K Bethesdě mám už značně podezřívavý přístup od té doby, co poblila mojí oblíbenou značku produktem jménem Fallout 3. Ale Skyrimem si zase trochu u mě napravili pověst.
hRDLA napsal:
A počkejte si. Šušká se, že Bethesda odkoupila značku STALKER... jestli tomu vezmou tu skvělou atmosféru, tak asi pojedu do USA a začnu střílet...
to to.. myslíš vážně?!
ONI ODKOUPILY STALKERA! TAK TO NE POKUD Z TOHO UDĚLAJÍ ZKU** JAKO Z DW A HEARTFIREM
TAK JEDU S TEBOU!! (mymochodem kolik stojijou letenky?) AŽ DOTED JSEM PROTI NIM NIC NEMĚL ALE TED!
Já se zas trápil s tím že nějaké dobré hry jsou pouze na konzole a ne na počítač... Třeba Red Dead 2 jsem si chtěl zahrát, ale na pc to nevyšlo.. Red Dead Revolver jsem hrál ještě na dvojce, ale do trojky jsem nikdy nechtěl investovat a teď po koupi auta na PS3 už nebudou ani peníze.. tak snad si někdy koupím PS4 až vyjde
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.