Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
Postavím se mezi Nigidia a Leye, kdyby Ley chtěl udělat nějakou hloupost rychle ho zastavím. Nejprve odpovím Arteriovi. "Viděl jsem jen jak ji trefila dýka a ona se chytla za ránu, kolem bylo celkem dost lidí určitě jí někdo pomůže." poté se otočím na Nigidia a odpovím na jeho dotaz. "To víš chtěl jsem se rozhlédnout po městě z výšky jak je mým denním zvykem a zrovna jsem si vybral stejný dům jako tvoji hoši, nutno dodat že to byla smůla spíš pro ně." Usměju se. "Taky bych byl rád kdybys nám konečně laskavě sdělil zdali hodláš utéct k tvému adoptivnímu taťkovi nebo tady umřít v kaluži krve, protože my na takovou kecku jako jsi ty nemáme čas, snažíme se najít toho vraha." Po svých posledních slovech si připravím ruku blíže k meči, abych mohl rychle zareagovat.
 
scorpioncz
"Dobře ..." řeknu soustředěně a začnu rozvazovat zbroj, ale nebudu za to trhat, pokusím se rychle ale když by to chtělo trhnout ... tak raději pomalejc. Nejprv sundám obvazy s Xariou a až je sundám a podaří se mi rozvázat upěvnění zbroje, tak předpokládám, že teda je ta dýka zabodnutá nad zbrojí. Tudíž sundám spodem kyrys a až bude Xaria připravená tak se zachovám podle instrukcí a vytáhnu dýku ne trhnutím, ale pomalu ve směru vbodu, abych ránu nezvětšil.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Duch... a nebo setsakra dobře utekl..."
Nechám čaroděje soustředit se na práci a jdu za Beliem "Nějakej nápad jak a kam mohl zdhrnout?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
Stoupnu si do pozoru a budu se snažit vypadat vzorně jak nikdy, i přez svou nekompletní zbroj. Budu dál jen stát a poslouchat.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
@Škorpias: V momentě kdy jsi začal rozvazovat vázání u zbroje se vrátil Belius, položil na stůl obvazy a mísu s čistou vodou. Podíval se na tebe a následně s úsměvem povídá „Vidím, že rozvazovat provázky jiným ti jde.“, býval by pokračoval ale Xaria na něj nejspíš koukla a Belius pohotově odpověděl, „Fajn.. nebudu překážet, pardon.“ a poodstoupil stranou. Zdálo se ti, že se k němu přidal i Vlk, ale většinu svého úsilí soustředíš do rozvazování zbroje. Povedlo se ti to, opatrně jsi odepnul kožený kyrys a následně na Xariin povel jsi vytáhl dýku ve směru jejího hození a rovněž stáhl část oděvu pod zbrojí, aby se Xariino kouzlo dostalo přímo na Edwinino tělo a nešlo skrze oděv. Rána se pomaličku zocelovala a krvácení utichalo, když se zdálo, že je kouzlo uzdraví ránu úplně Xaria s kouzlením ustala. „Zbytek už musí zhojit její tělo.“ poznamenala a rukou přejela po zaschlé ráně, „Zapomněli jsme na jehlu, abychom ránu mohli sešít.“ ohlédla se směrem k Beliovi, ale jakmile uviděla, že se baví s Vlkem otočila se zpět k tobě. Sáhla do jedné z kapes a povídá, „Snad nám bude stačit.“ vytáhla jehlu a nějakou pevnou nit. „Omyjeme ránu vodou, zašijeme, obvážeme a následně budeme doufat, že se probere k životu. Nebo bys navrhoval nějaký jiný postup?“ zeptala se s mírným úsměvem na tváři.

@Vlk: Postavil jsi se vedle Belia, kterého před chvilkou sjela pohledem Xaria v momentě kdy zmiňoval jak moc jde Škorpiasovi rozvazování cizích zbrojí. Po jejím pohledu se raději postavil stranou a vyčkával. „Těžko říct. Byl to profík, dýmovnice.. oděv kejklíře takže ho nikdo ani neprohledával. Ale město je uzavřené, takže musí být stále tu.“ odpověděl ti, „Nigidius vyrazil se skupinkou svých elitních bojovníků k bráně, Lucius se stáhl s císařem do hraběnčina sídla.“ dodal a krátce se odmlčel, „Co bys udělal na jeho místě? Když by jsi zabil císařovnu a potřeboval nutně zmizet, ale neměl bys jak opustit město?“

Tondulín a Mopidu
Aedan se postavil mezi Leye a Nigidia, Ley pohlédl na Arteria a ten mu naznačil, aby mlčel a ignoroval Nigidiovi urážky. Aveline se postavila do pozoru a mlčela. Jakmile se Aedan rozvyprávěl o legionářích, které pobyl v jednom z domů protočil Arterius oči v sloup a Nigidiovi se objevil úsměv na tváři, otočil se ke svým legionářům a prohlásil. „Slyšeli jste to?“ zeptal se, legionáři udeřili svými oštěpy o štít a hlasitě zařvali, „Tento muž!“ ukázal na Aedana, „Se nyní přiznal k vraždě vašich spolubojovníků! Legionářů Luciovi legie!“ pokračoval rázně a legionáři jej opět podpořili několika údery oštěpy o štít. Když však Aedan zmínil kaluž krve legát zpozorněl, přistoupil blíž k Aedanovi a pronesl, „Spíš by ses měl pomodlit k devítce, protože dnešek a možná zítřek budou tvými posledními.“ poté se ohlédl ke svým legionářům, „Chopte se ho.“ vydal rozkaz, dvojice legionářů zamířila směrem k Aedanovi. „A tebe děvče.“ otočil se k Aveline, „Obviňuji z vraždy Císařovny, důkazy z rána mi postačí.“ ušklíbl se.
„Nepostačí legáte,“ ozval se Ley, „V době útoku byla se mnou a potvrdí to většina legionářů v táboře Osmé.“
„Skutečně?“ poznamenal Nigidius, „Máš štěstí, že při tobě dneska stál tak cenný spojenec.“ otočil se ke svým legionářům, kteří už téměř došli až k Aedanovi.
„Arterie, žádám o jeho propuštění ze služby a vydání zákonu.“ zažádal u Arteria Nigidius, „V opačném případě bys přiznal, že podporuješ zrádce - nectíš zákony Tamrielského císařství.“ dodal a hrdě se napřímil.
Arterius se podíval na Aedana a následně na skupinku legionářů, „Nebo chceš dodat, že jsi ho pověřil tímto úkolem?“ dodal s úšklebkem Nigidius a poté vyčkával jak bude Arterius reagovat.
„A vaše zločiny?! Ty nikdo řešit nebude?“ zvolal Ley a postavil se před Aedana, „Leyi, nebuď hlupák. A uhni!“ zdůraznil Nigidius, když legionáři zastavili před Leyiem. „Byla by škoda zmařit tvůj lidský život, zamysli se. Když zemřeš při ochraně zrádce kdo pak zachrání tvoji ženu? A kdo pak bude držet ochrannou ruku nad naší vražedkyní z rána. Legionáři si asi těžko zapamatují tvář každého kdo projde táborem. Ale když jde šlechtic a po jeho boku vrah ihned to vzbudí pozornost. Arterie? Jaké je tvé rozhodnutí.“ zeptal se při závěru své řeči legát generála.
„Aedane vzdej se a vydej se spravedlnosti.“ odpověděl Arterius,
„Moudré rozhodnutí.“ zašklebil se Nigidius, „Slyšel jsi Leyi, uhni na stranu! Hned!“ zvolal rázným tónem a oba legionáři ihned připravili na boj. V momentě kdy se legát zabýval problémem s Leyem se Aedanovi zdálo jako by na něj Arterius mrkl a cosi mu naznačil.

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
Při Belialově poznámce se pousměju. Pak s podivem poznamenám, když Xaria vytáhne jehlu "Tohle máte při sobě v každé situaci?" ale víc rýpat nebudu, jen poté odpovím "Raději to nechám na vás, o léčitelství nevím skoro absolutně nic." a pokrčím rameny. Kdyžtak tedy ránu omyjeme, aby se zamezilo zbytečné infekci a zašijem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"To je jednoduchý, protože bych nepotřeboval nutně zmizet. Nikdo neviděl pořádně moji tvář, a v městě se uživit dá na nějakou dobu. A nebo bych si vzal uniformu a z bran se dostal normálně. A nebo nějak jinak. Ten chlápek je víc jak profík, on dokázal zdrhnout bez teleportace nebo tajný cesty z pódia, který hlídalo několik-" zastavím se a zoufale se usměju "To oblečení jsem najít nemusel. Jednodušše to navlík na to. A nebo to byl prostej kouzelník." řeknu spší sám pro sebe a znovu se otočím na Belia "Pokud ten člověk neumí setsakra dobře běhat nebo pokud mi něco neuteklo tak je pořád tady. Musíme proklepnout všechny Legionáře a velitele, a nebo, pokud šmejd uměl iluze, tak i všechny kdo byly poblíž. Musíme brány nejenom hlídat ale úplně je uzabřít, schromáždit obyvatelstvo a proklepnout je jednoho podruhým.
Je to na nic, ale jsou to jediný šance co máme. Teda krom tý, že se bude chtít pochlubit svým dílem. Nicméně si myslím, že nemá cenu ho pronásledovat a spíš bysme se měli soustředit na to, kdo by mohl být jeho další cíl a kdo si ho najal."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Sice absolutně netuším co mi chce Arterius naznačit svým mrkáním, ale budu doufat že má situaci pod kontrolou a nebudu tedy odporovat.
 
Aurelius
ScorpionCZ
@Škorpias: „Obvykle ne, ale ráno jsem si ještě opravovala jedno roucho.“ odpověděl ti Xarie. Poté co jsi zmínil, že o léčení nic nevíš Xaria se zachmuřila „Já myslela, že chodíš na Univerzitu už třetím rokem..“ poté se krátce odmlčela a vyčkala až omyješ ránu, poté vzala jehlu a začala s šitím. „Považuji obnovy magii jako jeden z nejdůležitějších předmětů, ale každý učitel má jiný styl vyučování a jiný styl léčení. Já například dávám přednost přirozené regeneraci rány, proto jsem tu ránu kouzlem nezhojila úplně.“ pokračovala poté co došila. Přiložila Edwin ruku k čelu a povídá, „Teď budeme čekat. Je mladá a silná, takže bude brzy opět při síle.“

@Vlk: „Ani by to nemusel být kouzelník. Způsobů jak se vytratit je mnoho.“ odpověděl zamyšleně Belius, „Například lektvary neviditelnosti a něco celkově jakýkoliv jiný lektvar ty se dají za menší poplatek sehnat kdekoliv a nikdo se tě na jejich využití neptá. A prohledávání ti moc nepomůže, tvář si neviděl.. nemáme nic, čeho bychom se mohli pořádně chytnout. A brány jsou uzavřený úplně.“

Tondulín a Mopidu
@Aedan: Vydal jsi se legionářům v zelené tóze a ty tě ihned začali vléct kamsi do centra města. „Neboj se Arterie, trest jej nemine.“ ušklíbnul se Nigidius naposled na svého soka a následně se připojil ke svým legionářům, kteří tě odváděli. Ostatní legionáři se vydali jiným směrem. Legionáři zatočili u jednoho z domů (který se nacházel ihned vedle toho ve kterém jsi zabíjel) a vešli dovnitř. Uvnitř to vypadalo podobně jako v kterémkoliv jiném domě. „Dej mu okovy.“ rozkázal Nigidius, jeden z legionářů odložil svůj oštěp a udeřil tě pěstí. Omráčil tě.

Když jsi se probral zaznamenal jsi, že visíš ve vzduchu (jsi asi čtvrt metru ve vzduchu) za sebou máš dřevěnou konstrukci na které jsi za okovy zavěšený. Kolem tebe se nachází nějaké sudy, bedny a podobné harampádí. Nacházíš se nejspíš v nějakém sklepě, protože obvody stěn jsou vyplněny kamennými cihlami a podlaha není příliš rovná. „Kdy už nás někdo přijde vystřídat?“ ozval se z poza dveří tlumený mužský hlas, „Nevim, ale nebaví mě to.“ odpověděl druhý hlas a po odmlce pokračoval, „Ale prej to brzo skončí, Legát Nigidius si toho vězně odveze do Imperial City během večera.“ „Fakt? A co ta ženská?“ zeptal se první, „Kterou myslíš?“ optal se druhý, „Nemyslím tu nebožačku od Leye, ale tu bosmerskou děvku. Co se tu promenáduje jako by jí to patřilo.“
„Joo.. tuhle, ale neřvi tak. Ještě nás uslyší.“ upozornil ho hned první.
„Neříkej, že se jí bojíš?“ zasmál se druhý,
„No.. to zrovna ne, ale nechápu jak se mohl Lucius s Nigidiem spojit s takovou mrchou.“ odpověděl mu pohotově.
„Už sem se lekl. Už jsem si myslel, že se bojíš nějaký čarodějnice.“ smál se druhý,

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Můj zájem se vždy více točil okolo destruktivní magie, hlavně blesků. Obnova ... jako jó že bych o tom úplně nic nevěděl se říct nedá ale i tak, radši bych nechával tyhle věci léčitelům." odpovím na její dotčený mínění. "Odneseme jí někam na lůžko? Mimochodem co se tu sakra děje? dneska se nemá dít nic!" naštvaně poznamenám.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Tak takhle to dopadá když chce člověk pomoci dopadnout vraha." Usměju se sám nad svým osudem. Zatím se nebudu pokoušet vyvíjet odpor a počkám jak se věci vyvrbí
 
Aurelius
ScorpionCZ
@Škorpias: „Aha, chápu.“ přikývla Xarie, „Jestli víš o nějakém volném lůžku tak ji přenést můžeme.“ odpověděla ti na první otázku, poté se odmlčela a ohlédla se po okolí. „Ne, netuším co se tu děje. Je mi líto.. dvojnásobně líto kvůli vaší svatbě.“

@Vlk: „Ani by to nemusel být kouzelník. Způsobů jak se vytratit je mnoho.“ odpověděl zamyšleně Belius, „Například lektvary neviditelnosti a něco celkově jakýkoliv jiný lektvar ty se dají za menší poplatek sehnat kdekoliv a nikdo se tě na jejich využití neptá. A prohledávání ti moc nepomůže, tvář si neviděl.. nemáme nic, čeho bychom se mohli pořádně chytnout. A brány jsou uzavřený úplně.“

Tondulín
Vyčkáváš. Konverzace za dveřmi pokračuje, „Nebojím se jí, ale nemám zní dobrý pocit. Ta její chůze, pohled a celkově celá je divná.“ poznamenal první, „Hehe, jo divná je.“ přikývl druhý.
„Docela mě udivuje, že se sní spřáhl zrovna Lucius.“
„Hele, mě je to nějak jedno. Placenej sem furt stejně, ať si pro mě za mě Lucius spolupracuje s Temným bratrstvem, hlavní je, že budu mít svůj žold.“ odpověděl mu druhý a následně se jejich rozhovor uzavřel, neboť se z chodby ozval ženský výkřik. „Chuděrka ženská.“ pronesl první, „No spíš chudák Lordík Ley, ten ji dostane pěkně použitou.“ konstatoval druhý, „Otázkou je jestli ji vůbec nechají žít.“ podotkl. Následovalo ticho, „Vy dva, máte se hlásit u Legáta, okamžitě.“ ozval se hrubý hlas, „Jistě, Gore.. už dem.“ odvětili mu a poté byla slyšet chůze doprovázená řinčením jejich zbroje.
(jestli nechceš nějak reagovat nemusíš)

Mopidu
tah doplním až se vrátíš

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
"Možná v tomhle stanu, ale nejsem si jistý jestli tam nějaké lůžko bylo ... moment." řeknu a mrknu se do stanu, kde byla Laurana jestli tam není lůžko. Jestli jo tka tam odnesem pacientku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
@Škorpias: Odběhl jsi se podívat do stanu rodu Vici. Laurana seděla na židli a cosi si četla. Flavius už vypadal o něco zdravěji, seděl naproti ní. Jeho tvář byla pobledlá, ale byl živý. „Škorpiasi? Stalo se něco?“ zeptala se Laurana, když zvedla oči od knihy, Flavius se taktéž opatrně otočil (seděl k vchodu do stanu zády). Lůžko bylo tím pádem volné. Neodpověděl jsi a ihned ses vrátil ke Xarii, opatrně jsi vzal Edwin do náruče. Nebyla zrovna nejlehčí, ale Laurana ti přišla těžší než jsi ji nesl, ale to může být výškou a rozdílem ras. Odnesl jsi ji do stanu, položil na lůžko a poodstoupil. Xaria vešla do stanu ihned za tebou, pozdravila všechny přítomné.

@Vlk: „Ani by to nemusel být kouzelník. Způsobů jak se vytratit je mnoho.“ odpověděl zamyšleně Belius, „Například lektvary neviditelnosti a něco celkově jakýkoliv jiný lektvar ty se dají za menší poplatek sehnat kdekoliv a nikdo se tě na jejich využití neptá. A prohledávání ti moc nepomůže, tvář si neviděl.. nemáme nic, čeho bychom se mohli pořádně chytnout. A brány jsou uzavřený úplně.“

Tondulín
Po odchodu obou mužů bylo na chodbě ticho, které přerušilo až chrastění zbroje. Ozývající se z chodby. Otvorem v dveřích jsi spatřil Nigidiovu tvář, usmívala se. Se zarachotěním otevřel dveře a vstoupil do tvé cely, „No.“ mlaskl, „Stálo ti to za to?“ zeptal se a pohlédl směrem k tobě. Měl na sobě těžkou zbroj, stejnou jako měl předtím v Kvatchu. „Podporovat zrádce Císařství, zabít moje legionáře.. a ještě se mi vysmívat do tváře?“
(jestli nechceš nějak reagovat nemusíš)

Mopidu
tah doplním až se vrátíš

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Tak ... měla by být v bezpečí." jen tak podotknu. Pak se otočím na Lauranu "Vůbec netuším co se děje, souboje v aréně ustali a najednou ke mě Belius dopravil tohohle pacienta. Taky jsem venku viděl nějaký legionáře, který nevypadali moc v pohodě." řeknu zamyšleně Lauraně "Radši tu zůstanu s tebou." řeknu ve stoje s rukou mnoucí zamyšleně bradu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Když to tak s odstupem zhodnotím celkem jo, aspoň jsem se pobavil." Usměju se. "Je pravda že jsem čekal že se věci vyvinou jinak, ale měl jsem počítat s tím že jsi posera a zbavíš se mě touhle cestou, ale neviním tě za to přece jenom jsi jen obyčejný hrdlořez co vykonává rozkaz svého pána."
Upravil/a Tondulin dne 04.07.2015 23:52
 
Aurelius
ScorpionCZ
@Škorpias: „Udělali jsme co jsme mohli. Teď už musíme jen čekat.“ odpověděla Xarie na tvoji poznámku o pacientovi, „Přišlo mi, že Arteriovi na ní poměrně dost záleží, podle těch jejich očních kontaktů během vašeho obřadu.“ poznamenala a podívala se na Edwininu tvář, z jejího hlasu se ti však nezdálo, že by z něčeho takového byla příliš nadšená. „Asi bych se tam měl jít podívat.“ řekl Flavius a už se chtěl postavit, ale jeho sestra jej sjela pohledem a slovy, „Jsi zranění zůstaň sedět.“, když na něj koukla i Xarie usoudil, že má asi pravdu a pohodlněji se usadil na židli. „Merril je někde tam venku..“ poznamenala Laurana, „Snad je v pořádku.“ dodala tiše.

@Vlk: „Ani by to nemusel být kouzelník. Způsobů jak se vytratit je mnoho.“ odpověděl zamyšleně Belius, „Například lektvary neviditelnosti a něco celkově jakýkoliv jiný lektvar ty se dají za menší poplatek sehnat kdekoliv a nikdo se tě na jejich využití neptá. A prohledávání ti moc nepomůže, tvář si neviděl.. nemáme nic, čeho bychom se mohli pořádně chytnout. A brány jsou uzavřený úplně.“

Tondulín
Mezitím co jsi mluvil pochodoval Nigidius po malém prostoru. Zastavil se až v momentě kdy jsi jej označil za obyčejného hrdlořeza. Pohlédl na tebe a jeho tvář se zkřivila vztekem. Několikrát tě udeřil do tváře a následně do břicha. Rány byli dosti bolestivé, protože jsi na sobě neměl žádnou zbroj jen plátěné kalhoty a košili, kterou jsi měl vlečenou pod zbrojí. „Ano, možná jsem hrdlořez.“ řekl s úsměvem, „Možná jen tupě plním rozkazy svého pána, ale sloužím někomu komu skutečně záleží na blahu říše, né někomu kdo v minulosti líbal ř*tě ušákům.“ dodal rázně a poté se k tobě otočil zády, „Zítra zemřeš smrtí zrádce, ale můžeš žít s domněním, že tvého generála čeká stejný osud.“
(jestli nechceš nějak reagovat nemusíš)

Mopidu
tah doplním až se vrátíš

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Já aspoň můžu umřít s čistým svědomím což se o tobě říct nedá. Byl bych radši kdyby zde vládli zas*aní elfové než někdo jako ty nebo Lucius, zabíjení bezbranných obchodníků, vražda královny ve vlastní prospěch, hlouběji už klesnout nemůžete." odpovím mu a odflusnu si.
Upravil/a Tondulin dne 05.07.2015 00:54
 
Aurelius
ScorpionCZ
@Škorpias: „Udělali jsme co jsme mohli. Teď už musíme jen čekat.“ odpověděla Xarie na tvoji poznámku o pacientovi, „Přišlo mi, že Arteriovi na ní poměrně dost záleží, podle těch jejich očních kontaktů během vašeho obřadu.“ poznamenala a podívala se na Edwininu tvář, z jejího hlasu se ti však nezdálo, že by z něčeho takového byla příliš nadšená. „Asi bych se tam měl jít podívat.“ řekl Flavius a už se chtěl postavit, ale jeho sestra jej sjela pohledem a slovy, „Jsi zranění zůstaň sedět.“, když na něj koukla i Xarie usoudil, že má asi pravdu a pohodlněji se usadil na židli. „Merril je někde tam venku..“ poznamenala Laurana, „Snad je v pořádku.“ dodala tiše.

@Vlk: „Ani by to nemusel být kouzelník. Způsobů jak se vytratit je mnoho.“ odpověděl zamyšleně Belius, „Například lektvary neviditelnosti a něco celkově jakýkoliv jiný lektvar ty se dají za menší poplatek sehnat kdekoliv a nikdo se tě na jejich využití neptá. A prohledávání ti moc nepomůže, tvář si neviděl.. nemáme nic, čeho bychom se mohli pořádně chytnout. A brány jsou uzavřený úplně.“

Tondulín
Nigidius se otočil, „Je pěkné jak vyjmenováváš naše zločiny, ale zločiny svého generála raději nezmiňuješ. Aedane, ujasni si fakta a domněnky. Váš generál má nevinné krve jak ty říkáš víc než celá Luciova legie dohromady.“ chvilku se na tebe díval a následně povídá, „Ještě něco na srdci?“ a ironicky se ušklíbl.
(jestli nechceš nějak reagovat nemusíš)

Mopidu
tah doplním až se vrátíš

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Tondulin
"Ano měl by sis dobře zapamatovat můj obličej bude to to poslední co uvidíš až budeš umírat."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist