Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
,,Takže mága zabil taky..." Rozhlédnu se okolo, jestli si všimnu prázdných poliček s lektvary. ,,Doufám, že alespoň ta mágyně umí odkrýt neviditelné..."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
"Je mi líto, že nejde vše, tak jak by sis přál, ale hlavní je, že z toho vytěžíte to nejlepší." řeknu, podívám se na oba a usměju se. Pak se na chvilku zarazím. "Možná to bude znít trochu hloupě, ale celý den mám pocit, jakoby všechno šlo obloukem kolem mě, ať se snažím jak chci, nenacházím začátek nitě. Co stojí za tím vším chaosem?"
 
Tondulin
Půjdu si blíže prohlédnout celý podstavec, budu koukat po nějakém zámku nebo jiném otvíracím mechanismu na mřížované krychli.
 
BadWolf
Vyjdu ze skrytu "Být tebou, tak si dávám pozor."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Říká se, že zavraždili císařovnu." řeknu zpříma "Nejsem si jistý, jestli je to pravda, ale vzhledem k tomu že se to tu všude říká, tak to nejspíš pravda bude." dokončím vážně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
"To je horší, než jsem čekal," zamručím. "Je tu někdo nebo něco, na co spadá podezření?"
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: Prozatím vám tam nijak zasahovat nebudu, takže si v klidu popovídejte a až bude chtít posunout děj trošku dál tak mi dejte vědět Wink

Lord Rade
Když jsi se vrátil zpět k pultu vedla mladíka již stála dunmerská mágyně. Na první pohled vypadala velmi mladě a pohledně, oblečena byla do šatů s typických Morrowindským stylem- vzpomínáš si, že jsi ji viděl mezi hosty na zdejší svatbě - kolem krku měla amulet, který nejspíš symbolizoval její členství v tamním cechu mágů. Když sis prohlédl pult spatřil jsi několik prázdných míst, těžko říct jestli tu skutečně byli nějaké neviditelné lektvary a nebo na tom místě leželo nějaké jiné lektvary. „Neviditelné odkrýt neumím, ale kouzlo 'rozpoznání života' by mohlo pomoc,“ promluvila směrem k tobě, „ti legionáři už tu budou ležet dobrých deset možná třináct minut. Vrah může být kdekoliv..“ konstatovala při pohledu na jednoho z mrtvých „tak patnáct.“ opravila se použití nějakého kouzla.

Tondulín
Vstoupil jsi do místnosti s kamenem po kterém tak toužila Bothiel. Ignoroval jsi rozlitou tekutinu a pokračoval blíž k podstavci. Všiml sis, že po vstupu do místnosti se na stropě cosi rozzářilo. Dost možná nějaká magická ochranná runa, která se z maličkého neškodného světélka změnila v oslňující světlo, které by bylo nejspíš pro Bothielino tělo zničující. Byl jsi nucen zavřít oči, ucítil jsi zápach kouře, nejspíš cosi opodál chytlo. Když světlo pominulo spatřil jsi pozvolna rozhořívající se plamínek, který se s postupem sekund zvětšoval a šířil se za pomoci rozlité tekutiny dostatečně velkou rychlostí, aby byl ani né do minuty u tebe.
(4/7 do příchodu Ingmara +2 strávená doba za neznalost svitků)
BadWolf
Agentka se po tvých slovech otočila, prohlédla si tě a nakonec se zeptala, „Na co bych si měla dávat pozor?“ poté se otočila zpět k hradbě, „Vrah je stejně s největší pravděpodobností už v bezpečí mimo město. Šance na dopadení je mizivá, ale i tak naděje furt je,“ opět se otočila zpět k tobě, „a vy občane, by jste se měl vrátit do svého domu a pokud možno nevylízat ven. Tu pro vás tu není bezpečno.“

SuperHunter
"Jak tak koukám tak ste ho ještě nechytili co ?" (odpovězeno přes Steam, kvůli zahraničí)
„Je to profík. Nenechal žádné stopy.“ odpověděl ti a poté se laškovně pousmál na Rangelu, „Ano to je strašné, ale nebojte. Brzo ho dostaneme - doufám.“

Sarako
(tah v PM)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 25.08.2015 23:34
 
Lord Rade
,,Můžete ho tedy odhalit?" zeptám se. ,,Zaměřil bych se na bránu, ale tenhle člověk vypadá na akrobata. Nevím jakou dírou by mohl ještě proklouznout."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Řekl bych že je správný čas na ten zázračný elixír." rychle elixír vytáhnu a vyklopím do sebe jeho celý obsah. Poté rychle poběžím k tomu kameni a pokusím se ho nějak dostat ven, nejprve pomocí svitku a pokud svitek nepomůže použiju fyzickou sílu.
 
BadWolf
"Aaah, pro mně není bezpečno nikde. A všude, heh.
Nicméně, nevím jak na tom seš, se svýma záznamama, ale uvědomuješ si, že si právě na místě činu nalezla něco, co tě dovedlo sem k důkazům a uniklo to všem vyšetřovatelům předtím?
Hele, já nevím, já pracuju s lidma, ne s magickejma s*ačkama. Ale opatrnosti není nikdy nazbyt.
Jo, a mimochodem, myslím, že nemáš pravomoce mi rozkazovat. Ale jestli se ti to líbí, tak klidně můžeš. Možná i poslechnu. I když to u mně moc často nehrozí..."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: Zatím co pokračovala vaše diskuze vešel do stanu Flavius (@Tilmo: Muž, kterého jsi předtím odchytl před stanem) v doprovodu Serany, která byla stále ještě oblečená do šatů. Jen co ji Alda uviděl, pustil Timovu ruku a rozeběhl se k ní, „Aldíku!“ zasmála se Serana, třepla si a objala ho. „Díky Tilmo, že jsi ho přivedl. Bratr na něj nespíš v celém tom chaosu zapomněl..“ promluvila směrem k Tilmovi a poté se opět věnovala Aldovi. „Brány jsou otevřené.. sice tam probíhá dost ostrá kontrola, ale nám snad problémy dělat nebudou.“ ozval se Flavius.
„Kde tě prosím tě, nechal?“ vyptávala se Serana, „Říkal ať počkám na tribuně..“ odpověděl jí se sklopenou hlavou, „Však já mu dám, neboj. Ra'Jazza mu tě jednou svěří a on tě tu hned nechá samotného uprostřed toho chaosu.“ zakroutila nechápavě hlavou Serana. (stále je možná volná komunikace)

Lord Rade
„Teď?“ optala se mágyně, „Obávám se, že ne. Kouzlo účinkuje na všechny živé lidi včetně zvířat. Město je plné lidí a vrah se určitě nebude snažit nijak odlišit od ostatních. Takže šance na objevení je víceméně nulová..“ poté se opět podívala na mrtvé tělo, „za patnáct minut mohl stihnout útěk z města pod rouškou neviditelnosti.“

Tondulín
Vypil jsi elixír, ucítil jsi jak okamžitě začal v tvém těle působit. Rozeběhl jsi se k podstavci, zámek byl schován pod jednou z dlážek - byla vystouplá oproti ostatním - nadzvedl si ji a pomocí svitku odemkl zámek. Odklopil jsi kovovou mříž a následně sáhl po kamenu. Jen co jsi prostrčil ruku magickou koulí ucítil jsi chlad - může to být způsobeno lektvarem - oheň se velmi rychle rozšířil po obvodu místnosti a zablokoval ti tak únikovou cestu. Když jsi uchopil kámen a ruku vytáhl z magické kouzle spatřil jsi ruku osmahlou od ohně. Přitom jsi nic necítil až na ten chlad. Kámen byl nepoškozený a tvoje ruka se pozvolna začala regenerovat.
(5/7 do příchodu Ingmara +2 strávená doba za neznalost svitků)
BadWolf
„Samozřejmě, že si to uvědomuji. Kdyby to legionáři předtím našli už by to tu dávno nebylo..“ upozornila tě Livie, „a s těmi pravomocemi nemáte pravdu, jste občan, kdežto já jsem členka Penitus Oculatus.“

Sarako
Otevřel jsi oči. Cítil jsi zvláštní pachuť na jazyku a trošku malátně. Ležel jsi na úplně jiném místě než předtím. Byl jsi hlouběji v lese, zády opřen k strom. Šíp už ti z těla nekoukal a rána byla provizorně ošetřena. Metr před tebou bylo vyhaslé ohniště, kousek od ohniště leželi tvoje dýky a zbytek tvého vybavení. Také sis všiml opřeného toulce plného šípů, do toulce byli vyryté symboly připomínající Valenský les. Krom toho jsi spatřil loutnu a nějakou brašnu, která ležela pohozená blízko ohniště. Nějaké krvavé hadry ležící vedle misky, pár zakrvácených nástrojů a trojici spacích pytlů různě pohozených kolem vyhaslého ohniště. Z pravé strany se rozléhali ženské hlasy a smích.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 26.08.2015 23:53
 
BadWolf
"Není občan jako občan. Technicky vzato, bys mě neměla co říkat, ani kdybys mě přistihla při vraždě. Smutný." uštěpačně řeknu, s jízlivým úsměvem na tváří, bavijící se tím, jak se snaží
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Pokusím se vstát, své vybavení a zbraně nechám tam kde leží (kdyby mě chtěli zabít, už by to nejspíš udělali). Potom se vydám za veselými ženskými hlasy.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Lord Rade
,,Tak to díky za nic!" mávnu rukou. ,,Ach, pardon," odmluvím se a zhluboka vydechnu, ,,Jen je to celé na nic." Otočím se k Fafnirovi. ,,Udělal jsem vše, co bylo v mých silách. Teď bysme asi měli zrušit příkaz pro legionáře a povolat naše muže opět do ulic... Musíme se postarat i o ty mrtvé a vzkázat jejich rodinám, co se stalo. Nejprve ten rozkaz legii, aby nedošlo k nějakému bordelu. Rozumíš rozkazům?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
Kámen si schovám do kapsy a poté pohlédnu na dveře kterými jsem přišel. "Když to fungovalo s rukou bude to muset fungovat i s celým tělem." řeknu si a zakrývajíc si rukama obličej proběhnu ohněm.
 
scorpioncz
"To by mne také zajímalo, povídá se jen o tom že je císařovna mrtvá, ale pokud za tím stojí jedinec nebo nějaká organizace ... o tom se mlčí. Nejspíš už by o tom mohla vědět císařova osobní stráž, ale ani jednoho z nich jsem zatím nepotkal.." Odpovím ještě na Tilmovu otázku a pak začnu věnovat pozornost Flaviovi. "Říkáš že jsou brány otevřené? Výborně, i když si nemyslím že tu vrah ještě bude ... pokud to měl promyšlený, tak bude už hodně daleko. Každopádně je lepší být jistě v bezpečí než být tady, kdo ví co se ještě odehraje." Poté se znovu otočím k Tilmovi. "Pokud zrovna nemáš co na práci, tak bych tě mohl pozvat na sídlo Arteriů, zrovna tam míříme. Nemělo by tam být nic nebezpečného, ale samozřejmě pokud chceš být tady a zjistit co se opravdu děje ... bránit ti nebudu." řeknu s úsměvem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
@Škorpias a Tilmo: „Fajn, já mezitím půjdu připravit koně a seženu nějaký vůz pro naši raněnou. Sejdeme se u stájí.“ pronesl Flavius, „Edwin je raněná?“ podivila se Serana a pořádně se rozhlédla, „To jsem nevěděla.. ví o tom bratr?“ otočila se k Flaviovi, „Těžko říct.“ odpověděl jí a odešel ze stanu.
(stále je možná volná komunikace)

Lord Rade
„Ano, rozumím. Snad si s tím Penitus Oculatus nějak poradí. Jak říkáš, udělali jsme vše co bylo v našich silách.“ přikývl Fafnir a odebral se k odchodu. „Škoda, že nebyl vrah zraněný..“ promluvila náhle mágyně, „bylo by snazší ho najít. Ještě mě k něčemu potřebujete, nebo můžu jít?“

Tondulín
Schoval jsi kámen do kapsy, zakryl si rukama oči a proběhl ohněm do vedlejší místnosti. Kdykoliv se tě dotkl nějaký plamen necítil jsi nic jiného než chladný dotek. Odkryl sis oči, tělo máš osmahlé stejně jako předtím ruku - po chvilce se tělo ihned zregenerovalo - tvé oblečení však lektvar nedokázal ochránit a zcela ti shořelo. Kámen je v bezpeční, leží ti přímo u nohou.
(6/7 do příchodu Ingmara +2 strávená doba za neznalost svitků)
BadWolf
„Ano v tom případě bych ti nic neřekla, ale rovnou vás zatkla nebo zabila.“ pronesla Livie po tvé odpovědi. „Každý občan je stejný a má stejná práva, povinnosti a zákony, které musí respektovat. Navíc vy nebudete šlechtic ani nikdo vysoce postavený, protože jinak by jste chodil v lepším oděvu než je tento.“ podotkla, „A vůbec! Nevím proč tu s vámi ztrácím čas.“ dodala a vykročila zpět k sídlu hraběnky, aby podala hlášení. Šla rychlejší chůzí než předtím.

Sarako
Vstal jsi, vybavení jsi nechal ležet na místě a vydal se za hlasy. Chvilku jsi šel a následně jsi před sebou spatřil větší jezírko, bylo asi dostatečně hluboké, protože oběma ženám koukali z vody jen jejich hlavy. Svoje kožené zbroje včetně dalšího vybavení měli pohozené na břehu. U jezírka je také kus menší skály ze které by se dalo pěkně skočit do jezera pakliže je dostatečně hluboké. Obě ženy ti nevěnovaly pozornost, bezstarostně se koupaly.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
Přijdu ke kusu skály, posadím se na něj a pronesu:,,Haló dámy, rád bych věděl, o co tu vlastně jde. Právě se vám povedlo dopadnout nejhledanějšího a nejnebezpečnějšího zabijáka celého Tamrielu a vy se tu koupete." přitom si s úsměvem obě ženy dobře prohlédnu Grin
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Taková naivní..." zasměju se.
Potom co odejde, jdu prozkoumat stopy na hradbách, a popřípadě i za nima. Nepředpokládám, že najdu něco co povede k nájemci nebo k vrahovi, ale jeden nikdy neví.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Kámen vezmu do ruky a rychle se vydám zpět k Bothiel.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist