Škorpion
Laurana ještě spí, proto jsi se vydal do jídelny. Opět jsi prošel velkým sálem a viděl Garruse jak se tam dohaduje s nějakým legionářem. Nevěnoval jsi tomu pozornost a pokračoval k jídelně. Když jsi došel do jídelny, viděl jsi pár plných stolů. U jednoho seděl Arterius a jeho sestra a zrovna jedli. U druhého stolu seděly novicové. Novicka u pultu se tě zeptala "Co si budeš přát?"
hRDLA
Gor se na tebe podívá a pak se rozhlédne a řekne "Asi zůstanu, ale pak až tohle skončí se opět vrátím k dobrodružnému životu... teď je mým cílem dostat rodinu pryč."
BW "Jsem opilá, no kdyby nás viděl Calcelmo... nevím asi by moc nadšený nebyl, a ještě teď když mu opět vítr zavál jeho vykopanou cestu k chrámu." řekla Pelena.
Škorpion "Dneska by mělo být k obědu který už byl kuře s brambory, a nebo nějaké buchty..." řekla.
hRDLA "Dík, máš to umně... bohužel nevím u koho se mám hlásit jako posila. Pod tím křivonosem (myslel tím Garruse) se mi zrovna bojovat nechce." řekl, a začal se rozhlížet.
BW "No, pokud svolá poradu tak asi budeme muset." řekla, a začala uklízet ve stanu.
Škorpion "Dobře, dám ti dvě porce. Platit nic nemusíš jako novic." řekla, a na chvilku odešla. Když se vrátila držela v ruce dva talíře, bylo kuře s pár brambor. Podala ti je, ty jsi se sebral a poděkoval.
hRDLA "Jo, ale ten se pravděpodobně také zodpovídá Garrovi. Ale můžeme to zkusit." řekl.
BW "Uvidíme jestli nás také zavolá, konec koncům mi jsme jen strážci." řekla.
Škorpion
Zamířil jsi zpět na ošetřovnu, během chvilky jsi tam byl. Přistoupil jsi k Lauranině lůžku, a jídlo položil na stolek, Laurana ještě spala.
hRDLA "No, já bych řekl že bude tam dole ve vstupní hale. Tam se motá legie, co jsem tak slyšel tak si arcimág nepřeje aby se tu toulaly po chodbách a narušovali hodiny." řekl Gor.
BW
Náhle jsi uslyšel "Varovali jsme vás!" podle hlasu jsi poznal že se jedná o toho obtloustlého lovce. Pak jsi uslyšel Calcelmův klidný hlas "Nerozumím vám, lovili jsme mimo vaši zónu.". Pelena zašeptala "Sakra, klidné časy jsou pryč." a sáhla po štítu který ležel v rohu stanu, a vyšla ven.
Škorpion
Začal jsi jíst svoji porci, když sis všiml že se Laurana probouzí. Vyčkal jsi, a když tě uviděla usmála se a řekla "Promiň že jsem usnula, jsem poslední dobou nějaká divně unavená."
(stále jíš, pokud nechceš dělat nic extra tak nepiš)
hRDLA "To bychom mohly." řekl Gor a vyrazil do velkého sálu, následoval jsi ho. Když jste sešli o patro niž do velkého sálu, uviděl jsi Generála Garruse jak cosi řeší se legátami, všiml sis že je mezi nimi i Legát Pava (ten který byl s tebou ochotný mluvit). Moc jsi na něj neviděl, všiml sis že má nějaký krvavý šrám na obličeji jinak je v pořádku. Začal jsi hledat Generála s jednou nohou, všiml sis že zrovna mluví s nějakým legionářem. Kousek od vás.
BW
Vyzbrojil jsi se, a vyšel ven. Uviděl jsi obtloustlého lovce, a vedle něj dva další ty byly už o něco hubenější a byly svalnatější postavy než ty. Calcelmo s nimi cosi dohadoval. Pelena, Frabi, všichni členové výpravy stáli opodál a vyčkávali.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.