"To by mohl, i když mi předtím neřekl moc o tom záhadném Aureliově meči a značce nic moc. Třeba se mu podaří zjistit něco alespoň o tomhle šperku." souhlasně odpovím Lauraně. Po odejití Flavia poznamenám "No vypadá to že se už zotavil, nebyla to pěkná rána co tam na turnaji schytal ... mimochodem nevíš jestli se bude ještě soutěžit? Protože jestli ne, tak bych ze sebe tuhle šaškárnu dostal pryč." Ukážu na zbroj, kterou mam vlastně furt na sobě pokud vím.
,,Za generálem s rozkazem, který jsem ti vydal jsi jistě také byl," řeknu směrem k tlusťochovi.
,,Jsi tu dýl, než já. Vidíš tu někoho, kdo sem nepatří?" zeptám se potom Fafnira. ,,Někdo tu pravděpodobně chodí v naší zbroji.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
ScorpionCZ „Aha.. no, když by si nevěděl rady Globullus tak pak leda zkusit ještě Silverwoodovou.. udělala si kabinet ve sklepení, prý to tam dost zútulnila, ale ona je dost náladová. Těžko říct jestli bude ochotná pomoci s medailonkem i s tím mečem.“ poté se odmlčela, „Asi už nebude. Chceš pomoc?“ promluvila poté co jsi zmínil turnaj.
Lord Rade „Ano, potkal jsem důstojníka Nira.“ přikývl tlustší stráž a hlasitě oddychoval. „Hmm..“ zachmuřil se Fafnir, pomalu začal procházet mezi strážemi. „Nevidím nikoho podezřelého, ale čtyři muži nám chybí.“ konstatoval, „Dva jsou mrtvý, pane.“ hlásil jeden ze stráží. „'Plešouna' a 'Mladýho' jsem viděl u obchodu s alchymií,“ řekl směrem k Fafnirovi tlusťoch a poté se podíval na tebe, „věděli o tom, že se tady mají objevit.“
Tondulín
Pokoušel jsi se upírku nevnímat, myslel jsi na nějaké veselé či šťastné chvíle. Jako první tě napadla včerejší noc s Pelenou. Začal jsi cítit jak postupně tvé srdce méně zděšeně buší, upírka měla však svojí ruku stále v místě kde se nacházelo tvé srdce, poté sní sjela na tvůj levý bok, projela dírou v košili a ty jsi její ledovou ruku ucítil na svém zranění. Když vytáhla ruku byla již krvavá, „Docela ošklivé zranění,“ konstatovala a vložila dvojici prstů špinavých od krve do svých úst, „krev skrývá mnohé tajemství.“ ušklíbla se a chytla tě za bradu a otočila tvoji tvář směrem k ní, opět jsi spatřil její oči. „Na rozdíl od nich..“ hlavou naznačila směrem k mrtvým legionářům Nigidia, „se mnou mluvíš jako se sebou rovným. Žádné vykání, žádné 'paní' nebo 'milostivá' jak tu blekotají ty jeho takzvaní 'legionáři', kdykoliv mi sem něco přinesou. Sedíš tu v klidu, popíjíš víno a tvé srdce se pomaličku uklidňuje, ale stále ti v těle proudí lahodná krev v mysli kolují vzpomínky na tvou milovanou.“ při posledních slovech se ušklíbla. Její ledová ruka tě studila na bradě a její rudé oči tě sledovali.
BadWolf
Slezl jsi ze střechy a seskočil na zem, přemýšlel jsi kdo by tak asi mohl vyšetřovat vraždu Císařovny a jako prvního tě napadlo Penitus Oculatus, vydal jsi se proto směrem k hraběnčině sídlu. Před sídlem jsi zrovna spatřil šestici agentů Penitus Oculatus, byli vedeni mladším hnědovlasým důstojníkem. „Důstojníku!“ ozval se tlustší a udýchaný stráž běžící směrem k agentům. Důstojník se otočil ke stráži, „Důstojníku..“ vydechl udýchaný stráž, „vrahovi se podařilo zabít dva naše muže v kasárnách, kapitán vás prosí, aby jste zajal každého stráže, který bude na sobě mít naši zbroj a nebude se nacházet před kasárnami.“ dopověděl stráž. Důstojník přikývl, „Dobrá, pokud někoho takového uvidím zajmu ho a přivedu k vašemu kapitánovi, ale nic neslibuji. Mám nějaké své povinnosti. Když už jsme u toho vzkažte svému kapitánovi, že do půl hodiny se otevře brána. Nemá smysl tu držet návštěvníky města.“ stráž přikývl, poděkoval a vyrazil zpět ke kasárnám. Důstojník se otočil ke svým agentům - zdálo se ti, že jsou mezi nimi i ženy - „Vy tři zajistíte bránu, nemusíte přímo nějak zasahovat, ale pakliže to bude nutné pomůžete legátovi Nigidiovi se zadržením každého kdo by u sebe mohl mít nějaký lektvar, bylinky zkrátka cokoliv co by usnadnilo útěk z místa vraždy. Livio ty znovu projdeš místo činu, hledej cokoliv nápadného - i když pochybuji, že budeš úspěšná legionáři Osmičky už to tam na generálův rozkaz pročesali a nic moc nenašli, ale nesmíme to vzdávat. Roderik projde veškeré místní krámy s bylinkami, lektvary, parfémy a podobnými serepetičkami. Nejprve se ale vrhni na trhovce ty budou mít nejvíc naspěch, místní obchodníci nikam neutečou. Rozuměli jste?“ domluvil důstojník, „Ano, pane!“ zvolali jednohlasně, „Výtečně, tak do práce.“
SuperHunter "Jak tak koukám tak ste ho ještě nechytili co ?" (odpovězeno přes Steam, kvůli zahraničí) „Je to profík. Nenechal žádné stopy.“ odpověděl ti a poté se laškovně pousmál na Rangelu, „Ano to je strašné, ale nebojte. Brzo ho dostaneme - doufám.“
Sarako
(tah v PM)
Whirt
Společně s Aldou jsi dostihl muže téměř u vchodu do stanu. Zprvu si tě prohlížel, poté se podíval na Aldu a následně povídá, „Samozřejmě, potřebujete něco?“ tvář ti přijde povědomá, určitě jsi ho v minulosti už viděl, ale nejsi si jistý jestli při obraně Imperial City nebo během svých návštěv univerzitních přednášek.
Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
"Uh, um... Ano," znejistím, jak listuju hlavou, odkud si tvář pamatuju. Pak trochu ztiším hlas, aby mě Alda neslyšel, pokud se něco tetě Edwin stalo. "Ta žena, Edwin, co jí před chvílí přinášeli do stanu rodu Vici, bude v pořádku?"
"Silverwoodová? tu jsem snad ještě ani nepotkal." podivím se "Pokud bys byla tak laskavá ... sám se z toho asi nedokážu dostat." poznamenám a začnu se pokoušet rozdělat přezky zbroje.
,,Řekl jsem jim ať tam na mě počkají a pohlídají mi alchymistu, kterého chci vyslechnout. Ty dva předpokládám znáš, takže podezřelí stejně nejsou, že?" odmlčím se a vydám rozkazy. ,,Všichni jděte do kasáren a dejte si pohov, až vás budu potřebovat, tak vám dám vědět. Muž v naší zbroji se bude hledat lépe, když se tu nebude nikdo poflakovat. Fafnir se mnou půjde zkontrolovat alchymistu." Potom se tam vydám.
ScorpionCZ
Laurana přikývla, „Není divu, má přednášky jen velmi zřídka a své studenty si většinou pečlivě vybírá.“ poté přešla k tobě a začala ti pomalu rozvazovat provázky od zbroje. „Je to opravdová mistryně v magii proměny, iluzí i očarování.. ale jak sem říkala, je taková náladovější, ale za pokus to stojí.“ postupně povolila všechny provázky a pomohla ti ze sebe vysvléknout jednotlivé kusy zbroje.
Lord Rade
Muž přikývl, vydal jsi rozkazy a společně s Fafnirem jsi vykročil k obchodu. Když jsi se blížil k obchodu spatřil jsi u vchodu trojici občanů. Nějakou starší ženu, která si zakrývala ústa zděšením a dva muže, jeden byl taktéž starší a druhý byl asi v tvém věku. „Že by nás někdo předhonil?“ zeptal se Fafnir. Když jste došli až ke dveřím občané ustoupili kousek stranou a starší muž povídá, „Jsou mrtvý pane.. dcerka v tom spěchu upadla a odřela si koleno, chtěl jsem s manželkou koupit nějaký lektvar na dezinfekci a když jsem přišel.. byli už takto.“ ukázal ztrápeně na dveře. Fafnir otevřel dveře, na první pohled jsi spatřil dvojici stráží. Oba mrtvý, taktéž jsi spatřil muže sedícího na židli. Pravděpodobně má zlomený vaz, ale bližší informace zjistíš až po ohledání. „Do prdele..“ vydal ze sebe rozčileně Fafnir, „jsme v koncích, beztak sebral lektvary neviditelnosti.. teď může být neznámo kde.“ otočil se k tobě a pokračoval tišším tónem, aby jej místní pokud možno neslyšeli.
Tondulín „Možná,“ vydala ze sebe Bothiel a sledovala tě očima, držíc svojí rukou stále tvoji bradu. „já osobně bych, ale na tvém místě zvažovala možnost úniku.“ pustila tvoji bradu a udělala pár kroků od tebe, otočila se zády. „Sice je mi jasné, že z mých spárů by jsi se živí nedostal a bylo by pošetilé pokoušet se o útěk když tu jsem, ale Nigidovi muži už takovou překážkou nejsou.“ odmlčela se, otočila se k tobě, opět si tě prohlédla a přešla na druhou stranu stolu, ale neposadila se. „I když,“ ušklíbla se a následně po zamyšlení pokračovala, „když jsi smířen se svým osudem jeden poslední čin by jsi uskutečnit mohl. Tu ve věži dokonce je to jen a pouze o patro níž se nachází komnata, nemusí tě zajímat komu patří. Jediné co tě bude zajímat bude malý kamínek velikosti slepičího vejce. Přineseš mi ho sem.. a já ti daruji svobodu - možná, jestliže to zvládneš aniž bys vzbudil jakou pozornost Nigidiových mužů a bez zbytečných otázek proč ten kámen chci.“ poté se zapřela o zadní opěradlo židle, „Když tě při tom chytí tvůj osud je stejně zpečetěn, když to pojmeš jako šanci k útěku a povede se ti utéct najdu tě a zabiju. Dohodnuti?“ dodala klidným hlasem a pousmála se.
BadWolf
Slezl jsi ze střechy a seskočil na zem, přemýšlel jsi kdo by tak asi mohl vyšetřovat vraždu Císařovny a jako prvního tě napadlo Penitus Oculatus, vydal jsi se proto směrem k hraběnčině sídlu. Před sídlem jsi zrovna spatřil šestici agentů Penitus Oculatus, byli vedeni mladším hnědovlasým důstojníkem. „Důstojníku!“ ozval se tlustší a udýchaný stráž běžící směrem k agentům. Důstojník se otočil ke stráži, „Důstojníku..“ vydechl udýchaný stráž, „vrahovi se podařilo zabít dva naše muže v kasárnách, kapitán vás prosí, aby jste zajal každého stráže, který bude na sobě mít naši zbroj a nebude se nacházet před kasárnami.“ dopověděl stráž. Důstojník přikývl, „Dobrá, pokud někoho takového uvidím zajmu ho a přivedu k vašemu kapitánovi, ale nic neslibuji. Mám nějaké své povinnosti. Když už jsme u toho vzkažte svému kapitánovi, že do půl hodiny se otevře brána. Nemá smysl tu držet návštěvníky města.“ stráž přikývl, poděkoval a vyrazil zpět ke kasárnám. Důstojník se otočil ke svým agentům - zdálo se ti, že jsou mezi nimi i ženy - „Vy tři zajistíte bránu, nemusíte přímo nějak zasahovat, ale pakliže to bude nutné pomůžete legátovi Nigidiovi se zadržením každého kdo by u sebe mohl mít nějaký lektvar, bylinky zkrátka cokoliv co by usnadnilo útěk z místa vraždy. Livio ty znovu projdeš místo činu, hledej cokoliv nápadného - i když pochybuji, že budeš úspěšná legionáři Osmičky už to tam na generálův rozkaz pročesali a nic moc nenašli, ale nesmíme to vzdávat. Roderik projde veškeré místní krámy s bylinkami, lektvary, parfémy a podobnými serepetičkami. Nejprve se ale vrhni na trhovce ty budou mít nejvíc naspěch, místní obchodníci nikam neutečou. Rozuměli jste?“ domluvil důstojník, „Ano, pane!“ zvolali jednohlasně, „Výtečně, tak do práce.“
SuperHunter "Jak tak koukám tak ste ho ještě nechytili co ?" (odpovězeno přes Steam, kvůli zahraničí) „Je to profík. Nenechal žádné stopy.“ odpověděl ti a poté se laškovně pousmál na Rangelu, „Ano to je strašné, ale nebojte. Brzo ho dostaneme - doufám.“
Sarako
(tah v PM)
Whirt „Ano, bude v pořádku.. sice je zesláblá a bude potřebovat odpočinek, ale přežije.“ odpověděl muž taktéž tišším tónem, „Klidně ji můžete navštívit. Škorpias, mág co jí ošetřoval je stále ještě ve stanu, takže ten vám asi řekne něco víc.“
Zkusím se opatrně skrýt, a budu sledovat Liviu, třeba něco najde. Jestli ne, tak vždycky, je to ženská, a sledovat lidi je zábava XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,Kdo je ten třetí mrtvý? Je to ten alchymista?" zeptám se. ,,Jestli má nyní vrah lektvar neviditelnosti, tak je jeho přestrojení coby za jednoho z nás méněcenné... Ví někdo, jak vidět neviditelné? Slyšeli jste někdy o kouzlu, který by neviditelné odhalil?"
ScorpionCZ a Whirt @Škorpias: Laurana přikývla, „Není divu, má přednášky jen velmi zřídka a své studenty si většinou pečlivě vybírá.“ poté přešla k tobě a začala ti pomalu rozvazovat provázky od zbroje. „Je to opravdová mistryně v magii proměny, iluzí i očarování.. ale jak sem říkala, je taková náladovější, ale za pokus to stojí.“ postupně povolila všechny provázky a pomohla ti ze sebe vysvléknout jednotlivé kusy zbroje. Všiml sis, že někdo vešel do stanu. Podle tiššího hlásku jsi poznal, že se jedná o Aldu a ten druhý bude nejspíš Tilmo. (možná volná komunikace mezi vašimi postavami)
@Tilmo: Chytl jsi Aldu za ruku a vedl jej ke stanu. „Nemáš zač.“ zvolal za tebou ještě muž a poté zašel do stanu, když jsi vešel do stanu Vici jako první jsi spatřil Lauranu a Škorpiase. Jeho drahá mu zrovna pomáhala z těžké turnajové zbroje, Edwin ležela na lůžku přikrytá nějakou látkou tudíž její zranění nebylo vidět. Dýchala, takže je na živu. „Teta spí?“ optal se tiše Alda, „Asi byla dost unavená.. kvůli tomu včerejšímu večernímu hluku.“ sklopil hlavu Alda. (možná volná komunikace mezi vašimi postavami)
Lord Rade „Učedník, alchymista bude nejspíš někde opodál,“ konstatoval Fafnir, „těžko říct.. chtělo by to sehnat nějakého mága.“ otočil se k opět k tobě. „Jedna dunmerská mágyně byla poblíž hřbitova.. cosi tam hledala, alespoň mi to tak přišlo.“ promluvil k vám mladší občan.
Tondulín
Bothiel pozvedla obočí po tvé pohotové odpovědi, nejspíš tak rychlou reakci nečekala. „Ještě vydrž.“ zastavila tě těsně před tím než jsi zvedl nohu s tím, že překročíš první mrtvé tělo, otočil jsi se a chytl malou lahvičku se žlutozeleným lektvarem a následně převzal trojici svitků, které ti podala za pomoci telekineze, „Použij ho předtím než vejdeš do místnosti s tím kamínkem a tady svitky na odemčení dveří.“, otočil jsi se, překročil mrtvoly a následně otevřel dveře na chodbu. Bylo tam ticho, žádné stráže nikdo u kamenného schodiště do spodního patra hořela louč. Pomalu a co nejtišeji jsi sešel schodiště, zastavil se až u konce schodiště.
„Mistře Ingmare,“ ozvalo se z chodby, ihned jsi se přitiskl ke stěně. „šel by jste se na něco podívat?“ pokračoval hlas, opatrně jsi vykoukl spatřil jsi legionáře v lehké zbroji a taktéž muže v šedivém rouchu, kolem krku měl Stendarrův amulet, měl šedivé kotlety, vrásčitou tvář a k opasku připnutý stříbrný palcát a malou brašnu ze které koukali lektvary a svitky, přes levé oko měl pásku. „Můžu hned, tak pojďte.“ pobídl jej Ingmar a poté zabouchl dřevěné dveře do místnosti o které nejspíš mluvila Bothiel a společně s legionářem zamířil po schodech dolů.
BadWolf
Poté co se agenti rozešli jsi se přisál na Livii, nenápadně jsi ji zpovzdálí sledoval. Došla až k místu činu, moc lidí se tam v tuto dobu už nenacházelo. Trhovci pomalu balili svoje stánky a legionáři Osmé legie hlídali u každého rohu. Livie prošla kolem dokola pódia, následně vyšla na pódium, rozhlížela se, sehnula se k čemusi a cosi si prohlížela, bohužel na tu dálku nejsi schopen říct o co se jedná. Poté přešla k místu kde ležela císařovna, ohlédla se směrem k místu odkud vyskočil útočník a následně si prohlížela podlahu. Levou rukou si prohrábla vlasy a následně se zamyšleně rozhlížela, prohlížela si střechy a celkově okolí. Musel jsi se stáhnout za roh a chvilku vůbec nekoukat. Když jsi vykoukal kráčela pryč od pódia. Následoval jsi jí, držel jsi se daleko, neboť se velmi často ohlédla. Zastavila se až jedné ze zahrad domu, cosi si zamumlala a přelezla přes plot. Sehnula se pro nějaký hus hadru, když jej zvedla spatřil jsi hadry onoho vraha na tváři ženy jsi spatřil drobný úsměv. Přešla k sudu, který byl opodál a nakoukla do něj. „Zajímavé..“ řekla již na hlas a otočila se směrem k odchodu ze zahrady, opět přelezla plot a následně však něco zaujalo a ona se vydala blíž k hradbě. Když došla blíž pozvedla hlavu a podívala se na začernalé kameny hradby. Očouzené nejspíš od nějakého ohnivého kouzla. Blonďatá agentka se opět zamyslela, hadry kejklíře měla přehozené přes levé rameno.
Sarako
(tah v PM)
Pousměju se, když Alda domluví "Jsem rád, že je všechno v pořádku. Tady Alda se ztratil, tak ho vedu za tetou." zamlčím se a pak pokračuju. "Přes všechen ten zmatek a chaos tu ani nebyl čas si na chvilku promluvit a hlavně vám oběma pogratulovat."
"Díky, hned se cítím líp." řeknu když se s pomocí dostanu ze zbroje a Lauranu políbím. "Až bude v budoucnu čas, tak zaní zajdu, kdo ví co tenhle medailon skrývá." Pak si všimnu návštěvníků stanu a patřičně je přívítám. "Zdravím Tilmo a Aldo, je pravda že to co se tu dnes děje se mi fakt nelíbí. A zrovna dneska v náš šťastný den." řeknu a chytnu Lauranu za ruku.
ScorpionCZ a Whirt @Škorpias a Tilmo: Prozatím vám tam nijak zasahovat nebudu, takže si v klidu popovídejte a až bude chtít posunout děj trošku dál tak mi dejte vědět
Lord Rade „Učedník, alchymista bude nejspíš někde opodál,“ konstatoval Fafnir, „těžko říct.. chtělo by to sehnat nějakého mága.“ otočil se k opět k tobě. „Jedna dunmerská mágyně byla poblíž hřbitova.. cosi tam hledala, alespoň mi to tak přišlo.“ promluvil k vám mladší občan.
Tondulín
Připlížil jsi se ke dveřím, co nejtišeji je otevřel. Kupodivu nebyli zamčené a tak jsi mohl vejít i bez použití svitku. Spatřil jsi menší místnost, která se dělila do dalších dvou. Na levé straně jsi spatřil dvojici mřížovaných dveří - usoudil jsi, že se jedná o Ingmarovu osobní zbrojnici - obě dveře jsou nejspíš zamčené. Na pravé straně jsou obyčejné dřevěné dveře s velkým zámkem - tyto dveře pravděpodobně vedou ke kameni - uvnitř místnosti ve které se právě nacházíš jsi spatřil dvojpostel, několik skříní - knihovnu, šatník a dvojici nočních stolků - pracovní stůl na kterém bylo pohozeno několik knih a jedna dokonce rozečtená, přečetl sis letmo názvy knih: '99 způsobů jak správně a bolestivě umučit či zničit upíra', '99 způsobů jak bolestivě umučit či zničit vlkodlaka', '39 způsobů jak bolestivě umučit mága', 'Daedry aneb Stendarrovo přikázání', 'Soud nad temným uměním', 'Stendarrova neochvějná víra'. Taktéž sis všiml dopisu, jehož roh koukal z pod jedné knih. Dále jsi spatřil kotlík v němž cosi bublalo, nějaký alchymistický aparát a také jsi ucítit štiplavý zápach, která vycházel z onoho kotlíku. (1/7 do příchodu Ingmara) BadWolf
Poté co se agenti rozešli jsi se přisál na Livii, nenápadně jsi ji zpovzdálí sledoval. Došla až k místu činu, moc lidí se tam v tuto dobu už nenacházelo. Trhovci pomalu balili svoje stánky a legionáři Osmé legie hlídali u každého rohu. Livie prošla kolem dokola pódia, následně vyšla na pódium, rozhlížela se, sehnula se k čemusi a cosi si prohlížela, bohužel na tu dálku nejsi schopen říct o co se jedná. Poté přešla k místu kde ležela císařovna, ohlédla se směrem k místu odkud vyskočil útočník a následně si prohlížela podlahu. Levou rukou si prohrábla vlasy a následně se zamyšleně rozhlížela, prohlížela si střechy a celkově okolí. Musel jsi se stáhnout za roh a chvilku vůbec nekoukat. Když jsi vykoukal kráčela pryč od pódia. Následoval jsi jí, držel jsi se daleko, neboť se velmi často ohlédla. Zastavila se až jedné ze zahrad domu, cosi si zamumlala a přelezla přes plot. Sehnula se pro nějaký hus hadru, když jej zvedla spatřil jsi hadry onoho vraha na tváři ženy jsi spatřil drobný úsměv. Přešla k sudu, který byl opodál a nakoukla do něj. „Zajímavé..“ řekla již na hlas a otočila se směrem k odchodu ze zahrady, opět přelezla plot a následně však něco zaujalo a ona se vydala blíž k hradbě. Když došla blíž pozvedla hlavu a podívala se na začernalé kameny hradby. Očouzené nejspíš od nějakého ohnivého kouzla. Blonďatá agentka se opět zamyslela, hadry kejklíře měla přehozené přes levé rameno.
Sarako
(tah v PM)
ScorpionCZ a Whirt @Škorpias a Tilmo: Prozatím vám tam nijak zasahovat nebudu, takže si v klidu popovídejte a až bude chtít posunout děj trošku dál tak mi dejte vědět
Lord Rade
Vešel jsi za Fafnirem dovnitř. Prohlédl si místnost zatím co mladší občan odběhl pro mágyni. „T dva byli zabiti mečem, učeň zemřel na zlomení vazu.“ konstatoval Fafnir při ohledávání těl. Vydal jsi se za pult, otevřel dveře a spatřil mrtvého - opět zlomený vaz. Obchodní kniha zůstala netknutá.
Tondulín
Popadl jsi dopis, nepřečetl sis jej. Skryl jsi ho ve svých kalhotách a následně pokračoval k dřevěným dveřím. Prohlédl sis zámek, vytáhl svitky a namířil jej proti zámku. Nic se však nedělo což tě nepřekvapilo, protože jsi se svitkem nikdy nepracoval a ani pořádně netušíš jak jej použít. Skusil jsi druhý pokus, svitek jsi rozbalil a namířil na zámek, opět se nic nedělo. Jako třetí pokus jsi obalil zámek svitkem to však taktéž nepomohlo. Při čtvrtém pokusu jsi sroloval svitek, podržel jej v rukou a začal myslet a soustředit se na zámek. Bylo těžké vytěsnit z hlavy všechny ty vzpomínky na Pelenu a nejrůznější blbosti na které jsi myslel, ale povedlo se. Ze svitku vytrysklo bílé světlo, které odemklo zámek, dveře zacvakali a otevřeli se. Spatřil jsi na zemi nějakou tekutinu, strop byl podstatně nižší což tě docela udivilo. Spatřil jsi uprostřed menší kruhové místnosti menší podstavec zamčený v mřížované krychli, taktéž sis všiml, že kámen je ozářen nějakou světelnou koulí, je průhledná, ale pravděpodobně vychází z podstavce nikoliv z kamene. (3/7 do příchodu Ingmara +2 strávená doba za neznalost svitků) BadWolf
Sarako
(tah v PM)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.