hRDLA "Pokud myslíte že 24 letí novicové jsou děti..." řekl Scipio, a začal se smát. Mezitím probodl nějakého thalmoského mága.
Škorpion
Za útočil jsi na ně, chtěl jsi ho probodnout ale on uhnul. Klopýtl jsi a on toho využil, naštěstí ho Laurana v pravý čas probodla dýkou. Ohlédl jsi se, viděl jsi Garruse jak rozkazuje mágům, a pak Scipia který byl poblíž, všiml sis i redguarda.
Len
Svolal jsi pět legionářů co bylo poblíž, všichni k tobě přišly (většina z nich byla z tvé legie).
BW "Zajímavé." řekl, a začal si prohlížet nátepník, a pak řekl "Už jsem se s touto věcí setkal, ale nikdy jsem ji nedržel v ruce."
hRDLA "Dobře!" křikl Scipio, a legionáři začali zběsile bojovat. K tobě se probojoval jeden z mágů, v ruce se mu blýskalo kouzlo který se snažil u tvořit. Koutkem oka jsi zahlédl Škorpiona a Lauranu.
Škorpion "Jdeme.." řekla, a rozeběhla se k Scipiovi. V cestě vám stál jeden z mágů, Laurana ho zasáhla bleskem, a dorazila kusem ledu. Když jste doběhli k Scipiovi, křikl na vás "Co tu sakra děláte?!"
Len
Ukázal jsi na ty novice, ale legionáři za nimi běžely. Během chvilky je zastavily, a zpět. Novicové na tebe nevraživě zíraly.
Ihned po tomto jste se vydali do boje, vběhli jste do boje. Všiml sis Generála Garruse jak bojuje na jednom křídle a Generála Scipia jak bojuje na druhém.
BW "Je to už dávno, ani si už nepamatuji kde jsem ji viděl..." řekne Calcelmo ztrápeným tónem.
,, no ... byli jsme v pokoji a najednou nás málem zabila koule z katapultu ... jinak se mám docela fajn ... jo ta koule taky zavalila dveře ... takže asi tak ... a jinak tu pomáháme s obranou hmm ? "
hRDLA
Zařval jsi na mága, a pak k němu běžel. Štít jsi měl před sebou, ucítil jsi jak do něj narazilo kouzlo. Když jsi se přiblížil mág, vytáhl meč. Ty jsi ho však v čas praštil štítem do tváře, a pak probodl. Mág, dopadl na zem mrtví.
Škorpion "Na tak tě varuji jestli se něco stane Lauraně tak skončíš hůř než já!" řekl Scipio, a smál se.
Len
Seřadil jsi legionáře, a vydal se ke Garrusovi. Cestou jsi hledal meč, jeden jsi našel. Vzal jsi ho do ruky, a pokračoval dál. V cestě vám stojí několik válečníků, a mágů.
BW "Pomohl jsem mu ten nátepník sestrojit, než jsem zjistil co byl zač.. ale o tomhle mluvit nechci." řekl, a vrátil ti nátepník.
,, jo ... to máš pravdu ... jenže né z tvojí viny ... sím bych si to nikdy neodpustil ... ( kouknu na Lauranu ... ) opravdu ti není nic ? jak ses tam držela za hlavu ? "
"Fajnově.
Hmm, mám hlad, je tu někde oběd, hmm ? Nebo večeře... Nebo roštěnka... Nebo cokoli "XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA
Vedete si dobře, zdá se že altmerové začínají ustupovat. Ale moc velké ztráty nemají.
Škorpion "Jsem v pohodě." řekne Laurana. Všiml sis že altmerové začínají ustupovat.
Len
Ano, je obouruční. Rozeběhli jste se proti nim, jednoho jsi odzbrojil a dorazil za pomoci legionářů, další dva začali ustupovat se zbytkem armády.
BW "Ano, něco tu určitě. Bude." řekla Pelena. A podala ti opečené kuře, které zrovna sebrala z ohně. Calcelmo vstal a řekl "Budeme asi pokračovat do Markarthu, tohle budeme muset odložit."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.