Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Přenosná, to vše ulehčuje." řeknu si pod ... nemám vousy, dobře ... tak to jen tak potiše vypustím do vzduchu. Vezmu šetrně postýlku a ještě se otočím na ochraňoatelku "Díky za vše co jste pro nás udělala, jsem vaším dlužníkem." mírně se ukloním protože jsem rád že je Merrill v pořádku a opatrně půjdu směrem ven s úmyslem jít do stanu k Lauraně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Pokusím se dům obejít (abych neupozorňoval lidi na ulici) a vyšplhám pod okno v druhém patře. Budu poslouch. Pokud nic neuslyším, pokusím se přesunout k jinému oknu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Nemáte zač.“ pousmála se žena, už jsi byl na odchodu z místnosti, když opět promluvila. „Mohla bych mít na vás prosbu?“ zeptala se, „Oba dva jste mágové, já..“ krátce se odmlčela a koukla po oknu zdali je zavřené, „Našla jsem medailonek před hřbitovem, zkoušel jsem zjistit komu patří - ptala jsem se v hospodě a tak, ale nikdo se k němu nehlásil. Dokonce jsem vyvěsila i papírek na tabuli před hostincem, ale nikdo se neozval.“ poté se odmlčela, „Majitele pomocí kouzla nedokážeme odhalit. takže nejspíš zůstane na dobro váš.“ oznámila jí Xaria. „Já bych se ho právě dost ráda zbavila.“ přiznala. Vousy bys mít mohl, protože pokud si pamatuji tak ses ani jednou od dob začátku Hrozby neholil a to ani kvůli svatbě.

Lord Rade
„Ano, byla bych ráda, kdyby jsi mi zítra dělal doprovod do Imperial City.“ odpověděla ti hraběnka, „Jsi válečník a budou se tam řešit především věci týkající se války. Těm já moc jako žena nerozumím, takže bych ocenila kdybys byl přítomen a pomohl mi mluvit za Kvatch.“ dodala. Mezitím do místnosti vešel nějaký muž, už jsi ho předtím viděl. Byl v doprovodu dvojice legionářů, oblečen do zeleného kabátu. V ruce svíral kladivo a rychlejší chůzí mířil k císaři. Generál Lucius, který jej spatřil jako první ihned zvolal „To je dost, žes dorazil.“, důstojník zasalutoval a císař pozvedl hlavu, „Omlouvám se císaři, ale měl jsem stopu a nechtěl jsem ji pustit.“ oznamoval císaři a přitom ignoroval poznámky směřované k jeho pozdnímu příchodu, „Očividně si ji, ale ztratil.“ konstatoval nevrle Lucius, „Díky tvému legátovi.“ řekl muž, „Skoro jsme toho vraha měli, ale tvůj legát si musel řešit své "mindráky".“ pokračoval směrem ke generálovi. „Tvé výmluvy mě ani císaře nezajímají.“ pronesl Lucius aniž by se zeptal císaře na jeho názor, „Císař je pokud vím stále svéprávný a při vědomí. Dokáže mluvit sám za sebe.“ ujistil jej muž.
„Tak dost! To by stačilo pánové.“ ozval se císař, oba dva se postavili do pozoru, „Moje milovaná žena, Naše císařovna je mrtvá a vy se tu hašteří jako dva malí haranti.“ pokračoval a sjel je pohledem.
„Omlouvám se císaři, ale j-“ začal Lucius, ale byl zastaven mávnutím ruky.
„Mlč.“ zarazil jej císař, „Nerespektoval jsi rozkaz Vrchního generála, zakázal tvé legii vstup do města a ty jsi jeho rozkaz nedodržel. Už od jeho jmenování nedokážeš vyplnit jediný rozkaz, nerespektuješ svého nadřízeného a tím nerespektuješ i mě samotného!“ pokračoval s větším důrazem. „Měl bych tě namístě nechat vyrazit, sebrat ti hodnost a nechat tě zavřít, ale neudělám to. Jsi věrný služebník císařské koruny po dlouhá léta, budu tento "malý" prohřešek brát jako tvoji slabou chvilku. A zítra jednou pro vždy vyřešíme váš malicherný spor.“ domluvil císař při pohledu na Lucia.
„Ano můj císaři, děkuji vám.“ pronesl Lucius a přitom se uklonil, císař kývl a podíval se na muže v zeleném.
„Víš kdo je ten vrah Arterie?“ zeptal se,
„Bohužel ne můj pane, ale můžu vám s přesností říct, že se jedná o profesionála.“ odpověděl muž, „Celou dobu byl maskovaný v davu, použil neviditelný lektvar - kouzla jsem vyloučil, protože jsem nezaznamenal v davu lidí žádnou uvolněnou magickou energii. Chtěl se pokusit prchnout přes hradbu, ale s pomocí kouzla na odhalení života jsem ho vystopoval, vrhl po něm ohnivou kouli, ale minul.“ vysvětloval Arterius.
„Takže chceš říct, že je stále tady ve městě?“ optal se císař, Arterius kývl. „Nevím jestli je to dobře nebo špatně.“ konstatoval císař a otočil se ke stěně.
„Svůj úkol splnil teď chce akorát utéct do bezpečí, nehrozí vám žádné další nebezpečí.“ ujišťoval jej Arterius.
„Máte alespoň nějaké další stopy? Cokoliv co by vedlo k tomu vrahovy? Krom toho, že běhá po zdejších ulicí.“
„Ne císaři, je mi to líto.“ přiznal Arterius.
„Ale máme poslední naději.“ ozval se náhle agent Penitus Oculatus, „Jen co se otevřou brány pokusí se odejít, toho bychom mohli využít.“
„Jak? Nevíme jak vypadá. nevíme absolutně nic.“ zapojil se Lucius, následovalo ticho. Všichni čtyři přemýšleli. Oba legionáři co doprovázeli Arteria postávali opodál a vyčkávali na rozkazy.

BadWolf
Obešel jsi dům, počkal až přejde stráž a poté se vyhoupl na střechu, opatrně se zapřel a pevně chytl parapetu u jednoho z oken. Obě okna, které jsou z této strany jsou zavřená. Všem cosi se mihlo v jednom z nich, přesunul jsi se před něj a poté zaslechl:

První ženský hlas: „Našla jsem medailonek před hřbitovem, zkoušel jsem zjistit komu patří - ptala jsem se v hospodě a tak, ale nikdo se k němu nehlásil. Dokonce jsem vyvěsila i papírek na tabuli před hostincem, ale nikdo se neozval.“ poté se odmlčela a ozval se druhý ženský hlas - usoudil si, že se jedná o Xarii „Majitele pomocí kouzla nedokážeme odhalit. Takže nejspíš zůstane na dobro váš.“ oznámila jí Xaria. „Já bych se ho právě dost ráda zbavila.“ přiznala žena.

Sarako
(tah v PM)

Whirt
Shrnutí děje během tvé nepřítomnosti: Potkal jsi Xarii dal jsi se s ní krátce do řeči, kterou vyrušil mladý altmerský chlapec hledající svého strýce - nakonec se ukázalo, že hledá Arteria a jedná se o Ra Jazina adoptivního syna. Škorpias však potřeboval Xariinu pomoc při ošetřování zraněné důstojnice Penitus Oculatus a tak tě byla nucena opustit a vyrazit mu na pomoc. Zůstal jsi stát před turnajovou arénu společně s Aldou, Xaria nakonec ze stanu rodu Vici vyšla, ale kamsi následovala Škorpiase poté jsi ji neviděl. Uběhlo několik desítek minut a stále se nevrátili.

„Pomůžete mi?“ zeptal se znovu Alda, „Skutečně jsem se ztratil, neznám to tu.“ dodal smutně.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 12.08.2015 00:21
 
Lord Rade
,,S potěšením," odpovím upřímně hraběnce, protože jsem v tomhle městě déle, než je zdrávo. ,,Ale jak jsem řekl, nerozumím politice. Intriky s ní spjaté, jdou okolo mě."
Potom si letmo poslechnu konverzaci ostatních. Jistě něco vymyslí sami, takže se jim do toho nebudu plést. Řeknu jim jen: ,,Kdybyste potřebovali pomoc mých mužů, tak jsme vám k službám."

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
Tak to se dříve či později oholím. "A je kouzelný?" kdyžtak to hned zkusím zjistit nějak vycítit když jsem mág, či nějakým kouzlem. Každopádně řeknu že si ho teda vezmeme, přece jen jí něco dlužím. Rozhodně ale nebudu dávat medailon někam blízko k Merrill, spíš si ho dám do kapsy nebo tak. Kdybych sám nedokázal určit kouzlo tak to podám Xarii, ta by to snad umět mohla, ale i tak si ten medailon nechám.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Pozorněji si prohlédnu legionáře a kouknu se jestli u sebe něco nemá.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Poté co jsi oznámil, že si medailon vezmeš bylo vidět, že si žena oddychla. Otočila se k vám zády a otevřela jednu přihrádku ve skříni a poté vytáhla červený šátek, když se vrátila k vám a rozbalila jej spatřil jsi kulatý medailon se smaragdovými okraji, uprostřed byla vidět nějaká tvář. Jen co jsi vzal medailon do ruky ucítil jsi magickou energii, která se v něm nacházela a nejspíš nemalé množství. Neznáš přesné kouzlo, které by mohlo rozpoznat očarování amuletu, podíval jsi se na Xarii. „Očarování předmětů mě nikdy moc nezajímalo,“ poznamenala při tvém pohledu, „Ale nepochybně v něm nějaká magie bude.. ale těžko říct jaká. Zkus ho vzít k nějakému mágovi na vaší univerzitě co se zabývá očarováním ten ti pomůže, já bohužel ne.“ poté se odmlčela, podívala se na ženu. „Proč jste se ho chtěla zbavit?“ zeptala se, „Nelíbí se mi ten obličej, nechci mít doma nic o čem nevím jestli to není nebezpečné.“ odpověděla jí žena, Xarie přikývla.

Lord Rade
„V tom případě by jste mohl obejít zdejší obchodníky s lektvary, bylinkáře nebo kohokoliv kdo by mohl prodávat lektvary na neviditelnost. Prostudujte obchodní knihy, proveďte výslech a vše nahlaste důstojníkovi Nirovi z Penitus Oculatus.“ promluvil k tobě vrchní generál a muž z Penitus Oculatus přikývl. „Myslíš, že to k něčemu bude?“ zeptal se Lucius, „Jak jsem říkal, nepoužil magii. Takže jediná možnost jsou lektvary a jediná naděje je možnost, že mu buď došli a bude potřebovat další a nebo je koupil zde. Tím pádem, bychom získali alespoň jméno, nebo podobiznu prostě nějaký vodítko.“ odpověděl vrchní generál.

Tondulín
Pomalu jsi se postavil na nohy, cítil jsi bolest. Celé tělo tě bolelo, ale i tak jsi ji přemohl. Doploužil se k legionáři, mlčky na tebe zíral a lapal po dechu. Nemá u sebe nic co bys mohl použít. „Je tu- je..“ zvolal legionář z posledních sil a vykulil oči, „Pro.. prosí-“ vykoktal a náhle se jeho tělo uvnitř rozzářilo. Zdálo se ti jako by jej cosi zevnitř spalovalo až nakonec úplně vzplál a nic z něj nezbylo. „Působivé.“ ozval se ženský hlas, když jsi se otočil spatřil jsi ženskou postavu v černém rouchu s maskou zakrývající její tvář. Barva jejích dlouhých vlasů byla taktéž černá a v ruce svírala magickou hůl. Zahalená byla do černého koženého korzetu, pláště. „Kouzlo, které dokáže vyvolat ohnivého elementála uvnitř těla smrtelníka. Obtížné, avšak moje oblíbené kouzlo. Pro mé oběti však smrtelné a velmi bolestné.“ ozvalo se z pod masky. „Posaď se a přijmi mé pohoštění, nebo skončíš jako tento bezvýznamný ostudný červ ve zbroji legie,“ pronesla s hněvem v hlase a ukázala holí na stůl. „Chci jen odpovědi na své otázky a ty zas svobodu..“ řekla již klidným tónem.

BadWolf
Obešel jsi dům, počkal až přejde stráž a poté se vyhoupl na střechu, opatrně se zapřel a pevně chytl parapetu u jednoho z oken. Obě okna, které jsou z této strany jsou zavřená. Všem cosi se mihlo v jednom z nich, přesunul jsi se před něj a poté zaslechl:

První ženský hlas: „Našla jsem medailonek před hřbitovem, zkoušel jsem zjistit komu patří - ptala jsem se v hospodě a tak, ale nikdo se k němu nehlásil. Dokonce jsem vyvěsila i papírek na tabuli před hostincem, ale nikdo se neozval.“ poté se odmlčela a ozval se druhý ženský hlas - usoudil si, že se jedná o Xarii „Majitele pomocí kouzla nedokážeme odhalit. Takže nejspíš zůstane na dobro váš.“ oznámila jí Xaria. „Já bych se ho právě dost ráda zbavila.“ přiznala žena.


„Očarování předmětů mě nikdy moc nezajímalo,“ zazněl Xariin hlas „ale nepochybně v něm nějaká magie bude.. ale těžko říct jaká. Zkus ho vzít k nějakému mágovi na vaší univerzitě co se zabývá očarováním ten ti pomůže, já bohužel ne. Proč jste se ho chtěla zbavit?“ žena poté odpověděla na její otázku „Nelíbí se mi ten obličej, nechci mít doma nic o čem nevím jestli to není nebezpečné.“

Sarako
(tah v PM)

Whirt
Shrnutí děje během tvé nepřítomnosti: Potkal jsi Xarii dal jsi se s ní krátce do řeči, kterou vyrušil mladý altmerský chlapec hledající svého strýce - nakonec se ukázalo, že hledá Arteria a jedná se o Ra Jazina adoptivního syna. Škorpias však potřeboval Xariinu pomoc při ošetřování zraněné důstojnice Penitus Oculatus a tak tě byla nucena opustit a vyrazit mu na pomoc. Zůstal jsi stát před turnajovou arénu společně s Aldou, Xaria nakonec ze stanu rodu Vici vyšla, ale kamsi následovala Škorpiase poté jsi ji neviděl. Uběhlo několik desítek minut a stále se nevrátili.

„Pomůžete mi?“ zeptal se znovu Alda, „Skutečně jsem se ztratil, neznám to tu.“ dodal smutně.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.08.2015 00:09
 
Tondulin
Posadím se na židli a budu vyčkávat na její otázky, jídlo ani pití si pro jistotu nedám mohlo by být otrávené.
 
Lord Rade
,,Chápu. Jdu na to," odpovím a kývnu hraběnce na rozloučenou.
Vyhledám svého zástupce a zeptám se ho, kdo tu může něco takového prodávat. Až budu mít info, tak si přivolám dva strážné a dojdu vyslechnout prvního z nich.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"To je rozumné ... schovám si ho a zjistím o něm víc." udělám to jak jsem chtěl, dám ho někam dál od Merrill, nevím co to dělá a nechci aby byla ohrožená. Ještě tedy asi poděkuji a vyrazíme zpět do stanu za Lauranou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Budu dál poslouchat, i po Škorpově odchodu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Už jsi jej chtěl schovat do kapsy, když Xaria promluvila. „Ale můžu ho dočasně neutralizovat jedním kouzlem.. těžko říct jak dlouho kouzlu vydrží působit, ale jestli se medailon celou dobu choval klidně nebude to nejspíš nutné,“ při posledních slovech se otočila k ženě, „mám pravdu?“ zeptala se. „Jistě, ničeho podezřelého jsem si nevšimla.“ ujistila jí žena, poté se Xaria otočila k tobě a očekávala tvoje rozhodnutí, „Ale je tu i jedno malé riziko, neutralizační kouzlo by po vypršení mohlo fungovat jako spouštěč a očarování by mohlo, ale i nemuselo dočasně zesílit.“

Lord Rade
Generál souhlasně kývl a poté jsi po pozdravu s hraběnkou opustil její sídlo. Vydal jsi se vyhledat svého zástupce, netrvalo ti to příliš dlouho. Stačilo ti vyjít ze sídla a už si jej měl, kráčel po dobu Kvestra Regula. „Jsou tu jen dva lidi co by mohli něco takového nabízet. Zdejší alchymista bydlí hned za rohem, nemůžeš to minout a pak bylinkářka, ale ta není moc pravděpodobná,“ odpověděl ti Fafnir, mezitím co mluvil jsi odchytl trojici stráží. „a pak jsou tu stánky na trhu, ale tam jsem viděl snad jen dva nebo tři obchodníky s nějakými lahvičkami, ale třeba šlo o parfémy.“

Tondulín
Bez odmlouvání jsi se posadil, „Poslouchat umíš.“ uznala žena zpoza masky, když jsi přecházel k stoku všiml sis, že v rohu (do tohoto rohu vidět zprvu nebylo) je nakreslená na podlaze nějaká runa. Žena se taktéž usadila, přehodila si nohu přes nohu a poté sáhla po láhvi, „Otrávená není, proč bych se tě pokoušela zabít takovým bídným způsobem, když znám tisíce daleko bolestivějších a daleko zajímavějších..“ pronesla tichým tónem, když rozlévala rudou tekutinu, která se nacházela v láhvi. „Mé jméno jsi beztak nikdy neslyšel,“ začala opět, když odložila láhev vzala do ruky pohárek, volnou rukou sáhla na svoji masku a sňala ji ze své tváře. Spatřil jsi její pobledlou pokožku, ale dost možná to může být způsobeno osvětlením, které je ryze magického původu. „jmenuji se Bothiel.“ dokončila své představení. Spatřil jsi i její rudé oči, které se na tebe upřeně dívali. „Místní mágové o mě jistě nemluvili, počítám s tím, že jsou vyděšení jen pomyslet na mé jméno či si mě vůbec představit - pro ně je to něco jako noční můra jenž je nehodlá opustit. Oni jsou slabí, příliš zahledění do sebe, zkorumpovaní a v prvé řadě jim jde o jejich vlastní prospěch - Vysokoskalí, Skyrim a jejich slavný Ledohrad všude je to stejné. Pověz mi Aedane, znáš zdejší mágy? Pověz mi jejich jména a něco málo o nich. Ráda bych věděla s kým budu mít v budoucnu tu čest.“

BadWolf
Xaria: „Ale můžu ho dočasně neutralizovat jedním kouzlem.. těžko říct jak dlouho kouzlu vydrží působit, ale jestli se medailon celou dobu choval klidně nebude to nejspíš nutné, mám pravdu?“
Žena: „Jistě, ničeho podezřelého jsem si nevšimla.“ ujistila jí žena, poté se Xaria otočila k tobě a očekávala Xaria: „Ale je tu i jedno malé riziko, neutralizační kouzlo by po vypršení mohlo fungovat jako spouštěč a očarování by mohlo, ale i nemuselo dočasně zesílit.“

Sarako
(tah v PM)

Whirt
Shrnutí děje během tvé nepřítomnosti: Potkal jsi Xarii dal jsi se s ní krátce do řeči, kterou vyrušil mladý altmerský chlapec hledající svého strýce - nakonec se ukázalo, že hledá Arteria a jedná se o Ra Jazina adoptivního syna. Škorpias však potřeboval Xariinu pomoc při ošetřování zraněné důstojnice Penitus Oculatus a tak tě byla nucena opustit a vyrazit mu na pomoc. Zůstal jsi stát před turnajovou arénu společně s Aldou, Xaria nakonec ze stanu rodu Vici vyšla, ale kamsi následovala Škorpiase poté jsi ji neviděl. Uběhlo několik desítek minut a stále se nevrátili.

„Pomůžete mi?“ zeptal se znovu Alda, „Skutečně jsem se ztratil, neznám to tu.“ dodal smutně.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
Schovám ho do kapsy. "Myslím že to raději necháme a omrkneme to později." řeknu a s Merrill vyrazíme k východu, přece jen jestli to něco vysílá tak aby tomu nebyla teda vystavena dlouho, i když se jí od toho snažím držet dál.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Chvíli jsem na univerzitě pobýval, to je pravda, ale nevybrala jsi si zrovna to nejlepší téma, už odmala jsem byl vychováván v duchu magie = zlo a tudíž je nemám zrovna dvakrát v lásce. Jak jistě víš arcimágem je Palagán, moc o něm nevím, je neustále někde zavřený, nejspíš na něčem pracuje, přijde mi že z něj všichni ostatní mají strach a nejspíš oprávněně. Dále tu máme Arteria, jeho zástupce a mého nadřízeného, no nemáme se moc v lásce už třikrát jsem se ho pokusil zabít, jak vidíš zatím neúspěšně, tohle mám od něho." pokusím se alespoň o náznak úsměvu a ukážu na svojí jizvu." "Nevím co dalšího bych ti k němu řekl snad jen že si jsou k sobě s Palagánem dost blízcí. Pak je tu druhý zástupce Globullus s tím jsem nikdy neměl tu čest. Ty další znám už spíše jen od vidění. "Mirabelle - jediné co o ní vím že stejně jako já se s Arteriem nemá ráda, slyšel jsem je párkrát na sebe cosi křičet. Belius - nějaký Arteriův příbuzný, ale jsou dost odlišní tenhle vypadal vcelku jako fajn chlapík... no pak je tu ještě nějaký khajit Dro Bfarri nebo tak něco a ještě jsem zahlédl nějakou bosmerskou profesorku ale na jméno si nevzpomenu. Poté co odpovím si dám pořádný doušek vína.
 
Lord Rade
,,Fajn. Vezmi si někoho k sobě a prověř tržiště. Já se postarám o zbytek," odpovím Fafnirovi a vydám se se strážnými k alchymistovi.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Ještě jednou děkuji.“ poděkovala žena, odebrali jste se pryč z místnosti. Medailon jsi hodil do kapsy a Merril vzal společně s postýlkou. Sešli jste schodiště a poté pokračovali pryč z domu. „Něco mě napadlo Škorpiasi,“ promluvila k tobě opět Xaria, „v klidu se vrať k Lauraně. Já půjdu omrknout ten hřbitov.“

Lord Rade
„Provedu.“ souhlasně zvolal Fafnir a vydal se vyplnit rozkaz. Společně se stráží jsi vykročil k alchymistovi. Cestou jsi potkal nějakou mágyni, která dělala doprovod ženichovy jenž držel v ruce malou přenosnou postýlku s altmerkým dítětem ačkoliv byl imperiál. Došli jste až k obchodu zdejšího alchymisty, zastavili jste se u dveří až jsi chtěl sáhnout na kliku, ale zaslechl jsi hlas, který volal tvé jméno, „Kapitáne!“ ohlédl jsi se a spatřil jsi jednoho ze svých stráží, byl trosku při těle a udýchaný, ale ihned hlásil „Někdo zabil dvě naše stráže!“ jen co nahlásil hlasitě oddechoval. „Přímo v kasárnách.“

Tondulín
„Zajímavé, Palagán byl jeden z mých profesorů. Je to dost let zpět, pochybuji, že ho léta šetřila a obzvláště se divím, že vůbec vykonává takhle vysokou pozici. Pokud vím z rady nejvyšších mágů ho vyloučili poté co se začal zabývat temnou magií, dokonce po něm šli.. ale život jde dál, ten rozhodně není žádnou velkou hrozbou. “ poté se odmlčela a nechala tě pokračovat, promluvila poté co jsi domluvil o Arteriovi, „Arterius? To jméno mi nic moc neříká, ale je pravda, že jsem slýchávala, že Palagán našel syna, kterého tak dlouho hledal v někom kdo mu sám přišel do náruče.“ ušklíbla se, „Globullus - starý, tlustý a zakrslí vousáč, který trpí dětinstvím i v jeho pozdním věku, vždycky to byl magor - mimo jiné taky můj bývalí učitel.“ opět jsi mluvil a přerušila tě až v momentě kdy jsi začal o Mirabelle, „Ta mi nic neříká. Nejspíš nějaká podřadná bretonka, která je smířená, že bude až do konce své života řvát na svého nadřízeného a možná jí to přinese trošku té slávy.“ a při zmínění Belia zakroutila hlavou, stejně tak při zmínění khajita a následně obou bosmerek. „Výborně, ani jsem nemusela vyhrožovat,“ usmála se a ukázala tak svůj dokonale bílí chrup, „Z té trojice by byl schopen vyvolat kouzlo spojení jen Palagán, ale jak jsem řekla, toho léta dozajista nešetřila a jeho magická síla už není to co bývala.“ opět se ušklíbla a napila se z pohárku. Taktéž jsi se napil, očekával jsi víno, ale jako víno to rozhodně nechutnalo. Bylo to něco co jsi skutečně nečekal, když jsi do sebe pohárek naklopil - byla to krev. „Pověz mi o svém nadřízeném víc.“

BadWolf
Žena jim ještě jednou poděkovala a nejspíš je šla vyprovodit. Protože když jsi poté opatrně nakoukl oknem dovnitř. Nikoho jsi neviděl a v místnosti bylo ticho. Z venčí jsi akorát zaslechl tlumený hlas Xarii, který zmiňoval hřbitov.

Sarako
(tah v PM)

Whirt
Shrnutí děje během tvé nepřítomnosti: Potkal jsi Xarii dal jsi se s ní krátce do řeči, kterou vyrušil mladý altmerský chlapec hledající svého strýce - nakonec se ukázalo, že hledá Arteria a jedná se o Ra Jazina adoptivního syna. Škorpias však potřeboval Xariinu pomoc při ošetřování zraněné důstojnice Penitus Oculatus a tak tě byla nucena opustit a vyrazit mu na pomoc. Zůstal jsi stát před turnajovou arénu společně s Aldou, Xaria nakonec ze stanu rodu Vici vyšla, ale kamsi následovala Škorpiase poté jsi ji neviděl. Uběhlo několik desítek minut a stále se nevrátili.

„Pomůžete mi?“ zeptal se znovu Alda, „Skutečně jsem se ztratil, neznám to tu.“ dodal smutně.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Tondulin
Zbytek krve rychle vyflusnu z pusy ven. "Mělo mi dojít dřív proč nosíš tu masku, ale když nám ten výslech šel tak pěkně mohla jsi mi jako přátelské gesto naznačit že to opravdu není víno. Moc mě nenapadá co o Artem víc říct, mohla by prosím blíže specifikovat co tě na něm zajímá?
 
Lord Rade
,,Cože?!" vykřiknu. ,,Kdo? Proč?!" Udělám pár nervózních kroků a potom řeknu: ,,Najděte toho "čaroděje" a pohlídejte mi ho do té doby, než se vrátím," povím mužům, kterí přišli za mnou. ,,Já se jdu podívat, co se stalo." Vykročím ke kasárnám a pokynu tlouštíkovi, aby šel se mnou. ,,Jiné známky zločinu? Zmizelo něco? Nikdo nemůže jen tak nakráčet do kasáren a zabít strážné bezdůvodně!"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Dobře, ale dávej na sebe pozor, vypadá to že se tu potulují vrazi." upozorním a vyjdu směrem ke stanům, nebudu se nikde zdržovat, teďka se musím rychle a bezpečně dostat do stanu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Neboj dám, kdyby jste se náhodou vypravili na hostinu. Nemusíte na mě čekat, dostanu se k vám pomocí teleportace.“ odpověděla ti a poté pokračovala směrem k hřbitovu. Sám jsi vykročil rychlím tempem ke stanu. V místě turnaje již bylo o poznání daleko méně lidí. Stany však stále stáli a tam kde se čepovalo pivo nebo prodávala medovina bylo plno. Stany šlechtických rodů taktéž stáli, vešel jsi do toho vašeho a spatřil Flavia a Lauranu. Oba seděli na provizorních dřevěných židlích a čemu se smáli, jakmile tě Laurana uviděla vstala a vyrazila ti na proti. „Vidíš, ohlídal jsem ji. Jak jsem slíbil.“ promluvil k tobě Flavius aniž by se otočil. Edwin stále ležela tam kde jste ji nechali ležet. Její dech se již ustálil, alespoň z té dálky ti to přišlo.

Lord Rade
„Ano, kapitáne.“ přikývl stráž a poté se otočili k dveřím. Společně s tlustším členem stráže jsi se vydal ke kasárnám. „Jeden podříznut pane.. a druhý má zlomený vaz,“ odpověděl ti pohotově muž, „jeden z nich byl nahý pane.“

Tondulín
Po tvém vyprsknutí se Bothiel zamračila a její tvář zvážněla, „Zachránila jsem tě před tvrdým mučením aniž by jsi mi poděkoval a teď ještě prskáš můj lektvar věčného života po podlaze. Měl bys mít alespoň trošku slušnosti a přijmout to co ti je nabízeno a aspoň se tvářit, že ti to chutná!“ řekla rázně a uhodila rukou do stolu. Rána to byla hlasitá neboť měla černou kroužkovou rukavici na pravé ruce, levou ruku měla stejně pobledlou jako pokožku na tváři, dlouhé do černa obarvené nehty a na jednom z prstů měla prsten s ve tvaru lebky. Poté co se uklidnila, sevřela v pravé ruce pěst a poté povídá již klidným hlasem, „Zmiňoval jsi, že je to tvůj nadřízený. Podle zbroje patříš k Osmé legii, takže ten mág, kterému říkáte Arterius musí být něčím víc než jen obyčejným zástupcem arcimága. A ještě mě zajímá..“ naklonila se blíž k tobě přes stůl, „mág jménem Corrientis a generál jménem Corndwold.“

BadWolf
Žena jim ještě jednou poděkovala a nejspíš je šla vyprovodit. Protože když jsi poté opatrně nakoukl oknem dovnitř. Nikoho jsi neviděl a v místnosti bylo ticho. Z venčí jsi akorát zaslechl tlumený hlas Xarii, který zmiňoval hřbitov.

Poté jsi z výšky spatřil jak Xaria pochoduje směrem k hřbitovu - šla již bez Škorpiase. Stejně tak sis všiml, že žena se vrátila do místnosti.

Sarako
(tah v PM)

Whirt
Shrnutí děje během tvé nepřítomnosti: Potkal jsi Xarii dal jsi se s ní krátce do řeči, kterou vyrušil mladý altmerský chlapec hledající svého strýce - nakonec se ukázalo, že hledá Arteria a jedná se o Ra Jazina adoptivního syna. Škorpias však potřeboval Xariinu pomoc při ošetřování zraněné důstojnice Penitus Oculatus a tak tě byla nucena opustit a vyrazit mu na pomoc. Zůstal jsi stát před turnajovou arénu společně s Aldou, Xaria nakonec ze stanu rodu Vici vyšla, ale kamsi následovala Škorpiase poté jsi ji neviděl. Uběhlo několik desítek minut a stále se nevrátili.

„Pomůžete mi?“ zeptal se znovu Alda, „Skutečně jsem se ztratil, neznám to tu.“ dodal smutně.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.08.2015 16:32
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist