Škorpion "No váš rod mi moc neříká, můj rod je Morrowindu. Ale narodil jsme se zde v Imperial City.." řekl Arterius a navlékl si nátepník na pravou ruku.
hRDLA "Omlouvám se, ale neviděla jsem je. Myslím že by to mohla vědět Serana Arterius to je támhle ta bretonka." řekne, a ukáže na mladou bretonku která zrovna prohlížela poraněného legionáře.
Whirt
Taria se vrátila, a ty jsi si mezitím věci poznačil. Taria ti ihned řekla "Matka má zatím jen horečku, žádné uzliny.
Len "Beru, a kdo vede legii? Řekni že Garrus... a mi se rovnou vzdáme." řekl vězeň.
"Dobře, vypadá to, že ta nemoc má vcelku pomalý vývoj, což je dobře... Aspoň si to myslím." řeknu... "Kolik je hodin." zeptám se. "Myslím, že by bylo nejlepší, abych se teď stavil do cechu mágů a sehnal si tam pár informací. Něco takového jsem ještě neviděl."
hRDLA
Poděkoval jsi a otočil se směrem k bretonce, počkal jsi než došetřila legionáře a pak jsi za ní zamířil. Gor šel s tebou. Když vás bretonka uviděla usmála se a řekla "Potřebujete něco ušetřit nebo jdete navštívit někoho známého?"
Škorpion "Hele, prosím tě řekni sestře ať sem pak na chvilku přijde." řekne Arterius, ještě před tím než jsi vyšel z místnosti.
(Chceš se na něco zeptat, nebo pokračovat?)
Whirt "No, bude kolem 1 - 2 hodin odpoledne." řekne Taria.
Norbi "No, dvorní mág je starý a lehce ho poznáš je s hrabětem na každém kroku." vzpomněl sis na mága který ošetřoval raněné, komorník pokračoval "Jeho bývalá žena žije zde, ale myslím že před několika dny poměrně narychlo odcestovala do Skyrimu."
Leneren "Tak to pod jeho velením zařve víc legionářů než kdokoliv z nás dovede představit." řekl smutným hlasem vězeň a zakroutil hlavou a pak pokračoval "Generál Scipio je v pořádku, ale myslím že kvůli svým zdravotním problémům měl odstoupit a jít do důchodu."
"Hmm... Víš ty co? Teď se tedy stavím do cechu mágů, prostuduju pár knih, možná se zeptám jednoho z mistrů, kolem šesté/sedmé hodiny se pokusím dorazit." usměju se.
hRDLA "Orkové předpokládám, ano ty jsem tu viděla. Myslím že tu byla žena a pak malé dítě, ty jsme odvedly do vyšších pater." řekla. Ohlédl jsi se a uviděl jsi Škorpiona (možná konverzace)
Škorpion
Vyšel jsi z kabinetu, a zamířil na ošetřovnu. Prošel jsi velkým sálem a zahlédl Generála Garruse jak zrovna něco řeší. Nevšímal jsi si ho a šel dál, když jsi vešel do ošetřovny uviděl jsi onoho redguarda a orka. (možná konverzace)
Whirt "Dobře, a díky." řekne Taria a také se usměje.
Norbi "Jsem rád že jsem mohl pomoct." řekl komorník, a vyprovodil vás před dům. A tam se s vámi rozloučil.
Leneren "Opravdu, ty chceš zpacifikovat Vrchního Cyrodiilského Generála Legii Garruse... jeho přímení si nepamatuji, bylo takové divné." řekl vězeň udiveně.
Zamířím ke dveřím, rozloučím se s Tariou a ostatními členy rodiny. Zamířím do cechu mágů. (myslím, že cesta by měla trvat nějaké čtyři příspěvky)
Až tam dorazím najdu mistra specializovaného na lektvary a nemoci.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.