Škorpion
Na úvodní knize bylo napsáno Známí nekromati otočil jsi na stránku, a uviděl jsi nákres Dremwuse, byl na něm ještě poměrně mladý. Pod ním bylo napsáno Dremwus Palagán - Morrowindský mág, a Cyrodiilský nekromat. a pod tím byl text...
Dremwus Palagán, je velmi nebezpečný nekromat. Setkali jsme se sním při soudu, ve kterém bohužel vyhrál a může tak volně páchat zlo dál. Stendarrovi bdící nalezli v poslední době velké množství zombíků a kostlivců oživlých na Cyrodiilkých hřbitovech. Acimág Aurelius Vici byl tato místa prozkoumat, a zjistil že se opravdu jednalo o temnou magii praktikovanou právě Palagánem.
Celá léta jsme hledali jeho skrýš, a přitom jsme ji měli na dosah ruky. Vše měl schované ve svém domě v Kvatchu. Kde jsme také nalezli podivný prsten (pozn. původ zřejmě v Morrowindu). Byl na něm vyryt jaký si kříž. Samotného Dremwuse jsme ale nezastihly. Po několika letech jsme ho sice dostali ale on opět unikl.
Tím, končí první stránka.
Leneren
Stoupl sis, na stupínek. A novicové na tebe zírali.
hRDLA "Půjdu, ale mám v plánu se vrátit do IC. Zjistil jsem něco zajímavého, když jsem se prohrabával ve spisech čepelí..." řekl, a následoval tě do chodby.
„Uklidně te se!Určitě všichni víte proč jsme se tu sešli.A tak se vás ptám.Chcete do toho jít?Budete riskovat život a nemálo z vás zemře.Vyberte si.tO, ŽE NEBUDETE BOJOVAT VÁM NEBUDE MÍT NIKDO ZA ZLÉ.“
,, hmm ... to je opravdu zajímavé ... takže on je dokonce nebezpečný ... a byl u soudu ? a to ho dal arterius jako arcimága ? říkám si jestli mu někdy trošku nehrabe "
Škorpion "No, já nevím jak moc dobře zná Arterius, Dremwuse. Vím jen že Arterius studoval na Univerzitě v Ledohradu a Dremwus byl jeho učitel. Třeba by sis s ním mohl promluvit." řekla Laurana.
Leneren "Jo!!" křikli, jako signál že jste bou půjdou.
hRDLA "Myslel jsem že je moje rodina mrtvá... a oni žijí právě v IC, od té doby co jsem se stal čepelí jsem s nimi ztratil kontakt. Musím se tam dostat.." řekl, a přidal.
„Dobrá, ale ještě vám dám 10 minut na rozmyšlení.Pokud někdo odejde nemá se zač styďet.Ukáže tím jenom to, že to není magor šílející po slávě nebo moc velký vlastenec“
Odejít ke Scipiovy
Škorpion "Zkus kabinet, už se prej neučí. Takže tam určitě bude, a pak už zbývá jen sborovna." řekla Laurana.
Leneren
Odešel jsi za Scipiem, ten si v ruce pohrával s mečem a když tě uviděl řekl "No, pokud tohle přežijeme budeme hrdinové."
hRDLA "Měl jsem manželku a jedno dítě... když jsem se přidal k čepelím, odcestoval jsem do Morrowindu a chtěl se stát válečníkem, na rodinu jsem se úplně vykašlal, zkrátka ji úplně vymazal.. a dneska jsem našel nějaké spisy ve kterých byla napsaná moje žena, prý se snažila informovat Čepele o útoku.." dodal Gor.
Škorpion
Rozloučil jsi se s Lauranou, a vyrazil do sborovny. Když jsi přišel ke dveřím, uslyšel jsi hluk asi tam něco projednávali (chceš poslouchat).
Leneren "Přijdou, ví že musí... všichni nakonec odejdeme. Sice už nejsem ve stejné formě jako dřív, ale tohle zvládnu." řekl Scipio. A pevně stiskl hůl. A schoval meč.
hRDLA "Ne, legie neposlechla." řekl, a už jste v dálce zahlédli světlo.
Natáhnout se na zem a zahledět se do oblehy.
„Zajmalo by mě jak na nás pohlížejí bohové.Pokud tedy vůbec jsou.“
Vytasit meč a prohlížet si ho před obličejem.
„Je až strašidelné, ale i očarující kolik nitek života tato ocel přetla.Tak chladná a zároveň tak horká na dotyk.“
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.