Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Ano, už jen pro ten výraz který udělají to vyhraju! Až se tak stane, věnuji to vítězství tobě." řeknu s úsměvem a při pomyšlení na výrazy se pousměji.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Spíš, než na útěk pachatele bychom měli být připraveni na to, abychom zakročili již před činem," odpovím zástupci. ,,Naši muži by měli mít oči a uši všude. Zodpovídáme za každý život, ale pozornost bychom měli vztáhnout především na významné osoby. Nerad bych někoho za selhání trestal. Takže obejdi muže a zkontroluj, jestli vykonávají svou práci pořádně."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana se usmála, „Ale už by jsi měl jít. Aby jsi to neprohrál kvůli tomu, že se nedostavíš.“ a poté tě ještě jednou políbila na tváři, „Počkám tu na tebe.“ dodala.

Mopidu
Schovala jsi čmáranici a poté vyslechla Leye. „Podle téhle informace -“ nestihl však doříct co chtěl, protože v táboře se začalo cosi dít. Kolem stanu bylo rušno a legionáři se sbíhali na nástup. Ley pozdvihl obočí a vykročil ze stanu. „Co se děje legionáři?“ zeptal se legionáře stojícího před stanem. „Netuším, ale na obloze se objevil signál od generála Arteria. Všechny brány v Kvatchu se mají s okamžitou platností zavřít.“ oznámil mu legionář. „COŽE?!“ zvolal zděšeně Ley a poté sledoval jak se brána zavírá a legionáři pochodují z táboru k bráně. „Ale já potřebuji okamžitě ven.“ zvolal směrem k legionáři. „Je mi líto Lorde Ley. Rozkaz generála Arteria padl dost jasně. Jakmile se na obloze objeví dvě ohnivé koule znamená to stav nebezpečí a všichni legionáři jsou okamžitě povinni obsadit klíčové body a uzavřít město, nikdo nesmí odejít.“ zopakoval mu legionář. Ley se beznadějně otočil směrem k bráně před kterou se v dáli seskupovali legionáři.

BW, SuperHunter, Lord Rade, a Tondulín
@Rade: „Provedu.“ přikývl Fafnir a vyrazil zkontrolovat tvé muže zdali stojí na místech tak jak stát mají. Mezitím jsi pokračoval v pozorování pódia a lidí na něm.

@Jarmark (všichni přítomní): Císař utišil dav mávnutím ruky a následně chtěl začít se svým projevem, ale cosi jej přerušilo. Jeden muž z davu - oblečen do oděvu kejklíře - obratně vyskočil na legionáře stojícího k němu zády. Vyhoupl se a obratně provedl salto se skokem směrem k pódiu.

@Aedan: Ihned jsi zamířil a vystřelil z luku speciální šíp, ale minul jsi. Tvé zkušenosti se střelbou z luku nebyli nejlepší. Šíp se zastavil v jednom z domů a během chvilky vzplál - nejspíš proto byl tak těžký a neobvykle tvarovaný - ihned jsi sáhl po dalším a pohotově vystřelil. Šíp tentokrát útočníka minul o pár centimetrů.

@Jarmark (všichni přítomní): Oba výstřely z luku jednoho z legionářů útočníka minuli. Jeden dokonce způsobil vzplanutí a jeden z domů začal pomalu hořet. Druhý skončil neznámo kde. Útočník vrhl trojici dýk. Jednou minul - zabodla se do dřevěné podlahy. Druhý dýka zasáhla svůj cíl - císařovnu - zásah byl přesný a dýka zůstala v její hrudi. Dav byl zmaten a instinktivně se rozeběhl hasit. Lucius, který stál poblíž císaře jej zavčasu stáhl stranou a přikázal svým legionářům, aby jej chránili. Poslední dýka útočníka zasáhla rudovlasou důstojnici, která chtěla zabránit zranění císařovny, ale to se jí nepovedlo. „Poplach!“ zvolal Lucius, „Všichni chraňte císaře!“ řval.

@Aedan: Ani tvůj třetí výstřel nedokázal zastavit útočníka a ten přistál elegantně na pódiu.

@Jarmark (všichni přítomní): Obě skupiny legionářů jak Osmé legie tak Luciovi začali obstoupili pódium. Útočník elegantně přistál na pódiu. Těsně s jeho přistáním vybuchlo několik dýmovnic, který zamaskovali útočníkův pohyb na pódiu. Z pódia se ozval akorát kašel. Arterius stojící v davu vyděšených místních kejklířů pozvedl ruku ze kterému vytrysklo červené světlo v podobě ohnivé koule, která explodovala na nebi. „Regule, okamžitě povolejte legionáře z tábora. Obsaďte veškeré brány a místa kudy se dá dostat z města.“ zvolal Arterius na svého kvestora a následně se otočil na legátku, „Zjistěte kdo je zraněn a postarejte se o jeho zdraví. Hned.“. Legátka kývla a rozeběhla se k pódiu. Arterius začal cosi mumlat a jedna z jeho rukou se rozsvítila do fialové barvy, někdo z vyděšených občanů do něj ale vrazil a kouzlo pominulo. Nicméně svůj účel zjevně splnilo, „Vy dva. Za mnou!“ zvolal na dvojici postávajících legionářů a ty jej ochotně následovali.

@Vlk: „Do prdele!“ zvolal Belius a poté se rozhlížel, nevěděl kde dříve zasahovat. Póidum se stále nořilo do dýmu z dýmovnice. Jeden z domů hořel kvůli upravenému šípu a dav lidí byl vyděšený. Dokonce se povedlo nějakým způsobem pobláznit chovatelovi zvířat jeho 'mazlíčky' a ty teď doráží v kleci.

@Rade: „Veliteli..“ zvolal jeden ze stráží, který nesl vědro s vodou. „Rozkazy?“ křikl znovu a podal vědro jednomu z místních. Celá událost byla nepřehledná. Pódium se halilo do dýmu, zvěř v klecích dorážela neboť byla vyděšená a dav lidí nevěděl co a jak.

@Aedan: Pod tebou nastal zmatek. Jarmark je nepřehledný.

Whirt
Xaria se při tvé poznámce usmála, „Až budeš žít nějaké to století tak teprv poznáš co je to někam 'nepatřit'. Přijdeš na místa, která jsi měl rád a oni jsou úplně jiná než ve tvých vzpomínkách. Lidé, které jsi znal už nežijí.. dokonce si ani nemůžeš ani pořídit nějaké šaty co se ti líbili před několika lety a nemít pocit, že si na tebe lidi ukazují jen kvůli tomu, že nejdeš se současnou dobou.. ale to dělají většinou jen šlechticové.“ poté se odmlčela, „Šaty jsem na sobě neměla ani nepamatuji. Roucho je praktičtější.“ dodala a opět se mírně pousmála. Poté se nejspíš zamyslela, protože zprvu nepostřehla, že na ní mluví nějaký malý hoch. „Paní?“ zeptal se, „Paní?“ zopakoval, podíval se na tebe a následně zatahal za roucho mágyně. „Ano?“ vydala ze sebe a podívala se na malého chlapce. „Nevíte kde bych našel svého strejdu?“ zeptal se altmerký hoch. „Strejdu?“ zopakovala Xaria po chlapci a rozhlížela se. „Jak vypadá tvůj strejda?“ zeptala se, „Je vousatý.“ usmál se chlapec, „A je generálem.“ dodal a poté se podíval na tebe. Cosi ti na něm přišlo povědomé. Jako by ti připomínal Ra'Jazzyna Aldu.
*Nejsem si jistý jestli ho tvá postava znala, ale budeme předpokládat, že jo.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 16.06.2015 21:28
 
Tondulin
"Tak to se trochu minulo účelem že?." Pronesu a lišácky se pousměju. Poté se pokusím dostat se co nejrychlejší cestou do centra dění. (pokud možno nějak seskáču po střechách.) Hlavně se budu snažit najít Pelenu a Arteria.
Upravil/a Tondulin dne 16.06.2015 21:59
 
scorpioncz
"Budu se na tebe těšit." řeknu s úsměvem a nasadím si přilbu. Pak pokývnu Scipiovi a vyrazím na tu arénu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Obkličte pódium a zneškodněte každého cizího muže se zbraní!" štěknu rozkazy a rozeběhnu se tam. Já sám na něj vylezu a budu se snažit v tom dýmu něco spatřit.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
Oběhnu pódium tam, kde je síla Legionářů nejmenší a čekám, než pomine kouř. Zbraň mám tasenou, ale pokusím se nebýt moc viděn, abych popřípadě pokud se s útočníkem setkám někdy pozdějš jsem na něj mohl zahrát lest.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Whirt
"Asi máš pravdu, jen je to zvláštní, od svého mládí jsem nebyl mimo Morrowind."
Potom se podívám směrem k hochovi. "A jakpak se strejda jmenuje?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana ti oplatila úsměv. Vyšel jsi ze stanu a spatřil jsi pobíhající skupinky legionářů. Něco se muselo stát, protože tu panuje dost velký zmatek. „Seřaďte se!“ zvolal legát Nigidius na svoji skupinku legionářů stojící opodál. „Zajistíte každý klíčový bod.“ pokračoval. Přišlo ti, že i souboje v aréně ustali. Taktéž sis všiml Xarii, která mluvila s Tilmem a Aldou, který se jich zmatený na něco vyptával.

Mopidu
Schovala jsi čmáranici a poté vyslechla Leye. „Podle téhle informace -“ nestihl však doříct co chtěl, protože v táboře se začalo cosi dít. Kolem stanu bylo rušno a legionáři se sbíhali na nástup. Ley pozdvihl obočí a vykročil ze stanu. „Co se děje legionáři?“ zeptal se legionáře stojícího před stanem. „Netuším, ale na obloze se objevil signál od generála Arteria. Všechny brány v Kvatchu se mají s okamžitou platností zavřít.“ oznámil mu legionář. „COŽE?!“ zvolal zděšeně Ley a poté sledoval jak se brána zavírá a legionáři pochodují z táboru k bráně. „Ale já potřebuji okamžitě ven.“ zvolal směrem k legionáři. „Je mi líto Lorde Ley. Rozkaz generála Arteria padl dost jasně. Jakmile se na obloze objeví dvě ohnivé koule znamená to stav nebezpečí a všichni legionáři jsou okamžitě povinni obsadit klíčové body a uzavřít město, nikdo nesmí odejít.“ zopakoval mu legionář. Ley se beznadějně otočil směrem k bráně před kterou se v dáli seskupovali legionáři.

Dodatek: Legionáři již byli nastoupení před bránou a vyčkávali jen a pouze na rozkaz. K velitelskému stanu zrovna přiběhl udýchaný legionář v těžké zbroji. Ley se na něj podíval, „Co se stalo?“ zeptal se. „Zaútočili na průvod.. nevím kdo je zraněn, ale útočník prchá.“ hlásil legionář, „Generál Arterius chce své kladivo.. kde je?“ neřekl už směrem k Leyovi, ale k legionáři stojícímu u stanu. „Uvnitř.“ odpověděl mu. „Kde přesně je váš generál?“ vyzvídal Ley, „Asi má namířeno k bráně.“ odpověděl mu legionář.

BW, SuperHunter, Lord Rade, a Tondulín
@Vlk: Oběhl jsi pódium tam kde byla v dané chvíli nejmenší počet legionářů a stráží města. Nikoho jsi však nespatřil. Po útočníkovy zbyl akorát nůž trčící z hrudi mrtvé císařovny a druhý nůž zaseknutý v dřevěném pódiu, třetí byl zabodnutý v Edwin, která si držela krvácející ránu a rozhlížela se. Lucius ihned přikázal svým legionářům, aby odvedli císaře do bezpečí stejně tak i všechny důležité hosty. Generál Falbert a Klargus však jeho rozkazy zcela ignorovali a vydali kohosi hledat. Císař byl zdrcen ztrátou své ženy, ale legionáři jej odváděli stranou. „Okamžitě zajistěte místo! Okamžitě!“ řval Lucius. Všiml sis Peleny, která se zrovna nahnula nad tělo císařovny a snažila se nahmatat pulz, poté se podívala na Lucia a zakroutila hlavou. „Zatraceně!“ zvolal rozčileně. „Kde je Arterius?!“ otočil se na jednoho z legionářů. Ten se na něj zadíval, „Kde je váš zku*venej generál?!“ zvolal rozhněvaný a nedočkavý generál, legionář pokrčil rameny. „Výborně.“ ušklíbl se Lucius, koutkem oka koukl po zraněné Edwin a poté sešel z pódia. Belius se rozeběhl k pódiu.

@Aedan: Pelenu jsi zahlédl jak se snaží nahmatat pulz na těle císařovny, ale nakonec zakroutí zklamaně hlavou. „Zatraceně!“ zvolal Lucius a otočil se jednoho z legionářů, „Kde je Arterius?!“ zvolal, legionář nestihl ani odpovědět a generál znovu zařval, „Kde je váš zku*venej generál?!“, legionář pokrčil rameny a Lucius se cosi zamumlal a ušklíbl se. Poté jsi jej spatřil jak se koutkem oka dívá na zraněnou Edwin a kráčí pryč z pódia. Císaře legionáři proti jeho vůli na Luciův rozkaz odvedli do bezpečí.

Ohlédl jsi se na druhou stranu. Spatřil jsi Arteria jak kráčí s doprovodem dvou legionářů, kráčeli rychlejší chůzí. „Jak chcete toho útočníka najít generále?“ zeptal se jeden z legionářů, „Normálně.“ odpověděl mu stroze generál a poté se zastavil, „Legionáři, přineste mi z mého stanu bojové kladivo.“ rozkázal. „Ano, generále!“ zvolal pohotově legionář a rozběhl se k táboru legionářů. „K čemu kladivo?“ optal se druhý legionář, „Být já tím vrahem tak opustím město hned jak to půjde.“ vysvětloval Arterius, „Brány jsou, ale zavřené.“ namítl legionář, „Já také nemluvím o bráně, ale o hradbě. Jak jsi mohl vidět je to profík a dobrý akrobat. Dostat se na hradbu a překonat ji pro něj nebude problém.“ dodal Arterius a poté vyrazil blíže k hradbě.

@Rade: Legionáři společně s tvými strážemi obklíčili pódium. Generál Lucius stihl odvést za pomoci svých legionářů (zelení) císaře i hraběnku do bezpečí. Ostatní dva generálové Klargus a Falbert odmítli. Na pódiu zůstali vybuchlé zbytky dýmovnice, zabodnutý nůž v dřevěné podlaze pódia a druhý byl vražený v hrudi mrtvé císařovny. Legátka Osmé legie (červení) zrovna konstatovala, že je mrtvá. „Zatraceně!“ zvolal rozčileně. „Kde je Arterius?!“ otočil se na jednoho z legionářů. Ten se na něj zadíval, „Kde je váš zku*venej generál?!“ zvolal rozhněvaný a nedočkavý generál, legionář pokrčil rameny. „Výborně.“ ušklíbl se Lucius, koutkem oka koukl po zraněné rudovlasé důstojnici. Tvoji přítomnost zcela ignoroval a odpochodoval z pódia dolů.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.06.2015 23:28
 
Lord Rade
Zasunu meč do pochvy a otočím se k mým mužům. ,,Tady už nepomůžeme. Doufám, že měl Fafnir pravdu, když říkal, že jsou únikové cesty zabezpečené..."
Sundám si ze zad svůj plášť, který nosívám přes uniformu a decentně ho přehodím přes tělo císařovny.
,,Vy dva!" zavolám na strážné. ,,Pomozte tady slečně, ať se jí na tu ránu může někdo podívat."
Potom se otočím na legátku: ,,Legátko, kam jí máme přenést?"

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
S úsměvem na rtech, že vidím svého oblíbeného velitele se vydám za Arteriem. "Tož kam to kráčíš starý pardále?" zeptám se ho během cesty.
Upravil/a Tondulin dne 20.06.2015 14:42
 
BadWolf
"Teleportaci jsem neslyšel, na to se převlíknout neměl čas..." zamumlám si pod sebe, vyskočím na podium a jdu hledat padací dveře.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Co se tu děje?" zvolám jen tak do větru. Ale i tak se asi půjdu postavit blíže k aréně, jestli tam mam být tak by bylo špatný abych se tam neobjevil ... jak se zdá tak taky čekaj možná na mě ... Pokud si mě Tilmo a spol. všimnou tak jim krátce kývnu na pozdrav.
Upravil/a scorpioncz dne 21.06.2015 21:39
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Xaria si tě všimla, kývl jsi na pozdrav ona odpověděla taktéž kývnutím. Došel jsi až před arénu, kde jsi nějakou dobu vyčkával zdali se něco nezačne dít. Když jsi náhle zaznamenal, že na tebe někdo volá. Ohlédl jsi se a spatřil jsi udýchaného Belia s Edwin náručích. „Je zraněná..“ dodal udýchaně, „Silně to krvácí.“ pokračoval, všiml sis nože, který trčel z jejího těla. Rána byla obvázaná nějakým kusem hadru, aby se zamezilo silnějšímu krvácení.

Mopidu
Schovala jsi čmáranici a poté vyslechla Leye. „Podle téhle informace -“ nestihl však doříct co chtěl, protože v táboře se začalo cosi dít. Kolem stanu bylo rušno a legionáři se sbíhali na nástup. Ley pozdvihl obočí a vykročil ze stanu. „Co se děje legionáři?“ zeptal se legionáře stojícího před stanem. „Netuším, ale na obloze se objevil signál od generála Arteria. Všechny brány v Kvatchu se mají s okamžitou platností zavřít.“ oznámil mu legionář. zvolal zděšeně Ley a poté sledoval jak se brána zavírá a legionáři pochodují z táboru k bráně. „Ale já potřebuji okamžitě ven.“ zvolal směrem k legionáři. „Je mi líto Lorde Ley. Rozkaz generála Arteria padl dost jasně. Jakmile se na obloze objeví dvě ohnivé koule znamená to stav nebezpečí a všichni legionáři jsou okamžitě povinni obsadit klíčové body a uzavřít město, nikdo nesmí odejít.“ zopakoval mu legionář. Ley se beznadějně otočil směrem k bráně před kterou se v dáli seskupovali legionáři.

Dodatek: Legionáři již byli nastoupení před bránou a vyčkávali jen a pouze na rozkaz. K velitelskému stanu zrovna přiběhl udýchaný legionář v těžké zbroji. Ley se na něj podíval, „Co se stalo?“ zeptal se. „Zaútočili na průvod.. nevím kdo je zraněn, ale útočník prchá.“ hlásil legionář, „Generál Arterius chce své kladivo.. kde je?“ neřekl už směrem k Leyovi, ale k legionáři stojícímu u stanu. „Uvnitř.“ odpověděl mu. „Kde přesně je váš generál?“ vyzvídal Ley, „Asi má namířeno k bráně.“ odpověděl mu legionář.

Dodatek I.: Legionář zaběhl do stanu a poté vyběhl i s kladivem. „Vydrže. Jdu s vámi.“ pronesl Ley k legionáři. „Tak, ale pohněte. Generál potřebuje svoje kladivo.“ odvětil mu legionář.

Tondulín
Doběhl jsi Arteria a legionáře, který ho neprovázel. Pronesl jsi svůj pozdrav s poznámkou a Arterius utrousil „Aedan.“ poté si tě očima prohlédl, „Koukám, že jsi změnil barvu. Ono je dnes maškarní?“ pronesl a poté se podíval na legionáře, který se jeho poznámce pousmál. „Lucius bude jistě rád, až zjistí, že má v legii někoho tak 'oddaného', někoho tak 'loajálního'-“ promlouval k tobě ironickým tónem až do chvíle než jej legionář přerušil slovy, „Generále.. já nechci rušit, ale co útočník?“. Arterius se podíval na legionáře, „Jistě.“ v levé ruce se mu objevilo fialové světlo, které postupně změnilo barvu až do rudě červeného. Poté se opatrně otočil a ukázal pravou rukou na hradbu. „Vidíte toho muže?“ optal se legionáře, „Ne, generále.“ odpověděl pohotově legionář. „Fajn.“ následně se rudá koule změnila v ohnivou a Arterius ji vrhl do míst kam ukázal. „Trefil jste ho?“ zeptal se užasle legionář, „Nejspíš ne, ale aspoň víme kam bude padat.“ odpověděl Arterius a poté se otočil k tobě, „Svlékni si tu zbroj. Vypadáš v tom jak komediant a pak až tohle všechno skončí se hlas v mém stanu.“ poté vykročil rychlím krokem k hradbě.

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Vlk a Rade: Vlk vyskočil na pódium ihned začal prohledávat podlahu pódia zdali se ní nenachází padací dveře - žádné však nenašel. Lord Rade mezitím v tu dobu odepnul svůj plášť a zakryl mrtvé tělo císařovny, poté se otočil ke svým mužům a pronesl krátkou řeč s rozkazy. „Do legionářského tábora.“ odpověděla Lordovi legátka a následně odkráčela pryč z pódia. Belius mezitím vylezl na pódium a první čeho si všímal byla zraněná důstojnice (BW: Edwin), dřepl si a utrhl kousek látky, který přiložil ke krvácející ráně. „Nejspíš to nebude moc hluboké, ale krvácí to dost.“ konstatoval tiše a poté se ohlédl po okolí zdali nespatří nějakého mága obnovy. „Kvestore, pohněte potřebuji vás tu.“ zvolala legátka na Belia, ten však její rozkaz ignoroval. „Ještě chviličku vydrž.“ poznamenal směrem k Edwin a následně ji vzal do náručí a rychlejším krokem se sní rozeběhl směrem k turnaji. „Kam to zatraceně běží?!“ pronesla podrážděně legátka, „Uhaste ten oheň konečně!“ zvolala na stojící legionáře, který přikývli a rozeběhli se vypomoct s hašením ohně.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 23.06.2015 00:11
 
Tondulin
Rychle dojdu Arteria. "Vím že právě teď neposlouchám rozkaz, ale půjdu s tebou Arterie, přece jenom před chvíli si dostal pěkně do čumáku, ten vrah by tě mohl přemoci, škoda že jsem ho nesejmul dřív, kdybych ho trefil nemusela bejt císařovna mrtvá a Edwin zraněná. No škoda že mi to střílení z luku ještě moc nejde." Uchechtnu se. "Jo málem bych zapomněl po cestě jsem zabil jednoho týpka co měl u sebe tohle." Ušklíbnu se na Arteria a předám mu tu zprávu."Vypadá to že se Lucius chystá shodit tu vraždu na tebe."Dodám a poklusem se vydám k hradbě do které vystřelil. "Tu uniformu převlíknu až potom pokud ti to nevadí, ale přijde mi že mi ta zelená víc sekne." ještě s úsměvem dodám směrem k Artemu.
Upravil/a Tondulin dne 23.06.2015 00:16
 
Lord Rade
,,No dobrá. O tu zrzku je tedy postaráno..." řeknu po tom, co s ní ten chlap odběhne. ,,Slyšeli jste tedy. Odneste tělo císařovny do legionářova tábora. Vy ostatní běžte pomoci s hašením ohně," řeknu a tiše dodám: ,,ať se legátka neposere." Potom půjdu vyhledat hraběnku.
* jsi se tam přepsal. místo císařovny jsi napsal, že je tam mrtvá hraběnka.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
Naposled se rozhlédnu jestli nenajdu nějakou únikovou cestu, známku převleku, nebo možná nějaké stopy po teleportaci, a pak se jdu podívat kam s Edwin běží Belius.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Co se to tu kruci děje?" užasle ještě jednou zopakuji. "Nejsem ale léčitel, zkusím jí pomoct ale raději s ní hnedka běžte do nějaké nemocnice!" řeknu mezitím co mu jí pomůžu někam položit, nejlíp na nějaké trošku vyvýšené místo, aby nebyla úplně na zemi. Také křiknu na Xariu, nejsem si jsitej jestli je léčitelka, ale možná o tom ví víc než já. Zkontroluju životní funkce, jestli dýchá a jestli je při vědomí. To zjistím že na ní budu mluvit mezi kontrolovou životních funkcí. Když se na mě Xaria vybodne, tak pokud je"vzhůru" tak řeknu Beliovi, aby jí dal něco do úst, kvůli možnosti aby si náhodou nezkousla jazyk. Podle toho kde je nůž, tak budu pokračovat.
Jestli je nkde v ruce, kde je tepna atd. tak nejdřív zaškrtím na nejbližším tlakovém bodě před ranou a nůž vytáhnu. Okamžitě co ho vytáhnu, tak položím končetinu tak, aby byla co nejrovnější a začnu sesílat léčení. Obvazy okolo nechám, protože to asi nebude stoprocentní ... to moje kouzlo, ale aspoň by to mohlo desinfikovat ... nejsem léčitel takže tak a kdyžtak je znovu obvážu na ránu. Hlavně aby se zamezilo tomu krvácení.
Nepředpokládám ale že jí asi bodli zrovna do ruky či nohy, takže tady je druhý způsob. Tady to dost dobře zaškrtit nepůjde (břicho a tak) takže to asi raději nebudu pokoušet. Sešlu tam trošku léčení, aby se zmírnilo krvácení, ale zas ne tolik aby si tkáň řekla, že k noži přiroste. pokusím se sehnat nějaký obvaz nebo čistou látku. Teoreticky ... nemam pod zbrojí ten svatební oblek? Pokud jo tak řeknu "Ale né, zase to schytává oblečení." a utrhnu někde na nějakém místě, kde to snad nebude až tak strašný (pokud se k tomu vůbec přes zbroj dostanu. Jinak zkusím všude možně něco čistýho sehnat, klidně půjdu do stanu kde všechny zmerčím ať jdou helpnout a jestli seženu nějakou čistou látku tak místo sv okolí s nožem obvážu, aby ta krev netekla. Hurá do nemocnice.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Já jdu taky" se zasmušilým čelem kývnu. Odvážu nějaké části brnění co mi nejvíc překáží ve volnějším pohybu (říkals že trochu zavazí, ne?) a nachystám si dýky. "Jakožto zelenáč se někde musím osvědčit." usměju se a připrávím se jít s nimi
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Léčitele hledat nebudu. Ztratila moc krve.“ pronesl Belius a opatrně položil Edwin na stůl ze kterého jsi těsně před tím shodil veškeré nádobí či cokoliv co se na něm nacházelo. Křikl jsi na Xarii, ohlédla se a urychleně se k tobě vydala. Začal jsi kontrolovat životní funkce. Je v bezvědomí a skutečně ztratila mnoho krve, provizorně ošetřená rána pod její pravou klíční kostí (nwm jak to přesně popsat tu část těla, když tak ti pak hodím screen na chatu Grin). Rána byla obvázána kusem z Beliovi zbroje. Xaria k tobě dorazila, podívala se na Belia a následně na tebe.
„Belie doběhni pro čistou vodu a sežeň nějaký čistý obvaz.“ otočila se opět na Belia, ten kývl a rozeběhl se do jednoho ze stanů.
„Škorpiasi, odendáme ty provizorní obvazy. Opatrně poté opatrně uvolníš dýku - bude to hodně krvácet - a já sešlu léčivé kouzlo. Ránu jí zhojíme jen částečně. Tak, aby se zastavilo krvácení, poté to obvážeme a necháme tomu volný průběh.“ vysvětlila ti, ještě před odchodem pro obvazy dal Belius do Edwininých úst první věc co našel aby jí nezapadl jazyk jak jsi od něj požadoval.
„Abych nezapomněla, budeš ji asi muset sundat tu zbroj. Kouzlo by nemělo takové účinky.“ podotkla Xaria. Edwin je ozbrojena zbrojí Penitus Oculatus, tudíž šněrování ke zbroji má po stranách (na boku). „Ale buď opatrný.“ dodala.

Tondulín a Mopidu
@Aedan: Arterius se ušklíbl v momentě kdy jsi zmiňoval, že by jej mohl útočník přemoci. Možná by býval i něco pronesl, ale jakmile jsi pokračoval a zmínil zraněnou Edwin jeho úšklebek z tváře velmi rychle zmizel se ohlédnul zpět k místu kde se nacházelo pódium - kvůli domům na pódium není vidět - a poté se otočil na legionáře, který chtěl opět namítnout, že se dlouho stojí, ale když na něj generál pohlédl rozmyslel si to. Převzal od tebe zprávu, letmo si ji přečetl a následně zpráva vzplála a zničila se v jeho levé ruce. „Edwin je zraněná? Jak moc je její zranění vážné?“ zeptal se tě. „Generále? Neměli bychom pokračovat? Kvůli..-“ než ho stačil generál přerušit sis všiml trojice příchozích. Jeden byl podle vzhledu nějaký šlechtic, druhý byl legionář, kterého poslal Arterius pro kladivo a třetí byla trestankyně z rána. Taktéž sis všiml skupinky legionářů v zelené zbroji byli plně ozbrojení, jejich velitele jim bez pochyby dělal Legát Nigidius.

Aveline: „Výborně.“ pousmál se Ley, když jsi se nabídla, že půjdeš s nimi. „Ale pohněte, generál na to kladivo spěchá.“ namítl legionář. Mezitím sis odvázala část těžké zbroje, ihned jsi se cítila lépe - ale stále je zbroj dost těžká a nejsi úplně tak obratná jako ve své. Poté jste vyrazili zrychlenou chůzí za legionářem, který nejspíš věděl kam má jít. Po chvilce jste dorazili k jakémusi většímu domu, který měl malou terasu. Zrovna předním postával generál Arterius v zeleném kabátu s bílou košilí, ozbroj jen a pouze svým mečem v doprovodu dvou legionářů. Jeden měl červenou tógu pod zbrojí druhý zelenou. Toho v zelené sis matně pamatovala z rána. Taktéž sis všimla, že boku pochoduje rychlou chůzí početnější skupinka legionářů v zelených tógách v čele s nějakým legátem.

@Oba: „NE! Generálem jsem tu já, legionáři. Nikoliv ty, já jsem ten kdo tady velí, takže se bude jednat tak jak uznám za vhodné.“ zvolal rozčileným tónem generál směrem k legionáři, který mu před příchodem trojice - Aveline, Leye a legionáře - položil otázku. Legionář se ihned postavil do pozoru a mlčel, druhý legionář generálovi podal jeho zbraň a následně se zařadil po jeho boku. „Díky, legionáři.“ poděkoval již klidným hlasem. Poté se podíval na Leye ten na pozdrav kývl a následně na tebe. „Že by generál Lucius poslal pomoc?“ zeptal se legionář, když se "zelení" legionáři přiblížili. „Jaká je situace?“ zeptal se Ley, „Pod kontrolou.“ prohlásil generál, „To není pomoc, legionáři. Kdyby chtěl pomoci uposlechl by rozkaz.“ upozornil legionáře Arterius a poté vykročil naproti legátovi z zeleném.

„Legáte Nigidie, odvolej svoje legionáře. Nemáte zde co dělat. Měli jste zajistit vstup do města, nebo alespoň obsadit hradby. Hradby jsou prázdné - bránu museli zajistit moji legionáři. Nic jste nesplnili.“ pronesl Arterius k legátovi, „Arterie,“ vydal ze sebe posměšně legát, Generále! Legáte, važte slova. Mluvíte se svým nadřízeným.“ upozornil jej jeden z Arteriových legionářů. Legát se posměšně ušklíbl, „Skutečně? To si klesl až tak nízko legionáři, že tohoto muže oslovuješ generálem?“ Nigidius se zasmál a otočil se ke svým legionářům a ty jej podpořili. Legionář se podíval na svého generála, „Legáte Nigidie, vyplňte rozkaz.“ řekl Arterius ráznějším tónem, „Ano, vykonám rozkaz - ale rozkaz generála Lucia! Nevyplním rozkaz někoho kdo ohnul hřbet před ušákama a zabíjel vlastní lidi! Jsi zrádce Arterie, stejně tak tvoje rodina a i ta tvoje děvka z Penitus Oculatus.“ vydal ze sebe pronikavým tónem Nigidius a poté přistoupil blíž k Arteriovi, „Tvoji legionáři na tvůj rozkaz vraždí nevinné, přepadají karavany pod tvým jménem, rabují.. a dnes ke všemu tvé hluboké selhání.“ ušklíbl se legát. „Jediný kdo tu přepadá, vraždí jsi ty. Vždycky jsi to byl jen ty a každý to ví. Jsi stejný jako tvůj generál, dokud máš za zadkem svoji legii tak se ti to mluví. Jakmile jsi sám jsi jen ustrašený ubožák, který si při prvním střetnutí ostří nadělá do kalhot.“ odpověděl mu generál, Nigidius se usmál. „Jaké štěstí, že Lucius tě chce vidět trpět né po fyzické stránce, ale po tvé psychické. Vidět tě zničeného, opuštěného, zlomeného. Pro mě by bylo snazší utnout ti hlavu a dát ji zítra jako dar za sňatek s jeho dcerou.“ pronesl Nigidius a poté se otočil směrem k Leyovi, přejel jej očima a povídá, „Lord Ley..“ vydal ze sebe, „Slyšel jsem - nebo alespoň zvědové to hlásí, že vaše žena byla přepadena na cestě do Imperial City. Smutné, tragické.. ale co se dá dělat. Doufejme, že si ji banditi užijí tak dlouho jak jen bude třeba a třeba ji ještě stihneš zachránit. I když potom co tady Arterius uzavřel město.. nevím nevím.“ pronesl s náznakem ironie k Leyovi, při pohledu na tebe se rozesmál a když jeho zrak skončil na Aedanovi pronesl, „Aedane to ty jsi zneškodnil mé legionáře na střeše toho domu?“

Legionáři v plné zbroji se štíty, přilbami stojí za legátem Nigidiem a vyčkávají na jeho rozkaz. Ve tvářích mají kamenný výraz a podle pozlacených částí zbroje se jedná o elitní legionáře Luciovi legie.

BW, SuperHunter a Lord Rade
@Rade: Vydal jsi rozkazy a stráže se je ihned vydali vyplnit. Sám si své kroky směřoval k sídlu hraběnky, šel jsi rychlejší chůzí. Před sídlem stálo několik legionářů v čele s nějakým kvestorem v těžší zbroji, tóga měla zelenou barvu tuží se jedná o příslušníka Luciovi legie. Stejně tak i legionáři náleželi jeho legii. Nechali tě bez problémů projít až do sídla. Uvnitř sídla krom čtveřice tvých stráží a asi šesti legionářů z Osmé legie nikdo jiný nebyl. Pokračoval jsi do vedlejšího sálu do kterého byli otevřené dveře. U velkého dřevěného stolu seděl zdrcený císař, u mapy která byla rozprostřená u čela stolu stál generál Lucius - ten s hákem místo jedné ruky. Vedle něj postával člen Penitus Oculatus a pár dalších agentů stálo v každém rohu místnosti. Hraběnka stála naproti generálovi.

Vlk: V pódiu žádná úniková cesta nebyla, ani žádný náznak převleku, který by se během skoku útočníka odepnul či někde o pódium zasekl nebo roztrhl. Na teleportaci to nevypadá, protože útočník by nebyl schopen se teleportovat bez modrého záblesku, který by byl i přes dým viditelný. Když jsi nic nenašel vypravil jsi se za Beliem, který odnesl Edwin až ke stanům u turnaje. Z dálky jsi spatřil Škorpiase, který mluvil s Beliem a zkoumal zraněnou Edwin. Také sis všiml Xarie, která se urychleně přesunula k nim.

Whirt
„Nevím.“ řekl smutně, „Já mu vždycky říkal 'Strejdo', mamka to tak chtěla.“ odůvodňoval altmerský chlapec. Všiml sis, že Škorpias vylezl ze svého stanu. Taktéž sis všiml, že se cosi muselo stát, protože kolem probíhají legionáři a jeden z legátů zrovna vydává rozkazy svým legionářům. „Něco se muselo stát.“ řekla znepokojeně Xaria, „Jsou tu jen čtyři generálové, ale ani jeden není altmer.“ konstatovala na chlapcovu odpověď. „Arterius, Klargus, Lucius a Falbert.“ dodala jména generálů a poté se podívala na chlapce zdali mu nebude nějaké jméno povědomé, chlapce se zamyslel. „Jo! To první.“ zvolal.

Dodatek: viz. tah Škorpa

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Odložil jsi knihu, vyšel z pokoje a pokračoval po schodišti dolů. Angela kráčela před tebou. Zastavili jste se až před stolem za kterým nervózně pochoval Antonius. „Eh.. konečně.“ řekl, když tě viděl přicházet. „Máme tu menší problém.“ pokračoval, „Během útoku na město došlo k poškození některých částí města. Zejména v oblasti kde stoky pod městem obývají upíři. Včera mi nahlásili dvě mrtvá těla se známkami útoku upírů. Poslal jsem pro bdící, ale ti sotva něco zmůžou. Bylo by vhodné jim to 'hnízdo' trošku vypálit.“ pokračoval až do chvíle než se odmlčel. „Bohužel tu nemám legionářů na rozdávání, takže bych vás chtěl požádat o vyřešení.“ Angela sebou trošku trhla, Antonius si toho stejně jako ty všiml. „Nějaký problém, legionářko?“ zeptal se. „Ne.. já jen, že proti upírům se údajně bojovat normálními meči nedá.“ konstatovala. „To je nesmysl.“ oznámil jí, „Každého lze zabít mečem.“ dodal sebevědomě. Angela se mu již neodvážila argumentovat a raději mlčela. Antonius svůj zrak přel na tebe a očekával tvoji odpověď.

LordeS
„Ne. Není jedna z našich, ale pomůže vám. Její matka to okolí dobře znala když budeš správě mluvit a neprokecneš se, že patříš k nám tak ti to určitě ochotně vyklopí. Ona si ráda popovídá a zavzpomíná na mladá léta.“ usmál se překupník.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist