,, nevděčníku ??!! já nechtěl pryč ! ty bys mě zachránil a teď bych byl kdo ví kde ... ještě než si mě dal pěstí ( promnu si spánek ) tak jsem ti 100x říkal že nikam nejdu "
,, jo ? při první vlně ? možná nejsem tak dobrej válečník ... a co s tím mám dělat ? mám svoji magii ... a už na mě přestaň řvát ... jediný co jsem udělal bylo , že jsem ti utekl když jsi mě někam s tím tvýk kámošem vlekl .. ani nevím kam "
hRDLA a Škorpion
Mluvíte spolu když najednou do ošetřovny vejde Garrus, tvářil se jako vždy. Nos už měl poměrně rovný (), když vás uviděl zašlebyl se řekl "Naši dezertéři, pěkně pospolu."
Whirt
Vyrazil jsi, na cestu... (4. příspěvky)
Norbi "Jistě že půjdu, chci také zažít nějaké dobrodružství." řekla a usmála se.
Leneren "Garrova smrt znamená pád legie, to jsme si už také uvědomily." řekl vězeň.
,, a kdo tě uráží ??!! a jaký ? .. jzs ... ( otočím se na garra ) a ty ... ty radši buď zticha ! teď jsem naštvanej ! a mám všeho dost ! to ti nestačilo to od scipia ??!! "
hRDLA a Škorpion
"Trochu úcty ty patlale! Přijdeš s brilantním plánem a jen co napochodují ušáci zdrhneš!" křikl, a opět se zašklebyl. A podával se na Škorpiona a řekl "Generál Scipius by měl zvážit odchod do předčasného důchodu, divím se že takové kreatuře vůbec dali hodnost Generála!"
Whirt
3 příspěvky...
Norbi "Hele, můžeme zkusit štěstí u hraběte ale ten bude truchlit, zkusila bych spíš mágův dům." navrhnu-la khajiitka.
Leneren
Vyrazili jste zpět (za 2 příspěvky tam budete)...
Přijdu k němu blíž a chytím ho pod krkem. ,,Tak poslouchej ty nemytá opice. Nikdo nemá čas na tvoje žvásty, tak drž hubu nebo ti způsobím takovou bolest, že na to dokonce života nezapomeneš. A žádnej s tvejch kamarádíčků ti nepomůže včas."
hRDLA a Škorpion
Zarath přistoupil ke Garrusovi a pokusil se ho vytnout pod krkem, ten mu ale chytl ruku a řekl "Tuhle zbroj jsem si vysloužil bojem! Takže se nenechám od tebe zastrašovat!"
Whirt
2. příspěvky..
Norbi
Vyrazili jste, prošli jste několika ulicemi, až ke starému kamennému domu. Kolem domu stáli stráže a přísně na vás zíraly.
hRDLA a Škorpion
Pokusil jsi se mu vykroutit, to se ti moc nedařilo tak jsi mu dal pěstí. Garrus tě pustil, a chytl se za obličej. Pak rukou sáhl pro meč a vytasil ho a namířil ho na tebe se slovy "Sereš mě!". Bretonka která stála poblíž už toho měla dost a zvolala "Už se sakra uklidněte! Tohle je ošetřovna!"
Whirt
1. příspěvek..
Norbi
Zamířil jsi ke strážím, jeden ze stráží tě ihned zastavil a řekl "Dvorní mág nesmí být rušen! A to z nařízení hraběte pátrá po útočnících!"
Leneren
Dorazili jste k Univerzitě, legionáři se už pomalu připravovali a novicové postávali u ohně a smáli se vtipům, zřejmě mají dobrou náladu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.