Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Škoda že tahle chvilka netrvá déle ... no tak vyrazíme." řeknu již radostněji a zvednu se. Poté pomohu svojí novomanželce sejít schody a usedneme ke stolu (ted za předpokladu že všichni nestojí ... to by bylo lepší také stát).
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Cestou si pomyslím:Co asi řeknu Carwen? Nejspíš něco v tom slova smyslu, že mi Mefala zadala důležitou a neodkladnou práci. Teď se musím poptat místních na historii a nenápadně zjistit města, která Thalmor vyplenil. Ty pak mohu ze svého pátrání vyloučit. Na chvíli se zadívám na Imperial city. Kdepak tu asi mají chudinskou čtvrť?
Upravil/a Sarako dne 01.10.2015 00:41
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Půjdu se k ní připojit na balkón. "Promiň za ten nepořádek, nějak jsem se rozvášnil." Usměju se.
 
SuperHunter
Přikývnu na poznámku ohledně klíčů a pak se půjdu převléct do své kožené zbroje.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vstali jste, postavili se za židle které byli určeny pro vás a vyčkávali až se někdo ujme řeči. I ostatní stáli včetně Scipia a jeho ženy. (zasedací pořádek viz. příloha, nehledej v tom žádný pořádný systém - netuším jak to chodí na svatbách nikdy jsem na žádné osobně nebyl) v momentě ze schodiště sešla Edwin se svým doprovodem, který tvořil Alda a Arterius pozvedl Scipio pohárek a stříbrnou lžičku. Zacinkal a počkal až se postaví na své místa. Bardky odešli ven, nejspíš je venku připraven nějaký 'taneční parket'. „Vážení přítomní, novomanželé..“ začal svůj projev, „..jsem velmi rád, že jsme se tohoto dne dožili a i přes veškeré věci, které se událi dnes nebo v minulostmi zde stojíme a oslavuje lásku dvojice lidí - Škorpiase a mé neteře Laurany. Dnes konečně stanuli před oltářem bohyně Mary a spojili svůj život manželským svazkem. Předtím než se posadíme pozvedneme číši vína a připijeme na věčné zdravý a štěstí.“ pozvedl svoji číši ve které již bylo rozlité víno. Pohárek, který leží před tebou je taktéž naplněn vínem. Laurana jej pozvedla a mírně se pootočila směrem k tobě.

Tondulín
Připojil jsi se k Bothiel stojící na balkóně. „Nějak..“ zopakovala s mírným úsměvem, „z toho si nic nedělej, stejně jsem nikdy nebyla na čtení knih.“ dodala a poté se zahleděla na noční oblohu, „Občas mi to chybí.. vidět opět východ slunce, ale s tím se jako upír musíš naučit žít.“ poznamenala po chvilce, „Stále ti připadám jako bezcitná, šílená upírka?“ upřela své rudé oči k tobě.

Sarako
(2/2)

SuperHunter
Převzal si klíč a vyrazil do pokoje. Vysvlékl se z oblečení, složil jej a položil na postel. Poté se nakoukal do kožené zbroje, připnul si opasek s mečem a přehodil si přes rameno brašnu. „Už jsem se lekla, že se ti něco stalo.“ zněl od schodiště tlumený hlas Rangeliny tety, „Jsme v pořádku. Ale císařovna takové štěstí bohužel neměla.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[20.55kB]
Upravil/a Aurelius dne 01.10.2015 23:24
 
scorpioncz
"Doufám, že budu dobrým manželem a dobrým zástupcem rodu Vici." Taktéž zvednu svůj pohár a po mírné úkloně přítomné rodině Vici si slavnostně s Lauranou cinkneme a pokud tak učiní všichni tak i lokneme vína.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Proč taková otázka, záleží snad na tom co si já myslím?" znovu odpovím s úsměvem, zatímco obdivuji noční oblohu.
 
SuperHunter
Pokusím se nezpozorovaně vyklouznout ven.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Po tvých slovech došlo k přípitku a poté k usednutí na židle. Scicpio naznačil, že hostina může začít v plném rozsahu a každý si začal do svého připraveného talíře nandávat to na co měl zrovna z výběru chuť. Před vámi leží několik kusů opečeného kuřecího i vepřového masa, nakrájený kozí sýr až ze Skyrimu, ovoce i zelenina a několik druhů salámu. Jako příloha k masu byli brambory a bramborová kaše. Jedna z bardek se mezitím vrátila, připravila se harfu postavila se stranou a začala na ní hrát líbezné a uklidňující tóny.

(v průběhu hostiny a celého večerního programu můžeš komunikovat s kýmkoliv kdo je přítomen, po hostině má následovat tanec nevěsty a ženina, následně tanec všech přítomných a kolem půlnoci je naplánován ohňostroj)

„Najím se a půjdu uložit Merril, pak se vrátím.“ řekla potichu Laurana a nandala si kuřecí stehýnko s brambory, které polila šťávou z masa a upila trošku vína. Xaria si prohodila místo s Nelwin, která očividně chtěla sedět mezi ní a Mirebelle, protože si s Cyrodiilskou profesorkou magie obnovy docela dobře rozuměla.

(v průběhu hostiny bude probíhat několik menších událostí, můžeš se jich zúčasnit a nebo si bezstarostně užívat stoji svatební hostinu a nechat řešení událostí na NPC)

Náhle se ozvala ohlušující rána. „Co to bylo?“ podivil se Scipio a všichni přítomní ustali s jídlem, „Nejspíš jen zkouška ohňostroje, aby bylo na půlnoc všechno připraveno,“ poznamenal Arterius, aby uklidnil všechny přítomné. „ale dojdu to okouknout v klidu tu seďte.“ dodal a vstal od stolu, Edwin jej chytla za ruku. „Buď v klidu.“ usmál se na ní a poté koukl směrem k Beliovi, „Jojo, už jdu.“ zvolal a vstal od stolu. Oba poté zmizeli ven hlavním vchodem. „Nemějte obavy, Arterius má svoji rezidenci dobře chráněnou.“ ujišťoval ostatní a poté začal sám jíst, ostatní po jeho slovech pokračovali v bezstarostné rozmluvě a přitom jedli.

Tondulín
„Ne..“ odpověděla, „..vlastně jsem od tebe dostala všechno po čem jsem toužila. Kámen, který mě oslaboval, držel v šachu a drobné povyražení.“ ušklíbla se, otočila se k tobě a v rychlosti pokračovala, „Nyní mi nic nebrání v tom, abych ti zabodla dýku do srdce a vysála rozprouděnou krev, ale až tak nevděčná nejsem.“ po těchto slovech tě políbila na tvář. Ucítil jsi její ledové rty na své tváři a poté uslyšel tichý hlas, „Přišel čas odejít.“ po těchto slovech se tě dotkla levou rukou, ucítil jsi nejenom její ruku, ale také mírné brnění v místě dotyku. Její ruka se rozzářila do šedivé barvy a celé tvoje tělo včetně obličeje ztuhlo jakoby bylo z kamene. Nemohl jsi se pohnout ani mrknout okem. Bothiel poodstoupila s mírným úsměvem na tváři si tě prohlížela a se slovy „Brzy se opět setkáme.“ utvořila ve své dlani obrovskou šedivou levitující kouli, kterou po tobě vrhla. V momentě kdy do tebe kouzlo udeřilo tě odhodilo neskutečně daleko. Dokonce jsi ztratil na krátkou dobu vědomí, ale bolest jsi necítil. Když jsi pootevřel oči pocítil jsi dopad jakousi střechou příbytku, přistál jsi v slámě. Kouzlo ti neumožnilo se po nějakou dobu pohnout. Ležel jsi na zádech a s těžkostí oddechoval. V momentě kdy kouzlo pominulo a opět jsi začal své tělo ovládat ucítil jsi veškeré své zranění a ze zraněného boku ti začala téct krev. Po rychlém rozhlédnutí jsi naznal, že onen příbytek jsou ve skutečnosti neudržované a prázdné stáje. Z venčí se ozýval tlumený hlahol hlasů.

(do vykrvácení zbývá 1/10 příspěvků, namáhavé činnosti mohou vykrvácení urychlit,
zranění oka si vyžádá trvalé následky za 1/4 příspěvky)


„Odkud myslíš, že to šlo?“ ozval se první hlas, „Asi ze stájí, řekl bych.“ pravil druhý hlas, „Já myslel, že jsi rezidenci zabezpečil ochrannými kouzli?“ zeptal se první hlas, „Jen z části.. ráno jsem s tím začal a před hostinou jsem to chtěl dodělat, ale zapomněl jsem na to.“ odpověděl mu druhý hlas a poté jsi zaznamenal přibližující se kroky směrem k velkým dveřím do stájí, které byli pootevřené. „Hanzy, Finne co se stalo?“ vyzvídal druhý hlas, „To stájí, generále.“ odpověděl třetí hlas, „Fajn, Hanzy hlídej vstup do rezidence. Finne ty zůstaň. My dva jdeme dovnitř.“ zvolal druhý hlas. Všechny hlasy ti přišli povědomé.

Sarako
Projel jsi kolem táboru legionářů, bez kontroly tě nechali projet. Přejel jsi most a stanul u stájí, taktéž na nich bylo znát, že jen tak tak přežili obléhání města. Před branami postávala početná skupinka hlídkujících legionářů včetně legionářů se zelenou tógou pod zbrojí. Jen co jsi ustájil koně a vystrčil nos ze stájí už u tebe stála trojice legionářů z zeleném. „Jméno a příjmení, důvod návštěvy města a předložte veškeré své vybavení.“ hlásil jeden z nich. „a odkud přijíždíte.“ doplnil jej druhý.

SuperHunter
Co nejtišeji jsi našlapoval ke schodům, počkal až obě zajdou do kuchyně a poté urychleně přešel po chodbě ke dveřím. Přitom jsi však nešikovně ocasem drcnul do vázy, spadla na zem a rozbila se. U rychleně jsi zaklapl dveře a dělal jakoby nic. Městkou bránou jsi prošel bez problémů, legionáři tě sice prohledali, ale nic podezřelého nenašli a nechali tě jít. To samé se však, ale nedalo říct o komkoliv kdo u sebe měl nějaký lektvar nebo vypadal jako někdo kdo se v nich vyzná. Takovéto osoby byli odváděny na výslech. Před bránou na tebe vyčkával Ley, ork jménem Gor a zbytek družiny. Všichni měli připravené koně, „Tady máš.“ pokynul ti Ley a předal ti uzdu koně, „Nasedni a vyrážíme, času není nazbyt.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
I přes bolest v boku se rychle zvednu ze slámy a schovám se tak, abych viděl na přicházející osoby.
 
scorpioncz
"Dobře, potom tě budu netrpělivě očekávat." odpovím Lauraně lišácky a taktéž si naberu nějaké to kuřecí masíčko protože sakra .. mam ho rád a nějaké ty přílohy. Ten výbuch po uchlácholení budu pokračovat v jídle protože mam taky celkem hlad ... jsem dlouho nejedl ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Marcus Scinius, syn Antonia Scinia, Redoranského trenéra šermu a stejně jako kdysi můj otec, hledám práci jako žoldák." Potom povytáhnu stříbrný meč z pochvy tak, aby byla vidět jeho čepel a dodám:,,Nemáte tu nějaký problém s duchy, upíry, nebo snad s vlkodlaky, že jsou tu tak přísná bezpečnostní opatření. Otec mě s mečem naučil všechny své techniky. Mohl bych vám být užitečný, ovšem za náležitý finanční obnos. Mohu se setkat s vaším velitelem?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Nandal sis kuřecí maso, jako přílohu brambory a stejně jako ostatní jsi se dal do jídla. Laurana měla rychle dojedeno, vstala od stolu, převzala od tvého otce Merril a odebrala se do pokoje. Karamon měl ruce volné a začal si nandávat jídlo, napil se trošku vína a poté se zakousl do kusu masa. Alda se na pokyn Edwin vydal za malou Elisou a společně si pak odešli hrát kousek dál od stolu.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Tondulín
Urychleně jsi se zvedl. Jednou rukou ses chytl za krvácející bok a přesunul se za stěnu z prken a nějaké staré sudy. Mezi sudy jsi spatřil myší hovínka tak i koní do kterého jsi ve veškeré smůle dupl. Obě osoby vešli do stájí, byli oblečeny svátečně. „Myslíš, že tu stála ta věc je?“ optal se první, „Bezpochyby, podívej se na střechu a na stopy krve.“ ukázala druhá osoba směrem ke krví potřísněné slámě. První osoba sjela rukou na hrušku meče. Druhá osoba v pravé ruce vyvolala světelnou kouli, kterou osvětlila část svého obličeje. Podle toho jsi také poznal, že se jedná o Arteria. „Můžeš vylézt..“ zvolal, „ale jestli chceš vykrvácet klidně zůstaň schován.“ dodal a odhodil stelnou kouli k místu kde jsi se skrýval.
(do vykrvácení zbývá 4/10 příspěvků, namáhavé činnosti mohou vykrvácení urychlit,
zranění oka si vyžádá trvalé následky za 2/4 příspěvky)


Sarako
Legionář se zachmuřil, „Generál Valerius je v Kvatchu, dorazí až v brzkých ranních hodinách. Ale problém s upíry tu máme, Legát Gratus by vám řekl více..“ promluvil jeden z legionářů, „sice patří k Osmý, ale můžeme vás k němu zavést.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
Myslím že budu do příchodu Laurany pokračovat jednoduše v jídle.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Zbraně nebudou potřeba generále, tady je váš oblíbený důstojník osmé legie Aedan, už mě nebavilo to čekání ve vězení tak jsem si řekl že se zastavím u vás na hostině nebo co se to tu sakra děje." Mávnu na pozdrav a vyjdu naproti nim. "No nečekal jsem že to vezmu takhle hopem přes střechu,takže by se mi hodily nějaký obvazy." ukážu na svojí ránu.
Upravil/a Tondulin dne 03.10.2015 21:03
 
Sarako
,,Sice patří k Osmý?" zopakuji udiveně a pokračuji:,,Omluvte mojí neznalost, ale to tu panuje mezi legiemi taková rivalita jako mezi Velkými rody, nebo snad k Osmé legii patří nějaký zrádce, kterým všichni tak opovrhují? Já prožil celý život na Morrowindu, takže o dění v Cyrodiilu nemám pochopitelně takový přehled."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Pokračoval jsi v jídle až do chvíle než k tobě promluvila Světlana, „Stále studuješ na té vaší Univerzitě?“. Laurana stále nejde nejspíš zpívá malé nějakou ukolébavku a proto se nahoře zdržela.
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Tondulín
Vykoukl jsi natolik, že tě světelné koule dobře osvětlila. „Belie skoč pro Mirabell.“ pokynul mu Arterius a Belius s kývnutím odběhl pryč ze stájí. „Hádám, že tě Nigidius ze svého vězení jen tak bezdůvodně nepustil.“ přistoupil blíž k tobě a prohlédl si zranění, „Každopádně jedině dobře. Měl jsem v plánu napadnout jeho karavanu a osvobodit tě, alespoň nebudu muset riskovat občanskou válku už dnes večer. . ale teď chci vědět něco jiného než přijde Mirabelle.. by mě zajímalo jak jsi unikl.“
(do vykrvácení zbývá 5/10 příspěvků, namáhavé činnosti mohou vykrvácení urychlit,
zranění oka si vyžádá trvalé následky za 3/4 příspěvky)


Sarako
„No. Je to na dlouhé povídání. Od té doby co byl sesazen generál Garrus Valerius a na jeho místo dosazen generál Arterius vnikli dva tábory. Ti co ho chtějí jako svého generála a ti co ho nechtějí. My se řadíme k těm co nesouhlasí s tím, aby v čele legie stál někdo kdo v minulosti bojoval za Thalmor, alespoň to o něm tvrdí generál Lucius, který nás vede. A mám-li být upřímný věřím tomu. Navíc je to mág a nikdy neprodělal legionářský výcvik, nikdy pořádně nesloužil v legii a nevysloužil si žádnou medaili či nějaký důvod proč by měl tuhle funkci vykonávat. Zničeho nic si prostě přišel, obalamutil všechny přítomné a oni ho zvolili generálem.“ začal vysvětlovat legionář.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.10.2015 21:33
 
Tondulin
Opřu se zády o stěnu stodoly, abych sebou někde nešvihnul, protože přece jenom už mi té krve tolik nezbývá."Pro začátek říká ti něco jméno Bothiel?"
 
scorpioncz
"Ano pořád studuju." odpovím Světlaně a nechám jídla, pokud jsem ho již nedojedl. "Je to zajímavý a divný ... stále chodit na univerzitu po všem co se mi kdy stalo ... ale jo stále tam chodím." řeknu s úsměvem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Co se ti kdy stalo?“ podivila se Světlana, „V mladých letech mi přišel život novicky děsně nudný a nezáživný, neustále jsem hledala nějaké zpestření, nějakou zábavu a dobrodružství.“ poté se pousmála jako by zavzpomínala na staré časy, „Pamatuji nespočet průšvihů ve kterých jsem figurovala.“
(můžeš volně komunikovat s jakýmkoliv přítomným NPC)

Mezitím se vrátil Belius, „Co se stalo?“ vyzvídal Scipio, „Jen jeden zraněný pocestný, Mirabelle mohla bys jít se mnou? Potřeboval by ošetřit.“ promluvil Belius. Mirabelle dojedla sousto, vstala a vydala se ke dveřím. „Přines mi čistou vodu, obvazy a nějak šití.“ řekla Beliovi a zmizela za dveřmi.

Tondulín
„Bothiel? Bothiel..“ opakoval zamyšleně Arterius, ale nakonec zakroutil hlavou. „Znám akorát tu daedru, jinak mi tohle jméno nic neříká, ale jestli má něco společného s magií mohl by o ní něco vědět Globullus a Palagán..“ dodal po chvilce, „pokračuj, třeba mi bližší popis napoví a nebudu se na ní muset vyptávat.“ po jeho slovech vešla do stájí Mirabelle. Byla oblečena do stejných šatů jako při obřadu, našlapovala opatrně, aby nešlápla do něčeho co by nemuselo být zrovna voňavé. Když tě však uviděla přidala do kroku a došla až k tobě otočila se směrem k Arteriovi a zděšeně povídá, „To ho tu necháš takhle krvácet?“ ten však jen pokrčil rameny a okomentoval to slovy, „Myslím, že od tebe se nechá ošetřit raději a navíc já už léta nikoho neléčil.“ v Mirabellených rukou se mezitím vytvořilo bílé světélko, které ti namířila na obličej. Ucítil jsi úlevu a po chvilce tě přestalo oko bolet úplně. „Lehni si.“ pokynula ti směrem k balíku slámy. Belius přiběhl s vědrem čisté vody a několika obvazy, „Kam to mám položit?“ optal se, „Sem.“
(do vykrvácení zbývá 6/10 příspěvků, namáhavé činnosti mohou vykrvácení urychlit.)

Sarako
„No. Je to na dlouhé povídání. Od té doby co byl sesazen generál Garrus Valerius a na jeho místo dosazen generál Arterius vnikli dva tábory. Ti co ho chtějí jako svého generála a ti co ho nechtějí. My se řadíme k těm co nesouhlasí s tím, aby v čele legie stál někdo kdo v minulosti bojoval za Thalmor, alespoň to o něm tvrdí generál Lucius, který nás vede. A mám-li být upřímný věřím tomu. Navíc je to mág a nikdy neprodělal legionářský výcvik, nikdy pořádně nesloužil v legii a nevysloužil si žádnou medaili či nějaký důvod proč by měl tuhle funkci vykonávat. Zničeho nic si prostě přišel, obalamutil všechny přítomné a oni ho zvolili generálem.“ začal vysvětlovat legionář.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.10.2015 22:10
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist