Škorpion "Díky" řekla, když jsi ji podal večeři a dala se do jídla. Během chvilky měla kuře v sobě zdá se že měla pořádný hlas. Odložila talíř, a posadila se. Zdá se že už se chce jít projít. Ty jsi mezitím dojedl jídlo.
hRDLA "No, já většinou mlátím hlava nehlava. Ty tu používáš mozek, takže asi bude lepší když s ním promluvíš ty a já občas něco řeknu." řekl Gor, a usmál se. Generál mezitím domluvil se legionářem.
BW
Vyčkáváš, lovec si odplivl a chytl Calcelma pod krkem a řekl "Vypadni odtud!" a pak ho shodil na zem, altmer který stál opodál vytáhl luk, napnul tětivu a vystřelil. Trefil lovce do stehna ten zaječel a vydal rozkaz k útoku. Lovci ti vběhli do zad a povalili tě, jednoho si praštil pěstí do obličeje a druhému jsi sebral dýku, a zabodl ji do stanu. (Lovci byly nejspíš na tento útok připraveni)
(Slowmo vytáhnu hidden blade... myslím, že zbytek tahu znáš Ale jáj, mě se rozbila, co ? Tak nic )
Vytasím katánu a jde se bojovat XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,, chceš někam jít ? jestli chceš pomůžu ti ... chceš jít za někým konkrétním nebo se jen tak zkusit zvednout a zjistit tak jak jsi na tom ? ;D " ( když tak jí pomůžu se zvednout ;D )
Škorpion "Chci se podívat co se tu děje, ty černé závěsy jsou divné i když celé město truchlí." řekla, a pokusila se vstát, pomohl jsi ji. A ona pak řekla "Dík, možná bychom se mohli podívat za strýcem (Scipio) co ty na to?"
hRDLA
Generál se vám také představil "Generál Scipio Vici, velitel zdejších legii.". Jak mile jsi uslyšel to příjmení bylo ti povědomé. Když se Generál dověděl že se chcete přidat řekl "Jistě že můžete, stačí složit přísahu. A pak můžete vstoupit do legie pod mé velení. Nebo můžete zůstat jako žoldáci ale nemáte právo na žold."
BW
Pokusil jsi se použít skrytou čepel, ta je ale rozbitá takže ti nefunguje. Proto jsi vytáhl katanu a jen tak tak jsi odrazil útok který na tebe šel. Sice se držíš na nohou, ale alkohol se projevuje. Pokusil jsi se provést výpad ale lovec byl obratnější a uhnul, ty jsi ale pohotově otočil a sekl ho do zad. Další lovec tě ale udeřil tupím předmětem. Po zádech, spadl si na zem.
,, jo to by šlo a jak se cítíš ? přece jen jsi byla hodně ... ale hodně zesláblá ... takže takováhle procházka " ( půjdeme za scipiem ... pomůžu jí tam dojít ;D přece jen je asi ještě slabá ... takže to záleží jak jí je )
Škorpion
Pomáháš se Lauraně dostat do velkého sálu, stojí u vchodu když jsi uviděl redguarda a orka (opět ).
(Chceš změnit směr nebo pokračovat?)
hRDLA "Aha, no tak to chápu. Domobranu tu organizuje Legát Pava, nebo Kapitán..." nestihl doříct Scipio když na něj najednou křikl Garrus a přistoupil k vám zašklebil se když vás uviděl a pak řekl Scipiovi "Výzvědy se vrátili, kolem Univerzity mají tři tábory. Asi tak třista možná čtyřista."
BW
Pokusil jsi se postavit na nohy když najednou lovce který stál nad tebou kdosi probodl, stihl jsi se odkulil na stranu a lovec dopadl mrtví vedle tebe. Uviděl jsi Pelenu jak drží v ruce štít a podává ti ruku.
Škorpion
Dorazil jsi za Scipiem, zrovna jsi se minul s Garrusem který odcházel docela rozčilený. (Možná volná komunikace s hRDLou)
hRDLA
Vyčkáváš a nasadil jsi vážný výraz. Garrus ještě dodal "Hele, víš co je divný... mají prostředky k tomu aby nás dobily, na co sakra čekaj?!" Scipio se zamyslel a řekl "Netuším, opravdu netuší... hele, teď tu něco řeším běž tohle řešit s Pavou." Garrus se na tebe podíval a pak se podíval zpět na Scipia a řekl "Hmm... stejně mi tu něco nehraje, podle zpráv jsem zahlédli i Ancana, toho zatraceného mága..." Scipio se podíval na Garruse a zastavil ho nepříčetným tónem "Mě to nezajímá něco tu řeším!!" Garrus se otočil a odešel, pak se Scipio podíval na tebe a vyčkával co budeš říkat. Náhle k vám došel Škorpion s Lauranou.
(Možná volná komunikace se Škorpionem, nebo ho lze ignorovat a mluvit se Scipiem).
BW
Poděkoval jsi, a rozhlédl jsi se. Pelena ti pomohla vstát. Dva lovci se k vám přiblížili byl mezi nimi i ten obtloustlí.
hRDLA "No, on to přímo kapitán není. Ale převzal vedení Univerzitních ozbrojených sil po Legátovi Anduládovi který před několika dny zahynul v boji. Takže teď to má na starost Arterius, jeho minulost je sice divná, ale aspoň má univerzita někoho kdo kdysi loužil v legii. Ačkoliv on sloužil všude, pár měsíců u čepelí, pak v legii a nakonec se z něj stal profesor." řekl Scipio a uchechtl se.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.