Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
,,Až vás zas budu potřebovat, tak pro vás pošlu," odpovím mágyni. Kolik je teď hodin?
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: „Fajn, já mezitím půjdu připravit koně a seženu nějaký vůz pro naši raněnou. Sejdeme se u stájí.“ pronesl Flavius, „Edwin je raněná?“ podivila se Serana a pořádně se rozhlédla, „To jsem nevěděla.. ví o tom bratr?“ otočila se k Flaviovi, „Těžko říct.“ odpověděl jí a odešel ze stanu.
(stále je možná volná komunikace)

Lord Rade
„Spíš zavolejte svého dvorního mága, já nejsem zdejší a neplánuji se tu déle zdržovat..“ odpověděla ti mágyně a s rozloučením opustila obchod. Vyšel jsi z domu, podíval se na polohu slunka a usoudil si, že nebude něco málo kolem půl šesté.

Tondulín
Sebral jsi kámen, vše zanechal tak jak bylo a rozeběhl se nahý pryč z místnosti. Vyběhl jsi dveřmi a pokračoval po schodišti nahoru do Bothieliny komnaty. Cestou jsi slyšel pískání a chůzi ze zdola - nejspíš se vrací Ingmar. Když jsi stanul před dveřmi do komnaty, otevřel je spatřil jsi opět onu místnost. Tentokrát neleželi na zemi mrtvoly, nýbrž vyseli opodál a krev z nich stékala do jedné velké mísy. Tělo ženy leželo na menším stolečku u jedné z knihoven, bylo omyté, upravené a oblečené do červených šatů. Její tělo bylo však mrtvolně bílé stejně jako pokožka Botihel akorát na rozdíl od Bothiel nedýchala. Místnost již nebyla tolik osvětlená jako předtím, veškeré magické svíce se nejspíš přesunuli do vedlejší místnosti ze které vycházelo docela silné magické světlo společně s doprovodem šplouchání vody.

BadWolf
Poté co odešla zamířil jsi ke schodišti na hradbu. Cestou sis prohlížel očouženou hradbu - jednoznačně něco takového způsobilo ohnivé kouzlo a poměrně dost silné - vyšel jsi schodiště, nahnul se z hradby. Na jedné straně jsi spatřil město Kvatch na druhé jsi spatřil tábor Luciovi legie, jeho legionáři měli za úkol kontrolu všech co hodlali město opustit. Jeden legionář zrovna vedl nějaké muže v kejklířském oděvu do tábora legionářů. Také sis všiml legáta Luciovi legie vypadal zraněně a na tváři i zbroji měl stopy krve, „Legáte Nigidie.“ zvolal jeden legionář hlídající bránu a rozeběhl se ke svému nadřízenému. Všiml sis, že legát má ve štítě, který měl přehozený přes záda zabodnutý šíp. „Uprchl legionáři, očividně má víc spojenců než jsme si mysleli..“ seskočil se slovy z koně, „podle všeho mu vypomohli Valenští vzbouřenci..“ pokračoval poté co hodil štít na zem a ukázal rukou na šíp. „ale uniká mi motiv.“ zachmuřil se. „Legáte, ten kejklířský mluvčí je připraven k výslechu. Dále jsme dočasně uvěznili nějakou novicku, prý je to ošetřovatelka z turnaje, ale měla u sebe docela dost lektvarů a není vyloučený, že by neprodala lektvar vrahovy.“ hlásil legionář, „Fajn, vyslechněte ji a pak mi podejte hlášení.“ pravil legát, „Ano legáte.. a když nebude mluvit?“ zeptal se legionář, „Proč by nemluvila? Jestliže nemá nic skrývat bude mluvit. Pokud nebude, ani pes po ní neštěkne.“ odpověděl mu legát a poté zmizl pod bránou a pokračoval směrem k sídlu hraběnky.

Sarako
Přišel jsi ke skále, posadil jsi se a podíval se pod sebe. Dvojice bosmerek okamžitě zpozorněla po tvém promluvení, obě se poté hlasitě zasmáli a hlouběji se ponořili do vody, aby jim koukali jen a pouze hlavy. Elfka nalevo byla na první pohled dosti hubená, měla špinavě blonďaté vlasy. Druhá byla hnědovlasá a měla kolem krku dřevěný amulet. Hnědovlasá připlula blíže ke skále a dívala se na tebe, „Nejnebezpečnější?“ zopakovala s úsměvem, „A nejhledanější.“ doplnila jí druhá a taktéž se mírně pousmála. „Tak to jsme měli větší štěstí než jsme doufali..“ promluvila opět první, „koneckonců by jsi mohl projevit trošku vděčnosti a představit se nám.“ pohlédla na tebe s laškovným úsměvem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Lord Rade
,,Dvorního mága teď k dispozici nemám... Sbohem," řeknu na rozloučenou. ,,Běžte domů. Postarám se tady o to," řeknu civilistům a počkám na příchod strážných, kteří těla přenesou.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
,,Jmenuji se Sarako, ale tohle jméno nikomu nic neříká. Již čtrnáct let jsem věrným služebníkem Mefaly. Za tu dobu se mi povedlo získat respekt mezi ostatními členy Morag Tong a zasloužit si titul Bratr. V Argónii nabízejí za moji hlavu 3000 zlatých a v Cirodiilu ..." na chvíli se zamyslím:,,Sám nevím, jak vysokou odměnu vypíší za moje dopadení. Císařovnu jsem zabil dnes odpoledne před zraky celého Kvache a zatím jsem neměl možnost si výši odměny za mojí hlavu nijak ověřit." usměji se a pokračuji:,,Naštěstí nikdo neví, jak vlastně vypadám, a vy dvě to určitě císařským strážím vykládat nebudete." přitom se znovu usměji a dodám:,,Taky jsem se chtěl zeptat na nejbližší svatyni Mefaly, ale společnost dvou neskonale krásných bosmerek ve mě probouzí touhu na tomto malebném místě posečkat." po těchto slovech si sundám košili a skočím za bosmerkami do vody.
Upravil/a Sarako dne 01.09.2015 21:44
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nejdříve si od některé z mrtvol půjčím aspoň kalhoty a poté půjdu Bothiel nahlásit svůj úspěch.
 
BadWolf
Jdu se podívat na výslech. Pokud to půjde, tak nenápadně, pokud ne, tak zkusím využít svých pravomocí.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
Zeptám se Rangeli

"Chceš tu zůstat, nebo radši odejdeme ?"
 
scorpioncz
"Dobře, myslím, že se tu nebudeme zbytečně dlouho zdržovat." Přikývnu Flaviovi. "Tady ve městě nás již nic nedrží nebo ano?" Otočím se ještě k Lauraně a Merril.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: „Fajn, já mezitím půjdu připravit koně a seženu nějaký vůz pro naši raněnou. Sejdeme se u stájí.“ pronesl Flavius, „Edwin je raněná?“ podivila se Serana a pořádně se rozhlédla, „To jsem nevěděla.. ví o tom bratr?“ otočila se k Flaviovi, „Těžko říct.“ odpověděl jí a odešel ze stanu.
„Ne, máš pravdu..“ přikývla souhlasně, „máme všechno, takže můžeme jít. Akorát ještě napíšu vzkaz Scipiovi a Xarii, aby nás zbytečně nehledali.“ poté začala shánět po stanu nějaký inkoust společně s kouskem papíru, když se jí to povedlo napsala vzkaz, položila jej na stolek a otočila se k tobě s úsměvem, „Připravena.“
(stále je možná volná komunikace)

Lord Rade
Občané se rozloučili a poté se rozešli ke svým domovům. Vyčkával jsi trvalo to delší dobu, ale nakonec přišla pětice strážných s dřevěnými lehátky, pomalu začali odnášet jedno tělo za druhým do chrámu. Asi po necelé půlhodině byli všechny těla odnesené. Vrátil se akorát jeden ze strážných, „Splněno kapitáne, těla jsme odnesli do chrámu. Kněz je připraví na poslední cestu v jejich životě.“ hlásil.

Tondulín
Prošel jsi místností až k zavěšeným mrtvolám. Bylo obtížné z mrtvoly svléknout kalhoty, ale nakonec se to povedlo ani nebyli moc od krve. Oblékl jsi je, otočil se a vykročil do vedlejší místnosti. Zastavil jsi se u futer. Spatřil jsi menší místnost obdélníkového tvaru. Po levé straně jsi spatřil honosnou dvojlůžkovou postel s karmínovým povlečením, opodál byl noční stolek na němž byl keramický tvar hlavy se zlatavou korunkou a amuletem. Opodál byla šatní skříň se zrcadlem, skříň byla z části otevřená a tak jsi měl možnost spatřit několik šatů neměli takové temné barvy jako zbroj, kterou na sobě měla Bothiel - ta byla nyní pohozená před figurínou a Botihel si hověla v podlouhlé dřevěné vaně a dopřávala si koupel. Byla k tobě otočená zády, ale i přesto postřehla tvůj příchod. „Přežil jsi..“ konstatovala jakoby byla překvapená, „doufám, že mi neseš to co jsem po tobě chtěla.“ pokračovala aniž by se otočila. Ručník má hozený na posteli.

BadWolf
Slezl jsi z hradby a vykročil k bráně, legionáři na tebe pohlédli a ihned tě začali šacovat a prohledávat. Nejspíš hledali nějaké lahvičky od lektvarů či cokoliv co by tě mohlo spojovat s vrahem. „Můžete pokračovat.“ pronesl legionář Luciovi legie a povolil ti odchod z města. Ihned poté jsi zamířil do tábora, vyhledal stan do kterého odvedli mluvčího kejklířů. Před stanem postával legionář, prohlédl jsi tě a když si se začal dožadovat svých pravomocí, ale legionář zakroutil hlavou se slovy, „Je mi líto. Tohle je stan a tábor Luciovi Osmé legie, důstojníci Osmé legie ani samotný generál Arterius tu nemá žádnou moc.. ale zkuste se optat legáta Nigidia, třeba vašemu požadavku vyhoví. “

Sarako
„Neboj to v plánu nemáme..“ zasmála se hnědovlasá, „koneckonců by jsi nám mohl možná i pomoci.“ dodala po chvilce. Poté sis sundal košili, pohodil ji na stále a skočil do vody. Voda nahodila blízkou bosmerku a ta se smíchem vyjekla. Nebyla to zrovna nejteplejší voda. „Netuším kde je svatyně, nejsem zdejší..“ promluvila opět hnědovlasá, byla k tobě nejblíž. Druhá pomaličku plula k ní.

SuperHunter
„Raději půjdeme zpět k tetičce a nebo můžeme jít zkusit štěstí do hostince..“ odpověděla ti, „jako bardi tu stejně nejsme nic platní..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Pomoc půvabným dívkám v nesnázích." pronesu s úsměvem:,,Jak romanticky to zní. Ale než se vás zeptám, o jakou pomoc by vlastně šlo, rád bych znal vaše jména. Pak mě můžete do té pomoci zasvětit, spolupráce s vámi mě totiž opravdu začíná bavit." přitom se usměji a dlouze se zadívám té hnědovlasé bosmerce do očí.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Dobře." oplatím jí úsměv s malým polibkem a vezmu ten košík s Merril. "V tom případě tedy nebudeme otálet a vyrazíme. Jdeš tedy s námi Tilmo?" Kdyžtak tedy ať s námi jde, když ne tak asi jednoduše vyrazíme ke stájím, myslím že se o raněnou Flavius postarat dokáže.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Samozřejmě." odpovím, sednu si na okraj vany a podám Bothiel kámen.
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: „Fajn, já mezitím půjdu připravit koně a seženu nějaký vůz pro naši raněnou. Sejdeme se u stájí.“ pronesl Flavius, „Edwin je raněná?“ podivila se Serana a pořádně se rozhlédla, „To jsem nevěděla.. ví o tom bratr?“ otočila se k Flaviovi, „Těžko říct.“ odpověděl jí a odešel ze stanu.
„Ne, máš pravdu..“ přikývla souhlasně, „máme všechno, takže můžeme jít. Akorát ještě napíšu vzkaz Scipiovi a Xarii, aby nás zbytečně nehledali.“ poté začala shánět po stanu nějaký inkoust společně s kouskem papíru, když se jí to povedlo napsala vzkaz, položila jej na stolek a otočila se k tobě s úsměvem, „Připravena.“

Tah doplním zítra podle toho zdali dostanu odpověď i od druhého hráče.

Lord Rade
Občané se rozloučili a poté se rozešli ke svým domovům. Vyčkával jsi trvalo to delší dobu, ale nakonec přišla pětice strážných s dřevěnými lehátky, pomalu začali odnášet jedno tělo za druhým do chrámu. Asi po necelé půlhodině byli všechny těla odnesené. Vrátil se akorát jeden ze strážných, „Splněno kapitáne, těla jsme odnesli do chrámu. Kněz je připraví na poslední cestu v jejich životě.“ hlásil.

Tondulín
Přešel jsi k okraji vany, posadil se. Vana byla docela hluboká, neboť jí z vody koukala akorát hlava a ramena. Ruku, kterou ti natáhla z vody byla stále ledová. Poté co jsi jí předal kámen se pousmála, opatrně si jej prohlížela „Předpokládám, že Ingmar žije.. kdyby jsi ho býval zabil, udělal bys laskavost každému mágovy, který se zajímá o temné umění, každému upírovi, vlkodlakovy a pár dalším.“ konstatovala při pohledu na kámen, „Koneckonců splnil jsi co jsem chtěla..“ otočila hlavu směrem k tobě, „podej mi ručník a otoč se.“ přikázala ti.

BadWolf
Slezl jsi z hradby a vykročil k bráně, legionáři na tebe pohlédli a ihned tě začali šacovat a prohledávat. Nejspíš hledali nějaké lahvičky od lektvarů či cokoliv co by tě mohlo spojovat s vrahem. „Můžete pokračovat.“ pronesl legionář Luciovi legie a povolil ti odchod z města. Ihned poté jsi zamířil do tábora, vyhledal stan do kterého odvedli mluvčího kejklířů. Před stanem postával legionář, prohlédl jsi tě a když si se začal dožadovat svých pravomocí, ale legionář zakroutil hlavou se slovy, „Je mi líto. Tohle je stan a tábor Luciovi Osmé legie, důstojníci Osmé legie ani samotný generál Arterius tu nemá žádnou moc.. ale zkuste se optat legáta Nigidia, třeba vašemu požadavku vyhoví. “

Sarako
„O pomoci si promluvíme v táboře.“ řekla pohotově hnědovlasá bosmerka, „Mé jméno je Belwen..“ představila se ihned poté v momentě kdy k ní doplula druhá elfka představila i svoji společnici, „a toto je Nivrel.“ otočila se k blonďaté elfce. Dlouze jsi se zadíval Belwen do očí, byli rudší tak jak bývá u bosmerek zvykem. Také sis všiml - teď když jsi viděl obě bosmerky zblízka - že každá z nich má nějakou malůvku na těle, byli to malůvky malých rozměrů. Belwen měla jednu malůvku na pravém rameni a pokračovala jí až ke krku.

SuperHunter
„Raději půjdeme zpět k tetičce a nebo můžeme jít zkusit štěstí do hostince..“ odpověděla ti, „jako bardi tu stejně nejsme nic platní..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
Bez zbytečných poznámek udělám co po mě chce.
 
Sarako
,,Dobrá, o pomoci si promluvíme až v táboře." souhlasně kývnu hlavou a ještě chvíli si zaplavu.
Když budou elfky vylézat z vody, otočím se až na jejich vyzvání.
Cestou k táboru se zeptám Belwen:,,Asi tu nejspíš nevedete osamělý boj proti Císařství. Máte za sebou nějaký výcvik, tak vás přeci musí být víc. Někde musíte mít hlavní tábor. Jen tak ze zvědavosti, kdo je vaším vůdcem? A ty malůvky na tvém krásném těle, jaký mají význam?"

Upravil/a Sarako dne 05.09.2015 02:01
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Whirt
"Nebudu zahálet a nenechám se sžírat starostmi, co se děje, jasně že jdu s vámi." řeknu odhodlaně.

Jen tak pro přehled, co mám asi tak po svatbě u sebe?
 
BadWolf
"Dobře. Děkuji legionáři."
Jdu vyhledat legáta Nigidia.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: „Tím pádem můžeme vyrazit..“ přikývla Serana, chytla Aldu za ruku. „..tak pojď.“ usmála se k chlapci a poté jej vyvedla ze stanu, Škorpias s Lauranou taktéž vykročili pryč ze stanu a ihned za nimi Tilmo. Během chvíle jste stanuli před stájemi, Flavius byl nedohlednu a vůz byl připravený. U brány jste si všimli zvýšeného počtu legionářů, kteří velmi pečlivě kontrolovali každého kdo hodlal město opustit. „Snad nás nechají projet bez problémů.“ poznamenala Laurana, „Snad jo.“ odpověděla jí Serana. Všimli jste si také osoby, která kráčela směrem od brány, když byla trošku blíž a byli jste schopní rozeznat její tvář zjistili jste, že se jedná o Vlka. Serana ihned s úsměvem mávla a poté se otočila k Aldovi, který ji zrovna položil dotaz „Budu mít taky svého koně?“, „Aldo, teď ještě ne ale až vyrosteš tak jo. Pojedeš se mnou.“ odpověděla.

Lord Rade
Občané se rozloučili a poté se rozešli ke svým domovům. Vyčkával jsi trvalo to delší dobu, ale nakonec přišla pětice strážných s dřevěnými lehátky, pomalu začali odnášet jedno tělo za druhým do chrámu. Asi po necelé půlhodině byli všechny těla odnesené. Vrátil se akorát jeden ze strážných, „Splněno kapitáne, těla jsme odnesli do chrámu. Kněz je připraví na poslední cestu v jejich životě.“ hlásil.

Tondulín
Bez jakýchkoliv námitek jsi udělal to co po tobě chtěla. Podal jsi jí a následně se otočil. Ozval se zvuk vody a následně dopad jejích mokrých nohou na kamennou podlahu, „Nečekala jsem, že to uděláš bez připomínek..“ pronesla překvapeným tónem, „většina Nigidiových mužů by v tvé situaci buď upřeně čuměli a hlavou se jim honili nějaké prasárny, kdežto ty plníš všechny mé přání do puntíku. A tlukot tvého srdce se taktéž ustálil - už není tak hlasité.“ pokračovala a poté přešla ke skříni, ozvalo se zarachocení a poté následovalo prohrabávaní šatů. Ručník měla uvázaný tak, aby zakrýval co nejvíc z jejího odhaleného těla. Nedokázal však zakrýt vypálené znamení na jejích zádech nacházející se u levého ramena z té dálky a rychlosti kdy se ti mihla kolem očí si nedokázal rozeznat o jaké znamení se jedná, ale dá se usuzovat, že nejspíš nebylo vypáleno dobrovolně. „Tady jsou.. když jsem je hledala, nemohla jsme je najít..“ promluvila sama k sobě a cosi kovového hodila za sebe, když jsi se mírně pootočil spatřil jsi kovové pouta. „Klidně už se můžeš otočit nemusíš tu stát tak prkenně..“ ozvalo se poté, „Takže, chceš provést svůj 'útěk' nebo máš v plánu se ještě chvilku zdržet?“ zeptala se a zamířila s šaty k posteli.

BadWolf
Když jsi Nigidia viděl naposled mířil k sídlu hraběnky a právě tam jsi se vydal. Legionáři tě bez problémů pustili do města, když jsi procházel kolem stájí všiml sis připraveného vozu a pětice osob - Seranu, Lauranu, Tilma (Whirt) a Škorpiase. Vypadalo to, jako by zrovna ke stájím před malou chvilkou přišli. Serana držela za ruku Aldu (Mopina adoptivního syna) a když tě spatřila s úsměvem mávla. (pokud chceš nějak reagovat reaguj a navázat kontakt s ostatními hráči, popř. NPC máš možnost. V opačném případě můžeš pokračovat v cestě k sídlu)

Sarako
Chvilku jsi plaval dokola, elfky taktéž ještě chvilku plavali a nakonec zamířili k břehu. Vylezli na břeh, otřepali se a otřeli se do nějakého kusu hadru. Mezitím jsi měl možnost okouknout jejich těla, ačkoliv se celou dobu snažili být k tobě zády, aby jsi viděl co nejméně. Nakonec když na sebe nasoukali lehkou zbroj na tebe Nivren mávla, vylezl jsi na břeh odskočil si pro oblečení - oblékl se a připojil se k nim v momentě kdy vyrazili zpět k táboru. „Ne, to rozhodně nevedeme. Stopovali jsme jednoho vysoce postaveného důstojníka, který prchl až sem. Připravili jsme past, ale bohužel jsi v ní skončil ty, né on..“ odpověděla ti Nivren, „a tábor máme v Valenském lese, jsme členky tamního odboje proti Thalmoru.“ dodala po chvilce. Belwen se při poznámce o jejím těle usmála a mírně začervenala, ale snažila se to na sobě nedat znát. „Naši lovci bývají pomalování sice jen dočasně, ale význam své malůvky si prozatím nechám pro sebe.“ řekla a ohlédla se směrem k tobě. Došli jste k táboru ohniště bylo zapálené a na malé dřevěné stoličce seděla další elfka. Byla dosti podobná Belwen akorát měla čistě blonďaté vlasy a neobvykle modré oči - její tvář vidíš z profilu - oblečena byla do podobné zbroje jako měli i ostatní elfky s tím rozdílem, že byla totožná se zbrojí osoby která tě zasáhla šípem. „Dostala jsi ho?“ zeptala se Nivrel, elfka mlčky kývla a ukázala na protější stranu ohniště kde na stoličce ležela hlava nějakého altmerkého muže, mezi očima měl šíp. „Nebylo to snadné, ale přeci jen se povedlo..“ odpověděla jí, „asi jsi způsobil pořádný malér v Kvatchu když jsi měl takový doprovod. Jaký je tvůj příběh?“ otočila se k tobě. „To je naše vůdkyně.“ špitla tiše Belwen.

SuperHunter
„Raději půjdeme zpět k tetičce a nebo můžeme jít zkusit štěstí do hostince..“ odpověděla ti, „jako bardi tu stejně nejsme nic platní..“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.09.2015 22:27
 
Lord Rade
,,Fajn," odpovím a půjdu se vyspat.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
,,Mé jméno je Sarako. Již čtrnáct let jsem věrným služebníkem Mefaly. Za tu dobu se mi povedlo získat respekt mezi ostatními členy Morag Tong a zasloužit si titul Bratr. V Argónii nabízejí za moji hlavu 3000 zlatých a po dněšním zabití Císařovny před zraky celého Kvache jsem nejhledanější osobou v Cirodiilu. Bohužel jsem si zatím neměl možnost výši odměny za mojí hlavu nijak ověřit." na chvíli se odmlčím a pokračuji:,,Tady bych se chtěl zeptat na nejbližší svatyni Mefaly, třeba i ve Valenském lese, a Belwen se zmínila, že by jste pro mě mohly mít nějakou práci."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist