Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
Tvoje kroky směřovali k tvé tetě Světlaně, „Chceš se podívat na ten meč?“ optala se když si přišel blíž, „Akorát k tomu budeme potřebovat pár pomůcek.. snad je tu někde budou mít.“
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

SuperHunter a Tondulín
@Aedan: Kousek před vámi jsi spatřil padlý kus stromu, který blokoval průjezd konvoji s vězni. První vůz byl velmi dobře osvětlený loučemi, když to druhý ne. Legionáři bojovali na obou stranách. Čelili několika žoldákům na levé straně se legionářům docela vedlo na té druhé už to bylo o něco horší, ale přesto udatně drželi svoji formaci. Na levé straně jsi spatřil Bothiel ve své zbroji se zakrytým obličejem maskou. Také velitele legionářů těžko říct o koho se jedná neboť byla tma a jediným zbrojem světla byli louče v rukou několika legionářů a louče na voze. „Stůjte.“ přikázal Arterius a mlčky sledoval co se děje před vámi. „Belie, Finne pomůžete pravé straně. Já, Aedan a Hanz vyrazíme na pomoc levé. Nějaké připomínky?“ nedal vám ani čas na to nějakou připomínku vymyslet a už zvolal, „Fajn. V tom případě jdeme na to. Pomůžeme těm žoldákům a pokud možno bez svědků na straně legie.“ po těchto slovech pobídl koně a vyjel sním na levou stranu poté pokračoval lesem s Hanzem za zády až k bojišti. (můžeš si přečíst i tah SHho, protože je to dění v bojišti do kterého se hodláš přidat + mapka bojiště)

@SuperHunterCZ
Vyčkával si. Legionář provedl útok, uskočil si a ihned jej sekl po jedné z jeho nohou. Zaskučel bolestí s skácel se k useknutou nohou k zemi. Upustil meč a v šoku řval po bojišti dokud neupadl do bezvědomí. Ley se mezitím prosmýkl mezi legionáři a pronikl až ke kouzelnici. Za zrovna sáhla na dveře u vozu, když se k ní Ley dostal. Chtěl provést bodný úder, ale žena to zaznamenala. Uhla a meč uvízl ve voze. „Zatraceně!“ zvolal Ley, žena využila jeho neozbrojenosti a chtěla jej skopnout k zemi. To se jí však nepovedlo Ley byl rychlejší a chytl její nohu. Udeřil s ní o vůz a následně povalil k mezi. Chytl jí pod krkem a chtěl jí servat její masku. Žena se bránila vší silou a v momentě kdy měla volnou alespoň jednu ruku vyvolala v ní ledový hrot, který zabodla do Leyova boku. V momentě kdy se do jeho těla dostal led ochabla jeho síla a ona jej ze sebe srazila. Odplazila se stranou směrem k potůčku, který odděloval kopec a cestu. Vzpomínáš si, že v tomto místě jí spadla hůl. Také sis všiml dvojice jezdců v černém, který zrovna přijeli. Ley cosi zamumlal, když je spatřil. I on se odplazil, držíc si ránu v boku se opřel o vůz a hleděl na bojiště.

Gor agresivně útočil na velitele legionářů, ale ten vykrýval jeho útoky svým mečem i štítem. Zbylí dva žoldáci čelili trojici legionářů. Muž v černém seskočil z koně a srazil k zemi legionáře běžícího na pomoc svému veliteli. Několikrát jej udeřil pěstí a poté jej probodl svým mečem. Druhý osoba v černém na koni zůstala v ruce svírala velké kladivo a svůj zrak upírala směrem k vozu. (mapka bojiště)

Žoldáci: 6/12
Ley: (zraněn)
Gor: (zraněn)
-----------------
Legionáři: 13/20
Velitel: (naživu)
Mágyně: (naživu)


Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[13.82kB]
Upravil/a Aurelius dne 18.10.2015 12:36
 
Tondulin
"Arterius si snad s tou upírkou poradí." pomyslím si a raději svého koně pobídnu do sprintu přímo proti nepřátelskému důstojníkovi.
 
SuperHunter
Rozběhnu se k čarodějnici a pokusím se jí zastavit, aby se znova nezmocnila hole.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Tvoje kroky směřovali k tvé tetě Světlaně, „Chceš se podívat na ten meč?“ optala se když si přišel blíž, „Akorát k tomu budeme potřebovat pár pomůcek.. snad je tu někde budou mít.“
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

SuperHunter a Tondulín
Nadarr se rozeběhl proti kouzelnici, která se plazila ke své holi. Když zpozorovala blížící se nebezpečí zneviditelnila se a zmizela Nadarrovi z očí. Osoba v černém (@Aedan: Arterius) se stále nezapojila do boje.

Aedan pobídl svého koně přímo proti veliteli legionářů. Ten si jej všiml stejně tak i Gor a ihned zareagoval. V momentě kdy byla hrozba blížíš blízko uskočil stranou, skrčil se a štítem se kryl. Gor udělal něco podobného neboť netušil na čí straně Aedan je. Uhnul a pevně sevřel svoji zbraň.

Žoldáci: 6/12
Ley: (zraněn)
Gor: (zraněn)
-----------------
Legionáři: 13/20
Velitel: (naživu)
Mágyně: (naživu)


Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.10.2015 23:10
 
Tondulin
Poté co kolem nich projedu koně zpomalím a seskočím z něj. Vytasím svůj meč a s řevem se rozeběhnu proti veliteli.
 
SuperHunter
Vidím někde tu hůl ? Pokud ano tak poběžím k ní.
 
Aurelius
SuperHunter a Tondulín
Začal jsi se rozhlížet. V malém potůčku jsi spatřil hůl. Byla hůř vidět, ale s největší pravděpodobností je to ona. Rozeběhl jsi se k ní. Už jsi byl skoro u ní, když ti někdo - nejspíš kouzelnice - podrazil nohy. Upadl jsi a tváří se udeřil o zeminu. „Snad sis nemyslela ještěrko, že mě přelstíš?“ ozval se hlas ženy, „Mě.. mocnou a nepřemožitelnou Bothiel!“ po těchto slovech se zviditelnila. Stála přímo u potůčku a stačilo se jen, aby se sehnula a zvedla svoji hůl nebo si ji přitáhla za pomoci kouzla.

Aedan obrátil svého koně, projel kolem nich a poté seskočil. Vytasil svůj obouručný meč a se řevem se vrhl na velitele, který se kryl svým štítem. Tvář mu zakrývala přilba stejně jako všem ostatním legionářům. Velitel nastavil štít - Aedan plnou silnou udeřil mečem a udeřil jej - úder se odrazil od štítu a velitel jej přesunul před sebe. „Dneska nebudeš mít šťastný den.“ ozvalo se zpoza přilby, ale hlas vůbec nebyl podobný tomu Nigidiovýmu. Odkryl se a provedl bodný úder. Uskočil si a velitel pokračoval stejným způsobem. Opět se stáhl za svůj štít a notnou dobu se soustředil na obranu. Poté sis všiml, že se chystá provést nový úder.

Gor oddychoval. Jeho poraněné záda jej dost boleli a krváceli. Ostatním žoldákům se vyplatil defenzivní postup a prozatím se jim daří bránit se útokům. Ley sedí opřený o vůz a rukou si stále držící ránu v níž mu pomalu taje ledový hrot. Osoba v černém bojující proti legionářům odrazila útok, který byl směřovaný na odkrytého žoldáka a tím mu zachránila život - alespoň pro zatím. Druhá osoba stále sledovala zpovzdálí co se děje u vozu.

Žoldáci: 6/12
Ley: (zraněn)
Gor: (zraněn)
-----------------
Legionáři: 13/20
Velitel: (naživu)
Bothiel: (naživu)


Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.10.2015 23:52
 
Tondulin
"Zatracenej Arterius taky by mohl by něco začít dělat." postěžuju si a připravím se na soupeřův výpad. Znovu se mu pokusím uskočit a provést protiútok na jeho paži ve které drží meč.
 
SuperHunter
vstanu a vrhnu po ní jednu ze svých dýk. Pak se stáhnu někam do krytu a půjdu pomoc ostatním žoldákům.
 
Aurelius
SuperHunter a Tondulín
Aedan byl připravený na soupeřův výpad a v momentě kdy se zdálo, že jej provede uskočil. Jednalo se však jen o klamavý náznak a velitel opět stáhl svůj meč blíž k tělo a upevnil obraný postoj. Nadarr se mezitím postavil zpět na nohy sáhl po své dýce. Soustředil se jak jen mohl a poté ji vrhl. Bothiel - kouzelnice byla v té chvíli otočená zády. Pevně v rukou svírala svoji hůl a soustředila se na nějaké kouzlo neboť se její oči zaměřili na onu osobu v černém. Její kouzlo však přerušil zásah Nadarrovou dýkou, který ji trefil přímo do zad. Zaúpěla bolestí a volnou rukou sáhla na dýku zabodnutou v jejím těle. Ohlédla se a když spatřila prchajícího Nadarra sevřela pěst a když ji uvolnila směrem k němu vylétlo malé ledové tornádo, které rychle dohánělo prchajícího argoniana. Nadarr cítil jak mu mrzne ocas a pomaličku chlad postupuje dál. Naštěstí kouzlo nebylo dostatečně silné a tak v momentě kdy se vzdálilo příliš od kouzelnice pominulo. Bohiel však měla obě ruce na své magické holi, jednu potřísněnou svojí krví a druhou čistou. Začala se soustředit a když se její hůl rozzářila osoba v černém (@Aedan: Arterius) pozvedla své kladivo, které se taktéž rozzářilo magickou. V momentě kdy kouzelnice udeřila holí o zem od její hole vyrazila silná tlaková vlna, která všechny v jejím okolí - včetně osoby v černém - srazila k zemi.

@Aedan: Kouzlo tě srazilo k zemi. Stejně tak i tvého protivníka, který je teď v nevýhodě neboť mu těžká zbroj nedovoluje se tak lehce zvednout.

@Nadarr: Byl jsi sražen kouzlem k zemi. Udeřil jsi se k zemi a tvůj omrzí ocas je těžký a zároveň velmi studený. Když jsi se ohlédl spatřil jsi stavět se na nohy téměř každého krom Bothiel, která stála opřená o svoji hůl.

@Oba: „Óó.. že by tvé čarovné kladívečko selhalo?“ zašklebila se Bothiel, „Snad si skutečně nemyslíš, že můžeš vzdorovat mé moci? Nebo jsi snad tak pošetilí?“ pokračovala posměšně a stále stála na místě kde předtím vyvolala ono tlakové kouzlo, její hůl stále zářila. Osoba v černém sražená k zemi (@Aedan: Arterius) se nijak nevyjadřovala. S námahou se postavila na nohy opírajíc se o kladivo. „To jste všichni přišli kvůli jedné ženě?“ optala se již normálním tónem zpoza masky, „Jaké romantické..“ dodala ironickým tónem, „Čekala jsem něco víc. Něco víc od vašeho řádu.. ale asi sem si dělal plané naděje. Smutné.. velmi smutné.“ konstatovala a pomaličku se producírovala před vozem, který se otočil na bok a Ley ležel nehybně na zemi.

Žoldáci: 6/12
Ley: (stav neznámý)
Gor: (zraněn)
-----------------
Legionáři: 13/20
Velitel: (naživu)
Bothiel: (zraněná)


Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
Co nejrychleji se zvednu a znovu švihnu po soupeři mečem pokud útok vykryje štítem, zkusím do toho štítu kopnout vší silou a tím ho povalit znovu na zem.
Upravil/a Tondulin dne 20.10.2015 18:36
 
SuperHunter
Vstanu a půjdu pomoc Gorovi
 
Aurelius
SuperHunter a Tondulín
@Aedan: Postavil jsi se na nohy, lehčí zbroj a roucho ti umožňovalo rychlejší pohyb než protivníkovi. Napřáhl si meč a provedl sečný úder shora. Velitel se odkulil na stranu a meč tak udeřil o zem.

@Nadarr: Sebral jsi se ze země. Uchopil do ruky meč a vyrazil na pomoc Gorrovi. Ten zrovna klečel na jednom z legionářů a mlátil jej přilbou tak dlouho dokud jej neubyl do bezvědomí. V momentu kdy jsi doběhl k tělu se na tebe zlověstně podíval. „Seber štít. Jdeme k Leyovi.“ vydal ze sebe stroze, zahodil přilbu, vytáhl dýku a zarazil ji do mrtvého těla. Poté vstal očistil dýku a sehnul se pro štít a legionářský meč. „Ten blázen v černém odvede její pozornost.“

@Oba: Osoba v černém (@Aedan: Arterius) se nepřímila. V pravé ruce pevně stiskla kladivo a začala cosi mumlat. Levou ruku měla osoba stále volnou. Bothiel ustala v chůzi, přiložila hrot hole ke svým ústům políbila jej a následně prudce namířila na osobu v černém, vykřikla kouzlo a z hole vylétl chladný záblesk. Osoba v černém se jej pokusila odklonit vytvořením obraného kouzla v levé ruce. To se však nepovedlo - síla protivníkova kouzla dokázala narušit ochranné kouzlo a osoba v černém byla odhozena pár metrů od svého kladiva. Ozvalo se bolestné zasténání a následně rychlé vyhoupnutí zpět na nohy. Bothiel však toto očekávala a měla připravené další kouzlo. Tentokrát ledový hrot. Vrhla jej přímo proti Osobě v černém, ta oběma rukami utvořila obrané kouzlo a hrot se roztříštil o její magický štít, telekinezí si přitáhla zpět do ruky své kladivo a začala opět tvořit kouzlo tentokrát však již oběma rukama. Bothiel udělala to samé pozvedla svoji hůl k obloze a její hrot se rozzářil magickou mocí. U kladiva se nerozzářil hrot nýbrž jeho spodní část rukojeti.

Žoldáci: 6/12
Ley: (stav neznámý)
Gor: (zraněn)
Belius: (naživu)
Arterius: (naživu)
Finn: (naživu)
Hanz: (naživu)
-----------------
Legionáři: 13/20
Velitel: (naživu)
Bothiel: (zraněná)


Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
SuperHunter
Seberu štít a půjdu s Gorrem k Leyovi
 
Tondulin
Poodstoupím od něj dál a nechám ho postavit se zpět na nohy, mezitím se připravím do obranného postoje a budu vyčkávat na soupeřův útok.
 
Aurelius
SuperHunter a Tondulín
@Aedan: Udělal jsi dva kroky vzad a vyčkával až se tvůj protivník sebere. Hanz mezitím odrazil úder legionáře a zabodl mu meč do boku, chytl jej pod krkem a udělal si z něj živý štít. Druhý legionář, který měl vypůjčenou sekeru od žoldáku ve vzduchu nedokázal zareagovat a svůj úder zastavit. Zasekl ji v lebce legionáře a poté zděšeně zahodil svoji zbraň a začal prosit o milost. Nejspíš naznal, že krom svého velitele a oné kouzelnice je v boji sám. Hanz pustil tělo mrtvého legionáře a přiložil meč ke krku vzdávajícímu se legionáři. „Prosím!“ křikl zděšeně. Tvůj protivník se postavil na nohy, sebral meč a hlasitě oddechl. Zaujal jsi obraný postoj a v momentě kdy provedl útok jsi mávl mečem. Netušil jsi jestli jsi se trefil nebo ne, neboť tě oslnilo intenzivní denní světlo. Instinktivně jsi zavřel oči a když necítil žádnou bolest otevřel je. Spatřil si velitele legionářů za sebou bez jedné ruky. Bolestivě padl na kolena a druhou rukou si držel krvácející končetinu.

@Nadarr: Sebral si štít a vyrazil za Leyem. Bothiel si vás skutečně nevšimla, byla plně zaměstnaná přípravou kouzla. „Seš v pohodě?“ optal se Gor při pohledu na zraněného Leye, mlčky přikývl a ruku pevněji stiskl na krvácejícím boku. Chytl jej a pomohl mu zpět na nohy. „Ještěrko.. z koukni ten vůz.“ rozkázal ti mezitím Gor. Jen co to však došel oslepilo tě světlo velmi podobné tomu dennímu akorát bylo daleko intenzivnější. Zavřel si oči, aby jsi neoslepl.

@Oba: Po Bothiel nebylo ani stopy, osoba v černém stála v místě kde předtím ona a pečlivě si prohlížela okolí. Vypadala však znaveně neboť se opírala o své kladivo. Ve stejný moment vyskočil na vůz, který ležel na pravém boku Belius a Finn v doprovodu trojice žoldáků. Všichni byli špinaví od krve.

@Nadarr: „Je tam?!“ křikl Ley, když jej Gor podpíral. Jeden z žoldáků otevřel dveře a vytáhl mladou ženu. Na první pohled byla pobledlá a velmi vystrašená neboť strachy křičela. Tváře měla plné slz. „Žije..“ odechnul si Ley a chytl se za bok.

@Aedan: „Ku*va!“ zvolal Hanz v momentě kdy otevřel oči a spatřil prchat legionáře. Rozeběhl se ke svému koni, vyhoupl se na něj a rozjel se za prchajícím legionářem.

Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Ano, zajímal by mě ten meč ... už mi vrtá hlavou docela dlouho ... jaké pomůcky mimochodem? řekl bych že pokud to nejsou nějaké extra vzácné tak je tu mít budou." řeknu se zájmem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Je jich docela dost, ale stůj pro očarování předmětů by měl stačit..“ povídá Světlana, „víš kde by mohl být? Nebo bychom mohli zkusit odchytnout Edwin a optat se jí.“ poté s ohlédla. Edwin stála pořád na stejném místě akorát se nyní bavila s ostatními netančícími ženami.

SuperHunter a Tondulín
@Aedan: Udělal jsi dva kroky vzad a vyčkával až se tvůj protivník sebere. Hanz mezitím odrazil úder legionáře a zabodl mu meč do boku, chytl jej pod krkem a udělal si z něj živý štít. Druhý legionář, který měl vypůjčenou sekeru od žoldáku ve vzduchu nedokázal zareagovat a svůj úder zastavit. Zasekl ji v lebce legionáře a poté zděšeně zahodil svoji zbraň a začal prosit o milost. Nejspíš naznal, že krom svého velitele a oné kouzelnice je v boji sám. Hanz pustil tělo mrtvého legionáře a přiložil meč ke krku vzdávajícímu se legionáři. „Prosím!“ křikl zděšeně. Tvůj protivník se postavil na nohy, sebral meč a hlasitě oddechl. Zaujal jsi obraný postoj a v momentě kdy provedl útok jsi mávl mečem. Netušil jsi jestli jsi se trefil nebo ne, neboť tě oslnilo intenzivní denní světlo. Instinktivně jsi zavřel oči a když necítil žádnou bolest otevřel je. Spatřil si velitele legionářů za sebou bez jedné ruky. Bolestivě padl na kolena a druhou rukou si držel krvácející končetinu.

@Nadarr: Sebral si štít a vyrazil za Leyem. Bothiel si vás skutečně nevšimla, byla plně zaměstnaná přípravou kouzla. „Seš v pohodě?“ optal se Gor při pohledu na zraněného Leye, mlčky přikývl a ruku pevněji stiskl na krvácejícím boku. Chytl jej a pomohl mu zpět na nohy. „Ještěrko.. z koukni ten vůz.“ rozkázal ti mezitím Gor. Jen co to však došel oslepilo tě světlo velmi podobné tomu dennímu akorát bylo daleko intenzivnější. Zavřel si oči, aby jsi neoslepl.

@Oba: Po Bothiel nebylo ani stopy, osoba v černém stála v místě kde předtím ona a pečlivě si prohlížela okolí. Vypadala však znaveně neboť se opírala o své kladivo. Ve stejný moment vyskočil na vůz, který ležel na pravém boku Belius a Finn v doprovodu trojice žoldáků. Všichni byli špinaví od krve.

@Nadarr: „Je tam?!“ křikl Ley, když jej Gor podpíral. Jeden z žoldáků otevřel dveře a vytáhl mladou ženu. Na první pohled byla pobledlá a velmi vystrašená neboť strachy křičela. Tváře měla plné slz. „Žije..“ odechnul si Ley a chytl se za bok.

@Aedan: „Ku*va!“ zvolal Hanz v momentě kdy otevřel oči a spatřil prchat legionáře. Rozeběhl se ke svému koni, vyhoupl se na něj a rozjel se za prchajícím legionářem.

Sarako
(spíš, až bude kolem třetí hodiny tvoje postava se probudí)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Nemám tušení kde by mohl být, zas takovou dobu jsem tu nestrávil ... takže se raději optáme, zařídíš to nebo tam mám skočit já?" když to zařídí tak počkám a budu se dívat na tančící Lauranu, nebo pokud tam budu muset já, tak zajdu za Edwin a při nejlepší příležitosti na nenarušení konverzace se jí zeptám, kde by mohl takový stolek býti.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Odzbrojím velitele a křiknu na Arteria zda se nám ještě bude hodit, pokud ano tak mu pahýl stáhnu nějakou látkou, aby nevykrvácel, pokud ne tak ukončím jeho trápení setnutím hlavy.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist