hRDLA
Vyběhl jsi proti thalmoru, několik mágů (vašich) začalo tvořit ohnivé koule, dostal jsi se až ke Garrusovi, ten řekl "Mám dát signál k evakuaci?!"
BW "Už je to lepší.. a ty?" řekla, otočil jsi se na ní, a jeden z lovců který zrovna utíkal kolem tě praštil lopatou. Dopadl jsi na zem, všechno se kolem tebe točilo. Když jsi se dal ho hromady uviděl jsi Pelenu jak na tebe zírá, vedle ní stál Calcelmo.
hRDLA "Jenže tady jim moc dlouho vzdorovat nevydržíme, na hradbách mají lukostřelce!!" křikl Scipio, a ukázal na hradby, bylo tam několik lukostřelců. zpozoroval jsi že se k tobě blíží několik elfů.
Škorpion "Jo to bychom měli." řekla, a rozeběhla se k bráně, už z dálky jste viděly boj mezi legii, a altmerskou armádou. Všiml sis že se Laurana drží za hlavu, asi ji začala bolet.
Norbi "Výborně, ale musím tě varovat. Jediný kdo o tomto bude vědět budu já a khajiitka, nikdo jiný o tom vědět nebude. Až tam dorazíš, vyhledej hostinec, vezmi si ten nejméně luxusní pokoj. Pak v klidu spi, nespíš tě potom nějak kontaktují." řekl mág.
hRDLA "Na takovouhle vzdálenost to fungovat nebude! To kouzlo účinkuje jen v místně vyvolání a pár metrů od něj!" křikne Garrus, a zabije jednoho altmera. Ty jsi zpozoroval že několik altmerů prorazilo až k tobě, dva legionáři poblíž tebe se jim postavily a snaží se je držet od tebe dál.
Škorpion
Na hlavě nemá žádné viditelné zranění, Laurana se na tebe podívá a řekne "Nic se neděje, musíme pomoc těm legionářům."
Len
Stojíš ve velkém sále, poslední legionáři vybíhají ven. Všiml sis že i několik mladých noviců se vydalo do útoku.
"Co je? Co se stalo?" (To není fér, ty jsi vypravěč ! Podvádíš Béé... Můj Septímek )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA
Přiběhl jsi k legionářům, jeden z elfů pronikl až tobě. Pohotově jsi ubránil jeho útok, a naznačil útok na břicho a prudce jsi ho sekl do stehna, a další ránou ho dorazil. "Doby šlo!" křikl Garrus, a rozeběhl se k mágům.
Škorpion
Vyrazili jste, doběhli jste k legionářům. Kteří zrovna běželi na pomoc do bojiště, běželi jste s nimi. Proti vám vyběhlo několik altmerů, všichni měly zlatavé zbroje a palcáty.
Len
Zastavil jsi je, do tváře jsi jim neviděl. Protože měli kápě, jeden z noviců ti řekl "Hele, co ti je potom ty taky chodíš do nižšího ročníků než já, a přesto tu seš!" a běžely dál.
BW "Nic vážného..." řekla Pelena a pomohla ti vstát, Calcelmo řekl "Máš velmi podivný nátepník." a přitom zíral na tvůj nátepník.
hRDLA
Vyčkáváš, legionáři mezitím drží nepřítele. Díváš se na Garruse jak ukazuje mágům kam mají zaútočit, pak vidíš jak jim z ruky vylétly ohnivé koule a na hradbách explodovaly. Generál Scipio se k tobě probojoval, a křikl na tebe "Za chvilku by tu měli být novicové z Univerzity!"
Škorpion
Hodil jsi po nich ohnivou kouli, dva elfové byly zasaženi a výbuch je spálil na uhel. Další jsi zasáhl bleskem, jeden kouzlo odrazil a poslal na tebe ledoví hrot, uhnul jsi ale kouzlo zasáhlo legionáře stojícího za tebou.
Len
Chytl jsi je, ale novic ti dal pěstí do obličeje. Vyvedl tě z rovnováhy, a ty jsi nebyl schopný je dál pronásledovat. Chytl jsi se za nos, asi ho máš zlomený.
BW "Musíš mi ji ukázat... ale pojďme raději do stanu." řekl, a pokračoval do stanu. Následoval jsi ho. V hlavním stanu, se nacházela mapa, a podlouhlí stolek. Všiml sis že u vchodu je zabalené tělo (pravděpodobně někoho z výpravy), Calcelmo se posadil za stolek, a řekl "Ukaž mi ho."
"No dobrá..."
ukážu mu to
(BTW, bude jako Calcemo můj Da Vinci nebo co ?)XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.