poděkoval a dal ti peníze. Nabídl ti jestli nechceš jít aspoň na chvilku k jeho rodině.(na návštěvu)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.