Literární hlod dne: "Victor Hugo by se měl učit od Stephanie Meyer jak dělat důvěryhodné postavy."
Koupila jsem si Pekelné město a jelikož jsem ráno jednu knížku dočetla (Žítkovské bohyně), rovnou jsem se do toho pustila. Literárního umu jsem v tom zatím moc nenašla, tak doufám, že alespoň příběh bude stát za to
Naga: To je nějaká tropická obří mnohonožka. Má to super nožičky- když to po tobě leze, je to jako masáž. 20. jí jedu zase navštívit, moc se těším
Tohle si někdy musím zahrát, vypadá to děsně vtipně https://www.youtu...MjHWs#t=57 Neumím sem vložit video, sorry
Upravil/a Mopidu dne 09.09.2013 17:41
Viď. Ale já si říkal... takhle - něco jsem si četl o Caligulovi.. ne, ještě líp, začal jsem číst Nepřátele lidstva od Waltariho a tam mluvili o tom, jakej byl Caligula magor (poslal otroka nasbírat 500 Kg pavučin... neuspěl, zabili ho za to - to tam nebylo, ale vím to) a tak jsem si o něm chtěl něco přečíst a kouknu na obrázky a řikam si, dyk to je celej Joffrey a pak vidim todle... Tyjo... Caligula byl děsnej perverzák a blb. Bohužel, s neomezenou mocí. Taky tak dopadl - ubodali ho, podobně jako Julia Caesara.
Viď. Ale já si říkal... takhle - něco jsem si četl o Caligulovi.. ne, ještě líp, začal jsem číst Nepřátele lidstva od Waltariho a tam mluvili o tom, jakej byl Caligula magor (poslal otroka nasbírat 500 Kg pavučin... neuspěl, zabili ho za to - to tam nebylo, ale vím to) a tak jsem si o něm chtěl něco přečíst a kouknu na obrázky a řikam si, dyk to je celej Joffrey a pak vidim todle... Tyjo... Caligula byl děsnej perverzák a blb. Bohužel, s neomezenou mocí. Taky tak dopadl - ubodali ho, podobně jako Julia Caesara.
Mizím spát, ale možná se stavím na slovíško do sl. fotbálku. Zítra bude možná rozhovor s Lord Radem, ale uvidíme, jak bude čas.
Mějte se jak chcete, ale já se chci mít dobře, tak čus!
O Caligulovy je spousta drbů... jak vyhlásil válku Poseidonovy a nechal vojáky házet oštěpy do moře, dával shazovat hlavy sochám bohů a montoval na ně vlastní, převlékal se za bohy včetně Venuše, jmenoval koně konzulem, vystavěl pro něj palác a já nevím co všechno ještě... Mně se ale stejně vždycky nejvíc líbilo, že po Neronovy pojmenovali vypalovačku
Tasemnice napsal:
O Caligulovy je spousta drbů... jak vyhlásil válku Poseidonovy a nechal vojáky házet oštěpy do moře, dával shazovat hlavy sochám bohů a montoval na ně vlastní, převlékal se za bohy včetně Venuše, jmenoval koně konzulem, vystavěl pro něj palác a já nevím co všechno ještě... Mně se ale stejně vždycky nejvíc líbilo, že po Neronovy pojmenovali vypalovačku
Yo, přesně tak... byl to vážně blázen. Krutý blázen.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.