Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lord Rade
,,Nahý? To ho někdo vysvlékl z uniformy? Takže nám tu může pobíhat někdo převlečený za jednoho z nás?! Chci, aby se všichni strážní z města seskupili u kasáren. Hned to zajisti! Kdo neuposlechne rozkaz, bude mít problém. Vyřiď příkaz několika strážným ať zprávu rozšíří a potom zamiř za generálem, nebo jiným vysoce postaveným mužem z legie a požádej je, ať se dívají po muži oblečeném v naší zbroji a každého z nich zatknou a přivedou ke mě ke kasárnám. Když ne, tak se do toho pustím s několika strážnými sám, ale teď mám práce až až."

Potom rychle doběhnu do kasárny a zkontroluju jestli je tam ještě něco dalšího neobvyklého. Mezitím nechám strážné, ať se řadí u kasáren.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Omlouvám se že jsem zneuctil tvoji pohostinnost, ale asi na tvůj lektvar života nemám dostatečně vytříbenou chuť." odpovím. "Bohužel tyhle další jména mi nic neříkají."
 
scorpioncz
"To jsem také rád." odpovím Flaviovi pak se otočím k Lauraně "Ani se cestou neprobudila." poznamenám s úsměvem a předám Merrill Lauraně. Pak se vážněji podotknu "Císařovna byla prý zavražděna, ale ve městě to vypadá bídně, mnoho lidí pořádně neví co se vlastně stalo ... alespoň že tady to je klidné." dokončím radostněji.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Předal jsi Lauraně malou, „No jo, jsi šikovný.“ pochválila tě potom co jsi oznámil, že jsi ji dokázal přenést bez probuzení. „To je špatný..“ poznamenal Flavius, „tady je to sice bezpečnější, ale asi bychom se měli přesunout k Arteriově rezidenci, přece jen je to mimo město a hlavně by tam už touhle dobou měla být připravena hostina.“
„Jenže nemáme klíče, nebo ty je snad máš?“ zeptala se Laurana Flavia, „No, nemám. Ale počítám s tím, že někdo tam bude připravovat tu hostinu, ne? Takže klíče teoreticky nepotřebujeme.“ odpověděl jí Flavisu, „V poslední řadě se můžeme vrátit do Imperial City do našeho domu, ale Scipio naléhal abychom se tam před sněmem nevraceli.“ napadlo po chvilce Flavia.

Lord Rade
„Nejspíš pane, ihned vykonám váš rozkaz.“ zvolal a poté se rozeběhl jak jen mu to jeho tělo dovolovalo shromažďovat zbylé stráže. Když jsi doběhl ke kasárnám vtrhl dovnitř spatřil jsi dvojici mrtvých těl. Jedno bylo svlečené a druhé tělo na sobě mělo stále zbroj, ale mělo podříznuté hrdlo. „Kapitáne,“ zvolal stráž stojící nad jedním z tělem a postavil se do pozoru, „nic dalšího jsme tu nenašli. Zatím.. možná něco ještě najdeme, ale pochybuji.“ (bude trvat celkem dva příspěvky než se podaří stráži svolat všechny ke kasárnám)

Tondulín
„Ty se omlouváš?“ pronesla překvapeně, „Nečekala jsem, že ze mě budeš mít až takový strach, každopádně by jsi měl vědět, že kdyby to byla krev upíra stačilo by pár hodin a byl by jsi taktéž obdařen tímto darem.“ dodala s úšklebkem a znalecky okoštovala krev a poté pokračovala, „Ale jedná se o čerstvou krev, patřící altmerovi.. ale dost toho. Ten mág byl a nebo možná stále ještě je nejvyšším mágem a poradcem císaře.. a ten generál, nebo spíš admirál byl mým dlouholetým milencem. Bohužel pak se naše cesty jaksi rozešli. Kdoví jestli jsou tihle dva ještě na živu.“ poté se odmlčela. „Ale nebyla by žádná škoda, kdyby ne.“ chtěla se nadechnout s tím, že bude pokračovat, ale dveře do místnosti se otevřeli a dovnitř vešla dvojce mužů v kožených zbrojích se zeleným pláštěm vedli sebou mladší ženu v roztrhaných šatech, měla na sobě patrná zranění. „Paní Bothiel,“ řekl jeden z mužů a uklonil se, „vedeme vám další zajatkyni.“ pokračoval.
„Slepá snad nejsem!“ spustila na muže Bothiel, vstala a přešla blíž k nim. Podívala se na ženu, rukou jí pohladila po tváři - žena uhnula pohledem - Bothiel se otočila k válečníkovi po její levici, „Znásilnili jste ji?“ zeptala se klidným a však velmi chladným tónem hlasu, „Byla válečným zajatcem, má paní.. muži si s ní mohli dělat co chtěli.“ odvětil jí muž.
„Ach.. ano, mohli. Kouzelné slovíčko mohli.“ pronesla ironickým tónem a rázem její pravá ruka sjela po dýce, kterou měla připevněnou malým páskem k noze. Dýku zabodla do válečníka, těžko říct kam, protože z tvého úhlu nebylo moc dobře vidět. Válečník však zakvílel neskutečnou bolestí skácel se k zemi a držel se za svůj rozkrok. Druhý pohlédl s vykulenými oči k Bothiel, která stála se zakrvácenou dýkou a na tváři měla úsměv. „A ty?“ otočila se k válečníkovi, ten již sjížděl rukou na jílec meče, ale Bothiel v levé ruce utvořila kouzlo, které již předtím použila na onoho polomrtvého legionáře Osmé legie a muže usmažila zevnitř. Žena na ní jen vyděšeně zírala a očekávala co se bude dít, druhý muž, který se stále nedokázal vzpamatovat s bolesti sáhl po svém meči a prudce sním mával všemi směry. „To bude dobré.. to bude dobré.“ utišovala ženu a hladila jí po vlasech, zatím co válečník mával mečem opodál. Poté si k ženě dřepla a podívala se jí do tváře, „Vy jste šlechtična, nemám pravdu?“ zeptala se, žena kývla a Bothiel s hlazením nepřestávala ačkoliv její zrak se čím dál více upíral ke krku oné nebohé ženy.

BadWolf
Žena jim ještě jednou poděkovala a nejspíš je šla vyprovodit. Protože když jsi poté opatrně nakoukl oknem dovnitř. Nikoho jsi neviděl a v místnosti bylo ticho. Z venčí jsi akorát zaslechl tlumený hlas Xarii, který zmiňoval hřbitov.
Poté jsi z výšky spatřil jak Xaria pochoduje směrem k hřbitovu - šla již bez Škorpiase. Stejně tak sis všiml, že žena se vrátila do místnosti.

SuperHunter
„Já se na to cítím. Nechce se mi jen tak sedět a nic nedělat.“ odpověděla ti Rangela, „Sice nejsem dobrá bojovnice, ale dobrodružství mám ráda.“ poté se ohlédla. „Co se zeptat támhlec toho legionáře?“ ukázala na dvojici můžu stojících před stanem. Jeden byl oblečen do zbroje legionáře a druhý na sobě měl nějaký honosnější oblek. Nenechal jsi se dlouho přemlouvat a vyrazili jste za nimi. Nakonec jste však odchytli pouze legionáře.
„Prosím vás!“ zvolala na mladého legionáře, „Ano, co potřebujete?“ otočil se k vám, „Co se stalo?“ vyptávala se Rangela, „Zavraždili císařovnu.“ odvětil jí legionář.

Sarako
(tah v PM)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 19.08.2015 22:00
 
scorpioncz
"Asi bude lepší jít do Arteriovi rezidence, bezpečnější a bez rizika narušení příprav na sněm." podotknu. "Přepokládám že asi nemáme nějakou runu na teleportaci, takže budeme muset cestovat jinak ... máme tu koně?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Budu dál sledovat onu ženu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Musel bych být úplný hlupák, abych se tě nebál." odpovím a budu s kamennou tváří sledovat upírku.
 
SuperHunter
Šokovaně se podívám na Rangelu a pak se zeptám legionáře:
"Jak se to stalo ?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
„O ty přípravy ani nejde, Scipiovi šlo spíš o to, aby se Lucius o něco v průběhu večera nepokusil.“ řekl Flavius, „Možná Serana by mohla mít runu, nebo její bratr.“ konstatovala Laurana, „a Xarie, ale ta se s tebou nevrátila.“ dodala po chvilce. „Koně máme, ale.. ale předpokládám, že budou zavřený brány.“ ozval se opět Flavius.

Lord Rade
„Nejspíš pane, ihned vykonám váš rozkaz.“ zvolal a poté se rozeběhl jak jen mu to jeho tělo dovolovalo shromažďovat zbylé stráže. Když jsi doběhl ke kasárnám vtrhl dovnitř spatřil jsi dvojici mrtvých těl. Jedno bylo svlečené a druhé tělo na sobě mělo stále zbroj, ale mělo podříznuté hrdlo. „Kapitáne,“ zvolal stráž stojící nad jedním z tělem a postavil se do pozoru, „nic dalšího jsme tu nenašli. Zatím.. možná něco ještě najdeme, ale pochybuji.“ (bude trvat celkem jeden příspěvek než se podaří stráži svolat všechny ke kasárnám)

Tondulín
S kamennou tváří jsi sledoval Bothiel jak si zaujatě prohlíží krk mladé ženy, žena byla stále velmi vyděšená, ale dá se upírčin hlas ji pomalu uklidňuje. Muž nakonec upadl do bezvědomí nejspíš byla jeho bolest nesnesitelná a nebo byla Bothielina dýka napuštěná jedem. Bothiel opatrně odhrnula vlasy ženy, podívala se do jejích očích a následně jí objala a zakousla se jí krku. Žena vyjekla a následně jsi spatřil jak jí po krku stéká krev, Bothiel nehodlala ustat i když sebou žena cukala, ustala až v momentě kdy se z těla vysála veškerý život, poté mrtvou ženu opatrně položila na podlahu a otočila se k tobě, ústa měla od krve, olízla se ušklíbla a povídá, „Nigidius bude zklamán.. chudáček, přišel o další dva vojáčky, ale co už. Má je naučit slušnému chování k ženám, obzvláště k takto mladým a pohledným.“ oblízla si prst na kterém našla trochu krve, těžko říct jestli patřila válečníkovi nebo ženě. „A teď,“ přesunula se k jedné z knihoven a vytáhla starou zaprášenou flašku, ofoukla prach a položila ji před tebe. Ihned sis všiml nápisu, 'Cyrodiilské víno', mezitím co jsi koukal na název si bílím kapesníčkem otřela ústa a usadila se naproti tobě, pohodlně si přehodila nohu přes nohu, „budeme pokračovat, slyšela jsem o nějakém sněmu v Imperial City, ráda bych věděla čeho se bude týkat. Samozřejmě si tu láhev otevři, ať tu nesedíš na sucho, když ti krev nechutná.“ a upřeně se na tebe podívala svými očima, přišlo ti, jakoby byli ještě rudší než předtím.

BadWolf
Dál jsi sledoval nenápadně ženu, ke tvém štěstí se šla zrovna převlékat. Nejspíš chtěla svoje obyčejné šaty vyměnit za nějaké honosnější. Při odchodu Škorpiase sis totiž všiml, že přebíral od ženy malou Merril. Nejspíš se tedy jedná o jeho kamarádku nebo o kamarádku Laurany a nejspíš také bude pozvaná na svatební hostinu. Otočila se k tobě zády a opatrně si vysvlékla, jediné co na ní zůstalo bylo její spodní prádlo, poté sáhla do jedné ze skříní a vytáhla honosnější šaty v červené barvě. Přehodila je přes otevřené dveře do skříně a poté vytáhla další šaty nějakou dobu se rozhodovala, kterou barvu si má vzít. Zdali ty červené nebo tyrkysové nakonec se ale rozhodla pro červené. Oblékla si je, navlékla si boty a následně si začala v zrcadle porovnávat své vlasy.

SuperHunter
„Nějaký kejklíř, vyskočil z davu a zavraždil jí vrhnutím dýky.“ vysvětloval legionář, „To je strašné!“ zvolala Rangela, „To ano.. to ano.“ přitakal legionář, „Každopádně to byl profík.“

Sarako
(tah v PM)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
Poslechnu a otevřu láhev, po tom co jsem tu viděl se budu potřebovat napít opravdu hodně, poté odpovím. "Jo o tom jsem taky slyšel, jsem jenom kvestor takže žádné podrobné informace nemám, jen vím že se bude řešit spor mezi Arteriem a Luciem, ale o tom asi víš více nežli já. Doufám že do té doby najdou královnina vraha, to by mohlo věci značně urychlit. Jak rád bych se jel na ten sněm kouknout, potkat zase pár známých, trochu se s někým pohádat, možná rozdat nebo schytat nějakou tu ránu pěstí, to zní přesně jako záležitost pro mě." pousměju se a znovu si dám loka z lahve.
 
BadWolf
Pomalu slezu dolů a nenápadně se vytratím, tady už asi nic nezjistím. Zajdu k někomu, kdo vyšetřuje tu vraždu, abych se zeptal, jestli je něco novýho.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Jo to je pravda, Xaria šla na hřbitov. Když jsme byli u tvojí kamarádky, tak jsem od ní dostal tenhle amulet nebo co to je." řeknu Lauraně "Chtěla se ho zbavit, je nějakým způsobem okouzlený, ale netušíme čím. Našla ho na hřbitově a chtěla se ho raději zbavit, tak jsem ho vzal abyjsme zjistili co to vlastně je." řeknu a vytáhnu obdržený šperk.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Zajímavé, ona není mág.“ povídá Laurana při pohledu na amulet, „jestli se zítra vrátíme do Imperial City tak bychom ho mohli ukázat nějakému učiteli.. možná Globullus by něco takového mohl umět.“ navrhla. „No, moje dvě hrdličky já skočím najít Seranu při troše štěstí bude ve stanu. Hned budu zpět.“ zvolal Flavius a postavil se na nohy, zkontroloval svůj opasek a poté vykročil pryč ze stanu.

Lord Rade
Vyčkával jsi před kasárnami, stráže se začali scházet. Když se vrátil i udýchaný tlustý stráž usoudil jsi, že jste všichni. Pozorně sis prohlédl všechny přítomné - nejsi tu dostatečně dlouho, aby jsi dokázal znát úplně všechny své podřízené - ale nezdá se ti, že bys viděl někoho kdo by sem nezapadal. Přišlo ti však, že chybí dvojice stráží co měla za úkol prozkoumat obchod alchymisty. Fafnir již také dorazil, „Omlouvám se za zpoždění, děje se něco?“ zeptal se.

Tondulín
Otevřel jsi láhev a pořádně se napil, skutečně to již bylo víno. „Spory mezi generály jsou vždycky zábavné. Co je bude zítra? Zhrzené ego jednoho z nich, nebo je v tom žena.. nebo snad nějaký ten smutný šrám z minulosti?“ pronesla tiše Bothiel, „Nigidius tě chce nechat popravit za zradu Říše, takže se sněmu asi nedožiješ,“ dodala, „ale aspoň naposled uvidíš tu krásnou věž.“ poté se nadlouho odmlčela, podívala se na stop, který osvětlovala magická kouzle a následně opět promluvila, „Těžko říct kdo vyhraje, jestli starý, slavný a vysloužilí muž nebo dají raději přednost mladému - těžko říct jestli je pohledný, protože na rozdíl o Lucia jsem ho nikdy neviděla - nezkušenému muži, kterému teče ještě mléko po bradě.“ poté sáhla po pohárku a napila se.

BadWolf
Slezl jsi ze střechy a seskočil na zem, přemýšlel jsi kdo by tak asi mohl vyšetřovat vraždu Císařovny a jako prvního tě napadlo Penitus Oculatus, vydal jsi se proto směrem k hraběnčině sídlu. Před sídlem jsi zrovna spatřil šestici agentů Penitus Oculatus, byli vedeni mladším hnědovlasým důstojníkem. „Důstojníku!“ ozval se tlustší a udýchaný stráž běžící směrem k agentům. Důstojník se otočil ke stráži, „Důstojníku..“ vydechl udýchaný stráž, „vrahovi se podařilo zabít dva naše muže v kasárnách, kapitán vás prosí, aby jste zajal každého stráže, který bude na sobě mít naši zbroj a nebude se nacházet před kasárnami.“ dopověděl stráž. Důstojník přikývl, „Dobrá, pokud někoho takového uvidím zajmu ho a přivedu k vašemu kapitánovi, ale nic neslibuji. Mám nějaké své povinnosti. Když už jsme u toho vzkažte svému kapitánovi, že do půl hodiny se otevře brána. Nemá smysl tu držet návštěvníky města.“ stráž přikývl, poděkoval a vyrazil zpět ke kasárnám. Důstojník se otočil ke svým agentům - zdálo se ti, že jsou mezi nimi i ženy - „Vy tři zajistíte bránu, nemusíte přímo nějak zasahovat, ale pakliže to bude nutné pomůžete legátovi Nigidiovi se zadržením každého kdo by u sebe mohl mít nějaký lektvar, bylinky zkrátka cokoliv co by usnadnilo útěk z místa vraždy. Livio ty znovu projdeš místo činu, hledej cokoliv nápadného - i když pochybuji, že budeš úspěšná legionáři Osmičky už to tam na generálův rozkaz pročesali a nic moc nenašli, ale nesmíme to vzdávat. Roderik projde veškeré místní krámy s bylinkami, lektvary, parfémy a podobnými serepetičkami. Nejprve se ale vrhni na trhovce ty budou mít nejvíc naspěch, místní obchodníci nikam neutečou. Rozuměli jste?“ domluvil důstojník, „Ano, pane!“ zvolali jednohlasně, „Výtečně, tak do práce.“

SuperHunter
„Nějaký kejklíř, vyskočil z davu a zavraždil jí vrhnutím dýky.“ vysvětloval legionář, „To je strašné!“ zvolala Rangela, „To ano.. to ano.“ přitakal legionář, „Každopádně to byl profík.“

Sarako
(tah v PM)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"To je opravdu těžká otázka, ale jak už jsi zmínila mě na tom nesejde už budu dávno mrtvej." odpovím a znovu se napiju. "Nigidiovi stejně moje vražda jen tak neprojde, nemůže mě jen tak popravit za zradu, pro takové případy má legie určitě nějaké procedury nebo alespoň soud."
 
Whirt
Kde jsou, nervózně přemýšlím a pak se podívám na Aldu. "Jasně že ti pomůžu (i přes můj náhlý tranz, který zabral desítky minut Grin), kde jsi ho naposledy viděl?" zeptám se jak nejmileji to půjde, abych neodhalil svoji náhlou nervozitu.

Omlouvám se, za dlouhodobé neodpovídání... *Schovává se v koutě v hromadě hanby*
Upravil/a Whirt dne 22.08.2015 02:11
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Zajímavé, ona není mág.“ povídá Laurana při pohledu na amulet, „jestli se zítra vrátíme do Imperial City tak bychom ho mohli ukázat nějakému učiteli.. možná Globullus by něco takového mohl umět.“ navrhla. „No, moje dvě hrdličky já skočím najít Seranu při troše štěstí bude ve stanu. Hned budu zpět.“ zvolal Flavius a postavil se na nohy, zkontroloval svůj opasek a poté vykročil pryč ze stanu.

Lord Rade
Vyčkával jsi před kasárnami, stráže se začali scházet. Když se vrátil i udýchaný tlustý stráž usoudil jsi, že jste všichni. Pozorně sis prohlédl všechny přítomné - nejsi tu dostatečně dlouho, aby jsi dokázal znát úplně všechny své podřízené - ale nezdá se ti, že bys viděl někoho kdo by sem nezapadal. Přišlo ti však, že chybí dvojice stráží co měla za úkol prozkoumat obchod alchymisty. Fafnir již také dorazil, „Omlouvám se za zpoždění, děje se něco?“ zeptal se.

Tondulín
„Proč by mu neprošla? Nigidius není někdo kdo by si lámal hlavu se zákonem. Tvůj generál s tím neudělá, i když je Vrchní generál a má možnost zasahovat do vojenských soudů a sám rozhodovat o jejich rozsudku. Jestli si myslíš, že Nigidius je jen a pouze 'legionář' co plní rozkazy,“ zasmála se, „tak se šeredně pleteš. Já jsem o proti němu naprostý svatoušek.“ pousmála se a její poslední slova zněli hrdě, „On nesnáší nikoho, jeho nenávist ke každému v jeho okolí se dá přirovnat mé nenávisti k císařství, imperiálům a celkově k legii. S radostí popraví každého kdo se na něj jen špatně podívá, donutí ho několikrát zopakovat jeho jméno a následně do dorazí. Upřímně si myslím, že kdyby měl v legii víc schopných mužů už bych dávno někde vysela.. ale bohužel nemá schopné muže a tak jsem stále tu.“ ušklíbla se, „Já..“ ukázala rukou na sebe, „sem sice krutá, nemilosrdná..“ vstala a přešla ke knihovně, „ale mám své hranice,“ opět přešla na jiné místo a tentokrát se postavila ze tebe, „vážím si svých nepřítel, velmi moc až do poslední chvíle,“ naklonila se k tobě, tvář přitiskla k tvé tváře a dívala se stejným směrem jako ty, rukou ti přejela po hrudi, „tak dlouho dokud v jejich těle protéká lahodná krev, dokud bije jejich srdce, dokud bije rychlím a zděšeným tónem jako to TVÉ!“ dořekla a nechala ruku v místě tvého srdce, silně ti bušilo. „Krásně ti buší, vyděšeně, to mé je již dávno mrtvé.“ cítil jsi její chladně ledovou tvář.

BadWolf
Slezl jsi ze střechy a seskočil na zem, přemýšlel jsi kdo by tak asi mohl vyšetřovat vraždu Císařovny a jako prvního tě napadlo Penitus Oculatus, vydal jsi se proto směrem k hraběnčině sídlu. Před sídlem jsi zrovna spatřil šestici agentů Penitus Oculatus, byli vedeni mladším hnědovlasým důstojníkem. „Důstojníku!“ ozval se tlustší a udýchaný stráž běžící směrem k agentům. Důstojník se otočil ke stráži, „Důstojníku..“ vydechl udýchaný stráž, „vrahovi se podařilo zabít dva naše muže v kasárnách, kapitán vás prosí, aby jste zajal každého stráže, který bude na sobě mít naši zbroj a nebude se nacházet před kasárnami.“ dopověděl stráž. Důstojník přikývl, „Dobrá, pokud někoho takového uvidím zajmu ho a přivedu k vašemu kapitánovi, ale nic neslibuji. Mám nějaké své povinnosti. Když už jsme u toho vzkažte svému kapitánovi, že do půl hodiny se otevře brána. Nemá smysl tu držet návštěvníky města.“ stráž přikývl, poděkoval a vyrazil zpět ke kasárnám. Důstojník se otočil ke svým agentům - zdálo se ti, že jsou mezi nimi i ženy - „Vy tři zajistíte bránu, nemusíte přímo nějak zasahovat, ale pakliže to bude nutné pomůžete legátovi Nigidiovi se zadržením každého kdo by u sebe mohl mít nějaký lektvar, bylinky zkrátka cokoliv co by usnadnilo útěk z místa vraždy. Livio ty znovu projdeš místo činu, hledej cokoliv nápadného - i když pochybuji, že budeš úspěšná legionáři Osmičky už to tam na generálův rozkaz pročesali a nic moc nenašli, ale nesmíme to vzdávat. Roderik projde veškeré místní krámy s bylinkami, lektvary, parfémy a podobnými serepetičkami. Nejprve se ale vrhni na trhovce ty budou mít nejvíc naspěch, místní obchodníci nikam neutečou. Rozuměli jste?“ domluvil důstojník, „Ano, pane!“ zvolali jednohlasně, „Výtečně, tak do práce.“

SuperHunter
"Jak tak koukám tak ste ho ještě nechytili co ?" (odpovězeno přes Steam, kvůli zahraničí)
„Je to profík. Nenechal žádné stopy.“ odpověděl ti a poté se laškovně pousmál na Rangelu, „Ano to je strašné, ale nebojte. Brzo ho dostaneme - doufám.“

Sarako
(tah v PM)

Whirt
„Nevím..“ řekl smutně, „Seděl jsem na tribuně dokud se všichni nerozutekli. Strejda říkal, že jen doprovodí Císaře a Císařovnu a hned se vrátí, ale nevrátil se. Už je to delší dobu.. nevím kam jít a co dělat,“ sklopil hlavu. „a tu tetu.. Edwin se jmenovala, před chvilku přinesli zraněnou do támtoho stanu.“ ukázal na stan se symbolem rodu Vici.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.08.2015 02:28
 
Whirt

"Chm..." zachmuřeně zabručím, jak se mi v hlavě ženou myšlenky, co se proboha jen může dít. "A nikoho jiného tu nemáš?"
Zamyslím se, Není dobrý nápad míchat se do toho chaosu, co se tu právě děje, budu muset to dítě odvést do bezpečí. A pokud se jeho tetě něco stalo, nevím jestli je nejrozumnější nápad ho zavést do stanu Vici, ale možná nebudu mít na výběr. A vůbec, kde je konec Ra´Jazze!
Počkám na to, co odpoví.
 
Tondulin
"No jo Aedane kdyby si zase nemusel machrovat že si zabil pár legionářů, teď si tu zavřený s touhle upírskou flundrou zatímco jsi mohl strávit další pěkný den ve stanu s Pelenou." vyčítavě k sobě promluvím ve své hlavě. Budu se snažit nevnímat upírku, ale naopak myslet na nějaké hezké chvíle mého života, abych se trochu uklidnil a nedal upírce najevo svůj strach.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Zajímavé, ona není mág.“ povídá Laurana při pohledu na amulet, „jestli se zítra vrátíme do Imperial City tak bychom ho mohli ukázat nějakému učiteli.. možná Globullus by něco takového mohl umět.“ navrhla. „No, moje dvě hrdličky já skočím najít Seranu při troše štěstí bude ve stanu. Hned budu zpět.“ zvolal Flavius a postavil se na nohy, zkontroloval svůj opasek a poté vykročil pryč ze stanu.

Lord Rade
Vyčkával jsi před kasárnami, stráže se začali scházet. Když se vrátil i udýchaný tlustý stráž usoudil jsi, že jste všichni. Pozorně sis prohlédl všechny přítomné - nejsi tu dostatečně dlouho, aby jsi dokázal znát úplně všechny své podřízené - ale nezdá se ti, že bys viděl někoho kdo by sem nezapadal. Přišlo ti však, že chybí dvojice stráží co měla za úkol prozkoumat obchod alchymisty. Fafnir již také dorazil, „Omlouvám se za zpoždění, děje se něco?“ zeptal se.

Tondulín
Pokoušel jsi se upírku nevnímat, myslel jsi na nějaké veselé či šťastné chvíle. Jako první tě napadla včerejší noc s Pelenou. Začal jsi cítit jak postupně tvé srdce méně zděšeně buší, upírka měla však svojí ruku stále v místě kde se nacházelo tvé srdce, poté sní sjela na tvůj levý bok, projela dírou v košili a ty jsi její ledovou ruku ucítil na svém zranění. Když vytáhla ruku byla již krvavá, „Docela ošklivé zranění,“ konstatovala a vložila dvojici prstů špinavých od krve do svých úst, „krev skrývá mnohé tajemství.“ ušklíbla se a chytla tě za bradu a otočila tvoji tvář směrem k ní, opět jsi spatřil její oči. „Na rozdíl od nich..“ hlavou naznačila směrem k mrtvým legionářům Nigidia, „se mnou mluvíš jako se sebou rovným. Žádné vykání, žádné 'paní' nebo 'milostivá' jak tu blekotají ty jeho takzvaní 'legionáři', kdykoliv mi sem něco přinesou. Sedíš tu v klidu, popíjíš víno a tvé srdce se pomaličku uklidňuje, ale stále ti v těle proudí lahodná krev v mysli kolují vzpomínky na tvou milovanou.“ při posledních slovech se ušklíbla. Její ledová ruka tě studila na bradě a její rudé oči tě sledovali.

BadWolf
Slezl jsi ze střechy a seskočil na zem, přemýšlel jsi kdo by tak asi mohl vyšetřovat vraždu Císařovny a jako prvního tě napadlo Penitus Oculatus, vydal jsi se proto směrem k hraběnčině sídlu. Před sídlem jsi zrovna spatřil šestici agentů Penitus Oculatus, byli vedeni mladším hnědovlasým důstojníkem. „Důstojníku!“ ozval se tlustší a udýchaný stráž běžící směrem k agentům. Důstojník se otočil ke stráži, „Důstojníku..“ vydechl udýchaný stráž, „vrahovi se podařilo zabít dva naše muže v kasárnách, kapitán vás prosí, aby jste zajal každého stráže, který bude na sobě mít naši zbroj a nebude se nacházet před kasárnami.“ dopověděl stráž. Důstojník přikývl, „Dobrá, pokud někoho takového uvidím zajmu ho a přivedu k vašemu kapitánovi, ale nic neslibuji. Mám nějaké své povinnosti. Když už jsme u toho vzkažte svému kapitánovi, že do půl hodiny se otevře brána. Nemá smysl tu držet návštěvníky města.“ stráž přikývl, poděkoval a vyrazil zpět ke kasárnám. Důstojník se otočil ke svým agentům - zdálo se ti, že jsou mezi nimi i ženy - „Vy tři zajistíte bránu, nemusíte přímo nějak zasahovat, ale pakliže to bude nutné pomůžete legátovi Nigidiovi se zadržením každého kdo by u sebe mohl mít nějaký lektvar, bylinky zkrátka cokoliv co by usnadnilo útěk z místa vraždy. Livio ty znovu projdeš místo činu, hledej cokoliv nápadného - i když pochybuji, že budeš úspěšná legionáři Osmičky už to tam na generálův rozkaz pročesali a nic moc nenašli, ale nesmíme to vzdávat. Roderik projde veškeré místní krámy s bylinkami, lektvary, parfémy a podobnými serepetičkami. Nejprve se ale vrhni na trhovce ty budou mít nejvíc naspěch, místní obchodníci nikam neutečou. Rozuměli jste?“ domluvil důstojník, „Ano, pane!“ zvolali jednohlasně, „Výtečně, tak do práce.“

SuperHunter
"Jak tak koukám tak ste ho ještě nechytili co ?" (odpovězeno přes Steam, kvůli zahraničí)
„Je to profík. Nenechal žádné stopy.“ odpověděl ti a poté se laškovně pousmál na Rangelu, „Ano to je strašné, ale nebojte. Brzo ho dostaneme - doufám.“

Sarako
(tah v PM)

Whirt
„Pak tu bude asi i strejda Belius, ale toho jsem neviděl už od dnešního rána,“ poté pozvedl hlavu, „v tom domě ve kterém jsem včera večer byl nás bylo hodně.. ale nepamatuji si jejich jména.“. Všiml sis, že ze stanu rodu Vici vyšel nějaký mladý muž, měl na sobě lehkou zbroj legie a obvazem zranění. Jeho kroky směřovali do jednoho z vedlejších stanů.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.08.2015 17:40


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
"Poběž za mnou," pobídnu Aldu a pokusím se dostihnout onoho muže. "Promiňte, promiňte, můžu se na něco zeptat?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist