Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Jo samotný studium je celkem nuda ... ale! mezitím jsem byl odteleportován někam na nějakej ostrov abych naleznul Aurelia, myslím toho co je již bohužel po smrti ... také jsem vlastně celkem nedávno bojoval v IC proti thalmoru ... no jéje je toho docela dost. Ale i přes to jsem stále na univerzitě a moc jsem paty z Imperial City nevytáhl." pokrčím rameny a zaměřím pozornost na příchozí. "No tak snad mu nic strašného není ..." pak se zase otočím na Světlanu "É kde jsem to skončil ... jo že jsem toho zažil celkem dost ... já vlastně ani nevím jak ty teď žiješ ... dlouho jsem tě neviděl."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Kouzlomrsk generálem?" usměji se a přitom zavrtím hlavou:,,To ho nikdo nevyzval na rovný válečnický souboj bez kouzel a nevykopal ho zpátky na univerzitu? Před týdnem jsem bojoval s jedním nekromantem a stačil mi k tomu svitek zrcadlení a čepel namočená v lektvaru ticha. Tak mě napadá, kolik by mi generál Lucius asi za ten souboj zaplatil? No, nic ráno se stavím za Generálem Valeriem a promluvím si s ním, jak by se tato záležitost dala vyřešit. Zatím na shledanou." po těchto slovech se vydám do hostince ve městě.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"No odvedli mě k ní na výslech, vypadá to že sice dělá pro Lucia, ale je řekněme... nezávislá. Vyptávala se mě na univerzitu a všechny mágy co znám, zrovna ty jsi jí hodně zajímal, podle toho co říkala bych řekl že to nebude trvat dlouho a potkáte se. Neřekl jsem jí nic důležitého, neví ani o tvém kladivu. No pak mi nabídla, že mi dá svobodu když pro ní přinesu takovou svítivou kouli, která byla uschována v celoosvícené místnosti, pro mě to byla hračka, ale pro ní jako upírku nemožný úkol. No a potom mě za odměnu teleportovala na vaší střechu."
 
Aurelius
ScorpionCZ
„To zní zajímavě.“ přikývla zaujatě Světlana během tvého vyprávění, „Já? Pořád v Ledohradu.. nic moc se tam nezměnilo. Zima je tam furt a univerzita moc studentů nemá, ale zase není se čemu divit. Je tam zima a místní k nám mágům moc tolerantní nejsou.“ poté se odmlčela, „Krom toho jsem nikdy Arena moc nemusela a oni z něj teď udělali arcimága.. ale na druhou stranu je to stranou od dění v říši a je tam víceméně politický klid. Což se o vaší univerzitě říct nedá.“ dodala po chvilce a napila se vína.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Tondulín
„Zajímavé..“ vydal ze sebe Arterius a opět se zamyslel. Učinil jsi tak jak Mirabelle řekla, lehl sis na balík slámy a ona ti kouzlem zastavila zranění. Namočila si ruku do vody a opatrně ti začala otírat ránu. „Ten předmět co jsi pro ni získal mohl být část její moci. Nigidius mohl najít způsob jak ji oslabit a přimět ji ke spolupráci.“ odmlčel se a opřel se dřevěnou podpěru stropu u stájí. „On totiž Nigidius nemá mágy příliš v oblibě, nevěří jim a určitě chtěl mít něco v ruce, aby ji mohl využívat. A netuším proč bys jí měl říkat o mém kladivu? Je to obyčejné kladivo, které ti vyrobí kdejaký zručnější kovář. To, že je upírka nám dost nahrálo do karet.“ následně se opět odmlčel, mnul si bradu a přemýšlel. Mirabelle mezitím dokončila očištění rány, Belius stál opodál a mlčel. „Mohla tě aspoň ošetřit před teleportací.“ konstatovala v průběhu ošetřování. „Nemrtvý nejsou schopni používat magii obnovy, Mirabelle.“ vydal ze sebe Arterius. „Aspoň teda můžeme být rádi, že tě aspoň teleportovala.“ řekla poté co ji Arterius opravil, nicméně ten ji znovu opravil což ji docela nakrklo a poznal jsi to i podle síly, kterou do tebe vbodla jehlu když šila zranění. „Neteleportovala ho. Jednak by při teleportaci neproletěl střechou a hlavně by teleportaci v tomhle stavu nepřežil. Spíš bych řekl, že ho očarovala a následně odhodila do neznáma a holt nám přistál na střeše.“ při posledních slovech se usmál asi mu to přišlo vtipné. „Mohli bychom se té Bothiel zbavit. Už jen kvůli tomu, že je to upírka a pomáhá Luciovi z toho určitě nevzejde nic dobrého.“ dodal poté a podíval se na Belia, „Zítra mi připomeň, abych požádal o přítomnost bdících během sněmu. Jistota je jistota.“

Sarako
„Generál Lucius Valerius rád pozná každou spřátelenou duši, která sdílí jeho názor.“ řekl s úsměvem legionář a zbylí dva se s tebou rozloučili a nechali tě v klidu pokračovat do města. Některé ulice města za bránou byli dost poničené, některé zase vypadali jakoby se jich válka vůbec nedotkla. Netrvalo to dlouho a došel jsi až k hostinci. Otevřel dveře a vešel. Uvnitř bylo sotva pět lidí - hostinská, dvojice mužů v potrhaných oděvech s vaky hozenými u stolu, nějaký mladý novic, který utápěl žal v alkoholu a Carwen, která seděla opodál všech. Před sebou měla položenou knížku, pohárek a prázdný talíř.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.10.2015 22:59
 
scorpioncz
"To je pravda ... tady ty rody a vůbec všechno docela soupeří ... doufám že se do toho nebudu muset nějak extra zapojovat ... do rodu jsem se přidal jen kvůli Lauraně ... ne kvůli rozbrojům ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Jo taky ohledně Leyovi ženy, mohl by jsi mu nějak šetrně sdělit že jí ta upírka vysála, viděl jsem to na vlastní oči, řeknu vám žádná pěkná podívaná.
 
Sarako
,,Tvůj kůň je ve stájích, ale situace se změnila." pronesu potichu, jakmile přisednu ke Carwen ke stolu:,,Dostal jsem od Mefaly další neodkladný úkol. Během zítřka sem dorazí skupina zabijáků, mám je vést při jejich pátrání." na chvíli se odmlčím a dodám:,,Nemůžu selhat, ručím za tenhle úkol vlastním životem."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Když tvoje slova zaslechl Scipio, pozvedl hlavu a povídá, „Teď jsi mi připomněl něco na co bych málem zapomněl..“ začal, „mluvil jsem s Arteriem, dovolil by našemu rodu odkoupit část jeho pozemku kolem téhle rezidence. Mohli by jste si tu postavit dům a žít dál od sporů, které většinou zůstávají za zdmi Imperial City. I když to cestování mezi univerzitou a rezidencí by mohlo být komplikovanější. Záleží na vás odpověď by rád slyšel co nejdřív.“
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Tondulín
„Nevím jestli šetrně.. ale řekl bych, že on si už brzy zadělá svým jednáním na pěkný malér.“ řekl Arterius, „Když jsem ho viděl naposled tak verboval žoldáky.“ doplnil jej Belius, „Hodlá svoji ženu získat svůj co stůj a přitom ho vůbec nezajímá co všechno může jeho nerozvážnost způsobit.“ vydal ze sebe Arterius, „Přijde mi to docela romantické.. málo který muž by takhle riskoval život, aby mohl vidět zase svoji milovanou a svého potomka, že Arterie?“ ohlédla se na něj a poté opět pokračovala v šití. „Ona je těhotná?!“ zhrozil se Belius a svojí reakci znemožnil Arteriovi jakkoliv se proti Mirabelliným slovům ohradit. „Jo, před včerejškem u mě kvůli tomu byla.“ Belius se chytl za čelo, „Do prdele.. to je průser.“ vydal ze sebe.

Sarako
„Takže jsi byl úspěšný? Já byla taktéž můj kontakt byl na nějaké svatbě v Kvatchu zítra se sním setkám, akorát Belwen bude zklamaná až jí řeknu, že jsi jí vyměnil za několik vrahů. “ povídá Carwen, odložila knihu do své brašny se slovy, „Samozřejmě ti nebudu bránit. Dal jsi slovo daedře a to by se porušovat nemělo i když jsem s tebou docela počítala a tvoje pomoc by nám vytrhla trn z paty, ale vymyslíme něco jiného.“ poté se odmlčela, „Půjdeš na zítřejší sněm?“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.10.2015 23:43
 
Tondulin
"No řekl bych že teď už je to jedno."
 
scorpioncz
"To je skvělý nápad! Na univerzitě je to fajn, ale bude samozřejmě lepší mít vlastní domov ... myslím že to vezmeme."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Ne, nevyměnil, jen plním příkazy své paní, které jsem stejně oddaný jako jsi ty oddaná lidu Valenského lesa." zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Na ten zítřejší sněm určitě půjdu. Jen ještě nevím, jestli se spolehnu na převlek, nebo jestli k tomu využiji generála Luciuse Valeria, spolupráce s ním by byla oboustranně výhodná. Navíc není takový přítel Thalmoru, jako ten generál Osmé legie, což nejspíš vy bosmerky oceníte." usměji se a pak zavolám na hostinskou:,,Hostinská, jednu sujammu a něco k jídlu."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Fajn, domluvím to sním. Mezitím si promysli jaký budeš chtít rozložení pokojů a celkově všechno co by mohlo nějakého stavitele zajímat.“ řekl Scipio, poté co domluvil a v rozhovoru již nepokračoval promluvila k tobě opět Světlana: „Už víš na jakou magii se chceš specializovat?“
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Tondulín
„Asi tak.“ přikývl Arterius a podíval se na Belia, který mu pohled oplatil a bylo vidět, že už pomaličku tuší proč tak Belius nadával. „Aedane. Později si ještě promluvíme.“ po těchto slovech odešel ze stájí. „Já-já.. už asi půjdu.“ vykoktal zamyšleně Belius, odložil obvazy a taktéž opustil stáje. Zůstal jsi uvnitř s Mirabelle, která dokončila zašívání boku a opatrně ti jej začala obvazovat. „Doufám, že nemáš nějaká vnitřní zranění, krom těch zlomených žeber, který ti znemožňují bezbolestné dýchání.“ konstatovala mezitím, „Nehýbej se. Vyléčím ti je kouzlem.“ řekla poté co dokončila obvazování, zahleděla se na tebe seslala na dvoji hruď podobné kouzlo jako seslala na tvé oko. Ucítil jsi úlevu od bolesti a opět jsi dokázal bezbolestně dýchat. „Ještě nějaké zranění?“ optala se a očima se ti prohlížela. Všiml sis, že si šaty mírně zašpinila od tvé krve.

Sarako
„Lucius Valerius? Toho neznám, ale znám jeho syna Garra Valeria. Slyšela jsem, že byl odvolán z pozice generála Osmé legie poté co zfalšoval dokument ve kterém měl jiný generál plánovat atentát na císaře. Ani nevím kdo ho nahradil a je mi to trošku jedno. Legie nás nedokázala ochránit před Thalmorem a nedokázala zabránit převratu v naší provincii.. sice jsem v té době nežila, ale historii své provincie mám docela nastudovanou. V minulosti jsem se s Osmou legií snažila spojit a navázat s nimi nějaké kontakty, krátce spolupráce fungovala, ale pak naznal generál Garrus, že pro něj je spolupráce nevýhodná a zbytečně přichází o zdroje, které by mohl investovat do své legie a tak jsme ztratili kontakt s legií a museli se spolehnout jen sami na sebe. To je také důvod proč na našich zbrojí není téměř nic co by nás spojovalo s císařstvím nebo legií.“ odmlčela se, hostinská mezitím přinesla na tácku tři druhy flašek. „To tu nevedeme. Máme akorát naše Cyrodiilské víno, Skyrimskou medovinu a nebo klasiku pivo.“ přitom ukázala na trojici flašek. V tom momentě vešel do hostince legát s doprovodem trojice legionářů, legát byl na první pohled starší, ale nijak detailně sis jej neprohlížel. „Moc vás tu není.“ konstatoval když se rozhlédl, legionáři se postavili ke dveřím a mlčky vyčkávali, podle tógy se jedná o Osmou legii. „Vážení přítomní, Vrchní generál Cyrodiilské legie a generál Osmé legie tímto ze svých pravomocí vydává vyhlášku ve které důrazně nedoporučuje vycházení ze svých domovů v nočních hodinách nebude-li to nezbytně nutné. Důvod je propadlá část ulice, která vede přímo do stok jenž obývají úpíři. Bdící i naše legie udělá vše co uzná za vhodné, aby hrozbu co nejdříve odstranili. Dále budou veškeré lektvary pro léčbu nemocí zlevněny o polovinu, ztráty obchodníkům budou vyplaceny z pokladny Osmé legie. Pokud by to samozřejmě někdo chtěl řešit s nějakým mágem nikoliv formou lektvarů a léčivých čajíčků může každý druhý den zajít na Univerzitu a požádat o konzultaci s profesorkou Mirabelle Sarric. Toť vše vážení, pěkný zbytek večera.“ legát poté přibil vyhlášku na jeden z trámů, otočil se k legionářům, „Pro dnešek máte volno, legionáři. Obešli jsme vše co jsme potřebovali.“ po těchto slovech zasedl k baru a dal se do rozmluvili s opilým novicem. Zbylí legionáři se vydali do kasáren.
Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Myslím že je to všechno, díky že jsi mě zase zachránila. Jak vidíš tak u mě se nic nezměnilo stále se já a problémy všeho druhy navzájem přitahujeme" Usměju se. "A co ty jak ses měla zatímco jsem byl v pevnosti?"
Upravil/a Tondulin dne 04.10.2015 01:10
 
Sarako
,,Tak pivo." odpovím hostinské.

,,Sithisův dar, takhle nazývají někteří členové Temného bratrstva vampirismus." zašeptám Carwen, jen co legát domluví:,,Upíři sice mají zostřené smysly a umí být neviditelní, ale když jsou delší dobu bez krve, ztrácí na dobrém úsudku a o tom, že je zabíjí sluneční svit nemluvě. Navíc s upíry mám špatné zkušenosti, o kterých se mi nechce mluvit."
Jakmile mi hostinská donese pivo a něco k jídlu, navečeřím se.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"No tak to bude ješět sranda ... a architektuře toho vím tolik jako o vaření ..." zoufale si pomyslím, ale s myšlení mě vytrhne opět Světlana. "Ano, to už mam vybraný celkem dlouho ... specializuju se na ničení, nejvíce používám element blesků, ale to se může postupem času ještě změnit. Vlastně ani netuším co za magii praktikuješ ty. Co přesně je tvým zaměřenm?"
Upravil/a scorpioncz dne 04.10.2015 09:46
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Ani mě to nepřekvapuje. Většina mladých noviců touží potom zabývat se magií ničení. V pozdním věku, ale zjistíš, že zrovna tuhle magii v rodinném životě moc nezužitkuješ.“ řekla Světlana, upila trošku vína a pokračovala ve své odpovědi „Magií proměny, iluzí a očarování. I když to poslední praktikuji jen zřídka.. ale v mládí mi to přišlo dost zajímavé. Ještě se trošku zabývám historií Tamrielu, různými artefakty.. přece jen ve mě toulavá povaha a touha po dobrodružství z mládí zůstala.“

(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Do domu se vrátil Arterius s Beliem, Mirabelle s nimi nepřišla. „Vyléčen?“ optal se Scipio, když Arterius usedl vedle Edwin. „Jo, byl to Aedan Ervine.. takový ten nepolepšitelný legionář z Osmé legie.“ odpověděl mu Arterius a stiskl Edwin ruku se slovy, „Je tam chladno.“

Tondulín
„Nemáš zač..“ řekla Mirabelle, začala si pečlivě umývat ruce v čisté vodě uvnitř vědra „Pořád stejně.“ začala s odpovědí na tvoji otázku, vytáhla ruce z vědra a utřela si je do zbytku čistých obvazů. „Univerzita má stále málo profesorů a tak zaskakuji chybějící vyučující jak to jen jde. Volného času mám minimum.. takže jsem docela ráda, když konečně někam vypadnu. Akorát doufám, že se vrátí Dro'Barri, protože těch hodin mám fakt neskutečně když tu není. O návratu Benochový si iluze nedělám, protože její zdravotní stav se za poslední měsíc moc nezlepšil.. no a absence Arteria, který musí plnit své legionářské povinnosti mi vůbec nevadí.“ usmála se při posledních slovech, „Dokud tam není on a Palagán vede univerzitu Globullus a ten je z tvé trojice vedoucích asi nejrozumnější a nejlépe se sním domluvíš, když něco nutně potřebuješ.“

Sarako
Hostinská před tebe položila láhev s pivem, vrátila se k pultu a legátovi nalila čistou vodu do hrnku. Její další kroky směrovali do kuchyně. „S upírem jsem už tu čest bojovat také měla. Bylo to před několika lety, když jsem prodělávala svůj výcvik. Společně s mistrem jsme dlouhé dny sledovali stopu jednoho upíra.. tuším, že se jmenoval Vincent. Sice se nám ho tehdy nepovedlo dostat, ale po souboji sním jsme oba získali cenné zkušenosti.“ po těchto slovech se napila. Váš rozhovor zaznamenal legát, vstal a se slovy „Bdící rozmístili kolem propadliště ochranná kouzla a postavili si opodál provizorní svatyni s oltářem Stendarra. V blízké době nehrozí, že by se některému upírovi podařilo bez problémů projít. Otázkou je jak dlouho jim bude trvat než přijdou na způsob jak kouzla bdících překonat bez úhony. Ale i přesto se vycházení z domovů nedoporučuje.“ došel až k vašemu stolku. „Bdící mi nikdy nepřišli zrovna dvakrát jak nejschopnější.“ poznamenala Carwen, „Rozhodně mají s lovem těchto ohavností víc zkušeností než většina mých můžu či žen.“ namítl legát.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Jen tak ze zvědavosti, jaká je za ty upíry odměna?" zeptám se legáta a přitom povytáhnu meč z pochvy tak, aby byla vidět jeho stříbrná čepel:,,Problém Bdících je ten, že boj s upíry berou až příliš osobně a většinou když najdou nějakého upíra, tak ho hned zabijí. Přijdou tak o cenné informace." na chvíli se odmlčím a pokračuji:,,Jelikož stříbrné zbraně zabíjí i duchy (viz. Lore), mělo by být teoreticky možné upíra stříbrným řetězem spoutat. Otázkou je, kde sehnat dostatek stříbra a jestli by některý z vašich kovářů dokázal taková stříbrná pouta vyrobit? Když se vám povede sehnat do příštího večera stříbrné okovy, nejlépe s hrotem, kterým by bylo možné pro jistotu prorazil ruku upíra naskrz, tak bych potom mohl některého z nich chytit živého a dostat z něj klíčové informace, které by mohli vést k vymýcení upírů v Imperial city."
(Nedělám to pochopitelně kvůli Imperial city. Mezi upíry se může nacházet i bývalý člen Temného bratrstva, kterého žízeň po krvi způsobená "Sithisovým darem" ovládla natolik, že jí zkrátka podlehl, opustil bratrstvo a přidal se k některému z upírských klanů. Bude pro mě cenným zdrojem informací.)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Aha, slyšel jsem něco o tom že je tu hostina, dal bych si něco k jídlu, přece jen ta vězeňská strava mi moc nešmakovala." řeknu a půjdu s Mirabelle ven ze stodoly."Mimochodem kde to vůbec jsme?"
 
scorpioncz
"To je asi pravda ... ale tak je dobrý umět zapálit oheň jen myslí nebo třeba co já vím vykouzlit v parných létech trochu ledu. No vždy jsem chtěl být bojovým mágem ... protože se s tím spojuje také občas cestování. Ale asi máš pravdu, nakonec se to hodit nebude ... ale také s tím dokážu bránit rodinu před kýmkoliv." pak se pozastavím "Říkalas artefakty? mohla by sis prohlédnout tenhle meč?" řeknu a ukážu jí ten kterej mám ... ten aureliův ... díky kterýmu mam taky to daedrický písmeno na ruce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Poté co jsi vytáhl meč na stůl všichni zpozorněli. I Scipio a Arterius, který zanechal své rozmluvy s Edwin. „Později bych se na to mohla podívat, třeba po hostině nebo až budou ostatní tančit.“ odpověděla ti Světlana, „Abychom na to měli dostatek klidu.“ dodala. „Trošku jsem se držela, Merril se nechtělo spinkat.“ ozval se Lauranin hlas v momentě kdy dosedla na židli vedle tebe.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Tondulín
Postavil jsi se na nohy v tom momentě tě Mirabelle instinktivně chytla, nejspíš si myslela, že nevydržíš stát na nohou poté co jsi ztratil tolik krve, ale zmýlila se. „Promiň..“ vydala ze sebe a poodstoupila. Vyšli jste ven, spatřil jsi dvojici legionářů. Oba předtím doprovázeli Arteria v Kvatchu téměř na každém kroku, nyní konečně znáš jejich jména Hanz a Finn. „V rezidenci rodu Arteriů.“ odpověděla ti na otázku Mirabelle. Rezidence, která se před vámi tyčila nevypadala zrovna neudržovaněji. Působila zchátralým dojmem. „Uvnitř to vypadá líp.“ dodala když si všimla tvého prohlížení domu.

Sarako
„Těžko říct..“ pokrčil rameny legát, „abych řekl pravdu nepředpokládal jsem, že by se někdo dobrovolně nabídl k vymýcení upírů, ale kdyby jste to myslel vážně mohl bych to zítra domluvit s naším generálem. Určitě by vám za vyřešení tohohle problému nemálo zaplatil.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist