Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
SuperHunter
Půjdu pomoc lidem co tahají vězně z vozu
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Zařídím to.“ odpověděla ti tetička a odběhla k Edwin, chvilku spolu o něčem diskutovali a tak jsi měl dostatek času shlédnout tancující Lauranu. Když na tebe Světlana křikla vykročil následoval jsi ji. Edwin vás zavedla zpět do rezidence, prošli jste kolem stolů a pokračovali po schodišti nahoru, poté jste došli až nakonec chodby. Edwin otevřela dveře a nechala vás vejít. „Akorát tu neudělejte nepořádek. Arterius by nebyl moc nadšený, kdyby zjistil tu někdo byl bez jeho svolení.“ poznamenala Edwin, „Stolek bude v pracovně.“ dodala a ukázala na vchod do vedlejší místnosti.

První místnost ložnice obsahovala trojici vysokých knihoven plných knih, několik šatních skříní, nakreslený rodokmen rodu Arteriů přičemž některé malůvky obličejů jednotlivých členů byli začerněny, figurínu se starou generálskou zbrojí a manželkou postel u níž z pravé strany ležel spací pytel. Krom toho tu bylo několik obrazů a na nočním stolku bylo postavené víno a dvojice skleniček.
„Vrátím se dolů.“ promluvila Edwin a odebral se zpět dolů.
Druhá místnost ložnice byla menší a nejspíš sloužila na víc věcí ne jen jako pracovna. V rohu se nacházela dřevěná vana vedle ní vědro a několik bavlněných ručníků, ihned vedle byla zdobená dřevěná skříň se stylem, který se používal už během třetí éry. Dále tu byla dvojice nižších skříních na nichž leželi dvě malé prosklené vitríny. Pracovní stolek byl uklizený, uprostřed se nacházel očarovavací aparát a vedle něj bylo několik menších kamenů duší těžko říct jestli jsou plné každopádně podle prachu je nikdo nedávno nepoužíval. Nad pracovním stolkem bylo přibodnuto několik zajímavých kreseb s mapou Skyrimu u níž byl označen Ledohrad.
„Pročpak má asi označený Ledohrad?“ poznamenala Světlana spíš pro sebe než směrem k tobě a pořádně si mapu z dálky prohlédla. „Nebudeme to zdržovat.. ukaž mi prosím ten meč a znamení na té ruce.“ pobídla tě po chvilce teta. Z místnosti se dá vejít na boční balkón, okna a prosklený vstup je zakryt červeným závěsem.

SuperHunter a Tondulín
@Aedan: Arterius se na tebe otočil a zakroutil nesouhlasně hlavou. Přiblížil jsi se k zraněnému veliteli, napřáhl meč a ukončil jeho trápení useknutím hlavy. Hanz mezitím zmizel kdesi mezi stromy pronásledujíc prchajícího legionáře. Přečti si i SHho tah.

@Nadarr: Zatím co Gor podpíral zraněného Leye, vyhoupl jsi na vůz s tím, že pomůžeš s dalšími vězni. Když si však pohlédl do vozu spatřil jsi prázdnotu. Nikdo krom Leyovi manželky uvnitř vozu předtím nebyl. Žoldák se podíval na svého velitele a Finn si přiložil ruku ke krvácejícímu šrámu na tváři.
„To vezli jen ji?“ podivil se jeden z žoldáků, „Ano, jen ji.“ přikývl Ley. Druhý žoldák pomohl vyděšené ženě slézt dolů. Belius (další osoba v černém) pohlédla na osobu s kladivem, „Zadrž žoldáku.“ promluvila osoba a vykročila opírajíc se o kladivo blíž k ženě.
„Proč?“ zeptal se nechápavě, „Protože jsem ti to přikázal.“ pokračovala osoba.
„Klid, je to moje žena.“ promluvil Ley.
„Nepochybně byla, ale teď už není.“ utrousila osoba, když si pozorně prohlédla vyděšenou a pobledlou ženu.
„Jak to myslíš byla?“ zeptal se nechápavě Ley.
„Podívej si na ní pozorně Ley. Co vidíš? Skutečně svoji ženu?“ po těchto slovech se Ley pozorně podíval na ženu, „Ano.“ přikývl pevně rozhodnut. Gor přitom nedůvěřivě sledoval osobu v černém. „Skutečně? Pak je asi láska skutečně slepá. Drž ji pevně žoldáku.“ promluvila opětovně osoba.
„Co to sakra meleš Arterie?! Přece poznám svoji milovanou!“ zvolal Ley a podíval se na Gora. Žena se trošku uklidnila a žoldák ji pevněji stisk, „Dej zní ty pracky pryč, Paule. Od kdy tě sakra platí za poslouchání rozkazů on?“ zvolal na žoldák poté. „Nepoznáš Leyi. Tohle není tvoje žena. Možná vizuálně tak vypadá, ale pokožka je dost pobledlá a její oči jsou zarudlé. Tělo na dotyk chladné, mám pravdu žoldáku?“ začal Arterius, „Nepatrně ano.“ přikývl žoldák, „Ty bys asi taky nevypadal úplně zdravě když by sis musel projít tím čím si prošla ona. Krom toho je tu kosa a ona na sobě má jen tu košilku tak snad nečekáš, že zní bude sálat teplo.“ promluvil Ley. „Je to upírka, Leyi. Čerstvě zrozená.“ vydal ze sebe Arterius při pohledu na ženu.

Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
SuperHunter
"Tak jí můžeme vyléčit ne ?" navrhnu
 
Tondulin
"Co jsem slyšel tak je to celkem úspěšně léčitelná choroba, například dřevěným kůlem do srdce."Odpovím Nadarrovi, uchechtnu se a zeptám se Arteria co se stalo s Bothiel.
 
SuperHunter
Protočím oči a slezu z vozu. Jak je na tom muj ocas ?
 
scorpioncz
Nejprve si odepnu od opasku pochvu s mečem a tasím ho. Poté tasený meč položím hned vedle pochvy na očarovávací aparát. Nakonec si vyhrnu rukáv ruky, kde mám to znamení od toho slavnostního udělování meče.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Odepnul sis pochvu s mečem a poté jej vytasil. Položil na aparát, vyhrnul rukáv a vyčkával jak tvoje teta zareaguje. „Mohl bys mi prosím zopakovat jak se ti to stalo?“ při těchto slovech tě chytla za ruku a různě jí otáčela a prohlížela.

SuperHunter a Tondulín
„Nepředpokládám, že bys znal někoho kdo dokáže vyléčit z prokletí jako je vampirismus. Nebo snad ano?“ namítl Arterius. Poté se ohlédl k přicházejícímu Aedanovi se slovy, „Těžko říct. Kosti po ní nezbyli takže o ní asi uslyšíme.“
„Nadarr má pravdu. Musíme jí vyléčit!“ zvolal Leyi, pustil se Gora, který jej opíral a vykročil ke své ženě. Ta jej celou dobou mlčky sledovala v očích měla slzy, tělo pobledlé a místy i od krve.
„Aedan má pravdu, dřevěný kůl do srdce.“ promluvil Arterius a vstoupil Leyovi do cesty, opírajíc se přitom o své kladivo. NE! S tím nesouhlasím a nikdy nebudu..“ zvolal Leyi v momentě kdy mu vstoupil do cesty, „uhni mám právo si odvést svoji ženu!“ dodal rázně.
„To bez pochyby máš, ale tohle není tvá žena..“ nenechal se odbít Arterius, „je to upírka. Jediné co z tvé ženy zůstalo je tělo a to si konec konců vzít budeš moc až s ní skončím.“
„Nevěřím ti! Přece jí to prokletí nemohlo zbavit jejích vzpomínek a její lidskosti.“ zvolal Leyi a Gor mlčky přikyvoval, taktéž se mu nezdálo, že by Arterius mluvil pravdu.
„Mysli si co chceš, ale já ti nedovolím jí odvést. Je to příliš velká hrozba..“ chtěl pokračovat Arterius, ale Gor mu skočil do řeči, „Najednou obrátil pan mág. Nejprve zachraňuje děti Thalmoru před špatným osudem společně s tou chlupatou špiónkou ušáků.. a teď se neštítí zabít bezbrannou ubohou ženu.“ namítl a udělal několik kroků blíž k Leyiovi, „Copak milosrdenství se ti tenkrát nevyplatilo? Nedopřála ti teplo své srsti?“ ušklíbl se Gor.
„Zmlkni.“ napřímil se Arterius.
„Necháš ji odejít nebo ti zarazím tuhle zbraň do tvého zrádného mozečku.“ zamračil se ork a Leyi taktéž z vážněl, „Uhni Arterie! Miloval jsem ji jako člověka budu ji milovat i jako upírku nic se na tom nezmění! Nikdy! Žoldáci vyčkávali co se bude dít i žoldák co držel ženu váhal koho podpořit. Finn i Belius mlčeli, ale bedlivě si hlídali oba žoldáky na voze.

Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 25.10.2015 23:23
 
scorpioncz
"No to bylo mám dojem takhle ... když mi Scipio dal požehnání a povolení si vzít Lauranu, tak mi byl udělen meč, myslím že je Aureliův ... no a když mi byl předán tak se mi na ruce udělalo tohle, už si moc nevybavuju jestli to trochu pálilo nebo tak něco ... ale prostě od té doby mám tohle na ruce. Mimo jiné je ale ten meč velmi dobrý ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Co takhle probrat to někde jinde kde nebude hrozit to že se všichni pozabíjíme ?"
 
Tondulin
"Ještěrka má pravdu, byla by celkem škoda tady tak lacině zahodit svoje životy Leyi." řeknu a připravím si ruku na meč kdyby se někdo chystal zaútočit.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Aureliův? To byl kdo?“ optala se Světlana, „Vím, že mám dost otázek.. ale cokoliv co o tom meči víš nám může dost pomoc. Každopádně to vypadá, že půjde o pěkně vzácné očarování.“ dodala a pustila tvoji ruku, přešla ke stolku uchopila meč prohlížela si jej pečlivě očima. „Tvarem i materiálem vypadá jako akavirský..“ konstatovala, „..pokud si vzpomínám dobře tak Viciovci měli v rodu pár agentů Čepelí.. ale o tom, že by si zahrávali s daedrami jsem nic nečetla.“ odmlčela se, uchopila meč za rukojeť. Druhou přiložila na ostří a jemně ho začala ochlazovat ledovým kouzlem. Když ustala všiml sis, že omrzlina rychle mizí. „Je teplé.“ poznamenala spíš pro sebe než k tobě v momentě kdy sáhla na ostří, „Zajímavé.. velmi zajímavé.“

SuperHunter a Tondulín
„Všichni?“ otočil se Arterius skryt pod černou kápí k Nadarrovi, „Jen ti co nejsou ochotní akceptovat fakt, že je to upírka a ta si jiný osud než smrt nezasluhuje..“ koukl na Leyie, teď a tady bude vykonána spravedlnost.“
„Jaká spravedlnost?!“ zvolal Leyi, „Copak zabít nevinnou ženu je nějaká spravedlnost.“ dodal nechápavě a zoufale poté se otočil k Aedanovi, „Lacině? Pokud budu muset padnou zde. Tak padnu při obraně své milované!“ ork nespouštěl oči jak z Arteria tak z Finna, který střídavě koukal po všech přítomných.
„Ne nadarmo se říká, čím větší č*rák tím vyšší hodnost.“ ozval se žoldák stojící na voze, seskočil dolů a zařadil se ke svému pánovi. Gor se usmál při jeho poznámce. Finn a Belius seskočili z vozu a zaujali postoj poblíž Arteria, aby jej byli schopní zavčasu chránit.
„Aedane? Jsi Aedan, nemám pravdu?“ začal promlouvat Leyi k Aedanovi, „Přece nebudeš stát při svém generálovi, když se hodlá zabít nevinnou ženu!“
„Upírku..“ opravil jej Arterius a hodlal si své tvrzení potvrdit odložením kladiva, přešel k ženě uchopil jí za zápěstí a po zamumlání nějakého zaklínadla se jeho dlaň rozzářila. Žena vřískla bolestí a poté co ji pustil byla v místě dotyku vidět spálená kůže. „Je to upírka.“ řekl důrazně a sáhl na hrušku svého meče. Všimli jste si, že dorazil Hanz. Seskočil z koně, zasunul meč do pouzdra a kráčel k vám. „Hotovo..“ usmál se aniž by tušil co se tu děje, „můžeme jet domů.“ když však naznal, že je něco špatně zařadil se k Arteriovi a vyčkával na rozkazy.

Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Aurelius byl otec Laurany ... mé ženy, zemřel pokud vím v souboji ..." odpovím "Tady ale mé znalosti končí, zkoušel jsme s tím jít za jedním profesorem ale nic kloudného mi neřekl."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Rozumím tvému postoji Leyi, ale musíš pochopit že už je dávno mrtvá, na vlastní oči jsem viděl co s ní ta Luciova čarodějka udělala. Opravdu byste si měli všichni rozmyslet zda chcete natáhnout bačkory jenom kvůli obraně upírky. "
 
SuperHunter
Budu dál stát při Leyovi
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Předpokládám, že ho spálili..“ šeptla potichu opět nejspíš pro sebe, „Očarování bude s největší pravděpodobností ohnivého původu. Už jen kvůli tomu, že i když ostří ochladíš je stále teplé..“ promluvila na hlas, „každopádně to vypadá, že je zraň vybitá.“ sáhla na kameny duší a prohlížela si je, vzala do ruky a následně položila, „Škoda jsou prázdný. Víš jak se nabíjí kámen duší?“ otočila s otázkou k tobě.

SuperHunter a Tondulín
„To mě nezajímá! Oba lžete! Ty i on. I když je zní upírka stále zůstala sama sebou! Stále je to moje milovaná žena.“ zvolal rozhořčeně Leyi, chtěl se přiblížit blíž, ale Hanz a Finn vytasili meče a napřáhli je před sebe „Ani hnout!“ vydali ze sebe jednohlasně. Leyi byl nucen zastavit. Gor, který se držel i s žoldákem za ním pozorně sledoval obě osoby v černém jak Hanze tak Finna.
Arterius jej ignoroval, pohlédl na ženu a tasil svůj meč. „Nechť je Stendarr milostiv, k tvé duši.“ šeptl tiše, ale přesto dosti zřetelně, meč dal nad hlavu a žoldák přiměl ženu pokleknout. „Nedělej to! NÉ!“ zvolal Leyi z plných plic, uchopil svůj meč a chtěl zaútočit. Gor byl však rychlejší sebral kus nějakého urvaného dřeva z vozu a prudce se vrhl na oba muže. Finna udeřil a srazil jej k vozu o který se udeřil hlavou. V bezvědomí se skácel k zemi. Hanz úder nějakým způsobem ustál a zasekl svůj meč do dřevěného kusu. Druhou rukou sáhl po dýce a chtěl ji vrazit do orkova boku, ale nepovedlo se mu to. Ork chytl volnou ruku a pevně ji sevřel. Arterius po tomto činu neměl důvod váhat a sťal hlavu upírce. Žoldák po Leyiově boku se vrhl vstříc Beliovi, který odrazil jeho útok a mečem jej sekl po zádech. „Do prdele.. do prdele!“ křikl žoldák na voze v momentě kdy spatřil od cesty z Kvatche slabé světlo od loučí se dal na útěk. Leyi vyrazil proti Arteriovi, který jeho úder odrazil mávnutím meče. Leyi byl zraněný už z předchozího souboje s Bothiel a kvůli ztrátě své milované se nebyl pořádně schopen soustředit na boj.

@Aedan: V momentě kdy žoldák vykřikl a dal se na útěk jsi se taktéž ohlédl. Světlo od loučí se blíží rychle a pravděpodobně se bude jednat o větší skupinku lidí. Dokonce ti přijde, že vidíš i zástavu Luciovi Osmé legie, ale možná se ti to jen a pouze zdá přeci jen je tma a louče jsou ještě stále daleko.

@Nadarr: Žoldák, který se dal na útěk zjevně spatřil daleko větší nebezpečí než to, které představoval Arterius a jeho skupinka. Když jsi se podíval směrem, kterým předtím on spatřil jsi více loučí najednou. Tudíž se pravděpodobně jedná o větší skupinku lidí.

Sarako
Probudil jsi se. Za okny je tma a ruch města i hostince utichl. Chvilku se za okny mihlo světlo od louče hlídkujících legionářů nebo Stendarrových bdících, kteří měli za úkol dohlížet na propadlou část čtvrti a její okolí.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"No, musí se chytit duše nějakého tvora nebo člověka ... čím větší kámen, tím větší duši pojme pokud se nemýlím ..." odpovím zamyšleně s doufáním, že mě nepošle někam sehnat duše ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Obuji se, meč i dýku si připnu k pasu a vyrazím za nejbližší hlídkou vojáků, nebo Stendarrových bdících.
Až některou z hlídkujících skupin dostihnu, představím se a pronesu:,,Marcus Scinius, šermíř z Morrowindu, určitě jste se o mě doslechli od zdejšího důstojníka legie. Kde bývá touhle dobou aktivita upírů nejvyšší? Ptám se, protože už zítra se sem dostaví několik mých mužů a hned večer začneme s lovem ve zdejším podzemí a stokách."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Máme společnost." řeknu a ukážu směrem k těm světlům. Vytáhnu svůj meč a budu čekat jestli se rozhodneme zdrhat nebo dále bojovat.
 
SuperHunter
Stáhnu se hlouběji do lesa.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Správně..“ pochválila tě, „akorát tu žádný nemáme, takže nabití meče budeme muset nechat na jindy. Je mi líto. Leda by jsi se chtěl vydat do lesa ulovit nějaké zvíře a načerpat jeho duši.“

SuperHunter a Tondulín
@Oba: Po tvých slovech se ohlédl Belius, „To bude Lucius na cestě domů.“ zvolal. Poté se podíval na Nadarra ten se dal však na zběsilí útěk a Belius jej nehodlal pronásledovat. Hanz mezitím čelil Gorovi. Arterius uskakoval útoku od Leyie, který několikrát prudce mávl mečem a jednou natolik, že stačil Arteriův proti úder a Leyi skončil odzbrojen s ostřím přiloženým ke krku. „Zahodit život kvůli ženě.. ze které se stalo monstrum.“ poznamenal nechápavě, Leyi zakroutil hlavou, „Monstrum jsi tu ty.. ona byl-“ nestihl doříct a Arterius švihl mečem, Leyi se však stihl skrčit a srazil Arteria k zemi. Meč vypadl z jeho ruky a Leyi jej chytl pod krkem, „Skončil jsi!“ křikl. Arterius měl obě ruce volné. Snažil se zabránit škrcení, ale nedařilo se mu to. Leyovi dodala zoufalost následovaná vztekem značnou sílu. Arterius uvolněnou levou rukou přitáhl své kladivo a úderem o Leye jej srazil k zemi. Nehybně zůstal ležet na zemi. Belius uchopil nějaký tupý předmět a udeřil jím nepozorovaně Gora po hlavě. Ten se omráčený skácel k zemi. „Díky..“ vydechl Hanz, „Aedane pomoz Hanzovi s Finnem ať můžeme zmizet.“ rozkázal Belius a vykročil k Arteriovi, pomohl mu zpět na nohy.
„Mrtev?“ optal se při pohledu na ležícího Leyie,
„Nevím..“ zakroutil hlavou Arterius, „zjišťovat to nebudu.. jdeme.“ otočil se k vám, písknutím přivolal svého koně. Meč zasunul do pochvy, vyhoupl se na koně, uchopil kladivo a poté vyčkával až se připravíte i vy.
(Lucius a jeho doprovod k vám dorazí za 2 příspěvky)

@Nadarr: Dal jsi se na útěk. Když jsi naznal, že tě nikdo nepronásleduje zastavil jsi se. Skryl se v lese a z bezpečné dálky vše sledoval. (viz. tah oba)

Sarako
Obul jsi se, ozbrojil a poté vyběhl z hostince. Netrvalo ti to dlouho a doběhl jsi onu hlídku. Jednalo se o čtveřici bdících, ozbrojených do šedivých rouch s ocelovými nátepníky, kápí a boty. Kolem krku jim vyseli amulety a v brašně hrkali lektvary. Ozbrojeni byli různě, někdo měl meč, někdo palcát a jeden dokonce malou dýku. Poté co jsi se představil promluvil jeden z nich, „Skutečně? To docela rád slyším, ale náš velitel asi nebude nadšený, že se nám tu bude motat pod nohami nějaký šermíř.“ poté se odmlčel, „No.. pojďte s námi, bude lepší když to uvidíte na vlastní oči.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.10.2015 01:01
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist