Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
Ujistím se že jsou Hanz s Finnem v pohodě a poté přivolám svého koně a připojím se k Arteriovi.
 
scorpioncz
"Celej žhavej lítat teďka ve slavnostním rouchu po lese a nahánět divokou zvěř ... No kdyžtak si to později nabiji sám nebo o to ještě někoho požádám. Díky Světlano, moc jsi mi pomohla." vděčně poděkuju a sbalím si svůj meč.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Mlčky je budu následovat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Počkám až všichni odejdou a pak půjdu zkontrolovat životní funkce Leyovi
Upravil/a SuperHunter dne 29.10.2015 20:55
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Myslela jsem si to..“ usmála se, „až se nám povede zbraň nabít pořádně prozkoumáme to očarování a tu značku na ruce.“. Předala ti věci, meč si zasunul do pouzdra a byl připraven k odchodu. „Arterius tu má vcelku zajímavou knihovnu.“ namítla v momentě kdy jste stanuli v první místnosti.

SuperHunter
Vyčkal jsi až se osoby v černém sebrali a urychleně opustili místo přepadu. Přesunul jsi se k ležícímu Leyiovi. Otočil jej na bok, přiložil mu hlavu na hruď a poslouchal. Poté jej chvilku sledoval a naznal, že je na živu. Jeho poranění jsou, ale vážná. Po úderu kladivem má jistě zlomená žebra a rána od ledového hrotu v boku je taktéž dost závažná.
(Lucius a jeho doprovod k vám dorazí za 1 příspěvek)

Tondulín
Finn je omráčený, Hanz jej vysadil na koně a poté sám vyskočil. Belius se taktéž vyhoupl na koně a poté jste urychleně opustili místo přepadu stejnou cestou jako jste přijeli. Všichni mlčeli. Nikdo nepromluvil.
(1/3)

Sarako
Následoval jsi skupinku bdících. Provedli tě několika uličkami až ke svému táboru, který sčítal dvojici budov a jednu téměř padlou. Propadlá část byla chráněná magickou bariérou na kterou dohlížela trojice bdících. Velitel skupinky tě zavedl do jednoho z domů. Vnitřek byl klasicky vybavený, akorát místo talířů na stole ležela mapa s dřevěnými vlaječkami. „Mistře Talare.. vedu nějakého šermíře z Morrowindu..“ rozmluvil bdící ke druhému, který byl opřený zády k vám o stůl. „..prý mluvil s legií.“ doplnil.
„Něco málo se ke mě doneslo.“ pravil a otočil se k vám. Mlčky si tě prohlížel, „Imperiál z Morrowindu? Docela nečekané..“ namítl, „jak se vám tam žije pod nadvládou ještěrek?“ zeptal se. Talar je starší muž oblečen stejně jako všichni obyčejní bdící. Šedivé roucho, amulet, kovové nátepníky a boty, ozbroj byl ocelovým palcátem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Pod nadvládou ještěrek? Já nejsem z jižní části Morrowindu." pronesu s úsměvem:,,Morowindu vládne Velký rod Redoran, proto je hlavním městem Morrowindu po vyplenění Mourholhu argoniany Blacklight, . . .
Viz Lore
. . . ale dost o politice, jak je to s těmi upíry? Zítra dorazí několik mých mužů. Mám v plánu chytit některého z nich živého, dostat z něj informace o jejich doupěti a tam je jednou pro vždy zničit." po těchto slovech povytáhnu stříbrný meč z pochvy tak, aby byla vidět jeho čepel a pokračuji:,,Když dovolíte, rád bych si prohlédl tu propadlou část budovy."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Zajímalo by mě, jestli si v ní vůbec čte." podotknu "Možná se do ní někdy později podívám, ale zatím není čas ztrácet čas! Raději půjdeme dolů, aby nás mezitím někdo nezačal hledat. Knihovna tu snad nějaké ty roky ještě vydrží." řeknu s úsměvem a kdyžtak se vydáme dolů.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Sakra, sakra...koho vzít ?! Ley mi dluží prachy, ale nevim jestli to zvládne....Gora ? Hmmm jaká by byla jeho reakce na to že sem tu Leye enchal...těžká to volba...

Po chvilce přemýšlení se rozhodnu že odtáhnu Gora, protože si nejsem jistý že ybch dokázal stabilizovat Leyův současný stav
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Těžko říct..“ pokrčila rameny, „některé knihy jsou dost zaprášené.“ dodala a po těchto slovech jste odešli z ložnice. Zamkla a klíč vzala do ruky, „Předám ho majitelce..“ usmála se, „zatím se vrať ke své novomanželce.“ po těchto slovech jste společně došli až na konec chodby, sešli schody. Chtěli jste pokračovat zadními dveřmi na 'taneční plac', ale zaslechli jste klepání na přední dveře, které jsou téměř ihned u schodů. „Kdo by to mohl být? Čekáš ještě nějakého hosta?“ otočila se k tobě Světlana.

SuperHunter
Váhal jsi, ale nakonec se rozhodl. Chytl jsi Gora chtěl jej odtáhnout, ale byl dost těžký a v bezvědomí. Musel jsi vynaložit hodně úsilí, abys jej odtáhl do bezpečné vzdálenosti. Skryli jste se v menší škarpě, která byla díky křoví a stromům dokonalým úkrytem.

Legionáři dorazili k vozu. Všiml sis muže v generálské zbroji. Byl prošedlý a starý, tvář mu osvětlovala pochodeň, kterou držel v ruce. Taktéž sis všiml, že má místo druhé ruky hák. „Přepadli je.“ konstatoval jeden z legionářů, „To je mi jasné jináč by se tu neváleli. Prohledejte mrtvoly a nahlaste mi cokoliv podezřelého.“ rozkázal generál, „Ano, generále Valerie.“ přikývl legionář a vydal rozkaz ostatním legionářům. Ti okamžitě seskočil z koní a vydali se bojiště.
„Vidíš někde tu bosmerkou děvku? Platorie.“ optal se generál, „Ne, pane.. nejspíš přežila.“ odvětil mu muž po jeho boku, „Hmm.. Nigidius a Ingmar nebudou mít radost..“ konstatoval generál, „ten muž co leží u nohou.“ pokynul a ukázal na ležícího Leyie. „Generále?“ vydal ze sebe Platorius a seskočil z koně, sehnul se k Leyiovi, „..Leyi Rullus a vedle ta bez hlavy je jeho žena.“
„Seberte ho. Beztak má tohle celé přepadení na svědomí. Pokud žije udržujte ho na živu, potřebuji ho na zítřejším sněmu.“ rozkázal opět generál.
„Ano generále, pokusíme se.“

Tondulín
(2/3)

Sarako
„Fajn..“ usmál se Talar, „dění v Morrowindu ti cizí není, ale.. ale jaké jsou tvé vědomosti ohledně upírů a celkově nemrtvých?“ optal se poté. „Nejde o to, že bych ti nevěřil. Já nevěřím nikomu.“ doplnil se a usedl na dřevěnou židli. Po celou dobu tě nespustil z oči. Všiml sis, že má na levé ruce prsten.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.10.2015 01:24
 
scorpioncz
"No ... já nevím ... asi spíše ne, ale bylo by silně neslušné někoho nechat za dveřma." podotknu a dojdu otevřít dveře. Každopádně ale si ale nechám levou ruku na jílci meče (jsem pravák takže mam meč na levým boku) abych mohl popřípadně alespoň nějak vytáhnout meč a přehodit si ho do druhé. Ostražitost není nikdy na škodu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,K zabití nemrtvého mi stačí stříbrná zbraň a vadí jim sluneční svit, co víc potřebuji vědět? Upíři se navíc umějí zneviditelnit a někteří z nich umí manipulovat z myslí svých obětí." pronesu sebejistě s úsměvem na tváři ,,Zranění stříbrnou zbraní nedokáže žádný nemrtvý samovolně zregenerovat, proto na svůj meč nedám dopustit." na chvíli se odmlčím a pak se Talara zeptám:,,Ten prste je jistě očarovaný. Poskytuje odolnost proti nákaze, nebo umí vykouzlit sluneční svit?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Budu je dále pozorovat.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Přiblížil jsi se ke dveřím, ruku položil na jílec meče. Druhou sáhl na kliku. Světlana stále kousek od tebe a taktéž byla připravena pro všechny případy v její levé ruce se rozzářilo světlo a ihned si ucítil závan chladu. Když jsi otevřel spatřil jsi altmera oblečeného do honosnějšího společenského roucha s kápí. Byl to Tandil. Vypadal trošku jinak než sis jej pamatoval od vašeho posledního shledání. Měl narostlejší delší vousy a na tváři mírný úsměv.
„Zdravím Škorpiasi. Trošku jsem se opozdil..“ přiznal, „ale doufám, že jste mě ještě nevyškrtli ze seznamu hostů.“
Světlana ihned zrušila kouzlo a pozdravila, „Dobrý den, mistře Tandile.“. „Zdravím, Světlano.“ pokynul hlavou na pozdrav Tandil.
Taktéž sis všiml, že dorazil Arterius, Belius, Aedan a dva legionáři z Osmé legie. Své koně vyrazili ustájit do stájí.

SuperHunter
Sledoval jsi dění u vozů. Legionáři odnesli mrtvá těla na vůz, který sice nebyl určen k přepravě mrtvol, ale nic jiného jim nezbývalo. Vzali i těla padlých žoldáků. Leyie odnesli do vozu a následně se na rozkaz generála Valeria dali do pohybu.

Všiml sis, že se Gor pohnul. „Ou..“ vydal ze sebe a chyt se za hlavu. „Co se stalo?“ rukou šmátral po své zbrani, která však zůstala u vozu. Když se trošku víc vzpamatoval uvědomil si co se asi stalo optal se, „Leyi?“

Tondulín
Dojeli jste až k rezidenci. U vchodových dveřích jsi spatřil stát altmerského mága v honosné společenské róbě, kterému přišel otevřít Škorpias. „Dáme je do stájí.“ řekl Arterius a koně jste ustájili uvnitř stájí. Když všichni čtyři stanuli u dveří ze stájí povídá Belius, „Co tu dělá Tandil?“ Arterius vykoukl a poté se stáhl zpět dovnitř stájí, „Asi je pozvaný.. kdyby pozval Neriena tak by to bylo horší.“ poté se Arterius otočil k Finnovi, „Ošetřím ti tu ránu na hlavě. Ostatní máte volno.“ koukl na tebe a dodal, „Předtím než půjdeš spát se u mě zastavíš. Chci si s tebou o něčem promluvit.“
(3/3)

Sarako
„Chmrmf..“ promnul si bradu Talar, „Očividně něco víš. To je dobře.“ přikývl hlavou. Když jsi se optal na prsten odpověděl, „Má žena byla kouzelnicí.. ale jaké má očarování si nechám pro sebe. Raději mě vysvětli jak přesně chceš chytnout upíra. Zajmout živého a přimět ho ke spolupráci se nám ještě nepoštěstilo.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.10.2015 23:34


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Samozřejmě že ne, pojďte dál." otevřu dveře víc aby mohl pořádně vstoupit. "Mohu vědět důvod zpoždění? pouze ze zvědavosti a samozřejmě pokud to není nic tajného."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Můj plán je následující: až dorazí mí muži a až mi zdejší legát obstará slíbená stříbrná pouta, stačí už jen najít některého z upírů a v souboji jej dostatečně zmrzačit. Pak už nebude problém ho těmi stříbrnými okovy spoutat a po několika procházkách na sluníčku a po nakrájení prstů stříbrnou dýkou na tenké plátky, až bude žadonit, abych ukončil jeho trápení, tak mi s radostí odpoví na všechny otázky." zhluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Stvůra, která je schopna hodovat na živém člověku, nebo elfovi si nezaslouží lepšího zacházení. Proto doufám, že s mými metodami všichni souhlasíte."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Kývnu na souhlas a půjdu dovnitř do domu.
 
SuperHunter
"Pššš" zapštím na Gora a potom co všichni odejdou mu řeknu co se stalo
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Aedan: „Málem bych zapomněl. Sundejte si roucha.“ vydal ze sebe Arterius a svlékl si černé roucho, které měl přehozené přes oblečení. Stejně Finn s Hanzem, kteří měli pod rouchem legionářskou zbroj. Belius měl roucho svlečené už dávno. Své roucho jsi předal Arteriovi a vykročil k rezidenci. (viz. tah oba)

@Škorpias: „Nijak zvlášť tajné to není.“ usmál se Tandil a na tvoje pokynutí vešel do domu. Dveře jsi nechal otevřené, protože sis všiml přicházejícího Arteria, Aedana a nějakého legionáře, který má za úkol dohlížet na bezpečí rezidence. „Byl jsem si něco ověřit na vaší univerzitě. Chtěl jsem mít jen jistotu, že jsou mé informace správné. Ke mé smůle byly.. takže budu muset jednat o něco rychleji.“ dodal. Možná by byl pokračoval, kdyby do rezidence nevešel Arterius s legionářem, který měl krvavý šrám na tváři a Aedan.

@Oba: Tandil se otočil k Arteriovi a pozdravil jej. Na první pohled bylo vidět, že v obou - zejména v Arteriovi - je stále ještě nenávist a zloba z jejich ranního rozhovoru. Nicméně ho taktéž pozdravil. „Doufám, že ti nevadí moje návštěva ve tvé rezidenci?“ zeptal se Tandil, „Upřímně? Radost z toho nemám, ale je to Škorpiasova oslava a tak tě tu holt budu trpět..“ povídá Arterius a stoupl na první schod, „jestli tě najdu jak se vrtáš ve věcích do kterých ti nic není. Tak ti přísahám, že tě okamžitě vyrazím.“
„Všechno potřebné už vím..“ usmál se Tandil, „ale věř mi. V rukou psijického mnicha jsou i tvé nejtajemnější tajemství v bezpečí a šmejdit ti po domě není můj styl.“ ukončil rozhovor Tandil a otočil se zpět ke Škorpovi a Světlaně, která pozdravila příchozí legionáře včetně Aedana. „Pojď Finne.“ řekl Arterius a vyšel v doprovodu Finna schodiště.

SuperHunter
Poté co jsi vše povyprávěl Gorovi se chytl opět za hlavu a po chvilce rozzuřeně odhodil několik listů spadaných z nedalekého listnatého stromu. „Ku*va!“ křikl rozčileně, „Nezbývá než doufat v devítku..“ dodal už klidným tónem „musíme se dostat do Imperial City, generál Valerius bude na tom zítřejším sněmu. Jestli Leyie zachrání tak ho tam najdeme taky..“ poté vykoukl se slovy, „budeme muset jít pěšky.“

Sarako
„Hmm..“ vydal ze sebe Talar a dlouhou dobu mlčky přemýšlel než něco opět řekl, „ví moc dobře, že čekáme až vylezou. Sice nevím jejich počty, ale řekl bych že podrobenci odvedení kvůli krvi by jim mohli vydržet do zítřejší noci.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,To jsou pro mě dobré zprávy." pronesu s úsměvem ,,No nic, já mám ještě jednu neodkladnou audienci u jednoho generála z legie, tak už budu muset. Takže zítra mě očekávejte mezi šestou až osmou hodinou večerní. Ať je Stendarr s vámi." mávnu rukou na rozloučenou a vydám se do tábora Luciovi legie.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Letmo pozdravím Škorpa a půjdu najít Mirabelle.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist