Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Tak se tam jdeme podívat, kdo všechno tu je?" zeptám se a půjdeme dovnitř.
Upravil/a Tondulin dne 04.10.2015 23:51
 
SuperHunter
Převezmu uzdu a vyhoupnu se na koně. Pak budu následovat ostatní.

Budu se snažit poslouchat co říkají ostatní.

Upravil/a SuperHunter dne 04.10.2015 23:12
 
Sarako
,,Dobře, tak zítra večer, dřív to nepůjde, jelikož mám na zítřek docela nabitý program." pronesu s úsměvem:,,A mějte připravené ty okovy."
Dojím večeři, zaplatím nocleh a půjdu se vyspat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Ehm ehm ..." odkašlám si "To je v pořádku, jen se na něco ptám." pokrčím rameny s nevinným výrazem. Až přijde Laurana, tak se na ní usměju "Nedivím se jí, ani mě se nechce moc spát."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Škorpias: Schoval jsi zbraň a ostatní se vrátili ke své činnosti, „Pak se na to koukneme. Přemýšlela jsem, že bych se hned zítra nevracela. Chtěla bych se zastavit krátce u vás na Univerzitě a optat se na několik knih co nám v Ledohradu chybí a já si je nutně potřebuji přečíst.“ povídá Světlana. „Ještě máš vcelku brzo. Tančení tě utahá neboj se..“ usmála se Laurana, „krom toho tě čeká zítra politicky náročný den.“ jen co to dořekla otevřeli se dveře. Do rezidence vstoupila Mirabelle a Aedan, který vypadal trošku potlučeně, ale jinak byl v pořádku.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

@Aedan: „Docela dost lidí.. od rodu Arteriů je tu Belius, Arterius a ta jeho Edwin. Od Vici je tu Scipio s manželkou, jeho syn, Flavius a Xarie. Nakonec je to Škorpiasova rodina a tu moc neznám.“ odpověděla ti a otevřela dveře do rezidence. Když jsi vešel spatřil jsi haldu lidí včetně Škorpiase a Laurany. (viz. příloha)
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

Sarako
„Uvidím co bude v mých silách. Mějte se.“ rozloučil se legát dopil vodu a vydal se na odchod. Jen co odešel přinesla ti hostinská tvoji večeři, vyštrachal jsi nějaké septimy zaplatil jídlo, pití i nocleh a poté co jsi dovečeřel jsi byl připraven odebrat se do pokoje.
(Ještě musí dokončit tahy ScorpionCZ a Tondulín, takže budeš spát tak dlouho dokud se oni dva nerozhodnout odebrat do postele, což může kvůli svatební hostině trvat ještě dost dlouho. Takže jestli chceš místo čekání ještě rozmlouvat s Carwen nebo podniknout cokoliv jiného máš možnost v opačném případě tvoji postavu pošlu spát a delší dobu si počkáš)

SuperHunter
Převzal jsi uzdu, vyhoupl se na koně. Poté jsi pomaličku následoval ostatní, zpočátku jste nejeli příliš rychle. Jako první jen Ley - šlechtic, který si vás na najal. Po jeho boku jel Gor - onen svalnatý ork. Pobídli jste koně až kus od Kvatchu, cesta vám ubývala rychle. Zastavili jste až uprostřed lesíka, kde vám Ley rozkázal seskočit z koňů, ustájit je dostatečně daleko, aby neprozradili vaši polohu a poté se k vám otočil se slovy „Pánové..“ začal, „najal jsem si vás z jednoho prostého důvodu. Za nějakou dobu tudy bude projíždět konvoj Luciovi Osmé legie, která mimo jiné bude převážet moji neprávem uvězněnou ženu. Legionáři jsou pod vedením legáta Nigidia, který chce držením mé ženy v zajetí dosáhnout podpory pro svého generála v průběhu zítřejšího sněmu.“ odmlčel se a přešel z místa na místo, „Původně mi s tímto měl pomoci generál Arterius, ale kdyby to s pomocí myslel vážně asi bych si vás nenajal. Nicméně.. všechno co najdete u mrtvých legionářů si můžete nechat vlastně cokoliv mě jde je na pouze o moji ženu. Je tu někdo kdo se chce vrátit?“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[21.78kB]
Upravil/a Aurelius dne 05.10.2015 21:44
 
SuperHunter
Nebudu namítat a vyhlídnu si nějaké místečko, kde mě brzy příchozí špatně uvidí.
Upravil/a SuperHunter dne 05.10.2015 21:49
 
Sarako
Při večeři se potichu zeptám Carwen:,,Je ve Valenském lese hodně bosmerů, kteří se staví proti Thalmoru, nebo alespoň Thalmor nemají v lásce? Má Thalmor mezi bosmery dostatečnou podporu, nebo se jedná jen o pár patolízalů?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Kývnu na pozdrav na Škorpa a poté se Mirabelle zeptám zda si k ní mohu přisednout.
 
scorpioncz
"Eh ... politicky náročný den ... ten bych nejraději vynechal ..." podotknu a zaměřím svojí pozornost ke vchodu. Oplatím krátce kývnutí a omrknu jak na tom vypadá zdravotně, ne že bych byl lékař ale tak je obvázaný nebo co je mu? Pak se otočím na Lauranu "Ale na tanec se těším." řeknu s úsměvem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Škorpias: „My jsme spolu snad ještě ani netancovali, nebo tancovali?“ zamyslela se Laurana.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

@Aedan: „Jasně, proč by jsi nemohl.“ souhlasně kývla Mirabelle, vedle ní seděli dvě dunmerky - Nelwin a Xarie. Mezi Xarií i Nelwin probíhal rozhovor o nějakých runách, Arterius se k tomu nijak nevyjadřoval a všímal si jen a pouze Edwin, která seděla vedle něj a cosi mu vyprávěla ze svého dětství. Oba se usmívali a chvílemi smáli. Po tvé levé straně sedí Belius, který ti zrovna lil do prázdného pohárku víno. Položil jej před tebe a povídá, „Na zdraví.“
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

Sarako
„Ti co mají skutečně odvahu postavit se Thalmoru a začít něco dělat se připojili k nám. Pak jsou tu, ale tací, kteří se bojí natolik, že jsou ochotní veřejně obvinit své rodiny, příbuzné ze spolupráce s námi jenom kvůli tomu, aby si zajistili vlastní bezpečnost. Halda vysoce postavených vítá ideály Thalmoru s náručí.. někteří možné méně, ale nač odporovat, když můžou žít v klidu a být při moci.“
(Ještě musí dokončit tahy ScorpionCZ a Tondulín, takže budeš spát tak dlouho dokud se oni dva nerozhodnout odebrat do postele, což může kvůli svatební hostině trvat ještě dost dlouho. Takže jestli chceš místo čekání ještě rozmlouvat s Carwen nebo podniknout cokoliv jiného máš možnost v opačném případě tvoji postavu pošlu spát a delší dobu si počkáš)

SuperHunter
Koně jsi předal jednomu z žoldáků, který je dostal za úkol uschovat. Taktéž tak učinil a po několika minutách po koních nebyli ani stopy a ani stopy po žoldákovi. „Snad je neukradl.“ konstatoval jiný, „Snad ne.“ odpověděl mu Ley a poté se sám vydal skrýt. Přitiskl se ke stromu, připravil si svůj luk i toulec se šípy. Ork si taktéž našel místo a zbylí žoldnéři taktéž. „Dám signál.“ zvolal Ley, „Až dám signál.“ zopakoval a vyčkával.

Čas ubýval pomalu, napětí se zvyšovalo v momentě kdy bylo již jen stěží vidět na krok. V lesní zatáčce jsi poprvé spatřil světlo pochodní ozbrojeného doprovodu vězeňského konvoje. „Není jich nějak moc?“ ozval se jeden z žoldáků. „Je, protože nás mělo být víc. Teď nás je sotva dvanáct..“ odpověděl mu druhý. Následovalo ticho, které trvalo až do chvíle než byl konvoj dostatečně blízko. Žoldáci na protější straně nechali spadnout připravený strom a poté se připravili k přepadu. „Vydržte.“ zvolal Ley a opatrně podpálil křesadlem hrot svého šípu. „Držte formaci, držte formaci!“ znělo od prvního vozu, „Připravte si štíty.“ zaznělo znovu. Ley vystřelil svůj šíp čímž dal signál žoldákům na protější straně. Následovala salva několika šípů a několik legionářů padlo k zemi neboť se dostatečně nekryli, „Vpřéd!“křikl Ley, tasil meč a společně s ostatními běžel k vozům. Vyběhl jsi z krytu se svými dýkami.

Žoldáci: 9/12 -3
Ley: (naživu)
Gor: (naživu)
-----------------
Legionáři: 17/20 -3
Velitel: (naživu)
Mágyně: (naživu)


Legionáři drželi po celou dobu svoji formaci. Semkli se natolik, aby dokázali utvořit neproniknutelnou formaci ze svých štítů. Zcela se stáhli od druhého vozu a nechali jej nechráněný. „Vytrvejte! Jsme legionáři, nenecháme se rozdrtit touto chátrou!“ zvolal velitel, který se po těchto slovech připojil k formaci. Když už jste byli téměř u vozu, vyhoupla se na něj nějaká žena svírající v ruce magickou hůl, oděna byla do černé zbroje tvář ji zakrývala maska. Shlédla situaci a následně seskočila dolů, proběhla kolem formace, udeřila holí do země, magická část se rozzářila a ona zmrazila dvojici blížících se žoldáků. Uvolnila jednu ruku a následně je dalším kouzlem zcela zničila. Ledové kusy s kousky jejich těl dopadli až k tobě. „Teď!“ křikl velitel, formace uvolnila cestu čtveřici legionářů s luky, kteří pohotově vystřelili. Ley se štítem zalehl a několik šípů spolehlivě odrazil. Jeden z vašich žoldáků takové štěstí však neměl, šíp jej trefil přímo do krku v momentě kdy chtěl provést útok na mágyni. Ta se jen hlasitě zasmála a kouzlem jej spálila zevnitř na uhel. Další žoldák pokračoval v běhu, připravil se na útok vůči mágyni. Ta jeho úder však odrazila holí a následně mu podrazila nohy, sáhla po dýce a byla připravena mu zasadit poslední úder. Jak si vede druhá strana netušíš neboť přes vůz pořádně nevidíš.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.10.2015 21:38
 
scorpioncz
"Každopádně si to dnes vynahradíme, poprvé je to vždy nejlepší ..." řeknu takovým tím romantickým tónem ... už se tancuje btw? jestli jo tak se zvednu a s gentlemantským ukloněním se zeptám "Smím prosit?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,A zjistili jste, kdo je vlastně nejvyšším velitelem sil Thalmoru?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Po přípitku s Beliem se pustím do nějakého jídla. "Slyšel jsem že jsi tuze dobrý vypravěč Belie,přihodilo se ti poslední dobou něco zajímavého?"
 
SuperHunter
Pokud se mágyně soustředí na muže na zemi tak k ní přiskočím a zaútočím na ní mečem.
Kdyby se pokusila mě přetáhnout holí pokusím se vyhnout se nebo úrok vykrýt dýkou.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Škorpias: „Jo, smíš.“ usmála se, chytla tě za ruku a pomaloučku jste vyrazili ven. Scipio a ostatní krom Arteria, Belia, Edwin, Mirabelle a Aedana jako by na právě na toto čekali a taktéž se odebrali ven. Venku bylo chladno. Taneční pac byl označen levitujícími magickými koulemi a sem tam zapíchnutými loučemi. Taktéž sis všiml stanů, které byli opodál a orka, který připravoval ohňostroj. Obě bardky se shromáždili před placem a začali hrát na své nástroje.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

@Aedan: Belius se usmál, „Já mám příběhů, ale nejsem si jistý jestli jsou vhodné do této společnosti.“ vydal ze sebe a střídavě koukl po přítomných ženách. Mezitím jsi jedl, Arteriův smích pomaličku ustal z jeho tváře se postupně vytrácel úsměv. „Stalo se něco?“ optala se jej Edwin, „Já.. budu muset něco napravit, moment.“ vydal ze sebe s mírným zpožděním jako by byl chvíli úplně mimo. Vstal ze židle. Ostatní se již odebrali ven, nejspíš si chtějí zatancovat. Uvnitř jste zůstali jen a pouze vy, děti - Alda a nějaké děvče - Mirabelle a Edwin. Belius chtěl začít s prvním příběhem pozvedl korbel s pivem nad hlavu, ale Arterius mu jej sebral a napil se v průběhu chůze. „Jdeme Belie,..“ vydal ze sebe, odložil prázdný korbel na konec stolu. Belius nechápavě zíral, neochotně se zvedl a očekával nějaké vysvětlení stejně jako Edwin nebo Mirabelle.
„Co tě žere, sakra?“ optal se po chvilce vytočený kvůli pivu a celkově kvůli tomu, že se musel zvednout a nemohl vyprávět své příběhy.
„Svědomí.“ odpověděl krátce Arterius, „Ty máš nějaké svědomí?“ konstatovala ironickým tónem Mirabelle a Edwin se na ní zamračila. Možná chtěla něco říct, ale Arterius byl rychlejší. „Uzavřel jsem dohodu s Leyem. Měl jsem mu pomoci zachránit jeho ženu a on by mi pomohl zachránit Aedana. Jenže Aedan je tu a dokonce přišel i s tím, že Leyova žena je mrtvá.“ odmlčel se, „Přece není Ley takový blázen, aby útočil na ozbrojený konvoj s tou sebrankou co sehnal v hostinci? A krom toho neměl jak zjistit v kolik hodin se hodlá Nigidius přesunout do Imperial City.“ namítl Belius, „Bohužel měl. V průběhu našeho rozhovoru zmínil, že byl s Aveline v táboře Osmé legie co by asi hledal v našem táboře? Dokumenty a pravděpodobně je i našel, protože jsem je nechal jen tak ležet na stole uvnitř stanu.“
„To je blbý.“ uznal Belius, „Dojdu se převléknout, Finn a Hanz pojedou s námi?“
Arterius přikývl a podíval se na Edwin, „Půjdu s vámi.“ řekla odhodlaně, „Ne, zůstaneš tu a budeš dohlížet na svatbu.“ zatrhl jí to Arterius a přistoupil k ní blíž, „Ale..“ chtěla zaprotestovat, ale Arterius jí přiložil prst na ústa. „Jsi zraněná, neboj se brzy se vrátíme.“ položil jí druhou ruku na rameno, „Dohlídni mi na Aldu a rodinu.“ Edwin sklopila hlavu, „Dobře, ale slib mi, že budeš opatrný.“ na Arteriovi byla vidět nejistota, „Budu, neboj.“ řekl a políbil jí. „Pomůžu ti se zbrojí, pojď.“ po těchto slovech zmizeli všichni tři na schodišti a ty jsi zůstal s Mirabelle v místnosti sám i děti odběhly ven. „Půjdeš s nimi?“ optala se.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

Sarako
„Záleží kde. V Hammefellu měl dost velké slovo Lord Gerrick a Raven.. právě Raven byl jeden z těch důstojníků co byli přítomni u podepsání dohody o připojení Valenského lesu k Thalmoru.“ začala, „Sice jsem ho nepotkala, ale prý je oproti ostatním důstojníkům normální. Není tak fanaticky zahleděný do Thalmorského ideálu a nepoužívá drastické metody k tomu, aby přiměl ostatní k poslušnosti. Jako to dělával například ten altmer jehož hlavu jsi viděl předtím v táboře.“
(Ještě musí dokončit tahy ScorpionCZ a Tondulín, takže budeš spát tak dlouho dokud se oni dva nerozhodnout odebrat do postele, což může kvůli svatební hostině trvat ještě dost dlouho. Takže jestli chceš místo čekání ještě rozmlouvat s Carwen nebo podniknout cokoliv jiného máš možnost v opačném případě tvoji postavu pošlu spát a delší dobu si počkáš)

SuperHunter
Rozeběhl jsi se proti ženě, chtěla zasadit poslední ránu žoldákovi, ale zabránil jsi jí v tom. Byla nucena tvůj útok vykrýt holí. To se jí povedlo. Po střetnutí tvého meče a její hole se hůl rozzářila na konci s magickým koncem a v její volné ruce se utvořilo kouzlo, které tě po seslání odhodilo. Dopadl jsi k jednomu omrzlému kusu těla. Žoldák se mezitím postavil na nohy a chtěl provést útok na odkryté záda kouzelnice. To se mu však nepovedlo, protože velitel legionářů vydal rozkaz k palbě z luku. Nekryté tělo žoldáka dostalo zásah hned od několika šípů a mrtev se skácel k zemi. Ley se zvedl ze země a vyrazil proti kouzelnici. Ta se jen a pouze hrozivě smála a svoji hůl namířila směrem k němu, magická část se rozzářila a ledové kouzlo se roztříštilo o štít, kterým se Ley kryl. „Se mnou to tak snadné mít nebudeš čarodějko!“ zvolal odhodlaně, připravil si meč a stále se kryl štítem. Legionáři stále brání vůz. Jak to probíhá na druhé straně jsi notnou dobu netušil až do chvíle než Gor vylezl na vůz. Svoji obrovskou sekeru měl zakrvácenou stejně tak i svoji zbroj. Na tváři měl hroziví výraz a svůj zrak upřel na kouzelnici.

Žoldáci: 8/12 -4
Ley: (naživu)
Gor: (naživu)
-----------------
Legionáři: 17/20 -3
Velitel: (naživu)
Mágyně: (naživu)




Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 07.10.2015 00:03
 
Tondulin
"Musí jet někdo, kdo na ty šašky dohlídne." zasměju se. Poté půjdu blíže ke schodišti. "Pane Generále, máte tady někde nějakej pořádnej dvojručák? S tímhle mečem bych tak maximálně nakrájel sejra."
 
Sarako
,,Měl jsem na mysli někoho, kdo stojí nad těmi lordy a generály. Někoho, jehož smrtí by začali mocenské souboje mezi Thalmory. Pokud Thalmoru vládne více lordů, kteří spolu úzce spolupracují, bude zničení Thalmoru velmi těžké."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Rituálně se pokloním a začneme tancovat!
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Pokusím se vlézt do vozu, který nechali legionáři nekrytý.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Tondulín
@Škorpias: Uklonil jsi se, chytl Lauranu za ruku a vykročil na taneční plac. Zprvu jste tančili sami, neboť vám chtěli ostatní nechat samotný tanec a nakonec se postupně začali připojovat. Nejprve Scipio se svojí ženou Lyrou, poté jeho syn, který tančil s jednou z tvých sestřenic. Tvůj otec si vybral jako taneční partnerku Světlanu a Flavius tancoval se Seranou. Ostatní se k tanci moc neměli neboť byl nedostatek mužů.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

@Aedan: „No.. to máš pravdu. Buď opatrný.“ přikývla Mirabelle, „..počkám tu na tebe a pak si zatancujeme, jo?“ zeptala se poté. Ze shora se ozvalo, „Zeptej se venku Hanze.“ a po těchto slovech následovalo dlouho ticho, při kterém byl slyšet hlahol z tanečního placu.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC a nebo mezi sebou)

Sarako
Carwen pokrčila rameny, „Tak daleko jsem se nedostala. Neměla jsem štěstí se zajatci z jejich strany co by ochotně mluvili o svém vedení. Většinou prozradili něco málo co nám bylo k ničemu a nebo neřekli nic.“ po těchto slovech se otevřeli dveře. Do hostince vešla pětice altmerů v zlatých zbrojích v jejich čele stál válečník s černým pláštěm. Všichni přítomní se k nim otočili. „Džbán vody.“ zvolal a hodil měšec před hostinskou vůdce skupiny. Hostinská vypadala vyděšeně, ale snažila se to zamaskovat jak se jen dalo. „J-jistě.. hned to bude.“ vykoktala a rozeběhla se do vedlejší místnosti. Novic si velitele Thalmoru pohlížel, „Přeješ si něco, mágu?“ optal se ho pohrdavě altmer, „Ne.. pane.“ odpověděl co nejsrozumitelněji novic a raději se zahleděl jinam. „Chrpmf.“ vydal ze sebe velitel, ohlédl se po místnosti a jeho kroky směrovali k přibité vyhlášce. „V klidu pokračujte, nenechte se rušit.“ promluvil náhle a pokynul svým válečníkům, aby se usadili u volného stolu.
„To není moc dobrý..“ konstatovala Carwen, „sice jsou tu mírově, ale těžko říct jak by reagovali kdyby mě poznali.“

SuperHunter
Kouzelnice si tě nevšímala. Svůj zrak upnula k Leyovi a Gorovi, který ji nyní také ohrožoval. Oběhl si jí a pronikl k nechráněnému vozu. Otevřel dveře a spatřil velké množství oleje - byl v nádobách v menších i větších. Možná právě z tohoto důvodu není vůz o proti prvnímu osvětlen.

Zatím co jsi hleděl na olejové zásoby Ley čelil kouzelnici. Mávnutím meče naznačil úder, ta jej však ubránila svojí holí a začala tvořit magické kouzlo, přitom koutkem oka sledovala svého druhého nepřítele stojícího na voze. Gor nemeškal skočil s napřaženou sekerou. Kouzelnice byla nucena přerušit připravované kouzlo a reagovat na orkův útok čímž odkryla své záda. Na poslední chvíli stihla vrhnout na vzduchem letícího orka své ledové kouzlo. Kouzlo se roztříštilo o jeho tělo jakoby jej cosi vyrušilo. Dopadem ji srazil k zemi, úder však stihla zablokovat svojí holí, kterou pevně držela, aby jí sekera neprosekla lebku. „Vpřed!“ křikl velitel a legionáři držíc formaci začali rychle postupovat k orkovi a Leyovi. „Doraz ji!“ zvolal Ley. Legionáři s lukem se připravili k výstřelu. Ley přeběhl tak, aby svým štítem ochránil Gora. Několik šípů se mu zabodlo do štítu, úderem meče je zlomil a připravil se na úder palcátem, který mu přichystal blížící se legionář.

Kouzelnice svoji hůl očarovala tak, aby byla schopna držet svoji pozici. Levou rukou sjela dolů a zabodla orkovi očarovanou dýku do boku. Ten se bolest pokusil potlačit. Pustil svoji sekeru, chytl jí ruku s vyčarovanou dýkou a následně jí druhou rukou stiskl pod krkem. V tomto případě jí její očarovaná hůl nedokázala pomoci. Nohou jej ze sebe pokoušela setřást, ale nedařilo se jí to. Pomohl jí až nějaký legionář, který sekl orka přes záda. Ley totiž nebyl schopen čelit takové přesile sám. Ork povolil, otočil se a skácel se s bolestí k zemi. Gorovi a Leyovi přispěchala na pomoc dvojicez žoldáků, která se do teď kryla ve tmě.

Žoldáci: 8/12 -4
Ley: (naživu)
Gor: (zraněn)
-----------------
Legionáři: 17/20 -3
Velitel: (naživu)
Mágyně: (naživu)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist